Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.19, 11:23 | Üzenet # 1201 |
 Yaoista
| - Mindig elkószál. *Mosolyodom el én is.* - Mint Igor Nicket, nem? *Kérdezek vissza, hiszen pont olyan volt, mint az ő kapcsolatuk. Mindig le tudott nyűgözni, hogy a sok rossz ellenére, mennyire szeretetteljesen beszélsz Igorról. Te tényleg jó ember vagy.* - Démon az gyönyörű és a maga nemében. *Figyelem a szememmel őt is kicsit, de közben Oriont simogatom. Kicsit elgondolkoztam, majd elengedve Oriont odaléptem hozzád és átöleltelek. Kicsit rosszul éreztem magam, de megnyugtatott, hogy itt vagy.* - Keressük meg a lovad. *Engedlek és elmosolyodtam. Egyre többet mosolygok mostanában.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.04.21, 11:39 | Üzenet # 1202 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Valóban.*Kuncogok.* - Igen valahogy úgy.*Mosolyodom el.* - Számból vetted ki a szót.*Puszillak meg. Kicsit meglep, hogy hirtelen átölelsz.* - Minden rendben van szépségem?*Ölellek át persze én is.* - Oké, de minden oké?*Kérdezlek és finoman átkarollak, ahogyan elindulunk.* - Nézd meg is van ott legelészik.*Mutatok az irányába.* - Szeráj gyere ide.*Hívom és felkapva a fejét elindul felénk. Gyönyörű, barna színű angol telivér.* - Szia.*Simogatom meg, ahogyan odaér.* - Csinálok hamit és sétálunk egy jó nagyot, rendben?*De ezt igazából neki mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 15:30 | Üzenet # 1203 |
 Yaoista
| - Igen, minden. *Bólintok. Kicsit furcsa volt, ahogy átkarolsz, de nem bántam és lassan én is így tettem. A te lovad is mindig lenyűgöz, sőt igazából a összes. Olyan szépek és erősek. Elmosolyodom kicsit és odanyúlva én is megsimogatom, de persze csak óvatosan, nehogy megijesszem, bár a te lovad, de mégse ismerem annyira.* - Merre megyünk? *Kérdezem tőled, miközben kedvesen simogatom veled Szerájt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.04.24, 17:43 | Üzenet # 1204 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Ő csak az idegeneket nem tűri meg, de te nem vagy az.*Puszillak meg.* - Majd amerre kedvünk tartja, na de gyere megcsinálom a kajákat.*Visszamegyünk és elkezdek szendvicseket gyártani, amit találok és mindenfélét.* - Mit szólsz, ha vinnék még egy üveg bort is mellé?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.04.26, 00:22 | Üzenet # 1205 |
 Yaoista
| - Rendben. *Megyek veled és persze segítek is, amiben tudok.* - Jól hangzik. *Kezdtem megszeretni, mert mindig finomakat kóstoltattál velem és azok ízlettek. Persze sosem úgy, hogy kötelező és pont ezért is esett jól. Valahogy most nagyon kényelmesen éreztem magam veled. Miután összekészültünk és mindent elpakoltunk, odalépek hozzád. Finoman az arcodra simítok, majd újra átölellek.* - Köszönöm... *Suttogom halkan a füledbe. Sosem győztem neked megköszönni.* - Menjünk. *Kicsit furcsa voltam most.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.04.26, 20:54 | Üzenet # 1206 |
 Yaoista
| *Tényleg meglep a viselkedésed és a szokásosnál is furább vagy, persze nem zavar, na meg bejön, hogy így közeledsz.* - Rendben szépségem.*Engedlek el, hiszen én is átkarollak és a köszönömre meg nem mondok semmit, mert felesleges, úgyis mondani fogod. Kint felnyergeljük a lovakat és a csomagokat, magamhoz teszem.* - Tessék ez a tiétek.*Adok egy kis répát nekik, majd felülve elindulunk.* - Már rég lovagoltam, hiányzott.*Mosolygok.* - Te is nagyon ügyes vagy. Tudod én már gyerekkorom óta lovagolom.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.04.30, 22:03 | Üzenet # 1207 |
 Yaoista
| *Szépen segítettem nyergelni, hiszen már megtanultam rég, hogyan kell.* - Megérdemlik. *Mosolyodom el picit.* - Értem. *Közben szépen megyek veled.* - Akkor nem csoda, ha már hiányzott. *Nekem is jól esett most lovagolni.* - Engem Kazuya-mester tanított. *Mondom halkan. Persze ezt is csak mutogatásnak szánta, látványos belépő lehetett.* - Régen nem szerettem... *Finoman megsimogatom Orion fejét.* - De mióta itt vagyok, igen. *Magyarázom és látszott, hogy tényleg jól éreztem magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.05.24, 12:46 | Üzenet # 1208 |
 Yaoista
| - Valóban.*Bólintok, viszont a mestered nevére megremegek.* - Ne nevezd így, az egy féreg volt.*Utáltam, amikor beszéltél róla és ez nem féltékenység volt, hanem azért, amiért bánt veled, de te még mindig hálás vagy neki a húgod miatt, amit meg is értek, meg nem is, hiszen ezt leszámítva, amiket tett veled, arra nincs bocsánat.* - Akkor jó.*Mosolyodom el lágyabban, majd picit elhallgatok.* - Sajnálom, nem akartam rádförmedni és megmondani, hogy mit tegyél, de ő nem volt a mestered csak egy beteg elme. Elhiszem, hogy a húgod miatt mondod, de mellette ahogyan bánt, arra nincs bocsánat. Azt bánom csak, hogy nem tudtam őt megkínozni, annyira hogy már sírjon a megváltásért, de akkor se kapta volna meg.*Mondom nagyon ridegen, pedig én ritkán vagyok ilyen, de ebből láthattad, hogy mennyire fontos vagy nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.05.31, 02:09 | Üzenet # 1209 |
 Yaoista
| *Meglepődtem, ahogy rám szólsz, nem számítottam rá. Nem szólaltam meg, csak rád pillantottam szavaidra. Csöndesen hallgattalak, majd nem is tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Elhiszem, hogy nehéz megérteni, de... ő többet foglalkozott velem, mint a saját apám. Kaptam ételt, fedelet a fejem felé és a húgomra is vigyáztak. *Mondom halkan.* - Akkor nekem ez több volt, mint elég. *Tényleg nem vártam többet.* - Persze később ez változott, de én nem tudom gyűlölni annak ellenére sem, hogy miket kellett tennem és tettek velem. *Hiszen nem egyszer undorító dolgokat műveltem parancsra.* - Lehet, ha mindent tudnál, már te is rég megöltél volna. *Suttogom halkan.* - Tudom, hogy nincs rendben velem valami... egy eltorzult undorító mocskos lény vagyok... *Hajtom le a fejem kissé.* - Te mégis olyan kedves vagy velem. Most is... ilyen kedveset még te se mondtál nekem soha. *Pillantok fel és elmosolyodtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.05.31, 12:35 | Üzenet # 1210 |
 Yaoista
| - Valóban, de ha valami nem tetszett volna neki, akkor gondolkodás nélkül megölt volna titeket.*Mondom komolyan, sőt ha ott maradsz ki tudja, hogy élnétek e még. A folytatás, azért igen csak kiakaszt, de elsőre nem mondok semmit. Megállok és megfogva a kantárt téged is megállítalak.* - Ha meg akartalak volna ölni, akkor ott megtettem volna. Tényleg ilyennek ismertél meg?*Azért ez elég bántó.* - A másik, ami meg igen fontos, hogy nem vagy az aminek leírod magad és egyszer talán te is rájössz. Én egy gyönyörű, különleges személyt látok, aki sok fájdalmon ment keresztül, de már jó helyen van.*Cirógatom meg az arcod.* - Szóval neked ez a legkedvesebb? Furcsa vagy.*Kuncogok, de nem rosszból.* - Különben nem haragszom.*Puszillak meg, mielőtt azt hinnéd, csak ezek nem esnek túl jól, de talán idővel, majd nem mondasz nekem ilyeneket.* - Menjünk.*De még kapsz egy puszit is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.05.31, 15:20 | Üzenet # 1211 |
 Yaoista
| - Nem hiszem. *Mondom komolyan.* - Túl jól keresett rajtam. *Nem voltam olcsó, nagyon drágán adott el egy-egy éjszakára. Rád nézek, ahogy megállítasz.* - Nem, de rengeteg mindent nem tudsz rólam... és nem akarom, hogy megtudd. *Igazából féltem, hogy valami olyan dolgot hallasz majd, amitől már látni sem akarsz. Szavaid nagyon jól estek, még akkor is, ha én nem gondoltam így. Nem értettem, hogy mit látsz bennem szépnek a külsőmön kívül.* - Igen, tudom... *Tudtam, hogy furcsa vagyok. *Suttogom, majd elmosolyodom picit arra, hogy nem haragszol és puszidra kicsit elpirultam.* - Oké... *Suttogom és erre a puszira még jobban elpirultam. Mentem veled és megint nem szólaltam meg egy darabig.* - Tényleg nem fogsz meggyűlölni? *Kérdezem halkan. Nem érdekelt, ha más megvetett, vagy gyűlölt, de ha rólad volt szó... te voltál, aki jelenleg egyben tartott érzelmileg és mentálisan. Nem tudtam, hogy kezelném, ha elveszítenélek. Tényleg te voltál számomra minden.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.05.31, 23:54 | Üzenet # 1212 |
 Yaoista
| - Ismerem a fajtáját, de erről kár is beszélni, mert már halott.*De mégis sokszor mintha még élne, hiszen az emléke nagyon erős.* - Na látod, nem úgy ismersz szóval ezzel minden ki van mondva. Nem fogom megtudni akkor.*Elfogadom a döntésed.* - Olyan édes vagy.*Kuncogok, hogy elpirultál. Én is csöndben megyek, egészen addig amíg meg nem szólalsz.* - Nem foglak kivéve, akkor ha valamelyik szerettemet megölnéd, de ugye ez nem fog megtörténnie szóval sosem foglak gyűlölni.*Mondom komolyan.* - Nézd Fumio, amik történtek azokat nem önszántadból tetted és ez nagyon sokat jelent.*Én így láttam.* - Különben meg sokkal közelebb vagyok, ahhoz hogy beléd szeressek.*Jelentem ki lazán.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.06.01, 10:54 | Üzenet # 1213 |
 Yaoista
| *Csak bólintok egyet, hogy halott.* - De félek, hogy igen... *És nem azért, mert kiderítenéd. Tudtam, hogy nem fogod, de sose tudni.* - Nincs a tervben. *Mosolyodom el kicsit. Neked nem akarok fájdalmat okozni. Tudom, hogy megbántalak elég sokszor, de nem szándékosan.* - Nem értem, ez miért számítana. *Tényleg nem értettem, hogy mire is gondolsz. A folytatásra viszont hirtelen megálltam és most tényleg lángba borult az arcom. Ennyire vörösnek még sosem láthattál.* - Mi-miket beszélsz... *Motyogom édesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.01, 11:33 | Üzenet # 1214 |
 Yaoista
| - Akkor megtudom, de akkor se foglak megutálni.*Mondom halálosan komolyan.* - Na látod.*Biccentek.* - Mit nem értesz ezen? Te nem vagy egy szadista elmebeteg, aki szimplán szórakozásból öl meg embereket.*Fejtem ki egyszerűen, majd ahogyan teljesen lángba borul az arcod, felnevetek.* - Csak az igazat, szépségem. Komolyan tényleg annyira édes vagy, mi lesz, ha tényleges kimondom? Kigyulladsz?*Pimaszkodom, de a kedvem igen csak feldobtad.* - Tudom neked ez hihetetlen, hogy téged szerethet valaki, de így van. Azt meg tudhatod már, hogy én hóbortból nem mondok ilyet senkinek.*Mosolygok, majd odahajolva megcsókollak lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.06.03, 00:05 | Üzenet # 1215 |
 Yaoista
| *Bólintok egyet, hogy nem fogsz, de azért bennem maradt a félsz.* - Értem. *Elgondolkoztam rajtad, de biztos így van, ahogy mondod.* - Én nem tudom... *Motyogom édesen.* - Sosem mondott nekem senki ilyesmit. *Igazából számomra maga a szeret is furcsa volt, nem még a szerelem.* - Tudom, hogy nem, de ettől még hihetetlen marad. *Csókodra egy pillanatra eléggé megilletődök, majd elengedem az egyik kezemmel a kantárt és az arcodra simítok, miközben csókolózunk. Mikor elváltunk, lesütöttem a szemeim, nagyon zavarban voltam. Mostanra szinte minden érzelmem kimutattam, legalábbis neked és a mozdulataimból is érezni lehetett, hogy mennyire fontos vagy nekem még akkor is, ha sokszor bántó dolgot mondok neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 13:42 | Üzenet # 1216 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy vannak kétségeid, de nem tudok ezzel mit kezdeni, talán idővel, majd változik.* - Itt sok mindent hallasz és tapasztalsz, amit máshol nem.*Jegyzem meg.* - Vagy mégse.*Mosolyodom el.* - Annyira gyönyörű vagy Fumio.*Suttogom lágy hangon, majd tovább megyünk és útközben beszélgettünk, de semmi komolyról vagyis inkább én beszélek.* - Akkor itt megállunk.*Le is szállok és szépen leteszem a pokrócot, meg a kosarat. A lovaknak adok almát, majd leülök.* - Egyél amit csak szeretnél, remélem ízleni fog.*Puszillak meg.* - Rég csináltam ilyet, többször kéne.*Terülök el. Igen csak ritkán szoktam lazítani és azért fáradt vagyok, még ha nem is mutatom ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 19:38 | Üzenet # 1217 |
 Yaoista
| - Igen, ez így van. *Rengeteg új dolgot mutatsz nekem. Hangodra még jobban zavarba jövök. Tudva, hogy a te bókod őszinte, annyival másabb. Szerencsére hamar összeszedem magam, ami a színem illeti. Szerettem veled beszélgetni nagyon.* - Rendben. *Szállok le é Orionról, de még megsimogatom. Segítek neked, már amennyire hagyod, utána pedig leülük.* - Biztos vagyok benne. *Mindig finomakat csináltál. Ahogy elterülsz, elmosolyodom kicsit. Odamászok hozzád és finoman megemelem a fejed, majd az ölembe rakom. Láttam, hogy fáradt vagy.* - Most pihenhetsz nyugodtan. *Kezdelek el finoman cirógatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 22:00 | Üzenet # 1218 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok. Igen csak meglep a mozdulatod és ez látszódik is rajtam.* - Köszönöm, így sokkal jobb.*Mosolyodom el.* - Nagyon kellemes.*Hunyom le a szemeimet.* - Máskor is csinálhatnánk ezt.*Puszilom meg a kezedet, majd hagylak simogatni. * - Amikor Igor gyerek volt, akkor sokat jártunk piknikezni. Néha olyan, mintha tegnap történt volna, pedig nem így van.*Sóhajtok fel.* - Ilyenkor tényleg olyan öregnek érzem magam.*Nevetek fel.* - Talán valamikor még kijönne velem, csak tudod erőszakos se akarok lenni, örülök, hogy most ennyire közel van hozzám, nem akarom elijeszteni.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.06.05, 23:13 | Üzenet # 1219 |
 Yaoista
| - Akkor jó... *Kicsit azért zavarba jöttem, de örültem, hogy jól esik neked.* - Rendben. *Nem volt ellenemre, hogy csináljunk ilyet.* - Elmehetnénk a vízeséshez is... *Az nagyon tetszett, mert olyan szép volt. Bár itt is minden gyönyörű. Puszidra elmosolyodom és rettentő finoman cirógatom a pofid.* - Igor szerencsés... *Bár ezt már mondtam.* - Pedig nem vagy az. De legalábbis valamit jól csinálsz. *Kuncogok, hiszen én sokkal fiatalabb voltam, mint te és mégis itt vagyok.* - Hívd el lovagolni... arra biztos nem mondana nemet. *Kicsit elgondolkozom, majd előre dőlve gyöngéden megcsókollak.* - Lehet abból már ki nőtt, hogy az apukájával együtt piknikezzen, de a lovaglás az mégis más.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2016.06.07, 10:41 | Üzenet # 1220 |
 Yaoista
| - Megbeszélve, szeretek oda járni, na meg az a fő, hogy veled lehessek.*Mosolygok, bár tény szeretek kimozdulni, de veled tényleg bárhol jó.* - Köszönöm, hogy így gondolod.*Ez sokat jelent, bár most tényleg jó vele a viszonyom és remélem sokáig így is marad.* - Köszönöm.*Kuncogok.* - A jó gének, meg azért teszek is érte.*És ez látszik is, na meg alapból nem tehetem meg, hogy elhagyjam magam, na meg nem is jellemző rám.* - Igazad van.*Bólintok és a hát csókod igen meglep, de annál nagyobb örömmel viszonozom.* - Azt mondod?*Nevetek fel, majd felülök.* - Viszont így kettesben elég romantikus nem gondolod?*Simítok az arcodra és most én csókollak meg.* - Együnk utána tovább használom a kis párnámat.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.06.08, 01:57 | Üzenet # 1221 |
 Yaoista
| - Igazából... jobban belegondolva, tényleg az számít. *Nekem ugye ez nem kézenfekvő.* - Nem kell megköszönnöd... tényleg így van. *Mosolyodom el halványan.* - Igen, tudom... valamikor edzhetnénk megint együtt. *Nagyon élveztem, mert tényleg kihívás voltál a számomra.* - Azt. *Mosolyodom el. Kérdésedre megint elpirultam eléggé.* - Én nem tudom... *Motyogom édesen, de addigra már megcsókolsz, amit eléggé odaadóan viszonozok.* - Oké... *Pillantok rád. Segítek kirakni minden hamit és enni kezdek veled, de nagyon csendben vagyok. Ritka, mikor ilyen vagyok. Kicsit bénáztam, majd közel ültem melléd és félig-meddig odabújtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.06.08, 23:32 | Üzenet # 1222 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, hogy egyetértesz.* - Van egy egészséges önbizalmam, de jó hallani attól még egy ilyen szépség szájából.*Cirógatom meg a pofidat.* - Megbeszéltük.*Bólintok, tényleg jó volt együtt edzeni.* - Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Jó étvágyat.*Enni kezdek, majd csak picit kuncogok rajtad.* - Várjál.*Mögéd ülök és az egyik kezemmel átölelem pocidat.* - Kényelmes?*Kérdezlek, majd odanyújtom a szendvicset.* - Mond, hogy ááá.*Biztos vagyok benne, hogy csak még jobban zavarba jössz, ettől a helyzettől.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.06.09, 16:30 | Üzenet # 1223 |
 Yaoista
| *Kicsit megint elpirulok bókodra, nagyon jól esett. Lopva bele is csókoltam a tenyeredbe.* - Neked is. *Hamizok veled nyugodtan. Nem értem hogy mire várjak, de ahogy mögém ültél elmosolyodtam és neked dőltem finoman.* - Igen... nagyon. *Ahogy odanyújtod a szendvicset hát megint elvörösödtem. Kicsit kínosan éreztem magam és rettentő zavarba. Azért haraptam egy falatot, de lehajtom a fejem hogy valamennyire takarjon a hajam, de még a fülem is piroskás színben úszott.* - Ez furcsa... *Motyogom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.06.12, 20:50 | Üzenet # 1224 |
 Yaoista
| - Nem baj az.*Kuncogok, elsöpörve a hajad magam felé fordítom az arcodat.* - Ne takard el magad olyan szép vagy.*Csókollak meg.* - Még a füled is vörös annyira édes vagy.*Puszilom meg a cimpádat.* - De ha nem szeretnéd, akkor nem csinálom.*Mosolygok rád és tovább eszek.* - Tényleg elfogod lopni a szívemet.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.06.13, 00:53 | Üzenet # 1225 |
 Yaoista
| - De... *Csókod belém fojtotta a szavakat.* - Nagyon zavarban vagyok... *Mondom halkan és fülemre rásimítok és rád pillantok.* - Nem...nem baj.. nem az, hogy nem szeretném... *Válasz helyett inkább megcsókoltalak és közben a kezedre simítok és megfogom. Nagyon jól éreztem magam veled, sokkal nyugodtabb voltam.* - Ma... ma van annak az évfordulója, hogy azzá váltam, aki vagyok. *Mondom halkan. Ezért is viselkedtem furcsán most. Kissé ingatagabb voltam a mai napon.*
|
|
| |