Főház
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Gyilkos páros.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2016.08.24, 12:31 | Üzenet # 1251 |
 Yaoista
| *Nem értettem, hogy te mi látsz bennem.* - Nem arról van szó, hogy azt akarom. *Csak a tényeket közöltem.* - Sosem nyúlnék hozzá, tudod jól. *Annyira már ismertél, hogy nem fogadnám el. Szinte semmit se fogadok el, ami nem a munkához köthető. Azt a számlát én inkább úgy kezeltem magamban, hogy az a húgomé. Neki van rá szüksége, nem nekem. Kicsit csöndben maradtam, aztán csak folytattam.* - Te vagy az egyetlen, aki valamiért nem fél tőlem. Bárkihez is kerülnék, nem lenne különb életem, mint Kazuya-samánál. *Komolyan is gondoltam.* - Ha szabad tudnék maradni, akkor is gyilkolnom kell vagy eladni magam, hogy legyen pénzem. *Ha valamiért mégis használnám a számlát, tudhattad, hogy visszaraknám.* - Erre készülnöm kell. *Hajtom le kicsit a fejem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2016.08.25, 10:34 | Üzenet # 1252 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Erre nem tudok mit mondani.*Most, ha neked a büszkeséged több, akkor így jártál.* - Mégis miért félnék tőled?*Vonom fel a szemöldököm.* - Különben meg a többieknek se félnek tőled.*Jegyzem meg mellékesen.* - Miért kerülnél máshova? Elmész, mert a húgod arra kér és akkor képes lennél egy másik maffiózóhoz elmenni vagy mi?*Annyira nem értelek és kezdesz felhúzni egyre jobban.* - Most is szabad vagy és utána is az lennél. Hányszor mondtam már, hogy tanuljál? Meg van hozzá az eszed és időd van.*Sőt igazából igen csak csak szabadidőd van.* - Baromságokat hordasz össze, de nagyon. Minden lehetőséged meg van, de te nem élsz vele.*Értem szar volt a múltad és kísért, de nem csak te jöttél szar helyről, de te nem akarsz változtatni.* - Tényleg nem értem a viselkedésed.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2016.08.25, 11:14 | Üzenet # 1253 |
 Yaoista
| - Azért, mert lehet bántanálak. Van, aki fél, hogy bekattanok és igazuk van. *Bár ettől talán én féltem a legjobban. Itt nem akartam senkit bántani.* - Nem csak azért zártak be, hogy kiképezzenek. Én mindig be voltam zárba, csak ha gyilkolnom vagy szexelnem kellett, akkor engedtek ki. *Bár a szex inkább erőszak volt ugye.* - Nem. Ha el kell mennem és hátrahagyni mindent. *Beleértve téged és a húgom, a jelenlegi életem.* - Neked felelősséggel tartozok a húgomért. Bármit kérsz, megteszem. *Ezt eléggé komolyan vettem.* - Ahhoz már késő. *A tanulást én sosem láttam valós opciónak, főleg azért, mert ugyan az írás és olvasás még éppen ment folyékonyan, bár nem volt tökéletes, de a számokkal csak a legalapabb dolgok mentek. Csak annyi, ami egy bérgyilkosnak kell.* - Semmi sincs ingyen, főleg nem a lehetőségek. *Jegyzem meg.* - Nem szokhatok hozzá a jóhoz, különben később nem leszek képes elviselni a rosszat.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.08.26, 11:50 | Üzenet # 1254 |
 Yaoista
| - Ne vedd rossz néven, de kiderült, hogy nem tudsz bántani.*Fizikailag nem.* - Igen attól tartanak és tény ügyesebb vagy, de ők többen vannak és azért elég jó embereim vannak, de most tényleg erről akarunk beszélni?*Vonom fel a szemöldököm.* - Igen tudom, nagyon jól.*Nem értem minek kell ezt folyton mondogatni.* - Szerinted én azt engedném? Ne legyél már ilyen ostoba, néha elfelejted ki is vagyok.*Nem menőzésből, de nagyon nagy hatalom van a kezembe.* - Az átkozott mestered és igen könnyen elintéztem.*Nem értem minek kell téged emlékeztetnem.* - Most már tényleg fejezd be, mert kezdesz felhúzni.*Tényleg kezdem unni, hogy minden egyes szavam ismételnem kell.* - Késő? Valóban? Én a mai napig képzem magam, pedig igen csak elfoglalt vagyok, fogalmad sincs róla, hogy mennyire.*Neked ehhez képest semmi elfoglaltságod nincs.* - Akkor tegyél érte, hogy még jobb életed legyen és ne csak a múlton rágódjál. Elhiszem, hogy nehéz és igen én nem jövök ebből a helyzetből és nem tudom mit érezhetsz, de azt látom, hogy tenni se akarsz ellene. A legkönnyebb a kifogásokat találni és mondani ezeket a nagyon bölcs dumákat.*Vágom hozzád és nem érdekel, ha én vagyok szemét meg majd jössz a dumáddal, hogy te megmondtad, hogy nem bírlak elviselni, mert vagy ez lesz vagy meg se érted.* - Visszamegyek, elvetted a kedvem a naptól.*Végre lazíthattam volna, de te szépen elcseszted.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2016.08.26, 11:55 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.08.27, 01:25 | Üzenet # 1255 |
 Yaoista
| - Szerencsére... *El nem tudtam mondani, hogy ez mennyire megnyugtatott. Legalább téged nem.* - Nem... *Nem akartam mondani, hogy azon a bizonyos ütközeten hányat is csaptam le az embereid közül, na meg tényleg nem akartam erről beszélni.* - Mindig vannak kiskapuk. *Lehet van olyan, akit te nem ismersz.* - Kazuya-sama beképzelt, arrogáns és nagyképű volt, ez volt a gyengesége. *Azt hitte legyőzhetetlen és ehhez mérten is viselkedett. Ez lett a veszte, illetve ez is. Arra, hogy felhúzlak, elengedtelek és kimásztam az öledből. Arra, hogy képzed magad, nem mondtam semmit. Nem egy-két évvel voltam lemaradva, hanem tízzel-tizenöttel, bár őszintén nem tudtam, hogy ezzel tisztában vagy-e, mert azt viszont megtanultam előadni, hogy tanult vagyok. Szavaid nagyon rosszul estek, mert rájöttem, hogy mégsem értesz meg. Szomorú lesz arcom és elbámultam kicsit távolabb.* - Fogalmad sincs erről az egészről. *Szólalok meg végül.* - Szerinted nem teszek semmit? *Kérdezek vissza halkan.* - Elgondolkoztál valaha rajta, hogy milyen nekem megérinteni téged? *Kérdezek rá, majd keserűen elmosolyodom.* - Vagy megcsókolni? Vagy azon, hogy hányszor hallhattam már ezeket: "én megvédelek"... "veled leszek mindig"... "elviszlek innen, meglátod"... *Suttogtam halkan.* - Aztán jött minden... szex, megalázás, kínzás... *Persze eleinte el is hittem ezeket még akkor is, ha a legundorítóbb dolgot tették velem, na meg ugye a szex az tiszta erőszak volt. Lehajtom a fejem és ökölbe szorul a kezem.* - Ne haragudj meg, de ilyen ígéretekből én nem kérek többet. Semmilyen ígéretből, mert már mindet hallottam. *Teszem hozzá halkan.* - Semmit se látsz és semmit se értesz. Csak mondod az igazad anélkül, hogy bármit is tudnál rólam. *Nézek rád, de most nagyon ridegen, mint rég.* - Nem lett volna szabad megmutatnom neked. *Mondom komolyan, de halványan már remegtem, sok emlék ott volt bennem.* - Sajnálom, hogy elrontottam a pihenésed. *Teszem azért még hozzá a végén.* - Nem fog előfordulni többé. *Nem arra gondoltam, hogy nem leszek veled, csak arra, hogy nem fogok beszélni neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.08.27, 10:32 | Üzenet # 1256 |
 Yaoista
| - Ne becsüld le a szervezetem.*Szólok rád és persze te csak folytatod.* - Engem meg főleg nem. Mit gondolsz, ha mégis megtörténik a baj, akkor azt csak úgy hagyom?*Ez igen csak sértő és bántó.* - Ezek igaz jellemzők, de nem csak emiatt nem volt esélye. Egyszerűen ellenünk nem volt esélye.*Nem értem, hogy miért viselkedsz így velem. Kihoztalak a pokolból és te erre lekezelő is vagy.* - Sokkal többet tehetnél, most minek szépítsem.*Morgok, majd ahogyan beszélsz, egyre jobban kivagyok, de ez már nem szimplán idegesség, hanem fájdalom.* - Mond csak, mikor kényszerítettelek valaha is bármire?*Mert ez most nagyon úgy hangzik.* - Jó, hogy nem azt mondod, hogy olyan vagyok, mint ők.*Eddig is értettél ahhoz, hogy megbántsál, de most aztán tényleg messzire mész.* - Rendben, akkor többé nem mondom.*Nekem meg belőled van elegem.* - Ohh valóban? Akkor ezt én is mondhatnám neked.*Persze én vagyok a szar alak, te pedig semmiről nem tehetsz. Az utolsó mondatokkal, aztán végképp megbántottál.* - Tudod Fumio, a kimondott szavaknak súlya van és olykor fájdalmasabbak, mint a fizikai sérülések.*Suttogom komoran és veled ellentétben nem is mondok neked többet, mert megbánnám. Fogalmad sincs róla, hogy mennyire kivételezek veled, másnál ezt a hangsúlyt nem engedtem volna meg, de te ezt se fogod fel és sokszor, ahogyan most is, meg se érdemled, hogy visszafogjam magam.* - Ahogy akarod, tegyél így.*Vonok vállat, majd felpattanok a lovamra és egyszerűen otthagylak mindennel együtt. Visszaérve, miután pacimat leszerelem bemegyek az irodámba és bezárkózom, inkább a munkába temetkezem.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2016.08.27, 10:33 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.08.28, 21:37 | Üzenet # 1257 |
 Yaoista
| - Nem becsülök le semmit és senkit. *Eszembe se jutott.* - Nem... *Ez jogos volt, hiszen megígérted nekem is, hogy megölsz, ha kell.* - Értem... *Ennyit mondok csak rá, hogy többet tehetnénk. Nem értettem, hogy miért kérdezed, amit.* - Félreértesz. *Mondom halkan. Nem ezt akartam kihozni belőle.* - Nem vagy olyan. *Tény volt, hogy te más vagy. Szavaidra elhallgattam és elfordítom a tekintetem. Nem mondtam már semmit, csak hagytam, hogy elmenj. Én sokáig kint maradtam, de magam se tudom, hogy miért. Nem akartam visszamenni a házba most. Már ment le a nap, mikor összepakoltam és visszajöttem. Bementem a konyhába és ami olyan volt, azt bepakoltam a hűtőbe. Teljesen ki voltam, nem akartam így összeveszni veled. Főleg nem ma. Ezek utána a szobámban maradtam és nem jöttem ki. Lefürödtem és pihentem. Nagyon kattogott az agyam és kényelmetlenül éreztem, de már annyira lefáradtam az idegességtől, hogy elaludtam. Nem telt egy óra és üvöltve ébredtem fel a rémálmomból. Újraálmodni, szinte átélni azt a napot, rettentően fájt. Kikelve az ágyból rögtön hozzád mentem. Megálltam az ajtód előtt és lenyomtam a kilincset, de végül nem nyitottam be. Rájöttem, hogy nem tehetem. Lementem a teraszra és fogva egy plédet magam köré tekertem. Nem volt hideg, így betakarózva pont jó volt. A sok tér, a szabad látvány sokat számított. Látni a csillagos eget. Bármennyire is megnyugtatott most ez, melléd vágytam, hogy magadhoz ölelj. Azt hittem, hogy azzal, hogy te távol tartod a szörnyeim, küzdök ellenük, mert egyedül már nem ment. Azt hittem, hogy azzal, hogy téged beengedlek, megbízok és hiszek neked, teszek a múltam ellen. Teszek miden ellen, de ezek szerint nem így volt, mégis hozzád vágytam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.09.10, 17:53 | Üzenet # 1258 |
 Yaoista
| - Nem úgy hangzott.*Jegyzem meg és többet nem tudok neked mondani, teljesen felesleges. Később se kereslek meg, de azt tudom, hogy visszajöttél, de úgy voltam vele, hogy jobb, ha nem beszélünk, mert a végén tényleg olyat mondok, amit megbánok. Nagyon sokáig dolgozom, majd végül reggel se kereslek, hanem rögtön bemegyek a szállodába. Ott is el vagyok egy - két órát és egy üzleti út is közbe jön, ami most kapóra jön. Alapból meggondolnám, hogy vinnélek e magammal, hiszen ott csak unatkoznál, máskor se jöttél ilyenkor velem alapból, de most tényleg úgy vagyok vele, hogy jobb ha maradsz, még nagyon bennem vannak a dolgok és meg kell emésztenem. Haza is megyek, majd bepakolok utána pedig megkereslek.* - Szia.*Köszönök, de most nagyon kimért vagyok veled.* - Elutazok 3 napra üzleti útra, ami nem a szervezethez tartozik. Te maradj nyugodtan, azt csinálsz, amit csak akarsz és ha bármi baj van, akkor hívjál jó?*Bár úgyse fogsz, de nem tudok mit tenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.09.12, 22:45 | Üzenet # 1259 |
 Yaoista
| *Egész éjszaka kint maradtam a teraszon. Egy percet nem aludtam aztán, képtelen voltam pihenni. Folyamatosan éreztem apám jelenlétét, a kést a vállamba, szinte láttam a vért a kezemen. Reggel azért éhes lettem, így bekaptam pár falatot, majd átöltöztem és elmentem futni, majd utána csak edzettem. Egész nap mást sem tettem. Ki akartam merülni, hogy ne álmodjak semmit. Mikor bejössz, igencsak lihegek.* - Szia... *Állok meg, de látszott, hogy nagyon ki vagyok merülve és direkt hajtom magam. Nem tudtam, hogy mit kéne reagálnom arra, hogy elmész 3 napra. Eddig mindig megkérdezted, hogy veled megyek-e, még akkor is, ha csak unatkoznék, de most nem.* - Jó. *Mondom halkan, de eddig egyszer sem hívtalak, ha baj volt. Magamba fojtottam és most még inkább ezt tettem. Nem akartam rád támaszkodni tovább. Hagytalak elmenni, nem is beszéltem többet. az aznap éjszaka még rosszabb volt. Tudni, hogy a házban sem vagy és nem mehetek oda hozzád, kicsinált. Pedig éjszaka bementem a te szobádba, hátha nyugodtabb leszek. Ismét nem aludtam túl sokat. Reggel összeszedtem magam és pár dolgot bedobáltam egy hátizsákba, majd leléptem. Tudtam hová mentél, utána néztem. Megmondtam az egyik emberednek, hogy elmegyek utánad, de ne szóljon. Elég hamar odaértem és bekopogok, szerencsére ott voltál a hotelszobában.* - Nélküled nem megy... *Suttogom halkan és megremegve ledobtam a táskám, majd átöleltem a nyakad. Szinte szorítottalak.* - Félreértettél... *Mondom tovább.* - Te más vagy... annyira más és megijeszt. Kérlek ne gyűlölj... csak te ne... *Borulok ki szinte teljesen.* - Az érintéseid, a csókjaid... *Engedlek el lassan és lehajtom a fejem.* - Tudod én azt gyűlöltem, főleg a csókokat. *Undorító volt számomra.* - De mikor te teszed, melegség jár át itt. *Markolom meg a szívemnél a felsőm.* - Én azt hittem, ez sokat jelent... azt hittem, ha beszélek, az segít. *Fordítom el a tekintetem.* - Azt hittem, ha beengedlek és megosztok veled mindent, akkor elmúlnak a dolgok. *Szinte nedvesek lettek a szemeim.* - Azt mondtad ez semmi, hogy ezzel semmit se teszek, de akkor mit kéne? *Túrok bele a hajamba.* - Mert én már nem tudom és egyedül nem megy tovább. *Remegek meg.* - Az ígéreteid... azért rémítenek meg, mert nem akarok csalódni... nem bírnám ki. Tőled nem. *A végét szinte már alig hallhatóan mondtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2016.09.16, 11:47 | Üzenet # 1260 |
 Yaoista
| *Láttam rajtad, hogy rosszul vagy, de nem mondok semmit, mert úgy voltam vele csak vita lenne, arra meg nincs szükség.* - Vigyázz magadra.*Intek és el is megyek. Odaérve neki is látok a munkának és csak azzal törődöm szerencsére minden jól megy. Amikor jössz akkor is éppen egy megbeszélésre készülök.* - Nyitom.*Így is teszek, majd amikor meglátlak teljesen ledöbbenek.* - Fumio?*Rád tényleg nem számítottam. Mire bármit kérdezhetnénk te a nyakamba kötsz ki és kiborulsz. Szorosan magamhoz ölellek, majd csak elmosolyodom.* - Először is gyere be.*Húzlak be szépen és a táskád is arrébb rakom, majd leültetlek a díványa. Hozok neked egy pohár vizet, majd leültetlek.* - Akkor kezdjük elölről. Nem utállak és soha nem is foglak.*Még ha nem is hiszed el, ebbe nem megyek most bele, mert csak vita lenne.* - Örülök és jól esik, hogy tőlem jól esik a csók.*Mosolyodom el lágyabban és megcirógatom az arcodat.* - Igen sokat jelent, de kifejtettem, hogy a tanulásra gondoltam. Én is, de te is félreértettél engem. Mindenben segítelek és támogatlak és igen nagyon rosszul esett és felbosszantottál két napja. Tartottam a távolságot, mert nem akartam újabb vitát. Nem vagy egyedül, te vagy aki egy falat húzz fel kettőnk közé és nem én.*Jegyzem meg, de nem rosszból.* - Értem én, de attól még nekem fáj, ahogy viselkedsz. Sose szerettem, ha kételkednek a szavaimba és nem jöhetsz mindig a múltaddal Fumio.*Mondom komolyabban.* - De nem akarok ismét összeveszni, így is nagyon rossz volt.*Cirógatom meg az arcod, majd magamhoz ölellek.* - El sem hiszem, hogy utánam jöttél.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2016.09.17, 13:05 | Üzenet # 1261 |
 Yaoista
| *Bementem, ahogy szeretnéd és le is ültem. Elvettem a vizet, de nem ittam bele. Csak bólintottam egy aprót, örültem, hogy nem utálsz. Az arcom ugyan úgy simult a kezedbe. Picit hallgattam, majd végül megkérdeztem.* - Szerinted én mennyit tudok vagy mennyit tanultam? *Igazából rettentően szégyelltem magam emiatt és ezt a tudatlanságot nagyon próbáltam rejtegetni. Nálatok mindenki tanult volt, okos... nem olyan csavargók, mint Kazuyanál, ahol a többség még írni se tudott.* - Megmondtam, hogy nem tudom, hogy kell engedni. *Voltak pillanatok, mikor úgy éreztem, hogy túl közel engedlek magamhoz és akkor váltok mindig támadóba. A végét viszont egy kicsit sem értettem.* - Nem jöhetek a múltammal? Mire gondolsz? *Kérdezek rá vissza. Leraktam a poharat, majd hagytam, hogy magadhoz ölelj és kicsit bújtam is, mint egy cica.* - Nem akartalak megbántani... *Remegek meg egy kicsit és szinte kapaszkodtam beléd.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2016.09.19, 11:44 | Üzenet # 1262 |
 Yaoista
| - Nem tudom, de gondolom nem sokat vagyis ezt szűröm le a hozzáállásodból, de én akkor is értelmes, okos fiúnak tartalak.*Mondom komolyan.* - Pedig ebben nem tudok segíteni.*Csak próbálkozni, hogy közelebb kerüljek hozzád, de a többi rajtad múlik.* - Például, hogy ne ígérjek semmit meg semmi nincsen ingyen és így tovább. Sok rosszat tapasztaltál a múltban, de nem jelenti azt, hogy nálam is fogsz. Remélem ezt idővel megérted és nem fogsz kételkedni bennem.*Mondom komolyan.* - Én sem téged kicsikém.*Cirógatlak finoman.* - Hiányoztál.*Suttogom a füledbe.* - Tényleg sokat jelent, hogy utánam jöttél.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.09.20, 00:40 | Üzenet # 1263 |
 Yaoista
| *Kicsit elfordítom a tekintetem.* - Írni és olvasni nagyjából tudok, de azt sem hibátlanul... számolni pedig csak minimálisan. *De nem pillantok közben fel, látszott rajtam, hogy ezt mennyire nehezen vallom be neked.* - A húgom tanult rendesen, de én nem. *Hallgatok el igen mélyen.* - Én próbálkozok, de annyira... *Rémisztő volt. Annyira pici részem maradt ember és azt tényleg féltettem.* - Ha ez számít... az ígéreteden kívül én sosem gondoltam, hogy bántanál. *Arra sosem gondoltam, jó eleinte igen, de egyébként nem, hogy úgy bánnám velem, mint Kazuya.* - És pont ez ijeszt meg. *Úgy éreztem, hogyha ezeket nem feltételezem, baj van velem.* - Nem bántottál meg... *Csak nagyon fáradt voltam már. Nagyot dobban a szívem és picit zavarba jövök arra, hogy hiányoztam.* - Te is... *Suttogom vissza.* - Tényleg sokat? *Én tényleg csak veled akartam lenni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2016.09.24, 11:55 | Üzenet # 1264 |
 Yaoista
| - Értem, nos mint mondtam tanulni sosem késő és meg van hozzá az eszed, mint mondtam. Nem te tehetsz róla, hogy nem tudtál tanulni, hanem az életed, de most itt a lehetőség, de könyörögni és kényszeríteni nem foglak.*Teszem hozzá.* - Ijesztő tudom tudom.*Bólogatok.* - Számít persze, de nem az igazi, de talán változni fog.*Vagy nem.* - Én már erre nem tudok neked mit mondani Fumio.*Ezerszer elmondom ugyanazt, annak nincsen semmi értelme.* - Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Örülök.*Ez azért sokat jelent.* - Persze, hiszen nem mondanám.*Mosolyodom el, majd adok egy puszit a homlokodra.* - Viszont ne haragudj, de nekem most mennem kell. Nyugodtan kérj fel, amit akarsz meg sok minden van a szállodába.*Bár úgyse fogsz semmit se csinálni.* - Sietek vissza, de tényleg sok a dolgom.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.09.25, 20:07 | Üzenet # 1265 |
 Yaoista
| *Csak bólintok egy aprót, hogy nem késő, de nem mondtam rá semmit. Szerettem volna, ha boldog vagy, de úgy tűnik, ahhoz ezek pici dolgok.* - Tudom, sajnálom. *Suttogom. Hajtom le a fejem. Tisztában voltam vele, hogy nem szereted magad ismételni. Puszidra lehunyom a szemem, majd csak bólintok.* - Megvárlak. *Nem terveztem sehova menni.* - Rendben. *Mielőtt felálltál volna, finoman az arcodra simítok és félénken megcsókollak. Jobban hiányoztál, mint én felismertem.* - Jó munkát. *Engedlek el és picit elmosolyodtam. Szinte látni lehetett, hogy mennyire megnyugodtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.09.25, 21:12 | Üzenet # 1266 |
 Yaoista
| - Ne sajnáld.*Cirógatom meg az arcod. Nem tudtam, hogy mennyire szeretnél csókot most, de mivel megtetted így örömmel viszonozom.* - Köszönöm szépségem.*Most én csókollak meg, majd elmegyek és csak jó pár óra múlva térek vissza.* - Megjöttem szia.*Csókollak meg.* - El voltál?*Kérdezlek.* - Lesz egy üzleti vacsora, el szeretnél jönni velem? Utána tiéd vagyok.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2016.09.26, 11:24 | Üzenet # 1267 |
 Yaoista
| *Amíg te odavoltál, én ledőltem pihenni. Kicsit el is aludtam, mivel már nyugodtabb voltam, de mire visszaértél már fent voltam.* - Szia... *Csókod viszonozom, de látszott, hogy nem rég keltem.* - Pihentem... *Mivel ugye ez az elmúlt pár napba nem történt meg az idegtől.* - Szívesen elmennék, de nem hoztam semmi olyan ruhát. *Pillantok rád.* - Vagy az nem baj? *Kérdezem, mert amúgy most még akkor is szívesen lettem volna veled, ha csak üldögélek melletted. Hiányoztál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2016.09.28, 19:51 | Üzenet # 1268 |
 Yaoista
| - Most látom, hogy pihentél, kis kócoska.*Kuncogok.* - Akkor most miben vagy?*Vonom fel a szemöldököm, majd felnevetek.* - Tökéletes vagy így, nem vagy szakadtan öltözve és nem puccos helyre megyünk, de ha szeretnéd, akkor veszek neked valamit, ha jobban éreznéd magad vagy kölcsönzök.*Ahogyan neked jó.* - Mit mondasz?*Kérdezlek és vetkőzni kezdek.* - Veszek egy fürdőt, csatlakozol?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.10.09, 15:46 | Üzenet # 1269 |
 Yaoista
| - Igen, egy keveset. *Még nem volt az igazi, de holnapra már kicsit se leszek fáradt, hiszen melletted fogok aludni.* - Hát... ezt csak kivettem a szekrényből. *Igazából nehéz úgy rosszul öltözni, ha minden ruhám te válogattad és szépek.* - Nem kell semmi, ha jó így... *Illetve nálam volt még az a felső, amit Chris megnyitójára adtál rám.* - Megyek szívesen. *Mondom a vacsorára, majd a fürdőre csak annyit reagálok, hogy keresek egy hajgumit, felkötöm a hajam, majd fél perc se kellett és már pucér vagyok.* - Engedek vizet. *Megyek be a fürdőbe és elkezdem folyatni a vizet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.10.09, 22:05 | Üzenet # 1270 |
 Yaoista
| - Tökéletes, nagyon szép vagy.*Mosolyodom el.* - Ennek örülök.*Ahogyan se perc alatt levetkőzöl felnevetek.* - Rendben.*Végezve utánad megyek és megtámaszkodva nézlek.* - Olyan gyönyörű vagy.*Megyek végül oda és magamhoz ölelve megcsókollak.* - Máris jobban élvezem ezt az utat.*Suttogom az ajkaid közé, majd besegítelek a kádba és beülök mögéd.* - Holnap, majd megmutatom a várost, ha érdekel.*Csókolok a nyakadba és magamhoz ölellek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2016.10.14, 23:32 | Üzenet # 1271 |
 Yaoista
| *Észre se veszem, hogy figyelsz engem, csak hangodra leszek figyelmes. Szinte már teljesen megszoktam, hogy magadhoz ölelsz és megcsókolsz. Sőt már határozottan hiányzott, ha nem teszed.* - Köszönöm... *Mosolyodom el kicsit zavaromba.* - Szívesen eljövök veled... *Még akkor is, ha csak unatkozok. Nyakamra nyögtem egy aprót, majd feléd fordítom az arcom.* - Jó lenne... még sosem volt így sehol. *Valahogy picit izgatott is lettem. Szerettem ezeket a dolgokat veled átélni. Ettől csak különlegesebbek lettek számomra.* - Olyan lenne, mint egy randi. *Szólalok meg hirtelen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.10.16, 20:56 | Üzenet # 1272 |
 Yaoista
| - Tényleg? Nos, ha szívesen jössz, én csak örülök neki.*Mosolyodom el, ez nagyon sokat jelent.* - Akkor megnézzünk mindent, amit csak szeretnél, sőt igazából a vacsorára se baj, ha nem megyek el.*Jegyzem meg, majd a folytatásra igen csak meglepődöm.* - Akkor nem olyan lenne, hanem randi is lesz kicsi Fumiom.*Suttogom a füledbe boldogan, majd az arcod odafordítva megcsókollak lágyan.* - Köszönöm, hogy itt vagy, olyan boldoggá teszel.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2016.10.18, 23:41 | Üzenet # 1273 |
 Yaoista
| - Azért ne hagy ki. *Hiszen bizonyára üzleti és ebben nem szerettelek volna akadályozni a felbukkanásommal. Picit elmosolyodom a randin, de láthatóan örültem neki. Odafordulva gyöngéden csókollak, nem nagyon kell küzdened érte. Megfordultam az öledbe és úgy leltelek magamhoz. Tényleg nagyon hiányoztál, olyan nehéz volt nélküled.* - Nagyon rossz volt nélküled aludni. *Suttogom halkan.* - Nem is tudtam... *Nem voltál ott, hogy távol tartsd a démonjaim, az emlékeim.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 20:01 | Üzenet # 1274 |
 Yaoista
| - Még meglátom, hogy is mondjam, már minden el van intézve és megtehetem.*Lehet nagyképűen hangzik, de így van, hiszen itt is meg van a nevem.* - Nélküled is szépségem, de már nem kell.*Ölellek magamhoz.* - Ma és utána is őrzöm az álmaid kicsi Fumiom.*Suttogom lágy hangon és finoman cirógatlak.* - Remélem, azért már jól vagy.*Nem akartam rosszat, de jobb volt, hogy távol vagyunk egymástól egy kicsit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2016.10.30, 21:06 | Üzenet # 1275 |
 Yaoista
| - Értem, de tényleg elmehetünk. *Semmiképpen se szerettem volna, ha miattam bármi balul üt ki. Sóhajtottam egy nagyot az ölelésedre, nagyon megkönnyebbültem.* - Tudom... *Mondom halkan.* - Jól vagyok... *Nem akartam, hogy rosszul legyél. Kicsit bújósabb voltam, mert azért még nem volt minden tökéletes, de élveztem a helyzetet. Végre tényleg nem éreztem magamon apám kezeit és az emlékek is visszahúzódtak. Elengedtelek, majd megfogtam a kezed. Felemelve belehajtom a tenyeredbe az arcom.* - A te érintésed nagyon finom. *Suttogom és elmosolyodom.*
|
|
| |