2025.07.21, Hétfő, 09:29
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

MioDátum: Péntek, 2016.11.04, 12:12 | Üzenet # 1276
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Rendben.*Bólintok, neked akarom a legjobbat.* - Ez a legfontosabb.*Puszillak meg. Feltűnt, hogy bújósabb vagy, ami nagyon édes tőled.* - Annyit cirógatlak, amennyit csak szeretnél.*Mosolyodom el, majd megcsókollak végül magamhoz ölelve cirógatlak és beszélgetünk. Darabig bent vagyunk, majd kimegyünk.* - Akkor menjünk le enni?*Kérdezlek és öltözködni kezdek.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2016.11.17, 18:58 | Üzenet # 1277
Yaoista
*Elmosolyodom kicsit, hogy bármennyit cirógatnál. Csókod viszonozom és tényleg csak élvezem a helyzetet. Jó volt kicsit beszélgetni és csak veled lenni. Teljesen meg is nyugodtam már a közelségedre.* - Igen. *Kezdek egyébként is éhes lenni. Én is öltözködni kezdek, de már az ingem vettem fel, amit hoztam. Leengedtem a hajam, majd megfésültem. Csak hagytam szabadon, mint mindig.* - Kész vagyok. *Meg is kordul hirtelen a hasam, mire ráteszem a kezem.* - Bo-bocsánat... *Enni sem ettem úgy és most hirtelen lett étvágyam. Kicsit még el is pirultam.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.11.20, 22:19 | Üzenet # 1278
Yaoista
- Rendben van.*Bólintok és tovább készülök. Éppen megdicsérnélek, amikor megkordul a pocakod, mire felnevetek.* - Ezért ne kérj bocsánatot, kis édes.*Kuncogok, majd megcsókollak.* - Csoda szép vagy.*Mérlek végig.* - Na de menjünk, tömjük meg a pocidat.*Kuncogok és le is megyünk. Bemutatlak a többieknek, mint titkárom. Végigmérnek, de egyáltalán nem olyan szemmel és teljesen normálisak, ők tényleg rendes emberek, igazából, ha úgy nézzük csak én nem vagyok az.* - Rendelj, amit csak szeretnél.*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.11.20, 23:44 | Üzenet # 1279
Yaoista
- Oké...*Még azért nagyon piros voltam, csókod azért viszonoztam.* - Köszönöm... *Mosolyodom el bókodra.* - Oké. *Indulok veled. Nagyon udvariasan köszöntem mindenkinek, az alap protokoll meg volt. Azt betanultatták velem.* - Rendben. *Persze melletted ültem. Nézegetni kezdtem az étlapot, hogy mégis mit egyet.* - Italt kérsz nekem? *Kérlek meg rá, hiszen te jobban tudtad, hogy mi milyen és melyik felel meg az én ízlésemnek. Mindig finomat kértél nekem. Kiválasztottam az előételt és a főételt is, de desszertet még nem, mert nem tudtam, hogy kérek-e.* - Gyönyörű a titkárod Diablo. Jól elrejtetted eddig előlünk. *Szólal meg az egyik férfi, akinek bemutattál. Ránéztem, de én nem mondtam semmit sem a bókra.*

MioDátum: Hétfő, 2016.11.21, 01:25 | Üzenet # 1280
Yaoista
- Igen, rendelek egy bort magunknak.*Mosolygok rád és le is adjuk a rendelést.* - Még szép, hogy elrejtem ilyen perverz vénemberek elől.*Nevetek fel. mire ők is velem nevetnek.* - Beszél az aki szintén nem mai darab.*Vigyorog, aki megdicsért téged.* - Remélem nem hoztalak kellemetlen helyzetbe Fumio, tudod amelyik kutya ugat az nem harap.*Mosolyog rád, rajtam meg láthatod, hogy tényleg igazat beszél, hiszen ha veszélyes lenne rád nézve, nem bájcsevegnék vele.*- Valóban Fumio szépségét sok nő is megirigyelhetné.*Mosolygok rád, mire bólintanak, pedig van köztük hetero is, de hát van szemük.* - Különben meg, én tartom a legjobban magamat.*Jól elszórakozom velük, még ilyen társaságban se láthattál.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.11.27, 22:41 | Üzenet # 1281
Yaoista
- Köszönöm. *Mosolyodom el. Csöndben hallgatom a barátságos civódásokat.* - Nem, engem elég nehéz kellemetlen helyzetbe hozni. *Megnyugodtam melletted, tényleg nem engednél rossz társaságba.* - Ebben az esetben köszönöm a bókot. *Azért még nagyon kimért voltam. Az arcodra pillantok, majd kicsit szégyenlősen le. Tudtam, hogy szépnek tartasz, csak azt nem, hogy ennyire.* - Nem vagy öreg. *Mondom komolyan. Közben meghozzák a borunkat is, amibe belekortyolok, miután koccintottunk.* - Nagyon finom. *Tényleg ízlett. Nem nagyon tudtam kezelni a helyzetet, de próbálkoztam, főleg érted. Szerettem volna olyan ember lenni, akit ilyenkor is magaddal vihetsz.*

MioDátum: Vasárnap, 2016.12.11, 19:08 | Üzenet # 1282
Yaoista
- Akkor jó.*Nyugszik meg.* - Csak magadnak.*Mosolyodik el.* - Köszönöm Fumio.*Mosolygok és most persze nem becézlek és nem érek hozzád most. A vacsora jól telik és téged is belevonnak a társalgásba. Amikor végzünk elmegyünk sétálni.* - Jól érezted magad? Máskor is jönnél?*Érdeklődöm, hiszen ne azért gyere el, hogy az én kedvemre tegyél.* - Most már csak a tiéd vagyok vagyis ma, mert holnap még van egy tárgyalásom, de reggel, addig te pihensz.*Mondom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.12.11, 23:01 | Üzenet # 1283
Yaoista
*Tudtam, hogy miért viselkedsz velem picit másképp, de nem zavart. Lassan elkezdtem beszélgetni mindenkivel és szerencsére elég jól ment. Élveztem a társalgást, mert nem az volt a benyomásom, hogy akarnának és így én is máshogy álltam hozzájuk. A sétát ötlete nagyon tetszett, így nem is kellett győzködni, hogy menjek veled.* - Igen, jól. *Bólintok is mellé.* - Ha szabad, akkor igen. *Szerettem volna tényleg a segítségedre lenni.* - Jól hangzik. *Mosolyodom el édesen.* - Kedves emberek voltak... sajnálom, hogy úgy reagáltam elsőre. *Pillantok az arcodra.* - Csak megszoktam... de gondolhattam volna, hogy ők nem olyanok. *Nem sokan bókoltak nekem kedvességből, igazából te voltál az első.*

MioDátum: Szerda, 2016.12.14, 00:55 | Üzenet # 1284
Yaoista
- Persze, hogy szabad én csak örülök neki, hogy jól érezted magad.*Mosolyodom el.* - Szerintem ez nagyon nagy előrelépés tőled és őszintén meg is leptél jó értelembe.*Mondom.* - Semmi baj, nem tehetsz róla.*Hiszen sajnos rosszat tapasztaltál.* - Fumio.*Állítalak meg és megfogom kezed.* - Tudhatnád, hogy nem viszlek olyan emberek közé, akik ártani akarnak neked.*Oké a munka az más, de az olyan emberekkel nem is bájcsevegünk.* - Ezt ne feled.*Cirógatom meg az arcod és tovább megyünk.* - Itt tényleg én vagyok a rossz fiú, de ők ezt nem tudják, ellenben velem, aki nagyon sok mindent tud róluk.*Hiszen biztosra kell mennem.* - Nem tisztességes, de másként nem megy ugyebár.

szela00Dátum: Vasárnap, 2016.12.18, 15:08 | Üzenet # 1285
Yaoista
- Akkor szívesen. *Mosolyodom el én is kicsit. Meglepődtem szavaidra és csak pirulgatok. Tényleg igyekeztem a kedvedért.* - Igen? *Állok is meg és úgy hallgatlak.* - Rendben. *Simul is az arcom a kezedhez.* - Szerintem ez nem baj. *Picit csöndben maradtam és elgondolkoztam.* - Ez egy szükséges dolog, de nem élsz vissza azzal, amit tudsz róluk. Egyáltalán nem vagy rossz ember azért, mert vigyázni akarsz a családodra és szerintem nem is tisztességtelen. *Teszem azért hozzá.* - Te egy nagyon kedves és jó ember vagy. Legalábbis nálam biztos jobb. *Bár az nem volt teljesítmény.*

MioDátum: Kedd, 2017.01.03, 21:29 | Üzenet # 1286
Yaoista
- Akkor ezt megbeszéltük.*Nagyon örülök neki, hogy akkor is velem leszel.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Kuncogok egyet.* - Igazad van.*Bólintok, majd csak megcsóválom a fejemet.* - Te is jó vagy és akik ismernek, azok tudják és remélem egyszer te is befogod látni.*Ez nagyon fontos lenne.* - Különben köszönöm, nagyon jól esnek a szavaid.*Leszámítva, hogy náluk úgymond rosszabb vagyok, de mellette nem látom magam egy szörnyű alaknak.* - Tetszik itt? Szerintem nagyon szép hely. Amikor úgy döntesz, akkor sok helyre elszeretnélek vinni. Én nagyon szeretek utazni.*Szerencsére sok helyre is eljutottam már.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.01.07, 21:10 | Üzenet # 1287
Yaoista
*Kezdtem hozzászokni, hogy édesnek hívsz, bár még mindig aranyosan reagáltam rá és kicsit elpirultam.* - Miért gondolod, hogy én jó vagyok? *Kérdezek rá, mert érdekelt. Én nem láttam semmit, amiért ezt lehetne rám mondani.* - Csak őszinte vagyok. *Puszillak meg.* - Igen, szép. *Nézelődök közben. Picit elhallgattam és elméláztam.* - Nem miattad nem szeretnék menni. *Pillantok rád.* - A húgom... mi lesz, ha rosszul lesz és nem vagyok itt? Nem akarom egyedül hagyni egy kis időre se. *Jó, most eljöttem, de nem vagyunk olyan messze és hamar visszamegyünk.* - Nem akarom magára hagyni... *Pillantok rád.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.08, 16:52 | Üzenet # 1288
Yaoista
- Nos, ha nem lennél az, akkor a húgod se érdekelne, nem hogy én. Nem így viselkednél velem és a többiekkel se.*Hiszen egyre jobban nyílsz meg és Igorral meg már jóban is vagy, bár tény előtte ő se adott rá esélyt.* - Pont, ezért.*Mosolygok, majd ahogyan elmondod a húgod felsóhajtok.* - Értem és teljesen megértelek, csak múltkor nem ezt említetted.*Jegyzem meg, de nem rosszból.* - Akkor kijavítom magam, amikor a húgod már jól van és te is készen állsz, akkor utazhatnánk, ha szeretnél.*Megértelek, de igazából még csak lelkes se voltál, de hát ez úgyse most lesz.* - Nem fázol?*Kezdett lehűlni a levegő.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.01.15, 15:25 | Üzenet # 1289
Yaoista
- Értem... *Bár ettől én nem éreztem magam jónak, ennek természetesnek kellett volna lennie. Ráadásul valahol mélyen belül gyűlöltem a húgom, mégis ő volt a mindenem.* - Az is benne van.... én... ez bonyolult... *Motyogom. Elhallgattam, majd elmosolyodtam kicsit szavaidra.* - Köszönöm... *Mindig meglep, hogy mennyire figyelsz rám.* - Egy kicsit, de nem vészes jó most így. *Jól esett most veled sétálni nagyon. Igyekeztem összeszedni a gondolataim, hogy elmondjam neked.* - Én még sosem hagytam el a várost, igazából ez az első alkalom. *Kicsit nyugtalan is voltam miatta. Veled sem jöttem el sosem eddig.* - Vagyis... hagytam el, de sosem láttam semmit. Mindig bekötözték a szemem és csak akkor vették le, ha ott voltam már, ahol lennem kellett. *Finoman megfogom a kezed.* - Egyszer rosszul lett a húgom, miközben én épp információt gyűjtöttem. Utána meg kellett volna ölnöm. *Bevett szokása volt Kazuyának.* - De hibáztam, elmenekült. Később elkaptam, de akkor is hibának számított. *Ebből sejthetted, hogy elég komoly büntetést kaptam és nem szobafogságot.* - Tudom, hogy veled vagyok... *Szorítom meg a kezed egy kicsit.* - Azt is, hogy ő jó kezekben van. *Azért ennyivel tisztában voltam.* - De mindig görcsbe rándul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy eljönnénk. Nem tudom, mire számítsak... Mi van, ha ő rosszul lesz és én megint elrontok valamit. *Persze ezt most nem úgy értettem, mint régen, de nem akartam neked csalódást okozni.* - Szeretnék veled lenni és nem akarlak megbántani. *Igazából rettentően féltem az ismeretlentől és attól, hogy valamit úgy reagálok le, ahogy nem kéne. Aggódtam, mert fontos voltál nekem és ez számomra egy rettentő furcsa érzés volt.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.15, 20:45 | Üzenet # 1290
Yaoista
- Értem.*Mondom, majd elmosolyodom rajtad. Leveszem a zakómat és a hátadra terítem.* - Én nem fázom, szóval ne is ellenkezzél.*Cirógatom meg a buksidat. Figyelmesen hallgatlak és tényleg megértelek, hogy mitől félsz. Nagyon jó, hogy megnyílsz nekem és egyre több dolgot mondasz el, csak sajnos a múltadból adódóan legnagyobb része rossz, de újat nem tudok mondani. Kicsit rossz, hogy egy kellemes hangulatnál és képes vagy ilyenekről beszélni, de remélem ez csak segít neked.* - Igen jó kezekben, ahogyan te is.*Simítok a kézfejedre.* - Ezért mondtam, hogy akkor megyünk, amikor meggyógyul és üzleti útra se kell velem jönnöd. Jó, hogy itt vagy, de annak nincs értelme, hogy közben görcsölsz.*Az senkinek nem jó.* - Nem bántasz ezzel hidd el.*Tényleg nem. Mondjuk már szívesen utaztam vele, egy kicsit lazítani, de nem akarlak itt hagyni se szóval majd egyszer pótlom vagyis pótoljuk.* - Most hogy érzed magad?*Ezek után már tényleg nem tudom hiába mondtad, hogy jól érzed magad.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.01.21, 00:42 | Üzenet # 1291
Yaoista
- Ne... *Kezdenék bele, de megelőzöl. Az arcodra pillantatom, majd kissé elpirultam, de magam se tudom, hogy miért. Picit jobban összehúzom magamon a zakód, mert olyan jó illata van.* - Tudod Igor is ezt mondta. *Jut eszembe hirtelen. Furcsa volt arra gondolni, hogy ezt mondta nekem.* - Hogy jó kezekben vagyok melletted és próbáljalak ne megbántani. *Teszem hozzá halkan a végét.* - Akkor jó, ha nem. *Nyugszom meg picit. Eléd lépek ezzel megállítva.* - Tudod ideges voltam, hogy eljövök. *Ismerem be.* - Talán még kicsit feszült vagyok. *Kár lenne tagadni, ismersz elég jól. A szemeid kémlelem, majd picit pipiskedek és adok egy puszit az ajkaidra. Eléggé kihalt helyen voltunk, szóval nem aggódtam amiatt, hogy látnának.* - De sehol máshol nem lennék most szívesebben. *Bújok hozzád kicsit, majd elengedve tovább sétálok, de mosolyogva. Pár lépés után azonban hirtelen megálltam.* - Meg foglak még bántani és valószínű fogok még rossz dolgokat mondani... *Hajtom le a fejem, de valljuk be, ez elkerülhetetlen volt.* - Sok mindent nem értek vagy nem érzem. Talán idővel megtanulom. *Lassan feléd fordulok.* - De kérlek, azt ne felejtsd el, hogy olyat adtam neked, amit senki másnak. *Pillantok az arcodra. Nálad volt a kulcs a szörnyekhez. Te tartottad őket bezárva, te tartottad őket távol. Nagyon fontos voltál nekem még akkor is, ha nem úgy sikerül kifejeznem vagy éppen pont, hogy az ellenkezőjét sikerül sugallnom.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.01.22, 14:24 | Üzenet # 1292
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad, de kivételesen nem teszek megjegyzést. Éppen megkérdezném Igort, de akkor folytatod.* - Szóval ilyeneket mond, értem.*Mosolyodom el, jól esik ez tőle. Megállok, ahogyan elém lépsz és figyelmesen hallgatlak.* - Érhető.*Bólintok, majd igen csak meglepsz. Alapból még mindig váratlan, ha magadtól teszed, most meg bárki megláthat minket, még ha kihalt helyen is vagyunk.* - Ezt örömmel hallom.*Simítok végig a hátadon, majd követlek, amíg meg nem állsz ismét.* - Én is biztos megfoglak, majd bántani, az emberek már csak ilyenek, hogy olykor akaratlanul is bántja a másikat. Ne aggódj erős vagyok és megértő tudod jól.*Cirógatom meg az arcodat.* - Így is sokat tanultál.*Vagyis én úgy gondolom.* - Mire gondolsz?*Így nem nagyon értem.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.01.25, 20:15 | Üzenet # 1293
Yaoista
*A hátamra azért édesen sóhajtottam egyet.* - Igen, tudom, de akkor se akarlak... *Magyarázom aranyosan, nagyon édesen nézek rád. Simul a pofim a tenyeredbe, és lopva bele is csókolok.* - Az jó... *Nem mindig tudom eldönteni, hogy tényleg képes vagyok ilyesmire. A szemeid kémlelem kicsit, utána piroskásan félre pillantottam. Rettentő szégyenlős voltam, ha így kellett beszélnem.* - A szörnyeim... be vannak zárva. *Kezdek bele. Felemelem a kezem és finoman a szívedre teszem.* - A kulcs nálad van. *Nem igazán tudtam, hogyan értessem meg veled a dolgokat.*

MioDátum: Szerda, 2017.01.25, 22:21 | Üzenet # 1294
Yaoista
- Tudom szépségem.*Mosolygok rád nyugtatóan.* - Édes vagy.*Mondom a csók után, a folytatásra meg főleg igaz, tényleg ilyenkor hihetetlen, hogy milyen kegyetlen tudsz lenni.* - Ohh valóban, így már értem.*Megfogom a kezedet és most én adok rá egy csókot.* - A lehető legjobb helyen van ez a kulcs, nagyon vigyázok rá ígérem.*Puszilom meg a homlokodat.* - Vigyázok rád nagyon.*Mondom lágyan, de mégis komolyan.* - Van még kedved sétálni? Vagy menjünk vissza? Bár akkor kedvemre ölelhetlek és csókolhatlak.*Mosolyodom el féloldalasan.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.01.27, 04:22 | Üzenet # 1295
Yaoista
*Még jobban elpirultam a kezemre, a homlokomra meg végképp.* - Tudom... *Ez is elég kettős volt bennem. Azt elhittem, hogy vigyázol, de azt nem, hogy ez mindig így lesz. Szavaidra még is nagyot dobban a kis szívem, amit nem is igazán értettem, hogy miért, hiszen még nem tudtam hinni. Mosolyodra ismét teljesen zavarba jöttem és félrefordítom az arcom.* - Akkor... akkor... sétáljunk vissza. *Motyogom és visszaindulok veled. Felérve a hotelszobába feltettem egy vállfára a zakód, majd feléd fordulok. Odamegyek hozzád és adok egy apró puszit.* - Kérsz egy italt vagy valamit? *Kérdezem kedvesen.*

MioDátum: Hétfő, 2017.01.30, 21:01 | Üzenet # 1296
Yaoista
- Akkor menjünk.*Így is teszünk és visszamegyünk.* - Nem kérek semmit vagyis.*Magamhoz húzlak.* - Téged kérlek.*Csókollak meg forrón és hosszasan, amíg el nem fogy a levegőnk.* - Szeretnél még esetleg filmezni?*Kérdezlek, de közben finoman a nyakad csókolgatom és a hátad cirógatom.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.02.01, 18:07 | Üzenet # 1297
Yaoista
*Meglepődtem, ahogy odahúzol és halkan nyögtem is egyet. Csókod egy fél pillanatig nem viszonozom a döbbenettől, de utána eléggé beleélem magam. Lassan átölelem a nyakad és teljesen hozzád simulok. Nyakamra néha megremegtem és édesen lihegtem.* - Később... *Motyogom aranyosan és még egy csókot kérek tőled. Egyre jobban belendültem és odavoltam érted. Bújtam és öleltelek magamhoz, olyan jó érzés volt.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.05, 20:36 | Üzenet # 1298
Yaoista
*Éppen abbahagynám, mert azt hittem, hogy sok vagyok, de szerencsére viszonozod.*  - Helyes.*Mondjuk csak háttérzajnak gondoltam. A csók közben a kanapéhoz lépkedek veled, majd leülve az ölembe húzlak és úgy csókollak tovább.* - Mond csak szépségem megérinthetlek máshol is?*Pillantok a farkadra, nem akartam csak úgy hozzáérni, kitudja hogy reagálnál.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.05, 22:54 | Üzenet # 1299
Yaoista
*Hagytam, hogy irányíts. Bele is ülök a öledbe és hozzád simulok, miközben csókolózunk. Nagyon meglepett a kérdésed. Az arcomra volt írva nagybetűkkel, hogy mennyire is.* - Én... *Kezdek bele, majd kicsit gondolkozóba estem. Egy picit így voltam, majd az arcodra simítva lágyan megcsókoltalak. Felálltam az öledből és megfogom a kezed.* - Gyere. *Tudtam jól, hogy nehéz lehet így visszafogni magad mindig miattam. Bementem veled a hálóba és szépen elkezdtem leszedni a nyakkendőd. Miután kibontottam, az inged gombolom.* - Ne vedd magadra, ha... a testem nem úgy reagál, jó? *Pillantok az arcodra.* - Tudod elsőre a csókjaid sem éreztem igazán... *Finoman a tarkódra simítok és lehúzlak egy szenvedélyes, elnyújtott csókra, aminek a végén kicsit pihegtem és ki is pirultam.* - Most már viszont nagyon. *Folytatom a az inged levételét és végül lesimítom rólad.* - De szeretném, ha hozzámérnél. *Bújok hozzád.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.12, 19:18 | Üzenet # 1300
Yaoista
*Gondoltam, hogy megleptelek és természetesen, ha nem akarod, akkor sincsen baj. A csókodat viszonozom, majd követlek, ahogyan kéred. Hagyom neked magad, sőt igen csak élvezem.* - Rendben van.*Én is meglepődtem, hiszen inkább számítottam nemre, mint igenre, de szerencsére nem így lett.* - Értem.*Bólintok és a csókodat ismét viszonozom.* - Az a fő, hogy most már élvezed.*Mosolyodom el.* - Én meg főleg és ha mégis úgy érzed, hogy sok, akkor szóljál rendben?*Kérdezlek komolyabban, hiszen az a fontos, hogy élvezd. Leveszem én is a felsődet, majd a nadrágodat is, de az alsódat még nem. Leülök és az ölembe húzva forrón megcsókollak, majd lassan végigsimítok a farkadon alsón keresztül.* - Milyen?*Kérdezlek és még csak így simogatlak.*

Keresés: