2025.07.21, Hétfő, 01:41
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.02.12, 22:29 | Üzenet # 1301
Yaoista
*Csak bólintottam egy aprót, hogy az számít már csak, hogy jó érzés.* - Rendben... *Valahogy elhittem, hogy nem akarod magad rám erőszakolni és tényleg mondhatok neked nemet. Hagytam, hogy az öledbe húzz, át is karolom a nyakad. Csókod rögtön viszonoztam, mert nagyon tetszett. Halványan megremegtem a farkamra, de nem úgy, mint aki felizgul.* - Nem rossz érzés... *Jelenleg az is sokat számít, ha már nem rögtön érek fájdalmat vagy csak egyszerűen nem esik rosszul az, ha bárhol is hozzámérsz. Felálltam az öledből és levettem az alsóm is. Pucéran álltam meg előtted és gyöngéden az arcodra simítottam.* - Minden rendben. *Mosolyodom el egy kicsit.* - Ha te érsz hozzám, az más.*Csókollak meg lágyan.* - Vetkőzz le te is... *Suttogom ajkaidra.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.02.12, 23:09 | Üzenet # 1302
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Akkor jó.*Ez is sokat jelent. Vicces, hogy simán vagy előttem pucéran, de amúgy mégis olyan könnyen zavarba tudlak hozni.* - Gyönyörű vagy.*Észre se veszem a hegeket rajtad.* - Édes vagy, hogy te nyugtatsz.*Nevetek fel picit.* - Ennek nagyon örülök.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Vettem főnök.*Kuncogok és adok még egy csókot, majd felállva levetkőzöm. Semmi okom nem lehet panaszra, sok fiatal megirigyelhetné a testemet. Visszaülök és ismét az ölembe húzlak.* - Olyan jó, hogy eljöttél.*Suttogom a füledbe, majd a hajadat félreseperve a nyakad kezdem el csókolgatni, a farkadat meg nagyon finoman simogatni kezdem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2017.02.13, 08:36 | Üzenet # 1303
Yaoista
*Azért végignézek rajtad, mikor már te is meztelen vagy. Vissza is ültem az öledbe és halványan elpirulok. Senki nem ért még hozzám így. Nyakamra édesen sóhajtok egyet, de farkamra most se reagáltam különösebben. Kellemes volt, ahogy simogattál és tényleg nem keltett bennem rossz érzést, de idő kellett a testemnek, hogy hozzászokjon ezekhez a finom mozdulatokhoz. Na meg még sosem izgultam fel igazából a partneremre, ha csak nem adtak be valamit nekem. Lassan végigsimítok a mellkasodon és a hasfaladon, kezdett megtetszeni a helyzet, hogy hozzád érhetek.* - Te szeretnéd? *Csókollak meg újra.*

MioDátum: Hétfő, 2017.02.27, 14:26 | Üzenet # 1304
Yaoista
*Azért furcsa, hogy nem reagálsz rám, hiszen ilyen még nem fordult elő, de teljesen megértem és majd ehhez is hozzászoksz vagyis remélem. Az érintésed meglep és ez a hangomon is hallatszik.* - Igen, ha te is, tudod semmi se kötelező.*Mondom a csók után.* - Azt csinálsz amit szeretnél.*Csókollak most meg én hevesebben és a farkad is gyorsabban simogatom.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.02.28, 00:18 | Üzenet # 1305
Yaoista
- Oké... *Motyogom édesen. Csókodba azért belenyögtem és meg-meg remegett a testem, de nem állt fel. Finoman simogatni kezdelek én is, főleg mellkasod és hasad. Tudtam, hogyan kell egy férfi kedvére tenni, de nem tudtam, hogy ez nálad is így van-e, így csak próbálgattam magam. Ajkaidról szép lassan áttérek nyakadra és finoman csókolgatom. Nem hagytam még véletlen se foltot, hiszen nem akartam bajt. Végül a kezem lecsúszott farkadra és gyöngéden izgatni kezdelek, majd tenyerembe veszlek. Éreztem rajtad, hogy szeretnéd és örömet akartam neked okozni még akkor is, ha nekem ez jelenleg még nem jelentett olyan sokat és nem értettem, hogy miért fontos a szexualitás egy kapcsolatban.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.05, 19:06 | Üzenet # 1306
Yaoista
*A nyögésre elmosolyodom, idővel majd minden porcikád reagál majd rám. Tény tudtad a dolgod, de az rossz, hogy milyen áron szerezted meg, de majd mellettem megtapasztalod, hogy élvezni is lehet a testiséget. A farkamra azért jobban felnyögök, hiszen mióta elmélyült a kapcsolatunk, senkivel se voltam, pedig szeretem a szexet. Nem várod el tőlem, de akkor se fogok senkivel szexelni vagy bármi mást tenni, kivéve ha végül még se akarsz velem lenni, de erre nem is gondolok.* - Finom az érintésed.*Túrok a hajadba és megcsókollak forrón, a tagom pedig egyre keményebb lesz.*

szela00Dátum: Kedd, 2017.03.07, 00:25 | Üzenet # 1307
Yaoista
*A hangod meglepett, de annál jobban tetszett. Nagyon furcsa és zavarba ejtő volt így lenni veled. Tényleg nem bántam volna, ha mással is vagy, tudtam, hogy én nem adok meg mindent, ami kielégíti a szükségleteid. Elmosolyodom kicsit az érintésemre. Hajamra és ajkaidra ismét nyögtem egyet. Éreztem, hogy egyre jobban felizgulsz. Kicsit abbahagytam és kimásztam az öledből.* - Dőlj el... *Kérlek meg. Miután újra elhelyezkedtünk, szorosan melléd feküdtem és megcsókoltalak. Így kényelmesebben hozzád fértem mind két kezemmel. Egyik kezem tagodon mozgatom, a másikkal csak a hegyét simogatom. Tényleg élvezetet akartam neked adni.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 19:50 | Üzenet # 1308
Yaoista
*Először azt hiszem, hogy baj van, de szerencsére nem.* - Rendben.*El is dőlök és a csókodat igen csak hevesen viszonozom.* - Ügyes vagy tényleg.*Nyögök fel és tovább izgatlak én is, a másik kezemmel pedig finoman a popsidba markolok.* - Mond csak, szoptak már le?*Kérdezlek, hiszen lehet, hogy csak neked kellett csinálni.* - Leszopjalak?*Lehelem a füledbe és bele is nyalok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 21:46 | Üzenet # 1309
Yaoista
*Továbbra sem reagáltam igazán csak csókjaidra. Kérdésedre meglepődök és csak pislogok, majd fülemre azért halványan megremegtem.* - Csinálták már, de... *Az arcodra pillantottam szégyenlősen.* - Nem szerettem... *Nem azért csinálták, mert azt szerették volna, hogy jól érezzem magam.* - Nem hiszem, hogy felizgulnék. *Teszem hozzá, hiszen még sosem történt meg velem drog nélkül. Arra gondoltam, hogy lehet te viszont szeretnéd, ha leszopnálak.* - Használhatod a szám. *Az eddig tapasztalataimból indultam ki, nem volt miből és ők mindig a torkomra nyomták a farkukat, majd mozogtak kedvük szerint.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.12, 22:12 | Üzenet # 1310
Yaoista
- Értem.*Bár nem meglepő, hogy nem volt jó.* - Akkor, majd máskor csinálom, azért velem az is más lesz, még ha elsőre nem is tűnik úgy.*Cirógatom meg a pofidat finoman.*  - Ez is kifog alakulni, ahogy minden más.*Türelmes vagyok.* - Tessék? Használhatom a szád? Édesem, te használnád a szád és nem is.*Értem, hogy miért mondod és ez igen felbosszant. Egyszer kerüljenek a kezeim közé és azt is megbánják, hogy megszülettek.* - Különben nem kell. Megmondtam, hogy lassan haladunk nem? Hidd el, hogy elég ez nekem jó?*Mosolygok rád kedvesen.* - De tényleg, ha bármi sok, akkor szóljál jó?

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.12, 23:46 | Üzenet # 1311
Yaoista
- Értem... *Mondjuk pont annyira is zavart össze. Pofim csak úgy simult a tenyeredbe.* - Oké. *Bíztam benned. Kissé furcsán néztem rád, vagyis a javításodra. Még sosem fordult elő, hogy kijavítottak volna.* - Biztos? *Te voltál az egyetlen, akinél úgy éreztem, ez fontos, bár nem értettem, hogy miért.* - Szólok. *Bólintok is egy aprót és tovább simogatlak, miközben megcsókollak. Picit hozzád simultam, bár az nem volt tudatos, egyszerűen csak jól esett, ha hozzám értél. Lehet nem úgy éreztem, ahogy kellett volna, mégis tetszett minden érintésed. Olyan lágy volt és finom.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 19:13 | Üzenet # 1312
Yaoista
- Majd megérted ezt is.*Mosolygok.* - Biztos.*Bólintok, bár jó lenne, de kivárom, hogy neked is jó legyen. Elmosolyodom rajtad és az egyik kezemmel cirógatlak, a másikkal tovább izgatlak. Hol a nyakad, hol az ajkaid csókolgatom.* - Olyan jó veled.*Suttogom az ajkaid közé.* - Tényleg egyre jobban oda vagyok érted.*Mosolyodom el lágyan. Te voltál az egyetlen, akit szeretni tudnék a feleségem után.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.03.15, 22:18 | Üzenet # 1313
Yaoista
*Ismét csak bólintottam neked egy aprót. Cirógatásodra még jobban bújtam, tényleg tetszett. A csókjaidra teljesen kiürült a fejem.* - Sose engedj el. *Kérlek meg. Te voltál nekem az egyetlen. Hozzád ragaszkodtam egyedül. Rendesen elpirulok szavaidra. Nem értettem, hogy mi érdekel téged bennem, de boldog voltam, hogy ezt mondtad nekem. Folyamatosan simogatlak, kicsit gyorsítva is a kezemen.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 01:00 | Üzenet # 1314
Yaoista
- Sose foglak.*Magamtól sose tennék ilyet és ha Igor azt kérné, akkor is keresnék egy megoldást, ami mindenkinek jó, de erre még nem akarok gondolni és lehet nem is kell és minden rendben lesz. * - Annyira szép vagy.*Mosolyodom el és ismét megcsókollak, majd a hajad félreseperve a nyakad kezdem kóstolgatni.* 

szela00Dátum: Csütörtök, 2017.03.16, 22:50 | Üzenet # 1315
Yaoista
*Egyik kezemmel elengedem farkad. Átölelem a nyakad és szorosan bújtam hozzád. Egyre inkább csókoltalak, de kezem nem pihent. Felnyögtem a nyakamra és igen odavoltam.* - Diablo... *Sóhajtom neved ösztönösen. Annyira jó érzés volt veled lenni. Szinte libabőrös lettem.  Sosem ért még hozzám senki ilyen finoman.*

szela00Dátum: Péntek, 2017.03.17, 01:02 | Üzenet # 1316
Yaoista
*Magamhoz húzlak amennyire csak tudlak. Szinte levegőhöz se hagylak jutni, annyira csókollak. Bár nem érzed úgy a dolgokat, de a levegő egyre jobban forr körülöttünk.* - Olyan érzékien mondod a nevem.*Ettől csak keményebb leszek.* - Tényleg nagyon örülök, hogy eljöttél hozzám.*Suttogom az ajkaid közé.*- A mellbimbóidat kényeztethettem?*Kérdezem hirtelen.*

szela00Dátum: Szombat, 2017.03.18, 00:52 | Üzenet # 1317
Yaoista
*Teljesen elvesztem a csókjaidba. Tényleg alig kaptam levegőt, de egy kicsit sem bántam a dolgot. Éreztem, hogy nőtt a vágyad, de nem zavart. Halványan elmosolyodom szavaidra és csak jobban simultam. Alig vártam, hogy tovább csókolj. Finoman végigsimítok az arcodon, majd füledhez hajolok.* - Ott és úgy érsz hozzám, ahol és ahogy szeretnél. *Suttogom halkan. Ez hatalmas dolog volt tőlem, hiszen ez azt jelentette, hogy bíztam benned. Gyöngéden a nyakadba csókolok, majd újra ajkaid kerestem.*

MioDátum: Vasárnap, 2017.03.19, 15:49 | Üzenet # 1318
Yaoista
- Ez sokat jelent, köszönöm.*Mosolyodom el. Nagyon jól tudom, hogy ez nálad, milyen nagy dolog. A nyakamra felsóhajtok, majd még kapsz egy csókot. Finoman a hátadra fektetlek, majd óvatosan elkezdem az egyik mellbimbódat szívogatni. Az egyik kezemmel a farkadat simogatom továbbra is, a másikkal a lábadat cirógatom, közben folyton figyelem, hogyan is reagálsz, mert ha a tested nem is, de az arcod és tekinteted sokat elárul.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.19, 17:23 | Üzenet # 1319
Yaoista
*Hagytam, hogy a hátamra dönts, bár kissé zavarban voltam. Magam se tudtam, miért, de éreztem, hogy ez más, mint régen. Más mindentől, amit eddig tettek velem. Lehet a farkam még mindig nem reagált rád, de a combomon a bőr libabőrös lett, ahol végigsimítottál rajta. Eleinte nem éreztem semmit, majd szép lassan megkeményedtek a bimbóim. Kezdtem teljesen ellazulni, kényelmesen éreztem magam. Halkan nyöszörögtem az érzésre, de nem engedtem ki a hangom.*

MioDátum: Szerda, 2017.03.22, 21:33 | Üzenet # 1320
Yaoista
*Örülök, ha még nem is teljesen, de reagálsz rám, ami azért sokat jelent.* - Nem kell visszafogni a hangod.*Suttogom érzékien és tovább kényeztettem a mellbimbóid, majd a pocidat kezdem el finoman csókolgatni.* - Olyan finom vagy.*Szívom meg finoman bőrödet.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2017.03.26, 22:15 | Üzenet # 1321
Yaoista
- De zavarba ejtő... *Motyogom édesen, kicsit elpirulva. Nem is értettem, hogy honnan jönnek belőlem ezek a hangok. Ismét nyögtem, ahogy tovább kényeztettél. Bárhol értél hozzám, nagyon kellemes volt. Ugyan nem izgultam fel, de a testem felforrósodott és látszódott, hogy mennyire jól is esik nekem. Sosem éreztem még ilyet. Picit nedves lesz a szemem. Finoman az arcodra simítok, majd felülök és átölellek. Olyan boldog voltam, hogy bízhatok benned. Legördült egy könnycsepp az arcomon.* - Köszönöm... *Olyan szintű megkönnyebbülést éreztem, amit még sosem. Finoman értél hozzám, mintha porcelánból lennék.*

MioDátum: Kedd, 2017.04.04, 11:17 | Üzenet # 1322
Yaoista
- Engem nem zavar.*Kuncogok, majd nem igen értem, hogy most mit is köszönsz.* - Mégis most kit?*Kérdezlek kedvesen és magamhoz ölellek.* - Ezek most jó könnyek ugye?*Suttogom a füledbe és eltolva finoman lecsókolom az arcodról, majd visszaölellek.* - Nálam jó kezekben vagy.*Suttogom megnyugtató hangon, tényleg nagyon fontos vagy számomra.*

szela00Dátum: Szerda, 2017.04.05, 09:42 | Üzenet # 1323
Yaoista
*Picit vártam, hogy meg tudjak szólalni, nem akartam, hogy remegjen a hangom.* - Azt, hogy ilyen vagy velem. *Mondom halkan. Csak bólintok egy aprót, nem szomorúságból sírtam, csak a megkönnyebbülés így hatott. Finom csókjaidra néha megrebbentek a pilláim és lassan elfogytak a könnyeim. Eddig mindig, ha megbíztam valakiben egy kicsit is, visszaélt vele, de te nem.* - Igen... *Motyogom édesen. Lassan megnyugodtam és elengedtelek. A szemeid kémlelem kicsit. Látszott rajtam, hogy komoly érzelmeket táplálok irántad, csak nem voltam vele tisztában. Odahajolva finoman megcsókollak, ami egyre szenvedélyesebb lesz és farkadra is rásimítok újra.*

MioDátum: Péntek, 2017.04.07, 20:13 | Üzenet # 1324
Yaoista
- Pedig semmi különöset nem teszek.*Mosolyodom el.* - Annyira édes vagy.*Szeretgetlek tovább, egyszerűen nem bírok veled betelni.* - Csak, hogy tud nem fogom egykönnyen feladni és küzdeni fogok érted, amíg el nem rabolom a szívedet.*Közlöm veled igen komolyan. A csókodat viszonozom forrón és én is ismét a farkadra szorítok.* - Imádlak kicsi Fumiom.*Harapok az ajkaidra és még hevesebb leszek.* 

szela00Dátum: Szombat, 2017.04.08, 11:57 | Üzenet # 1325
Yaoista
*Lángba borul az arcom szavaidra. Lehet már rég elraboltad, csak én nem tudtam róla. Jólesően bele sóhajatok a csókunkba. Valami kellemes melegség járta át az egész testem, amit még sosem éreztem. Nyugodt volt a lelkem is, hiszen veled vagyok. Teljesen zavarba jövök arra, hogy imádsz és csókunkra is nyögtem egy aprót. Kicsit helyezkedtem és szemből az öledbe kötöttem ki végül. Egyik kezemmel persze folyamatosan simogattam a farkad, a másikkal átkaroltam a nyakad és hozzád simulva csókoltalak. Nem értettem, mi van velem, csak azt tudtam, hogy érezni akarom a közelséged.*

Keresés: