2025.07.23, Szerda, 17:28
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Főház
szela00Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 20:54 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Gyilkos páros.

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.11, 12:40 | Üzenet # 976
Yaoista
*Kicsit megremegtem a hangodra. Annyira hihetetlen volt, hogy nem undorodom ettől.* - Értem... *Motyogom még a csókod előtt. Hagyom, hogy fürdess, bókodra pedig kicsit elmosolyodtam.* - Köszönöm... *Bár még mindig nem értettem mi olyan szép rajtam, szerintem inkább voltam mocskos. Nyakamra sóhajtottam egyet halkan és csak bólintok. Nyomok én is egy kis tusfürdőt a kezembe és elkezdelek fürdetni téged. A mellkasod fürdetem finoman és néha rád pillantok.* - Neked is sok heged van... *Állapítom meg.*

*Imádtam, mikor már sikkantasz a gyönyörtől.* - Akkor folytatom. *Nem is gondoltam most másra, csak szeretkezni akartam veled. Csókod viszonozom és még mélyebbre hatolok beléd. Folyamatosan gyönyörpontod izgatom.. Gyönyört akartam neked adni, hogy minél jobban élvezd. Újra a nyakadnak estem és szép kis foltokat hagyom.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.12, 00:00 | Üzenet # 977
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Olyan édes vagy.*Mosolyodom el.* - Ezt ne köszönd.*Simogatom meg az arcod. Nincs ellenemre, hogy te is fürdetni kezdesz, sőt nagyon is élvezem.* - Igen valóban. Zavar?*Kérdezlek, bár biztos voltam benne, hogy nem, de mégis tőled akartam hallani.* - Minden egyes hegemre emlékszem, hogy szereztem.*Mondom.* - Olyan finom az érintésed, nagyon jól esik.*Mosolyodom el.*

- Igen folytasd..*Bólintok, de ezt is alig bírom kinyögni. A mélyebb mozgásra ismét felsikkantok többször is. Amennyire tudom felveszem a tempódat és végig a farkadat szorítom, saját farkam meg kőkeményen meredezik a testem meg csak úgy lángol. Oldalra döntöm a fejemet, hogy jobban hozzám férj.* - Egy szexisten vagy...*Nyögöm édesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.12, 00:24 | Üzenet # 978
Yaoista
*Kérdésedre az arcodra pillantok, majd megrázom a fejem.* - Nem, nem zavar. Neked sokkal kevesebb van, mint nekem. *Hiszen nekem a karomon, hátamon, combjaimon, a hasamon, a mellkasomon... gyakorlatilag mindenhol volt rajtam valami sebhely vagy égésnyom. Volt, ami nem volt feltűnő, csak pár karcolás nyoma, de volt ami nagyon is, például azok, amiket edzés néven okoztak, hogy ne beszéljek és szokjam a fájdalmat.* - Én nem mindre, van olyan, amit azt se tudom mikor és hogy szeretem vagy kaptam. *Simítok végig hasadon.* - Akkor jó... *Motyogom édesen és a vállaidon simítok végig.* - Fordulj meg. *Ahogy így teszel, a hátad kezdem el mosni. Én nem értelek olyan egyszerűen körbe, mint te engem.* - Mikor csináltattad? *Húzom végig a sárkányodon a kezem, persze a feneked nem fogdostam.*

*Teljesen elvetted a maradék józan eszemet is és csak arra tudtam gondolni, hogy milyen jó érzés veled szeretkezni. Láttam és éreztem is, hogy kőkemény vagy, de elhatároztam, hogy csak a popsidtól fogsz elélvezni. Nem fogok rásegíteni a kezemmel.* - Veled elég könnyű, mikor ennyire izgató vagy... *Nyalok végig nyakadon a füledig és azt is megharapdálom egy kicsit, majd édes semmiségeket búgok belé olyan hangon, amit tudtam, hogy imádsz. Na meg persze közben igencsak lihegtem is.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 13:19 | Üzenet # 979
Yaoista
- Igen kevesebb, pedig átvenném a te sérüléseid is.*Jegyzem meg.* - Ezzel nincsen semmi baj.*Cirógatom meg az arcodat. Megfordulok ahogyan kéred.* - 18 évesen szóval nem ma..*Mosolyodom el.* - Persze megyek amikor kell, hogy rendbe tartsam. Nagyon szépen sikerült munka úgy gondolom.*Sose bántam meg, hogy magamra tetováltam.*  - Nyugodtan végigsimíthatod az egészet..*Vigyorgok, de csak viccelek, de nem tudtam kihagyni.*

- Köszönöm...*Mosolyodom el. A suttogásodra és a lihegésedre, ha lehet még keményebb leszek. Egy darabig még bírom és bár nem akarom, hogy vége legyen, de elérem a határom és egy hatalmas nyögéssel elélvezzek.* - Ez... fantasztikus volt...*Alig tudtam kinyögni annyira lihegek és ha nem tartanál akkor biztosan összeesnék.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 14:17 | Üzenet # 980
Yaoista
- Kedves vagy... *Néha tényleg azt kívántam, hogy bárcsak veled találkoztam volna akkor. Csak bólintottam, hogy nincs baj.* - Ezt úgy mondtad, mintha valami vénség lennél. *Pedig nem voltál az, nagyon messze vagy tőle.* - Valóban szép és hozzád illik is. *Ezt komolyan is gondoltam. Megjegyzésedre kicsit elmosolyodtam, mert most levettem, hogy nem mondod komolyan. Finoman elkezdtem követni a vonalát az ujjaimmal és végigmentem az egészen, a fenekedet és a combodat is beleértve.* - Gyönyörű... *Suttogom.* - Kész vagy... *Teszem hozzá, de kicsit zavarban voltam.*

Ahogy elélvezel és rászorítasz a farkamra, nekem se kell több. Egy nagyobb morranással beléd élvezek. Lassan kicsusszan belőled farkam, de tartalak, mert éreztem, hogy elgyengültél.* - Az biztos... *Lihegek én is. Finoman ölellek magamhoz és puszilgatlak.* - Akarsz még fürdőzni vagy menjünk az ágyba? *Kérdezem, mert nem tudtam, mennyire jó ötlet így a forró vízben ázni.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 16:11 | Üzenet # 981
Yaoista
- Mert megérdemled.*Mosolygok.* - Nos néha úgy érzem.*Nevetek fel, persze jó pár évet letagadhatok, na meg nagyon jól tartom magam.* - Köszönöm.*Nagyon meglep, ahogyan végigsimítasz rajtam, mert nem hittem, de nagyon jól esik, de nem mondok semmit.* - Köszönöm szépen...*Szeretem amikor megdicsérsz engem.* - Köszi szépségem.*Megfordulva megcsókollak, majd kimászom és kisegítelek téged is, majd elkezdelek törölni.* - Remélem nem baj.

*Ahogyan te is elmész arra ismét felnyögök.* - Lehet jobb lenne, ha ágyba mennék... totál kidőltem...*Motyogom és nem engedlek.* - Pedig még meg kéne fürdeni, de most tényleg fürdeni..*Kuncogok.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 18:03 | Üzenet # 982
Yaoista
- Pedig nem vagy öreg. *Jegyzem meg. Ahogy megfordulsz, viszonozom a csókod. Hagyom, hogy kisegít és nem zavar, ahogy törölni kezdesz.* - Nem. *Simítok végig az arcodon és hagyom magam. Ez teljesen új fajta intimitás volt számomra és habár zavarba nem jöttem attól, hogy pucér vagyok, az érintéseid és a kedvességed miatt igen.* - Öhm.. majd én... *Motyogom rák vörös arccal. Nem zavart, inkább csak nagyon zavarban voltam a dologtól, de ez látszódott is rajtam, hogy egyébként élvezem.* - Ez olyan furcsa... *Kicsit el is fordítom a tekintetem.*

- Igen, érzem. *Mosolyodom el rajtad egy kicsit.* - Majd bent megfürdünk. *Puszillak meg. Felkaplak és leraklak az egyik nyugágyra. Magam köré csavartam egy törölközőt, majd köréd is egyet. Felkaplak a karomba és bemegyek veled abba a fürdőbe, ami az én itten szobámhoz tartozik.* - Még itt se jártál nagyon. *Mosolyodom el. Leteszlek, de azért tartalak, nem tudtam mennyire gyengék a lábaid. Engedtem vizet és közben téged figyeltelek, akkor vettem észre a hátad.* - Miért nem szóltál? *Nézek rajta végig.* - Basszus...

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 18:29 | Üzenet # 983
Yaoista
- Akkor jó, örülök, hogy így gondolod.*Mosolygok. Nagyon édes vagy és direkt kihagyom a popsid a farkad meg főleg, de amikor így is szólsz, hogy inkább te halkan felkuncogok és nem veszem sértésnek.* - Annyira édes vagy, meg foglak zabálni.*Puszillak meg.* - Majd hozzászoksz.*Kacsintok és én is megtörülközőm.* - A hajadat azért szabad?*Kérdezlek.*

- Oké.*Hagyom neked magam, az se érdekel, ha meglát valaki, annyira nincs energiám, na meg én élvezem, amikor így cipelsz.* - Az biztos, akkor is ha el kellett látni téged, de ez már múlt..*Mosolygok. Neked támaszkodom, majd hirtelen nem értem mi a baj, de kapcsolok.* - Ugyan szerintem van annál jobban látszódó sérülésem.*Kuncogok, majd megcsókollak.* - Nincs baj, nagyon élveztem...*Bújok hozzád.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 19:18 | Üzenet # 984
Yaoista
*Még pirosabb leszek bókodra.* - Biztos. *Pillantok rád, hiszen a csókokat és az érintéseket is megszoktam. Tovább törölközök, majd mikor a hajam kérdezed, elmosolyodom.* - Azt mondtad meg is szárítod. *Jegyzem meg, hiszen igazából azért hagytam, mert így nem nekem kell vele foglalkozni.*

- Olyan kis bolond vagy... Legközelebb szólj. *Puszillak meg.* - Majd leápolom, oké? Nehogy csúnyább legyen, eléggé felhorzsoltuk. *Elzárom a vizet, majd belesegítelek és beülök mögéd.* - Édes vagy... *Mosolyodom el. Finoman cirógatom a pocid és puszilgatlak.* - Kellemes? *Kérdezlek kíváncsian.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 21:11 | Üzenet # 985
Yaoista
- Nagyon szép a színed, bocsi nem bírtam ki.*Kuncogok.* - Örülök, hogy te is így gondolod.*Mosolyodom el.* - Igen azt.*Bólintok, majd amikor végzünk bemegyünk a szobámba. Előbb megtörlöm nagyon finoman, majd fésülni kezdem.* - Nem fáj?*Kérdezlek.*

- Oké, de éppen jobb dolgom volt.*Vigyorgok.*  - Jó jó, meg a te hátad is, mert szépen kipingáltam.*Motyogom. Édesre csak mosolygok és a vízben neked dőlök.* - Igen nagyon jó. Ma se lesz gond az elalvással.*Kuncogok.* - Máskor is megmosdathatsz.*Vigyorodom el kajánul.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 21:47 | Üzenet # 986
Yaoista
*Picit morogtam, de nem mondtam semmi rosszat. Mosolyodra még jobban elpirultam. Bent hagytam, hogy megtöröld a hajam, látszott rajtam, hogy ez jól esik.* - Nem, nem fáj... *Hunyom le a szemem és csak élvezem, ahogy foglalkozol vele.* - Így sokkal egyszerűbb, mint magamnak. *Mondom őszintén.*

- Az már megszokta a hátam, hogy össze van karmolva. Tudod van egy vadmacskám, aki gyakran karmol. *Mosolyodom el.* - Azt sejtettem. *Vigyorgok én is.* - De máskor óvatosabb leszek és más pózban szexelünk. *Puszilom meg a buksid.* - Kimászunk, megtöröllek és már is aludhatsz kicsim. *Közben megfogom a kezeid.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.15, 12:07 | Üzenet # 987
Yaoista
*Most még a morgásod is édes.* - Akkor csinálhatom mostantól én.*Mondom, majd amikor kifésültem elkezdem szárítani. Eltart egy ideig de egyáltalán nem bánom, hiszen élvezem.* - Meg is vagy..*Csókolok a nyakadba.* - Akkor jöhet a masszázs? Vagy mit szeretnél?*Kérdezlek kedvesen.*

- Most, hogy mondod, bár ennyire még nem vadult be a cicus, bár kérték tőle.*Vigyorgok.* - Oké...*Mosolygok.* - Jól hangzik köszönöm.*Szorítom meg a kezed, annyira elkényeztettél.* - Te nem vagy fáradt?*Kérdezlek. Nem mertem rákérdezni, hogy lenyugodtál e, mert most úgy tűnt, de lehet benned van, de feldühíteni se akarlak, majd mondod magadtól.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.15, 23:14 | Üzenet # 988
Yaoista
- Nem fogok ellenkezni. *Mosolyodom el kicsit. Nagyon jól esett, ahogy piszkáltad a hajam, nagyon megnyugtató érzés volt.* - Köszönöm szépen.. *Nyakamra sóhajtok egyet aranyosan. Feléd fordulok és elgondolkoztam.* - Jöhet. *Bólintok, majd halkan megszólaltam, de úgy, mint aki fél, hogy rosszat mond.* - Aztán filmezhetünk megint? *Nem akartam követelőző vagy önző lenni. Azt se tudtam, hogy ilyet szabad-e kérni. Szinte már rákészültem, hogy mérges leszel rám.*

- Valóban, ennyire még nem. *Puszillak meg.* - Nem kell megköszönni. *Cirógatlak.* - Egy kicsit, azért melletted több energiát elhasználok, mint egyébként. *Amúgy is több figyelmet igényeltél, ami nem volt baj, na meg a szex és még pluszba rádob a helyzet.* - De ha vége ennek az egésznek, minden oké lesz. *Sóhajtok egy nagyot, még azért feszült voltam.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.16, 12:51 | Üzenet # 989
Yaoista
- Akkor ezt megbeszéltük. Nem sokan mondhatják el, hogy a személyes fodrászuk egy üzletember.*Nevetek fel.* - Számomra volt az öröm...*Mosolygok lágyan.* - Oké...*Bólintok, majd a folytatásra csak megcsókollak.* - Ezt miért így kérdezed kicsikém? Hiszen tudod, hogy imádok veled lenni és a kedvedbe járni, szóval a válaszom igen.*Puszillak most én homlokon.* - Mi lenne, ha elindítjuk most és közben masszírozzalak? Mit szeretnél nézni?

- Tudod automatikusan jön, ez is hozzám tartozik..*Mondom édesen.* - Vagy annál is többet.*Nevetek fel és ezt nem veszem sértésnek ezek tények.*- Gondolj bele magamat, hogy lefárasztom tökre kihívás elviselni magamat.*Nevetek fel.* - Igen...*Bólintok és hátra fordulva adok egy csókot.* - Tehetek érted valamit? Szeretnék segíteni.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 22:54 | Üzenet # 990
Yaoista
- Valóban. *Mosolyodom el kicsit. Csókod viszonozom, de még mindig nem tudom, hogy jó ötlet volt-e ilyet kérdezni.* - Mert nem ismerem a szabályokat... nem tudtam szabad-e. *Mondom halkan. Homlokomra lehunyom a szemem, nagyon jól esett.* - Nem tudom, nem ismerem a filmeket. Válassz te. *Nem nagyon ismertem semmi filmet.* - Egyébként jól hangzik. *Teszem hozzá.*

- Teljes körű felügyeletet igényelsz. *Mosolyodom el.* - Hú, hát minden tiszteletem. *Persze csak vicceltem, régebben lehet tényleg mondtam volna ilyesmit komolyan, de már nem. Csókod viszonozom, majd adok egy puszit.* - Nem, semmit, illetve elég ha itt vagy. *Cirógatom meg az arcod.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.18, 11:01 | Üzenet # 991
Yaoista
- Fumio kérlek csak ezt ne..*Sóhajtok fel.* - Annyiszor elmondtam, hogy itt nincsenek szabályok, ezt kérlek próbáld megérteni..*Mondom komolyan.* - Nem vagyok dühös emiatt..*Teszem hozzá és adok egy puszit.* - Akkor te csak helyezd magad kényelembe...*Keresek egy filmet és egy jó kis vígjátékot teszek be, majd hozok olajat.* - Ezt rendszeresen bevezethetnénk, a filmezést és a masszázst is..*Mosolygok, majd rád ülök.* - Nem vagyok nehéz?*Kérdezlek.* - Nem zavar, hogy pucér vagyok?*Nem akartam, hogy kellemetlenül érezd magad.*

- Mint egy gyereknél.*Kuncogok, hiszen tényleg egy nagy gyerek vagyok.* - Köszönöm, köszönöm..*Kuncogok.* - Olyan vicces vagy..*Nevetek fel.* - Ez nagyon kedves...*Csókolok a tenyeredbe.* - De ha van mégis valami csak szólj...*Mosolygok. Kicsit ázunk, majd elkészülve az ágyban vagyunk, miután lekezeltük a harci sérüléseket. biggrin * - Olyan jó így...*Bújok hozzád.*

szela00Dátum: Szombat, 2015.07.18, 20:14 | Üzenet # 992
Yaoista
*Rád pillantok, ahogy felsóhajtasz.* - Bocsánat... *Mondom azért és puszid jól esett.* - Rendben. *Szépen elfekszek a pocakomon. Ötletedre csak bólintok egyet.* - Én benne vagyok. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem. *Tényleg nem éreztelek nehéznek.* - Miért zavarna? Én is az vagyok. *Nem értettem, hogy miért kéne zavarnia. Számomra ez nem jelentett semmit.* - Benned bízok. *Tudhattad, hogy ez mennyit jelent.*

- Nagyjából. *Mosolyodom el kicsit.* - Kis bolondom. *Puszillak meg.* - Rendben. Megígérem. *Mosolygok én is rád. A sebek ellátása után kényelmesen feküdtem veled.* - Aludj. *Csókollak meg lágyan, közben finoman cirógatlak. Azért még bennem volt, amit a nagyfőnök mondott. Mikor már azt hittem, hogy elaludtál halkan morogni kezdtem.* - Hogy a picsába jutott eszébe... *Morgom halkan, közben jobban magamhoz ölellek.* - Soha többé nem engedem, hogy bárki hozzád érjen... főleg nem Igor. *Motyogom és homlokon csókollak. Persze nem ölelésre gondoltam, hanem szexre.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.21, 11:05 | Üzenet # 993
Yaoista
- Semmi baj..*Mosolygok.* - Mert nálad nem lehet tudni..*Ebbe nem köthetsz bele, hiszen előbb is baromságot mondtál szóval ne csodálkozz, ha kérdezzek inkább csak örüljél. biggrin * - Akkor jó...*Csókolok a nyakadba és végül masszírozni kezdelek, de közben a filmen is nevetek.* - Kellemes?

*Kuncogok veled együtt.* - Helyes.*Mosolygok.* - Alszom..*Viszonozom a csókod, de még nem alszok így hallom amit mondasz. Sejtettem, hogy nem nyugodtál még le, amit nem csodálok..* - Fent vagyok..*Mondom, majd felülök.* - Beszélni foguk velük és a nagyfőnök tartani fogja magát, hát Igor meg tudod milyen de remélem nagyon igyekezni fog.*Tényleg nagyon reméltem.* - Nem fog hozzám érni és senki más se, ígérem. Ugye elhiszed?

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.21, 11:24 | Üzenet # 994
Yaoista
- Ennyire nehéz kiismerni? *Kérdezek rá, mert nem nagyon tudtam ezt eldönteni. Nyakamra sóhajtottam egyet, nagyon jó érzés volt. A masszírozás is nagyon jól esett. Most nem voltam annyira görcsös, mint a múltkor.* - Igen, nagyon jó... *Ahogy néha végigsimítottál a hátamon, megremegtem az érzésre. Egyre jobban reagáltam az érintésedre úgy, ahogy előtte nem.* - Vicces... *Mosolyogva nézem, habár nem nevetek rajta, mint te.*

*Kissé meglepődök, mikor közlöd, hogy fent vagy. Hagylak felülni, de nem értelek. Nem akartam elrontani a kedved. Én is felülök, majd sóhajtok egyet.* - Nem kell beszélned egyikőjükkel se. *Tényleg azt hittem elaludtál.* - Nem tehetek róla, hogy féltékeny vagyok... *Finoman az arcodra simítok és lágyan megcsókollak. Finoman ledöntelek és az arcod cirógatom.* - De ne mondj ilyen butaságot... csak én vagyok túl önző... és pont azért, mert ismerem a főnököt. *Morgom a végét.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.21, 12:15 | Üzenet # 995
Yaoista
- Nem olyan könnyű meg lásd be te se segítesz nekem, mert folyton ismételni kell magam.*Jegyzem meg, amit nagyon utálok, de neked ezt is elnézem, bár azért ez is véges lesz idővel.* - Akkor jó...*Mosolygok és megjegyeztem az érzékeny pontokat és őt jobban kényeztetlek.* - A film tetszik? *Tényleg kedvedbe akarok járni.*

- De én akarok, mert nekem is kellemetlen ez már így.*Mondom komolyan és a csókod viszonozom.* - Nem tehetsz és ezzel nincsen baj...*Mosolygok és nem baj, hogy visszadöntesz és cirógatni kezdelek.* - Ebbe mi a butaság? Nekem csak te kellesz Seime. Nem zavar, ha önző vagy sőt csak élvezem, mert azt bizonyítja hogy kellek neked. Akarj csak magadnak, legyél önző, én nem bánom..*Mosolygok majd megcsókollak.* - Én is ismerem és beszélni fogok vele. Nem akarja, hogy morogjak rá viselkedik.

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.21, 13:13 | Üzenet # 996
Yaoista
- Sajnálom... *Mondom halkan. tudtam, hogy nem szereted magad ismételni. Nagyon féltem, hogy egyszer el fog fogyni a türelmed.* - Igen, tetszik. *Bólintok is egy aprót. Kicsit elgondolkoztam.* - Sokszor mondtad, hogyha később meggondolom magam, nem baj. *Kezdek bele és kicsit megszorítottam a takarót a kezemmel.* - Ez rád is igaz... ha később meggondolod magad velem kapcsolatban, meg fogom érteni... *Mondom halkan, de annál komolyabban.* - Én nagyon igyekszem, de egyszerűen.... nem tudom mit kéne vagy hogyan...

- De ne miattam beszélj vele, ha akarsz. *Teszem hozz.* - Az, hogy nem érsz hozzá... ugyan már. *Adok egy csókot a homlokodra.* - Még szoknom kell a felállást... de tudom, hogy nem csalnál meg. *Így ezt még sosem jelentettem ki neked.* - Nagyon is... *Suttogom a füledbe lágyan. Csókod viszonozom, majd elmosolyodom kicsit.* - Csak a miheztartás végett... nem vagyok dühös, sem mérges, csak féltékeny, oké? *Azért ezt jobb tisztázni.* - Istenem, mit művelsz velem... *Sóhajtok egy nagyot.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.22, 13:18 | Üzenet # 997
Yaoista
- Nem kell kicsim...*Tényleg nem akartam, hogy rosszul érezd magad.* - Akkor jó...*Mosolygok. Végighallgatlak, majd előre simítva megfogom a kezed és adok rá egy csókot.* - Oké, de mint mondtam nagyon kitartó vagyok és erre nem sok esélyt látok..*Mosolygok és tovább masszírozlak.* - Mondtam szépségem minden kialakul, mást nem tudok erre mondani..*Ezt is sokszor elmondtam.* - Csak lazíts és élvezd..*Csókolok a nyakadba.*

- Magam miatt fogok...*Mondom komolyan.* - Oké...*Bólintok.* - Ennek nagyon örülök..*Végre kimondtad és ez nekem nagyon nagy megnyugvás. A folytatásra nagyot dobban a szívem és el is pirulok.* - Oké oké, most már tényleg megnyugodtam.*Mosolygok és adok egy puszit.* - Ezt én is mondhatnám..*Ölellek magamhoz.* - Most már aludni kéne és neked is...*Cirógatlak.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.07.22, 19:48 | Üzenet # 998
Yaoista
*Elmosolyodom kézcsókodra és kicsit el is pirulok.* - Értem... *Néha ismét nyögtem apróbbakat, ha nagyon eltaláltad a pontot. Valahogy a te érintéseid olyan érzékenyen érintettek. Mással még sosem éreztem ezt.* - Oké... *Motyogom és élvezem is a dolgot. Egyre többet mosolyogtam a filmen is és közben tényleg elengedtem magam, szép lassan teljesen ellazultam.* - Aztán én is megmasszírozlak. *Hiszen így indult az egész, na meg én is szerettem volna, ha jól érzed magad. Egész este elvoltunk kettesbe, én is megmasszíroztalak, majd ott aludtam veled, de reggel ismét leléptem. Nem akartam, hogy Igor rájöjjön a dolgokra, nem tudtam, hogy a többiek tudják. Pár nap alatt teljesen felkészülünk, köztük én is.*

- Akkor jó, ha megnyugodtál, de most már alvás van. *Közlöm veled komolyan.* - Te ugyan olyan lökött vagy, mint eddig. *Igazából semmi nem változott benned.* - Tudom, de neked jobban. *Puszillak meg és teljesen odahúzlak.* - Szép álmokat... *Sóhajtok egy nagyot, de valahogy még nem tudtam aludni. Pár nap alatt Igor is összeszedte magát valamennyire, én pedig igyekeztem elviselni Nicket és csak magamban morogtam, vagy esetleg neked. Minden pontosítottunk, én többször elmentem felmérni a terepet. Az adott napon már tényleg ideges voltam.* - Ne aggódj. *Csókollak homlokon.*

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.23, 14:29 | Üzenet # 999
Yaoista
*Nagyon jól telik az este és persze reggel nem baj, hogy elmész. Igor kicsivel jobban lesz, amikor sorra kerül a harcra. Mindenki felkészül és megtörténik aminek meg kell történnie. Mindenki megsérül, de szerencsére mi kevésbé bár Igornak a sebbe felszakad és nekem is feltűnik, hogy kissé figyelmetlenebb és nem olyan veszélyes, ami nem baj, de az igen, hogy a gondolatai nem ott járnak, de ezt ráér még megbeszélni. Úgy vélem, hogy ezzel az átkozottak felfogják, hogy velünk nem érdemes ujjat húzni. Útközben felhívom Sergejt és elmondom mi a helyzet. Odaérve betámogatjuk és Sergej rögtön elkezdi látni és lassan én is megnyugszom főleg hogy ismét mi jöttünk ki győztesen.

- Jogos.*Nevetek fel.* - Szép álmokat.*El is alszom. Másnap beszélek Diablóval és bocsánatot is kér és megígéri figyelni fog, ami tudom nála menni fog, Igornál ugye kérdéses, de mondta igyekezni fog, ami már haladás. Próbálok nem ideges lenni az akció miatt.* - Igyekszem..*Elmentek és mi Nickkel maradunk aki nem megy dolgozni. Nem beszélgettünk, hiszen mindketten izgulunk. Amikor megkapom a telefont megnyugszom és elmondom Nicknek hírt, majd várunk titeket vissza és persze előkészülök. Amikor megjönnek nagyon nehezen bírom ki, hogy ne ölelgesselek meg, de tudtam első munka így elkezdem Igort látni.* - Most már vége...*Mondom én is nyugodtan.*

*Sikerül elaludnod és még a kenésekre se kenek fel. Persze másnap Sergej rám nézz és amit mesél próbálok nem vigyorogni, de hát apja fia, persze én rosszabb vagyok, de megígérem, hogy igyekezni fogok. Tényleg pihenek, de persze többször felhozod a dolgokat, de nem tudok újat mondani neked. Amikor eljön a nap jobban vagyok kicsivel de nem igazi. Elköszönök tőled, majd elmegyünk. Most minden más mert a gondolataim körületted zajlanak, amiből nagyobb baj is lehetett volna, de szerencsére nem lesz.  A sebem persze felszakad de magamnál vagyok és nagyon jó végre otthon lenni.* - Igen..*Bólintok..* - Szia kicsim. Látod meg vagyok..*Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 22:37 | Üzenet # 1000
Yaoista
*Minden igyekezetem ellenére nem sikerült Igort kivonni a harcból, pedig tényleg próbáltam fedezni. Én is bekaptam pár sérülést, de semmi komolyat, pár karcolás volt az egész. Ahogy bementünk, azért elég csúnyán felszakadt a seb, már jobban láttam. Azért annak örültem, hogy mi nyertünk. Mindenkinek töltök egy italt és oda is viszem, Igort egyenlőre csak leteszem. Látom, hogy mindenki ideges, én már megnyugodtam, inkább csak aggódtam miattatok.* - Vége. *Jön ki belőlem.*

*Hagylak beszélni Diabloval, bár én tényleg szükségtelennek tartom.* - Tudom kicsim. *Mondom indulás előtt még neked. NEm gondoltam, hogy ekkora bunyó keveredik ebből az egészből. Sajnos más megoldás nem volt, de azért próbáltuk megúszni mind apróbb karcolásokkal. Nekem az elejétől fogva nem tetszett, hogy ennyire hanyag Igor és mintha nem itt lenne fejbe, pedig az élete múlhat rajta. Minden esetre mikor visszaérünk, segítek neki bemenni és tudtam, hogy Sergej már készenlétben vár minket. Én is összeszedtem pár ütést, de semmiség volt Igorhoz képest.* - Reméljük. *Én voltam a banda pesszimistábbik oldala. Nagyon mérges voltam, de az italt elfogadtam Fumiotól és még rá is gyújtottam.*

*Én is próbáltam nem mesélni Sergej meséjén, de nagyon vicces volt, persze neked is megjegyeztem, hogy velem is felavathatnád, ha már szabad. Azért igyekeztem jó lenni és nem erről beszélni, dolgozni is mentem. Nagyon ideges lettem azon a napon, már reggel is, aludni se tudtam nagyon. alig bírtalak elengedni, de végül egy csók kíséretében csak annyit, mondtam, hogy vigyázz magadra. Nem beszéltünk Sergejjel, de jó volt, hogy ott volt. Sík ideg voltam és az sem segített, mikor megjöttetek és Igor sebe felszakadt.* - Szia... *Mondom halkan és megfogom a kezed.* - Persze... *Hagyom rád, de látványosan remegett a kezem. Finoman az arcodra simítok én is, de nem akadályozom Sergejt.* - Ha vége az nagyon jó... *Mosolyodom el, de kicsit se volt őszinte.*

Keresés: