Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.10, 02:08 | Üzenet # 326 |
 Yaoista
| - Nem ítélkezek, csak védem a barátom, amit te nem tettél meg. *Közlöm veled.* - Ő mit tett,amikor te nem akartál vele lenni? Csöndben várt, tűrt és elviselte. *Elég volt, hogy ennyit szenvedett.* - Mit is akarok? Mit is akarok... *Adom magam elő.* - Hogy ne bántsd tovább. *Jelentem ki határozottan.* - Ne kínozd, ne adj neki hamis reményeket, mert mindennél jobban szeret téged. Ő hülye, még önmagnál is jobban. *Igazából valahol túlzásnak tartottam azt is, amit Leighton csinál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.10, 02:20 | Üzenet # 327 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nem tudtam neki, mit mondani, de legalább valaki nem szépíti a dolgokat az más, hogy még ha azt mondta, hogy nem de úgy beszél rólam mint egy szörnyről.* - Értettem. Nem tudok neked többet mondani.*És nem is akarok, nincs rám jó hatással.* - Meg kell hagyni tényleg jó barát vagy.*Jegyzem meg, mégha nem is szimpatikus.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.10, 02:20 | Üzenet # 328 |
 Yaoista
| - De én nem bánom, hogy panaszkodsz. *Mosolyodom el.* - Na látod. *Kuncogok halkan.* - Hát... ha valakinek, akkor neked sikerülni fog. *Biztatlak.* - Hát igen... és a szívnek nem lehet parancsolni. *Ismét mosolyogtam, de ez inkább volt szomorú.* - Poszttraumás stressz. *Magyarázom neked.* - De bármelyik percben előjöhetnek emlékek, képzavar, agresszió nála. Ezért kapta Lucky-t is. *Magyarázom.*- Igen, szörnyű dolgokat élt át, de hogy miket, azt én sem tudom pontosan. Sokat segítene, ha elmondaná, de nem erőltetem, nem is szabad. *Magyarázom neked türelmesen.*- Jól érzed. Te nagyon különleges vagy neki, és ezt komolyan mondom. *Tényleg így volt.* - Szeretném, ha előbb felépülne. *Ismerem be.* - Nem tudom mi lesz. *Mondom halkan.* - Igen, életem szerelme. De az orvosa is vagyok, gondolnom kell rá.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 12:24 | Üzenet # 329 |
 Yaoista
| - Nem kell semmit mondanod. *Igazából annyira nem is érdekelt.* - Jah. *Mondok csak ennyit.* - Csak kérdés, hogy mennyit ér. *Jegyzem még meg, hiszen hiába jártatom a szám, ha te semmit nem fogtál föl belőle.* - Tényleg ne bántsd Ethan. *Végre úgy tűnt, hogy Leighton túl van rajtad, erre itt vagy.* - Én visszamegyek. *Indulok vissza a fiúkhoz.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 13:00 | Üzenet # 330 |
 Yaoista
| - Vigyázz, mert szavadon foglak.*Kuncogok, de tudom, hogy nem bánja.* - Köszönöm.*Ez is jól esik és remélem igaza lesz.* - Az biztos.*Értek egyet. Ahogyan mondja a dolgokat még így, hogy nem ismerem is szörnyű hallani.* - Szegény. Leighton bár segíteni nem sokat tudok, de téged szívesen meghallgatlak bármikor, jó?*Simítok az arcára.* - Remélem rendbe fog jönni és te tudsz segíteni ebben biztos vagyok.*Tudtam nem ilyen egyszerű, de sokat számít, hogy ő van mellette.* - Köszi.*Pirulok el, más ugye az ő szájából hallani.* - Igazából helyetted senki nem dönthet, de én biztos, hogy a szívemre hallgatnék. Bárhogy dönthetsz ránk számíthatsz.*Mondom direkt többes számba és a végére be is jöttek.* - Sziasztok.*Pillantok oda és Lucky már Ethannel van.*
- Nem akarom.*Többire nem tudok mit mondani. Én is bemegyek és a kiskutyámra elmosolyodom picit, de látszik ki vagyok. A mai napból Rose volt csak a jó.* - Én most megyek. Örültem. Sziasztok.*Indulok ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 13:42 | Üzenet # 331 |
 Yaoista
| - Csak nyugodtan. *Mosolyodom el.* - Igen, sokat szenvedett. *Mondom halkan.* - Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy. *Cirógatom meg a pofidat. Tényleg jól esett, hogy így mellettem vagy.* - Én is nagyon remélem, minden esetre én mindent megteszek érte. *Mindenképpen helyre akartam hozni, amennyire csak tudom.* - Tényleg kedves vagy és édes. *Mosolyodom el. Ahogy Ethan már menőre is fogja, csak bólintok.* - Később megyek hozzád. *Szólok még utána.* - Mit mondtál neki? *Esek Devannek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 13:45 | Üzenet # 332 |
 Yaoista
| *Én csak biccentek egyet Ethan-nek és örülök, hogy lelép. Leülök melléd és átkarollak.* - Úgy látszik mégse sétálsz most. *Mondom neked, majd Leighton kérdésére odafordulok felé.* - Semmit, csak a tényeket. *Fogom rövidre.* - Majd ha akarja elmeséli, én nem ismételgetem magam. *Nyújtózok egyet.* - Kérek kávét. *Közli Leightonnal.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.03.12, 13:54 | Üzenet # 333 |
 Yaoista
| - Alap*Mosolyodom el.* - Tudom.*Bólintok.* - Jajj te zavarba jövök.*Kuncogok.* - Szia.*Intek és Ethan csak biccent Leightonnak.* - Majd legközelebb.*Bújok hozzád finoman, ha már átöleltél. Még ha tényeket is közölted, tudjuk milyen a stílusod és most nem mondok semmit csak kicsit megcsóválom a fejemet.* - Valamikor találkozhatnánk és nem itt és nem azért mert meg kell vizsgálnod.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 13:01 | Üzenet # 334 |
 Yaoista
| - Devan... komolyan kérdezem, mit mondtál el neki? *Tudtam jól, hogy valamit régről, csak azt nem tudtam, hogy mit és ez idegesített. Nem akartam, hogy Ethan valamit is magára vegyen, hiszen semmi sem az ő hibája. Azért adok kávét neki.* - Jól hangzik, majd összehozzuk. Tényleg mindig itt találkozunk, vagy Devan-nál, mert annak nem örülök annyira. *Teszem hozzá, hiszen eddig csak azért mentem, mert ez a barom neked ment.* - Egyébként hogy vagy? *Azért az orvos ott volt bennem.*
- Mondom, hogy kérdezd meg tőle. *Morgom és nem volt kedvem itt magyarázkodni, meg igazából kicsit zavarba voltam, de ezt nektek nem kell tudni. Nem zavart, hogy odabújtál kicsit. A kávét elveszem és kortyolgatom.* - Le lehet rólam szállni. *Jegyzem meg, mert oké, tényleg bántottalak, de abba neked is benne volt a kezed, legalábbis szerintem .* - Már azóta kétszer megerőszakoltam. *Adom a szarkasztikust kicsit sértetten.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 13:13 | Üzenet # 335 |
 Yaoista
| *Ezt rátok hagyom.* - Oké, akkor ezt megbeszéltük.*Mosolyodom el.* - Most már minden más, szóval nem emiatt jönnél át.*Mondom téged pedig kicsit oldalba váglak.* - Hülye.*Közlöm veled.* - Jól vagyok és szerencsére az este is nyugisan telt.*Nem volt rémálmom.* - Kicsit nyugtalan vagyok azért, de itt vagytok ti. Meg várom, hogy végre mehetek suliba. Ezerrel kell pótolnom, de a találkozót akkor is összehozzuk.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 14:27 | Üzenet # 336 |
 Yaoista
| *Csak morgok Devanre, de nem kérdezem többet. * - Helyes. *Mosolyodom kicsit el, majd elnevettem magam, ahogy oldalba vágod azt a barmot.* - Legközelebb kicsit nagyobbat és egy centivel lejjebb, akkor borda közé megy. *Vigyorodtam el.* - Ennek örülök. *Tényleg megnyugtatott a dolog.* - Hát gondoltam. *Morgom Devannek.* - Nem lesz semmi baj. *Mondom komolyan.* - Szerintem elég jó házi tanárod van, szóval én nem aggódnék a helyedbe. *Mosolyodom el.* - Asaminak szóltál már? *Kérdezem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.16, 14:31 | Üzenet # 337 |
 Yaoista
| - Te csak ne adjál neki ötleteket. *Morgok egy kicsit Leihgtonnak, de végül is annyira nem érdekelt a dolog. Sose tudnál leverni.* - Ne legyél ideges. *Cirógatom meg az arcod, hiszen egyébként nem engedtem volna, hogy hozzád érjen. Te az enyém voltál és habár dughattál volna mással is, attól még mérges lennék érte. Az más, hogy fordítva nem érdekelt.* - Még nem, amíg én el tudom intézni, addig nem akarok neki szólni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.03.17, 13:25 | Üzenet # 338 |
 Yaoista
| - Oké köszi és nyugodtan adhat.*Nevetek fel.* - Igyekszem.*Simul bele az arcom a kezedbe.* - Az biztos, meg nem vagyok az a lógós fajta ez is már sok volt. Komolyan ennyit hiányozni egyszerre.*Sóhajtok fel, nem vagyok amúgy kissé stréber.* - Na de most ne is beszéljünk erről.*Nem akarok most arra az őrültre gondolni.* - Majd mit csináljunk? Szólhatnánk Asaminak is, ne hogy sértődés legyen.*Kuncogok, majd kicsit elpirulok, hiszen ez olyan kissé, hogy én mint a szeretőd együtt lógok veled és a barátaiddal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 00:36 | Üzenet # 339 |
 Yaoista
| - Nem lesz tőle semmi bajod. *Jegyzem meg, de nem nézek rád, azért volt egy nagyon kicsi lelki furkám, de nagyon kicsi, meg igazából adtam is neked leckét, szóval nem gáz. Csak bólintok a fickóra, de tényleg úgy éreztem, hogy a kezembe tartom a dolgokat.* - Te most miről beszélsz? *Nézek rád értetlenül, hiszen most csak Leightont látogattuk meg, senki nem beszélt semmiféle találkozásról.*
- Ó hát ne aggódj, meg protekciód is van. *Nevettem tovább Aaeronon.* - Miről beszélne te marha? *Kérdezem meg mellékesen, majd elmosolyodom.* - Majd egyeztetünk, hogy kinek mikor jó és jó ötlet. Őt is rég láttam már. Nem igazán egyezik az időbeosztásunk. *Hiszen ő inkább este dolgozott és nehéz volt összehozni, de mindig megoldottuk.* - Ma nekem még elég sok dolgom van, az biztos.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 01:07 | Üzenet # 340 |
 Yaoista
| - Inkább úgy érzem még jobban fogok szívni.*Nevetek fel, de komolyan gondolom. Mondjuk nem is baj, hogy nem adsz jobb jegyet, mert a szeretőd lettem azt nem is tűrném el, de az is fontos lenne, ha megteszem a tanulmányaimba amit mondasz, végre jobb jegyet kapok.* - Semmiről.*Legyintek, örülök, hogy neked nem esik le, de Leightonon felnevetek.* - Egy nagy marha.*Vigyorgok, azért jó, hogy ilyen téren nagyon lassú vagy.* - Akkor megbeszéljük, meg nyugodtan gyere és látogass meg a klubba oda is visszamegyek már, szóval gyere csak és kérj ki privátba.*Kacsintok rá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 01:36 | Üzenet # 341 |
 Yaoista
| - Megmondhaton, hogy jól érzed. *Vigyorodom el, már alig vártam, hogy megint órán legyél és szórakozhassak, persze ez nem a jegyeidre igaz. A folytatásra leesett, majd sóhajtok egyet. Nem akartam ezt, de nem foglalkoztam vele.* - Ti vagytok marhák. *Közlöm makacsul.* - Lehet nekem is be kéne mennem. *Jegyzem meg. azért milyen lenne már ott megdugni téged.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 01:41 | Üzenet # 342 |
 Yaoista
| *A visszaszólásra csak vigyorogtam, bár nem volt az igazi.* - Rendben. *Bólintok, majd elkuncogtam magam a folytatásra.* - De nekem ugye ingyen csinálod? *Kérdezem kacéran és vigyorgok.* - Tőlem csak nem kérnél pénzt a szolgáltatásért édeske. *Nevettem el magam, mert Decan arca az minden elmondott. Nagyon morcin nézett és csak morgott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 12:30 | Üzenet # 343 |
 Yaoista
| - De jó nekem.*Sóhajtok fel, de elmosolyodom.* - Micsoda komoly visszaszólás.*Nevetek fel, de Leightonon nem az igazi. Elterveztem, hogy azért befogok járni hozzá és próbálom, majd feldobni. Ahogyan mondod, hogy te is bejössz annak meg van a maga perverziója az más, ha másokat kérsz ki, de erre most nem gondolok.* - Persze, hogy nem.*Vigyorgok és már csak azért is mert morogsz odasétálok hozzá.* - Bármikor jössz a tiéd vagyok és kapsz külön műsort is.*Mondom csábosan az arcára is rásimítok, hogy még jobban húzzam az agyad, arról nem is beszélve, hogy Leighton jó pasi, ha más körülmények között találkozunk ki tudja mi lett volna velünk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 13:43 | Üzenet # 344 |
 Yaoista
| - Ajánlom is, hogy élvezd. *Jegyzem meg még vigyorogva.* - Én a helyedbe nem mondanék ilyet. *Jegyzem meg azért mellékesen, hiszen ezeket a kijelentéseidet kegyetlenül meg fogom bosszulni. Igazából megfordult a fejembe, hogy csapni egy édeshármast bent a klubban valamelyik kis cuki kollégáddal, de valószínűleg neked úgy se tetszene az ötlet.* - Na elég legyen. *Kapom el a karod és elhúzlak Leightontól.* - Asszem mennünk kéne. *Morgom kicsit.* - Van mit megbeszélni. *Csapok a fenekedre, hogy értsd nem beszélgetni fogunk.*
- Na csak óvatosan. *Jegyzem meg Devannek, mert tényleg nem ápolni akartam Aaeront.* - Ó, igen? Nagyon jól hangzik. *Vigyorgok és azért finoman a hátadra simítok. Én még a tenyeredbe is csókoltam, majd elnevettem magam Devanön.* - Úgy látom el letünk tiltva egymástól. Ez már egy beteljesületlen szerelem marad. *Sóhajtok egy nagyot színpadiasan, majd elnevettem magam.* - Ó, persze, beszélgetni. *Vigyorgok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.20, 13:55 | Üzenet # 345 |
 Yaoista
| *Megforgatom a szemeimet, de nem mondok semmit. Azok az idők elmúltak, amikor te parancsolsz nekem.* - Már megtettem.*Vonom meg a vállam, úgy éreztem, te még mindig nem vagy tisztában azzal, hogy a dolgok megváltoztak és ez csak a kezdet. Élvezem a kis játékunk, rajtad pedig csak vigyorgok. Persze te nem vagy féltékeny és nem érdekel kivel vagyok ugyebár.* - Kis morgós.*Kuncogok.* - Az sajnos.*Adom én is a csalódottat.* - Igen igen van.*Vigyorgok.* - Akkor megyünk és beszélünk még, fel fejjel.*Puszilom meg és elköszönve elindulunk.* - Na látod ezen is túlestél és nem haltál bele.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.03.21, 12:22 | Üzenet # 346 |
 Yaoista
| *Csak morgok kicsit, de nem mondok semmi többet.* - Ha bármi van, azért hívjál, oké? *Mondom Leightonnak azért kicsit normálisabban. Én is elköszönök, majd kint sóhajtok egyet.* - De csak mert kibékültünk. *Jegyzem meg, hiszen tudtam jól, hogy sokkal jobban kiakad, ha nem azt látja, hogy rendben vagyunk.* - Viszont ettől függetlenül visszafoghatnád magad... *Nem nagyon tetszett az, ahogy előadod magad. Attól, hogy tán járunk, még nem kell úgy is viselkedned.* - Na de menjünk. *Ülünk be a kocsiba és hazaindulok.* /Náluk/
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.03.24, 10:27 | Üzenet # 347 |
 Yaoista
| - Igen, beszélünk. *Mosolyodom el és elköszönök tőlük. Teljesen kész voltam és nem tudtam, hogy mit csináljak. Volt igazság abban, amit Aaeron mondott, de akkor is meg akartam várni, hogy kikerülj a kórházból.* - Mit csináljak... *Suttogom magamnak, majd összeszedve magam megkerestem Roy-t. Sok mindenről beszélgettünk, de nem jutottunk előrébb. Persze próbált győzködni és az arcomra simít, magához ölel én pedig nem löktem el, mert egyébként tényleg kedveltem, de valahogy nem annyira, mint kellett volna. Igazából nagyon régóta tudtam, hogy nekem te kellesz. Elengedem, majd elmagyarázom neki, hogy veled képzelem el a jövőm. Ott is hagyom és rögtön hozzád megyek, de idegesen, mert nem tudtam, hogy most mi lesz. Bekopogtam, majd mikor mondod, hogy szabad, bemegyek.* - Szia. *Megyek oda hozzád és leülök.* - Ne haragudj Devan-re van egy stílusa tudom... meg nem tudom mit mondott neked, de biztos túlzott. *Magyarázom, nem tudtam, hogy térjek a lényegre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 12:14 | Üzenet # 348 |
 Yaoista
| *Szobámba az ágyon fekszek és Luckyt simogattam és persze csak rád gondolok. Amikor kopognak, tudtam jól, hogy te vagy.* - Gyere.*Ülök fel.* - Szia.*Mosolyodom el picit.* - Nem haragszom. Örülök, hogy ilyen jó barátok vannak melletted. Bár tény a stílusa igen nyers, de látszik, hogy fontos vagy neki és amiket mondott úgyis igaz.*De nem mondom el miket mondott.* - Nem túlzott.*Én így láttam.* - Leighton.... én megértem a döntésed, oké?*Lassan megfogom a kezed.* - Csak ne legyünk rosszban.*Szorítom meg a kezed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 13:06 | Üzenet # 349 |
 Yaoista
| - És még szépen fogalmaztál, hogy nyers. *Sóhajtok egyet, majd csak elmosolyodom.* - Mit mondott? *Kérdezek rá egyenesen, mert szerettem volna tudni.* - Ó, ő mindig túloz. Még akkor is, mikor úgy tűnik, hogy nem. *Komolyan mondtam, de mosolyogtam közben. Ahogy megfogod a kezem, megszorítottam én is a kezed.* - Erről szerettem volna veled beszélni. *Felemeltem a kezed és belefektettem az arcom. A tenyeredbe is belecsókoltam.* - Szeretném, ha megértenéd, hogy nem azért mondtam nemet, mert nem akarok veled lenni. Én csak... igazából meg akartam várni, míg kikerülsz. *Simogatom a kezed közben.* - Viszont rájöttem, hogy igazából... ez hülyeség valahol. *Elmosolyodom kicsit.* - Én már nagyon régóta veled képzelem el az életem... csak veled. *Elengedem a kezed, majd az arcodra simítottam.* - Visszavonhatom azt a nemet...? *Pillantok rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 13:31 | Üzenet # 350 |
 Yaoista
| - Jogos.*Bólintok.* - Muszáj elmondanom?*Nem akartam, de ha kell megteszem.* - Csak aggódik érted.*Teszem hozzá.* - Hallgatlak.*A puszira elmosolyodom és csöndben hallgatlak, de amint a végére érsz el se akarom hinni. Nem mondok elsőre semmit, hanem megcsókollak, de most igen csak szerelmesen így még nem tettem.* - Szeretlek kicsim. Igyekezni fogok ígérem.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |