Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.04.03, 10:33 | Üzenet # 376 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor, majd kiderül.*Mosolygok.* - Ez valóban így van, szóval fogd vissza a hangod.*Vigyorgok.* - Tudtam, hogy szexi vagy, de hogy ennyire...*Szinte felfallak a szemeimmel, majd jobban széthúzom a lábaid és a bejáratod kezdem el nyalogatni. Minél jobban el akartalak kényeztetni, amennyire csak lehet és engedett most.* - Finom....*Nyomom bele nyelvem amennyire tudom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.04.03, 11:02 | Üzenet # 377 |
 Yaoista
| - Igyekszem, de... ahh... nem olyan... könnyüh... *Nagyon érzékien nyögtem neked. Bókodra elmosolyodom halványan és lihegtem, de aztán megremegtem nyelvedre és még inkább felnyögtem. Szinte már haraptam a kezem, főleg mikor belém nyomtad a nyelved. Érzékeny voltam egyébként is, de rád úgy tűnik, hogy még jobban reagáltam. Egyre nedvesebb lett a fenekem is kényeztetésedre, meg-meg remegtem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.04.03, 11:55 | Üzenet # 378 |
 Yaoista
| - Miért nem?*Adom a hülyét. Még keményebb leszek a hangodtól és a látványodtól, nagyon kívánlak.* - Milyen nedves vagy, úgy érzem ide a nyelvem nem elég.*Vigyorgok, majd ismét az ölembe kötsz ki. Megcsókollak, majd az ujjaim szádhoz emelem.* - Nyalogasd meg őket...*Kérlek meg és igen csak kajánul vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.04.03, 12:41 | Üzenet # 379 |
 Yaoista
| - Még kérdés? *Nyögöm még édesen, de tényleg nagyon próbálkoznom kell, hogy visszafogjam a hangom. Hagyom, hogy felhúzz és el is helyezkedem. Átöleltem a nyakad csókunk közben. Vigyorodra elpirulok, majd rád pillantok. Végig nyaltam az ujjadon, majd szopogatni kezdtem igen erotikusan, közben a farkadra simítok.* - Én is meg akarlak kóstolni. *Suttogom ajkaidra, majd megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.04.03, 13:12 | Üzenet # 380 |
 Yaoista
| - Ne legyen?*Vigyorgok. Nagyon édes vagy, hogy egyszerre elpirulsz és vigyorogsz is.* - Bassza meg, de rohadt szexi vagy.*Persze ezért is mondtam, hogy te csináld.* - Ahh majd fogsz....*Nyögök fel igen csak erotikusan és a csókod viszonozom vadul, majd lassan elkezdem beléd nyomni az egyik ujjam és a farkad is simogatom.* - Nem fáj?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.04.03, 13:45 | Üzenet # 381 |
 Yaoista
| *Hát ha még a farkad nyalogatnám, akkor milyen szexi lennék.* - Oké... *Egyre jobban elmerülök a csókod és igen hangosan belenyögök, mikor megérzem az ujjad.* - Nem... *Lihegem és erősen szorítalak. Én is simogatlak persze tovább, sőt hozzád simultam és össze fogva a farkunk kényeztettem magunkat. Végigkarmoltam mellkasodon, majd elválva ajkaidtól rád mosolyogtam. volt pár apró heg rajtad, mind elkezdtem egyesével puszilgatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.08, 10:56 | Üzenet # 382 |
 Yaoista
| - Akkor jó... nagyon szorítasz.*Mosolygok. Ahogyan simogatni kezdesz felnyögök és persze nincs ellenemre és a folytatás se. A mosolyod viszonozom és megpuszilom az arcod. Elveszem a farkadról kezem és ott cirógatlak ahol érlek. A hegeimre érzékenyebben reagálok, de egyáltalán nem fáj.* - Olyan jó vagy kicsim.*Húzlak fel egy csókra és lassan még egy ujjam beléd nyomom és a gyönyörpontod izgatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.08, 11:46 | Üzenet # 383 |
 Yaoista
| *Nagyon élveztem, amit művelsz velem.* - Te is hősöm... *Suttogom két puszi között, majd csókod persze odaadóan csókollak. Az ujjadra igen kéjesen nyögök bele a csókba és megremegtem. Teljesen kész voltam és édesen nyögtem gyönyörpontomra. Nagyon érzékenyen reagáltam rád. Az én kezem sem pihent azért attól, hogy teljesen oda voltam. Nem igazán bírtam magammal és néha megmozdítottam a csípőm, persze a farkam a tiédnek nyomtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 17:37 | Üzenet # 384 |
 Yaoista
| - Nagyon nehéz visszafogni magamat...*Nyögöm mély hangos és még hevesebb leszek és szinte tépem az ajkaid de mégis egyben igen csak gyengéd vagyok.* - Olyan forró vagy így is.... milyen jó lesz, ha a farkam lesz benned....*Harapok az ajkaidra, azért így nem beszéltem neked sose.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.04.09, 17:58 |
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.09, 21:12 | Üzenet # 385 |
 Yaoista
| - Nekem is... *Vallom be, hiszen nagyon kívántalak és akartalak. Teljesen beindított a hangod, annyira szexi volt, ahogy szenvedélytől túlfűtötten beszélsz hozzám. A csókjaid engem is csak jobban beindítottak és nem győztem viszonozni őket.* - Gyógyulj... meg... nh... gyorsan... *Suttogom ajkaidra. Alig vártam, hogy együtt legyünk rendesen. Persze szövegedtől teljesen elvörösödtem és zavarba jöttem. Annyira szerettelek és annyira veled akartam lenni mindig, olyan volt ez az egész, mint egy álom. Folyton ajkaid kerestem és kiéhezetten csókoltalak, érezhetted, hogy mennyire kellesz nekem.* - Az enyém... ahh... vagy... *Suttogom füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 19:47 | Üzenet # 386 |
 Yaoista
| - Akkor jó..*Bár érzem, de jó hallani.* - Azon leszek szépségem... itt vagy nekem és így menni fog..*Mosolyodom el.* - Kis paradicsomom...*Kuncogok, tényleg annyira jó, hogy ilyen hatással vagyok rád.* - Igen csak a tiéd....és te csak az enyém vagy Leigton csak az enyém...*Csókollak meg ismét és amennyire tudom a gyönyörpontod célozgatom meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.15, 20:27 | Üzenet # 387 |
 Yaoista
| - Ennek örülök... *Motyogom édesen két nyögés között. Becézésedre csak még pirosabb, még a fülem is.* - Már nagyon rég... csak a tiéd... *Suttogom ajkaidra és csókod még el is nyújtom. Én tényleg csak azért voltam mással, mert azt hittem, hogy meggyűlöltél. Annyira finom volt kényeztetésed, teljesen kész voltam. Nagyon lihegtem és nyögtem felváltva.* - Ethan... el fogok... menni... *Lehelem füledbe és nem is kellett sok, egy nagyobb nyögéssel, igen nagyot élveztem. Lihegve, aléltan dőltem neked és pihegtem kicsit. El nem tudtam képzelni, milyen lesz veled lefeküdni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.16, 10:21 | Üzenet # 388 |
 Yaoista
| - Ahogyan én tiéd.... igazából mindig is tiéd voltam...*Mosolyodom el.* - Én se fogom bírni...*Még hevesebb leszek és szinte veled együtt élvezem el. Én is igen csak lihegek.* - Ez nagyon jó volt...*Kihúzom az ujjaim és magam mellé húzlak és úgy ölellek.* - Kicsit összemocskoltuk pár dolgot...*Vigyorgok és finoman cirógatlak.* - Szépséges kis nyuszikám...*Suttogom lágy hangon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.16, 13:28 | Üzenet # 389 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom szavaidra, annyira jó volt hallani. Ahogy szólsz, hogy te se fogod bírni, gyorsítottam a kezem, azt akartam, hogy élvezd, hogy ellazulj.* - Igen... *Lihegem, miután elmentünk. Hozzád bújok, mikor odahúzol, nem is nagyon kell erőlködnöd.* - Majd rendbe rakjuk... *Finoman simogatni kezdem a mellkasod, majd teljesen melléd simulok és csak ölellek. Bókodra elmosolyodom és adok egy puszit az arcodra, majd az ajkaidra, végül megcsókoltalak. A fejem a nyakadhoz bújtatom, miközben szinte szorítalak magamhoz. Lassan könnyekkel telik meg a szemem. Halványan megremegek, erősen próbálom visszafojtani, de nem ment, ezért halkan sírni kezdtem és csak bújtam hozzád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 10:26 | Üzenet # 390 |
 Yaoista
| - Igen.*Vigyorgok. A puszin elmosolyodom, majd a csókod viszonozom. Mosolyogva ölellek, de érzem a remegésed.* - Kicsim mi a baj?*Kérdezlek, majd felemelem a fejed és nagyon megdöbbenek.* - Mi a baj Leighton? Miért sírsz? Fájdalmat okoztam?*Kérdezem aggódva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 11:01 | Üzenet # 391 |
 Yaoista
| *Csak megrázom a fejem, hogy nincs baj.*- Nincs semmi... *Suttogom halkan.* - Nem, nem okoztál, minden rendben. *Adok egy puszit az arcodra és visszafekszek.* - Csak megkönnyebbültem... *Suttogom és teljesen hozzád bújtam.* - Annyira boldog vagyok, hogy nem gyűlöltél meg... *Nagyon halkan mondtam és csak bújtam. Oké, csókolóztunk tegnap is és öleltél, de ez sokkal több volt annál.* - ... és hogy kellek neked.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 11:42 | Üzenet # 392 |
 Yaoista
| - Akkor jó, de miért sírsz?*Továbbra se, de ahogyan folytatod, csak felnevetek picit.* - Olyan kis édes vagy, annyira szeretlek.*Ölellek szorosan magamhoz.* - Sose gyűlölnélek kis butus.*Bár én is ezt gondoltam volna a helyedbe.* - Igen csak te, te vagy nekem az igazi. A legjobb barátom és a szerelmem is egyben.*Mosolygok és felemelve a buksid szerelmesen megcsókollak.* - Nagyon szeretlek kicsim..*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.04.18, 12:18 | Üzenet # 393 |
 Yaoista
| - Ne nevess ki. *Morgok neked, mert nekem ez fontos volt.* - Én nem tudtam... *Motyogom halkan és kicsit szipogtam még mellé. Annyi levelembe könyörögtem neked, hogy ne haragudj rám és nem kell semmit se tenned, csak maradjunk barátok.* - Akkor jó. *Hagyom, hogy felemeld a fejem és teljesen elmerülök csókodba. Újabb vallomásodra teljesen elpirultam és elmosolyodtam. Én még nem tudtam neked mondani, túl friss volt minden. Finoman az arcodra simítok és újra megcsókoltalak.* - Tényleg jól áll a borosta... nagyon szexi... *Letörlöm a könnyeim és csak mosolyogtam, de nagyon boldogan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 12:01 | Üzenet # 394 |
 Yaoista
| - Bocsi nem rosszból teszem, csak édes vagy.*Mosolygok.* - Tudom..*Komolyodom el picit. Tényleg olyan, mintha egy szemétláda lennék és csak te szenvedtél és neked volt rossz. Persze tudom, hogy te nem így gondolod, de mások igen. Nekem se volt könnyű és arról ne is beszélve, hogy most milyen állapotba vagyok. Nem zavar, hogy te nem mondod, hiszen tudom, hogy szeretsz, de ha nem lenne így, de mégis velem lennél akkor se zavarna. A csókod viszonozom és utána elmosolyodom.* - Köszönöm, örülök hogy tetszik.*Cirógatom meg az arcod.* - Mozgalmas nap volt.*Mondom és folyton simogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 12:31 | Üzenet # 395 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodom, habár még könnyes az arcom. Én sem rosszból mondtam neked és nem is akartam, hogy szörnyen érezd magad. Bár én sem tudtam, hogy mi a helyzet pontosan veled, vagy mennyit gondoltál rám a fronton. Azt sem tudom pontosan, hogyan érzed magad, milyen lehetett ott lenni, mindenkitől távol.* - Az biztos. *Simogatom a pocid és csak bújtam. Érezhetően teljesen ki voltam éhezve a társaságodra, a közelségedre, el se akartalak engedni. Reméltem, hogy az állapotodon se rontok ezzel. Nem akartalak még egyszer elveszíteni.* - Nem csak a mai nap volt mozgalmas... inkább ez a pár nap. *Mosolyodom el.* - Olyan megnyugtató az ölelésed... Jól vagy egyébként? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 12:40 | Üzenet # 396 |
 Yaoista
| *Örülök, hogy ennyire bújsz és simogatsz. én se akarlak elengedni.* - Ez így van.*Értek egyet.* - Ez kölcsönös.*Puszilom meg a buksid.* - Igen jól csak kissé fáradtan, de végre teljesen nyugodtan érzem magam és biztonságba, olyan jó érzés.*Mondom lágy hangon.*- Te?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 12:51 | Üzenet # 397 |
 Yaoista
| - Mindjárt lezuhanyzok, aztán megfürdetlek téged is. *Puszilgatom a mellkasod.* - Utána aludj egy kicsit. Még nem tért vissza minden energiád. Egy pár hét és minden rendben lesz. *Legalábbis fizikailag biztos, hogy rendbe jössz. Azt nem tudtam, hogy mennyi idő kell a lelki dolgoknak, bár ez attól függ, mikor fogsz felém nyitni ilyen téren.* - Ennek örülök. *Ölellek még jobban magamhoz.* - Én jól vagyok, nagyon jól... *De ez látszott is rajtam.* - Én mindig vigyázni fogok rád. *Simítok az arcodra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 12:58 | Üzenet # 398 |
 Yaoista
| - Menjünk együtt, azért már jobban vagyok és ezt érezheted.*Vigyorodom el.* - Még nem az biztos.*Sóhajtok fel.* - Legyen így.*Persze alap, hogy a fizikailag gondolod, hiszen lelkileg teljesen úgyse jövök rendbe.* - Akkor jó...*Mosolygok.* - Igen tudom és én is rád.*Csókolok a tenyeredbe, majd hirtelen Lucky arcon nyal minket.* - Szia gyönyörűség. Most már foglalkozunk veled is mi?*Erre ugat egyet.* - Milyen jól bírta.*Simogatom meg.* - Majd vigyük le sétálni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 13:31 | Üzenet # 399 |
 Yaoista
| - Igen, tudom, de még vigyázni kell a sebeidre. Remélem egy se szakadt fel. *Azért volt egy kis bűntudatom, hogy nem tudtam magam visszafogni. A továbbiakra csak mosolygok és néha puszilgatlak. El akartalak kényeztetni teljesen.* - És nem éheztél meg? *Kérdezem sunyin mosolyogva, hiszen enned is kellett volna egy keveset legalább. Tenyeremre kicsit elpirulok, majd azért Lucky-n meglepődtem.* - Kis bolond. *Nevettem el magam és én is megsimogattam. Olyan idilli volt a helyzet.* - Igen, jó kutyus. *Kivárta, míg végzünk. xD* - Rendben. *Örültem, hogy ennyit mozogsz, hogy kimozdulsz.* - Estére maradjak? *Kérdezek rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 13:42 | Üzenet # 400 |
 Yaoista
| - Ez igaz és ne aggódj jól vagyok.*Mosolyodom el, meg azért nem vadultunk, de az se érdekelt volna, ha egy - kettő felszakad.* - Most, hogy mondod de.*Vigyorgok.* - Na és te?*Kérdezlek.* - Igen az, de nagyon kis okos, szegényről jól megfeledkeztünk, bár jobb, ha hozzászokik.*Nevetek fel.* - Igen szeretném, ha neked nem gond és a többi este is.*Csókollak meg.*
|
|
| |