Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.04.21, 19:15 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
| - De ha már beforrtak annyira, amennyire kell, akkor ma már tusolhatsz rendesen, bár nem sokáig, hogy ne ázzanak fel. *Magyarázom kedvesen, mert tudtam, hogy mennyire szeretnél már normálisan fürdeni.* - Ennek örülök.*Megnyugtatott.* - Kicsit én is. *Simizem meg a pocakod.* - Hát igen, nálam nem fog az ágyban aludni. *Jegyzem meg, bele se gondolva, hogy én úgy kezeltem, mintha tény lenne, hogy nálam fogsz lakni.* - Rendben, bár nem aludhatok itt mindig, de gyakran itt leszek. *Mondom csókod után, amibe szinte elvesztem. Lassan felültem és nyújtózkodtam egyet.* - Hm, tényleg szép kockák. *Hajolok oda és finoman csókolgatni kezdem.* - Gyere, fürödjünk. *Mászok ki, hiszen óvatos voltál és egyáltalán nem fájt a fenekem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 10:52 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Igen tudom. Mondjuk tény már jó lesz egy rendes zuhany na meg kádban fürdés, tudod a katonaságnál erre nincs lehetőség, na meg egyedül fürdeni se.*Nevetek fel.* - Azért néha csak szabad az ágy végében, nem?*Mosolyodom el, na meg ha egyedül leszek otthon nekem szükségem lehet rá.* - Különben tetszik az elképzelésed.*Puszillak meg.* - Persze nem is vártam el.*Mégis csak dolgoznod is kell.* - Örülök, hogy tetszik bár most kissé el vagyok puhulva.*Sóhajtok fel, majd a csókjaidra is jólesően.* - Oké.*Felállok és Luckyt megsimogatom, majd bemegyünk fürdőbe.* - Akkor átadom a terepet.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 11:36 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| - Elhiszem és ígérem, rögtön szólok, mikor már hablegény lehetsz. *Mosolyodom el.* - Talán. *Mondjuk úgy is meg tudsz győzni, ha akarsz. Neked képtelen vagyok nemet mondani.* - Elképzelésem? *Tényleg nem esett le a dolog.* - Én azért kicsit sajnálom. *Legszívesebben minden időm veled tölteném, bár a munkát nem akartam elhanyagolni.* - Hát, nekem nincs hasonlítási alapom, de nagyon jól nézel ki. *Tetszett, ahogy reagáltál a csókolgatásra. A fürdőben elkuncogtam magam.* - Előbb leszedem a kötéseket és meglátjuk. *Finoman hozzá is fogok, persze közben most is megnézlek rendesen.* - A mozgásban nem akadályoznak? *Kérdezek rá.* - Még nem szabad tusolnod... de pár nap és igen. *Kicsit elhallgatok, majd az arcodra pillantok. Annyira szerettem volna neked segíteni.* - Meg tudod mondani, hogy mivel okozták a sebeid? Nem kell elmondanod, ha nem akarod... csak akkor tudnék úgy változtatni, hogy gyorsabban gyógyuljanak. *Magyarázom.* - De ha nem akarsz beszélni, nem kell. *Ezt szerettem volna, ha tudod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 11:54 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Olykor lehet gyereknap.*Mondom édesen.* - Az együtt alvásról.*Kuncogok, nem hittem, hogy nem esik le.* - Lesz időnk kicsim, le se tudsz kaparni magadról.*Simizem meg a pofid.* - Majd meglátod, amikor kipattintom magam.*Vigyorgok, ilyenkor nem is látszik, hogy mekkora traumán vagyok túl.* - Köszönöm, te meg gyönyörű vagy.*Csókollak meg.* - Oké.*Hagyom neked magam.* - Nem, remek munkát végzel.*Mondom kedvesen.* - Remek, már várom.*Mosolygok, viszont a kérdésedre elkomorodom és vissza is csöppenek a valóságba, persze tudom csak segíteni akarsz.* - Mindennel, ami a kezükbe került.*Suttogom.* - Tőrrel, élesebb kővel, szilánkkal...*Sorolom és megremegek.* - Legyen most ennyi elég jó??*Ilyenkor úgy érzem minden erő elszáll a testemből.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 12:16 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| *Mikor mondod, akkor kapcsolok.* - Ó... *Mosolyodom el szélesen.* - Nagyon helyes. *A pofim hozzábújtatom a kezedhez.* - Hm, már várom. *Ilyenkor tényleg olyan voltál, mint régen.* - Zavarba hozol... *Motyogom kicsit pirosan. Persze azért rád még tudtam koncentrálni.* - Örülök neki. *Nagyon jól esik a bókod.* - Bőven elég... *Finoman magamhoz ölellek és a hátad cirógatom.* - Itt vagyok hősöm... *Mondom lágyan és finoman a nyakadba csókolok.* - És együtt járunk.... *Mondom édesen..*-Életem egyik legszebb napja... nagyon boldoggá teszel. *Nagyon lágyan és finoman megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 12:28 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok.* - Pedig most semmit nem mondtam.*Az, hogy gyönyörű vagy tény. Hozzád bújok szorosan.* - Igen...*Suttogom, majd picit elmosolyodom, tényleg jó hatással vagy rám.* - Nekem is és te is engem.*Suttogom és a csókod viszonozom.* - Na fürödjünk.*Már az is jó, hogy most nem borultam ki teljesen.* - Tényleg jó hatással vagy rám.*Csókollak meg most én.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.23, 12:47 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| - Ennek külön örülök. *Mosolyodom el kicsit.* - Hmm... pedig olyan jó így. *Nagyon elégedett voltam tényleg és élveztem a helyzetet.* - Az jó... *Tényleg örültem, hogy nem borultál ki a kérdéstől jobban és bár nem mutattam, belül dühös voltam mindenre és mindenkire, aki csak kezet mert emelni rád.* - A világ legjobb csókjai... *Suttogom ajkaidra csókunk után.* - Na akkor pancsi. *Engedlek el és megnyitom a csapot. Fogok egy szivacsot és bevizezem.* - Ha fáj, szólj... *Finoman elkezdelek fürdetni. Nagyon gondoskodtam rólad és a kényelmedről.* - Holnap mit szeretnél enni? Valami kérés?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 16:50 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| - Erre is lesz alkalmunk még sokszor.*Mosolygok.* - Édes vagy és mintha gondolatolvasó lennél, mert én is így gondolom a te édes csókjaidról.*Adok még egy puszit.* - Oké...*Bólintok és hagyom magam neked.* - Nem is tudom, mondjuk ennék egy jó kis lasagnet, azt is olyan finoman csinálod és már ezer éve nem ettem, de csak akkor, ha nem probléma.*Teszem hozzá.* - Én is fürdethetlek?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 17:42 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük. *Mosolygok én is.* - Ezt örömmel hallom hősöm. *Puszidon is csak mosolyogni tudok, olyan boldog voltam.* - Megbeszéltük. *Puszillak meg.* - Akkor holnap hozok neked egy jóóóó nagy adaggal. *Simítok végig a mellkasodon és a pocidon.* - Ne legyél buta, sosem probléma. *Cirógatom meg az arcodat.* - Hát, én élvezném. *Mondom kicsit kacéran.* - Szeretem, mikor hozzám érsz... *Mindig is szerettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 17:59 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| - Jó lesz.*Mosolygok.* - Mert tudom, hogy sok dolgod van és nem akarok nagyon plusz munkát adni.*Mondom édesen.* - Megbeszélve.*Nyomok tusfürdőt a kezemre és elkezdelek mosdatni.* - Ez is kölcsönös és ezt is befogjuk vezetni, bár akkor kétlem, hogy csak megállok a fürdetésnél.*Csókolok a nyakadba és tényleg nem látszódik, hogy előbb ki voltam.* - Te vagy az én gyógyszerem kicsim.*Suttogom a füledbe, majd megcsókollak.* - Szeretlek..*Ölellek finoman magamhoz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 20:48 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| - Rád mindig lesz időm, mindegy mennyi munkám van. *Annyira jó volt, hogy így törődtél velem.* - Na meg úgy is rám fogsz szólni, ha túlhajtom magam. *Cirógatom meg a pofid. Felsóhajtok érintésedre, annyira jól esik.* - Hm, hancúr után ráhúzunk majd még egy kört? *Sóhajtok föl a nyakamra és hát tetszett az ötlet nagyon. Szavaid annyira jól estek.* - Csak nehogy túl adagold magad velem. *Suttogom ajkaidra és arra, hogy szeretsz, csak úgy kalapált a kicsi szívem. Átölelem a nyakad és teljesen hozzád simulok.* - Sosem foglak újra elengedni... *Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 21:06 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| - Köszönöm.*Ez nagyon jól esik.* - Abban biztos lehetsz.*Nevetek fel.* - Pontosan, ahogy mondod.*Vigyorgok.* - Pedig én túl akarom, mert már most tudom, hogy olyan leszel számomra, mint egy drog. Megkóstoltam az édes ajkaid és még többet és többet akarok..*Csókollak meg ismét.* - Ne is engedj szépségem...*Mosolygok és ismét megcsókollak igen szerelmesen és finoman cirógatlak, az én szívem is hevesen vert.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.04.26, 22:41 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 22:40 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| *Imádtam, ahogy nevetsz.* - Hm, tetszik az ötlet. *Vigyorgok én is.* - Még jó, hogy a csókjaim ingyen vannak, de csak neked. *Nevettem el magam és csókod elmélyülten viszonozom.* - Így még jobb, ha sem akarod. *Mosolygok én is és az újabb csókodba is belemerülök. Lehet, hogy nem tudtál betelni velem, de én sem veled és kiéhezetten csókollak egyre jobban. Kezeim finoman vándoroltak a testeden. Feltérképeztem a hátad, a mellkasod, a pocid, a derekad, a feneked, ahol csak értelek és tudtam, hogy nincs sebed simogattalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.04.26, 23:42 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| - Azért másnak pénzért se legyen.*Kuncogok.* - Különben minden vagyonom odaadnám érte, sőt hitelt vennék fel.*Mondom édesen. Én is simogattalak, ahol csak érlek és csókollak.* - Felfogsz izgatni kicsim...*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.04.27, 00:21 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| - Senki másnak nincsen. *Kuncogok én is.* - Édes vagy. *Közlöm veled és hát én is kezdtem kicsit beindulni.* - Igen... te is engem. *Harapásodra sóhajtottam egy aprót és megcsókoltalak még egyszer, majd nagyon nehezen elengedtelek.* - De most pihenned kell. *Cirógatom a pofid. Finoman tovább fürdettelek, de csak úgy ragyogtam és mosolyogtam. Te voltál a másik felem, a mindenem. Még mindig olyan hihetetlen volt minden. Az egyik sebednél, ami a lábadon volt, nagyon megállt a tekintetem.* - Ezt később megvizsgálom még. *Mondom komolyan, majd adtam még egy puszit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 15:08 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok.* - Az te vagy kicsim...*Mosolygok.* - Igen igen tudom doktor bácsi..*Mosolygok, még jó, hogy te letudsz állni. Én is tovább fürdetlek, de visszafogom magamat.* - Oké... azt egy törött üveggel csinálták..*Suttogom, majd elmosolyodom picit.* - Ezek a hegek sose fognak elmúlni....*De legjobban a lelki sebekre gondolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 15:41 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| - Szerintem mindketten azok vagyunk, na? *Kuncogtam el magam.* - Helyes, kis kedvenc páciensem. *Mosolygok én is. Nekem se volt egyszerű leállni, de muszáj volt.* - Utána bepótoljuk. *Mondom lágyan. Nagyon jól esett a fürdetésed. Meglepődtem, hogy magadtól elmondtad, hogy mivel okozták. Felállok és finoman a mellkasodra simítottam.* - A sebekből és vágásokból hegek lesznek. *Másik kezemmel finoman az arcodra simítok.* - Sosem múlnak el nyom nélkül... de idővel az ember megtanul velük együtt élni, és bár mindig ott lesznek, folyamatosan gyógyulnak valamennyit, még ha csak apránként is. *Cirógatom az arcod, majd magamhoz ölellek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 16:45 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| - Csak te.*Vigyorgok.* - Pontosan.*Kuncogok.* - Az biztos meg úgy mindent.*Mosolygok. Némán hallgatlak, majd hozzád bújok.* - Nem vagyok benne biztos, hogy amiket én láttam azokkal együtt lehet élni, bár más választásom nincsen.*Suttogom, majd lassan elengedlek.* - Elfáradtam... fejezzük be és lefekszem.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 17:29 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| - Igen. *Mosolyodom el és megcsókoltalak.* - Minden rendben lesz. *Én is elengedlek.* -Persze. *Mosolygok rád és szépen befejezem a fürdetésed, aztán bekötözöm a sebeid, de más gyógyszert használok. Egyedül azt nem kezeltem le, amire mondtam, hogy jobban megnézném.* - Annyi még belefér, hogy ezt megnézzem a rendelőbe? *Kérdezem és közben felveszem az alsóm.* - Ha nem, nem baj, nem szeretném, ha kimerülnél. *Cirógatom meg az arcod. Igazából tartottam tőle, hogy megsérült az izmod is.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 19:49 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| - Remélem.*Bár én ebben nem vagyok biztos, de legalább itt vagy nekem te. Hagyom neked magam.* - Igen persze.*Cirógatom meg az arcod. Felöltözök és Luckyval együtt átmegyünk, majd a rendelődbe leveszem a nadrágom és kiskutyám az ölembe hajtja a fejét.* - Minden rendben van..*Mosolygok rá.* - Rosszat sejtesz?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 20:58 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| *Én is felöltözök teljesen, majd mikor átmegyünk elmosolyodom rád és Luckyra.* - Nagyon jó kutyus vagy. *Vakargatom meg a füle tövét, majd kezet mosok és veszek fel gumikesztyűt.* - Nem fogok hazudni. *Kezdek hozzá és közben elkezdem nézni a sebet.* - Szerintem megsérült az izom is és ha így van, meg kell műtenem, de mivel nem én kezeltelek először, nem láttam frissen, így nem vagyok benne biztos, de inkább megnézem, minthogy később nagyobb gondok legyenek. *Mondom el őszintén.* - Sajnálom, ez fájni fog egy kicsit.. *Kérek bocsánatot és finoman széthúzom a sebet, de elég mélynek tűnt.* - Megmozgatom. *Mondom és nagyon óvatosan mozgatni kezdem, hogy lássam pontosan.* - Oké, most már semmi fájdalmas nem lesz. *Puszillak meg.* - Ha baj van, rendbe hozom. *Ígérem meg. Előveszem odahúzom az ultrahangot és azzal kezdem megvizsgálni, de nagyon óvatos vagyok. Látszik rajtam, hogy mennyire koncentrálok és mennyire komolyan veszem a munkám. A végén sóhajtottam egyet, majd letöröltem a lábad.* - Ezt meg kell műteni. *Mondom végül az ítéletet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 23:14 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| - Semmi baj, hidd el ez semmi nem lesz.*Nyugtatlak meg és nagyon jól tűröm, meg számít hogy itt vagytok.* - Oké.*Bólintok és Lucky is nagyon türelmes, tényleg okos kutya.* - Ebben biztos voltam.*Lenyűgöz, ahogyan dolgozol.* - És mikor akarod?*Kérdezlek és odahúzva megcsókollak.* - Jó nézni, ahogyan dolgozol. Tényleg nagyon büszke vagyok rád kicsim.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.04.29, 23:39 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| *Örültem, hogy jól viseled a helyzetet és Luckyra is büszke voltam, hogy milyen nyugodtan elviselte a helyzetet.* - Le kell foglalnom a műtőt és keresnem kell egy asszisztenst. *Persze Roy-jal szerettem volna dolgozni, de féltem, hogy azért ideges leszel.* - Eddig Roy-jal dolgoztam együtt, de nem hiszem, hogy most ebben a helyzetben jól sülne el. *Magyarázom neked.* - Holnap délután vagy holnapután mindenképpen szeretném, nem szabad elhúzni az ilyen dolgokat. Már hamarabb észre kellett volna vennem. *Mondom halkan. Csókod nagyon meglep, de örömmel viszonozom.* - Köszönöm hősöm. *Puszillak meg és leveszem a kesztyűt, majd felveszek egy tisztát.* - Addig is bekötözöm. *Szépen kitisztítottam és bekötöztem.* - A műtét után egy pár napig gyógyszereket kell szedned és pihentetni a lábad. Majd kapsz egy fél mankót, hogy ne terheld, rendben? *Magyarázom, miközben kötöm.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 00:52 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Figyelj, ha vele akarsz akkor vele fogsz, rajtam nem fog múlni.*A többi a ti döntésetek.* - De gondolom a munkát nem fogja befolyásolni.*De tényleg nem szólok bele.* - Ne hibáztasd lehet most lett rosszabb meg voltak komolyabb problémáink.*Nem akartam hogy felelősnek érezd magad.* - Magadnak kicsim.*Simogatom meg az arcod.* - Oké.*Bólintok.* - Te vagy a főnök és ennyit már kibírok.*Mosolygok.* - Nagyon ügyes vagy.*Dicsérem meg Luckyt.* - Lehet ki kéne vinnem még és utána pihennem.*Elmélkedek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 01:07 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| - Biztos nem zavar? *Kérdezek rá még egyszer.* - Megszoktam, hogy vele dolgozok, de ha ezen múlik, keresek mást. *Tudtam, hogy nem mondana nekem nemet.* - Ha arra gondolsz, hogy valamit elszúrna, az sosem fog megtörténni. *Orvosok voltunk, ilyennel nem játszunk.* - Kedves, hogy mentegetsz. *Cirógatom meg az arcod, de attól nekem tudnom kellett volna. Belecsókolok a tenyeredbe és elmosolyodom bókodra.* - Rendben. *Bólintok, majd elmosolyodom rajtad.* - Nagyon jó gazdija van. *Miután befejeztem, felhúzom a nadrágod is.*- Lemehetek veled, ha szeretnéd.
|
|
| |