Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 13:46 | Üzenet # 351 |
 Yaoista
| - Igen, muszáj. *A kelleténél kicsit szigorúbban mondom, mert tényleg tudni akartam, hogy mit pofázott el Devan.* - Tudom. *Ebben biztos voltam. Csókod örömmel és nagyon boldogan viszonoztam. Szinte elolvadtam a karjaidba. Szavaidra elmosolyodom és átölellek.* - Annyira boldog vagyok... *Bújok hozzád és újra megcsókoltalak. Aztán még egyszer és még egyszer.* - Nagyon is megérte várni... *Suttogom az ajkaidra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 13:51 | Üzenet # 352 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Felsóhajtok, majd elmondok mindent.* - De ne vesszél vele össze jó?*Kérlek meg.* - Igen én is.*Mosolygok és minden csókod viszonozom. Eldöntelek az ágyon és feléd kerülve csókollak meg.* - Édes vagy.*Simítok a pofidra.* - Összefogom szedni magam és felfogok épülni, a te segítségeddel menni fog.*Mondom komolyan és ismét megcsókollak.* - Mintha álmodnék.*Simítok be felsőd alá és a pocid kezdem el simogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.03.25, 14:35 | Üzenet # 353 |
 Yaoista
| *Csöndesen hallgatom, majd elég dühös leszek.* - Nem kellett volna elmondania. *Morgok kicsit, de kérésedre sóhajtok egyet.* - Megpróbálok... *Motyogom.* - Nem akarom, hogy rosszul érezd magad miattam. *Mondom halkan. Csak csöndben hallgatlak és lágyan elmosolyodom.* - Tudom hősöm... én egy percig nem kételkedtem benned. *Abban legalábbis, hogy felépülsz. Minden csókod kiélvezek, simogatásodra meg jólesően felsóhajtok.* - Én is... annyiszor álmodtam már erről. *Csókollak meg újra.* - Várj egy picit. *Kicsit feljebb ülök és ledobom a köpenyem, majd visszafdplök és a tarkódra simítva húzlak oda magamhoz egy újabb csókra.* - Így kényelmesebb. *Mosolyodom el és én is besimítok a fölsőd alá. Nagyon finoman cirógatom a hátad és az oldalad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.27, 00:30 | Üzenet # 354 |
 Yaoista
| - Nem baj, hogy elmondta.*Komolyan így gondolom.* - Megkértelek rá. Elmondtam mi volt, te pedig ezt tartsd tiszteletbe. Fordítva szerintem te is így reagálnál.*Jegyzem meg.* - Kicsim ezek tények és mindent jóvá fogok tenni.*Suttogom.* - Igen tudom.*Hiszen csak én kételkedek magamba.* - De sokkal jobb a valóság nem de?*Mosolygok és a csókod viszonozom. Várok, ahogyan kéred, majd csak elmosolyodom és ismét viszonozom a csókod.* - Az biztos, bár nagyon szexin áll.*Harapok finoman az ajkaidra. A simogatásod is nagyon jól esik, ahogyan minden más.* - Mond csak mi van velük? Kibékültek?*Kérdezlek hirtelen, de folyton simogatlak és puszilgatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.03.27, 06:38 | Üzenet # 355 |
 Yaoista
| *Én azért bántam.* - De mérges vagyok rá, mert semmi joga nem volt mondani bármit is. *Nem akartam, hogy ezekről tudj, vagy ha mégis, akkor sem most.* - Nincs mit jóvá tenned. *Cirógatom a pofidat. Kicsit elmosolyodom rajtad, örültem, hogy megteszel mindent.* - Milliószor jobb. *Kuncogtam halkan még csókunk előtt. * - Majd még felveszem neked. *Harapásodra halkan felsóhajtok. Annyira finom volt minden érintésed. Nagyon élveztem a simogatást és a puszilgatást is.* - Igen, ki és járnak. *Bólintok, majd újra megcsókollak.* - Fura páros nagyon, de ha valaki, akkor Aaeron talán magába bolondítja Devant. Sosem láttam még, hogy valaki miatt így viselkedne.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.03.27, 11:28 | Üzenet # 356 |
 Yaoista
| - Ebben nem értünk egyet és most kár is erről beszélni.*Úgyse leszünk egy véleményen.* - Ilyen téren nagyon fordítva gondolkozunk.*Csókolok a tenyeredbe.* - Vagy még jobb.*Kuncogok veled.* - Helyes.*Vigyorodom el kajánul.* - Az jó nem?*Kérdezlek és a csókod viszonozom.* - Úgy legyen, bár azért ez tényleg nagy váltás.*Hiszen tegnap meg kiborulva jött.* - Bár nálunk is.*Mosolygok és megcsókollak.* - Akkor örülsz nekik nem? Különben szimpatikus a kölyök és tényleg látszik, hogy bejön Devannak, igen csak morgott rám pedig semmit se tettem, bár lehet csak ellenem szólt.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.03.28, 12:28 | Üzenet # 357 |
 Yaoista
| - Azzal, hogy itt vagy, már mindenért kárpótoltál. *Ezt így is gondoltam. Persze kis idő kellett, hogy mindenen túl tegyem magam, de ezt éreztem.* - Engem ezzel a váltással nem lehet meglepni. *Kuncogtam el magam.* - Nálunk más. *Simítok finoman az arcodra. Én tényleg veled akarok lenni, csak félek, mi lesz belőle.* - Igen, örülök. Bár talán Aaeronnak most jön még a neheze. *Hiszen ismertem Devant.* - Az nem ellened szólt, rám is morgott aztán. *Kuncogtam el magam.* - De most hagyjuk őket... *Csókollak meg újra.* - Velünk mi lesz vagy hogyan legyen? *Gondolkozom el, hiszen azon nem léphettem túl, hogy az orvosod vagyok.* - Ne érts félre, veled szeretnék lenni... de az orvosod is vagyok és igazából nem szívesen adnálak másnak. *Ismerem be.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 12:21 | Üzenet # 358 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom és megcsókollak ez annyira rád vall.* - Ohh értem.*Te ismered őket.* - Nos, ha eddig eljutott, ami másnak ne ment, akkor biztos továbbra is sikere lesz.*Mondom.* - Igazából nem igen érdekelt és remélem tudod, hogy csak te érdekelsz.*Teszem hozzá.* - Rendben.*Értek egyet és a csókod viszonozom.* - Hogy érted?*Kérdezlek.* - Nem is kell, az orvosom és a szeretőm is leszel egyben, na meg legjobb barátom.*Mosolyodom el persze nem ilyen egyszerű tudom.* - Te hogy gondoltad?*Kérdezlek és a nyakad kezdem csókolgatni és végigsimítok az egyik mellbimbódon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 13:30 | Üzenet # 359 |
 Yaoista
| - Tudom. *És ezért nagyon boldognak éreztem magam.* - Hm, ez így nagyon tetszik. *Nagyon jó volt hallani, hogy mennyi minden vagy neked.* - Igazából nem tudom, hogy hogyan gondolom. *Nyakamra sóhajtozni kezdek és halványan megremegek. Mellbimbómra meglepődtem és nyögtem egyet édesen.* - Meg így nem is egyszerű gondolkozni. *Kuncogtam el magam és a hajadba túrtam. A fejem is félre fordítom és hagylak kibontakozni.* - Ez nagyon jó... *Lihegem kicsit és igen nagyokat nyelek. Próbáltam magam visszafogni. Nagyon finoman cirógatlak én is. Vigyáztam rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 13:55 | Üzenet # 360 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Majd kialakul minden.*Suttogom.* - Miért?*Vigyorodom el pimaszul.* - Szeretnélek még több helyen megkóstolni, annyira kívánlak.*Felhúzom felsődet.* - Annyira szép vagy.*Simítok végig rajta.* - Úgy érzem magam, mint egy kölyök, aki most először csinál ilyet.*Kuncogok, majd végignyalva az egyik mellbimbódon szopogatni kezdem.* - Finom...*Harapok rá finoman.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 14:40 | Üzenet # 361 |
 Yaoista
| - Mert elvetted az eszem. *Kuncogtam el magam. Eléggé meglepődök, ahogy felhúzod a fölsőm.* - Édes vagy. *Érintésedre halványan megremegek és libabőrös leszek érintésed nyomán. Kijelentésedre elnevettem magam, ami nyögésbe fullad.* - Ethan... *Nyögöm édesen a mellbimbómra és meg is keményedik szépen, csak úgy dudorodik. Kezdtem felizgulni, de a farkam még nem volt kemény, de lihegtem és kalapált a szívem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 16:49 | Üzenet # 362 |
 Yaoista
| - Ahogyan te az enyémet.*Mosolygok.* - Az igen te vagy.*Vigyorgok.* - Milyen érzékeny vagy, mindig is kíváncsi voltam hol vannak az erogén zónáid. Irigy voltam a lányokra, akikkel lefeküdtél.*Jegyzem meg és a másik bimbódra térek rá.* - A szíved, hogy ver...*Simogatom a felső tested.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 19:49 | Üzenet # 363 |
 Yaoista
| - Miattad. *Másra sosem reagáltam így, majd elmosolyodom kicsit.* - Tudod... én gyakran gondoltam rád... mármint... szex közben. Volt hogy be se indultam a barátnőmre. *Főleg, miután már rájöttem, hogy szerelmes vagyok beléd.* - Én is mindig féltékeny voltam. *Mondom én is és nyögdécseltem tovább és élveztem a simogatást.* - Csak neked... *Suttogom a szívemre és még inkább elkezdett dobogni, mint egy kismadárnak. Finoman a fejedre simítok és hagylak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 21:23 | Üzenet # 364 |
 Yaoista
| - Csak miattam legyél ilyen...*Mosolygok.* - Ezzel én is így voltam, de most már itt vagy te nekem....*Mosolygok de igen lágyan. Megcsókollak, majd leveszem a felsőd rendesen és nyakad kezdem el csókolgatni, majd lassan farkadra simítok.* - Szabad?*Pillantok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 22:10 | Üzenet # 365 |
 Yaoista
| - Hát... senki más miatt nem volt. *Kuncogtam halkan.* - Te pedig nekem. *Csókod igen odaadóan viszonozom. Igazából még volt, hogy akkor is rád vertem ki a farkam, mikor volt egy pasim. Hagyom, hogy levedd a felsőm és nyakamra megremegek.* - Tényleg fel fogsz izgatni. *Akkor meg is éreztem a kezed a farkamnál. Kérdésedre rád pillantok és hát igen csak érezhetted, hogy kezdek keményedni.* - Csak ha nekem is. *Simítok én is farkadra és megszívtam a nyakad.* - Csináljuk együtt. *Suttogom az ajkaidra és finoman elkezdem lehúzni rólad a felsőd, de érezhetted, hogy vigyázok a sebeidre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 23:05 | Üzenet # 366 |
 Yaoista
| - Nekem se.*Mosolygok.* - Az a célom.*Minek tagadjam, azt meg főleg élvezem, hogy már kezdesz keményedni.* - Ez ellen nincs kifogásom.*Nyögök fel.* - Rendben.*Csókollak meg, majd kicsit elhúzódom és leveszem a felsőmet és minden mást is, majd rólad is leveszek mindent és a farkadra nézzek.* - Most már tudom választ.*Célzok a szőröd színére, majd melléd feküdve megcsókollak és simogatni kezdem a farkad.* - El se hiszem...*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 23:20 | Üzenet # 367 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mosolyodom el. Nem voltam benne biztos, hogy akarod, de örültem, hogy igen. Attól, hogy láttalak már meztelenül, még végig nézek rajtad. Hagytam, hogy levetkőztess, bár kicsit zavarban vagyok. Szavaidra hirtelen lángvörös leszek.* - Hülye. *Azért kicsit elmosolyodtam. Ahogy mellém fekszel folyamatosan csókollak, majd nyögtem egy nagyobbat.* - Ethan... *Valamennyire én is feléd fordultam. Végigsimítottam a mellkasodon, majd a hasadon le az ágyékodig és finoman simogatni kezdem a farkad, de igen érzékeny voltam érintésedre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.03.29, 23:49 | Üzenet # 368 |
 Yaoista
| - Nem bírtam kihagyni, kis rákocska.*Vigyorgok. Az érintésedre megremegek, majd felnyögök.* - De jó érzés...*Persze alapból régen voltam bárkivel is együtt és hogy most veled lehetek az mindent visz. Hevesebben kezdek el csókolni, majd inkább magamra húzlak és úgy simogatlak tovább a másik kezemmel a gerinceden végigsimítok majd a fenekedbe markolok.* - De formás....*Markolászom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.30, 09:50 | Üzenet # 369 |
 Yaoista
| - Rettentően hiányoztál. *Mondom boldogan.* - Örülök neki... *Én is igen csak odavoltam és csókjaidba szinte teljesen elvesztem. Édesen nyögdécseltem és lihegtem, mikor épp levegőt vettünk. Hagyom, hogy magadra húzz, el is helyezkedek kényelmesen. Simításodra halványan megremegtem.* - Gondoltam, hogy tetszik. *Kuncogtam, ami nyögésbe fullad. Hozzádörgöltem a farkadhoz az enyém és nyögtem egy hangosabbat.* - Olyan forró vagy... *Suttogom és persze tovább simogatlak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.03.30, 13:39 | Üzenet # 370 |
 Yaoista
| - Te is nekem.*Mosolygok.* - Minden egyes porcikád tetszik.*Lehelem a füledbe érzékien.* - Ahogyan te is..*Felülök veled és megdöntve a felsőtested ismét az egyik mellbimbódat kezdem szopogatni , az egyik kezemmel a farkad a másikkal továbbra is a popsid markolászom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.03.30, 18:37 | Üzenet # 371 |
 Yaoista
| *Kissé elpirultam, főleg szavaid hatására. Hagyom, hogy felülj és mellbimbómra megremegtem. Isteni volt, ahogyan kényeztettél, nagyon értetted a dolgot. Felemeltem a fejed és teljesen hozzád simultam, közben persze ajkaid faltam. Annyira boldog voltam és megkönnyebbült. Viszont többet akartam. Érezni akartalak, habár nem itt szerettem volna, ha először szeretkezünk. Azt ágyban szerettem volna, otthon. Kényelmesen. Azt csodásnak akartam, mert nagyon sokat vártam rád.* - Ethan... *Lihegem füledbe neved nagyon buján.* - Az ujjad... *Kérlek meg, bár reméltem nem vagyok sok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.04.01, 13:27 | Üzenet # 372 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a zavarodra de most nem mondok semmit. A csókodat viszonozom és igen csak szenvedélyesen csókollak nem tudok veled betelni.* - Mondjad kicsim...*Pillantok rád és a hangod, hát az nagyon ott van. Nem hittem, hogy erre fogsz kérni, de nagyon tetszik.* - Tudhattam volna, hogy az én kis nyuszikám, ilyen kis szenvedélyes.*Mosolygok, majd ledöntelek magamról.* - Megkapod azt is, de előbb megkóstollak itt - ott...*Vigyorgok és végigcsókolok testeden le a farkadig.* - Annyira szép.*Nyalok végig rajta és finoman szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.02, 12:10 | Üzenet # 373 |
 Yaoista
| *Tényleg aggódtam kicsit, hogy sok vagyok és beszólásodra csak elpirultam még jobban. Annyira zavarba tudtál hozni. Kissé szégyenlősen pillantok rád, majd egy meglepett nyögéssel kötöttem ki alattad. Ajkaidra szinte elolvadtam és ahogy elérsz farkamig, még hangosabb lettem.* - Nem kell... ahh... *Nem tudtam befejezni, mert akkor már el kezdtél szopni. Teljesen oda voltam, fantasztikus érzés volt. Befogtam a szám, hogy ne legyek olyan hangosan, mert teljesen zavarba ejtett a saját hangom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.02, 12:30 | Üzenet # 374 |
 Yaoista
| -Azon gondolkozom, hogy meddig lehet növelni még a zavarod, de majd kipróbálom.*Kuncogok.* - Dehogy nem.*Vigyorgok. Kíváncsi voltam, hogy mi lesz, amikor lefekszünk, ha már ennyitől oda meg vissza vagy.* - Olyan jó lesz, amikor majd nem kell visszafogni a hangod.*Suttogom és a golyóid kezdem el szopogatni és a farkad a kezemmel simogatom, de le se veszem rólad a szemem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.02, 12:46 | Üzenet # 375 |
 Yaoista
| - Fogalmam sincs, hogy... te meddig tudom húzni. *Vallom be, hiszen te mindig, mindig jobban zavarba hoztál, mint bárki. Nem gondoltam, hogy ilyen messzire mész.* - Itt azért nem lenne jó... ahhh... ha meghallanának... *Nyögöm édesen. Mikor már golyóim nyalogatod és a kezeddel kényeztetsz szinte csak nyöszörgésre futotta. Elég gyakran rándult meg a csípőm, ráadásul egyre jobban odavoltam. Szabad kezemmel A takarót markolásztam magam mellett. Sokkal csodálatosabb volt már ennyi is, mint bárki mással a szex. Sokkal jobban éreztelek.*
|
|
| |