Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.05.29, 13:42 | Üzenet # 451 |
 Yaoista
| - Igaz. *Kuncogtam el magam, majd csak mosolyogtam.* - Nem fog. *Nyugtatlak meg.* - Reméltem is, hogy tetszik. *Nézek rád kissé búján, majd adtam egy puszit az ajkaidra.* - Persze, ahová csak szeretnél. Bepótolunk mindent. *Szorítom meg a kezed.* - Ő nem, hát nézz rá... képtelenség figyelmen kívül hagyni. *Nevettem el magam.* - Majd sok helyre elmegyünk együtt. *Meg szerettem volna neked adni azt, ami kimaradt.* - Gondoskodni fogok róla, hogy nagyon boldog és szép életed legyen. *Tényleg szinte mindennél fontosabb voltál nekem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2015.06.02, 10:41 | Üzenet # 452 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ne nézz így, mert rád ugrok.*Harapok az ajkaidra finoman.* - A doktor bácsi nem tud viselkedni.*Kuncogok.* - Az nagyon jó lesz.*Puszilom meg a kézfejed.* - Az biztos.*Kuncogok.* - Igen bizony.*Értek egyet.* - Most is az van, mert itt vagy nekem.*Simogatom meg az arcod.* - Én is ezen leszek.*Puszillak meg.* - Veled is nagyokat fogok játszani ígérem kicsikém, csak egy kis időt.*Simogatom meg Luckyt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.03, 12:27 | Üzenet # 453 |
 Yaoista
| - Jó tudni, hogy ennyi is beindít. *Kuncogtam halkan, de harapásodra sóhajtottam egy aprót.* - Dehogynem tud... csak nem akar. *Vigyorodok el. Csak mosolygok rajtad és puszidon.* - Nagyon könnyű boldoggá tenni téged. *Kuncogtam halkan. Belesimult az arcom a kezedbe.* - Én is boldog vagyok már most. *Adok én is neked egy puszit.* - Hamarabb rendbe jössz, mint gondolnád. *Szerettem volna, ha jó kedved lenne.* - Ha jobban leszel valamennyivel és már mehetsz emberek közé, akkor kivihetjük a parkba. Nem messze ide van, elég sok kutyást szoktam arra látni. *Magyarázom, reméltem ez tetszeni fog.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.06.08, 13:13 | Üzenet # 454 |
 Yaoista
| - Ez meglep?*Kérdezlek.* - Nagyon helyes, engem nem zavar.*Vigyorgok.* - Sose voltam egy bonyolult eset.*Kuncogok.* - Remélem igazad lesz.*Tényleg minél hamarabb meg akarok gyógyulni.* - Ez nagyon jó ötlet és milyen jó lesz.*Mosolyodom el.* - Egy kicsit dobálok neki annyi megy még.*Keresek egy botot és elkezdem dobálni.* - De ügyes kiskutyám van.*Dicsérem meg.* - Ugye milyen szépen visszahozza?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.10, 20:42 | Üzenet # 455 |
 Yaoista
| - Ebből a szempontból nem ismerlek annyira. *Mosolyodom el.* - De alig várom, hogy megismerjem ezt is. *Kuncogtam el magam.* - Sejtettem. *Vigyorgok veled.* - Ez igaz. *Értek egyet, majd szelíden rámosolyodom.* - Az lesz. *Puszillak meg. Tudtam, hogy igazam lesz.* - Kellemest a hasznossal. *Hiszen ez Luckynak is jó és neked is.* - Rendben. *De azért figyeltem a lábadra, mert nem kellene megterhelni.* - Igen, nagyon ügyes. *Annyira édes voltál. Közben megszólalt a csipogóm és ránéztem.* - Ethan, nekem mennem kell. Ne erőltesd túl magad. Később még megyek hozzád. *Mondom és adok egy rövid csókot, majd besietek. Az egyik betegemhez hívtak, mert rosszul lett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.06.12, 17:33 | Üzenet # 456 |
 Yaoista
| - Majd megismersz.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ahogyan én is mindent veled kapcsolatba.*Kacsintok rád.* - Oké.*Bíztam benned és tudtam veled menni fog.* - Pontosan.*Értek egyet.* - A legügyesebb.*Mosolygok.* - Oké mindenképpen.*Mosolygok, majd később felmegyek Luckyval és elterülve be is alszom, még hamar elfáradok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.06.12, 20:24 | Üzenet # 457 |
 Yaoista
| - Igen. *Mosolyodom el és bele is simult az arcom a kezedbe. Még szép, hogy egyet értettél velem. Nekem mindig igazam van, legalábbis ilyen dolgokban.* - Bizony, bizony. *Kuncogok. Imádtam ezt a kisfiús oldalad. Én lerendezem a betegem, eléggé romlott az állapota, de szerencsére annyira mégsem súlyosan, hogy különösebb beavatkozást kellett volna csinálnom, de emeltem a gyógyszer adagját és adtam neki mást is. Miután végeztem, sóhajtva mentem hozzád. Lassan benyitok és látom, hogy alszol. Persze Lucky rögtön felpattan és odajön.* - Css... *Suttogom neki és megsimogatom, majd leveszem a köpenyem. Én is fáradt voltam, így se szó, se beszéd befeküdtem melléd és átöleltelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 10:20 | Üzenet # 458 |
 Yaoista
| *Kicsivel később felkelek és meglátlak magam mellett, amire elmosolyodom és megpuszillak és finoman cirógatlak, akkor se hagyom abba, amikor felkelsz.* - Szia szépségem remélem nem én ébresztettelek fel.*Mondom, majd finoman megcsókollak.* - Egy gyönyörű szép tündérkéről álmodtam és amikor felébredtem rájöttem, hogy ez nem álom, hanem valóság.*Mondom édesen.* - Hogy van a beteged?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 11:12 | Üzenet # 459 |
 Yaoista
| *Nagyon jót alszok melletted, olyan nyugodt voltam.* - Szia... nem, nem te. *Mosolyodom el. Csókod odaadóan viszonozom és alig akarok tőled elválni.* - Zavarba hozol... *Motyogom pirosan, de odabújtam.* - Nem jól, romlott az állapota. *Hallgatok el kicsit.* - Megtettem, amit lehet... remélem elég lesz. *Azért láthatóan aggódtam nem is kicsit.* - Te hogy vagy? Jót pihentél? *Cirógatom meg az arcod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 11:34 | Üzenet # 460 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Puszillak meg.* - Ugyan csak őszinte vagyok kis paradicsomom.*Kuncogok és magamhoz ölellek.* - Az nem jó.*Mondom.* - Remélem rendbe fog jönni.*Cirógatom meg a pofid.* - Meg vagyok igen.*Bólintok, most tényleg jobban érzem magam.* - Amint befeküdtél mellém még jobban.*Csókolok a tenyeredbe.* - Tehetek érted valamit?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 12:11 | Üzenet # 461 |
 Yaoista
| - Mindig paradicsom vagyok, ha veled vagyok. *Kuncogtam el magam.* - Hát nem... *Mondom halkan.* - Én is... *Bólintok és az arcom a kezedhez simul.* - Akkor jó. *Örültem neki, hogy te jól érezd magad.* - Édes vagy... *Főleg csókodra mosolyodom el.* - Már tettél is... *Bújok hozzád és átöleltelek. Olyan jó volt hozzád bújni.* - Jó illatod van... *Suttogom, közben a hátad cirógattam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 12:38 | Üzenet # 462 |
 Yaoista
| - Az nem baj.*Vigyorgok, hiszen én élvezem.* - Te még inkább.*Mosolygok.* - Akkor jó, bár nem tudom mire gondolsz.*Ölellek szorosan magamhoz.* - Hmm szóval a kórház szagra buksz értem.*Nevetek fel, persze értem mire gondolsz.* - Örülök, hogy tetszik.*Csókolok a nyakadba.* - Sok dolgod van még?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 13:01 | Üzenet # 463 |
 Yaoista
| - Hozzád bújhatok és itt lehetek, na meg megcsókolsz. Bőven elég. *Mosolyodom el.* - Hát, lehet egyfajta fétis lett. *Nevettem el magam veled együtt. Nyakamra nyögtem egy aprót.* - Nincsen már semmi. *Mosolyodom el és finoman megcsókollak. Olyan jó volt így veled lenni.* - Csak akkor kell mennem, ha hívnak... meg majd pár papírt aláírni, de az ráér. *Cirógatom a hátad a fölsőd alatt.* - Egy beteget hagytam csak ki, de ő amúgy is elég speciális... *Kuncogtam el magam, mivel rád gondoltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.06.17, 13:16 | Üzenet # 464 |
 Yaoista
| - Ezt jó hallani és én is így vagyok vele.*Puszillak meg.* - Szóval akkor minden páciensednek ezt mondod értem.*Vigyorgok, persze csak viccelek.* - Olyan kis érzékeny vagy.*Suttogom a füledbe érzékien.* - Ennek örülök.*Viszonozom a csókodat.* - Remélem nem hívnak vagy ha mégis akkor nincs baj.*Mondom és én is besimítok felsőd alá és hátad kezdem el simogatni.* - Igen? Na és mit kell tudni erről a betegről?*Kérdezlek vigyorogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.06.18, 23:37 | Üzenet # 465 |
 Yaoista
| - Az jó. *Örültem, hogy te is így gondolkozol.* - Persze, mégis mit vártál? *Kuncogtam el magam, én is csak vicceltem.* - Nem tudom, hogy miért, de mikor te érsz hozzám, sokkal jobban érzem. *Hangodra végigszaladt a hideg a hátamon.* - Nagyon szexi a hangod... *Na most én tudtam volna rád ugrani ettől.* - Én is remélem, szeretem, ha nyugi van. *Hiszen akkor minden rendben. Simításodra jólesően sóhajtok egyet.* - Hát... nagyon jóképű és gyönyörű kidolgozott teste van... *Vigyorodtam el.* - Na meg hatalmas szíve. Az egyik legjobb, hanem a legjobb ember, akit valaha is ismertem. Néha kicsit morgós és forrófejű, na meg makacs, de én kicsit se bánom. *Mosolyodom el.* - Őszintén mondhatom, hogy csodálatos személy. *Simítok az arcodra.* - Most még sokat kell pihennie, de aztán kicsit szigorúbb leszek vele, hogy meggyógyuljon. *Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.06.19, 12:18 | Üzenet # 466 |
 Yaoista
| - Pont ez, te kis perverz doki.*Vigyorgok.* - Nem számít, hogy miért, csak az a fő, hogy így érzel.*Csókolok a nyakadba.* - Örömmel hallom szépségem.*Lehelem a füledbe és picit bele is nyalok.* - Azt elhiszem.*Cirógatom meg a pofidat. Figyelmesen hallgatlak, ahogyan a beszélsz, nagyon jól esnek a szavaid. Viszonozom a csókodat igen szerelmesen, majd magamhoz ölellek.* - Köszönöm kicsim...*Suttogom.* - Sikerült zavarba hoznod nyuszikám.*Kuncogok, majd én csókollak meg most.* - Legyél olyan szigorú amennyire csak tudsz.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 12:14 | Üzenet # 467 |
 Yaoista
| - Annál jobban élvezed, hogy perverz vagyok. *Kuncogtam.* - Igaz. *Csókodra megint nyögtem egy aprót, fülemre pedig megremegtem. Bújtam is, ahogy öleltél.* - Végre én téged. *Kuncogok veled és csak csókod hallgattatott el, amit még jobban elmélyítettem és el se akartam válni tőled.* - Nehéz lesz, mert el akarlak kényeztetni. *Suttogom válaszul és újra csókot akarok, így nem is fogom magam vissza. Végignyalok ajkaidon, majd lágyan birtokba veszem ajkaid. Mikor elváltunk kicsit kipirultan nézek rád.* - Nagyon jól csókolsz... *Lihegem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 12:47 | Üzenet # 468 |
 Yaoista
| - Ez így van és még nem is tapasztaltam meg teljesen.*Vigyorgok.* - Ne szokd meg.*Kuncogok.* - Akkor csináld mindkettőt, és ez az érzés kölcsönös.*Suttogom az ajkaid közé.* - Te is kicsim és tényleg nehéz visszafogni magam, te rosszaság.*Csípek bele a popsidba.* - Kínzás, hogy nem léphetek tovább, de végre velem vagy és megéri várni.*Mosolygok édesen.* - Nagyon szeretlek nyuszikám.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 13:26 | Üzenet # 469 |
 Yaoista
| - Ne aggódj, megfogod. *Vigyorgok.* - Nehéz lenne. *Ismerem be, hiszen te százszor többször zavarba tudsz hozni.* - Szigorúan kényeztesselek? *Kuncogok.* - Nekem se könnyű visszafogni magam... *A fenekemre feljajdulok, de persze csak játékosan.* - Ne aggódj hősöm, én már csak a tiéd vagyok. *Csókollak meg újra.* - Hamarosan fergetegeset fogunk szeretkezni. *Alig vártam én is.* - Olyan jó hallani. *Ölellek még jobban magamhoz, szinte beléd bújok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.06.20, 23:42 | Üzenet # 470 |
 Yaoista
| - Ugyan emiatt nem aggódom.*Vigyorgok.* - Ezzel nincsen semmi baj.*Kuncogok.* - Úgyis mondhatjuk.*Nevetek veled.* - Az csak jó és ez kölcsönös.*Mondom és a jajjogásra felnevetek.* - Én meg csak a tiéd bár ez mindig is így volt.*Suttogom az ajkaid közé és csókod viszonozom.* - Az biztos és nem garantálom, hogy utána fogsz tudni járni, de majd kiszolgállak téged és csinálok isteni szendvicseket.*Nevetek fel.* - És érezni főleg.*Ölellek szorosan magamhoz.* - Most úgy érzem, mintha semmi bajom nem lenne.*Suttogom.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2015.06.21, 00:11 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 00:10 | Üzenet # 471 |
 Yaoista
| *Annyira imádtam, ahogy nevetsz. Válaszodra elmosolyodtam és kiélveztem a csókunk.* - Ajánlom is, hogy lábra se tudjak állni. *Vigyorodom el.* - Tökéletes. *Kuncogok, nekem nagyon tetszett a terv.* - Igen... *Sóhajtok egy jó nagyot kellemesen.* - Most olyan is vagy, mintha semmi nem történt volna. Én is úgy érzem magam, mintha semmi idő nem telt volna el. *Mosolyodom el, majd kicsit elkomolyodom.* - Annyira sajnálom, hogy nem te leszel az első... *Mondom halkan. Nem feltétlen szexre gondoltam, inkább mint férfi az életembe. Annyira szép lett volna, ha veled feküdnék le először.* - De azért így se rossz. *Mosolyodom el újra.* - Ha elmondtad volna az érzéseid, megvártalak volna. *Mondom komolyan.* - Bár valamiért úgy érzem, hogy ezért sem mondtál semmit... nem akartad, hogy várjak rád, igaz?
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 00:24 | Üzenet # 472 |
 Yaoista
| - Ezek után főleg nem fogsz.*Vigyorgok.* - Megbeszélve.*Puszillak meg.* - Igen valóban.*Bólintok és ki is élvezem, mert kitudja, hogy mikor jön a váltás, de gondolni se akarok most erre.* - Kicsim gondold úgy, hogy velem fekszel le igazán elsőre vagyis én így vagyok ezzel. Az csak szex volt, de veled szeretkezés lesz.*Így is gondolom.* - Igen pontosan.*Komolyodom el én is, azt hittem ezt megbeszéltük már.* - Soha nem fogsz megbocsátani emiatt?*Kérdezlek és felülök. Úgy éreztem, hogy mai napig senki nem fogadta el a hivatásom. A jó kedvem mintha egy perc alatt elfújták volna. Lucky persze rögtön jött oda, megnyalta kezem.* - Minden rendben.*Kezdem el simogatni a buksiját.* - Nem tudom visszaforgatni a dolgokat.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 00:38 | Üzenet # 473 |
 Yaoista
| - Hát én ezt azért így nem tudom kijelenteni, de azt tudom, hogy veled teljesen más lesz. *Mosolyodom el. Meglepődtem a kérdésedre és hagyom, hogy felülj. Büszke voltam Luckyra, hogy ennyit is megérzett már.* - Ügyes vagy. *Ülök fel én is és megsimogatom. Kicsit elhallgattam, majd az arcodra simítottam.* - Jól figyelj rám, Ethan. *Nézek a szemedbe.* - Egyetlen percig sem voltam rád dühös, amiért katona lettél. Megértettem, hogy te ezt szeretted volna. *Szerettem volna, ha ezt megérted.* - Nincs mit megbocsájtanom, mert nem is voltam mérges sosem. *Megtámasztom a homlokom a tiéden.* - Igyekszem visszafogni magam még, de biztos fogok ilyeneket kérdezni még, de semmi rossz szándék nincs a szavaim mögött. Csak meg akarom érteni az érzéseid. *Csókollak meg nagyon lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 01:08 | Üzenet # 474 |
 Yaoista
| - Értem.*Bár rossz volt, hogy te így vélekedsz.* - Igen az.*Bólintok. Odafordítom az arcomat, majd végighallgatlak. Hittem neked, de akkor is mindig úgy jön ki, hogy haragszol rám és nem érted meg a hivatásom.* - Oké értem..*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókod, de most nem az igazi.* - Nem igen tudok neked erről többet mondani, mindent elmondtam már, hogy miért tettem.*Fekszem vissza, de Luckyt simogatom közben.* - Megmutatom a leveket, amiket írtam neked, ha az segít.*Mondom hirtelen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 01:53 | Üzenet # 475 |
 Yaoista
| *Nem éreztem úgy, hogy hinnél nekem.* - Ez nem arról szól, hogy katona vagy... *Cirógatom az arcod.* - Tudom. *De idő volt, míg feldolgozom, de most megfogadtam, hogy majd elnyom magamban a dolgokat.* - Ez a saját bizonytalanságom magamban... *Nem arról volt szó, hogy nem bíztam benned, a saját szerepemben voltam még bizonytalan. Én nem fekszek még vissza, csak finoman cirógatom az arcod. Mosolyogva és igen szerelmesen nézlek. Csak úgy csillogtak a szemeim.* - Csak, hogy tudd... a szigor erről fog szólni. Beszélned kell velem. Nem ma vagy holnap, de idővel. *Megfogtam az egyik kezed és a tenyeredbe csókoltam. Szavaidra kitágultak a szemeim.* - Levelek? *Kérdezek vissza, nem értettem semmit. Legalábbis nem hittem, hogy írtál volna nekem, csak nem adtad fel.* - Te írtál nekem? *Szép lassan pír úszott megint az arcomra. Oké, mondtad, hogy gondoltál rám, de ez azért más.* - Ha szabad szeretném... *Motyogom édesen.*
|
|
| |