Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.15, 15:24 | Üzenet # 501 |
 Yaoista
| *Imádtam, ahogy Luckyval bánsz.* - Örülök, hogy ennyire nagy lett az összhang köztetek. *Mosolyodom el, boldog voltam nagyon.* - Ezzel előbb-utóbb felizgatsz... *Jegyzem meg nyakamra és halkan sóhajtozok, néha nyögök egy aprót. Nagyon jól esett minden apró csókod.* - Nagyon jó vagy... *Nyögök egy hangosabbat. Finoman eltoltalak és megcsókoltalak, majd én kezdtem nyakad kóstolgatni. Annyira oda voltam érted. Lassan elkezdtem felhúzni a pólód. Amint szabad lett a pocid, cirógatni kezdtem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 11:00 | Üzenet # 502 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Én is, de nem volt nehéz, hiszen csak szeretni lehet.*Mosolyodom el.* - Nagyon jó ötlet volt.*Puszillak meg.* - Arra nem gondoltál, hogy pont ez a szándékom?*Lehelem a füledbe erotikusan.* - Ahogyan te is...*Vigyorodom el a nyögésedre. A csókod viszonozom és a fejemet oldalra döntöm, hogy a nyakamhoz férj.* - Ki fogok kit felizgatni?*Nevetek fel picit és én is leveszem a felsődet.* - Mit szeretnél mit tegyek?*Simítok végig a gerinced vonalán.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.16, 20:35 | Üzenet # 503 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy ennyire bevált. *Mosolyodom el boldogan.* - Hát, megfordult a fejembe. *Sóhajtok egyet.* - Szerintem egymást fogjuk... *Kuncogtam el magam. Hagytam, hogy levedd a fölsőm és gerincemre kicsit megremegek.* - Engedd el magad. *Suttogom a füledbe.* - Most én szeretnélek megkóstolni. *Le akartalak teljesen lazítani, utána úgy se tudunk csinálni semmit, hiszen pihenned kell.* - Szabad? *Pillantok rád és elkezdem közben kigombolni a nadrágod.* - El akarlak kényeztetni... *Nyalok végig a nyakadon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.07.18, 10:44 | Üzenet # 504 |
 Yaoista
| - Én meg főleg...*Mosolyodom el.* - Édes vagy...*Tényleg már büntetni kéne.* - Egyetértek...*Vigyorgok.* - Nem tiltakozom.*Hülye lennék.* - Persze, hogy szabad kicsim, ilyet nem kell kérdezned..*Simogatom meg a buksid.* - Már most elkényeztetsz, de nyugodtan szolgáld ki magad..*Kuncogok és kicsit felsóhajtok.* - Tiéd a pálya...*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.07.18, 19:12 | Üzenet # 505 |
 Yaoista
| - Rendben. *Mosolyodom el.* - Pedig ez még semmi. *Kuncogtam én is veled együtt. Csókod szenvedélyesen viszonozom, majd nyakad kezdtem kóstolgatni.* - Akkor kiélvezem. *Eldöntelek az ágyon majd levetkőztetlek, aztán én is ledobáltam a ruháim.* - Lenyűgöző... *Nézek végig rajtad. Mellkasod kezdem csókolgatni, még mellbimbódra is kitérek. Nagyon gyengéden érek hozzád. Szép lassan haladtam lefelé és hasadon kicsit elidőztem. Nagyon szexi voltál és nagyon oda voltam érted.* - Már ilyen nagy... *Érek el farkadhoz. Finoman még combod is kényeztettem, majd végignyaltam a farkadon.* - Kicsit izgulok... *Vallom be, nagyon szerettem volna, ha élvezed. Kicsit nyalogatlak, majd teljesen a számba veszlek, de közben végig az arcod figyelem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 13:08 | Üzenet # 506 |
 Yaoista
| - Még te se tudod mi vár rád...*Kuncogok. Boldoggá akartalak tenni minél jobban.* - Én is..*Vigyorgok.* - A fejembe olvasol? Mert én is erre gondoltam..*Mérlek végig.* - Annyira szép vagy nem győzök betelni a látványoddal. Halkan nyögök a csókjaidra és a simogatásodra és elég hamar megkeményedek.* - Csak miattad..*Simítok a buksidra. Amikor a combon után a farkamon nyalsz végig jobban felnyögök.* - Nincs miért nyuszkó...*Mosolygok olyan kis ártatlan, de egyben egy szexi dög vagy, imádom ezt a kettősséget.* - Ez finom...*Sóhajtozok és a rendes szopásra igen szexin nyögök fel..* - Nagyon jó vagy és szexi...*Simítok a fejedre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.07.20, 20:19 | Üzenet # 507 |
 Yaoista
| *Bókodra még el is pirultam rendesen.* - Ezt jó hallani... *Mosolyodom el.* - Szeretném, ha élveznéd... *Szopom a farkad tovább. Tényleg igyekeztem nagyon, azt akartam, hogy olyat érezz, amit senkivel. Finoman szívogatom a farkad és a kezemmel is rásegítek. Szabad kezemmel golyóid kezdem el masszírozni.* - Nagyon finom vagy... *Nyalom meg a szám és heréid kezdem most nyalogatni, közben folyamatosan simogatlak, majd újra a számba veszlek. Amennyire csak tudlak a torkomra engedlek és végül tövig bekapom a farkad. Annyira szexi volt, ahogy nyögtél és a hangos, teljesen oda voltam én is, és felállt a farkam. Egyik kezemmel lesimítottam a farkamra és elkezdtem magamnak kiverni, mert alig bírtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 12:09 | Üzenet # 508 |
 Yaoista
| - Élvezem kicsim, nem látod és érzed??*Kérdezlek mosolyogva, nem is értem miért vannak kétségeid.* - Akkor jó...*Nyögök egyre jobban és egyre nagyobb leszek, tényleg nagyon ügyes vagy.* - Senki nem szopott le ilyen jól...*Ez nem csak duma volt. Amikor magadat is elkezded simogatni attól csak keményebb leszek..* - Fordulj ide, hagyj kényeztesselek én is.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.07.22, 18:30 | Üzenet # 509 |
 Yaoista
| *Én csak élveztem, hogy egyre nagyobb vagy. Magamban mosolygok, hogy mennyire tetszik neked, de nem akartam abbahagyni a kényeztetésed.* - Milyen kemény... *Lihegem és úgy teszek, ahogy kéred, bár elég pirosan. Veled annyira más ez az egész, teljesen elvetted az eszem, bár nem most.* - Nem értem, hogy miért vagyok ennyire zavarba... *Kuncogtam és tovább szoptalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.07.23, 19:22 | Üzenet # 510 |
 Yaoista
| - Igen...*Vigyorgok.* - Olyan édes és szexi vagy..*Mosolygok.* - Mert velem vagy és szeretsz meg ilyen kis édes vagy... *Kuncogok.* - Micsoda szép látvány.. *Simítok végig a fenekeden.* - Mit szeretnél a farkad vagy a feneked kényeztessem? Vagy esetleg mindkettő? *Kérdezlek és a popsidba harapok kicsit.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2015.07.23, 21:08 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 07:15 | Üzenet # 511 |
 Yaoista
| *Ahogy kijelented, hogy szeretlek, hirtelen elpirultam. Így volt, minden porcikámmal, de valamiért féltem kimondani. Féltem, ha kimondom, eltűnsz mellőlem.* - Hülye... *Motyogom a szép látványra. Harapásodra sóhajtok egyet, majd hátra pillantok rád.* - Miért kérdezel olyat, amire pontosan tudod a választ? *Mosolyodom el búján, ezt vehetted egy mindkettőnek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 12:45 | Üzenet # 512 |
 Yaoista
| - Miért? Csak őszinte vagyok..*Vigyorgok.* - Mert a te szádból akartam hallani azért.*Felelem lazán, de nem húzom tovább a dolgokat és végignyalva a farkadon szopni kezdelek hevesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.24, 22:13 | Üzenet # 513 |
 Yaoista
| *Válaszodra elpirultam, majd végignyaltam a farkadon. Pont válaszolnék, mikor szopni kezdesz, így inkább felnyögtem.* - Ethan... *Sóhajtom neved.* - Ahh... Mindkettő... *Adom meg a válaszom, már csak azért is, hogy örülj, na meg vagyok annyira perverz, hogy kérjem.* - Ez jó... *De azért nem akartam adósod maradni, így tövig nyelve tovább szoplak, miközben golyóid masszírozom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.07.25, 12:33 | Üzenet # 514 |
 Yaoista
| - Olyan érzékien mondod...*Mosolygok.* - Megkapod...*Vigyorgok, persze amúgy is megkaptad volna, de sokkal jobb a te szádból hallani.* - Szerintem is...*Mosolygok és jobban felnyögök. A golyóid kezdem el szopogatni és a farkad simogatom, majd széthúzva a feneked amennyire tudom benyomom nyelvem és nyalni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.07.30, 22:29 | Üzenet # 515 |
 Yaoista
| *Annyira jó volt hallani a hangod. Én is nyögtem elég rendesen, bár a farkadtól elég elfojtott hangok lettek. Nyelvedre kész voltam és egész testemben megremegtem. Folyamatosan cirógattalak én is és amennyire csak tudlak, bekaplak. Annyira jó volt, amit csináltál velem, egyre jobban vártam, hogy szeretkezzünk. Te bárhol értél hozzám, egyszerűen fenséges volt. A fenekem is csak lüktetett és már csöpögtem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 12:21 | Üzenet # 516 |
 Yaoista
| - Micsoda kis cuppogó hangokat adsz ki elől és hátul is.*Vigyorgok kajánul.* - Rohadt nehéz magam visszafogni, hogy ne menjek beléd..*Jegyzem meg.* - De egy kicsit tovább megyek..*Nyálazom be az ujjaimat, majd lassan egyet felnyomok.* - Nem fáj?*Kérdezlek és rögtön a gyönyörpontod kezdem el izgatni és szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 19:39 | Üzenet # 517 |
 Yaoista
| *Na erre a szövegedre lángvörös lettem, még a fülemen is látszódott. Kicsit hátra pillantottam és nyögtem egy nagyobbat.* - Nekem se könnyű... *Persze közben simogatom a farkad. Halványan megvonaglottam, ahogy az ujjad felnyomod, a hangom is alig bírtam visszatartani.* - Nem.... ahh... *Tolom is ki kicsit a popsim, élveztem a dolgot. Egy kicsit lihegve és nyögdécselve élvezkedtem, majd újra szopni kezdtelek. Eléggé szorítottam az ujjad, annyira élveztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2015.07.31, 23:57 | Üzenet # 518 |
 Yaoista
| - Kis rákocska.*Kuncogok tényleg nagyon édes vagy.* - Akkor jó.*Azért ez megnyugtató.* - Milyen kis telhetetlen itt valaki.*Vigyorgok és lassan még egy ujjam megkapod. Persze én is nyögök.* - Az ujjaim mindjárt eltörnek.*Kuncogok és hevesebben kezdelek el szopni és gyorsabban ujjazlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.08.01, 07:05 | Üzenet # 519 |
 Yaoista
| *Meg se lepődtem, hogy megint rákocska vagyok.* - Nem tehetek róla... ohlyan jóh... *Lihegem és nyögöm vegyesen. Az újabb ujjadra még jobban nyögtem. Kénytelen voltam abbahagyni a szobásod, mert féltem, hogy megsebeznélek véletlen.* - Ethan... *Nem egyszer megrándult a csípőm. Valamennyire sikerült összeszedem magam és újra szoplak, de alig bírtam, olyan jó volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.05, 16:25 | Üzenet # 520 |
 Yaoista
| - Én ennek csak örülök.*Mosolygok és nem bánom, hogy nem szopsz.* - Annyira erotikus vagy.*Tényleg már kínzás.* - Hagyjad majd utána leszopsz.*Közlöm és kihúzom az ujjaimat, majd letollak magamról. Felhúzlak kutyapózba és elhelyezkedem mögötted.* - Csak egy kicsit..*Kezdem el a farkam a fenekedhez simítani.* - Basszus mekkora kínzás is.*Nyögök fel és jobban a nyakadba harapok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.08.09, 16:43 | Üzenet # 521 |
 Yaoista
| - De én szeretném, csak... *Sóhajtozok és nyögdécselek. Igyekeztem, de hát annyira jó voltál. Nem értettem, hogy miért hagyod abba és tolsz le magadról, de hagytam magam, hogy tedd, amit csak szeretnél. Elhelyezkedtem, ahogy szeretted volna és halkan nyöszörögni kezdtem, mikor megéreztelek. Annyira vágytam rád. Nyakamra nyögtem egy hangosabbat, majd egyik kezemmel hátranyúlok és odahúzlak egy hosszú csókra. Nagyon kellett küzdenem, hogy ne mondjam, gyere belém most rögtön.* - Olyan jó érezni téged... *Suttogom az ajkaidra. Kicsit még a szemeim is könnyesek voltak, de csak azért, mert annyira élveztem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.08.10, 11:50 | Üzenet # 522 |
 Yaoista
| - Majd leszopsz, ha elmész.*Vigyorgok. A csókod viszonozom és magamhoz ölellek.* - Igen téged is.*Harapok az ajkaidra.* - Héé mi a baj? Mi ez a tekintet?*Kérdezem nem igen értem, hogy most miért lett hirtelen könnyes a szemed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2015.08.11, 15:46 | Üzenet # 523 |
 Yaoista
| *Édes nyögtem harapásodra.* - Csak nagyon élvezem... *Lihegem, nagyon kapkodtam a levegőt. Nagyon fel voltam izgulva, mindenhol nedves voltam. Gondoltam kicsit fokozom neked a dolgokat, úgyhogy finoman ringatni kezdem a csípőm és a popsim teljesen a farkadnak nyomtam.* - Még sose voltam ennyire beindulva... *Sóhajtom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.08.12, 13:11 | Üzenet # 524 |
 Yaoista
| - Istenem olyan kis édes vagy.*Vigyorgok, majd a folytatásra még keményebb leszek.* - Én is basszus, és csak fokozod ezt.*Ragadom meg csípőd is jobban simulok hozzád.* - Annyira kívánlak.*Harapdálom a nyakad és farkad is simogatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.08.13, 12:45 | Üzenet # 525 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom bókodra, bár elég erotikus az arcom.* - Te is... *Nagyon élveztem már ezt is.* - Olyan forró vagy... *Még így is éreztem.* - Érzem... én is téged... nagyon... *Nyakamra kicsit hangosabb lettem, a farkam pedig csak keményebb lett és szinte folyamatosan csöpögtem már simogatásodra. Finom ráfogtam a kezedre. Nem akartalak megállítani, csak éreztem, hogy elég közel vagyok már.* - Ha ezt tovább csinálok... elmegyek... hamar. *Lihegem.*
|
|
| |