2025.07.21, Hétfő, 09:04
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Aki nem lép egyszerre
szela00Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.

MioDátum: Vasárnap, 2015.06.21, 13:05 | Üzenet # 476
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Minden azzal függ össze.*Ha nem lennék katona nem mentem volna így el.* - Sajnálom...*Suttogom, hiszen erről is én tehettem. Jól esett, a simogatásod és ahogyan nézel rám, de nekem nem jött vissza a jó kedvem.* - igen tudom, de nem tudok és nem akarok beszélni még róla, neked se és másnak se.*Mondom komolyan.* - Igen levelek.*Bólintok.* - Igen írtam.*Bólintok ismét.* - Ezért miért vagy zavarba? Elmondtam, hogy sokat gondoltam rád, sőt az nem kifejezés.*Azért édes voltál.* - Anyámat megkérem, hogy hozza be és megkapod elvégre a tiéd és talán akkor nem leszel bizonytalan.*Jegyzem meg.* - Sajnálom ennél többet nem tudok tenni. Tényleg nem vagyok hozzád méltó...*Suttogom.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 14:12 | Üzenet # 477
Yaoista
- Ethan.. ez nem a te hibád. Rossz szokásod, hogy mindig magad hibáztatod. *Jegyzem meg és most nem a mostani helyezte gondoltam, régebben is gyakran magad okoltad, ha elkezdtek piszkálni és te később értél oda.* - Nincs mit sajnálnod. *Puszillak meg, mert tényleg nem volt.* - Tudom hősöm. *Nem mondtam rá többet, mert tudod te, hogy én nem fogom olyan könnyen feladni.* - Mert... mert... szóval.... *Habogok.* - Én azt hittem, hogy csak úgy eszedbe jutottam, hogy hogy lehetek meg ilyesmi, aztán ennyi. *Mint mikor barátok jutnak az eszedbe.* - Nem hittem, hogy ennyire. *Suttogom, de még mindig tiszta vörös voltam. Még az arcom is elrejtem a tenyerembe.* - Te tényleg nagyon szeretsz engem... *Most fogtam fel igazán, hogy legalább annyira szeretsz engem, mint én téged. Az utolsó mondat meghallva, meglepődök. Éppen csak be tudtad fejezni, már meg is csókoltalak.* - Soha többé ne mond ezt... és ne is érezd így. *Mondom komolyan.* - Nincsen nálad méltóbb... ha van is, nem érdekel, mert nekem te kellesz. Csak is te. *Csókollak meg újra.* - Te vagy minden, amit valaha akartam ettől az élettől... 

MioDátum: Vasárnap, 2015.06.21, 16:06 | Üzenet # 478
Yaoista
- Jogos.*Ezzel tisztában vagyok, de akkor is ahogyan mondod a dolgokat még is az jön le, hogy én vagyok a hibás.*  - Aranyos vagy.*Mosolygok, de ez még mindig nem az igazi, akkor nem így viselkednék.* - Pedig nem, de hát mit is hittél volna.*Bár azért fáj ez kissé, mert ha még csak barátként is tekintenék rád, akkor se csak néha jutottál volna eszembe.* - Igen tényleg.*Bólintok és ha a bizonyos mondatok nem hangoztak volna el, most agyon ölelgetnélek. A csókod viszonozom, majd picit elmosolyodom.* - Nem benned, hanem magamba nem bízom, de minden kialakul idővel, ami neked és nekem is kell.*Puszillak meg.* - De most pihenek, ha nem baj.

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.06.21, 16:39 | Üzenet # 479
Yaoista
*Láttam rajtad, hogy nem az igazi a kedved. Elszégyelltem magam arra, hogy mit is hittem volna. Már nekem sem volt az a kitörő jó kedvem. Csak bólintottam szavaidra, de nem mondtam semmit. Puszid azért jó volt nagyon is.* - Pihenj. Sokat kell. *Valamiért úgy éreztem, hogy most teher a jelenlétem neked.* - Elintézem a műtőt a holnapra. *Mászok ki mellőled és felveszem a köpenyem.* - Majd jövök, ha megvan minden. *Odahajolok és azért adok egy puszit az arcodra.* - Vigyázz rá. *Simogatom meg Lucky buksiját is, majd kijöttem. Előbb Royjal akartam beszélni, hogy megműt-e velem téged. össze is futunk a folyosón és beszélgetni kezdünk. Belement a műtétbe, de aztán elterelte a témát ránk. Magához ölelt és kért, hogy találkozzak még vele. Nem löktem el, de nyugodtan próbáltam neki elmagyarázni, hogy én veled akarok lenni.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.06.21, 17:33 | Üzenet # 480
Yaoista
- Oké oké.*Hunyom le a szemem, de nem igen tudok pihenni, mert megint én érzem magam szarul.* - Gyere Lucky keressük meg.*Kötöm rá a pórázt és elkezdelek keresni, viszont ahogyan meglátlak, na az elégé sokkol és hátat fordítva inkább elindulok vissza.* - Menjünk nincs itt keresni valónk.*Mondom Luckynak semmit se értettem. Igen csak gyorsan megyek, ami nem tesz jót a lábamnak, de nem érdekel.* - Nincs baj... nincs baj...*Nem csak kutyám, hanem magamat is nyugtatgatom.*

szela00Dátum: Szerda, 2015.06.24, 21:06 | Üzenet # 481
Yaoista
*Nagyon nyugodtan magyaráztam Roynak és kicsit átöleltem én is. Bocsánatot kértem tőle, nem akartam bántani. Végül elengedett, én pedig megcirógattam az arcát. Nagyon kedves volt és ettől függetlenül megműtött velem. Én nem vettelek észre, hiszen ha látlak, rögtön elmagyaráztam volna neked a helyzetet. Miután elváltam Roytól, elmentem a műtőt is lefoglalni, majd a rendelőbe, hogy letudjam a papírmunkát. Miután végeztem, kicsit leléptem, átmentem a boltba és vettem a kedvenc rágcsáidból, gondoltam az feldobna. Utána szinte rögtön hozzád mentem, de láttam, hogy nem vagy jól.* - Ethan! *Leraktam a cuccokat az asztalra és leültem melléd az ágyra.* -  Mi történt? Miért nem szóltál? *Simítok az arcodra.*

MioDátum: Szombat, 2015.07.04, 16:12 | Üzenet # 482
Yaoista
*Amikor megérkezel már kicsit nyugodtabb vagyok, nagyon jót tesz nekem tényleg a kiskutyám, de amelyik kezemmel nem simogatom görcsbe áll.* - Miért kellett volna szólnom?*Kérdezlek közömbösen és elhúzom az arcomat.* - Nem akarsz valamit mondani?*Kérdezlek, kíváncsi vagyok, hogy mondasz e magadtól valamit vagy sem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 10:45 | Üzenet # 483
Yaoista
*Látom a kezed is, de nem értek semmit. Visszahúzom a kezem, ahogy elrántod az arcod, értetlenül nézek rád teljesen. Tudtam, hogy elrontottam a kedved az előbb, de nem gondoltam, hogy ennyire.* - Mondani? *Úgy voltam vele, hogy nem csináltam semmit és most eszembe se jutott Roy, annyira rád koncentráltam.* - Lefoglaltam a műtőt holnap egy órára. *Valahogy ez volt az egyetlen, amire hirtelen gondolni tudtam.* - Csináltam valamit? Rám haragszol? *Kérdezlek kedvesen és finoman megfogom a görcsös kezed.* - Ha ennyire rossz, nem mondok többé semmit a múltról. A levelek se kellenek... *Azt hittem, ez a baj, hogy sokat akartam egyszerre.* - Visszafogom magam annyira, amennyire csak tudom.

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.05, 10:53 | Üzenet # 484
Yaoista
- Igen mondani.*Bólintok.* - Nem érdekel a műtét.*Förmedek rád és kezdek ismét ideges lenni.* - Tényleg nem tudod?*Kérdezlek és ahogyan folytatod hát tényleg nem tudtad.* - Megkapod és nem erről van szó. Azokat neked írtam és megértem, hogy válaszokra vársz.*Mondom kicsit nyugodtabban.* - Nekem Royyal van bajom. Minek ölelgetted? Annyira bújtál hozzá, hogy észre se vettél minket.*Féltékeny és dühös vagyok, valamint féltem. Ő nem labilis, ő nem hagyott itt és valami akkor elkezdődött köztettek még ha te nem is így gondolod.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 12:45 | Üzenet # 485
Yaoista
*Meglepődtem, ahogy rám förmedsz.* - Tényleg nem. *Mondom komolyan. Nem voltam benne biztos, hogy nem erről volt szó.* - Nem akarom magam rád erőltetni... *Suttogom halkan és kicsit le is hajtottam a fejem. Mikor Roy-jal jössz, értetlenül nézek, aztán beugrik, hogy mire gondolsz.* - Nem is láttalak és nem bújtam hozzá. *Közlöm veled.* - Megkértem, hogy műtsön meg velem, amibe bele is ment. Utána ő ölelt magához és kért, hogy találkozzak még vele. Én pedig nyugodtan elmagyaráztam neki, hogy nem fogok, mert veled vagyok. *Finoman átöleltelek és odabújtam hozzád.* - Nekem te kellesz... kérlek, csak egy kicsit bízz bennem. Ha akarod, többet nem is beszélek vele, el is kerülöm, amennyire tudom, csak kérlek bízz bennem egy kicsit. *Bármit megtennék érted.*

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.05, 13:49 | Üzenet # 486
Yaoista
- Nem erőltetted Leighton.*Mondom komolyan.* - Igen feltűnt, hogy nem láttál.*Morgok.* - Nekem nem úgy tűnt, hogy nem viszonoztad az ölelést.*Morgolódok tovább, majd amikor odabújsz elsőre nem ölellek át, de ahogyan folytatod felsóhajtva magamhoz ölellek.* - Ezt nem mondtam, nem vagyok ilyen szemét. Én csak féltékeny vagyok és nem benned nem bízom, hanem benne és magamban.*Suttogom, majd megcsókollak hirtelen de igen csak birtokólán.* - Rettegek, hogy nem leszek elég jó, mégis csak egy időzített bomba vagyok..*Mondom csók után.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 14:48 | Üzenet # 487
Yaoista
*Nem voltam benne biztos, de bólintottam egy aprót.* - Nagyon megbántottam. *Bűntudatom volt, de én tényleg téged akartalak. Aggódtam, hogy nem öleltél át. Már majdnem elengedtelek, mikor megéreztem a karjaidat.* - Nem szemétség, én ajánlottam fel... *Motyogom, csak azt akartam, hogy jól érezd magad. Nagyon meglep csókod, de egyáltalán nincs ellenemre, sőt igencsak élvezem.* - Hősöm... először is: hidd el nekem, hogy most megértette, hogy nekem te kellesz. Nem ért vele egyet és lehet meg is fogja később jegyezni, de én tudom, hogy jól döntöttem. *Mondom komolyan.* - Másodszor: Tőlem taposóakna is lehetsz, nekem te vagy tökéletes. Ezt megérted? *Támasztom meg a homlokom a tiéden.* - Téged akarlak... akármilyen állapotba lennél, téged akarnálak. *Annyira szerettem volna, ha megérted, mennyire is akarlak.* - Hogy tudnám megértetni veled, hogy menyire kellesz nekem...

MioDátum: Vasárnap, 2015.07.05, 15:48 | Üzenet # 488
Yaoista
- Hiszen alig randiztatok vagy tévedek?*Kérdezlek, nem tudom sajnálni. biggrin * - Akkor se kell ezt tenned.*Mondom. Némán végighallgatlak, majd megcsókollak ismét.* - Bolond vagy remélem tudod, de ez az én szerencsém. Igen megértettem vagyis igyekszem.*Javítom ki magam.* - Nem veled van a baj, hanem velem és sajnálom összefogom szedni magam, bár a féltékenységem így is úgyis megfog maradni.*Közlöm veled, de már sokkal nyugodtabb vagyok.* - Bocs tényleg tiszta hülye vagyok.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2015.07.05, 22:37 | Üzenet # 489
Yaoista
- Másfél hónapja nagyjából. *Nem akartam neked hazudni semmiképpen sem.* - Oké. *Bólintok, de azért gondoltam, hogy nem fogom hagyni, hogy megöleljen. Annyira jó volt érezni a csókod, nagyon megijedtem az előbb.* - Csak annyira bolond, mint te. *Cirógatom meg a pofidat.* - Annyiszor mondom el, ahányszor csak szükséges. *Mosolyodom el és homlokon csókollak.* - Nincsen semmi baj és igazából boldoggá tesz, hogy féltékeny vagy. *Ismerem be.* - Semmi baj, hősöm. *Fogom közre az arcod és egy hosszú, lágy, szerelmes csókot adok neked.* - Hoztam neked rágcsát, a kedvenceid... *Cirógatom az arcod.* - Luckynak is hoztam finomságokat.

MioDátum: Hétfő, 2015.07.06, 00:07 | Üzenet # 490
Yaoista
- És tényleg csak egy csókig jutottak?*Kérdezem kíváncsian.* - Oké megegyeztünk.*Csókolok a tenyeredbe.* - Elég, ha érzem és néha elmondod, amikor rám jön az 5 perc.*Mosolyodom el.* - Akkor jó. És te is féltékeny típus vagy? Bár okod nincsen.*Teszem hozzá.* - Túlságosan elnéző vagy, nem akarok vele visszaélni.*Mondom komolyan és viszonozom a szerelmes csókodat.* - Egy tündér vagy, köszönöm.*Puszillak meg Lucky meg figyel rád nagy szemekkel.* - Kis kunyizó, de meg is érdemli.*Cirógatom meg.* - Van még dolgod?

szela00Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 00:31 | Üzenet # 491
Yaoista
- Hát nem egy csókig, csókolóztunk, de tovább nem mentünk. *Mondom komolyan. Ha ez téged megnyugtat, akkor elmondom.* - Rendben. *Mosolyodom el én is veled.* - Hát... kicsit, illetve nagyon. *Kuncogtam el magam.* - Ami az enyém, azaz enyém és ne vessen rá más szemet. *Közlöm veled. de igazából félig vicceltem.* - Neked nem volt senkid? *Kérdezek rá azért én is.* - Nem tudok rád haragudni. *Kár is volt tagadni.* - Az bizony, biztos érzi a finomságot. *Kuncogok halkan.* - Nincsen. Mostmár semmi. *Kimászok az ágyból és leguggolok Lucky mellé. Elkezdem simogatni, mire elfekszik én pedig a hasát vakargatom.*

MioDátum: Hétfő, 2015.07.06, 12:44 | Üzenet # 492
Yaoista
- Akkor semmi olyan nem érintett meg?*Kérdezlek.* - Akkor jó. Hmm akkor az volt a kis cukorfalatra is?*Célzok Aaeronra.* - Egyetértünk.*Mosolyodom el, de én komolyan gondolom. Jó nézni szabad talán. biggrin * - Csak szex. Én sose jártam még senkivel igazán. Te vagy az első.*Mosolyodom el.* - A szexre meg szüksége van az embernek, meg valamivel ki kellett engedni gőzt, de az csak puszta testiség volt és semmi több. Pedig megérdemlem olykor, de én is így vagyok veled.*Puszillak meg.* - Az biztos.*Mosolygok.* - Hogy élvezi..*Tényleg nagyon kis édes.* - Akkor velem tudsz maradni?*Kérdezlek.* - Műtétről mit kell tudni?*Kérdezlek.* - Elégé fáj a lábam.

.

szela00Dátum: Hétfő, 2015.07.06, 22:22 | Üzenet # 493
Yaoista
- Megfogta a fenekem, meg én is az övét. *Annyira imádnivaló voltál.* - Egy kicsit, rá annyira nem... én is ugrattam. *Mosolyodom el.* - Kezdjek megijedni? *Kérdezem kacéran és végignyalok az ajkaidon.* - Talán bezársz, ha rossz vagyok? *Kérdezem vigyorogva.* - És egy állandó szexpartnered volt, vagy éppen ahogy alakult? *Kérdezek még rá, de nem is tudom, hogy miért.* - Tudod... nekem hiába voltak pasijaim, sosem alakultak úgy a dolgok, ahogy kellett volna... te itt vagy pár napja nekem és már sokkal komolyabb és jobb, mint bárkivel. *Cirógatom meg az arcod.* - Te vagy a nagy Ő-m. *Mosolyodom el igen szerelmesen és szeleburdin.* - Mindjárt szétesik, annyira. *Kuncogtam el magam.* - Igen, nem megyek már sehova, amíg nem hívnak és nem zavarlak. *Kérdésedre rád pillantok, majd abbahagyom Lucky simogatását. Felállok, kezet mosok, majd odaadom neked a nasit.* - Először megnézem és közben elmagyarázom. *Cirógatom meg az arcod. Elkezdem lehúzni a nadrágod, de kicsit perverz fejjel.* - Azért ebbe van valami szexi. *Kuncogtam. Vettem fel gumikesztyűt, majd leszedem a kötést a fájós sebedről.* - Igazából ugyan ezen a seben keresztül a helyére rakjuk az izmokat. Szerencsére nem szakadt el, legalábbis teljesen biztos nem, mert akkor rá se tudnál állni. A műtét után szedned kell fájdalomcsillapítót, vérhígítót, nehogy rög keletkezzen. *Magyarázom kedvesen, közben elkezdem lekezelni.* - Ez csillapítani fogja a fájdalmat, de ha kérsz, adok gyógyszert. *Szépen lekenem, majd visszakötözöm.* - Két napig feküdnöd kell, addig ágytorna. *Vigyorodok el.* - Utána egy fizikóra el kell menned, nem választási lehetőség. Az durván két hét. Utána olyan lesz, mint mindig. *Fejezem be a kötözést.* - Miután kiszedtem a varratokat, utána viszont pancsolhatsz rendesen. Nem órákig, de egy fél órás jó meleg vizes lazító fürdés belefér. Addigra a többi sebed is beheged annyira. *Mosolyodom el és leveszem a kesztyűm.* - Jót hoztam? Régen ezt szeretted. *Puszillak meg, majd elővettem a kutyuskádnak kis kekszeit is.* - Ez pedig a tiéd. *Bontom ki.* - Szépen ülj le. *Mondom neki, mire farok csóválva leül, én pedig adok neki egyet.* - Ügyes vagy. *Simogatom meg, majd leülök melléd.* - Van még valami kérdésed?

MioDátum: Csütörtök, 2015.07.09, 13:20 | Üzenet # 494
Yaoista
- Oké ez még belefér.*Persze, ha több lett volna se szólalhatok meg, de örülök neki, hogy nem történt több.* - Nem lehet kibírni, hogy ne ugrassa az ember nem? Ő is biztosan nagyon élvezi.*Kuncogok.* - Hmm meglehet, de ha bezárlak, odazárom magamat is.*Csókollak meg.* - Is - is.*Azért elég népszerű voltam.* - De nem egyszer a te neved nyögtem.*Kuncogok.* - Ezzel én is így vagyok nyuszkóm.*Puszillak homlokon.* - Az biztos kis bohóc.*Mosolygok.* - Remélem nem fognak.*Azt is jelenti, hogy nincs baj.* - Az biztos, én kis perverz szexi dokim.*Vigyorgok.* - Ilyet játszhatunk is, majd.*Kacsintok rád. Figyelmesen hallgatlak és az olyan mondataidnál csak vigyorogva megcsóválom a fejemet.* - Értettem, akkor jó lesz utána és a fürdés is. Legalább tudunk rendesen együtt fürdeni..*Vigyorodom el kajánul.* - Köszönöm kicsim.*Puszillak meg.* - Igen nagyon jót, ezer éve nem ettem.*Bontom ki.* - Az hát.*Mosolygok.* - Most nincsen.*Ölellek át szabad kezemmel.* - Ááá.*Nyújtok egy falatot.*

.

szela00Dátum: Csütörtök, 2015.07.09, 23:25 | Üzenet # 495
Yaoista
- De veled több történt. *Mosolyodom el.* - Hát nem, nagyon aranyosan reagál. *Kuncogtam.* - Igen, élvezi, szokta játszani magát. *Látszott rajtam, hogy megkedveltem.* - Neki köszönheted, hogy meggondoltam magam. *Jegyzem meg.* - Tökéletes. *Csókod viszonozom természetesen. A nyuszkóra csak még jobban mosolyogtam.* - Szeretem, mikor így hívsz és megpuszilsz. *Nagyon édesen festettem.* - Igen, de édes bohóc. *Mosolyodom el.* - Igen, én is remélem. *Bólintok.* - Ez izgibb lesz, ha már otthon vetkőztetlek. *Kuncogtam el magam.* - Hm, jól hangzik. Majd kivizsgállak. *Vigyorgok én is.* - Akkor jó és igen, tudunk. *A mosoly nem tűnt el az arcomról.* - Nincs mit. *Puszillak meg én is.* - A te kutyusod, mégis milyen lenne. *Mosolyodom el. Ledobom a köpenyem és odabújok hozzád.* - Ááá... *Kapom be a falatot és a fejem a válladra fektetem.* - Annyira boldog vagyok... *Suttogom neked.* - Hm, ez még mindig finom. Én se ettem már rég... *Azóta, mióta elmentél.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 12:21 | Üzenet # 496
Yaoista
- Még mennyi minden fog.*Vigyorodom el kajánul.* - Igen az biztos.*Kuncogok.* - Helyes, fiatalság, bolondság.*Mosolygok és most inkább a barátodra nem teszek megjegyzést.* - Valóban? Akkor köszönettel tartozom neki és jövök neki nagyon sokkal, elvégre akkor neki köszönhetem, hogy életem szerelmét a karjaiba tarthatom.*Mondom fülig érő boldog vigyorral.* - Akkor sokszor fogom tenni nyuszikám.*Mosolygok és meg is puszillak.* - Annyira édes és imádnivaló vagy.*Cirógatom meg a pofid.* - Az biztos.*Mosolygok.* - Otthon vagy bárhol máshol..*Vigyorgok.* - Alig várom.*Csókolok a nyakadba.* - Édes vagy.*Puszillak meg.* - Ahogyan én is.*Csókollak meg és én is csak mosolygok, ismét olyan mintha semmi bajom nem lenne.* - Akkor most te is pótolsz.*Kapsz még egy falatot.* - Na mi van te is kérsz?*Kérdezem a kiskutyám, aki igen csak nézz.* - Jól van tessék.*Adok neki.* - Jó ízlése van.*Kuncogok, majd ismét megcsókollak.* - Te vagy a legfinomabb..*Suttogom az ajkaid közé.*

.

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 14:58 | Üzenet # 497
Yaoista
- Hm, bizony... *Én is vigyorgok ám.* - Igen. *Kuncogtam el magam.* - Igen... tudod én szerettem volna, ha előbb rendbe jössz. *Magyarázom kedvesen.* - Utána persze nem menekültél volna. *Nevettem el magam.* - De azt mondta, hogyha te vagy az igazi, akkor mégis mire várok... és igaza volt. *Simítok végig az arcodon és megcsókollak. Annyira jó volt hallani, amit mondasz, nah meg az arcod.* - Nagyon jóképű vagy. *Puszillak meg. Ismét csak boldogan mosolygok a puszidra, arcom pedig a tenyeredbe simul.* - Igen, valahogy úgy. *Nyalok végig az ajkaimon. Nyakamra édesen sóhajtok egyet. Minden egyes csókod viszonozom, na meg a hamit is elfogadom.* - Pedig most kapott, kis éhenkórász. *Kuncogtam rajta.* - Igen. *Kuncogok veled. Annyira idilli most a helyzet.* - Szerintem te... *Suttogom én is és hajadba túrva csókollak meg most én téged.* - Egyszerűen nem elég belőled... *Bújok hozzád teljesen.*

MioDátum: Kedd, 2015.07.14, 17:22 | Üzenet # 498
Yaoista
- Azért ez megnyugtató, de így még jobb, mert nem kell rád tovább várnom. Itt lettél volna a közelembe és még se lettél volna az enyém, de erre nem is gondolok.*Mosolygok.* - Te meg nagyon szép.*Puszillak a tenyeredbe.* - Ez aztán nagyon szexi mozdulat volt.*Jegyzem meg.* - Ugyan csak tudja mi a jó és megérdemli a kényeztetést.*Jegyzem meg.* - Ezt megbeszéltük...*Suttogom az ajkaid közé.* - Belőled sem szépségem több is több kell*Húzlak magamra és a popidat kezdem el simogatni a csókunk közben.*

szela00Dátum: Kedd, 2015.07.14, 19:40 | Üzenet # 499
Yaoista
- Igen, elég kínzó lett volna... *Ismerem be, majd elmosolyodom.* - Köszönöm. *Kuncogtam el magam.* - Majd mutatok szexibbet. *Csókolok a nyakadba* - Igazad van, az tuti, hogy megérdemli. *Bólintok.* - Meg bizony... *Suttogom én is.* - Ennek örülök. *Nem is nagyon kell húznod, bele is ülök szemből az öledbe. Közrefogom az arcod és úgy csókollak.* - Nagyon finom... *Sóhajtom két csók között, közben folyamatosan arcod simogatom. Kezed kicsit se zavart, sőt kezdett beindítani.*

MioDátum: Szerda, 2015.07.15, 13:17 | Üzenet # 500
Yaoista
- De erre más nem is kell gondolni.*Mosolygok.* - Csak magadnak.*Cirógatom meg az arcod.* - Ebben biztos voltam.*Sóhajtok fel halkan a nyakamra.* - Mondom én...*Simogatom meg a buksiját, aztán kiderül.* - Pihenjél kiskutyám..*Tényleg nagyon megszerettem.* - Annyira édes vagy nyuszikám...*Kezdem el csókolgatni a nyakad, majd finoman megszívom a kezem meg nem veszem el.*

Keresés: