Aki nem lép egyszerre
|
|
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.11.27, 20:36 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Egy kis katonásdi, doktorosdi és ami hozzá tartozik.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 11:14 | Üzenet # 426 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Biztos.*Bólintok.* - Nem kell Leighton, nagy fiú vagyok.*Mosolygok.* - Nem arra gondoltam, nem becsülöm le, csak hogy zavarná a helyzet ennyi.*Tényleg semmi rossz szándék nincs bennem.* - Ezek tények.*Nem mentegetés.* - Igyekszik.*Mosolygok.* - Köszönök mindent.*Csókollak meg.* - Oké.*El is indulok, de kicsit nehezebben megyek most azért de nem vészes.* - Minden rendben Lucky menj csak.*Nyugtatom meg és leérve elvégzi a dolgát és dobálni kezdek neki és egy padra ülök.* - Nyuszikám vennél neki pár dolgot? Persze kifizetem vagy kimehetek én?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2015.04.30, 15:16 | Üzenet # 427 |
 Yaoista
| - De még milyen nagy. *Kacérkodok és elvigyorodom, reméltem veszed a lapot.* - Értem. Nos, nekem úgy se mond nemet. *Mosolyodom el.* - Rá, rámerlek bízni. *Ismerem be, Benne megbíztam a helyzettől függetlenül.* - Igen, igen. *Hagyom rád a tényeket.* - Valóban, kis tündér. *Mosolygok a kutyuskádra.* - Nem kell megköszönnöd. *Csókod viszonozom és elmosolyodom. Azért figyeltem a járásod és most, hogy megpiszkáltam valóban látszódott már a sérülés. Annyira szépen bántál Luckyval, nagyon örültem neki.* - Nagyon jó gazdi vagy. *Ülök le melléd.* - Nos, gondolkoztam már rajta. *Ismerem be.* - Egyenlőre műtét és meglátjuk, hogy lábadozol. *Mondom komolyan.* - Aztán szép lassan szabad csak újra emberek közé menned. A reflexeid és a gondolkozásod még nem itt van. *Nagyon türelmes voltam veled.* - Úgyhogy most megveszem neki, ami kell, utána pedig majd kiderül, de már sokkal jobban nézel ki, mint pár napja. *Cirógatom meg az arcod.* - Nem utasítod el a segítséget és magadtól is beszélsz. *Látszott, hogy ez megnyugtatott.* - Megvallom őszintén, mikor először megláttalak, azt hittem hónapokba fog kerülni, míg idáig eljutunk.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 12:23 | Üzenet # 428 |
 Yaoista
| - Nos igen büszke is vagyok rá, kis perverzem.*Vigyorgok.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolygok.* - Tudom, de én szeretném még, ha csak szóba tehetem.*Cirógatom meg az arcod.* - Köszönöm, igyekszem.*Karollak át, amikor odaülsz.* - Jogos, még bármikor bekattanhatok.*Suttogom.* - Neked köszönhetően.*Simul az arcom a kezedbe.* - Hidd el én is és kitudja még mi lesz. Nem vagyok hülye és saját magamat se ámítom, hogy még hosszú az út, de nélküled ez nem menne, ebben is biztos vagyok. Nem lennél, lehet sose épülnék fel.*Nagyon komolyan mondom.* - Sajnálom, hogy elején olyan elutasító voltam veled.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2015.05.02, 12:56 | Üzenet # 429 |
 Yaoista
| - Már azzal megtetted, hogy itt vagy. *Csókolok a tenyeredbe. Neked dőlök finoman, ahogyan átkarolsz.* - Nem baj, ha feltörtnek a dolgok. *Ezt komolyan is gondoltam.* - Hosszú az út, de minden rendben. *Puszillak meg.* - Én végig itt leszek veled és neked. *Fogom meg a kezed.* - Semmi baj, rá voltam készülve, ne érezd magad rosszul miatta. *Mosolyodom el.* - Az a fontos, hogy már nem vagy az. Most már minden rendben lesz, megígérem neked...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 16:17 | Üzenet # 430 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok. Az más kérdés, hogy miért is vagyok itt, hiszen ha bajok nem történtetek volna, kitudja mikor találkozunk és lett volna köztünk több.* - Remélem...*Suttogom.* - Igen tudom és ez nagyon sokat jelent.*Csókolom meg a kézfejed.* - Miért vagy ebben olyan biztos? Hiszen nem vagyok beszámítható.*Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 16:58 | Üzenet # 431 |
 Yaoista
| *Nagyon boldog voltam, hogy itt vagy velem, de annak nem örültem, hogy miért. Belegondolni is rossz volt, hogy lehet egyébként sosem találkoztam volna veled még egyszer. Elmosolyodom a kezemre.* - Mert orvos vagyok. *Kuncogom el magam.* - És mert tudom, hogy mennyire erős vagy, még ha te nem is vagy vele tisztában. *Kicsit elhallgattam és Luckyt néztem, ahogy egy másik kutyával játszik.* - Ethan... miután felépültél és azt mondják, hogy visszamehetsz, visszamész? *Kérdezek rá, bár tartottam tőle, hogy ki fogsz akadni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 18:07 | Üzenet # 432 |
 Yaoista
| - Legyen igazad.*Suttogom. Lehet erős vagyok, de nem biztos, hogy ehhez is.* - Ez még elég messze van.*Mondjuk megértem, hogy miért kérdezed.* - Nem tudom kicsim. Egyrészről akarok is, de nem is. Nem tudom, hogy menne e még és arról nem is beszélve, hogy nem akarlak itt hagyni téged.*Simítok az arcodra.* - Lehet ideje lennem leszerelni, nem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 18:48 | Üzenet # 433 |
 Yaoista
| - Hidd el, az lesz. *Mosolyodom el.* - Annyi mindenen túl vagy már, ez is menni fog. *Biztattalak.* - Igen, tudom. *Tudtam, hogy nagyon messze van, de aggódtam. Ahogy az arcomra simítasz, rád pillantok, majd belecsókolok a tenyeredbe.* - Ezt neked kell tudnom. Én nem mondhatom meg, hogy mit tegyél. *Simítok a kezedre.* - Tudod jól, hogy én elfogult vagyok.. én azt se szerettem volna, hogy elmenj. Ezt neked kell tudnod. Nem is kell most eldöntened, csak érdekelt, hogy mit mondasz. Én büszke leszek rád, bárhogy is döntesz.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 19:44 | Üzenet # 434 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Igyekszem és mindent megteszek.*Te na meg mások is erősebbnek gondoltam, mint én saját magamat.* - Vagyis ebben az esetben.*Mosolygok, bár azt hittem értékelni fogod, amit mondok.* - Ez még tényleg jövő kérdése, és tényleg veled akarok lenni, de mellette a katonásság is az életem, de most minden olyan zavaros, szóval ne beszéljünk róla.*Kérlek meg, majd megpuszillak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:05 | Üzenet # 435 |
 Yaoista
| - Tudom. *Mosolyodom el.* - Igen, más esetben megmondhatom. *Kuncogtam el magam. Elmosolyodom szavaidra és igazából nagyon zavarban voltam. Puszidra elmosolyodom, majd adok egy apró csókot az ajkaidra.* - Köszönöm... *Annyira boldog voltam, hogy nem akarsz elhagyni.* - Rendben. *Bólintok.* - Még annyit... hogy bárhogy is döntesz... én megvárlak. *Cirógatom meg az arcod, közben Lucky úgy szalad, hogy lógott a nyelve, amin elkuncogtam magam.* - Nagyon aktív kutya.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:40 | Üzenet # 436 |
 Yaoista
| - Meg is mondod.*Mosolygok.* - Micsodát?*Kérdezlek.* - Igen tudom szépségem, de eleget várattalak.*Most én adok neked egy röpke csókot.* - Az biztos, mint én szoktam lenni.*Nevetek fel és odajön hozzánk.* - Egy kis bohóc vagy igaz? Meggyógyulok és megyünk kirándulni nagyokat jó?*Simogatom meg.* - Bizony nagyon jó lesz.*Erre vakkant egyet és elrohan.* - Kis bolond.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 20:55 | Üzenet # 437 |
 Yaoista
| - Meg bizony. *Kuncogok halkan.* - Azt, hogy velem szeretnél lenni. *Mosolyodom el. A folytatás is jól esett és el is pirultam halványan. Csókod is kiélveztem, még akkor is, ha rövidke volt.* - De csak néha. *Nevek veled. Imádtam, ahogy beszélgettek.* - Csak olyan, mint a gazdija. *Puszillak meg.* - Az, de nagyon édes. *Bólintok és szalad tovább.* - Istenem, bárcsak nekem lenne energiám. *Nevetek fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 22:38 | Üzenet # 438 |
 Yaoista
| - Bolond ezt ne köszönd.*Mosolygok.* - Amennyire kell.*Mosolygok.* - Pontosan.*Értek egyet.* - Hmm van egy olyan sejtetésem és tapasztaltam is, hogy az ágyban van. Alig várom, hogy rendesen megizzasszalak.*Suttogom füledbe és finoman bele is harapok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 23:07 | Üzenet # 439 |
 Yaoista
| *Mégis olyan érzésem volt, hogy meg kell köszönnöm és miattam az álmod, hogy katona légy és védd az országod veszélyben van. Kicsit, mintha választanod kéne köztem és a katonaság között.* - Vagy majd én izzasztalak meg téged, nem de? *Mosolyodom el és fülemre sóhajtottam egy aprót.* - Lehet nem fogod bírni a tempóm. *Kacérkodok kicsit, de csak viccelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 23:17 | Üzenet # 440 |
 Yaoista
| - Közösen egymást.*Kacsintok.* - Az elején meg lehet, na de majd amikor erőmben leszek, bár már nem vagyok 20 éves.*Sóhajtok fel, most nagyon öregnek éreztem magam.* - Azt se tudom, hogy mikor szexeltem utoljára és igazából még csak nem is szeretkeztem és sose jártam senkivel, te vagy az első és remélem az utolsó is.*Mondom édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2015.05.03, 23:35 | Üzenet # 441 |
 Yaoista
| - Legjobb. *Kuncogom el magam.* - Nem, 30 éves vagy, ami még jobb. *Kuncogtam el magam. Bár szívesen lefeküdtem volna veled akkor is, mikor 20 voltál. Teljesen elvörösödtem szavaidra és nem tudtam, hogy mit mondjak neked.* - Tudod... talán én jártam egy-két emberrel, de nem érzem úgy, hogy igazán szeretkeztem volna. *Ismerem be.* - Legalábbis nem nagyon tudnék különbséget tenni közöttünk, veled pedig már ez is... annyira más volt. Annyival jobb. Annyival... több. *Nem tudtam elmagyarázni neked.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 10:54 | Üzenet # 442 |
 Yaoista
| - Azt mondod?*Mosolyodom el.* - Olyan édes vagy kicsim.*Kuncogok.* - Ezt jó hallani szépségem.*Puszillak meg.* - Bár mindketten voltunk nőkkel és pasikkal is, de számomra akkor is te vagy az első és legalább nem bénáztam.*Nevetek fel.* - Milyen féltékeny voltam a lányokra mindig. Folyton körberajongtak.*Morgok édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 11:24 | Üzenet # 443 |
 Yaoista
| - Igen, azt. *Hiszen felnőtt férfi vagy, ráadásul igazán szexi, meg se látszódott rajtad a kor.* - Pedig milyen vicces lett volna. *Nevettem el magam, ahogy belegondoltam.* - Pont te mondod? *Mosolyodom el.* - Én meg tudtam volna fojtani a barátnőidet... *Akkoriban még csak lányokkal randiztunk.* - Nem akartam, hogy elhanyagolj... engem nagyon sokszor dobtak miattad. *Jegyzem meg.* - Tudták, hogy nekem te vagy az első... *Ezt már nagyon gyöngéden mondom.* - Mindig is te voltál...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 12:09 | Üzenet # 444 |
 Yaoista
| - Az biztos, de ismerve magunkat, szerintem simán lesznek vicces helyzeteink.*Nevetek fel.* - Ismerős.*Vigyorgok..* - Nekem is mindig megmondták, hogy számomra te vagy az első és ezt sose tagadtam. Kezdetben azt hittem, hogy csak azért mert te vagy legjobb barátom és egy csaj miatt se foglak hanyagolni, de lassan rájöttem, hogy ez sokkal több.*Mosolyodom el.* - Viszont, ha tényleg csak barát lettél volna se hanyagoltalak volna téged, de meg kell hagyni, hogy én nem jöttem rá, hogy te is így érzel.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2015.05.04, 13:04 | Üzenet # 445 |
 Yaoista
| - Ez biztos. *Kuncogtam én is.* - Eleinte én se akartam beismerni magamnak. *Kár is tagadni.* - Régóta éreztem, hogy kellesz nekem... meg nem egyszer keltem fel merevedéssel, miközben rólad álmodtam. *Sóhajtok fel, bele se gondolok mennyiszer volt ez.* - Tudod, nagyon félelmetes volt rájönni, szóval nagyon rejtegettem és vigyáztam, rá ne gyere. Rettegtem tőle, hogy megtudod és elveszítelek, mint barátot. *Szerencsére nem így lett.* - Aztán... mikor bevonultál, úgy éreztem, hogy megbánnám, ha nem mondnom el, de még akkor se tudtam rávenni magam, ezért írtam a levelet...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 13:00 | Üzenet # 446 |
 Yaoista
| - Komolyan, mintha rólam lenne szó.*Nevetek fel.* - Csak mondom csaj miatt sose voltak ilyen álmaim és problémáim.*Kuncogok.* - Tudod kicsim ismerős ez is, de ha én nem is tekintek így rád, akkor se veszítettél volna el engem, hiszen mindig is egy drága kincs voltál és leszel számomra.*Mondom lágy hangon.* - Levelednek egyszerre örültem meg nem is, hiszen elmentem, de fő, hogy most már együtt vagyunk.*Nem akartam a múltról beszélni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.05.06, 13:37 | Üzenet # 447 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad.* - Talán ezt mindenki hasonlóan éli meg.* - Mert szerinted nekem voltak? *Kuncogok veled. Szavaidra elmosolyodom és adtam egy puszit.* - Igen, ez számít. *Fogom meg a kezed és összekulcsolom az ujjaink.* - Végre úgy érzem, hogy a helyén a kis világom. *Mosolyodom el, de annyira felszabadultan és boldogan. Itt voltál velem, ráadásul akartál engem. Lehet, hogy idő, míg a dolgok véglegesen a helyükre kerülnek, de nekem most ennyi is bőven elég volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2015.05.13, 12:46 | Üzenet # 448 |
 Yaoista
| - Talán, de mi biztos.*Mosolygok.* - Azért ez tetszik, hogy csak miattam voltak.*Vigyorodom el.* - Igen én is.*A többi meg majd kialakul. Adok egy puszit a kézfejedre, majd az arcodra.* - Tudod elég nehéz visszafogni magam, hogy ne csókolgassalak folyton, de ezzel gondolom nem vagyok egyedül.*Kuncogok és kézfejed cirógatom.* - Figyelj viszont Rosenak elmondhatom, hogy együtt vagyunk? Nagyon sokat segített és a végső lökést ő adta meg.*Mosolyodom el.* - Bár kitudja hányan láttak minket csókolózni.*Nevetek fel.* - De nem akarok neked bajt.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2015.05.13, 16:48 | Üzenet # 449 |
 Yaoista
| - Ebben biztos voltam, hogy tetszik. *Nevettem el magam. Puszijaidra még jobban mosolyogtam.* - Bizony nem vagy, legszívesebben el sem válnék tőled. *Kuncogok veled és én is cirógatni kezdem a kezed.* - Igen, el. Amúgy sem hagyna békén, míg el nem mondod neki, hogy mi a helyzet. *Nagyon megkedveltem őt.* - Hát, amíg az igazgató nem hívat, addig nincs probléma. *Mondom kedvesen.* - Tudom. *Cirógatom meg az arcod.* - Miután felgyógyultál, kiveszek egy hét szabit és el sem hagyjuk a lakást. *Direkt nem csak az ágyat mondtam, hiszen kreatívak voltunk.* - Nem foglak elengedni egész héten. *Puszillak meg.* - Maximum Lucky-t sétáltatjuk meg, oké?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2015.05.21, 11:06 | Üzenet # 450 |
 Yaoista
| - Kinek ne tetszene.*Vigyorgok.* - Édes vagy.*Mosolygok.* - Akkor jó.*Bólintok.* - Erre ne kerüljön sor.*Mondom komolyabban.* - Tetszik a terved..*Vigyorodom el.* - Nem fogok tiltakozni, bár azért utána kimozdulnék, ezer éve nem csináltam semmit igazán a katonaságon kívül.*Elég sok dologról le is maradtam.* - Kiskutyám nem lesz elhanyagolva az biztos.*Mosolygok.*
|
|
| |