Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:07 | Üzenet # 601 |
 Yaoista
| - Én szóltam és ha folytatod nagyobbat fogok harapni*Vigyorogtamxd majd ahogyan te is mozogni kezdesz jobban felnyögtem szépen lassan egyre hevesebb lettem a nyakam jobban oldalra döntöttem, hogy jobban hozzáférj* - Ahhh.... ha bárkinek.... elmondod.... ahhh halott ember vagy*Nyögtem édesen hajadba túrva vadul az ajkaidra tapadtam*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:08 | Üzenet # 602 |
 Yaoista
| - Megértem... azért mondtam ezt el neked... nincs okom titkolózni... *Mosolyodtam el aranyosan. Ahogy beszámolsz arról, amit mesélt neked Saturo végigsimítottam az arcodon. Gondoltam, hogy neéz lehet. Ahogy azt mondod, úgy érzed kezdesz belémzúgni a nyakadbaugrottam és megint eldőltünk a kanapén. Elkezdtem csókolgatni, majd miután kicsit elnyugodtam elkuncogtam magam.* - Ne haragudj... csak nagyo boldoggá tettél ezzel.. mert.. mert én is így vagyok vele... *Magyaráztam és hoozádbújtam boldogan mosolyogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:08 | Üzenet # 603 |
 Yaoista
| - Igen tudom*Mosolyogtam majd ahogyan hirtelen a nyakamba ugrasz és összevissza csókoltál nem igen tudtam hova tenni, de visszonoztam na meg belenevettem a csóka olyan kis édes voltál* - Tényleg???*Ragyognak fel a szemeim és most én csókoltalak összevissza téged annyira jó volt ezt hallani* - Most még boldogabb lettem*Suttogtam egyre szenvedélyesebben csókoltalak és már a felsőd cibáltam le rólad*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:09 | Üzenet # 604 |
 Yaoista
| *Elvigyorodtam kijelentéseden, mert hát úgy is el fogom mondani. Csókod viszonoztam és egyre gyorsíottam a kezem a farkadon, mivel olyan édesen nyögtél, muszáj volt kicsikarni belőled még több édes hangot. El se hittem volna hogy eggyire cuk tudsz lenni, ha éppen nem én dugtalak volna Na meg hogy ennyire hagyod magad, miután felizgultál. löktem benned jópárat gyönyörpontod célbavéve, mivel én már nem nagy bírtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:09 | Üzenet # 605 |
 Yaoista
| *Sikerült is kéjesebb hangokat kiváltanod belőlem főleg amikor még a gyönyörpontomat is eltaláltad abbe még bele is remegtem* - Ahh nem fogom bírni*Nyögtem és pár lökés után agy hangosabb nyögéssel el is élveztem kimerülten dőltem rád* - Kész vagyok.... nagyon*Lihegtem na igen ukénak lenni megterhelőbb*xd - El sem hiszem, hogy megtettem*Suttogtam*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:10 | Üzenet # 606 |
 Yaoista
| *Ahogy te kezdesz engem össze-vissza csókolgatni, elnevettem magam.* - én is... *Nem nagyon ellett lecibálni a fölsőm, ugyanis dobtam le magamtól és a tiédet is szedtem már lefele. Annyira jó volt veled lenni. Ledöntöttelek és elmosolyodva végigcsókoltam testeden, majd elérve nadrágod kiszabadítottam tagod és rögtön a számba véve szopni kezdtelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:11 | Üzenet # 607 |
 Yaoista
| *nekem se kellett több és ahogy elélveztén én is rögtön belédélveztem :P. Ráddőltem és lihegve ciógattalak. Lassan kihúzódtam belőled és melléddőltem.* - Ugyan már... egyszer mindent ki kell próbálni, ne..? *Simítottam az arcodra, majd fölédmagasodva megcsókoltalak.* - Édesebb vagy, mint gondoltam.... *Simítottam végig az ajkaidon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:12 | Üzenet # 608 |
 Yaoista
| - Bazd meg miért belém??*Nyögtem fel édesen na nem mintha én nem benned mentem volna elxd* - Igen ki ezt neked is lehet mondani*Vigyorogtam az ajkaid közé* - Kéne egy fürdő*Sóhajtok fel mivel a combomon szépen folyt végig az élvezetedxd* - Édesem tényleg fogd be*Haraptam a nyakadba majd letoltalak magamról és hasra feküdtem úgy kényelmesebb voltxd* - Meg kell hagyni jó voltál*Mosolyodtam el tényleg nem voltam most annyira magam alatt*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:12 | Üzenet # 609 |
 Yaoista
| *Vigyorogtam én is segítettem vetkőzni, ahogyan szopni kezdtél felnyögtem* - Ahhh édes fordulj úgy, hogy én is tudjalak szopni*Nyögtem édesen na igen te tényleg elérted azt, hogy teljesen kibontakozok és kijöjjön belőlem az igazi sexéhes állatka*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:12 | Üzenet # 610 |
 Yaoista
| - Mert már túl jó volt és amúgy is, ne panaszkodj... le fogadom, hogy te i mindig a pertneredbe élvezel... *Csókoltalak meg. Ahogy letoltál és megfordultál elkunvcogtam magam.* - Gyakorlat teszi a mestert... bár te is jó voltál tegnap... *Mosolyodtam el és adtam egy puszit a hátadra. - Csinálok neked fürdőt... azt nem ígérem, hogy ki is viszlek, de segítek. *Mosolyodtam el, mert te azért nem a a könnyű fajta voltál, mint Akihito mondjuk :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:13 | Üzenet # 611 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődtem kijelentésedre, de csak elmosolyodtam és ledobáltam a ruhám, majd rádmásztam és újra farkadnka estem. Nyalogattam, harapdáltam, szívogattam. Igyekeztem minél nagyobb yönyört okozni neked. Közben szabad kezemmel belsőcombod simogattam, vagy éppen heréidet cirógattam.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:13 | Üzenet # 612 |
 Yaoista
| - Chh az teljesen más*Vigyorogtam* - Naná, hogy jó voltam és te is nagyon édes voltá*Vigyorogtam majd a fürdőre bólintottam* - Ha megprobálnád kirúgnálak*Nevetek fel majd lassan kimásztam és én is elmentem vagyis csoszogtam a fürdőig cigivel a számba kissé zilált kinézettel, de persze baromi jól néztem kixd* - Holnap nem megyek dolgozni asszem pihenőt veszek ki amugy se tudom, mikor csináltam ilyet utoljára talán soha*Nevetek fel leültem a kádszélére persze erre is felsziszentem* - Fürödhetsz velem*Jelentem kixd majd megcsókoltalak és a füstöt a szádba fújtamxd* - Ezután már csak alvásra vágyok semmi másra*Sóhajtok fel*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:13 | Üzenet # 613 |
 Yaoista
| *Segítettem leszedni a ruhákat végigsimitottam a combodon amikor rajtam voltál majd a farkadon a te kényesztetésedre felnyögtem persze így jobban kellett koncentrálnom, de szopni kezdtelek de nem sokáig hanem inkább széhúzva a feneked a bejáratodon nyaltam végig és azt kényesztettem*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:14 | Üzenet # 614 |
 Yaoista
| *Elkuncogtam magam azon, ahogy becsoszogtál, annyira édesvolt ahogy mész.* - olyan vagy, mint egy kiscisbe... *Incselkedtem. Ahogy odahúzol egy csókra viszonoztam és elnevettem magam.* - Még jó, hogy megengeded... *Fújtam rád lassan a füstöt. Szépen megcsináltam a viezt, amíg te elszívad a cigit, majd betessékeltelek és beültem én is veled szembe :D.* - Ha gondolod csinálhatok valami kaját még, ha nem dőlsz ki rögtön... ugye milyen kimerítő..? *Vigyorodtam el. Nagyon tetszett ez a fordított helyzet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:14 | Üzenet # 615 |
 Yaoista
| - Hmm te meg mint egy pingvin olyan voltál, de én visszafogtam magam és nem szóltam be te kis mocsok*Nyújtottam nyelvet majd a cigi után a kádba öltem és felsóhajtottam*- Fincsi*Mosolyogtam és igen csak meglepett, hogy nem mögém ülszxd* - Hmm kaja hát nem sok mindent találsz, de rendelhetnénk is most, hogy mondtad éhes lettem*Mosolygok kijelentésedre bólintottam* - Nem irigylem őket főleg, hogy gondolom te se szoktad őket kímélni*Vigyorodtam el a lábammal végigsimitottam a combodon* - Amugy túl messze vagy*Jegyeztem meg*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:28 | Üzenet # 616 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam, ahogy visszaszólál.* - Most úgy érzem, nem kell magam visszafognom... *Magyaráztam. * - Istenem... olyan vagy, mint egy gyerek... *Kuncogtam. Kicsit elgonolkodtam.* - Igazából.. a kedvemtől függ... ha éppen szeretgetni akarom, akkor nagyon gyengéd tudok lenni, de ha tényleg csak megdugni akarom, akkor úgy se látom többé, nincs értelme finomkodni... *Mondtam ki a gondolataim. Ahgy megjegyzed, ogy messzevagyok, elmosolyodtam s beültem mögéd. Magamhoz öleltelek és a nyakadba csókoltam.* - Így megfelel édesem...?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:29 | Üzenet # 617 |
 Yaoista
| - Nem is vagyok olyan*vigyorgok persze tudtam, hogy igazad van* - Nos ez igaz meg hát tényleg függ a partnertől is, hogy mit is szeret, mert hiába egyéjszaka csak nekem akkor is fontos, hogy a partnerem élvezze*Fejtem ki majd ahogyan mögémülsz hozzádbújok* - Igen sokkel ez így ilyen nap és akkor már nem fogom vissza magam*Mosolyogtam a karod cigorattam* - Most jobb így vagyis örülök, hogy elmondtam mindent úgy érzem, mintha egy tehertől szabadultam meg még ha csak ez már szól. Jó levetni kicsit az álcámat ezt fenttartani fárasztó tud lenni idő után*Sóhajtok fel* - Belegondolva annyi minden maradt ki az életemből a családom halála óta. Tudod még tovább is akartam tanulni, de végül nem lett abból se semmi bár soha nem késő neki kezdeni nem, de??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:29 | Üzenet # 618 |
 Yaoista
| *Ahogy megéreztem a nyelved bejáratomnál meglepődve nyögtem fel és megremegtem. Egy kicsit abba is hagytam a szopásod, mert annyira hirtelen jött. Erőtvéve azonban magamon újra szopni kezdtelek közben édesen nyögdécselve. Rásegítettem kezemmel is, hogy jobb legyen neked, de néha lassítottam, hogy ne élvezz el olyan könnyen, vagyis hogy tovább húzzam a dolgot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:29 | Üzenet # 619 |
 Yaoista
| *AHogy előadod magad sóhajtottam egyet és a nyakadbacsókoltam.* - Én szívesen meghallgatlak bármikor... bárha sikerül visszakapnom akihitot a szex és ez ki fog maradni, de ettől fügetlenül meghallgatlak... *Mondtam komolyan és én is simogatni kezdtelek. Elég nagy élmény volt ez így most. Élveztem nagyon a helyzetet.* - Nem hiszem, hogy nem tudnánk szex nélkül beszélgetni... *mosolyodtam el kedvesen.* - A suliról meg annyit, hogy legalább nem kéne azon agyalnia mindenkinek, ki a legdögösebb egyetemista... *Kuncogtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:30 | Üzenet # 620 |
 Yaoista
| - Igen tudom ez fordítva is igaz még ha nem is vagyok a legjobb vigasztalásba vagyis meg van a módszerem, ahogyan neked is*Nevettem fel persze a sexre célozva* - Satoru te is meg én is tudjuk, hogy ez egy alkalom volt úgy mint a tegnap is, majd megtanulunk más hogyan vigasztalni csak nem olyan nehéz*Vigyorodtam el a sulis megjegyzésre pedig hátrafordulva megcsókoltalak* - Ez így van*Vigyorogtam és visszadőltem* - Jó barát vagy Satoru mostantól tényleg többet összejárhatnánk, ha benne vagy iszogatni meg hasonlók szóval érted. Már rég volt úgy mond barátom el is felejtettem, hogy milyen*Sóhajtottam fel* - Viszont ma már ne beszéljünk többet a kis ukékról...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:31 | Üzenet # 621 |
 Yaoista
| - Mi van cica??*Vigyorogtam rád és igen csak tetszett a reakciód. Tovább nyaltalak persze nekem is erőn kellett még mindig vennem magamon hiszen nagyon jó voltál. Egyre mélyebbre nyomtam a nyelvem amennyire csak tudtam egyik kezemmel még a farkad is izgattam* - Hmm játszunk, aki elmegy előbb az a másikat meghívja ebédelni*Közöltem veled de meg se vártam a reakciód hanem hirtelen jó mélyen belédnyomtam egy ujjamat, mivel igen sokat sexelünk hát igen hamar kiismertem a testedet. Legviccesebb, hogy veled még egy hete se vagyok együtt, de többet sexeltünk na meg jobban ismertem a tested mint Satoruét*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:31 | Üzenet # 622 |
 Yaoista
| - Én is így gondoltam... *Mosolyodtam el. Tudtam, hogy ezek csak ilyen egyszeri alkalmak. Viszonoztam csókod és ahogy visszadőltél tovább cirógattam pocidat. * - Ez nekem is tetszik... én is eléggé elzárkóztam a párom és az öccse halála óta... nem sokan tudják... *Magyaráztam.* - Benne vagyok... nem körülöttük forog a Föld... és nem tudom, te hogy vagy vele, de én már kezdek szétázni... *Mosolyodtam el és megcsókolva kimásztam a kadbál és lenyúltam egy törölközőt. Kisegítettelek a kádból tégd is és rádadtam egy köntöst, majd visszakísértelek a hálóba. * - Az interjú hogy ment...? *Kérdzetem, nem gondoltam hogy ennek is köze van Rokurohoz :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:31 | Üzenet # 623 |
 Yaoista
| *Ahogy a kezed is rávándorolt farkamra még édesebben kezdtem nyöszörögni, de szopásod nem hagytam abba. pont válaszolni akartam, amikor hirtelen belémnyomod az ujjad elválltam tőled és hangosan felnyögtem.* - Ezz... ahhhh.... nem... nem ér....én ahhh... *Gondoltam magamba azért se fogsz nyerni és sokkalnagyobb hévvel keztlek szopni, tényleg mindent megtettem, hogy minél hamarabb elélvezz, de akárhogy próbálkoztam nem arra figyelni, hogy benne matatsz önkéntelenül elkezdtem mozogatni a csípőm az élvezettől.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:32 | Üzenet # 624 |
 Yaoista
| - Megértelek*Suttogtam* - Igen pontosan és kimehetünk*Bólintottam és elfogadtam a segítségedet majd bementen vagyis csoszogtam a szobába elterültem az ágyon és a kéréseden felsóhajtok* - Témánál vagyunk. Hát remekül, de jött a fotózás egyik résznél pont Rokurot választották ki, hogy legyen velem aminek én örültem ő kevésbbé. Volt egy rész, ahol igen közel került hozzám és lekaptam de kiakadt majd elmondtam neki a dolgokat és onnét tudsz mindent*Meséltem el* - Na mit együnk??*Váltok témát*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:32 | Üzenet # 625 |
 Yaoista
| - Az nem baj*Vigyorgok jobban felnyögtem én is na de versenyről volt szó szóval felspanoltam magam mivel utáltam veszíteni így igyekeztem csak rád koncentrálni, hogy minél előbb elmenj* - AHhhh kis perverz*Vigyorgok még két ujjam belédnyomtam hirtelen eltalálva gyönyörpontodat és még szopni is kezdtelek most még jobban beindultam a versengés ilyen hatással volt rám*xd
|
|
| |