2025.07.22, Kedd, 05:25
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:06 | Üzenet # 551
Yaoista
*Akkor kapcsoltam, amikor egy papirtcsomót hozzámvágtad* - Naaaa*Morogtam édesenxd* - De akkor is te egy seme vagy nem???? Te a főnökkel??? Téged a főnök???*kérdezgetlek ahogyan hirtelen elképzeltem én pirultam bele de kapcsoltam is* - Persze te dolgod*Vonom meg vállam de láthatad ez nem így volt tényleg sokkoltxd sőt zavart isxd* - Olvasom már..

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:07 | Üzenet # 552
Yaoista
*Az biztos ez a fotózás neked sokat számított volna hiszen egy velem lehetsz együtt és én nem vagyok kis név a mai napig se na meg ez igen csak híres újság, viszont ahogyan hallgattál hát már pont mondani akartam, hogy hagyuk de megelőztél és én mosolyogtam* - Ennek örülök*Mosolygok végigsimitottam az arcodon de rögtön visszahúztam* - Khmm bocsi. Most lesz szóval gyere velem*Indultam el és beérve bemutattalak majd mentünk is a sminkbe ahol le sem vettem rólad a szemem. Úgy néztem rád ahogyan eddig még soha, vágyakozva néztelek de ez nem sexuális volt hanem az egész lényednek szólt.*  - Mookyul először akkor csak*Szóltak és mentem is. Semmit nem kellett mondani nekem, hogy mozogjak hiszen még mindig nagyon természetesen mozogtam a kamera előtt. Először öltönyben voltam majd jött a vetkőzés és már a végén kigombolt ingben voltam megmutatva a szép kis kockáimat. Nagyon sexy képek készültek csak úgy megbabonáztam mindenkitxd.* - Remek munka még mindig profi vagy*Mondta a fotós* - Hát ez alap*Vigyorogtam* - Na akkor gyere te is szépségem*Szóltak neked*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:07 | Üzenet # 553
Yaoista
- Rendben.. *Mentem utánad, arra még csak figyelmet sem szenteltem, hogy végigsimítottál az arcomon. Nem voltam boldog a dologtól és látszott rajtam, hogy hatással vagy rám, de az ilyenektől már inkább elszomorodtam, mint sem felvidultam.  Én rád se pillantottam, cska mikor már fényképeztek. Kicsit elmosolyodtam, hiszen még soha nem láttalak pózolni és tényleg jól festettél.* - Oké... *Mentem oda hozzád és mellédsimulva az arcodra simítottam, de a kamárába néztem. Csináltunk jó pár képet, majd elég közel kerültünk, ugyanis én az öledbe kötöttem ki és csak pár mili volt az ajkaink között. Nem tagadhattam le, hogy érzek irántad még valamit, hogy szeretlek még.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:07 | Üzenet # 554
Yaoista
*Ahogy elkezdtél kérdezgetni, sóhajtottam egyet.* - Ezt magyarázom... mert egy bizonyos valaki miatt leittam magam a srága földig... *Vettem elő a gyógyszerem és kaptam be egy bogyót.* - gondolom ezen kívül nem fogtál fel semmit... *Masszíroztam a homlkom és előadtam mégegyszer. Némán figyeltelek, majd elkezdtem a papírokat aláírni, kitölteni és összerakni a jövőhetet.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:07 | Üzenet # 555
Yaoista
- Ne fogd rám*Morogtál és már nagyon rá akartam kérdezni a gyógyszerre, de akkor ismét elmondtál mindent mire én csak pár percig csöndben voltam.* - Hát így ismertél meg?? Nem elmondtam múltkor, hogy még szeretlek csak nem tudok benned megbízni és ismét megbocsátani?? Azt hiszed nem érdekelt a csók?? Mit gondolsz miért tettem a kocsiba a dolgokat?? Mert tudtam jól, hogy bosszantani főleg a szopás, mert képzeld féltékeny lettem és fájt is én azt hittem el is felejtettél, de most tudom az igazat. Bolond vagy de ezek se változtatnak a dolgokon. Megmondtam jó lenne, ha attól még tudnánk normálisan beszélni egymással. Nekem is fájnak a dolgok el sem tudod képzelni mennyire fájt és mai napig fájt, hogy egy szó nélkül leléptél*Csuklott el a hangom* - Azt se tudtam miért tetted és mi van veled majd visszajöttél mint aki jól végezte a dolgát. De miért akkor?? Miért mentél el?? Miért nem hagytál egy kibaszott üzenetet?? És minek szeded azt a gyógyszert??*Akadok ki teljesen odamentem minden papírt lesöpörtemxd tombaltam mint régen* - Minek rúgtál ismét belém??? Hát sosem voltam neked elég jó???*Ráncigáltalak meg*xd - Mi az hogy majdnem tegnap mi?? Mit akartál tenni te szerencsétlen??*ütögettelek*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:08 | Üzenet # 556
Yaoista
*Persze te is remekeltél. Én mozgattalak téged és hát remekül mutattunk, azt meg kifejezetten élveztem, hogy legalább így a közeledbe lehetem és hozzádérhetem. Majd amikor az ölembe voltál egyik kezemmel a derekad öleltem át a másikkal pedig az arcodra simitottam. Nem bírtam ki és megcsókoltalak, de az egész csak egy pillanatig tartott mert kapcsoltam na meg ránk is szóltakxd* - Casanova ezt majd fotózás után, majd legközelebb csinálunk ilyen fotókat is*Vigyorgott a fotós tudta jól a hírnevem na meg ismerte a modellvilágot ő maga is meleg voltxd csak hát most nem ilyen fotók kellettekxd* - Bocsi bocsi*Vigyorgok majd rádpillantottam* - Sajnálom*Suttogtam majd kimásztam alólad. Jött a vízes fotó amihez kimentünk az udvarra. Most be volt gombolva az ingünk csak felül nem és így folyatták ránk a vízet. Nagyon sexyk voltunk a tapadós ruhákba és teljesen ellentétek voltunk nagyon jól kiegészítve egymást. Hol egymáshoz simultunk hol nem. Persze sokan néztek minket majd végeztünk. Mutattak pár képet na meg meg lettünk dicsérve. Én még maradtam, hogy mégis melyik képek legyenek ténylegesen téged pedig a többiek feltartottak és irigykedtek, hogy velem lehettél, mert ilyen nem sűrűn van. Amikor végeztem mindkét dolgára küldtem, majd neked meg hagytam ha átöltéztél gyere az irodámba. Elmentem én is elkészültem majd vártalak, amikor megjöttél rádmosolyogtam* - Remek volt veled dolgozni*Mosolygok majd az ajtóhoz mentem és kulcsra bezártam az ajtót amit zsebembe raktamxd. Nem akartam, hogy megszökj amig nem hallgattál végig* - Sajnálom, de nem tudom másként végighallgattnál e*Sóhajtok fel* - Rokuro én szóval először is egy utolsó szemétláda vagyok tudom jól. Ezt mindig is tudtam. Pedig téged soha nem akartalak bántani, de mégis megtettem nem is egyszer. Pedig kedvelek sőt ez annál több én én*Elhallgattam nehéz volt kimondani* - Én szeretlek csak akkor jöttem rá vagyis mertem magamnak is bevalllani amikor Akihitoval voltál. Tudom gyáva vagyok és szánalmas is és meg sem érdemelek, de mégis kérlek adj nekem egy esélyt. Satoruval csak féltékenyé akartunk titeket tenni, de tudnod kell tegnap lefeküdtem vele, de az csak sex volt persze tetszik, de csak egy barát nem több. Kérlek nagyon szépen adj egy utolsó esélyt*Fogtam meg a kezed*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:08 | Üzenet # 557
Yaoista
*Ahogy mindent hozzámvágsz ismét álltam a sarat és utólag belegondolva igazad volt, de akkor nem tudtam volna józanul gondolkodni. Ahogy kikeltél önmagadból, csak ültem és nem zóltam közbe, még akkor se mikor ütögetni kezdtél. Megfogtam a csuklóid és komolyan rádnéztem.* - Elmondok, mindent, csak nyugodj meg.... *Néztem a szemedbe és végigsimítottam az arcodon.* - A tűz után régebben depressziós lettem... *Kezdtem el.* - Öngyilkos akartam lenni, mert úgy éreztem, hogyha ők meghaltak, nekem sincs jogom az élethez... Többször megpróbáltam meghalni, aminek az lett a vége, hogy elküldtek egy intézetbe, ahol ilyesmivel foglalkoznak... *Látszott rajtam, hogy et nagyon szégyellem.* - Elég sokára, de kikupáltak, de így is fogékony maradtam erre... miután... bántottalak... folyton azt éreztem, hogy így nincs jogom veled lenni,de elnyomtam és nem szóltam... végül már... odáig fajultak ezek a gondolatok, hogy élnem sem szabadna így...  *Elég nehézkesen jöttek a szavak.* - Mikor előjöttek ezek, úgy döntöttem visszamegyek az intézetbe egy időre, hogy megszabaduljak ettől...  azért nem szóltam, mert nem akartam, hogy ezt végignézd.... nem akartam, hogy úgy láss... *Hallgattam el egy kicsit és nem tudtam a szemedbe nézni.* - Ez a sok gyógyszer meg... antidepresszáns... csak ezzel engedtek el... Mookyul hívott, hogy mi történt itthon... hogy te és Rokuro... rögtön jöttem haza én végig arra gondoltam, hogy amikor visszajövk dühös leszel,de talán megbocsátasz... azt hittem kibírja a kapcsolatunk... *Mondtam nagyon halkan.* - Tegnap pedig... kishíján.. elsírtam magam, akármilyen nyálasnak hangzik... nem azért, hogy leszoptad... hanem mert egyszerűen boldogabbnak tűntél vele, mint velem valaha... *Sokkal mélyebben szerettelek, mint ahogy én azt felismertem, vagy kimutattam volna.* - Sajnálom, hogy megint ilyeneket kell hallgatnod... nem akarok a terhedre lenni és elvenni a boldogságod...

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:08 | Üzenet # 558
Yaoista
- Igyekszem*Suttogtam most el sem rántottam a kezem. Némán végighallgattalak és egyre jobban remegtek. A könnyek mardosták a szemeim és a végén nem bírtam és könnyezni kezdtem* - Miért kell ilyen önzőnek lenned??? Miért?? Egy pár voltunk nem?? Akik mindig egymás mellett vannak, erre te ezt tetted?? Miért?? Melletted lettem volna és segítettem volna, de nem te önkényesen döntöttél. Mi van ilyen rohadt nagy a büszkeséged vagy mi?? Megérte ez a egész?? Csak tényleg csak azért jöttél vissza akkor, mert a főnök hívott?? Magadtól meddig várattál volna?? Az, hogy meg akartál halni hát arra nem mondok semmit, mert ha te nem lennél akkor*Elhallgattam elléptem tőled elkezdtem letörölni a könnyeimet* - Remélem hamar rendbe fogsz jönni, mert ha még nem is vagyunk együtt fontos vagy nekem és mindig szeretni foglak, de nem bírok több fájdalmat elviselni és igen Rokuro ismét hozott boldogságot az életembe. Nem mondtam, hogy én nem voltam hibás, de te számládon több van. Azt viszont megigérem, hogy előtted visszafogom magam. Nem akarok fájdalmat okozni*Mondtam komolyan majd visszamentem a kanapéra* - Nos lássuk a kérdéseket*Szipogtam még mindig sokkolt most ez nagyon*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:09 | Üzenet # 559
Yaoista
*Nagyon élveztem a fotózást egy idő után fel is oldódtam melletted, de ahogy megcsókolsz egy pillanatra sokkot kaptam.* - Még jó, hogy sajnálod.... barom... *Suttogtam vissza, majd ahogy vége lett mindennek, dideregve nyúltam le egy törölközőt. Nem érdekelt, hogy a többiek irigykednek-e vagy sem, sikerült őket lég hamar lerázni. Mint kérted miután megszárítkoztam, meg is jelentem nálad. furán néztem, ahogy bezárod a ajtót. Csöndben hallgattalak és hatalmasat dobbant a szívem, ahogy azt mondod szeretsz és sak egy balfék vagy. Még egy kicsit el is pirultam és ahogy megfogtad a kezem, lehajtottam a fejem.* - Mookyul... ah ezt... pár héttel korában hallom... akkor az már majdnem tündérmese... de... *Lassan elhúztam a kezem.* - Szeretlek még... de túl sok fájdalmat okoztál... én ne hiszem, hogy... el fogom ezt valaha hinni neked... annyi ideig küzdöttem értem, és semmibe vettél.... nagyon sajnálom.... kérlek nyisd ki az ajtót... *Túl sokat bántottál és most nem tudtam elfogadni az érzéseid.* - Én most boldog vagyok Akihitoval... ezt nem akarom feladni egy bizonytalan szerelemért.. hiszen..ki tudja mikor találod ki megint, hogy túl fiatal vagyok neked vagy hasonló.....

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:10 | Üzenet # 560
Yaoista
*Amikor elpirultál elmosolyodtam és jó jelnek tekintettem egészen addig amig el nem húztad a kezed és nem mondtad el a dolgokat ami jogos volt, de mégis fájt nagyon fájt jobban mint hittem és már tudtam mit érezhettél minden egyes alkalommal* - Teljesen jogos, de legalább kimondtam még ha későn is*Nevetek fel keserűen most először láthattál szomorúnak persze így is szép voltamxd* - Annak örülök, hogy boldog vagy és ő megadja azt neked amit én, de*Hajoltam közel hozzád* - Nem fogom feladni és küzdeni fogok, ahogyan te tetted. Küzdeni fogok a szerelmedért*Suttogtam majd az arcodra simitottam egy csókot loptam* - Én fogok csókot lopni, követni és mindenhol ott lenni, ahol te. Befogom bizonyítani, hogy nem hazudtam és várni fogok rád amig csak kell*Suttogtam komolyan majd ellépve tőled az ajtóhoz mentem és kinyitottam az ajtót*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:10 | Üzenet # 561
Yaoista
*Ahogy újra nekem esel, már nem válaszoltam rögtön, megvártam, míg végig mondod.* - Még egy hónapot kellett volna ott maradnom... visszajöttem volna egyébként is, csak ennyivel később... és nem önző akartam lenni.... de nem akartam, hogy azt nézd, ahogy kezelésről kezelésre visznek, ahogy gyógyszereket tömködnek belém... meg minden.... egyszerűen csak... szégyeltem magam emiatt...még most is szégyellem... *Mondtam halkan.*- Köszönöm... *Ennyit mondtam a végül arra, hogy nem fogsz többé előttem romantikázni, pedig nagyon hálás voltam érte, mert így legalább egy röpke pillanatig úgy éreztem valóban, hgy még mindig szeretsz és talán van remény.* - Rendben, a kérdések... bármire irányúlhatnak... amik rajta vannak, mindenre készülj fel egy szalonképes válasszal és ne egoistával...

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:10 | Üzenet # 562
Yaoista
*Rádpillantottam és láttam, hogy milyen szomorú lettél, de most akkor se tudtam hinni neked. Ahogy előadod, hogy kűzdeni fogzs meglepetten néztem rád. ahogy megcsókolsz méginkább kitágultak a szemeim és lefolytak a könnyeim, amit eddig visszafogtam.* - Ne... végre lassan megszabadultam volna ettől a fájdalomtól... nem akarom, hogy utánam gyere... én mos boldog vagyok... soha nem voltam még ilyen boldog... összetörtél!! Ha nincs Akihito, valószínű valahol az árokparton feküdnék belőve magam... olyan szemét vagy... miért most...!? Csak nem megteszett más "játékszere"? Eddig egyedül voltam, a tiéd lettem volna.. nem kellettem... talán csak nem hiányzik, hogy valaki kiskutyaként szaladjáljon utánad..!? Ne szivass azzal, hogy szeretsz, mert tudom, hogy nem igaz... volt rá esélyed nem is egy, de te még csak komolyan se vettél... *Kezdtem el veled kiabálni, végül miután kikiabáltam magam rádnéztem és elhúztam melletted. Visszahúzódtam az öltözőbe és kitört belőlem a zokogás.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:11 | Üzenet # 563
Yaoista
- Hát én nem szégyeltelek volna. Egy idióta vagy és emiatt tartunk itt*Jegyeztem még meg hiszen én tényleg melletted lettem volna és nem néztem mésképpen rád ahogyan most sem. Nem lettél volna kevesebb a szemembe* - Ne köszönd nem vagyok azért annyira szemét*Jegyeztem meg és a maradék könnyeim is letöröltem* - Ohhh már nem értem miről beszélsz nem szoktam én egoista lenni*Nevettem fel tényleg azt akartam, hogy legalább mint munkatársak jól kijöjjünk* - De azért ugye végig ott leszel??*Kérdeztem édesen te tényleg biztosíték voltál nekem*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:14 | Üzenet # 564
Yaoista
- Ne sírj kérlek*Suttogtam tényleg nem akartalak megsíratni, de úgy látszik én csak ehhez értettem. Majd ahogyan hozzám vágod a dolgokat, hát megszólalni se tudtam. Nagyon fájt és nem tudtam mitévő legyek. Fájt, de tudtam jogos. Minden egyes szó, de attól még nem így. Tényleg szeretelek, de hát helyedben én sem hittem volna el. Csak néztem, ahogyan ismét már nem tudom hanyadszorra a távolodó alakodat látom.* - Sajnálom*Suttogtam amikor kimentél majd bevágtam az ajtót és lecsusztam mentén* - Mekkora egy fasz vagyok*Sóhajtottam fel és tényleg nem tudtam mit tegyek. Veled akartam lenni, de a te boldogságod volt a legfontosabb. Végre nem akartam veled önző lenni. Most fogtam fel igazán mekkora fájdalmat is okoztam neked. Elővettem a telefonom és írtam Satorunak.~ Most nekem van szükségem rád. az irodába vagyok.~*Küldtem el neki majd az ablakhoz mentem és csak bambultam ki* - Vallottam neki. Elmondtam, hogy szerelmes vagyok belé, azt hittem örülni fog titkon, de nem így lett. Nem kér belőlem. Most fogtam fel, hogy tönkretettem őt..... azt a fiút akibe életembe először szerelmes lettem, és miért?? Mert egy gyáva féreg vagyok mindig is az voltam*Mondom keserűen amikor bejött Satoru*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:14 | Üzenet # 565
Yaoista
*Kicsit elmosolyodtam, ahogy mondod, hogynem is vagy olyan egoista.* - Ha szeretnéd ott lehet, bár ez az újságrótól is függ, hogy megengedi-e, de ha nem, mjd akkor kiharcolju... *minél többet akartam veled lenni és melletted. Ekkor csörögtt a telefonom, elég meglepeten néztem az smsre.* - Figyelj gyönyörűm... sajnálom, de most mennem kell... ezt még folytatjuk rendben..? *Észre se vettem, hogy hívtalak, annyira természetesen jött. Saladtam is a főnökhöz vagyis az túlzás, de elbénáztam magam odáig. Be se kopogtam, csak bementem. Odamentem hozzád és a hátra simítottam.* - Ne add fel.... NEm lesznek örökké együtt.. *simítottam az arcodra gyengéden és magamhoz öleltelek.* - Elég szar érzés mi...? Engem is most küldött el a fenébe... *Annyi volt a különbség, hogy engem nem először utasítottak el így. Hirtelen megcsókoltalak, gondoltam ezzel elterelem a gondolataid, mintahogy te tegnap nekem.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:15 | Üzenet # 566
Yaoista
- Hát jó lenne főleg, ha valami hülyeséget csinálnék na nem mintha szokásom lenne*Vigyorogtam majd amikor közlöd, hogy elmész meglepett* - Jól van szia*Intek a gyönyörűm az nekem is teljesen megszokott volt a menéseden meg elvigyorodtamxd* - Akkor megkeresem az édes kis páromat*Mondtam magamnak és el is kezdtem Rokurot keresni vagyis egyenesen az öltöző felé mentem majd kopogtatás nélkül benyitottam* - Képzeld in.....*Nem tudtam befejezni, mert észrevettem, hogy sírsz* - Kicsim mi történt??*Megyek oda szorosan megölelek* - Az szemét bántott megint??

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:15 | Üzenet # 567
Yaoista
- Hát de az se biztos, hogy utána velem lesz*Sóhajtottam fel amikor megöleltél hozzádbújtam* - Az nem kifejezés, hogy szar*Suttogtam* - Szerintem neked Akihitonál még mindig nagyobb esélyed van*Suttogtam tovább a csókod meglepett, de eltaláltad erre volt szükségem így rögtön visszonoztam és még jobban hozzádbújtam* - Vigyél haza*Harapok az ajkaidra és ellépve tőled elindultam kifelé. Na igen valami nem változik szeretek minden helyzetben parancsolgatni*xd - Menjünk a te kocsidból*Mondtam majd így is tettünk viszont az úton csöndben voltam csak otthon szólaltam meg.* - Mit kérsz?? Whisky?? De más is van szolgáld csak ki magad*Levettem a zakóm és meglazítottam a nyakkendőm magamnak töltöttem whiskyt jéggel és kisétáltam az erkélyre beleittam a whiskybe* - Még ez se finom ilyenkor*Mosolyodtam el* - Tudod miért lettem modell?*Kérdeztelek hirtelen* - Mert biztos, hogy nem, csak pár ember tudja szóval ha csak nem nyomoztattál utánam akkor nem tudod*Válaszoltam helyetted és ismét elhallgattam pár percre* - 16 éves voltam, éppen egy versenyem lett volna. Gimibe futottam versenyszerűen. A családom minden versenyre kijött és ez nagy erőt adott meg jó érzés volt, hogy ott vannak a szüleim és a húgom. Mindig ott voltak legalább valaki. Nagyon ritkán jött közbe valami. Már csak pár perc volt hátra, de én még mindig nem láttam őket. Pedig mindig úgy érkeztek, hogy jó helyük legyenek szinte elsőnek, de akkor sehol nem voltak. Dühös kezdtem lenni és amikor már felsorakoztunk akkor se láttam őket. Végén győztem, de a dühöm nagyon nagy volt, mert utána se votlak sehol. Pont akartam hívni őket, amikor odajött egy tanárom. Tudod miért nem jöttek el?? Mert balesetük volt. Beléjük mentek és senki nem élte túl. Miközben ők haldokoltak én dühös voltam, mert az meg se fordult a fejembe, hogy baj történt, hiszen őket nem érheti baj ők az én családom, de tévedtem. Meghaltak és egyedül maradtam és abban a percben én is meghaltam. Semmelyik nagyszülőm nem élt és mivel kiskorú voltam így a nénikémhez küldtek, aki az apám húga volt, de csak egyszer találkoztam vele akkor is egy temetésen. Sosem jött ki vele apám egy igazi hárpia volt és persze én nyűg voltam neki nem is kicsi. Csak úgy falta a pasikat és persze gyereke nem volt. Számára az élet csak szórakozásból állt. Persze egy másik városba lakott messze a barátaimtól szóval tényleg nem maradt semmim. Magamba zuhantam. A kis ribanc meg jól járt olyan szempontból, hogy mivel anyuméknak nem volt semmi végrendelete az összes pénzt elvette az aktuális pasijával. Lakást eladta és így tovább persze beleszólásom nem volt. Engem meg csak szidott, de akkor még visszaugatni se voltam képes annyira kivoltam. Végül kezdtem összeszedni magam és rájöttem ennek a szüleim se örülnének nem erre tanítottak. Elterveztem minél előbb elmegyek. Még keményebben tanultam és dolgoztam suli mellett. Nem barátkoztam csak tanultam és dolgoztam. Volt alapból pénzem amit a nénikém nem tudod elszedni mivel a saját kártyámon volt, de az nem volt elég, de egy év alatt összejött elég pénz és egyszerűen leléptem. Nem érdekelte a nénikémet csak örült neki, mert ugye kidobni nem dobhatott. Belvárosba költöztem kivettem egy kis olcsó lakást. Kicsi volt és hát nem volt a legjobb szépen kifejezve, de az enyém volt. A sulit estin folytattam, hogy többet tudjak dolgozni. Fáradt voltam nagyon, de kellett a pénz és akkor végre 17 évesen rám talált a szerencse. A bolt ahol dolgoztam bejött egy ügynök és leszólított, hogy nem akarok e modell lenni. Elmentem a meghallgattásra és hát így indult a karrierem. Sok felkérést kaptam a sulit magántanulóként folytattam. Eleinte nem élveztem csak a pénz miatt csináltam, de utána egyre jobban bejött. Remek ügynököm volt. Nem csak ügynök, hanem olyan volt mintha bátyám lett volna. Segített egy jobb lakást találni meg mindenben. A karrierem egyre jobban ívelt felfelé és anyagi gondjaim nem voltak, de magányos voltam. Pedig körülrajongtak, de féltem bárkit is közel engedni magamhoz. Így maradt csak a sex az teljesen elég volt és jó is volt egy ideig amíg új volt és pörögtem és tényleg élni akartam és csak szórakozni, de később egyre jobban vágytam arra, hogy legyen valakim, de a félelmem nem múlt el. Így bárki probálkozott nem volt esélye. Teltek az évek és lassan megalapítottam a saját ügynökségem. Sikeres voltam, gazdag, elismert, rengeteig iriggyel és rajongóval mégis magányos voltam. Majd jött Rokuro ő volt az első aki kitartóan probálkozott, más nem tette így esélyem se volt beleszeretni, de ő csak jött utánam és jött erre most itt tartok még mindig egyedül, mert a félelem megint erősebb volt. Szánalmas vagyok mi??? Jól működik az álcám igaz?? A nagymenő Mookyul nem több, mint egy riadt kisfiú*Nevetek fel keserűen ezt rajtad kivül csak az ügynököm tudta ennyire részletesen akivel mai napig barátságban vagyok csak különváltak az útjaink*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:16 | Üzenet # 568
Yaoista
*Ahogy odajössz és magadhoz ölelszrögtön odabújtam. Először meg se tudtam szólalni, de aztán megnyugodtam és már csak a könnyeim folytak.* - Nem.. most nem akart... de miért most... azt mondta szeret... hogy szerelmes belém... de nem tudom neki elhinni... én most boldog vagyok... *Bújtam oda méginkább és a váladba furtam a tekintetem. Lassan teljesen lenyugodtam.* - Miért nem mondta eddig..? Miért akkor jut eszébe, hogy szeret, mikor én már valaki mással vagyok...? *Simítottam végig az arcodon és hosszan megcsókoltalak.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:16 | Üzenet # 569
Yaoista
*Ahogy kérted jöttem isrted úgymond és elmentünk hozzátok. Én nem ittam semmit, nem vágytam most alkoholra. Csak azt áttam, hogy nagyon emészted magad most és nagyon ki vagy. Ahogy kimentél az erkélyre kimentem hozzád és leülve hallgattalak. Mivl megválaszoltad a kérdést, így nem is feleltem. Elszörnyedve hallgattam végig a történeted, tudtam mit érezhetsz, hiszen hasonló cipőben jártunk. Odamentem hozzád és végigsimítottam a hátad.* - Nem a te hibád... Komolyan mondom... én is hasonló cipőben járok, tudod jól.... *Öleltelek magamhoz.* - Figyelj édesem... ez nem megy egyik percről a másikra, hogy megnyílj valakinek teljesen.. látod.. az én kapcsolatom is ráment, mire képes voltam annyira megnyílni Akihitonak, hogy elmondjam mi történt pontosan... *Magyaráztam és próbáltalak vígasztalni.* - A félelem nag úr... csak te tudod legyőzni... de ha ezt nekem elmondtad... neki is el fogod tudni egyszer... és megfog téged érteni.... pont úgy, ahogy én most.... *Simítottam végig az arcodon és lesrmároltalak.* - Nem kell egyedül lenned....

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:16 | Üzenet # 570
Yaoista
- Igen tudom jól*Suttogtam és figyelmesen végighallgattalak* - Igen tudom, de nem akarom azt, hogy sajnálatból legyen velem akkor inkább egyedül döglök meg, mert nekem senkinek nem kell a sajnálata, ezért se beszélek a múltamról*Mondom leraktam az italom ahogyan megcsókolsz visszonoztam* - Most nem mert ha elmész megverlek*Harapok az ajkaidra és tovább csókoltalak* - Maradjon köztünk jó??*Kérdeztem a csók után majd ismét csak bamulni kezdtem előre de közben háttal neked simultam* - Egy hét múlva lesz pont, hogy meghaltak 17 éve. Utálom azt a napot, akkor sose megyek dolgozni. Mindig a temetőbe megyek ilyenkor persze egyedül*Suttogtam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:17 | Üzenet # 571
Yaoista
*Vártam amig meg tudsz szólalni viszont amikor így tettél kissé meglepődtem, de azért annyira nem* - Hát mert ilyenkor jön rá az ember sokszor az igazi érzéseire. Az hogy belédszeretett az pedig nem csoda, hiszen te egy csodálatos fiú vagy*Simitottam végig az arcodon és viszsonoztam a csókod* - Itt vagyok veled és nem is megyek el velem mindent megoszthasz*Suttogtam még jobban öleltelek inkább nem mondtam velem mi történt*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:17 | Üzenet # 572
Yaoista
*Ahogy mondod, hogy nem csoda és miegéb kicsit elmosolyodtam és méginkább hozzádbújtam. Olyan nyugtatólag hatottál rám.* - De én veled akark lenni.. veled vagyok boldog... te itt vagy nekem... nem hagysz cserben... *Bújtam és átölelve nyakad hosszan megcsókoltalak. Kezdtem egyre inkább belédhabarodni. Benned megbíztam és tudtam, hogy ott lezsel velem mindig.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:23 | Üzenet # 573
Yaoista
- Egyszerúgy is el kell neki mondanod... *Mondtam komolyan. Ahogy aranyosan csókolgatsz és végül megkérsz elmosolyodtam.* - Persze... köztünk marad, megígérem... *Ahogy háttal nekemsimultál átöleltem a derekad és a fejem megtámasztottam a vállamon. Még jó hogy ugyan olyan magasak voltunk nagyjából.* - Ha szeretnéd... én kimegyek veled... Nem kell mindig mindent egyeüdül.. ne legyél makacs.... *Csókoltam a nyakadba, majd maga felé fordítottalak és közrefogtam az arcom.* - Fura ilyen szomorúnak látni téged.. tényleg túl jó az álcád...de örülök, hogy nekem elmondtad mi van belül... *Húztalak magamhoz és a fenekedre simítva elkezdtelek szenvedélyesen csókolni, egyre inkább elmélyítve a dolgot.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:24 | Üzenet # 574
Yaoista
- Már miért kéne?? Senki nem kötelezhet rá*Makacskodtamxd* - Kijönnél velem?? Hát nem is tudom már meg szoktam, hogy egyedül megyek, de lehet elfogadom az ajánlatod, ha már tudod a dolgokat*Sóhajtottam fel* - Pedig az vagyok*Nyögtem fel picit engedtem, hogy megfordítsál* - Hát muszáj különben eltaposnának azt meg nem engedhetem meg*Mosolyodtam el és ismét visszonoztam a csókod a fenék simitásra nem tiltakoztam amennyire tudtam hozzád simultam és elkezdtem veled befelé menni. Szükségem volt a közelségedre*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:24 | Üzenet # 575
Yaoista
*Én is elkezdtem lépkedni és lassan de biztosan mentem isarra, amerre akartad. Mikor beéltünk a halóba eldöntöttelek és földémagasodva elmosolodtam.* - Elfeledtetek veled mindent.... *mondtam komolyan és megcsókoltalak. Besimítottam a földőd alá és lassan felgyűrtem és lehúztam rólad, majd nyakadkezdtem csókolgatni.* - És még én vagyok aranyos... akkor te..? mindjárt elolvadsz, anyira édes vagy... *Kuncogtam és végigsimítottam a felsőtesteden. kulcsontodat is végigcsókoltam, majd elérve mellbimbóid az egyiket a számba vettem és finam harapdálni és szívogatni kezdtem, míg másikat ujjam között morzsolgattam.*

Keresés: