2025.07.22, Kedd, 06:14
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:46 | Üzenet # 526
Yaoista
*Amikor fádalmasan felnyögtél még óvatosabb lettem. Lassan, ahogyan lazzutál egyre több ujjamat kaptad meg persze figyeltem végig és a gyönyörpontodat céloztam meg. Az hogy probáltad visszafogni a hangod mosolygásra késztetett egy darabig bírtam, de végül csak megszólaltam* - Édesem nem kell visszafogni a hangod csak ketten vagyunk*suttogtam a füledbe már és bele is nyaltam* - Lassan berakhatom?? Már elég tág vagy és jó forró*Vigyorogtam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:47 | Üzenet # 527
Yaoista
- Jól van akkor... n is tudtam, hogy ilyen kis mazohista vagy... *Kuncogtam és viszonoztam csókod.* - Ezt én is mondhatnám. *Csókoltalak meg egyre szenvedélyesebben. * - Csináljak valami kaját..? Vagy mit szeretnél csinálni..? Egy pancsi..? *Kérdezgttelek kedvesen és közbe folyton simiztelek biggrin Nem nagyon akaródzott elengedni téged.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:47 | Üzenet # 528
Yaoista
*Ahogy odasúgod, hogy nem kell visszafognom a hangom rádpillantottam.* - Nem fogok úgy nyögni alattad, mint egy cuki uke... *Lihegtem, bár ezt még csak most gondoltam így :D. Kérdésedre rádpillantottam, na meg az álló farkadra. Nyelvtem egyet és bólintottam. Átölelteltelek és elkezdtelek csókolni, hogy ne oda figyeljek. Rajtad kívül egyetlen egy ember hatolt eddig belém, az is már több, mint tíz éve, így aztán olyan volt, mintha egy szűzzel szerekezhettél volna :P.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:47 | Üzenet # 529
Yaoista
- Csak mint egy cuki seme*Vigyorogtam majd amikor bólintottál kihúztam az ujjaim* - Nyugi vigyázzni fogok*Suttogtam az ajkaid közé és tényleg nagyon édes voltál. Feltoltam a lábaid és lassan elkezdtem belédhatolni* - Ahhh basszus, de szűk vagy*Nyögtem még nekem is fájt. Csókoltalak és simogatalak tényleg nem akartam, hogy nagyon fájjon*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:48 | Üzenet # 530
Yaoista
- Nem is vagyok az max egy picit*Kuncogtam és persze visszonoztam a szenvedélyes csókodat* - Nem vagy éhes, de köszönöm*Cirogatalak én is annyira kis édes voltál* - Egy pancsi jöhet utána meg filmezhetnénk sőt pizzát is rendelhetnénk egy kis bűnözés nem árt, na meg meg se fog látszodni a sexy testeden*simitok végig a pocidon és finoman a nyakadba haraptam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:48 | Üzenet # 531
Yaoista
- Oké... akkor majd mindjárt cisnálok vizet csak így most olyan jó... *A pizzán és a bűnözésen elnevettem magam és megcsókoltalak.* - Majd még ledolgozzuk legfeljebb... *Elmosolyodtam ahogy a pocim végigsimítasz.* - Rajta se látszik meg semmi...  *Felnyögtem halkan, ahogy a nyakamba haraptál tetszett ez az érzé,s még a hideg is kirázott.* - Ez finom...

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:49 | Üzenet # 532
Yaoista
- Nem kell szerintem se elsietni*mosolyogtam* - Hmmm jól hangzik az a ledolgozás*vigyorgok a fenekedre simitottam* - Hát nem is sűrűn szoktam ilyeneket enni*vigyorgok majd amikor azt mondod finoman kajánul elvigyorodtam még jobban hozzádsimultam félresimitva a hajad a nyakad kezdtem el harapdálni közben a feneked simogattam*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:49 | Üzenet # 533
Yaoista
*Átöleltem a nyakad és ahogy lassan belémhatoltál a válladba haraptam, hogy tompítsam a nyögésem. Rohadtul fájt, ráadásul még szoríttotam is.* - Bassza meg... kurvára fáj... *Nyögtem. A csókok és a simi viszont terelték a gondolataim és szép lassan ellazultam és én is simizni kezdtelek. FÁjt azért rendesen, de már nem volt olyan vészes, mint az elején.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:50 | Üzenet # 534
Yaoista
*Amikor megharaptál felsziszentem de nem szóltam semmit* - Igen tudom, de probálj lazítani*Nyögtem és fokozatosan mentem beljebb amikor teljesen benned voltam magamhoz öleltelek vártam* - Ahhh isteni benned*Nyögtem tovább csókoltalak és öleltelek most annyira kis törékenynek tűntélxd. Vártam amig nem lazultál el majd nagyon óvatosan löktem rajtad egyet*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:50 | Üzenet # 535
Yaoista
*Azért kezdtem rájönni, hogy milyen lehet, ha én megyek bele így valakibe :D. Ahogy löktél egyett elfelejtettem visszafognia hangom és hangosan felnyögtem.* - Mozoghatsz... jól vagyok... *Suttogtam és lesrmátoltalak. Eleinte rohadtul fájt, ahogy mozogtál, de idővel egyre jobb lett. Végigkaroltam a hátadon rendesen és rásimítva fenekedre megszorítottam, hogy mélyebbre lökj :D.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:01 | Üzenet # 536
Yaoista
*Amikor felnyögtél csak elvigyorodtam* - Oké, de azért vigyázzok*Mosolyogtam és mozogni kezdtem benned egyre hevesebben ahogyan elengedted magad és hát a karmolás csak jobban beinditott na meg igen csak szép nyomokat hagytam a nyakadon* - Ahhh de beindultál*Vigyorogtam, amikor beljebb nyomtál így feltolva a lábaid mélyebben mozogtam benned eltalálva a gyönyörpontodat és a farkad is izgatni kezdtem*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:01 | Üzenet # 537
Yaoista
*engem is csak jobban felizgatott a nyakamat ért atrocitás. Még meg is lepődtem mennyire élvezem. AHogy mélyebbre jöttél és eltaláltad gyönyörpontom, nem igazán bírtam visszafogni már a hangom és halkan nyöszörögtem, főleg ahogy már a farkamat is izgattad. Végül teljesen elengedtem magam és jelen pillanatban fájdalmat egyálalán nem éreztem. Rászorítottam farkadra, hogy jobban élvezd, na meg hogy én is jobban élvezzem.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:01 | Üzenet # 538
Yaoista
- Ahh ha ilyeneket csinálsz nem bírom viszsafogni magam*Nyögtem célozva a farok szorításra na meg a hangodra ami egyre jobban beinditott hát most még sexybb voltál* - Ahhh Satoru isteni benned*Nyögtem és hirtelen forditottam a helyzeten, hogy te legyél felül* - Mozogj édes*Vigyorgok de persze tovább mozogtam benned de még probáltam azért nem igen vadulni*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:01 | Üzenet # 539
Yaoista
*ahogy hirtelen fordítottál a helyzeten felnyögtem, hiszen nem figyeltem és méginkább belémcsúsztál. Egy kicsit vártam, hogy összeszedjem magam, majd lassan mozogni kezdtem, de elinte elég ügyetlenül, de hamar belejöttem és egyre szenvedélyesebben és gyorsabban mozogtam közben átöleltem nyakad és hosszan csókoltalak. *

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:02 | Üzenet # 540
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad és hagytalak érvényesülni, de csak egy kicsit utána jobban rásegítettem a mozgásodra persze a csókod viszsonoztam majd felültem a derekad átölelve mozogtam tovább az egyik mellbimbód kezdtem el harápdálni szivogatni*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:02 | Üzenet # 541
Yaoista
*Egyre hevesebben mozogtam és felnyögtem halkan, ahogy a mellbimbóm kezdted harapdálni. Már nem sok kellett így se, hogy elélvezzek, ez pedig végképp beadta és egy jó kélyes nyögéssel telibe élveztem a hasad. Ráddőlve ihegtem és majd úgy ahogy voltam, el isaludtam :D.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:02 | Üzenet # 542
Yaoista
*Én is egyre hevesebb lettem és ahol csak tudtam szép kis foltokat hagytam rajtad, majd amikor elélveztél én sem bírtam és elmentem* - Ez isteni volt*Lihegtem ahogyan el is aludtál csak jobban elmosolyodtam* - Édes*Kihúzodtam belőled óvatosan lefektettelek. Hoztam törcsit és szépen lemostalak majd betakartalak. Lefürödtem én is majd befeküdtem melléd magamhoz öleltelek én is elaludtam, hogy volt mellettem valaki könnyebben ment. Reggel előbb kelltem óvatosan kimásztam, majd főztem kávét és neked is hoztam és letettem melléd meg egy fájdalomcsillapítót kitudja mennyire kell a fejedre na meg másraxd. Elkészültem és kimentem az erkélyre kávézni meg cigizni közben hívtak is, mivel Akihitoval interjút akartak csinálni lebeszéltem, hogy egy hét múlva lesz. Persze te fogod felkészíteni kissé féltem, de hát te majd ott leszel mellette.* - Bassza meg ma nekem van interjúm*Jutott eszembe majd bementem te pont ébredtél*  Jó reggelt édes!! Hogy vagy?? Nekem lassan menni kell interjúm lesz. Ja és Akihitonak egy hét múlva és te készíted fel*Közlöm veled nem éppen érdekelt, hogy csak most kelltélxd. Eltelt egy nap ismét a főnök voltam*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:03 | Üzenet # 543
Yaoista
*Odabújtam hozzád és halkan nyögdécseltem a harapdálásra és a simire. Egész nap így összebújva voltunk el, nem keveset szerekzetünk biggrin a filmezés és a vacsi is megvolt, után aludtunk. Másnap összeszedtem magam és cisnáltam neked reggelit meg mindent és mire Saturo megjött értünk már készen voltunk.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:03 | Üzenet # 544
Yaoista
*Egész jót aludtam többek közt egy test melege és a részeg miatt. Lassan tértem magamhoz és hát először a fejem, majd a fenekem kezdett fájni. Magamrahúztam a takarót, cska akkor bújtam elő, mikor betrappolsz. Alig akartam elhinni, hogy megengedtem, hogy megdugj, teljesen össze voltam zuhanva, de végülis jó volt :D. Ahogy közlöd az interjút csak bólogattam.miután összeszedtem magam elmentem a kis cukcsi szerelmeinkért biggrin és összeszedve őket bementünk az irodába.* - Akihito, veled beszélnem kell... *Mondtam rögtön, hogy gyere az irodámba.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:05 | Üzenet # 545
Yaoista
*Direkt nem hoztam még fel semmit majd gondoltam váratlanul csapok le. Visszavitettelek a kocsidhoz mivel az a kocsmánál maradt majd mentem is be. Rá egy órára már ment is az interjú, így amikor bejötettek persze mindenki arról beszélt, hogy interjúztatnak. Ismertem aki csinálta igen korrekt volt már volt vele egy - két interjúm. Tudtam. hogy lesz fotózás is és mivel kért képeket Rokurot szúrta ki, aminek örültem is meg nem, de rábólintottam. Szüntetet tartottunk és elkezdtelek keresni te pont ugyis elköszöntél Akihitotól és össze is futottunk* - Szia figyelj tudom most nincs dolgod és azt akarom kérdezni szerepnél velem fotókon?? Interjúm van és lesznek képek is akarnak olyat is amelyiken az egyik modellel vagyok. Nem kötelező, ha nem vállalod másnak szólok*Mondom el de igen csak más voltam mondhatni meg voltam szeppenve*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:05 | Üzenet # 546
Yaoista
*Nagyon jó volt veled sőt egyre jobb. Reggel frissen kelltem és jókedvűen majd amikor Satoru jött csak köszöntem neki, de nem figyeltem megxd. A kocsiban most vissza fogtam magam csal bújtam hozzád, majd amikor hallom a dolgokat felsóhajtok elköszöntem tőled* - Megkereslek utána*köszöntem el csókkal majd az irodába mentem* - Hallgattlak*ülök le*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:06 | Üzenet # 547
Yaoista
*Ahogy bejöttél az irodámba én már elég érdekes jártam, nah meg ahogy leültem húztam a szám rendesen.* - Először is... egy hét múlva lesz egy inerjúd, de csak ma és előtte lesz rá időnk felkészülni, mivel az egész heted be van táblázva a kimaradás miatt... *Magyaráztam.* - Bármilyen kérdést feltehetnek, itt az előzetes, hogy miket kérdezhetnek, erről még beszélünk... *Hallgattam el és vettem egy mély levegőt.* - A másik dolog.. pedig, hogy az a tegnapi csók... nem vagyunk egütt Mookyullal... valamilyen hülye ötlettől vezérelve reméltem, hogy féltékeny leszel... de úgy tűnik lassan már mindegy... a.. a kocsiba történtek után nagyon felöntöttem a garatra és végül ő jött értem... és... lefeküdtünk. *Fejeztem be.* - Tudom, hogy.... nem hiszel nekem már semmiben, de ezt el akartam mondani... és... én többé nem fogok semmi ilyesmit kitalálni, sem kezdeményezni... nem akarok a terhedre lenni... csak annyit kérnék cserébe, hogy ne legyen több olyan, mint tegnap... nagyon szeretlek, mégha nem is hiszed és tegnapis már majdnem... mindegy... csak kérlek, ne,rendben...? *Őszintén beszéltem és kivételesen nem is volt körítés semmi. Csak egyenesen kimondtam.* - Lehet, hogy te nem... de én féltékeny vagyok....

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:06 | Üzenet # 548
Yaoista
*Feltűnt, hogy furán mész és igen úgy mentél mint akit megdugtak de hát eme gondolatot el is hesegetem hiszen ez lehetetlen gondoltam még akkorxd* - Interjú? Hmm olyanom még nem volt, de izgin hangzik, de miért kell készülni?? Simán menni fog*Mondom lazán azért még a dumám meg voltxd viszont amikor folytatod a dolgokat elkomorodom* - Nem érdekel Satoru*Vágtam közbe de csak te mondtad és mondtad viszont amikor ahhoz értél, hogy lefeküdtetek hát én majd nem leborultam a székrőlxd* ~ Nem lehet, akkor tényleg meg lett dugva Satoru..... Satoru a seme nagy seme meg lett dugva~*elmélkedtem és semmi mást nem fogtam fel csak azt veheted észre, hogy bambulok tátott szájjal és mutogatok feléd majd megszólaltamxd* - Te... te.... teeee*ennyit tudtam kinyögni hát igen viccesen festettem*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:06 | Üzenet # 549
Yaoista
*Miután befejeztem és te nem szóltál semmit, csak bámultál maad elé,nem értettem mi van és mikor mutaoatni kezdesz, felhúztam a szemöldököm. Lassan leesett, hogy semmit nem fogtál föl, vagy csak nem akartad érteni. Sóhajtottam egyet és végül hozzádvágtam egy papírcsomót, hogy magadhoz térj.* - Mi van akkor....? Soha az életbe többet nem fog előfprdullni.. *Nagyon morogtam. Én sem voltam boldog :D, bár tényleg jó volt.* - Olvasd a kérdéseket...

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:06 | Üzenet # 550
Yaoista
*Ahogy odajössz hozzám először fel akartalak pofozni, csak az a tegnapi csókod járt a fejembe. Ahogy előadod zet a fényképezést együtt, nem tudtam elsőre hogy belemenjek, vagy se. Sokat lendített volna a karieremen az biztos, de hogy veled legyek egytt, az nem tetszett. Viszont ahogy előadtad, mint egy ijedt kis nyuszika. Sóhajtottam egy jó nagyot és rádnéztem.* - Rendben.... végülis minél több helyen látnak, annál jobb... hűnyra és hol legyek ott? *Egy mosoly nem hagyta el az arcom a fotók ötletére, régen pedig a nyakadba ugrottam volna az örömtől.*

Keresés: