Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:24 | Üzenet # 576 |
 Yaoista
| - Hmm ismerős duma*Mosolyodtam el és magamhoz öleltelek. Jó volt, hogy most te irányítasz nekem nem lett volna erőm. A simitásodra a csókjaidra felnyögtem viszont ahogyan beszóltál na akkor igen csúnyán pillantottam rád*xd - Héé azért fogd vissza magad te mocsok*Vigyorogtam mondjuk most visszakaptam a dolgokatxd de az még nem tudatosult bennem, hogy tényleg mindent visszakapokxd* - Csak ahhh csináld és ne dumálj*Nyögtem fel és hagytam bármit tegyél és igen csak élveztem az arcom egyre kéjesebb lett* - Ahh tudod te a dolgod*Nyögtem a hajadba túrtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:25 | Üzenet # 577 |
 Yaoista
| - Ennek nagyon örülök kicsim*Suttogtam és minden csókod visszonoztam és eldőltem veled a kanapén és úgy csókoltalak tovább szorosan ölelve téged. Most nem akartam többet csak csókolni, ölelni és vigasztalni téged na meg ezzel magamat is hiszen felkavartak a dolgok ez is na meg Satoru is, de tényleg nem akartalak vele terhelni*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:25 | Üzenet # 578 |
 Yaoista
| *Elvigyorodtam magamban és elég sokáig elidőztem a mellbimbóidon. Végül tovább haladtam és hasadonat is végigcsókoltam és belenyaltam köldöködbe. Ledobtam a saját felsőm is, majd elérve nadrágod kigomboltam és szájjal lehúztam a cipzárt, majd végignyaltam nacin keresztül tagodon. Nem volt nehéz kitalálni mit is szeretnél, így lehúztam a nadrágod alsóval együtt és lesmráoltalak, közben párszor végigsimítottam farkadon.* - Finomank tűnik... *Nyaltam meg a szám és végigcsókolva tested, elérve farkad végignyaltam rajta. A tövétől egészen a hegyéig, de igen lassan, majd éppen csak a makkod kaptam be és forgattam körülötte a nyelved végül teljesen hirtelen bekaptam az egészet a torkomra engedve és hevesen szopni kezdtelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:26 | Üzenet # 579 |
 Yaoista
| *Egyre jobban reagáltam az érintésedre, de persze a hangom probáltam visszafogni ami még azért ment nagyából. Amikor leszedted a nacim elvigyorodtam, hogy tetted és hát már igen kemány voltam így a simogatásra is jobban reagáltam.* - Mert az is*Vigyorgok halkan felnyögtem a nyalogatásra viszont amikor hirtelen tövig nyelsz na erre hangosan felnyögtem* - Ahhh basszus*Nyögtem már nem igen fogtam vissza a hangom hiszen nagyon jó voltál, de még mindig úgy voltam vele kapok egy jó szopást és készxd* - Ahh isteni vagy*Túrtam a hajadba a csípőm is mozgtni kezdtem*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:57 | Üzenet # 580 |
 Yaoista
| *Aogy elkezdted mozgatni a csípőd kicsit se zavartattam magam, nem gndoltam, hogy finomkodás lesz. folyton feneked simogattam és végül betévedt ujjam a bejáratodhoz. Végigsimítottam rajta, de persze szopásod nem hagytam abba. Lassan belédcsúsztattam egy ujjam és elkezdtelek belülről is masszírozni, gondoltam, ez lesz az első alkalmad, így aztánóvatos akartam lenni, mint egy hercegkirálykisasszonnyal^^ :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:58 | Üzenet # 581 |
 Yaoista
| *Lehunyt szemmel élveztem a tevékenységed viszont, amikor végigsimitasz a bejáratomon kipattanak a szemeim* - Hülye hol jár aaahhhhh a kezed*Nyögtem fel fájdalmasan a végén mert akkor már bennem volt az ujjad és egyáltalán nem tetszett most még* - Erről nem volt szó*Morgok a kezedre szoritottam majd elkezdtem kihúzni a kezed harcias hercegkisasszony voltam*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:58 | Üzenet # 582 |
 Yaoista
| *Ahogy méltatlankodni kezdesz, elengedtem farkad, de az ujam nem húztam ki.* - Ne harcolj már... tegnep én is hagytam... *Fölédmagasodtam és lesmároltalak.* - Jó lesz... *Kicsit beljebb toltam az ujjam, hogy elérjem gyönyörpontod és elkezdtem kicsit erőteljesebben nyomkodni és dörzsölni, hogy meggyőzzelek az igazamról. Mielőtt válaszoltál volna újra szopni kezdtelek meggyőzés gyanánt. Szabad kezemmel megfogtam a kezed, hogy legyen mibe kapaszkodnod és elkezdtem lassan ki-be húzogatni az ujjam :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:59 | Üzenet # 583 |
 Yaoista
| - Ahhh ezzel visszaélni*Morogtam hiszen nem beszéltük meg, hogy oda-vissza leszxd* - Ahh nem akarok*Suttogtam az ajkaid közé de ahogyan eltaláltad a gyönyörpontom megremegtem és a hangom is erőteljesebb lett* - Ahhh de utálak*Nyögöm mert hát még szoptál is na meg fájt azért és kellemetlen volt az ujjad na meg hát mi az, hogy engem semét megfognak dugni még se volt olyan rossz* - Ahhh csak egyszer és ahhh titok marad*Szoritom meg a kezed másik kezemmel meg a párnát az arcomba nyomtam, hogy ne lásd meg halkabb legyek*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:59 | Üzenet # 584 |
 Yaoista
| *Elvigyorodtam a reakciódon és elég sok időt szánam arra, hoy ellazulj. Feltoltam a lábaid és az ujjam mellett nyelvemmel is kényeztetni kezdtelek, hogy elég nedves légy és ne okozzak a kelleténél több fájdalmat. Lassan becsúsztattam még egy ujjam, de akor már ismért frkad szoptam. Ahogy éreztem, hogy ellazultállassan ésóvatosan még egy ujjam belédcsúsztattam. Eleinte vártam, hogy megszokd, majd lassan eyre beljeb nyomultam, majd ki. Nagyon sok időt szántam az előkészítésedre, hogy minél inkább élvezd. Mikor éreztem, hogy teljesen ellazultál amennyire csak lehet, elmosolyodtam.* - Beteszem... *Húztam el a párnát és lesmráoltalak, majd a farkam bejáratodhoz illesztve elkezdtem belédhatolni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:59 | Üzenet # 585 |
 Yaoista
| *Amikor még a nyelved is megéreztem na az igen zavarbaejtő volt, de hát igen csak élveztem. A párna alatt is lehetet hallani a nyögésem ami hol kéjes hol pedig fájdalmas volt, de szépen lassan sikerült ellazulnom, majd amikor kihúztad az ujjaid tudtam mi fog következni* - Ne vedd le*Suttogtam az ajkaid közé és csak bólintottam viszont amikor elkezdtél belémhatolni fájdalmasan felnyögtem bármennyire nem akartam és az ajkaidba haraptam* - Ahhh ez fáj basszus*Nyögtem és igen csak szoritottam a farkad*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 07:59 | Üzenet # 586 |
 Yaoista
| *Nagyon lassan és óvatosan csináltam, de éreztem mennyire szorítasz, nem is mentem beléd teljesen.* - Lazulj el... *Suttogtam és nyakad kezdtem csókolgatni, majd lesimítottam farkadra. Nyekedról áttértem mellbimbóidra, mivel azok az előbb úgy is olyan kis érzékenyek voltak és hátha az tereli a figyelmed. Lassan belédcsúzstam teljesen, de nem mozdaltam.* - Na milyen, ha valaki farka benned van..? *Incselkedtem és folyamatosan csókoltalak és simogattalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:00 | Üzenet # 587 |
 Yaoista
| *Ahogy eldőlünk a kanapén átöleltelek és hozzádbújtam. ahogy egyre több cók csattant el, annál inkább kezdtem megnyugodni. Halványn rádmosolyogtam és végigsimítottam az arcodon.* - Ha te nem lennél... már rég összeomlottam volna... *Cirógattam az arcod, de láttam rajtad, hogy nálad sincs rendben minden.* - Történt valami drágám...? Mikor bejöttél mondani akarátl valamit..
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:00 | Üzenet # 588 |
 Yaoista
| - Probálok*Nyögtem, ahogyan csókolgatni kezdtél meg simogatni szépen lassan sikerült, de azért amikor teljesen bennem voltál megfeszült a testem, mert hát igen csak nagy méretekkel rendelkeztélxd* - Ahhh basszus legalább fogd be*Pillantottam zavartan oldalra erre még felelni se voltam hajlandó inkább eltakartam az arcom az egyik karommal mivel igen csak kéjes volt az arcom így még senki nem láthatott nem is hittem, hogy bárki fogxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:01 | Üzenet # 589 |
 Yaoista
| - De vagyok szóval ilyet ne is mondjál*Cirogattam az arcod* - Ohh hát lesz egy hét múlva interjúm és Satoru készít fel a többi nem lényeg*Motyogtam* - Cicám miért vízes hajad??*Kérdezlek mivel én nem tudtam a fotózásról*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:01 | Üzenet # 590 |
 Yaoista
| *Ahogy eltakartad az arcod, hát tiszta édes voltál hogy így zavarba jöttél. Gyöngéden elhúztam és közrefogva arcod szenvedélyesen csókolni kezdtelek, majd löktem egyet finoman, amolynan próbaképpen. Sokáig vártam és csak nyga ritkán löktem egyet-egyet, majd elkezdtem nagyon lassan, de folyamatosan mozogni, viszont azt em engedtem, hogy eltakard az arcod, inkább folyamatosan csókoltalak eszméletlen édes voltál ^^ :D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:02 | Üzenet # 591 |
 Yaoista
| - Az jó... mármint az interjú... örülök neki... mégis csak te vagy a legjobb... *Mosoylodtam el édesen. Mikor a hajamat kérdezted, csak megráztam a fejem.* - Semmi fontos... fotozásom volt... Mookyullal készítettek valami interjút, ahova kellett valaki modell mégmegllé, mert hogy fotózás is volt és engem szúrtak ki...és ez elég nagy dolog, úgyhogy nem utasíthattam vissza... és persze nyakom kellett önteni minket egy csomó vízzel.... *Magyaráztam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:03 | Üzenet # 592 |
 Yaoista
| - Ne vedd el*Morogtam de azért a csókod visszonoztam igen csak belenyögtem amikor löktél rajtam egyet, hát igen teljesen más volt ez a felállás, de azt is tudtam ez csak most van egyszer és többször nem leszxd. Egyre jobban ellazultam és élvezni is kezdtem perzse nem mondtam volna ki, de hát csak rám kellett néznixd persze probálkoztam visszarakni a kezem, de idővel eezt is feladtamxd* - Ahhh ezt el sem hiszem*Nyögtem magamhoz öleltelek lassan én is mozogni kezdtem, egyre jobban elengedtem magam a nyakad kezdtem el haradálni. Jó volt, hogy most az agyamat teljesen kikapcsoltad pont erre volt szükségem*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:03 | Üzenet # 593 |
 Yaoista
| *Ahogy végre megadtad magad s te is bene voltál a játékba elvigyorodtam és felnyögtem ahogy mozogni kezdtél te is. Ebből kifolyólag viszont már én is elengedtem magam és gyorsabban kezdtem mozogni és keményebbeket löktem. Persze nem durván, csak felvettem egy állandó ritmust. Nagy tetszett az arcod, hogy milyen kélyes. Azértvolt benne valami, ha az ember egy magánál idősebb férfival szeretkezik, aki ráadásul a főnöke. :P.* - Isteni benned... *Nyögtem én is és közénksimítva farkad is elkezdtem újra izgatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:03 | Üzenet # 594 |
 Yaoista
| - Ahhh azért óvatosan*Nyögtem fel jobban és a hátadon többször is végigkarmoltam és ott csókoltalak és haraptalak ahol értelek* - Ahhh ezért még kapsz te mocsok*Vigyorogtam inkább megcsókoltalak talán addig se dumálsz itt nekemxd majd ahogyan a farkam is izgatni kezdted a hangom még kéjesebb lettxd már nem érdekelt tényleg nem fogtam vissza magam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:05 | Üzenet # 595 |
 Yaoista
| - Ohh azért nem, de köszi*Mosolyogtam, ha veled voltam nem voltam am olyan egoista mint szoktam lennixd* - A főnökkel??*Lepődök meg majd ahogyan kifejted a dolgokat hát kissé féltékeny lettem* - Biztos nagyon jó fotók lesznek*Suttogtam felkelltem és hoztam egy törcsit felhúztalak és a hajad kezdtem el törölni* - Ne hogy megfázz*Mondtam édesen* - Amikor a főnök bevallotta a dolgokat, akkor meg is csókolt??*Kérdeztem hirtelen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:05 | Üzenet # 596 |
 Yaoista
| *Ahogy ezt előadod, hogy biztos jó fotók lesznek, olyan fura volt. Ahogy felhúztál és elkezdted törölni a hajam elsmoylyodtam. A kérdéseden meg méginkább meglepődtem. Elősör azt ittem a fotók miatt vagy féltékeny, hogy nem te vagy rajtuk, nem gondoltam, hogy a főnökre.* - Igen...... előtte a fotózáson is, de kapott is értük... ugyanis senki nem engedte meg neki, hogy ott csókolgasson... *Füstölögtem, látszott hogy felidegelt vele:D.* - Közöltem vele, hogy én veled vagyok és nem érdekel.. *Mondtam határozottan és az arcodra simítottam.* - Akihito... én már nem akarok tőle semmit... én veled képzelem a jövőt, nem vele... *Bújtam oda és megcsókoltalak.* - Nem azt mondom, hogy nem érzek iránta már semmit, mert az hazugság lenne... de... te most fontosabb vagy az életemben, mint bárki más...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:06 | Üzenet # 597 |
 Yaoista
| - Úgy bánok veled, mint egy hercegnővel.. *Vigyorodtam el az óvatosan megjegyzésedre. Egyre inkább beindítottál mégjobban a karmolászásoddal és minden mással. Imádtam a hangod és a viselkedésed és hogy végre már nem ezekkel foglalkozol. Tényleg úgy viselkedtél, mint egy jól nevelt uke:D Mostmár én se finomkodtam annyira, mint az elején. Felemelkedtem és felhúzva az ölembe ültettelek.* - Mozogj édes... *Harapdálta a nyakad én direkt meg se moccantam :D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:06 | Üzenet # 598 |
 Yaoista
| - De megütném*Morogtam féltékenyen de annak örültem, hogy te is kiakadtál ráxd* - Akkor jó és bocsi, hogy ilyen vagyok ilyen hülye féltékeny csak félek szóval megbízom benned ne értsd félre csak hát Satoru miatt olyan hülye lettem*Sóhajtok fel de a szavaid megerősítettek* - Ezzel én is így vagyok*Csókolak meg* - Figyelj előbb nem voltam teljesen őszinte, mert kivoltál és nem akartalak még én is terhelni, de Satoru mondott dolgokat*Sóhajtok fel és elmondtam a dolgokat* - Én is szeretem még, de veled akarok lenni és úgy érzem, hogy hát kezdek belédszeretni*Suttogtam zavartan*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:06 | Üzenet # 599 |
 Yaoista
| *Beszólásra jó erősen megharaptalak* - Ahh ezt nagyon csúnyán visszakapod*Nyögtem ígyis zavarbaejtő volt és te még dumálsz itt nekem összevisszaxd* Már nem szóltam a heveségedre hiszen igen csak beinditottál te is viszont amikor az öledbe húztál jobban felnyögtem*- Ahhh de utálak*Nyögtem a válladba kapaszkodva mozogni kezdtem de hát nem néztem rád most így még kínosabb volt az egészxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:07 | Üzenet # 600 |
 Yaoista
| *Ahogy beszólásomra megharapsz fájdalmasan felnyögtem.* - Azéérthéé.. a kannibalizmust bűntetik... *Vigyrodtam el. Csak elkuncogtam magam kijelentésedre és mivel rám nem néztél így nyakad kezdtem csókolgatni és vállad. Közben végig izgattam farkad is. Átölelve derekad segítettelek a mozgásban, de nem kényszerítettelek, hagytam, hogy úgy élvezd, ahogy szeretnéd :P.*
|
|
| |