Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:33 | Üzenet # 626 |
 Yaoista
| *AHogy elkezded mondani, nem gondoltam, hogy pont beletenyereltem a dologba. Leültem melléd, és em mondtam semmit, majd csak a kajára reagáltam, mivel láttam, hogy terelni akarod én meg nem akartam nyüsztetni.* - Hmmm.. nekem igazából mindegy... amit gondolsz, azt.... bármi jó nekem... *Dőltem el és magamhoz öleltelek. Lehunytam a szemem és lágyan cirógattalak. Nagyon hiányzott már azaz érzés, hogy átölelek valakit és szeretgetem úgymond :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:33 | Üzenet # 627 |
 Yaoista
| *AHogy métöbb ujjad belémnyomtad kénytelen voltam elvállni farkadtól, gyszerűe csak azt fogtam fel, hogy a gyönyör tjárja a testünket. Ahogy szopni is kezdtél mégkélyeseben nyögdécseltem de kapcsolva visszatrtem szoopásodhoz, de már csak úgy remegtem. Igyekeztem visszatartani, de nem igazán sikerült, így újra abba hagyva kényeztetésed neved nyögve elélveztem. Lemásztam rólad és lihegve kidőlve néztem rád.* - Akkor... én állom az ebédet... *Odahajolva megcsókoltalak, majd mentem a szekrényemhez és közbe szedtem össze a ruháim :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:34 | Üzenet # 628 |
 Yaoista
| - Van itt egy nagyon jó thai kajás sokszor rendelek onnét mindig jó volt. Szereted?*Kérdezlek és hozzádbújtam nagyon jól esett a simid* - Érted te dolgod*Vigyorogtam el és én is cirogatni kezdtelek* - A végén veled jövök össze*Nevetek fel*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:35 | Üzenet # 629 |
 Yaoista
| - AMíyg nem mászik el a kaja a tányérról, addig szeretem... *Nevettem el magam és a nyakadba csókoltam.* - Nekem is jó ölelni valakit... megnyugtat... *Puszilgattam a nyakad hátulját, de aztán én is elnevettem magam.* - Mi hoszútávon nem jönnénk ki szerintem.... mármint ilyen téren... én nem hagynám többé, hogy alul legyek, te szintén nem... *Magyaráztam az okot.* - És bizony te is szerets fölrötlni én viszont nagyon féltékeny tudok lenni.. legszívesebben kiszúrnám annak a szemét, aki a páromra néz... szóval... *Kuncogtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:36 | Üzenet # 630 |
 Yaoista
| *Egyre jobban vigyorogtam és egyre hevesebb lettem végül amikor elélveztél minden csepped lenyeltem* - Hmm győztem*Mondom büszkén viszont amikor öltözködni kezdesz igen csak ledöbbenek* - Te mit csinálsz?? Ez komoly?? Még áll a farkam*Akadok kixd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:36 | Üzenet # 631 |
 Yaoista
| - Nem fog nyugi azt is én se szeretem*Vigyorogtam* - Hmm ez igaz nem lenne hosszú távú mivel egyikünk se enged meg hát valljuk be rohadt jó pasi vagy de hát a kedvencem még csak az igazi kis ukék és szerintem neked is, bár tény én nem bírnám Akihitoval sokáig vagy legalábbis jól megkéne nevelni*Nevettem fel* - Hát szeretem tenni a szépet, de amugy én is féltékeny típus vagyok azért, de ez amolyan másnak nem szabad, de nekem igen*Vigyorogtam* - De viccen kívül ha vele összejönnék biztos, hogy hűséges lennék.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:37 | Üzenet # 632 |
 Yaoista
| - Miért ne lenne komoly...? *néztem rádártatlanul.* - Csak arról volt szó, hogy aki előbb elmegy... senki nem mondta, hogy a másik be is fejezi. *Mondtam komolyan, de nagyon édesen néztem.* - Viszont... *Nyaltam meg a szám szélét.* - Megnézném, ahogy kivered magadnak... nagyon szexi lehet... *Mondtam ki hangosan a gondolataim :D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:39 | Üzenet # 633 |
 Yaoista
| - De de akkor se lehetsz ilyen mocsok*Esek kétségbe mert ez igen aljas voltxd* - Micsoda??*Jöttem zavarba már nem is dühös voltam* - Én nem szoktam magam simogatni amugy se főleg nem mások előtt biztos nem csinálsz vele semmit??*Motyogtam visszamentem már a hangsúlyból is*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 08:39 | Üzenet # 634 |
 Yaoista
| - Hát igen... én a kis édeseket szeretem, akiket lehet kicsit kínozni s olyan édese nyögdécselnek... *Vigyorodtam el.* - Akihito aranyos... csak játsza az eszét, de ha megismeri az ember, rájön, hogy teljesen másmilyn... *Magyaráztam, róla csak kedveset tudtam volna mondani.* - Igen... én is így vagyok vele... *Ahogy mondod, hogy hűséges leszel, elmosolyodtam.* - Legyél is, mert elcseszed és úgy jársz, mint én... *SMároltalak le.* - Nah... rendeled..? *Kuncogtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:10 | Üzenet # 635 |
 Yaoista
| - Pontosan. *Vigyorogtam* - Ohh akkor neki jó az álcája, persze így is imádom a nagy szájával együtt még ha idő előtt miatta fog kihullani a hajam*Nevettem fel de volt benne valamixd* - Hát nem fogom elcseszni, de te se ha ismét együtt lesztek*Kacsintok rád majd ismét csak felnevettem* - Igen igen*Teloért nyúltam* - Hello itt Mookyul a szokásosat kérném, de most két személyre köszi*Le is raktam* - Már törzsvendég vagyok, de még sosem rendeltem két személyre arra meg főleg nem emlékszel mikor főzött nekem valaki utoljára rendes házi kaját. Viszont legalább így megtanultam főzni csak hát magamnak nem izgalmas meg időm sincsen, na de mindegy sokat beszélek*Nevetek zavartan*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:11 | Üzenet # 636 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam, annyira édes voltál* - Ha most kényezteted magad nekem kicsit... akkor ha hazértünk folytathatjuk a játékot... *Incselkedtem, utalva arra, hogy akár oda-vissza szerethetnénk egymást.* - Vagy ha szeretnéd én is kiverem majd előtted magamnak... vagy amit csak szeretnél... de csak ha most csinálod magadnak... *Nyaltam végig ajkaidon :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:11 | Üzenet # 637 |
 Yaoista
| - Tudod am nagyon gonosz és rafinált vagy de tetszik az ötleted meggyőztél, de tényleg behajtom rajtad*Vigyorgok igazából enélkül is megcsináltam volna hiszen nem tudtam neked ellenállni* - Mikre rá nem veszel*Motyogtam majd lassan magamhoz nyúltam elkezdtem simogatni magam de full vörös voltam és nem mertem rádnézni se*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:13 | Üzenet # 638 |
 Yaoista
| - Hát igen... *Mosolyodtam el. Jó volt hallgatni, majd ahogy megrendelt a kajád és csak beszélsz és beszélsz, meg is lepődtem milyen szósztyár tudsz lenni.* - Látod..? Ha lenne itthon mit megfőzni, most fősztem volna neked... *Csókoltalak meg.* - De így jártál... majd egyszer vendégem vagy egy vacsorára vagy ebédre... *Mondtam kedvesen.* - Meg egyszer te is meghívtazs valamire amit te főzöl... érdekel milyen szakács lehetsz...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:13 | Üzenet # 639 |
 Yaoista
| - Oké behajtam rajtad*Mosolyogtam* - Hmm figyelj a holnapot nem ígérem kétlem, hogy olyan állapotba leszek, de pár nap múlva főznék akkor neked munka után úgy sincs dolgom szóval mondjuk 3 nap múlva?? Akkor itt is lehetnél este persze csak barátként*Magyaráztam édesen tényleg teljesen más voltam vagyis ez is én voltam csak nem szoktam mutatni* - Hát profi vagyok édes mint minden másban kivéve az érzelmek kimutatásában meg kezelésében de majd megtanulom*Nevettem el magam* - Amugy jó, hogy kitaláltad ezt a játszuk el, hogy járunk igaz én elmondtam Rokuronak, hogy kamu és hát nem is érte el a hatását, de legalább mi közelebb kerültünk szóval ez jó na de basszus befogom*Vigyorogtam na igen tényleg rég volt hogy valakivel így dumáltam minden kitört belőlem* - Kérsz szivart??*Kérdeztem hirtelen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:14 | Üzenet # 640 |
 Yaoista
| *Csillogó szemekkel figyeltem mit fogsz te itt most magaddal művelni, már alig vártam. ahogy végr magadhoz értél csak néztem az édes kis arod és hogy mennyire zavarbajöttél, hát kész voltam tőle.* - Ugyan szivem... már láttalak így... ne gyere ennyire zavarba... *Simítottam végig farkad hegyén, de többet nem tettem.* - Eszméletlen édes vagy... *Kuncogtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:14 | Üzenet # 641 |
 Yaoista
| - De akkor te csinálod az más*Suttogtam édesen megremegtem amikor hozzámértél reménykedtem, hogy folytattod de nem így lett viszont azt akartam jobban élvezd így erőt magamon és rádpillantottam* - Csak érted*Suttogtam jobban széttettem a lábaim és hevesebben izgattam magam a hangom se fogtam vissza sőt a másik kezemmel pedig egyik mellbimbómat csavargattam magam se hittem el hogy ezt teszem persze a színem mint egy rákkéxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:14 | Üzenet # 642 |
 Yaoista
| - Nem teljesen.... ugyan ezt csinálom... *Ahogy suttogod, hogy csak értem elmosolyodtam. Gyönyörködve néztem rád, ahogy szétteszed a lábaid és csak úgy gyöngsz. Kezdtél teljesen beindítani, de azért még nem volt vészes. Mondhatni nyálcsorgatva néztelek. Odahajoltam és lesmráoltalak, mert egyszerűen nem bírtam ki.* - Olyan.... szexi vagy.... *Suttogtam és csak úgy bámultalak :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:15 | Üzenet # 643 |
 Yaoista
| *Amikor megcsókolsz visszonoztam és igen csak élveztem, ahogyan nézzel* - Hmm tetszik??*Vigyorogtam és igaz zavarban voltam, de még jobban beakartalak indítani így két ujjamat elkezdtem szopogatni meg nyalogatni majd amikor elég nedves lett a fenekemhez raktam a kezem egyik ujjam lassan magamba nyomtam* - Ahh Rokuro*Nyögtem a te neved fokozva még jobban a dolgokat na meg reméltem hátha mégis csak rámmászol nem kell otthonig várnom*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:15 | Üzenet # 644 |
 Yaoista
| *Ahogy elkezdted nyalogatni az ujjaid, már éreztem, hogy rakoncátlankodik a farkam, na meg tényleg eszméletlen jó volt nézni, ahogy simized magad. Na még mikor magadba vezetted egy ujjad, hát kész voltam. Lassan, de biztosan megkeményedtem újra. Nem gondoltam volna, hogy ennyire meszsiremész, hzsen az előbb még a farkadat se akartad megfogni előttem :D. Odahajoltam és elkezdtelek csókolgatni, majd lassan a te ujjad mellé betoltam a sajátom is.* - Ne húzd ki... *Utaltam az ujjadra és mivel már felöltöztem lehúztam a sliccem és csak gy meredezett a látványodra a farkam. Végigcsókoltam a mellkasodon, majd kihúzva ujjam, na meg a tiéd, feltoltam lábaid, és belédhatoltam. Szinte rgötön mozogni kezdtem ajkaid falva.* - Nem bírtam... ki... *Suttogtam ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:15 | Üzenet # 645 |
 Yaoista
| *Ahogyan elkezdtél csókolgatni na az már fél siker volt főleg amikor megéreztem az ujjad amitől jobban felnyögtem* - Ahh nem fogom*Nyögtem ahogyan megláttam a farkad végignyaltam az ajkaimon* - Hmm szép nagy*Vigyorgok amint belémhatoltál megremegett a testem és el is élveztem, de rögtön kemény lettem* - Ahhh azért is csináltam meg így még is jobb*Nyögtem az ajkaid közé magamhoz ölelve én is mozogni kezdtem* - Megőrjítesz annyira jó vagy*Harapdáltam az ajkaid erősebben a farkadra szorítottam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:16 | Üzenet # 646 |
 Yaoista
| *Ahogy attól már elélveztél, hogy belédhatoltam, méinkább beindítottál, így aztán teljesen eldöntve mozogtam egyre gyorsabban benned. ahogy már farkamat is szorítottad, na meg te is elkezdtél mozogni, ingen csak nyögdécseltem már én is.* - Isteni vagy... *hmeg nyakad, annyira édes voltál, majd fel zabáltalak :D.* - Te is édesem... sokkal jobb vagy.. ahhh... mint.. én... *Teljes önkívületi állapotba kerültem :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:17 | Üzenet # 647 |
 Yaoista
| - Én bennne vagyok... jobb mint otthon leni egyedül... most nagyon nem vágyok magányra... *Fura volt veled így beszélgteni, de nagyon élveztem, hogy van egy ilyen törödő oldalad is. Cska forgattam a szemeimen, hogy mindenben profi vagy, majdnéztem egy nagyot.* - Én is elmondtam Akihitonak... és kisit sem érte el... illetve részemről félig, mert Akihito azért művelte ezt, ert azt hitte, hogy dobtammiattad, na de arról volt szó, nem beszélünk róluk... *Mosolyodtam el és megcsókoltalak.* - Nem köszi... nem élek semmilyen dohánytermékkel... vigyázok a testemre, így is épp elég sérült *Magyaráztam.* - Egyébként, engem nem zavar, hogy ennyit beszélsz.... lefoglal... *Vigyorodtam el :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:17 | Üzenet # 648 |
 Yaoista
| - Ahhh te vagy a jobb*Nyögtem édesen majd forditottam a helyzeten, hogy te legyél alul és egyre vadabbul mozogtam* - Ahhh egyre jobb és jobb*Nyögtem kéjesen és a hasad karmolásztam aki kint elment simán hallhatott minket sőt szinte az egész iroda de nem érdekelt, na meg amugy se tudtam volna visszafogni a hangom*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:18 | Üzenet # 649 |
 Yaoista
| - Így vagyok vele én is*Mosolyogtam* - Tudom, de ezt még elmondtam*Sóhajtok fel* -Nincs semmi baj a testeddel* Simítottam végig rajta* - De amugy jól teszed sőt tudod mit én sem gyújtok rá*Mosolyogtam* - Ohh szóval nem zavar?? Az jó bár nekem fura komolyan mondom ennyit fecsegni*Nevetek fel* - Amúgy igen kritikus vagy magaddal*jegyeztem meg*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:19 | Üzenet # 650 |
 Yaoista
| *Ahogy átfordulsz vele, hát kifogás nem volt, főleg, mert így tudtam benned gyönyörködni. Azért én se hagytam abba a mozgást, sőt rásimítottam farkadra, hogy mégjobban élvzd. Nekem tetszett a hangod, na meg én is eléggé elengedtem magam, szóval é is hangos voltam, de nem érdekelt. Most az számított hogy együtt vagyunk, csak úgy, mint általában. Teljesen odavoltam érted, már a látványodtól kész voltam, hát még amilyen szűk és forró vloltál.*
|
|
| |