2025.07.22, Kedd, 05:34
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:33 | Üzenet # 676
Yaoista
- Igaz nem tartalak ilyenek*Mosolyodtam el és figyelmesen hallgattalak végig* - Nos először is Akihitoval soha nem feküdnék meg hát Satoruval se terveztem*Nevettem fel és felültem* - Nem ülsz ide?? A karbantartó még idő mire ideér vagy gyere te ide én meg a székembe*Jegyeztem meg hátha nem akarsz mellém ülni bár jó volt most így beszélni, hogy nem marjuk egymást* - Jó is meg rossz is, hogy szeretsz még vagyis rossz mert még se vagy velem, de megértem. Nem tudok ídőzíteni és hát az üzleti életben meg mint modell profi voltam és vagyok, de amugy a kapcsolatokban egy idióta pöcs*Nevettem fel* - Szóval jó hallani?? Micsoda váltás vagyis jobb így beszélni, hogy nem veszekszünk meg igaz sosem beszéltünk úgy igazán. Tudom ez is az én hibám, de tudod nekem ez is egyfajta védekezés, de változni fogok vagyis levettem kissé az álarcom*Mondtam sejtelmesen. Bár megfordult a fejembe lehet ha tudnál mindent annyira nem jönnék bexd* - Hát kétségbeesett ötlet volt az tény*Nevettem* - Viszont te és Akihito még mindig fura főleg, hogy miért is mentél oda*Vigyorogtam*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:34 | Üzenet # 677
Yaoista
*Ahogyan kifejted a dolgokat igen csak meglepsz, de elmosolyodtam* - Akkor félreértettem szóval már nem akarok levegőzni*Mondtam édesen és visszaültem, de a többire szándékosan nem feleltem bár tényleg jó volt hallani, de most úgy éreztem ez már késő* - Amúgy használom a balzsamot amit adtál feltűnt??*Kérdeztem hirtelen nem is tudtam miért*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:35 | Üzenet # 678
Yaoista
*Elmosolyodtam és ahogy felültél és magad mellé hívtál, odaültem melléd.* - Ne légy bolond... *Jegyeztem meg a te meg átülsz dologra. Elnevettem magam.* - Hát igen... ez a legtalálóbb elnevezés.... ezt megjegyzem. *Bár a szemeim még vörösek voltak a sok sírástól, legalább mostmár mosolyogtam egy kicsit. Ahogy hallgattalak, egyre kíváncsibb lettem, hogy mit akartál ennyire elrejteni.* - Ezt úgy mondod, mintha én bántani akartalak volna... pedig mindig igyekeztem bebizonyítani neked... de legalább mostmár elhiszed... lehet, hogy ez most elég hülyén fog hangozni, de nekem bármit elmondhatsz, én megörzöm.... *Mondtam kedvesen.* - Hát... igazából... én kedvelem őt tényleg és ő is engem, de ez nem igazán szerelem... illetve olyasmi, csak úgy vagyunk a másikkal, hogy mindketten tudjuk, hogy nem teljes szívvel szeretjük egymást... inkább csak így menekültünk el előletek és a fájdalom elől... szeretem őt, de ha közölné, hogy már nem akar, nem omlanék össze úgy, mint mikor te adtad tudtomra, ogy felejtselek el... de most boldog vagyok vele... megnyugtat, hogy van valaki aki ott van nekem biztosan és nem kell attól félnem, hogy mást mond, mint amit érez... *Mondtam őszintén.* - De amit mondtam, az igaz... veled boldogabb voltam, mégha nem is volt tökéletes.... csak... bizonytalan most minden.... és én valami biztosat akarok... és amíg nem engedsz magadhoz közel, addig ez lehetetlen...

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:35 | Üzenet # 679
Yaoista
*Gondoltam, hogy félreértetted, így én is csak elmosolyodtam. Ahogy visszaültél felsóhajtottam és megnyugodtam, hogy itt maradzs.* - Igen, látom... sokkal szebb és fényesebb... *Birrizgáltam.* - Te is egyre szebb vagy... pár év és engem is lepipálsz majd... sőt a főnököt is... *Simítottam végigaz arcodon* - Addigra még változni fog a külsőd és a vonásaid méghangsúlyosabbak és élesebbek lesznek... nagyon sokra fogod még vinni... 

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:36 | Üzenet # 680
Yaoista
*Mondatodtól teljesen elpirultam* - Naná, hogy szebb*Vágtam rá azért, de hát a zavarom nagyobb volt főleg, ahogyan folytattad* - Hmm pedig az elején azt mondtad egy vagyok a sok közül és sokat gondolok magamról. Viszont tudom neked sokat köszönhetek és miattad fogom még többre vinni ezt nem fogom elfelejteni*Simitottam a kezedre* - Tudom, hogy hiányzik neked a modellkedés még ha nem is mondod láttam rajtad, de gondolj arra, hogy bármit érek el az a kettőnk sikerre*Mondtam édesen*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:36 | Üzenet # 681
Yaoista
- Csak azt akartam elérni hogy egészséges önképed legyen és ne legyelél elszálva magadtól... *Mondtam kedvesen. Ahogy a kezemresimítasz elmsolyodtam kicsit és ahogy folytatod kicsit sszomorkásabbá vált.* - Ennyire feltűnő..? A főnök is ezzel jött.... hogy bármikor visszavenne modellként is, ha gondolom... de nekem most jó így... *Közelebb hajoltam hozzád, nem is tudtam mit teszek.* - Fontosabb, hogy melletted legyek... *Hajoltam igazán közel hozzád, és hirtelen megcsókoltalak. Úgy éreztem magam, mint általában veled és annyira természetesen jött.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:36 | Üzenet # 682
Yaoista
- Hát pedig az vagyok*Mosolyogtam olyan volt most mintha nem is lett volna balhénk* - Én mindig elhittem szóval nem kételkedtem ez a én hülyeségem*Sóhajtok fel arra hogy nem mondok el semmit majd figyelmesen hallgattalak* - Pedig velem csak egy estét voltál vele meg mióta együtt vagytok nem is olyan rég folyton vele vagy szóval fura, de jó hallani*Mosolyogtam az arcodra simitottam* - Most te zavartál össze. Azt hittem nem akarsz tőlem semmit akkor mégis??*Kérdezlek és tovább simiztem az arcod* - Kérlek csak egy kicsit engedd meg kérlek*Suttogtam*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:38 | Üzenet # 683
Yaoista
*Kicsit elmosolyodtam rajtad és ahogy az arcomra simítasz lehajtottam a fejem, de mégis csak úgy simult az arcom a kezedbe. Még mindig jó volt, mikor hozzámérsz.* - Nem... nem tudom mit akarok most.... *Suttogtam. kéréseden halványan elmosolyodtam és eltoltam a kezed. Felkucorodtam a kanapéra és hozzád bújtam kicsit.* - Nem tudom... néha mikor... mikor így viselkedsz el se hiszem, hogy ugyan az a személy vagy... de előtte... megint bántottál... tudom, hogy én is téged... de te minden ilyen alkalommal hozzám vágod, hogy nem érek neked semmit.... és te nagyon jól tudod, hogy ennél fájóbbat nem igazán tudsz nekem mondani... *Már majdnem megint elsírtam magam, ahogy visszagondoltam, de végül csak elmosolyodtam és az arcodra simítottam.* - Sajnálom, hogy nem hittem neked... és én sem fogok most már meggondolatlanul mindent a fejedhez vágni.... *Mondtam aranyosan és visszabújtam.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:39 | Üzenet # 684
Yaoista
- Na hát most kicsit több önbizalmam volt*Vigyorogtam* - Igen meg azért elégé megismertelek és a főnöknek igaza van, de ez a te döntésed, de a fő hogy a sikerem az miattad is van*Mondtam édesen kissé elpirultam a szavaidtól majd amikor egyre közelebb hajoltál nem mozdultam elsőre csókra se mert kissé lefagytam de csak pár másodpercig és el is toltalak* - Ezt nem szabad*Suttogtam bár jó volt ismét érezni az ajkaid, de akkor is Rokuroval voltam*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:39 | Üzenet # 685
Yaoista
*Ahogy eltoltál, akkor kapcsoltam, hogy mit is csináltam.* - Én... sajnálom... nem tudom mi ütött belém... *Húzódtam el teljesen. Nehéz volt, hogy itt ülsz tőlem pár centire, mégis olyan messze vagy, mint ide az Északi-sark. Kétszer.* - Mégis... mit gondoltam.... soha nem leszel már az enyém, igaz...? Tehetek bármit.... *Suttogtam és fájdalmasan rád néztem.* - Úgy néz ki nekem ez jutott... *Álltam föl mellőled, nem bírtam most elviselni ezt a közelséget.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:40 | Üzenet # 686
Yaoista
*Megleptél, hogy nem löktél el, de annyira jó volt bár utána megijedtem, amikor elvetted a kezem, de amikor hozzám bújtál el sem hittem* - Köszönöm*Suttogtam magamhoz öleltelek, de most teljesen más volt az ölelésem sokkal őszintébb és óvóbb*  - Én csak szóval tudod a legjobb védekezés a támadását vallom és tudom nem szép és már nem is akartalak bántani, de a szavaid fájtak most éreztem át igazán mit is okoztam és hát kiborultam, pedig nem akarlak bántani kicsim én tényleg szeretlek és tudom szemét vagyok, mert ott bántalak ahol a legjobban fáj, de nekem te vagy legfontosabb csak féltem belátni, mert..*Kicsit elhallgattam és a szabad kezemmel az arcodra simítottam igen közel voltam az ajkaidhoz* - A múltam nagyon fájdalmas és emiatt félek meg azért is, mert félek, hogy másképpen fogsz rám nézni, de igaz nem tarthatom magamban meg ennyit megérdemelsz bármi is lesz, de mielőtt bármit mondok*Suttogtam nem fejeztem be hanem szerelmesen megcsókoltalak tényleg érezheted, hogy nem hazudtam abban hogy szeretlek*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:41 | Üzenet # 687
Yaoista
- Nem számít*Suttogtam de a szavaidtól és a nézésedtől kibuktam* - Elég!! Ne nézz így!!! Magadnak köszönheted!!! Nem én mentem el basszus mégis lassan én érzem szemétnek magam!!! Francba*Viharoztam ki egyenesen Rokurohoz és szószerint bevágtattam, de le is fagytam* - Ti ti..... mit csináltok??*Kérdezem remegve mert persze csókra jöttem na meg az ölelkezésre és igen csak nagy fájdalom hasított a szívembe főleg, hogy Satoru is hányszor csalt meg és azt hittem Rokuro is ezt teszi*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:41 | Üzenet # 688
Yaoista
- Akihito én nem... *Akartam utánad szólni,de már leléptél, pedig már kezdtem örülni,hogy végre tudtam veled beszélgetni és hozzádérhettem. Izomból rávágtam az asztalra.* - Francba!!! *Kiabáltam el magam. Nagyon fájt, hogy nem értetted meg miért mentem el, és mit is akartam ezzel elérni. Szerettem volna mindent normalizálni, de hát én ezt is csak elbaszni tudom.* - Együtt mi...? Már nincs olyan... *Suttogtam magamnak.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:42 | Üzenet # 689
Yaoista
*Csillogó szemekkel hallgattalak, majd lehajtottam a fejem, mert elpirultam, de közben persze magamban végig szidtalak  hogy mégis miért pont most. Továbbra sem akartam feladni Akihitot. Ahogy folytatod, hogy elmondod, felkaptam a fejem és hegyeztem a fülem, de eléggé meglepődtem, ahogy lesmároltál. Kitágultak a szemeim és pont toltalak volna el, mikor betoppant Akihito. Ellöktelek magamtól és félig dühösen félig sajnálkozva néztem.* - Eddig beszélgettünk.... *Morogtam.* - Megmondtam, hogy ne csókolj meg... nem akarom megcsalni.... *Fogtam meg a kezed, persze láttam, hogy zaklatott vagy, de most én is, mert rosszkor jöttél.* - Menjünk.... *szomorúan visszanéztem rád még az ajtóból, de most nem te voltál  legfontosabb. Elmentem Akihitoval az öltözőbe  ott pedig elmeséltem a helyzetet.* - Érted....? Nagyon sajnálom, hogy így alakult... én nem gondoltam, hogy megcsókol.... tudni akartam miért olyan velem, amilyen....

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:42 | Üzenet # 690
Yaoista
- Közben ölelkeztek meg smároltok??*Akadok ki és a főnökre igen gyilkoló tekintettel néztem rád meg fájdalmasan amikor megfogtad a kezem mentem utánad de kirántottam és bent végighallgattalak* - Ohh szóval kár, hogy odamentem?? Én zavartam meg a dolgokat igaz?? Tudod nekem igen csak meghittnek tűnt a légkör, amikor bementem*Mondtam fájdalmasan belül tudtam, hogy túlreagálom, de hát annyira féltem, hogy elhagysz én egyedül maradok*

szela00Dátum: Szombat, 2013.04.27, 14:43 | Üzenet # 691
Yaoista
*Minden jó lett volna, ha nem jelenik meg Akihitoxd* - Én csak a pillanat hevében tettem*Suttogtam és szar volt, hogy megint így nézzel rám* - Igen beszéltünk az én hibám volt*Mondtam Akihitonak nem érdekelt, hogy majd felnyársal a szemeivel kezdtem megszoknixd* - Picsába már*Morogtam amikor kimentek majd hozzád mentem önkényesen bementem és elterültem a diványon* - Ember komolyan mondom miért nem tudtad itt tartani?? Éppen alakultak a dolgok, erre Akihito megjelent*Sóhajtok fel és hogy értsd mindent elmondtam egészen a rózsáktólkxd* - Lehet egy jel volt*Elmélkedem akkor tűnt fel, hogy kivagyxd* - Na mi van?? Mi történt??

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:39 | Üzenet # 692
Yaoista
- Nem ezt mondtam! Ne magyarázz már bele mindent a szavaimba....  *Ahogy hozzámvágod, hogy milyen meghitt volt a légkör, hirtelen felhúztál.* - Semmi közöd az egészhez! ez csak rám és rá tartozik... te könnyen beszélsz, te tudsz mindent... tudod, hogy nem a te hibád... te is tudod milyen érzé, mikor az van benned, hogy minden miattad van, nem...? Nem volt jó tudni, hogy mégse így van...!? *Akadtam ki végül.* - Mellesleg meghitt légkör... a hajad teljesen össze van túrva és nem én voltam, te pedig sose birizgálod a hajad... akkor most vonjalak kérdőre én...!? *Lihegtem mert olyan gyorsan beszéltem.* - Nem akarok veszekedni.... eddigolyan jól megvoltunk... ne rontsuk el...

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:39 | Üzenet # 693
Yaoista
*Ahogy megjelensz n éppen magam emésztettem, így meg is lepődtem mit keresel itt. Még úgy a beszóásod jól esett, nem is reagáltam, csak néám végig hallgattalak.* - Én az ilyenekbe nem hiszek... * Mondtam ki a gondolataim. Mikor rákérdezel, felédfordutam és sóhajtottam.* - Kezdem... elvezsíteni a reményt.... *Bámultam a föledte.* - Megcsókoltam, pedig tudtam, hogy nem szabadna...  *Én is elmeséltem mitörtént.* - gondolom akkor innen odament... bocs, hogy elbasztam a beszélgetésed... *Ültem le az asztalomhoz.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:39 | Üzenet # 694
Yaoista
*Ahogyan te is kiakadsz és hozzámvágod, hogy semmi közöm hozzá hát az még szarabbul esett meg az egész helyzet, de elérted azt amit Satoru én éreztem szarul magam* - Szóval semmi közöm hozzá?? Érdekes azt hittem most már mi vagyunk persze amikor kiborított akkor jól jöttem igaz?? És igen nem tudtam, de viszont te meg azt nem tudod milyen, ha megcsalnak és megaláznak és cserbenhagynak téged többször is az aki szeret szóval ne vágd hozzám úgy a dolgokat, mintha csak neked lenne szar*Vágtam hozzád a hajam birizgáltam* - Nem tűnik fel, ha a hajam birizgálja, de tudod mit jogos. Sőt legközelebb majd kopogva megyek be hozzád és bármit is csinálsz meg se szólalok hiszen mi jogon teszem nem de??*Kérdezem fájdalmasan* - Nem veszekszem én, de most el megyek inkább amugy sincs közöm a dolgokhoz vagyis ez olyan mintha nem lenne közöm hozzád persze ismét csak én magyarázzok bele mindent a szavaidba*Nevettem fel keserűen elindultam ki*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:39 | Üzenet # 695
Yaoista
- Ehh értem sajnálom*Sóhajtok fel odamentem magamhoz öleltelek* - Bocs a beszólásért csak kibuktam viszont igen és hát Akihito igen kiakadt szóval szerintem balhé van, de tudod mi a fura?? Nem örülök neki vagyis nem akarom, hogy Rokuro ismét szenvedjen vagy akár Akihito na meg megint én leszek a hibás szóval jobb ha befogom mostantól vagy nem tudom*Suttogtam a füledbe*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:40 | Üzenet # 696
Yaoista
*Ahogy hozzám vágod, hogy gyakorlatilag kihasználtalak, nem tudtam megszólalni, mert nem így volt. Na meg persze valóban nem tudtam milyen ez, de viszont cserébe jelen pillanatban mindenki belém rúgott minden felöl és nem értettem miért. * - Ez nem így van te is tudod... ne mond ezt....  *Ahogy elindulsz ki, nem tudtam utánad szólni. Hirtelen csak elindultam és kikerülve téged elrohantam. Sosem éreztem magam még ilyen zaklatottnak. Szerettem volna, ha megnyugtatsz, hogy nem velem van a baj, de kezdtem azt érezni, hogy mégiscsak velem van. Felrohantam a tetőre és elbújva zokogtam. Teljesen kikészültem, most nagyon besokalltam.  Nagyon rosszul éreztem magam miattad, mármint hogy fájdalmat okoztam, pedig nem akartam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:40 | Üzenet # 697
Yaoista
*Ahogy magadhoz ölelsz én is átöleltelek és sóhajtottam egy hatalmasat.* - Én sem... nem akarom többé szenvedni látni.... de néha úgy érzem, ha ezt akarom, el kéne mennem innen örökre, hogy meg tudjon szabadulni tőlem... de... nem tudom hagyni... gondolom érted. *Pihentettem a fejem a válladon.* - Na meg én... hiszen én csókoltam meg minden... végülis... ennél jobban én már lassan el sem tudom baszni.... *Motyogtam halkan és közben a hátad simiztem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:41 | Üzenet # 698
Yaoista
*Nem gondoltam, hogy kihasználsz, de az rosszul esett, hogy azt mondtad nincs hozzá közöm. Viszont az jogos volt, hogy olyat láttam bele ami nincs hiszen tényleg akkor mi is meghitten voltunk Satoruval csak hát én ilyen hülye féltékeny voltam meg hát nagyon féltem. Ahogyan elrohansz mellettem fájdalmasan néztem utánad és hirtelen harag öntött el elindultam főnök irodájába, de mivel nem volt ott sejtettem, hogy Satorunál van így odamentem és ott is voltatok* - Remélem most boldogak vagytok!! Ez is valami kibaszott terv volt?? Miért nem hagytok minket békén?? Hát ennyire fáj nektek, hogy boldogak vagyunk egymással??*Üvöltöttem velük*xd - Mégis mi a franc bajotok van??*Dühöngök tovább akkor esett le milyen helyzetben is voltatok amikor bejöttem* - Ohh szóval ezért ölelkeztetek?? Esetleg pezsgőt nem bontottok vagy nem dugjátok meg egymást??*Akadok ki egyre jobban*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:41 | Üzenet # 699
Yaoista
*Amikor közlöd, hogy néha úgy érzed el kéne menned kissé megremegtem, mert akkor tényleg egyedül maradnék és én úgy voltam vele, hogy amit beszéltünk tegnap az úgy lesz és sokat leszünk együtt mint barátok* - Értem*Suttogtam szomorkásan de többet nem mondtam* - Szerencsétlenek vagyunk az tény*Sóhajtottam fel tovább öleltelek amig meg nem jelent vagyis rontott be Akihito akkor kicsit elléptem tőled és csak hallgattam amiket hozzánk vág* - Neked aztán van fantáziád. Nem volt semmi terv Akihito és képzeld nem örülünk neki. Probálj kissé lehiggadni, mert ostobaságokat beszél*Mondtam még higgadtan pont erre nem volt most szükségem*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:41 | Üzenet # 700
Yaoista
*Egy szóval nem mondtam, hogy el is megyek, maradni akartam. Nem mondtam semmit, csak mikor betrappol Akihito néztem oda. Én megint csak tűrtem, hogy mindent a fejemhez vágjon. Ahogy közbeszól a főnök, csak felsóhajtottam.* - Úgy nézünk ki, mint akik boldogok...? *Kérdeztem vissza.* - Ahogy Mookyul mondta, nem volt terv...  *Mondtam komolyan és ahogy folytatod, komolyan rádnéztem.* - Mert mit akarsz...!? Nem mindegy már neked, hogy kivel dugok, kivel nem...? Egész nap egy rossz szót nem szóltam hozzád, igyekeztem minél kedvesebb lenni, erre megint itt pöntyögsz... megint én vagyok a szemét, igaz..? Mindegy mi van mindig én leszek... lehet el kéne mennem... vissza se nézni... akkor végre elégedett lennél...? *Kérdeztem komolyan, de most valahogy fura voltam, nem olyan, mint eddig.* - Vagy mit vársz tőlem...? Életem végig melletted leszek és nézem, ahogy valakivel boldogan éldegélsz...? Neked mindenki jó, amíg az a valaki nem én... amíg valakimás... nem véletlen feküdtél össze azzal a féreggel is... együgyü kölyök vagy... semmi több... elkényeztetett picsa...  *Leültem a kanapéra és csak bámultam ki a fejemből, csak úgy néztem előre.* - Még a titkom is elmondtad neki... pedig megígérted, hogy nem.. biztos mindent elmondtál... hiszen én már nem számítok neked többé... *És egyr csak folytattam, de már minden hülyeséget összehordtam.*

Keresés: