Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:42 | Üzenet # 701 |
 Yaoista
| - Ja persze megint én vagyok az aki ostoba*Morogtam viszont ahogyan te hozzám vágod a dolgokat teljesen megfagytam és nagyon fájtak a szavaid már rég bántottál meg ennyire és a főnök is igen csak ledöbbent* - Satoru azért ne mondj ilyeneket*Mondja neked mert azért ez igen meglepte* - Én most magatokra hagylak titeket, de ha lehet ne kapjatok jobban össze*Mondta de én fel sem fogtam a szavait ő pedig elment és elkezdte Rokurot keresni* - Ezt gondolod rólam?? Csak egy elkényesztetett picsa?? Akkor mi a fasznak voltál velem?? Megint miért vagy ilyen seggfej?? Kértelek hogy elmenj?? Nem!! Kértelek, hogy nézzél életed végéig?? Nem!!! Ha én lennék a hibás akkor megérteném a kiakadásod de bassza meg te nem bírtál soha magaddal te voltál aki megcsalt nem is egyszer!!*Vágom hozzád de már majd nem elsírtam magam* - Igen hibáztam amikor lefeküdtem vele, de nem tudtam ki ő vagy talán azt hiszed ha tudom akkor is megteszem?? Elmondtam neki, mert kibukott belőlem bocsánatot kértem nem?? Igen tud dolgokat és akkor mi van?? Amugy meg elmondtam, hogy szeretlek, de te elcsesztél mindent és ha nem hiszed el, hogy örülnék ha mellettem maradnál legalább mint barát akkor ez van!!! Mert nem fogok neked bizonyítani, hogy fontos vagy csak tönkretettél csupán!! De tudod mit nem érdekel már!!! Én is kibsazott kedves voltam veled, de lehet én leszek az aki eltakarodik a picsába és akkor nem kell többé látnod*Borulok ki teljesen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:43 | Üzenet # 702 |
 Yaoista
| *Totál meglepett Satoru, hogy így beszél Akihitoval, de úgy voltam vele az lesz legjobb, ha ketten beszélik meg. Téged kezdtelek el keresni tudtam kivagy meg bocsánatot akartam kérni. Nagy nehezen megtaláltalak.* - Rokuro én annyira sajnálom, de a közelséged megbolondított, nem akartam bajt*Suttogtam de őszinte voltam viszont nem mertem közelebb menni*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:43 | Üzenet # 703 |
 Yaoista
| *AHogy megint hozzámvágod a megcsalást és mindent mást, már végképp kezdtem feladni. Ahogy eljustz a végére, hogy lehet inkább neked kéne lelépni félve néztem rád.* - Én... én mindent megtettem... mindent.... *Az utóbbi időben, hogy jobban éreztem magam, nem vettem be töb gyógyszert.* - Sajnálom... *Suttogtam.* - Igazad van... minden az én hibám... most sem tudtam arra vigyázni, akit szeretek... *Mondtam halkan és a hajambatúrtam.* - Tudom jól, hogy... én csesztem el... de reménykedtem... és ma ezt a kicsi reményt is elvetted... annyira szeretlek... *Nagyonhirtelen váltottam, mintha az előbbi aki azokat mondta, nem is én lennék.* - Óvni akartalak... erre csak ártok mindennel... azzal is, hogy élek... *Suttogtam. Tényleg össze-vissza beszéltem. Rádnéztem, de jelen pillanatba úgy, mint aki már eldöntötte, hogy mindjárt felmegy a tetőre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:43 | Üzenet # 704 |
 Yaoista
| *Most meg már nem értettem mi vanxd* - Micsoda?? Előbb elmondasz mindenek most meg sajnálkozol?? Mi van veled??*Kérdezem kissé már aggódva hát kivoltam rád de szeretelek még ha nem is fogtad fel* - Na jó fogd már be!!*Morogtam rád mert ez a halálos duma nagyon nem jött be* - És basszus ne nézz már így!!! Inkább küldj el a jó büdös picsába csak ezt ne!!*Mondtam komolyan* - Ha meghalnál azzal ártanál te idióta*Suttogtam de ezt már féltésből mondtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:44 | Üzenet # 705 |
 Yaoista
| *Ahogy megjelentél a tetőn gyorsan letöröltem az arcom.* - Öhm... én nem haragszok.... csak nem akartam bántani Akihitot... *Mondtam szomorúan és átölletem a térdem.* - Elmondod...? Mostmár szeretném tudni... *Néztem rád komolyan, tényleg tudni akartam, hogy mi ez a nagy titok.* - Ezen vesztünk össze... azt mondtam neki, hogy semmi köze hozzá, pedig... pedig ez nem egészes így van... nagyon megbántottam... *Szomorodtam el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:44 | Üzenet # 706 |
 Yaoista
| - Akkor jó*Nyugodtam meg hogy nem haragszol, de ahogy folytattod megcsóválom a fejem* - Sajnálom, de nem ezt egy jelnek vettem. Elveszítettem a fejem, hiszen te Akihitoval vagy bár nagyon jó volt úgy veled, de nem mondom el inkább amugy se akarnám, hogy sajnálatból legyél velem*Suttogtam* - Ami Akihitot illeti hát igen csak kivan. Jól beszólt nekünk és Satoru felhúzta magát nagyon szóval szerintem szüksége lesz rád, mert igen csúnyákat vágott hozzá*Suttogtam
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:44 | Üzenet # 707 |
 Yaoista
| *Ahogy rámorogsz, em értettem mi a problémád.* - Miért... miért ártanék...? Megszabadulnál tőlem... boldog lehetnél Rokuroval.... *Mondtam komolyan és felállva odamentem hozád. Végigsimítottam az arcodon és elmosolyodtam, de ez nem volt valami szívderítő.* - Sajnálok mindent, amit elkövettem ellened... mindennek volt oka, mégha nehezen is tudod elfogadni.... *magamhoz öleltelek és megpusziltam a buksid.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:45 | Üzenet # 708 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodtam, de ahogy folytatod, hogy nem mondod el, lefagyott rólam az a kevés mosoly is.* - Ezt nem hiszem el... megint ezt csinálod... miért is hittem el neked.... *Akadtam ki, lassan felálltam, eléggé elgémberedtem.* - Élvezed, igaz...? Hogy szórakozol velem.... Úgy ismersz, mint aki sajnálatból bárkivel is együtt lenne...!? *Borultam ki rád, majd elmenve meletted, majdhogynem fellöktelek.* - Mekeresem Akihitot... *Gondoltam, hogy Sautornál vagy, így kapásból odamentemés persze arra értem oda, hogy Saturo szorosan magához ölel és puszilgat.* - És én most mit mondjak...? *Kérdeztem, majd otthagytalak és bemenve az öltözőbe elkezdtem összecuccolni, hogy megyek hazafele és nem érdekel hogy tart még a munkaidőm. Persze kzben végig folytakk a könnyeim és gyakran eluralkodott rajtam a sírás így elég lassan haladtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:45 | Üzenet # 709 |
 Yaoista
| - Fogd már be!!! Most komolyan azt nézzed ki belőlem, hogy örülnék neki?? Hogy lehetsz ennyire kegyetlen??*Kezdtem el pityeregni amikor odajöttél megremegtem az érintésedre* - Ne merd bántani magad, mert esküszöm megbánnod*Suttogtam féltem, hogy valami hülyeséget teszel.* - Már mindegy*Suttogtam ahogyan megöleltél nem löktelek el, de nem is viszsonoztam csak ott álltam remegve egészen addig amig Rokuro meg nem jelent* - Várj ez*Szóltam utána* - Francba!!*El is rohantam otthagyva téged* - Állj meg*Kaptam el a kezét* - Nem történt semmi!!! De miért van az, hogy megint te vagy az aki otthagyott a picsába?? Komolyan csak én hibáztam?? Vagy mi a szar??*Akadok ki mert ez olyan volt mintha te tökre ártatlan lennél*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:45 | Üzenet # 710 |
 Yaoista
| *Nem mondtam már semmit. Hiszen jogos volt amit mondtál bár nem így volt. Csak néztem utánad bánatosan* - Most már tényleg esélytelen*Suttogtam és lecsúsztam a falmentén. Tényleg szerencsétlen voltam sőt nem is volt rám szó. Ez a egész már egyszerűen nevetséges volt.* - Mit is hittem?!*Sóhajtok fel és rágyújtottam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:46 | Üzenet # 711 |
 Yaoista
| *Ahogy ellöktél magadtól Rokuro miatt fájdalmasan néztem utánad. Kimentem én is, de csak azt láttam, hogy vele vagy és nem velem és ezt én úgy vettem le, mintha áldásod adtad volna rá, hogy én hülyeséget csináljak. Felmentem a tetőre, de láttam, hogy ott vagy. Odamentem és leültem melléd.* - Mi a baj...? *Vettem ki a kezedből a cigit és én is megszívtam. Most nem érdekelt a testem állapota :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:46 | Üzenet # 712 |
 Yaoista
| - Szia*Pillantottam rád* - Hát én vagyok ismét a szemét*Sóhajtok fel* - Vicces mi?? Nem akartunk semmi rosszat erre mi történt*Sóhajtottam fel* - De te jobban kivagy főelg hogy cigizel. Basszus mi történt??*Karoltalak át*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:47 | Üzenet # 713 |
 Yaoista
| *Ahogy utánam jöttél és elkaptad a kezem, megráztam a fejem.* - Nem csak... én bocsánatot akartam kérni, hogy azokat mondtam... csak megint összevesztem a főnökkel, vagyis átrázott erre ti egy ott ölelkeztetek és már.... elegem van a mai napból... *Öleltem a át a nyakad és hozzád bújtam.* - Ne haragudj rám... igazad volt.... *Szipogtam.* - És én... én csak arra gondoltam, hogy az a történet nem vonatkozik rád... mint ahogy rám sem tartozik Saturo története, éred...? Sajnálom, hogy rosszul mondtam... *Bújtam aranyosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:47 | Üzenet # 714 |
 Yaoista
| *Némán hallgattalak végül nem bírtam és szorosan magamhoz öleltelek* - Én is sajnálom.. én csak hát annyira félek és megbízom benned, de mégis félek*Suttogtam még jobban öleltelek* - Ez a nap valami borzalmasan alakult olyan rossz volt veszekedni*Suttogtam* - Én már értem, de akkor is félreértető voltál, de megértem és én is összevesztem Satoruval meg hát olyan fura volt és akkor ölelt meg de ne is beszéljünk róluk*Suttogtam eltoltalak de csak annyira, hogy megcsókoljalak*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:47 | Üzenet # 715 |
 Yaoista
| - Semmi... *mondtam de sznte oda se figyeltem, csak bámultam ki a fejemből.* - Már nem én számítok neki... már... már nem fogom úgy ölelni, mint régen.... nem fog megbocsátani... *Úgy mondtam ezt, mintha teljesen hidegen hagyna és csak szívtam a szálakat egymást után.* - boldog lesz, biztos vagyok benne, de rám már nincs szüksége többé... *Úgy mondtam, mint aki ezt halálkomolyan gondolná.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:48 | Üzenet # 716 |
 Yaoista
| *Tényleg nagyon magad alatt voltál de most nem tudtam mit mondani csak öleltelek majd később eljöttél hozzám. Probáltam beléd lelket önteni és hogy ne add fel hiszen te is ezt mondtad nekem bár te rosszabb állapotban voltál most. Rendeltem kaját és a gyógyszereket bevetettem veled mivel rákérdeztem, hogy ma már vettél e be. Semmi nem történt most csak csókoloztunk és öleltük egymást.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:51 | Üzenet # 717 |
 Yaoista
| *Ahogy megbocsátottál és megcsókoltál elmosolyodtam és még inkább ölelgettelek. Szépen haza is mentünk hozzám, és én elég hamar kidőltem, mivel teljesen kikészültem idegileg. Egész héten veled voltam, amikor csak tudtam. Bújtam hozzád és csókolgattalak, eszembe se volt Mookyul közelébe menni, sőt amikor csak lehetett kifejezetten kerültem. ha a folyosón elmentünk egymás mellett még rá e néztem. Nagyon dühös voltam rá, dühösebb, mint valaha. A hét közepe fele megkeresett Saturo, hogy beszélni akar velem. hosszan győzködés után rávett, hogy majd menjek ki a temetőbe. Én ezt előadtam neked, hogy kérlek fogaddal el és értsd meg, hogy nekem ez fontos. Br nem igazán értettem, miért a temetőbe kell menni, de hát az már nem számított. Az adott napon ki is mentem és téged kerestelek. Mikor megláttalak odamentem hozzád és megálltam melletted.* - Szia...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:51 | Üzenet # 718 |
 Yaoista
| *A legnagyobb gond valóban a gyógyszer volt, de jó volt utána nálad lenni. Teljesen megnyugodtam és estére már jól voltam úgy hellyel-közzel. Eldöntöttem, hogy bocsánatot fogok kérdni tőled, hiszen egyáltalán nem volt igazam, ráadásul amit előadtam, hát az borzasztó volt. Próáltam beszélni veled mindenféléről és bocsánatot kérni, de láttam rajtad, hogy nem igazán hatlak meg a kedvességemel, de legalább már jól éreztem magam. Azonban mivel egyedül voltam otthon, elkezdtem rémálmok gyötörni, legalábbis eleinte rémálmoknak hittem. Folyamatosan aztálmodtam hogy ész valahol az utcán és belédszáll egy személyautó. mindig felriadtam, de eleinte nem mondtam semmit, csak mindig kérdezgettem, hogy hogy vagy. Még a találkozót is lemondtam Mookyullal, de cserébe beszerveztem Rokurot, mert tudtam, hogy egy kis jótündérkeresztapa xD segítség nélkül nem fogja elmondani, amit kéne, hogy rokuro megértse őt. Tudtam, hogy rosszul fog neki esni, de ezt mindenképpen így kellett. Az álmaim egyre rosszabbak lettek és akkor eszemejutott, hogy a tűz előtt is voltak hasonló álmaim, csak akkor tényleg azt hittem, hogy csak behalucinálom, most azonban egyre biztosabb voltam benne, hogy meg fog történni. Nem tudtam honnan tudtam, vagy miként jött, de érteztem, hogy vigyáznom kell rád, jobban, mint vala, mert nagy bajok leszek. Aznap, mikor tudtam, hogy rokuro a temetőbe lesz elmentem hozzád és bekopogtam. Nagyon komoly fejet vágtam, mikor kinyitottad az ajtót.* - Szia.. beszélnünk kell és nagyon fontos... *Mikor beengedtél leültem a nappaliban és elkezdtem mondani.* - Biztos.. bolondnak tartasz, de van valami, amit tudnod kell... szóval régen a tűz előtt voltak álmaim.. hogy meghalnak a többiek... pont úgy, ahogy történt... és... és mostanában megint ilyen álmaim vannak... szóval... folyton azt álmodom, hogy el fognak téged ütni... *Néztem rád kissé kétségbeesetten.* - Lehetne... lehetne, hogy pár napig itthon maradj...? Csak a kedvemért.. ígérem meghálálom valahogy, de nem akarom, hogy bajod essen...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:53 | Üzenet # 719 |
 Yaoista
| *Nem kerestem a társaságod én se na meg tudtam nem vagy rám kiváncsi, bár az hogy nem is néztél rám igen csak fájt, de legalább Satoru terelte a gondolataimat. Többször aludt ott nálam, ha még se akkor is találkoztunk a munkán kívül is. Még főztünk is egymásnak. Tényleg nagyon jó barát volt, de rólatak nem beszéltünk. Feltűnt, hogy van valami más baja is Satorunak, de mivel nem mondta így nem zaklattam úgy voltam vele, majd mondja, ha akarja. Amikor lemondta azt, hogy elkísér nagyon szarul esett, de úgy tettem mintha nem történt volna semmi, de fájt. Így ismét egyedül mentem ki mint mindig. Feketébe öltöztem és vettem 3 száll fehér rózsát ahogyan szoktam és kimentem a sírhoz.* - Sziasztok*Suttogtam egyenként letettem a virágokat* - Rég voltam már itt jöhetnék gyakrabban is. Ma jött volna egy barátom, de lemondta. Pedig jó lett volna, de hát megszoktam, hogy egyedül vagyok amit magamnak is köszönhetek. Bizony képzeljétek szerelmes lettem, de nagyon elrontottam. Ha itt lennétek biztos kapnék tőletek, hogy mekkora egy marha vagyok, bárha itt lennétek akkor nem lennék ennyire ostoba és együtt lennék azzal a csodálatos fiúval és veletek, de nincs itt senki csak egyedül vagyok csak én*Mondtam már remegve és kitört rajtam minden. Ez nap mindig megviselt de főleg most* - Annyira szánalmas vagyok*Suttogtam éreztem egy könnycsepp folyik végig az arcomon és akkor hallottam meg a hangod. Nem akartam hinni a fülemnek. Lassan megfordultam nem e képzelem* - Te meg??*Kérdezlek így a könnyes szememről is elfeledkeztem*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:53 | Üzenet # 720 |
 Yaoista
| *Nagyon jó volt Rokuroval ismét és igen hamar kibékültünk. Veled tartottam a tisztes távolságot. Nem voltam veled bunkó és nem veszekedtem szimplán a munkán kívül nem mondtam semmit és nem is maradtam veled. Úgy véltem barátok se lehetünk vagyis idő kell. Persze rossz volt, de jobb mintha vitáznánk. Annak örültem persze, hogy jobban vagy. Minden jó volt amig Rokuro be nem közölte a dolgokat hát igen kiakadtam. Rá, rád és a főnökre is. Nagyon kiborultam össze is kaptunk kissé Rokuroval és utána igaz kibékültünk, de nem volt az igazi, mert ott volt a feszültség főleg, hogy kértem ne menjem ki de mégis kiment. Elegem volt, hogy nem lehet minket hagyni. Erre jöttél te is.* - Mit akarsz??*Kérdezlek ridegen* - Gyere ugyis szar a napom. Köszönhetően neked is mert ugye kellett beszélned Rokuroval neki meg ki kellett mennie*Morogtam majd amikor elkezded mondani a dolgokat először igen hülyén néztelek majd felröhögtem* - Most komolyan megártott a sok gyógyszer?? Vagy ennyire zavar, hogy nem beszélek igazán veled?? Vagy mi?? Komolyan kicsit fura azért szóval pont akkor jelensz meg amikor Rokuro elmegy hmmm igazán fura*Elmélkedtem* - De meggondolom hmmm*Hallgattam el majd ismét rádnéztem*- Nem!! És most menj el az ajtó tudod merre van*Elindultam be háloba* - Komolyan ennyire hülyének nézni*Morogtam*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:54 | Üzenet # 721 |
 Yaoista
| *Láttam, ahogy lerakod a rózsákat, de nem hallottam semmit amit mondasz. Ahogy felmémfordulsz döbbenten én is kicsit ledöbbentem a könnyedtől. Hasonlóan, mint te feketébe jöttem, hogy megadjam az illendőséget.* - Hát.. azt hiszem egyfajta összeesküvésnek vagy az áldozata... *Mondtam szelíden és odalépve letöröltem a könnyed.* - Saturo megkért, hogy jöjjek ki hozzád... vagyis felajánlotta, hogy helyette, mivel neki valami dolgva van, de nem akarta, hogy egyedül legyél itt... *Magyaráztam.* - Tényleg törődik veled... na meg.. azt is mondta, hogy talán megtudok rólad pár dolgot... de igazából.... ha nem mondta volna ezt, akkor is jöttem volna... temetőbe menni egyedül a legszomorúbb... *Mondtam kedvesen és megcirógattam az arcod.* - Ez nem jelenti azt, hogy nem vagyok még dühös... csak láttam egy esélyt arra, hogy megértselek kicsivel jobban... *tudatni akartam veled, hogy nem sajnálatból vagyok itt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:54 | Üzenet # 722 |
 Yaoista
| - Satoru hát persze*Morogtam és a könnyeket akkor fogtam fel, amikor letörölted de már nem érdekelt* - Értem hát ezért amugy még kapni fog*Jegyeztem meg de el is mosolyodtam, mert így megnyugodtam* - Igen tényleg*Suttogtam* - 17 éve egyedül járok temetőbe megszoktam*Suttogtam és visszafordultam a sírhoz. Nem tudtam örüljek vagy sírjak, hogy itt vagy.* - Hát legyen most már mindegy. Olvasd el a feliratot. Kitalálhatod a családom. Tudod nem mindenki olyan szerencsés, mint te az életben*Suttogtam majd nagy levegőt vettem és végül mindent elmondtam amit Satorunak is. Hangom most még inkább remegett* - Hát ennyi az én csodás múltam. Tudni akarsz még valamit??*Pillantok rád de szemeim olyan szinten a fájdalomtól csillogtak amit te még nem láthattál soha és ha ez nem volt elég még sírni is kezdtem némán. Régen nem sírtam főleg nem mások előtt. Talán utoljára még a temetés után láttak sírni mások még egy-két hónapig utána egyedül sírtam elbújva vagy magamba fojtottam teljesen. Most viszont olyan voltam mint a temetésen. Egy megtört magányos fiú tele fájdalommal.* - Nem.... vagyok rossz.... ahogyan te hiszed*Mondtam remegve eltakartam az arcomat. Mindegy volt már, hogy így látsz nem érdekelt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:54 | Üzenet # 723 |
 Yaoista
| *Ahogy kiröhögsz, nem lepődtem meg igazán, csak az esett szarul, hogy beszólsz a gyógyszerek miatt.* - Várj... kérlek... az.. azok amiket múltkor mondtam... sajnálom... abbahagytam a gyógyszerek szedését, mert jobban éreztem magam... de... nem volt jó ötlet.... *Mondtam megbánóan.* - Abból egy szót sem gondoltam komolyan.... de ez más... kérlek higgyél nekem... ez nem nagy kérés.. csak pár nap.... könyörögöm... *Mondtam folyamatosan.* - Ez már egyszer megtörtént és nem akarom mégegyszer átélni ugyan azt... vagyél ki párnap szabit.... lyen dologba miért hazudnék..?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:55 | Üzenet # 724 |
 Yaoista
| *Tényleg elszomorodtam, hogy egyeüdl jársz ki. Most fogtam fel igazán mennyire magányos lehetsz. Ahogy mondod, hogy elmondod hirtelen nem tudtam, hogy örüljek-e vagy sem, mert gondoltam, hogy nem vidám történet lesz. Elolvastam a neveket és ahogy belekezdesz rádpillantottam és némán hallgattalak végig. A tekinteteden is meglepődtem és valahogy nagyon meg akartalak vígasztalni. Ahogy elkezdesz írni teljesen ledöbbentem, nem sámítottam rá, hogy egy ilyen magányos kisfiút találok a falak mögött. Amit mondasz kicsit fájt, denem mondtam semmit, csak elhúztam az arcod és kedvesen rádnéztem.* - Köszönöm, hogy elmondtad nekem.... *Mondtam halkan és magamhoz öleltelek.* - Soha nem gondoltam, hogy rossz vagy... *Suttogtam és elkezdtem a hátad simogatni nygtatásképpen. Életemben nem hallottam még ennyire szomorú történetet. Legalább egy kicsit enyhíteni akartam most a fájdalmad.* - Sajnálom, hogy miattam fel kellett hoznod egy ilyen fájdalmas emléket.... de örülök, hogy érdemenek tartottál arra, hogy elmond nekem.... *Mondtam őszöntén és kicsit jobban magamhoz szorítottalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.12, 23:55 | Üzenet # 725 |
 Yaoista
| - Figyelj ha kell szedd mondtam nem akarom, hogy bajod legyen*Mondtam komolyan de továbbra se hittem neked, de annyira kétségbeesett voltál* - Ehh komolyan miért nem lehet nekem nyugtom*Sóhajtok fel* - Akkor maradok, de te mondod el a főnöknek, hogy mi van kiváncsi vagyok mit fog szólni bár ahogyan viselkedik mostanság nem önmaga de mindegy. Viszont most elmennél?? Mert elegem van a mai napból nagyon is szóval kérlek*Kértelek meg látszott kivagyok bukva, hogy Rokuro nincs itt na meg megszoktam a jelenlétét*
|
|
| |