Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:15 | Üzenet # 751 |
 Yaoista
| *Amikor beszélni kezdtél akkor néztem rá Akihitora. Szörnyű volt így látni és mindent amit mondtál. Persze sokszor az agyamra ment, de hát imádtam őt.* - Meg fog gyógyulni. Tudod jól milyen mindig küzd és imád győzni most is ő fog és felfog épülni*Mondtam biztatóan de ígyis gondoltam.* - Minden rendben lesz meglátod*Törültem le könnyeid és láttam Rokuro reakcióját, de hát nem rosszból tettem viszont amikor letámadod őt nagyott néztem* - Satoru tudom, hogy kivagy, de ennek semmi értelme. Attól nem lesz jobb, ha hibásokat keresel. Itt senki nem hibás*Probáltam nyugtatni, de hiába. Nem tudtam mit csináljak. Sajnáltam, hogy nincs belőlem ilyenkor kettőxd* - Satoru ezzel akkor én is lehetnék a hibás hiszen velem volt és én voltam készen, de akkor inkább szídjál engem mint őt*Mondtam komolyan ismét megöleltem* - Most össze kell tartani nem marni egymást*Suttogtam persze tudtam jól Satoru a szíve mélyén nem így gondolja, de hát nem tud most gondolkozni ami érthető* - Mindjárt jövök*Engedtem el gyorsan megkerestem Rokurot* - Édes kicsi tündérkém*Mentem oda amikor megtaláltam és szorosan magamhoz öleltem* - Nem te vagy a hibás tudod jól csak kikészült teljesen Satoru azért mondta*Suttogtam mivel ismertelek tudtam magadtól is hibáztatod magad. Mondjuk kissé én is kivoltam magamra, mert visszagondolva tényleg annyira morbid amig mi elvoltunk ez történt Akihitoval.* - Gyere vissza Akihito bármikor felébredhet és ha nem fog látni még jobban kiborul*Suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:15 | Üzenet # 752 |
 Yaoista
| *Nem igazán nyugtattak meg a szavaid, teljesen kész voltam így is. Mondjuk abban igazad volt, hogy valóban egy harcos és ki fog tartani, de nagyon féltem, hogy ez most kevés. Mikor lelép Rokuro, nem is reagáltam rá, akkor is tudtam, hogy nekem van igazam.* - ezaz... véjed csak... *Toltalak el, most még veled se voltam valami kedves.* - Gondolom jól meg dugtad az éjjel... *Vágtam oda flegmán, ahogy elmentél. Visszafordultam Akihitohoz és inkább rá figyeltem. Elkezdtem a haját simogatni finoman, mert tudtam, hogy azt szereti.* - Ébredj fel hamar.... ne add fel.... nem veszíthetlek el.... *Suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:15 | Üzenet # 753 |
 Yaoista
| *Csak ott gubbasztva sírtam. Amikor lejöttél és meghallottam a hangom, hozzádbújtam és a nyakadhoz furtam az arcom. * - De igen... *Suttogtam.* - Én elvileg vele járok vagy mi... és... és.. *Kapkodtam levegő után.* - Ráadásl én csókoltalak meg és én.... *Egyre inkább hibáztattam magam és én teljesen elhittem, mit Saturo mondott, mivel már előtte is megforult a fejembe.* - Kért, ogy menjek hozzá, de én maradtam... *Öleltelekszorosabb.* - Keresett is... de lemerültem.... ha ott vagyok... akkor... akkor nem indul el.. *Remegtem a karjaidba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:17 | Üzenet # 754 |
 Yaoista
| *Tudtam jól, hogy kivagy ezért se vettem magamra a dolgokat* - Igen védem, ahogyan téged is és nem dugtam meg őt*Mondtam komolyan de többet nem. Persze köszönetet se mondtam, hogy odaküldte Rokurot most igen rosszul jött volna kixd - Kicsim ne mond ezt*Suttogtam és még jobban öleltelek. Annyira borzalmas volt az egész helyzet.* - Nem vagy hibás még ha ugyis hangzik akkor se. Inkább én vagyok hiszen én kértelek, hogy maradj velem*Suttogtam annyira magamra akartam venni mindent, hogy neked és Satorunak ne fájjon annyira* - A fájdalom beszél belőle, de Akihito felfog épülni és meglátod neked is megbocsát*Suttogtam nem is gondotlam magamra, hogy ha ismét jól lesz és együtt lesztek akkor én egyedül leszek. Úgy voltam sokkal fontosabb, hogy Akihito felépüljön és ne legyetek szomorúak. Persze én is az voltam, de hozzám ennyire közel nem állt, de nagyon aggódtam érte de valakinek erősnek kellett lennie* - Együtt átvészeljük*Öleltelek még jobban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:17 | Üzenet # 755 |
 Yaoista
| - De... mi van ha mégse...? Mi van ha... ha.... *Képtelen voltam folytatni, hogy mi lesz akkor, ha nem épül fel vagy valami. Nem is akartam belegodolni, hiszen imádtam őt, de még is ott levegett az agyamban, hogy mi van ha mégse éli túl, ha nem tér magához vagy bármi. AHogy szorosabban öleltél, jobban odabúújtam, most annyira jól esett, ahogy vígasztalsz. Ha nem lettél volna itt valószínűleg már rég összeomlottam volna. Elég sokáig így zokogtam hozzádbújva és igyekesztem erőtmeríteni belőled, hogy visszatudjak menni, és elviselni SAturo tekintetét, ahogy rámnéz. Mintha egy gyilkos lennék vagy ilyesmi.* - Ne hagyj magamra... *Suttogtam halkan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:17 | Üzenet # 756 |
 Yaoista
| - Erre még csak ne is gondolj*Suttogtam és végig öleltelek és simiztelek és kedves szavakat suttogtam a füledbe* - Nem foglak most már soha többé nem teszem*Suttogtam és komolyan gondoltam* - Gyere menjünk be*Töröltem le a maradék könnyeid majd egy puszi is kaptál megfogva a kezed visszamentünk* - Ülj le*Simitottam végig az arcodon majd pont bejött a doki*- Jó napot Uraim maguk rokonok??*Kérdezte* - Jó napot. Nem én a főnöke vagyok ő pedig szeretője*Mutattam rádxd* - Ohh értem és a rokonokat értesítették már??*Kérdezte itt Satorura pillantottam aki nemmel jelzett* - Majd én felhívom őket*Mondtam az orvos bólintott majd megvizsgálta Akihitot* - Nos egy picivel javultak az értékei szóval most már nagyobb esélyt adok a túlélésre. Később visszajövök*Azzal kiment* - Na akkor én meg később telefonálok Akihito anyjának*Mondtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:18 | Üzenet # 757 |
 Yaoista
| *Ahogy letörölted a könnyeim, nyeltem egy nagyot és bólogattam. Mögötted kullogtam, egyfajta védelemnek használtalak. Nem akartam most több támadást. Leültem ahogy mondtad, de nem mertem flnézni, csak szomorúan bámultam a földet. Ugyan néha felpillantottam Akihitora, nagyon reméltem, hogy rendbejön és minden olyan, vagy még jobb lesz mint eddig. Ekkor eszembejutottál, hogy azt se akarom, hogy te magányos legyél. Olyan zűrzavar volt most bennem, hogy azt se tudtam ki iránt mit is érzek. Ahogy a doki mondja hogy javultak zaz értékek én nagyon megörültem, ami rám is volt írva, mégha meg se szólaltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:18 | Üzenet # 758 |
 Yaoista
| *AHogy visszajöttetek úgy néztem Rokuro, mint valami véres rongyra. Én tényleg őt hibáztattam teljes mértéken.* - Minek hoztad vissza..? Cserben hagyta Akihitot... *Cirógattam őt tovább, annyira féltem, mondhatni a pokolban éreztem magam. Amikor mondja a doki, hogy jobbak az értékek rá mosolyogtam.* - Látod kicsim...? Kitartás... *Suttogtam és homlokon csókoltam. Pont nem érdekelt, hogy itt van Rokuro.* - Csak gyógyulj meg... *Olyan szelíden beszéltem, mintha nem is én lettem volna.* - Jó lenne ha elvinnéd inned a ribancod.... nem Akihito szeretője... magára hagyta... *Ránéztem Rokurora.* - Tudod te egyáltalán mi történt...!? Mezítláb, egy pólóban és egy nadrágban rohant hozzám, mert annyira félt... mert te nem voltál mellette... Inkább Mookyulnak dobtad szét a lábad... te meg ne próbáld beadni, hogy ne dugtad meg... *Néztem Mookyulra.* - Ahogy hozzáérsz... látszik...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:18 | Üzenet # 759 |
 Yaoista
| - Na látjátok mondtam én*Mosolyogtam közben Satoru néztem tényleg annyira más volt, de megértettem viszont amikor letámad téged hát kezdtem felhúzni magam* - Elég legyen!!*Mondtam először nyugodtabban végül falba vágtam* - Elég!! Nem hallottad?? Oké ki vagy borulva, de ne okold őt!!! Gyerünk tessék okolj engem. Hiszen én vagyok a hibás. Én vagyok olyan nyomorék béna fasz, aki kibaszott magányos főleg azon a napom és nem bír meg lenni egyedül. Én kértem, hogy maradjon és maradt mert totál ki voltam. Igen még sírtam is és nem volt szíve otthagyni!! Megmondtam nem feküdem le vele. Megcsókoltam igen, de mintha te nem ezt tetted volna fordított esetbe. Azt hittem nekem legalább hiszel, de persze miért is tennéd. Mintha te olyan kibaszott tökéletes lennél. Ígyi ki van nagyon is nem kell még neked is cseszegetned, de megmondtam szídj engem, felőlem aztán elmondhatsz engem minden szarnak, de őt neved a szádra. Tudod jól mennyire szeretem és téged is mint barát szóval szépen megkérlek fejezd ezt be!!
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:19 | Üzenet # 760 |
 Yaoista
| *AHogy nekem esik újra Saturo és elmondja, hogy mi volt, megint elkezdtek folyni a könnyeim. Kicsit meglepődtem, mikor a falbacsapsz, de annyira jól esett, ahogy kiállsz értem és megvédesz. Fölálltam és odamentem hozzád. Végigsimítotam a hátadon, hogy ámfigyelj.* - Hagyd... én... én elmegyek, vagyis... ki a folyosóra... nem akarok még több majd okozni.... *Suttogtam és kimentem a szobából. Leültem kint a folyosón egy székre. Tudtam, hogy igaza van Saturonak, én maradtam. Ugyan igaz, hogy te kértél, de mondhattam volna nemet is, hiszn tudtam, hogy Akihito vár vissza.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:19 | Üzenet # 761 |
 Yaoista
| *Nem érdekelt mikor rámszóltál én azért is folytattam.* - Jah hallom.... akkor menjél a kis szerelmed után aztán vígasztaljad... Hisze ő a megtestesült tökély, igaz...? Tudod mit..? Én ezerszer jobb vagyok, mint ő... sosem engedtem, hog megsérüljön... mindig óvni akartam... az a kis ringyó meg itt teszi az agyát, te meg vered utána a nyálad... na ne fárassz... Velem is csak azért keféltél, hogy közelebb kerülj hozzá... pont leszarod mi van velem.... folyton utána rohangálsz, akkor tedd most is... *Vágtam hozzád, majd rád se bagóztam, csak Akihtiora figyeltem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:20 | Üzenet # 762 |
 Yaoista
| - Akkor sem hagyom*Mondtam neki viszont ahogytan te folytatod a dolgokat nagyon szarul esett. Vicces volt, ha éppen nem Rokuro vagy Akihito mond el minden szarnak akkor te teszed azt* - Hát ez most nagyon jól esett köszönöm*Mosolyodtam el fájdalmasan és inkább nem mondtam többet, hanem kimentem Rokurohoz* - Jobb ha akkor jössz be, amikor nincs itt. Engem se bír elviselni*Suttogtam átöleltem probáltam nem kimutatni mennyire fájnak a szavai*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:20 | Üzenet # 763 |
 Yaoista
| *Ahogy kijöttél rádnéztem és oda is bútam szorosan.* - Olyan nem lesz szerintem... *Suttogtam és halkan zokogtam. Nem akartlak ezzel kikészíteni, mert tudtam mennyire utálod, ha sírok de annyira szerettem Akihitot. Lehet nem annyira, mint téged, de ős is fontos volt és nem akartam, hogy meghaljon. Soha nem éreztem még ilyen, még sosem halt meg senkim életemben.* - Köszönöm, hogy kiálltál értem... nagyon aranyos vagy.... *Suttogtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:21 | Üzenet # 764 |
 Yaoista
| *Szerencsére egyre jobb lett az állapotom és nem állt le többet a szívem. 48 óra múlva az orvos kijelentette már túl vagyok az életveszélyen már csak a kómából kell felébrednem. Viszont azt nem tudta megmondani az mikor lesz, ha lesz olyan egyáltalán, de azért az orvos bizakodó volt, hiszen eddig is kitartottam és igaza is lett 4 nap múlva felébredtem és akkor éppen te voltál ott. Lassan kinyitottam a szemeim de csak félig mivel fény bántotta, de persze megláttalak* - Szia*Suttogtam nagyon halkan addigra már magamtól lélegeztem*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:22 | Üzenet # 765 |
 Yaoista
| *AHogy eltelt a 48 óra és a doki közölte, hogy megmaradzs, úgy megkönnyebbültem, mint még soha. A kóma volt a legkisebb problémám, hiszen így legalább biztos lehettem benne, hogy egyszer felébredzs. Végig ott ültem meletted és hol a kezed, hol a hajad cirógattam. Próbáltam kitartani. Mikor már a csövek nagyrésze is eltűnt, az méginkább megnyugtatott. Aznap, mikor meghalottam a hangod, először nem akartam elhinni, majd felpattantam és végigsimítottam az arcodon.* - Szia.... *Suttogtam halkan és a homlokom nekitámasztva a tiédnek, nem bírtam ki és eleredtek a könnyeim.* - Nagyon... nagyon megijesztettél.... *Suttogtam halkan és homlokon csókoltalak. Csak úgy folytak a könnyeim a megkönnyebbüléstől és össze-vissza puszilgattalak.* - Végre... köszönöm.... *Nagyon boldog voltam és a kezem is remegett halványan, ahogy hozzádértem.* - Ne ijessz meg így többet.... *Néztem a szemeidbe és tényleg alig akartam elhinni, hogy ébren vagy és túlélted.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:22 | Üzenet # 766 |
 Yaoista
| - Ne sírj*Suttogtam nem tudtalak hirtelen hova tenni. Főleg, hogy minden homályos volt, de jó érzés volt, hogy ennyire örülsz nekem.* - Várj.... emlékszem rohantam... majd jöttél te aztán..... a kocsi..... elütött igaz??*Kérdeztelek a sok gyógyszertől igen kába voltam* - Mi volt..... utána??*Kérdeztelek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:23 | Üzenet # 767 |
 Yaoista
| *ELhúzódtam de éppen cska annyira, hogy meg tudjak szólalni. Leültem az ágyad szélére és az arcod cirógattam.* - Igen.. elütött... súlyosan megsérültél... *Mondtam kedvesen.* - Már... már azóta eltelt egy hét... nemvolt bizts, hogy túléled.... *Magyaráztam és nem bírván ki loptam egy csókot.* - Sajnálom... tudom, hogy nem szabad... csak.... biztosra akartmam menni.... *Mosolyodtam el kicsit fáradtan.* - Szóval... a mentőben leállt a szíved... de szerencsére visszahoztak... utána megműtöttek és kómába estél... *Cirógattalag nyugtatóan.* - Mostmár.... minden rendben lesz.... vannak dolgok, amit majd az orvos elmond, hogy úgy halld, rendben...? *Megnyomtam a nővérhívót, hogy jöjjön majd az orvos.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:24 | Üzenet # 768 |
 Yaoista
| *Némán hallgattalak végig. Nem volt jó hallani és igen csak megijedtem. A csókon viszont elmosolyodtam és bevillant még valami* - Rokuro.... vártam rá, de nem jött.... akkor hívtalak..... de megijedtem és letettem.... de egyre rosszabb lett az idő.... elment az áram.... sé féltem és csak... te voltál és... hozzád siettem*Suttogtam el addigra könnyes lett a szemem Rokuro miatt, hogy most sem volt itt.* - Remélem tényleg.... minden rendben lesz*Suttogtam befutott a doki addigra* - Ohh Akihito hát végre felébredt*Mosolygott és elkezdett vizsgálni persze te bentmaradtál a doki már nem is probált kiküldenixd. Szerencsére semmi agyi károsodásom nem volt. Elmondott az orvos is mindent és plusz a lábam. Attól teljesen kikészültem. Most jöttem rám tényleg nem érzem a jobb lábam na meg az egész gipszben is volt. Némán sírni kezdtem, de persze a orvos nyugtatót engem, hogy minden rendben lesz és minden esélyem meg lesz, hogy ismét járjak. Csak idő kell. Még pár dolgot elmondott majd kiment és ketten maradtunk ott. Kicsit még könnyeztem majd rád néztem. A kezedre simitottam* - Végig..... végig itt voltál??*Kérdeztelek szipogva még nem igen fogtam fel a dolgokat
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:25 | Üzenet # 769 |
 Yaoista
| *Nem tudtam mit mondani neked még, hiszen így volt. Öültem, hogy bejött a doki, mert lehet beszóltam volna. Ahogy elmondott mindent végig ott ültem melletted és simogattam a kezed, csak a vizsgálatnál engedtelek el. Ahogy kiment a doki visszaültem melléd és letöröltem a könnyeid.* - Igen itt... és továbbiakban is itt szeretnék lenni, ha megengeded nekem.... *Mondtam komolyan és az arcomhoz emeltem a kezed és belecsókoltam a tenyeredbe.* - Annyira fontos vagy nekem.... *Suttogtam és megint lefolytak a könnyeim. Látszott rajtam, hogy eléggé megviselt ez a hét.* - Szeretlek... annyira nagon szeretlek.... nem éltem volna túl, ha téged is elveszítelek.... *Suttogtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:25 | Üzenet # 770 |
 Yaoista
| - Persze, hogy megengedem*Suttogtam már picit jobban ment a beszéd. Nagyon megleptél a vallomással hirtelen és most vettem észre igazán milyen szörnyen festesz* - Héé tudod, hogy tőlem nem tudsz olyan könnyen megszabadulni*Suttogtam* - Mielőtt elveszítettem volna az emlékezetem tudod mi volt az utolsó gondolatom?? Hogy eljöttél értem és tényleg szeretsz és én olyan boldog voltam abban percben*Vallottam be de többet nem mondtam. Szeretelek még mindig ezt már jópárszor mondtam mióta Rokuroval vagyok azota is, de hát mintha el se hitted volna* - Ugye az arcom legalább nem sérült??*Kérdeztem édesen*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:25 | Üzenet # 771 |
 Yaoista
| - Még jó... nem is akarok... *Mosolyodtam el kicsit. Ahogy folytatod, hogy mire gondoltál, méginkább elmosolyodtam. Valahogy szörnyű érzés volt, hog ennyire szeretjük a másikat és még sem tudunk együtt lenni. Mikor kitérsz az arcodra végigsimítottam rajta.* - Nem... volt pár horzsolásod, de már begyógyultak... A lábad sérült a leginkább... szerencsére a belsőszerveid is megúszták... csak... rengeteg vért veszítettél... *Ey pillanatra elengedtelek és bekaptam a bogyót, amit már egy hete nem szedtem azért, hogy hátha vért kell adnom neked vagy valami.* - Kicsim... én szeretném, hogyha majd a dokik azt mondják, hogy szállítható vagy, ha átmennénk egy másik kórházba... ahol kezelésen voltam... *Mondtam kedvesen és a kezed cirógattam.* - Ott tudom, hogy jó orvosok vannak és... n is be tudnám fejezni a kezelésem... ha nem akarok, akkor nem.... annyira nem fontos, mármint... csak azt szeretném, ha a legjobbak foglalkoznának veled...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:25 | Üzenet # 772 |
 Yaoista
| - Akkor jó tudod nem lett volna jó, ha vége lenne a karrieremnek*Nevettem fel*(ha tudná mi vár ráxd)* - Ismét megtanulni járni basszus akkor így mi lesz a meloval?? Miből fogom ellátni magam??*Estem kissé kétségbe na nem mintha nem segítenétek, de az hogy szüleim segítsenek az eszembe se jutott mivel nem akartamxd max anyám, de hát abba apámnak is van belszólása az meg nem kell* - Hát akkor elég szerencsés voltam, mi?? Bocsánat, hogy nem hittem neked én maradni akartam szóval nem akartam ismét neked keresztbe tenni, ne haragudj jó??*Pillantottam rád bűnbánóan* - Amugy azért durva, hogy megálmodtam nem??*Kérdeztelek majd amikor kifejted az ötleted csak elmosolyodtam. Annyira jól esett, hogy törödsz velem. Most olyan volt mintha veled lennék együtt és nem Rokuroval aki még itt sincs és ez elégé fájt, de most nem mutattam.* - Oké legalább te is meggyógyulsz milyen romantikus lesz*Nevettem fel halkan* - Köszönöm, hogy itt voltál végig velem ez sokat jelent....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:25 | Üzenet # 773 |
 Yaoista
| - Akihito... ilyenek ne gondolkozz... *Mosolyodtam el.* - Öhm... nekem van egy ötletem, de lehet nem fog tetszeni, nyugodtan mondhatsz nemet is... a lakásomban van egy vendégszoba és.. elég nagy a hely két embernek... ha gondolod, odaköltözhetsz... vagyis... én szeretném... legalább tudnék rád figyelni... *Mondtam és kicsit zavarba jöttem, még senkinek se ajánlottam fel, hogy lakjon nálam.* - Én igazáól... nem tudom... kicit ijesztő... a... a tüzet is megálmodtam régen... és most ez... nem tudom mi baj va velem... *Engem ez nagyon megrémített. Ahogy felnevettél, elmosolyodtam.* - Régen hallottam, ahogy nevetsz... és valóan.. legalább melletted lehetek... nem akarom, hogy azt érezd, csernbenhagylak... én sosem akartam, hogy ezt érezd... ezért.. most mindent megteszek, hogy bebizonyítsam neked, hogy melletted vagyok, történjen bármi... *Magyaráztam és kicsit elmosolyodtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:26 | Üzenet # 774 |
 Yaoista
| - Hát nem tudom. Nem mondok még semmit jó?? Egy biztos nem akarok sokáig kórházban lenni tudod kicsiként sokat voltam, mert igen beteges voltam.*Jegyeztem meg rájöttem mennyi mindent nem tudtunk egymásról. Hiszen a kapcsolatunk leginkább abból állt, hogy vitáztunk és kibélkültünk. Most hogy nem vagyunk együtt egyre több dolgot mondunk el egymásnak.* - Ugyan szerinem semmi baj nincs veled csak legközelebb mondjuk valami jót álmodj meg*Mosolyogtam bár tudtam ez nem így működik* - Vicces nem most itt eldumálunk tök jól, de ehhez ennek kellett történie*Sóhajtok fel és igen csak fáradt voltam azért* - Most már elhiszem, de a múltat akkor se lehet viszsacsinálni*Suttogtam és igazából rá akartam kérdezni volt e bent Rokuro de inkább nem tettem* - Bocsi hogy ennyire megijesztettelek nem akartam*Suttogtam* - Nem is aludtál mi?? Enni se ettél mivel fogytál. Az arcod sápadt és nyúzott szóval tessék ma szépen aludni és enni különben nem jöhetsz be többé*Mondtam komolyan e csak féltésből* - Bár legalább nem vagy büdi*Nevettem fel valahogy oldani akartam a dolgokat nem akartam még azzal foglalkozni mi lesz velem* - De még ígyis nagyon jóképű vagy*Simitottam az arcodra*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:26 | Üzenet # 775 |
 Yaoista
| - Nyugodtan gondolkozz rajta, ameddig csak szeretnél... *Mosolyodtam el kedvesen. Teljesen máshogy iselkedtem most, túlságosan féltem.* - Jó lenne... ha minden álmom így valóra válna, az.. tökéletes lenne... mármint.. ha minden jó álmom... *Javítottam ki magam.* - Nem.. kellett ennek megtörténnie... én csak... féltékeny voltam... és hiába hiszem el, hogy szeretsz engem még, mégsem velem voltál.. így egyszerűbb volt támadni... tudom, hülyeésg... csak már... kezdem unni, hogy mindig én jövök ki majdnem minden szituációból vesztesen.. és ost nem csak rád értem, hanem mindenre... *Mondtam és lehajtottam a fejem.* - Sajnálok mndent... *Mondtam komolyan. Nem mondtam semmit a nem evésre és alvásra, viszont a fenyegetésedre felkaptam a fejem.* - Ez... nem olyan egyszerű.... ne mond ezt kérlek... *A nem vagyok büdin, azért elmosolyodtam.* - Nem, hogy éjszakára itt maradjak... *Magyaráztam. Ahogy az arcomrasimítasz belesimult az arcom a kezedbe.* - Álmomban... mindig azt láttam... ahogy ott vagy a karjaimba... és nem igazán tudok aludni... de nincs semmi baj.... jól vagyok... most... az a fontos, hogy te meg gyógyulj....
|
|
| |