Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:27 | Üzenet # 776 |
 Yaoista
| - Úgy lesz*Bólintottam* - Értem mire gondolsz*Mosolyodtam el majd csak felsóhajtottam* - Satoru most már mindegy. Lehetne, hogy ne beszéljünk a múltról?*Kérdeztelek* - Csak aggódom érted*Mondtam komolyan* - Figyelj azt mondtad, hogy vigyázzni akarsz rám igaz?? Hát ha kidőlsz nehezen fog menni szóval hmmm mi lenne, ha megkérdeznénk, hogy itt aludhatsz e?? Ígyha felébredsz látod, hogy egyben vagyok, de aludnod muszáj és enned is. Kell az erő hozzám hidd el*Kuncogtam majd a lábamra pillantottam* - Mi van ha még se fog menni??*Céloztam a lábamra*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:27 | Üzenet # 777 |
 Yaoista
| - Igen, sajnálom... csak elkalandoztak a gondolataim.... *Mosolyodtam el halványan.* - Igen, tudom, hogy aggódszértem.. de nem kell... jól vagyok tényleg... *Ez azért kicsit túlzás volt, sőt nem is kicsit. Az ötleted nagyon tetszett.* - Rendben.. ez jól hangzik... amúgy meg, ha rólad van szó, bármeddig kibírom... *Pusziltalak meg lágyan. A lábadra sóhajotottam egyet.* - Hát... te úúgy sem adod fel, biztos sikerülni fog... az orvo nem mondta, de csak 40% volt az esélye annak, hogy túléled.. így aztán... bennem nincsen kétely... na meg ott leszek veled...majd segítek... oké..? Ne is gondolj arra, hogy nem sikerül... de édesem, ha még is így lenne... én akkor is veled vagyok... *Mondtam komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:27 | Üzenet # 778 |
 Yaoista
| - Szerintem előttem nem kell játszanod a kemény pasit*Mosolyogtam a puszi nagyon jól esett és nem is mondtam, hogy ne tegyél ilyet* - Mondjuk igazad van, ha valamit akarok eddig sikerült, csak ez mégis más, de nem fogom feladni*Mondtam komolyabban* - Édes vagy de nekem az nem lenne élet, na de kár is erről beszélni igaz?? Hiszen ugyis sikerülni fog*Suttogtam ásítottam egyet* - Olyan fáradt vagyok.... Satoru megölelsz egy kicsit??*Kérdeztem igen halkan. Szükségem volt arra, hogy érezelek téged most*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:27 | Üzenet # 779 |
 Yaoista
| - Senki se szereti gyengének mutatni magát... *Mosolyodtam el kicsit.* - AMúgy meg nem játszon.. kemény vagyok... *Vigyorodtam el. Ahogy mondod, hogy sikerülni fog megciógattam az arcod.* - Neked mnden... *Ahogy kéred, hogy öleljelek meg, féloldalasan befeküdtem melléd félig ülve, hogy oda tudj bújni, persze a nem begipszelt lábad felöl, hogy kényelmes legyen.* - Gyere... *Öleltelek magamhoz és finoman simogatni kezdtem a vállad és adtam egy puszit a fejedre.* - ALudj egy kicsit... látom fáradt vagy... a gyógyszerekk kiütnek... *Simiztelek folyamatosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:28 | Üzenet # 780 |
 Yaoista
| - Akkor is befogsz menni hozzá nem tilthat el tőle*Mondtam komolyan és tovább öleltelek* - Ne köszönd kicsim hiszen szeretlek*Mosolyogtam majd elmentünk hozzám, mivel most nagyon feszült volt a levegő így megmondtam csak holnap jöjjünk vissza. Nem történt semmi csak öleltelek és vigasztaltalak, majd amikor aludtál felhívtam Akihito szüleit, mivel csak az otthoni szám volt meg azon hívtam, de csak az üzenetrögzítő felelt így otthagytam üzenetet utána visszamentem hozzád majd másnap haza vittelek amikor elkészültem bementünk a kórházba. Persze Satoru rideg volt és beszólt ami rossz volt, de elnéztem neki és nem is igen mondtam semmit, de arról biztosítottam itt vagyok neki, ha mégis szüksége lenne rám. Még aznap a melohelyen mindent elintéztem vagyis lemondtam meg átszerveztem a dolgokat, mert tudtam te se fogsz dolgozni mostanság. Bent elmondtam mi van hiszen hamar jönnének a pletykák arra nem volt szükség. Következő napokban vagy a kórházban voltam vagy veled vagyis nálam voltunk. Még csók se történt, se semmi más, de olyna közel kerültünk egymáshoz mint eddig még soha csak kár, hogy ilyen áron. Akihito szerencsére túl volt az életveszélyen így legalább te is jobban lettél kicsit. Napi szinten azért be kellett mennem a melohelyre, de igyekeztem minél kevesebbre csökkenteni és telofonról és gépről intézni amit kell. Reggel szokásosan mentünk be együtt, amikor már az ajtóba meghallottuk Akihito hangját. Sokszor azt kívánom bár fogná be, de most annyira jó volt hallani őt ismét. Benyitottunk és tényleg fent volt és hát igen csak rosszkor érkeztünk* - Sziasztok*Köszöntem miközben ölelkeztek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:28 | Üzenet # 781 |
 Yaoista
| - Ebben igazad van*Bólintottam* - Jaja kemény vagy*Kuncogtam majd amikor befeküdtél rögtön odabújtam* - Ez jól esik most nagyon*Suttogtam magamba szívtam az illatod amit annyira imádtam.* - Igen az lesz*Bólintottam majd megjelentek Rokuroék és igen csúnyán pillantottam rájuk, de Rokurora fájdalmasan is* - Van képetek azok után kettesbe jönni?*Kérdeztem remegve mert tudtam jól volt valami éjszaka sőt én sexre gondoltam meg amugy is őt választotta helyettem* - Vártalak*Suttogtam fájdalmasan Rokuronak és ismét könnyek gyűltek a szemembe* - Vártalak, de nem jöttél...*Kezdtem el sírni a kezed szorítottam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:29 | Üzenet # 782 |
 Yaoista
| *nagyon jó volt, hogy melettem vagy és nem próbálkozol most mindenfélével. Soha nem éreztem senkit ennyire közel magamhoz, még Akihitot sem, valahogy veled teljesen más volt ez a kapcsolat. Bensőségesebb és szerelmesebb. Még az sem zavart, hogy nem csókolozunk, elég volt, hogy odabújhatok és te átölelsz. Mikor jött a hír, hogy Akihito túléli, annyir megkönnyebbültem, hogysírva öleltem szorosan a nyakad, de ezek már örömkönnyek voltak. Be is mentünk a kórházba, persze én csak veled, mert úgy éreztem, most én vagyok a rossz mindenki szmében, egyedül a tiédbe nem. Amikor meghallom Akihito hangját felragyogott az arcom és vidáman léptem be, de pillanatok alatt lefagyott az arcomról a mosoly.* - Én... én nem... -*Néztem Mookyulra.* - Nem mondtad soha, hogy félsz a vihartól... akartam szólni, de lemerültem és... *Próbáltam magyarázni.* - Tudom, hogy az én hibám... de nem tudom, hogy tudnám jóvátenni... *Nekem is eléggé fájt, hogy íg látlak téged Saturoval, de nem mondtam semmit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:29 | Üzenet # 783 |
 Yaoista
| *Ahogy mondod, hogy jólesik, elmosolyodtam és lágyan a hajadba túrtam. Éppen így egyelegtünk, mikor megjelentek Rokuroék. Én nem voltam mérges Mookyulra, megértettem az érzéseit, így neki intettem is, de Rokurora rá se néztem, mintha ott se lenne. Ahoghy megszólalsz és ő meg mentegetőzni próbál, komolyan ránéztem.* - Ugyan már... ott voltál Mookyulnál... ha nincs hat telefonja, egysem.... *Mondtam komolyan és nagyon ridegen, téged is jobban magamhoz öleltelek, mintha védeni próbálnálak tőle, ami egyébként hülyeség volt :D.* - Semmi jogod itt lenni... egész héten ide se néztél, nem is érdekelt, csak Mookyullal voltál... *Vágtam oda, csak hogy szúrjak még.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:29 | Üzenet # 784 |
 Yaoista
| - Akihito az én hibám én kértem, hogy maradjon mert ki voltam borulva nagyon, de semmi olyan nem történt, de ha tudta volna Rokuro veled lett volna és én elengedem*Mondtam komolyan közben téged öleltelek át, na igen mindig ezt felállást akartuk Satoruval, de nem így bár ironikus volt, hogy baleset előtt pont fordítva voltunk* - Satoru ne hazudj. Itt voltunk mi is végig még ha te nem is akartad. Az oké, hogy kivagy, de most már állj le, mert ez már igen túlzás és amugy is ez a ő dolguk nem a miénk*Mondtam komolyan most tényleg messzire ment Satoru*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:29 | Üzenet # 785 |
 Yaoista
| - Én vagyok a hibás?? Mondani akartam, de nem tudtalak elérni és amugy is azt mondtad én számítok szóval vihar ide vagy oda nem velem voltál hanem vele én meg egyedül te is magamra hagytál pedig azt mondtad te soha nem teszed. Én hittem neked főleg, hogy te is miken mentél keresztül mégis vele voltál aki bántott téged*Fakadtam ki egyre jobban sírtam főleg amikor azt mondod nem is volt itt* - Nem.... nem voltál itt???*Kérdeztem remegve főnököt meg se hallottam*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:30 | Üzenet # 786 |
 Yaoista
| *Nem érdekelt Mookyul magyarázása, csak félig kedvesen rámosolyogtam, hogy menjen a fenébe. Tudtam, hogy ő is csak a szerelmé védi, de akkoris az egész Rokuro miatt volt. Nem mondtam semmit, csak téged hallgattalak és ahogy elkezdesz remegni, próbáltalak lenyugtatni.* - Shhh... nyugalom... ne húzd fel magad... *Nyugtatgattalak. Nem akartam, hogy nagyon felidegeld magad, mert ismertelek már annyira, hogyha felhúzod magad, akkor nővért kell hívni és nem akartam, hog begyógyszerezzenek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:30 | Üzenet # 787 |
 Yaoista
| *Ahogy Sautro azt mondja, hogy nem is voltam bent meg semmi és te még nkki hiszel, majdsírvafakadtam.* - Ezt hogy hiheted el..!? Hogy ne lettem volna itt... !? Saturo nem hagyta soha, hjogy maradjak, de minden nap jöttünk!! Én sajnálom ami történt... *Suttogtam és lehjtottam a fejem. Belekapaszkodtam Mookyul kezébe, hogy ne kezdjek el sírmoi újra.* - Én nem akartam rosszat... csak segíteni... Ne utálj kérlek... *Suttogtam és csak lefolt pár könnycseppem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:30 | Üzenet # 788 |
 Yaoista
| - Én már nem tudom higyek, de most is belékapkodsz még csak ide se probálsz jönni*Mondtam remegő hangon téged is egyre jobban szorítottalak persze amennyi tőlem telt mostxd* - Nem utálak.... de most menj el*Suttogtam és visszabújtam hozzád. Nem tudtam tényleg mi az igaz, de amit tudtam az bőven elég volt* - Ha segíteni akartál volna ott lettél volna*Jegyeztem még meg halkan*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:30 | Üzenet # 789 |
 Yaoista
| *Satoru most már én is csúnyán néztem. Nagyon rossz volt ez a helyzet.* - Akkor most elmegyünk, de te is tudod Satoru, hogy minden kifog derülni. Ja és szerinted majd így visszafogod kapni Akihitot?? Többet néztem volna ki belőled*Morogtam* - Gyere most elmegyünk*Indultam veled kifelé mielőtt még végén bemosok egyet Satorunak* - Minden rendben lesz megoldom, hogy beszéljetek*Suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:31 | Üzenet # 790 |
 Yaoista
| *Féltem odamenni hozzád, így nem is reagáltam rá, de ahogy elküldesz, rádpillantottam. A megjegzésed az még ott ütött, ahol fáj és tiltakoni akartam, hogy ne menjünk, mert beszélni akartam veled, de Mookyul már kihúzott és amúgy se akartam volna hármasban maradni. Ahogy mondod, hogy elintézed, hogy beszéljünk, háláan rádnéztem és végül átöleltem a nyakad. Nem akartam azt mondani neked, hogy mennyire szeretem, de bennem volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:31 | Üzenet # 791 |
 Yaoista
| *Csak vágtam egy pofát nem így akartalak visszaszerezni, csak még egy kicsit kettesben vele akartam lenni. Ahogy bújtál, halványan elmosolyodtam és adtam egy puszit a fejedre.* - Semmi baj... *Sóhajtottam egyet.* - Tényleg voltak itt... de Rokuro egyszer sem jött egyedül, csak Mookyullal... én így értettem... *Magyaráztam és végigsimítottam az arcodon.* - Minden rendbe jön.. ha akarsz vele beszélni, én nem mondhatom, hogy ne tedd... *Suttogtam és szorosan öleltelek, csak egy kicsit akartam még, hogy rám legyen szükséged.* - Szeretlek... *Suttogtam. Nem is tudtam miért mondom, hiszen tudtam, hogy most nem az enyém vagy, de mégis j érzés volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:31 | Üzenet # 792 |
 Yaoista
| *Szorosan magamhoz öleltelek* - Legalább már felébredt. Érhető, hogy még meg van zavarodva na meg erre Satoru is rátesz, de neked türelmesnek kell lenned és ha olyat is mond ami rossz neked nyeld le inkább. Biztos vagyok benne, ha megbeszélitek akkor ki fogtok békülni*Mosolyogtam rád és a szavaim őszinték voltak. Én tényleg nem akartam közétek állni a te boldogságod volt az első, ha Akihitoval vagy az akkor elfogadom. Nekem az is elég ha barátként melletted lehetek* - Haza vigyelek?? Vagy jössz hozzám??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:32 | Üzenet # 793 |
 Yaoista
| - Volt itt??*Pillantottam rád* - De miért vele jött mindig?? És történt köztük valami?? Tudsz valamit??*Kérdeztelek kétségbeesve de aztán csak megráztam a fejem* - Ne is mondj semmit inkább*Suttogtam még jobban bújtam hozzád most te nyújtottad számomra a biztonságot* - Igen tudom, bár kimondtad volna akkor amikor kellett volna*Suttogtam már teljesen hozzádsimultam persze amennyire a sérülések engedték* - Maradj itt velem*Suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:32 | Üzenet # 794 |
 Yaoista
| *Már pont mondtam volna, hogy igen, hogy csókolóztak, de nem ahogy kérted, utána bele se vágtam.* - Én is ezt kívánom.. de jobb később, mint soha, nem igaz...? *Mosolyodtam el és kedvesen simiztelek.* - Nem megyek sehova desem.. amíg akarod, maradok... *Suttogtam én is és homlokoncsókoltalak.* - Én sem akarok elmenni... *Mosolyodtam el és az arcodra simítottam. szerettelek volna megcsókolni de nem mertelek. Életemben először nem mert megcsókolni valakit Féltem, hogy elveszik a varázs és elöksz magadtól, így csak végigsimítottam az ajkadon, hogy legaláb így érezzem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:32 | Üzenet # 795 |
 Yaoista
| - Igen.. igazad van.... most az a fotos, hogy jólérezze magát... aztán.. csak megbcsát egyszer nekem.. *Mosolyodtam el én is. Anyira hálás voltam, hogy itt voltál melettem.* - Hozzád szeretnék... nem akarok egedül otthon lenni... *Mondtam lehajtott fejjel, azért szégyeltem magam, hogy így kihasználom a kedvességed.* - Tudod, mit..? Felejtsd el.. vigyél haza... én nem akarok fájdalmat okozni neked... biztos nem könnyű így velem lenni barátként... meg folyton neked histizek.. még a végén kiszeretsz belőlem... *Kuncogtam, bár egyáltalán nem volt ősiznte.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:33 | Üzenet # 796 |
 Yaoista
| - Megfog rád nem lehet haragudni*Mosolyogtam* - Oké akkor menjünk*Bólintottam már indultam is volna, amikor megszólatlál* - Kicsim ne butáskodj amugy se hagynálak magadra. Vagy te jösz vagy én megyek, de egyedül nem maradsz. Én jól vagyok nekem az elég, hogy végre veled lehetek. Ennyit még sosem voltunk együtt nem ennyire közel és még ha csak barátod lehetek akkor is veled szeretnék lenni*Mondtam őszintén* - Amugy meg nem fogok belőled kiszeretni, mivel minden nap egyre jobban belédesek*Vallom be zavartan*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:33 | Üzenet # 797 |
 Yaoista
| - Igen ez igaz*Mosolyodtam el és szépen lassan megnyugodtam* - Akkor jó nem lenne jó egyedül lenni*Motyogtam majd amikor végigsimitottál az ajkaimon reflexből megnyalintottamxd* - Furcsa vagy*Jegyeztem meg az egyik kezemmel átöleltem a derekad* - Amig el nem alszok sőt utána is maradj itt és ölelj*Suttogtam nem tudtam miért hogy végig itt voltál vagy Rokuro miatt vagy gyógyszerek miatt de most nem tudtam és nem is akartam tiltakozni ellened sőt* - Hiányzott már az ölelésed ami mindig megnyugtat*Suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:33 | Üzenet # 798 |
 Yaoista
| *Ahogy rámszólsz hogy ne butáskodjak és mondod, hogy nem hagysz egyedül, rádnéztem és elmosolyodtam.* - Nagyon kedves vagy... *Simítottam az arcodra és odahajolva adtam egy puszit az arcodra.* - Köszönöm, hogy ennyit törődsz velem... és így elviseled a hülyeségeim... sokat változtál... *Mosolyodtam el.* - Vagy csak felfetted a valódi önmagad... *Öleltelek át.* - Akkor menjünk hozzád... szeretek ott lenni... mindennek olyan illata van, mint neked... *Mosolyodtam el édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.13, 00:34 | Üzenet # 799 |
 Yaoista
| *Ahogy megnyalintotad a szád, hát ész voltm, de tartottam magam :D.* - Nem vagyok furcsa egyáltalán... csak elszoktál tőlem... *Mosolyodtam el.* - Eszem ágában sincs felkelni.. talán én is tudok aludni egy kicsit, ha érzem, hogy itt vagy... *Mondtam kedvesen és én is jobban odahúztalak.* - Ne félj... örzöm az álmod... nekem is hiányzott már... jobban, mint gondolnád... *Nagyon hiányzott, hogy a böröd a bőrömön érezhessem, hogy csókolhassalak, ölelhesselek, ahogy nekem tetszik. gondoltam vagyis inkább rméltem, hogy eljön még azaz idő, mikor et újra meg tehetem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:25 | Üzenet # 800 |
 Yaoista
| - Igen ez igaz csak most olyan kedves vagy és nem a kis casanova*Kuncogtam édesen* - Akkor alszunk együtt mint régen*Suttogtam és benyúltam a felsőd alá hátad simogattam* - Remélem nem baj csak hogy jobban érezzelek*Suttogtam hozzád képest igen forró voltam* - Olyan hideg vagy*Simogattalak tovább most így olyan volt tényleg mint régen mintha most is együtt lennék*
|
|
| |