Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:46 | Üzenet # 826 |
 Yaoista
| *Ahogy hallgattalak, igazat adtam neked és kicsit el is mosolyodtam, hogy ennyire kedves vagy. AHogy a hűtőnél mögém léptél és átöleltél egyikkezemmel a karjaidra simítottam. Anniyra reflexből jött, hogy bele se gondoltam a helyzetbe.* - Öhm... te vagy a szakács.. tőlem ilyeneket ne kérdezz... a rántottánál meg a főttésztánál megállt a tudományom... *Kuncogtam el magam és rádpillantottam, de valahogy nagyon közel voltál, mégse zavart. Addig addig néztelek, míg nem adtam egy puszit az arcodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:48 | Üzenet # 827 |
 Yaoista
| - Édes vagy*Kuncogtam és a puszin is elmosolyodtam persze kihívás volt, hogy ne csókoljalak meg* - Akkor mit szólnál, mivel nagy választék nincsen tojásos nokedlihez salátával?? Már régen ettem és az a egyik kedvencem*Mosolyogtam a pocid simogattam* - Fogytál kincsem*Mondtam aggódalmasan*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:48 | Üzenet # 828 |
 Yaoista
| *Imádtam a hangod hallani még akkor is, ha tudtam, hgy ezt most a gyógyszer miatt tehetem meg. Ahogy te is a farkamhoz nyúltál, egy pillantra elválltam farkadtól és felsóhajtottam. Nagyjából mióta elmentem sajnos csak a jobb kezem maradt társnak és az, hogy te gy hozzámérsz, teljesen kikészített. AMint összeszedtem magam kicsit ismét farkadnak estem még nagyobb hévvel. Szívtam, haarapdáltam, nyalogattam a jóérzé határain belől.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:49 | Üzenet # 829 |
 Yaoista
| - Mi a baj??*Néztem rád igen homályos tekintettel majd ahogyan ismét szopni kezdtél hát készen voltam.* - Ahh ez ahhhhh*Csak ennyit tudtam kinyögni bár mozogni nem igen tudtam, de a farkadat ismét simogatni kezdtem hevesebben amennyi tőlem telt* - Ahhh.... én is akarlak ahhh téged*Nyögtem na igen tényleg be voltam gyógyszerezve de mondjuk Rokuro mellett megszerettem szopni*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:51 | Üzenet # 830 |
 Yaoista
| - Tökéletesen megfelel... nagyon jól hangzik... *Ahogy simizted a pocim, lehunytam a szemem, csak a fogytamra nyitottam ki a szemem.* - Semmiség... *Néztem rád.* - Csak tudod a baleset... meg az egész kicsit kikészít, de amúgy jól vagyok... nincs baj, ne aggódj.. *Simítottam az arcodra.* - Ha ideges vagyok, mindig fogyok valamennyit, mert nem tudok enni... De hamar vissza is jön... *Magyaráztam, azért cuki volt, hogy így aggódtál értem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:53 | Üzenet # 831 |
 Yaoista
| - Akkor ezt megbeszéltük*Mosolyogtam* - Igen igen tudom, de akkor is vigyázz magadra vagy majd én rád és simán visszahízlalak*Nevettem fel de komolyan gondoltam* - Na nem mintha így nem lennél sexy*Kacsintottam rád majd elléptem tőled* - Na akkor te leszel a kis kuktám*Mosolyogtam majd neki is láttunk főzni közben végig magyaráztam neked mit, hogy is kell csinálni na igen tényleg profin mozogtam a konyhábaxd* - Mesélsz nekem a családodról??*Kérdeztem egy kis idő után*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:53 | Üzenet # 832 |
 Yaoista
| *Elválttam a farkadtól és végigimítottam az arcodon.* - Majd ha meggyógyultál, annyit kapsz belőlem, amennyit csak szeretnél... *Bújtam oda és a nyakadba csókotam, persze közbe folyamatosan simogattam a farkad.* - Hogy a jobb..? A kezemmel vagy a számmal..? *Suttogtam a füledbe és megharapdáltam, közben visszatértem nyakadra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:53 | Üzenet # 833 |
 Yaoista
| - Pedig..... már jobb vagyok sőt..... szeretem is*Fejtem ki vigyorogva édesen* - Ahhh hát legyen...... ahhh mindkettő*Nyögtem oldalra döntöttem a fejem majd hirtelen megfogtam a kezed két ujjad bekaptam és szopogatni kezdtem, hanem a farkadon akkor itt mutattom meg mit tanultam és a farkad most nem simogattam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:54 | Üzenet # 834 |
 Yaoista
| *Ahogy mpondod, hogy már szreted is, azért az kicsit csarul esett, de nem mondtam semmit, csak elmosolyodtam. AHogy megfogtad a kezem és az ujjaim kezdted szopogatni, hát kész voltam a látványtól. Én is rátettem egy lapáttal és még húzógattam is az ujjam.* - Nagyon szexi vagy.... *Suttogtam a füledbe, de én nem hagytam abba simogatásod. Egyre gyorsabban mozgattam a kezem a farkadon. Nagyon tetzett az egész helyzet, csak sajnáltam, hogy ennek ilyen állapotba kell megtörténnie.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:54 | Üzenet # 835 |
 Yaoista
| *Elvigyorodtam rajtad egyre jobban nyögtem már amennyire tudtam az ujjaidtól. Ismét izgatni kezdtelek hevesebben a nyálam is már kifolyt annyira élveztem a dolgokatxd* - Ahhh Satoruhhh*Nyögtem édesen a neved többször is végül el is élveztem és addig még bírtam amíg te is elmentél, de utána mint akit fejbe vágtak kidőltem a kezem még a farkadon volt na meg a számba az ujjaidxd. Csak másnap reggel ébredtem és szerencsére este nem volt rémálmom.* - Reggelt*Motyogtam édesen persze addigra rendbe voltam rakva. Pont jött az orvos meg egy nővér megcsinálták amit kell közben kezdtek leesni a dolgok így amikor kimentek rád pillantottam* - Satoru mi tegnap??*Kérdeztem csak ennyit tőled*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:55 | Üzenet # 836 |
 Yaoista
| - Biztos vagy benne... de azért nem lenne jó, ha gurulnék, mert még elveszíteném az állásom... *Kuncogtam el magam és kicsit elpirultam megjegyzésedre. AHogy elengedtél megforultam.* - Úgy tűnik... *Szépen csinálgattam, amit mondtál, de hát tényleg látszott, hogy elég kis béna voltam, de azért igyekeztem. Kérdésedn elmosolyodtam és bólogattam.* - Persze... Anyukám és apukám jól meg vannak.. testvérem az nincs, úgyhogy én vagyok az egyszem fiúk... elfogadnakk olyannak, amilyen vagyok, bár azért láttam, hogy kicsit sajnálják, hogy nem lesz unoka, de azt mondták, hogy amíg boldog vagyok, őket nem érdekli... szóvl... mondhatni irigylésre méltóak... nagyon szeretem őket... *Magyaráztam mosolyogva. Egész este megint beszélgettünk és elég sokat meséltem a családomról. Végül megiont ott aludtam és mellédbújva szunyokáltam. Reggel, mikor felébredtem, téged figyeltelek és úgy voltam vele, amíg téged, vagy Akihitot nem küldöm el, nem tudok ténylegesen az egyikőtökkel lenni.* - Sajnálom Mookyul... *Suttogtam és adtam egy puszit, majd leléptem. Hazaentem átöltözni, majd a kórházba vettem az utat. Bementem Akihitohoz, de persze Saturo ott volt.* - Sziasztok... *köszöntem halkan.* - Akihito én... szeretnék beszélni veled...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:55 | Üzenet # 837 |
 Yaoista
| *Miután befejeztük a játszadozást és te csak úgy kidőltél, elkuncogtam magam.* - Édes vagy... *Mosolyodtam el. Szépen letisztiottam mindent és rendbetettem., majd visszabújtam melléd és magamhoz öleltelek. Adtam egy puszit és néztem, ahogy alszol. Én már nem tudtam aludni. Reggel, mikor felébredtél már csak melletted ültem és a kezed cirógattam.* - Neked is édesem... *Suttogtam. Ahogy a doki eláátott meg minden és kiment, visszaültem és ismét a kezed cirógattam. kérdésedre rádnéztem, majd bólintottam.* - Igen... *Eldöntöttem, hogy nem fogok neked többé hazudni, akármiről is legyen szó.* - Mondanám, hogy sajnálom, de akor hazudnék... én... én még mindig nem adtam fel a reményt... én még mindig vissza akarlak kapni, akármilyen botor dolog... *Mondtam komolyan. Éppen hogy csak végigmondtam már be is jött Rokuro. Vissza se köszöntem még mindig dühös voltam rá agyon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:57 | Üzenet # 838 |
 Yaoista
| - Értem akkor jól emlékeztem*Sóhajtok fel* - Hát én sem bánom vagyis igen is meg nem is, de én Rokuroval vagyok. Satoru őszintén most tegnap én annyira közel éreztelek magamhoz, de nem tudok mit mondani szóval se igent se nemet, hogy leszünk e még együtt*Mondtam őszintén de legalább már nem zárkoztam el tőled de még mindig féltem tőled azért* - Szórakozni se akarok senkivel*Mondtam komolyan akkor befutott Rokuro* - Szia igen én is veled. Satoru kérlek kicsit magunkra hagynál minket?*Kérdeztelek majd amikor kimentél Rokurora pillantottam* - Gyere ide*Mutattam a székre* - Én szeretném kezdeni. Szóval először is a múltkor még mindig nagyon fáj az meg főleg, hogy utolag kiderült te még szólni se voltál nekem képes. Nem tudom mi történt köztetek akkor vagy most mi van köztetek, de nem akarlak elveszíteni téged. Viszont az is kell tudnod tegnap hát a gyógyszerek hatása is rátett meg a dühöm meg hát nem tagadom az érzéseim Satoru iránt szóval megcsókolt én meg viszsonoztam és több is volt szóval kielégítettük egymást bár pár részlet zavaros, de nem feküdtünk le. Mást nem tudok mondani sajnálom, hogy bántottalak*Suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:57 | Üzenet # 839 |
 Yaoista
| - Jól van kicsim.. én megértem... és tudom, hogy nem akarsz játszani, nincs semmi baj... *Simítottam végig az arcodon, azért valamiért reméltem, hogy most azt mondod, hagyod a fenébe rokurot és visszajössz hozzám, de elfogadtam a válaszod. Amikor kiküldesz, én ledöbbentem, de neked nem mondtam ellent, így kimentem, de nem szívesen. Kint leültem a folyosón és a földet bámultam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:57 | Üzenet # 840 |
 Yaoista
| *Ahogy kiment Saturo és mondtad, hogy menjek oda, le is ültem. Mikor elkezded mondani, engem beelőzve és hogy még mindig fáj, lehajtottam a fejem. Mikor eljutsz odáig, hogy kielégítettétek egymást, nem mondtam semmit, mert én valahogy rosszabbank éreztem azt, amit én tettem.* - Én.. sajnálom, ami akkor történt... Mookyul tényleg nagyon ki volt és nem tudtam otthagyni... és hogy mi van köztünk...akkor este.. mi csokólóztunk... nem volt több... és én azért nem szóltam, mert elfelejtettem... *Vallottam be őszintén.* - Most elvileg barátok vagyunk... *Mondtam.* - Viszont... viszont azt hiszem nem fog menni.. tudom, hogy nem várnád el, de el fogom küldeni, mert ez így nem fog működni. sehogyse.. és én is veled akarok lenni... *Fejeztem be végül és a szemedbe néztem.* - Megbocsátanál nekem...? *Kérdeztem komolyanés odahajolva gyöngéden megcsókoltalak.* - Nagyon szeretlek és nem akarlak elveszíteni...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:58 | Üzenet # 841 |
 Yaoista
| - Ugyan ilyen nem lesz ugyse*Mosolyogtam és figyelmesen hallgattalak* - Örülök, hogy ilyen jól kijösz velük*Mosolyogtam és most is nagyon jól elvoltunk. Este szorosan öleltelek magamhoz, de reggel nem ébredtem fel, amikor elmentél csak később viszont amikor nem találtalak valahogy rosszat sejtettem. Gyorsan elkészültem és bementem a kórházba és amikor meglátam kint Satorut nem is köszöntem neki kopogás nélkül bementem pont a csókra na meg arra amit mondasz neki és tudtam, hogy ez lesz mégis fájt* - Sziasztok*Suttogtam amikor meglátattok*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:58 | Üzenet # 842 |
 Yaoista
| - Elfelejtettél értem*Suttogtam kissé fájdalmasan majd amikor mondod, hogy nem volt csóknál több akkor megörültem és igen ledöbbentem utána* - Tényleg nem, mert nem akarom, hogy szomorú legyél meg hát én se küldöm el Satorut, de hát a te döntésed*Suttogtam és most már azért másképpen láttam a dolgokat* - Igen megbocsátok és te is bocsáss meg*Suttogtam és visszonoztam a csókod* - Én is kicsim és én se*Suttogtam megöleltelek akkor pillantottam meg a főnököt* - Szia*Köszöntem neki már emberi hangon*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:59 | Üzenet # 843 |
 Yaoista
| - Nem akarom, hogy rám várjon, miközben veled vagyok... nem akarom, hogy még magányosabb legyen... *Magyaráztam neked, hogy megértsd, miértis akarom ezt.* - Én már nem is tudom miért kéne megbocsátanom... *Mosolyodtam el aranyosan. Mior betoppan Mookyul, hátrafordultam.* - Szia.... *Néztem komolyan, majd felállva odamentem, láttam a fájdalmat a szemedbe. Odaálltam eléd és komolyan a szemedbe néztem, majd lehajtottam a fejem.* - Én... sajnálom, hogy ez kell mondanom, de nem lehetünk barátok... *Mondtam halkan.* - Szeretném, ha elfelejtenél és nem várnál rám... nem... nem akarok veled találkozni a munkán kívül... nagyon sajnálom.... *Néztem rád, de a szememben nem egészen ez volt. Majd megszakadt nekem is a szívem, de látszott, hogy komolyan gondolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:50 | Üzenet # 844 |
 Yaoista
| - Ezt megértem, de hát ha ő a barátod akar lenni szóval hát nem tudom mi a helyes és mi nem*Sóhajtok fel, mert én nem tudtam volna Satoruval ezt tenni, de nem tudom, hogy ő tudna e barátom lenni. Amikor odamentél Mookyulhoz és elmondod a dolgokat azért sajnáltam őt meg tudtam neked is nagyon fáj, de nem mondtam semmit*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:51 | Üzenet # 845 |
 Yaoista
| *Egyre rosszabb érzésem lett és be is igazolodott, de erre nem számítottam. Szavaid ennyire még soha nem fájtak. Nem értettem miért kapom most ezt hirtelen, olyan volt ez az egész mintha mindent bosszúból csináltad volna hiszen úgy jött le az egész. Pár percig meg se tudtam szólalni, de elég volt csak rámnézni.* - Ahogy akarod*Csak ennyit tudtam kinyögni majd kimentem és bevágadtam az ajtót. Saturora ismét nem pillantottam csak gyors léptekben elindultam ki. Minél messzebb akartam tőled lenni*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:51 | Üzenet # 846 |
 Yaoista
| *Én is csak néztelek, alig bírtam ki, hogy ne bőgjem el magam. Mikor ott hagytál, pár pillanatig még álltam, majd visszaültem melléd. Csak azért imádkoztam, hogy megtaláld a boldogságod.* - Rendben lesz, tudom... *Suttogtam magamnak, majd rádmosolyogtam.* - És mi is, igaz...? *Ültem inkább az ágy szélére.* - Meddig kell bent maradnod...?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:51 | Üzenet # 847 |
 Yaoista
| *Teljesen el voltam gondolkodva, csak a nagy ajtócsapódásra eszméltem fel. Láttam, hogy totál kivagy, így utánad mentem és megragadtam a karod.* - Mi történt...? *Kérdeztem komolyan, mert hát finoman szólva is úgy néztél ki, mint akit hátbaszúrtak egy jó nagy bárddal.* - nem akarsz beszélgetni...? Nekem elég szar, hogy nincs kivel... hiányzik a társaságod meg minden... *Mondtam komolyn, kedves hangnemmbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:52 | Üzenet # 848 |
 Yaoista
| - Igen így lesz biztos*Jegyeztem meg én is igazából már érdekelt vajon a főnök mitől borult ki akkor hiszen mindig olyan kemény fickónak tűnt, de hát most se volt az és persze megértettem na meg nem kérdeztem tőled semmit* - Igen nagyon remélem*Mosolyogtam amikor mellettem voltál hozzádbújtam* - Nem tudom nem mostanság jövök ki meg Satoru azt mondta menjek oda ahol ő volt és akkor ő is befejezi kezelést persze nem erőlteti de ott ismer mindenkit szóval szerintem így teszek mit gondolsz??*Kérdeztelek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:52 | Üzenet # 849 |
 Yaoista
| *Amikor megragadtad a karom kirántottam majd a képedbe röhögtemxd* - Na mi van Akihitoka leszar téged ismét azért vagyok jó vagy mi?? Tényleg szar neked?? Hmm lássuk csak ki is volt fasz az elmúlt időszakban van várj*Hallgattam el* - Ohh meg van te.*Mutattam rád* - Szóval ne gyere nekem ezzel a szar dumával, mert nem fogok ismét bedőlni. Nem akarok veled beszélgetni és senki mással se, érted?? Faszom kivan már ezzel a társasággal szóval el lehet engem felejteni*Üvöltelek le most jött ki az is mennyire szarul esett azért a viselkedésed na meg Rokuro által érzett fájdalmam is most jött ki* - Inkább ismét egyedül leszek*Vágom hozzád de kb majd nem el sírtam magam*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:52 | Üzenet # 850 |
 Yaoista
| *Ahogy hozzám vágod ezt az egészet elég szarul esett, még akkor is, ha nem így gondoltad ténylegesen. Tudtam, hogy jogos, de azért minndennek volt határa.* - Hát tudod.. menj a faszba... bocsánatot akartam kérni mindenért, és nem azért mert Akihitoval mi van, hanem mert hiányzol tényleg... mondhatnám én is, hogy ott volt Rokuro, akkor már kapásból ellenem kell fordulni.. a kinézetedből ítélve mégis ő döfött hátba nem én... *Hagytalak ott és inkább visszamentem. Mikor benyitottméppen édesen összebújtatok és híreteln rohadtul fájt a szívem, hiszen tegnap még hozzám bújtál így. Némán leültem melléd a székre, de nem tudtam megszólalni.*
|
|
| |