2025.07.21, Hétfő, 10:58
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:26 | Üzenet # 801
Yaoista
- Ugyan már megérdemled eddig is megérdemelted volna*Mosolyogtam majd kissé zavarba jöttem* - Khmm hát mondjuk úgy ez a igazi énem remélem nem okoztam csalodást de am persze macsó pasi is meg van bennem*Magyarázkodtamxd* - Ne köszönd már meg többször kérlek mondtam hogy szeretlek csak én voltam eddig a hülye hogy nem mutattam ki*sóhajtok fel magamhoz öleltelek* - Oké menjünk*Adtam egy puszit majd el is mentünk hozzám*Ígyis tettünk otthon a kanapén magamhoz öleltelek* - Éhes vagy?? Szívesen főznék neked mert azt is tudok am*Mondtam édesen az oldalad simiztem*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:27 | Üzenet # 802
Yaoista
- Hidd el nekem, a casanova ott van még... *Mosolyodtam el. Ahogy besimítasz a polóm alá, eszembe se jutott tiltakozni. Jó volt érezni, ahogy így átölelsz és bújsz.* - Ugyan már... Neked viszont nincs lázad...? *Simítottam a homlokodra.* - Talán... biztos gyógyulsz, azért... *Csókoltalak homlokon, gondoltam ezért még nem kell megint belédnyomni eg csomó gyógyszert.* - ALudj édesem... *Cirógattalak, mint rég, mikor velem aludtál.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:28 | Üzenet # 803
Yaoista
- Ugyan már.. egyáltalán nem okoztál csalódást... csak aranyos vagy... *Mosolyodtam el. A letolásfélédre elkuncogtam magam. Mikor már ott voltunk nálad és magadhoz öleltél, oda is bújtam.* - Tényleg tudsz...? *Lepődtem meg, valahogy nem annak a típúsnak tűntél, aki csak úgy főzőcskézik.* - Szívesen megkóstolnám.. ha gondolod segítek is... bár én elég ügyetln vagyok csak az alap dolgok mennek. *Magyaráztam, jó volt kicsit kikapcsolni és nem azon agyalni, hogy Akihito mit csinál.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:28 | Üzenet # 804
Yaoista
- Te vagy az aranyos*Mosolyogtam olyan fura volt hogy ilyeneket mondasz rámxd* - Na miért lepődsz így meg?? Sok mindent tudok am. Meg hát aki egyedül még megtanulja bár azt bevallom van bejárónőm aki takarít, de hát az sose szerettem*Nevetek fel*xd  - Majd én megtanítalak mit szólsz??*Kérdeztelek majd az arcodra simitottam majd nem megcsókoltalak de végül az ajkad előtt megálltam* - Ne haragudj*Húzodok el zavartan felnevettem* - Na szóval mit ennél??*Váltok gyorsan*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:29 | Üzenet # 805
Yaoista
- Elhiszem*Mosolyogtam* - Hmm nem tudom meg lehet*Sóhajtok fel* - Nagyon nem szeretek beteg lenni*Motyogtam* - Az lesz tényleg nagyon fáradt vagyok*Suttogtam szépen lassan hozzádbújva elaludtam. Pár óráig aludtam, de utána rémálmom lett. Álmomba ismét elütött a kocsi és te odarohantál de Rokuro is meg a főnök is ott volt összeölelkezve vigyorogva  távolról néztek. Üvöltve felriadtam és folyt rólam víz hirtelen nem tudtam hol is vagyok csak kapkodtam a levegőt.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:29 | Üzenet # 806
Yaoista
- Jó hát ezt már hamarabb elképzeltem... *Kuncogtam el magam.* - Ez nagyon jól hangzik... de nagyon ügyetlen vagyok, szólok előre... *Figyelmeztettelek. ahogy az arcomra simítasz és majdnem lekpasz, aztán mése, kicsit furán éreztem magam. Nem tudtam, hogy zavar-e, hogy meg akartad tenni, vagy inkább az, hogy meghátráltál.* - Öhm... mutass te valamit.. mondjuk.. a te kedvenc ételed... nem is tudom mi az... *Gondolkoztam hangosan.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:30 | Üzenet # 807
Yaoista
- Hát sok kedvenc van de megnézzük mi van a hűtőbe, de a legjobban anyukám főztjét szerettem*Mondtam édesen ismét megpusziltalak* - Te  mikor voltál otthon utoljára?? Vagy mikor találkoztál velük?? Beszélni mikor beszéltél utoljára??*Kérdeztem hirtelen* - Remek szüleid lehetnek ebben biztos vagyok, ha egy ilyen édes és csodálatos fiút neveltek*Mosolyogtam közben folyton cirógattalak nem bírtam ki*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:31 | Üzenet # 808
Yaoista
*Néztem ahogy alszol és megnyugtatott a suszogásod. Lassanén is elaludtam, de nem ébretdem fel rögtön, csak amikor felriadtál.* - Akihtio... *Odahúztalak magamhoz és halkan nyugtatgatni kezdtelek.* - Csak álmodtad... *Suttogtam, gondoltam, hogy a balesetről.* - Már vége van... én itt vagyok... *Szorosan öleltelek és semmi pénzért nem engedtelek volna el.* - Mostmár nincs semmi baj... jó helyen vagy...

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:31 | Üzenet # 809
Yaoista
*Lassan de sikerült valamennyire megnyugodnom* - Ott voltál..... és ők is..... és röhögtek rajtam*Mondtam remegve most tényleg tűzforró voltam és igen csak remegtem* - Nagyon fáj*Nyüszörögtem a gyógyszerek hatása ment ki belőlem így már kezdtem érezeni a fájdalmat nem is kicsit*- Csinálj valamit*Szoritottam meg a karod minden bajom volt*xd

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:32 | Üzenet # 810
Yaoista
- Kicsim, csak álmodtad.. senki se nevet rajtad.... *Mondogattam neked és puszilgattalak.  Éreztem, hogy túl meleg vagy, és ahogy mondod, hogy nagyon fáj, rájöttem mi a gond. Megnyomtam a nővérhívót, hoy ne hagylak magadra.* - Rögtön jn a nővér... egy kicsit bírd ki... mindjárt elmúlik... *Próbltalk megnyugtattni. Hamar meg is jött a nővér és adott fájdalomcsillapítót és megmérte a lázad, így arra is kaptál. Minden infúzióba cuccolt, hogy gyorsabban hasson.* - Pár perc gyönyörűm.. már csak párperc...*Suttogtam.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:33 | Üzenet # 811
Yaoista
- Hát.. az anyukák főztjáénél nincs jobb, az biztos. *Mosolyodtam el. Jobban odabújtam a puszidra. Ahogy hirtelen nekem esel a kérdésekkel, kicit meglepődtem.* - Hát.. elég rég voltam otthon... de azt hiszem múlthéten beszéltem velük valamelyik nap... Aggódnak kicsit, de örülnek, hogy jól érzem itt magam... és igen, nagyon kedvesek... csak néha kicsit túlféltenek, de azt hiszem, ez a dolguk... *Kuncogtam.* -Teljese elfogadtak olyannak, amilyen vagyk, sosem akarták rámeröltetni az akaratukat.... *Magyaráztam édesen, látszott rajtam, hogy nagyon szeretem őket.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:33 | Üzenet # 812
Yaoista
- Bocsi, hogy hirtelen így letámadtalak csak hát tudod rövid az élet és most már én is megtanultam jobban, szóval ha örökké a múltban élek akkor nem lehet jelenem se jövőm boldog meg főleg nem lehetek. Persze tudtam én ezt jól eddig is, de hát másnak mindig könnyebb tanácsot adni nem igaz?? Viszont most már mindent kimondok, mert nem akarom, hogy ismét túl késő legyen*Suttogtam célozva rád* - Na de bocs befejeztem annyit lelkizek mostanság komolyan most már valami macsósat kéne csinálnom mert ezt nem állapot szóval*Itt kicsit elhallgattam* - Nagyon szép vagy ma is cicamica*Mosolyogtam rád csábosan aminek nem lehetet ellenállni és persze a szemeimmel meg szinte levetkőztettelekxd de a végén felnevettem* - Tiszta hülye vagyok*Nevettem a hajamba túrtam* - Tényleg a kaja után megmasszirozlak azt  a barátok is tehetik nem??*Mosolyogtam rád*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:34 | Üzenet # 813
Yaoista
*Belédkapaszkodtam amíg nem jött a nővér, aki ellátott de utána rögtön visszabújtam a nővérke meg igen csak mosolyogva nézett minketxd* - Köszönöm*Motyogtam és szépen lassan hatott a gyógyszer meg hát ahogyan nyugtattál az is sokat segített* - Itt maradtál.... édesem*Mosolyodtam el mivel igen nagy adag gyógyszert kaptam hát kissé úgymond beálltam tőlexd.* - Annyira szép vagy*Simitok az arcodra és csak mosolyogtam rád kissé mondjuk bárgyún* - Én hercegem*Motyogtam már igen közel voltak az ajkaim tiédhez*xd

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:40 | Üzenet # 814
Yaoista
- Semmi baj... *Ahogy folytatod, hogy rövid az élet meg miegyéb kicsit elgondolkoztam. ezt sem gondoltam, hogy ennyire mély gondolatok vannak benned, nem is értettem minek rejted el ezt az oldaladat. A macsós dolgon elnevettem magam, főleg ahogy mondod.* - Köszönöm kis macsókám... *Simítottam végig az arcodon, majd én is elnevettem magam.* - Ha az megnyugtat, semmit sem vesztettél a smárodból, sőt... *Mondtam édesen.* - Nem vagy hülye.... tényleg nagyon aranyos vagy.... nem is gondoltam volna... *Kezdtem egyre jobban beléd szeretni újra.* - Öhm... gondolom.... de tetszik az ötlet... *Szerettem ha kényeztetnek, tudtam mi a jó. :D*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:40 | Üzenet # 815
Yaoista
*Én is rámosolyogtam a nővérre, sosem voltam zavarba ilyen helyzeteben, sosem tagadtam le, hogy a fiúkákat szeretem :D.* - Persze, hogy itt maradtam... nem hagylak magadra többé... *Suttogtam és kifésültem a hajad az arcodból.* - Én már csak érted élek... *Mosolyodtam el elég szerelmesen. Ahogy mondod, hogy szép vagyok, kicsit meglepődtem és már vészesen közel voltál. Nyeltem egy nagyot és nem bírtam egyszerűen.* - Gyönyörűm... *Az ajkaidra hajoltam és gyöngéden megcsókoltalak, majd egyre hevesebben. Alig bírtam betelni ajkaiddal.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:41 | Üzenet # 816
Yaoista
- Hát nem ilyen reakcióra számítottam*Sóhajtok fel de persze vigyorodtam* - Azt mondod?? Akkor megnyugtam*Nyomtam egy csókot a kacsódra* - Na jó a végén még zavarba fogok jönni*Nevettem fel annyira jó volt veled* - Na akkor meg van beszélve még olajom is van többféle is*Jegyezte meg na igen felvoltam szerelkezve* - Na akkor gyere nézzük meg mi van a hütőbe*Felálltam téged is felhúztalak* - Imádlak*Suttogtam a füledbe kaptál egy puszit is, legalább ennyit csinálhatam és nekem már ez is elég volt.* - Kicsi tündérkém*Cirogattalak magamhoz öleltelek szorosan* - Akkor most már szépen lassan megbocsátasz nekem, amiért fasz voltam??*Kérdeztem

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:41 | Üzenet # 817
Yaoista
- Csak értem az jó*Motyogtam és a szívem egy nagyot dobbant* - Igen az vagyok*Vigyorogtam kis hülyén majd ahogyan megcsókoltál józanul, ha nem lennének gyógyszerek bennem se biztos, hogy visszautasítottalak volna persze ha Rokuro nem tette volna meg a dolgokat akkor tuti nem engedném, de hát most még a gyógyszerek is ellenem voltak szóval a csókod viszonoztam* - Fincsi csókocska*Motyogtam amennyire tudtam viszonoztam a csókod közben édesen kuncogtam egyet néha*xd

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:42 | Üzenet # 818
Yaoista
- Azon a korszakon már túl vagyunk szerintem, hogy egy ilyen nézésedtől ledobjam az alsóm... *Mosolyodtam el. A zavaros megjegyzéseden csak elkuncogtam magam.* - Hmm.. akkor majd válogatok. *Gondolkoztam el kicsit, meg se lepődtem hogy így fel vagy szerelkezve  :D. AHogy felhúztál és a fülembe suttogtad, hogy imádsz, hirtelen elvörösödtem még a puszin is. Valahogy természetesen jött, hog odabújtam hozzád. A kérdésedre kicsit lefagytam, nem tudtam mire érted.* - Most arra gondolsz, hogy haragszom-e még, vagy arra, hogy úgy bocsátok meg, hogy összejöjjünk..? *Néztem rád.* - Én... egyéként gy érezem már nem vagyok dühös, mert megértem miért tetted, de attól még fájt... és én... amíg Akihtioval vagyok.. vagymi... *Most hirtelen én se tudtam mi van.* - Addig nem tudok neked mit mondani a jövőre nézve.. *Mondtam őszintén. Nem akartam játszani az érzéseiddel.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:42 | Üzenet # 819
Yaoista
- Ohh hát ez ciki akkor jobban bevettem majd magam*Vigyorogtam és persze láttam a zavarod de most nem tettem szóvá* - Tessék??*Lepődtem még én is kivételesen nem arra gondoltam* - Én nem erre gondoltam csak szeretném, ha minden rendben lenne köztünk*Mondom de a válaszod meglepett* - Nem szereted őt?? Ilyen könnyen lemondanál róla??*Lepődöm meg hiszen eddig a baleset előtt teljesen másokat mondtál* - Figyelj megmondtam nem akarok közétek állni. Az is elég, ha barátként melletted lehetek persze legjobb lenne ha a párom lennél, de elfogadom a döntésed meg hát kedvelem Akihitot igaz valahogy mindig úgy jön ki, hogy én vagyok a főgonosz, de nem akarok nektek rosszat*Mondtam őszintén* - Amúgy meg azon leszek, hogy minden sebet amit okoztam begyógyítsam*Mondtam komolyan majd elengedtelek* - Na tényleg együnk*Fogtam meg a kezed elindultam ki*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:43 | Üzenet # 820
Yaoista
*Ahogy nem löktél és még viszonoztad is, teljesen kivoltam. Egyre inkább faltam ajkaid és egyre jobban belendültem. Annyira ki voltam már rád éhezve. Ahogy édes voltál, ahogy kuncogtál néha. Áttértem nyakadra és finoman megharapdáltam, nem tudtam, el fogsz-e lökni vagy sem. Mivel kórházi köntös volt rajtad csak, könnyű dolgom volt és félresimítottam. A legtöbb horzsolásod már begyógyultul és a lila foltok is kezdtek eltűnni. nagyon finoman lejjebb haladtam és a mellbimbód kezdtem kényeztetni. Tudtam, hogy nem kéne, de annyira hiányoztál már, alig bírtam elviselni nélküled a mindennapokat.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:44 | Üzenet # 821
Yaoista
- Én... szeretem, de a mi kapcsolatunkat nehéz leírni... Mindketten kötődünk hozzátok, mármint é hozzád, ő meg Saturohoz és akármekkora faszok is voltatok, néha úgy érzem, hogy nem helyes hogy együtt, hiszen mindketten csak fél szívvel vagyunk ebben a kapcsolatban... *Nem tudtam másképp elmondani.* - Amúgy én imádom, tényleg... csak így kicsit bonyolult... nem akarok róla lemondani, de te is láttad, hogy hogy búj Saturohoz.... teljesen olyan, mintha nem hozzám tartozna... *Magyaráztam és sóhajtottam egyet.* - Hagyjuk... most ezen nem akarok gondolkozni... ami  fontos, hogy már nem haragszom és megbocsátottam.... *Mosolyodtam el. Jól esett, hogy ennyire megértő vagy. Ki is mentem veled a konyhába.* - Nos... akkor mit főzünk...? *Kérdeztem és próbáltam melletted vagy fölötted a hűtőbe nézni, de hát akkora darab voltál xD.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:45 | Üzenet # 822
Yaoista
*Totálisan kikapcsolt az agyam így teljesen átadtam magam neked* - Ahh Satoru*Nyögtem édesen és hagytam bármit tegyél. Nagyn hiányzott már, hogy gy kényesztessél szinte már el is felejtettem milyen érzés. Most még az se zavart, hogy egy kórházba vagyunk a gyógyszerek enyhén zizivé tettekxd* - Hmm ez jó*Kuncogtam ismét a nyögések között most még inkább reagált rád a testem már ennyitől* - A kukim kemény*Közöltem veled nagyon édesen olyan voltam mint aki be van baszvaxd*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:45 | Üzenet # 823
Yaoista
*Annyira jó volt hallani ismét a nyögéseid és azt a szexi hangod. Most nem érdekelt semmi, csak te és az hogy kényeztethesselek. Ahogy közlöd velem, hogy kemény vagy rádpillanottam és lesmároltalak úgy rendesen, mint régen.* - Értettem... *Simítottam először anyagon keresztül a farkadra.* - Így összekoszolnánk mindent... *Nyaltam meg a szám szélét és elhúzva a farkadról is az anyagot, végignyaltam rajta.* - Olyan finom... *Én is megkeményedtem, de nem mondtam semmit, csak kicsit nyalogattam a farkad, végül tteljesen megkaptam. Eleinte nagyon lassan ozogtam, majd fokozatosan gyorulstam.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:46 | Üzenet # 824
Yaoista
- Akkor ezt vele kéne megbeszélned nem?? Amúgy meg ha megjegyeztem úgy bújt hozzá, mint te hozzám. Meg hát kikészült biztos azt hiszi több is történt köztünk szóval szerintem érthető, de ha nem teszel valamit akkor lehet mindenek vége lesz. Tudom, hogy furán hangzik, de én ezt nem akarom vagyis jó azt hallani, hogy még szeretsz engem meg hát kötödsz hozzám, de tényleg amikor titeket láttalak együtt ahogyan mosolyogtál irigykedtem, hogy ezt nem én csaltam ki belőled. Viszont az se akarom, hogy szomorú legyél miatta*Fejtettem ki* - De igazad van most hagyuk ezt és köszönöm, hogy megbocsátottál*Mosolyogtam* - Hát nem tudom*Mentem arébb vagyis mögéd úgy átöleltelek hátulról a fejem a válladra támasztottamxd* - Szerinted??*Suttogtam a füledbe*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.22, 22:46 | Üzenet # 825
Yaoista
*Csókodba igen csak beleszédültem* - Milyen vad*Motyogtam majd amikor a farkamon végigsimitottál hangosan felnyögtemxd* - Hát nem*Ráztam meg a fejem majd amikor végignyaltál a farkamon hát még hangosabb lettem* - Finom?? Az jó*Vigyorogtam édesen zizin majd ahogyan szopni kezdtél hát én készen voltam és igen hangosan nyögtem néha sikangattam alattadxd Nagyon nem voltam annak tudatába hol is vagyunkxd. Reflexszerűen a farkadhoz nyúltam és elvigyorodtam* - Kemény ez is.... és biztos ahh finom*Kuncogtam és simogatni kezdtelek*xdxd

Keresés: