2025.07.22, Kedd, 00:13
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:15 | Üzenet # 476
Yaoista
- Igen... csak gyakorolnom kell a tartást... *Felnyögtem, ahogy hozzámnyomtad magad és én is már a fölsőd szedtem le és faltam az ajkaid. Úgy éreztem magam, mintha valami betegségbe szenvednék és a szex lenne rá a gyógyír na meg te.* - Mindig így ölelj, rendben...? *Suttogtam és a nyakad kedtem harapdálni, na meg már gomboltam ki a nacid és besimítva elkezdtelek kényeztetni.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:16 | Üzenet # 477
Yaoista
- Nem hiszem tudom. Engem senki nem dugott meg és nem is fog*tettem hozzá* - Igen tudom, de te se panaszkodhatsz*vigyorgok amikor kifejted a dolgokat elmosolyodtam* - Te tényleg nagyon szereted őt vagyis jobban mint gondotam. Hát akkor küzdjél érte, de ha sikerrel jársz többé ne hagyd el. Akihito tény sokszor az agyamra megy, de bírom a kölyköt, ahogyan téged is és igazad van. Lássuk be két kis szépség igen sexyn mutatt együtt és ha nem lennék rohadt féltékeny még el is nézném őket*mosolyodtam el* - Igen akarom, de már annyit bántottam és elküldtem szóval nem tudom mit tegyek az ilyenekhez nem értek*sóhajtok fel*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:16 | Üzenet # 478
Yaoista
- Majd együtt gyakoroljuk*suttgtam az ajkaid közé te tényleg olyan voltál mint a drog még többet és még többet akartam* - Mindig így foglak de te is*nyögtem és oldalra döntöttem a fejem már én is szedtem le a nacid és izgatni kezdtem a farkad* - Ahhh annyira vágyok rád ahhhh arra szavak sincsenek*nyögtem édesen még Satorunál se tudtam ennyire nagyon elengedni magam*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:17 | Üzenet # 479
Yaoista
- Hát.. igen...azt tényleg meg kell hagyni, hogy azért nagyon jól festenek... *Ahogy magyarázod, hogy neked is kéena vöröske cska nem lépsz, hát azt hittem a fejem a falbaverem vagy inkább a tiédet xD.* - Figyelj drága barátom... ha én vissza tudom szerezni ezek után Akihitot akkor te is Rokurot... *kicsit elgondolkoztam, majd elvigyorodtam.* - Mi lenne, ha visszanyalna nekik a fagyi...? Ha előadnánk hogy mi is egymásra találtunk ezen a rögös útvesztón... *Röhögtem el magam.* - ezt most úgy értettem, hogy ha ott vanak néha kavarunk vagy valami... *Magyaráztam.* - Akihito féltékeny típús, ki tudná annak kaparni a szemét, aki a kezét teszi arra, ami az övé...

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:17 | Üzenet # 480
Yaoista
- Hát nem tudom semmit nem tudok*sóhajtok fel majd igen csak meglepődtem sőt totálisan ledöbbentem*xd - Ez most komoly??? Hát nem tudom, hogy beveszik e meg nem gyerekes ez?? Az tuti, hogy ők nem ezért tették, de az tuti élvezik a szenvedésünk, de akkor se tudom. Főleg hányszor kifejtettem, hogy nem jövök össze Rokuroval a munka miatt meg hasonlók meg tudod én nem vagyok az a fajta, mint te akinek majd nem az egész ügynökség meg volt*vigyorodtam el* - Aludnom kéne rá, de amugy nem rossz ötlet, hiszen Rokuro is igen féltékeny így ment elsőre oda Akihitohoz, mert jártam hozzá erre összejöttek*sóhajtok fel* - Akihitonak meg már megszoktam a kirohanásait*elmélkedtem tovább de igen csak az igenre hajlottam*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:18 | Üzenet # 481
Yaoista
*Felnyögtem, ahogy te is betaláltál alsónacimba és átölelve egyre inkább csókolgattalak és harapdáltalak.* - Én is... akarlak... *Nyögtem édesen, majd eltoltalak és letérdeltem eléd. Végignyaltam a farkadon és torkomra engedve hevesen szopni kezdtelek. imádtam a reakcióid ésazt ahgy nyögsz. Igazából mindent imádtam és egyre jobban.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:19 | Üzenet # 482
Yaoista
- Figyelj... amg visszaszerezhetem Akihtiot, engem nem érdekel, hogy gyerekes-e... *Ahogy megint előadod, hogy nem jössz össze Rokuroval, homlokon csaptam magam.* - Olyan... idióta vagy... már nem tudok rá más szót...  itt vered utána a nyálad, meg féltékenykedsz, csak nem ismeredbe.. és mellesleg nem volt meg az egész épület... csak a kis csábítók.. *Nyaltam meg a számat.* - És amúúgy.. ezen mi a fenét akarsz gondolkozni...!? Egyszer kavarunk előttünk, vagy bejön, vagy nem... ha nem, akkor ennyi.. ha igen, akkor meg csak használ nekünk... *Sóhajtottam, nagyon nehéz eset voltál xD.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:19 | Üzenet # 483
Yaoista
- Tényleg vigyázz a szádra te szemtelen kölyök*morogtam hozzám képes az voltálxd* - Figyelj könnyű okoskodni amugy meg ne kötözködj tényleg*vigyorgok nem tehetem róla, hogy te ilyen könnyen csináltad volna nekem meg gondolkodnom kellett picit rajtaxd* - Jó legyen, de ha bárki kérdezi te vagy az uke*vigyorogtam de így gondoltam* - Komolyan miket csinálok, ha hagytam volna magam akkor most velem lenne*sóhajtok fel* - Mikre veszel rá*mosolyodtam el picit majd közel hajoltam hozzád* - Csak a végén ne hogy belémszeress*suttogtam megnyaltam az ajkaid persze csak vicceltem*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:19 | Üzenet # 484
Yaoista
*Amikor letérdesz és szopni kezdesz hangosabban felnyögtem* - Ahhh kicsim*nyögtem és erősen a hajadba túrtam* - Ahhhh annyira jó vagy*nyögtem és a csípőm is mozgatni kezdtem tényleg meg se probáltam visszafogni a hangom*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:20 | Üzenet # 485
Yaoista
*egyre hevesebben szoptalak egy pilanatnyi szünetet sem hagyva. kicsit sem elpődtem meg, ahogy mozogni kezdteél, sőt így én méghevesebb lettem és még a kezemmel is rásegítettem. Addig szoptalak, amíg el nem élveztél. Akkor lenyeltem minden csepped nés megnyaltam a szám.* - Finom... *Haraptam az ajkamba. Felállva lesmráoltalak és átöleltelek.* - Menjünk haza... szeretni akarlak... *Suttogtam.* - Keressük meg Saturot hogy vigyen haza... aztán holnapig ki se kelünk az ágyból... *AJánlottam. El is mentünk megkeresni, persze cska miután átöltöztem.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:20 | Üzenet # 486
Yaoista
- Én azt fogom mondani, hogy te vagy alul... biztos nem én... *Vigyorodtam el és is. ahogy megnyaltad az ajkam én utánadkaptam és lesmároltalak.* - Ne hívd ki magad ellen a orsot... élehet nálad fiatalabb vagyok... de attól még nem vagyok kölyök... *Magyaráztam és elröhögtem magam.* - Inkább... neked nem kéne belémszeretned.. ellenállhatatlan vagyok. *Vigyorogtam, majd betrappolt a két kis cukorborsó, hogy vigyem őket el. Sóhajtottam és összeszedtem magam.* - Ezt még folytatjuk... *Mentem oda hozzád és lekaptalak, majd szépen lementünk a kocsihoz :D*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:20 | Üzenet # 487
Yaoista
*Egyre hangosabban nyögtem és persze nem kellett sok, hogy elélvezzek igen csak remegtem* - Az jó lesz mert lehet addig se bírom ki*vigyorogtam majd amig öltöztél összeszedtem magam majd mentünk Satoruhoz* - Vigyél kérlek haza*mondtam neki viszont ahogyan lekapták egymást hát még levegőt is elfelejtettem vennixd* Ez ez ááá hagyuk is*vágom rá gyorsan inkább haladtam veled persze aki szintén le volt döbbenve majd amikor már a kocsiba voltunk hátul egyből igen vadul lekaptalak kissé féltékeny lettem na meg semmit nem értettem főleg, hogy elvileg visszaakartál kapni*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:21 | Üzenet # 488
Yaoista
*Most már kapásból visszonoztam a csókod* - Ha ezt mered mondani akkor vége a kis játékunknak*vigyorgok* - Hát de akkor se jó velem szórakozni édesem*paskoltam meg az arcod* - Ja persze már most epekedek érted*nevetek fel majd amikor megjönnek fiúk rájuk vigyorgok pont én is lekartalak kapni, de megelőztél viszont most magamhoz húztalak és igen szenvedélyesre sikeredett még élveztem isxd* - Akkor este nálam*köszöntem el a kis édesek igen csak döbbenten néztek*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:21 | Üzenet # 489
Yaoista
*Amikor megláttam a csókot a főnök és Saturo között, hirtelen annyira megfájdult a mellkasom. Kapásból arra gondoltam, hogy nála se baj, hogy veled dolgozik, egyedül nálam. Még mindig nehezen dolgoztam fel, hogy ennyire nem kellek neked. Abban a törtmásodpercben azt hittem szinte hallani lehet, ahogy az összetört szívembe mégnagyobbat taposnak, cska hogy mégkisebb szilánkokra törjön. Ahogy a kocsiban lekaptál eléggé meglepődtem de hát tudokén neked ellenállnim na meg most szükségem volt rád, nem akartam azt érezni, amit. Így hát viszonoztam és átöleltelek sőt mrá a csókodtól kezdtem megkeményedni, mivel ugye én nem lettem kielégítve az imént. Egyre hevesebben faltalak, alig bírtam magammal. Imádtam az ajkaid és azt, amit csinálsz.* - Ahhh... annyira jól csókolsz... *Suttogtam és méghevesebben smároltam veled. xD. Saturora rá se bagóztam nem zavart hogy itt ül ő is.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:21 | Üzenet # 490
Yaoista
*Nem is kellett kétszer kérnetek és már mentünk is haza. Ahogy nekiesel Rokuronak még meg se rezzentem, de ahogy egyre jobban egymásbagabalyodtatok, már remegtem. Nagyon zavart és igyekeztem mereven az utat nézni. Még sosem éreztem ilyen hosszúnak az utat a lakásodig. Felfordult a gyomrom és olyan fájdalom hasított belém, mint még soha. egyszerre voltam féltékeny és dühös, de közben azt kívántam, bárcsak helyetcserélhetnék Rokuroval csak egy kicsit. Nagyon kész voltam, még gyorsan is hajtottam, csak érjünk már oda.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:22 | Üzenet # 491
Yaoista
*Egyre jobban csókoltalak már csak azért is, hogy Satorunak rossz legyen főleg az előbbi miatt* - Te sem panaszkodhatsz édesem isteni vagy*suttogtam én többször Satorura pillantottam ebbena  nézésben volt minden düh, bosszú, fájdalom, féltkénység, vágy minden amit el lehet képzelni* - Milyen kemény vagy*simitok a farkadra* - Bár meg se lepődöm most kárpótolak*vigyorgok majd elkezdtem a nacid bontani* - Satoru kérlek vezess óvatosan nem akarok szegénynek leharapni*vágom hozzá pimaszul mint régen majd lehajolva szopni kezdtelek*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:27 | Üzenet # 492
Yaoista
*Miután mindent elintéztem haza mentem. Persze még mindig nem fogtam fel teljesen mibe is mentem bele, de reméltem hasznos volt, mert úgy tűnt amikor a csókot láttad, hát nem volt neked közömbös, bár inkább a fájdalmat láttam rajtad aminek nem örültem hiszen utobbi időbe miattam csak az van. Megkajáltam le is fürödtem éppen egy könyvet akartam olvasni egy üveg bor mellett amikor hívtak miattad* - Az a idióta*morogtam összekapva magam igen hamar ott voltam* - Hello kösz innét átveszem*adtam pénzt persze többet* - Satoru basszus*sóhajtok fel egyik kezed a vállamon raktam át másikkal derekad ölelve kimentem veled kocsihoz* - Nem érdekel milyen részeg vagy ha kocsimba hánysz kapsz*jegyeztem de szerencsére nem lett semmixd majd szépen bevonszoltalak persze a portás nézett egyet hát igen csak viccesen festettünkxd majd felérve leszedtem a cípőd majd laza egyszerűséggel a zuhany alá löktelek ruhástól jéghideg vízet rádengedtemxd* - Mire volt ez jó???*kérdeztelek bár nem hittem hogy felfogodxd*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:27 | Üzenet # 493
Yaoista
*Ahogy már a nacim gombolod teljesen kész voltam nem is figyeltem Saturora cska azt akartam, hogy felejtess el velem mindent. Ahogy szopi kezdesz kéjesen nyögdécseltem és a hajadba túrva finoman rásegítettem. Egyáltalán nem voltam durva, de már nagyon el akartam élvezni. Mire odaértünk el ismentem. Begomboltam a nacim és kiszllva a kocsiból felszaladtunk hozzád. ott hozzányomtalak a falhoz és falni kezdtem ajkaid. Megfordítottalak és kigombolva nadrágod lehúztam alsóval együtt, majd a sajátom is. Belédtoltam két ujjam és lazítani kezdtelek.* - Ne haragudj... de már nem bírom... akarlka... most rögötn... *Persze azért óvatos voltam.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:28 | Üzenet # 494
Yaoista
*mikor értemjöttél már nem igazán voltam magamnál, sőt ami ami azt illeti semmit se fogtam fel, még a kocsis megjegyzésed se biggrin De szerencsére hányom nem kellett, de azért az elég szarul esett, ahogy belögtél a zuhany alá.* - Te fasz... mit művelsz..? *Akadok ki és megtántorogva megpróbáltam kijönni, de annak az lett a vége, hogy nekiestem a zuhanyzó oldalának és lecsúsztam a földre. Kérdésedre azért úgy öt perc múlva válaszoltam, de nem igazán lettem józannam, csak elkezdtem didregeni.* - Ő...ő... előttem.. direkt.. ott szopta le... *Mondtam fájdalmasan. jelenpillanatban nem akartalak szeretni, túlságosan fájt.* - Én... én.. én... szeretem.. de őmeg... *Nagyon nem voltam ott :D.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:30 | Üzenet # 495
Yaoista
*Igen hevesen szoptalak sokkal hevesebben mint eddig és persze Satorut egyszer se szoptam így lexd. Egészen hazáig szoptalak, amikor elmentél minden csepped lenyeltem* - Hmm fincsike*vigyorgok na ilyet főleg nem mondtam neki csak fintort és szidást kapott amikor a számba élvezett*xd - Szia*köszöntem amikor kirakott minket majd rohantunk fel hozzám amikor falhoz nyomva megcsókoltál belenyögtem a csókba igen hirtelen ért főleg az, hogy a következő percben már az ujjaid bennem voltak mie kissá fájdalmasan nyögtem fel* - Ahhh nem baj... csak ahhhh meglepett..... de ahhhh én is akarlak*nyögtem hátrafordulva megcsókoltalak* - Tedd be*harapok az ajkaidra*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:30 | Üzenet # 496
Yaoista
- Csak segítek és inkább maradj a földön szépen*sóhajtok fel nem éppen érdekelt a szidásod sőt jogos is volt* - Ez jót fog tenni*mondtam majd lassan hidegből melegbe váltottam nem akartam, azért hogy megfázz majd amikor mondod a dolgokat felsóhajtok* - Arra nem gondoltál, hogy direkt provokál?? Vagyis nem hagyod hidegen főleg a csók után volt. Én elhiszem, hogy rossz de biztos szeret*mondom lágyan majd lehajolva hozzád elkezdtem leszedni a ruháid* - De az, hogy leiszod magad annak értelme nincs. Vissza akarod kapni igaz?? Akkor ne add fel*biztatalak levettem az inged és hát persze tetszett a tested bár akikkel kavartam azok inkább vékonykák voltak na de téged simán megdugtalak volna* - Na gyere*húztalak fel majd bekisértelek háloba és minden ruhát leszedtem rólad nem izgatott ha tiltakoznál* - Micsoda adottságok*vigyorodtam el* - Ruháid felteszem száradni*mondom de előtte betakartalak tudtam am gondoskodó lenni* - Kérsz valamit??*simitok az arcodra*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:31 | Üzenet # 497
Yaoista
*Megráztam a fejem és jól esett, ahogy folyamatosan engeded a melegvizet. A vetkőzésre még ellenkeznise volt erőm, de ahogy betakartál, aranyosan begombócolódtam alá, ilyenkor olyan voltam, mint egy kisfiú :D. Csak megráztam a fejem, hogy nem kell semmi. Mikor visszajöttél odabújtam, de látszott hgy alapból én nem vagyk ilyen, csak ht még részeg voltam.* - Nem akarom szeretni... nem akarok senkit szeretni... *Suttogtam. Annyia fájt ami történt, még soha nem éreztem ilyet. Olyan volt, mintha megcsaltak volna.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:31 | Üzenet # 498
Yaoista
- Édes vagy*Mosolyodtam el rád se ismertem. Kimentem feltettem a ruháid a radiátora majd visszamentem hozzád az ingemen kigomboltam pár gombot majd beültem melléd, amikor hozzámbújtál elmosolyodtam és átöleltelek tényleg nagyon ki voltál* - Elhiszem édesem, de most ne gondolj erre*suttogtam majd hirtelen fölédmásztamxd* - Engedd,hogy ma este feledtessem veled a gondjaid*simitottam az arcodra megcsókoltalaklágyan, nem akartalak megdugni persze akartalak, de tudtam nem engednéd az állapotod meg nem akartam kihasználni, csupán csak kényesztetni akartalak kicsit*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:31 | Üzenet # 499
Yaoista
*Ahogy lekaptál átöleltelek, tényleg nem igazán voltam ott, fel se fogtam, hogy te csókolsz meg, azt hittem Akihtio az,í gy aztán elég szenvedélyesre sikerült a viszonzás.* - Nem akarok gondolkozni... *Suttogtam és átfordulva veled én keztelek el leteperni :D. Azért a seme-gének működtek és hát mondhatni rádmozdultam :D*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:32 | Üzenet # 500
Yaoista
*Egyre mélyebbre nyomtam az ujjaid. A nyakad csókolgattam és ahogy felméfordulva megcsókolsz, elmosolyodtam.* -Hogy is mondhatné neked ellent... *Lassan belédcsúsztam és kicsit vártam azért. Előre simítva a tenyerembe vettelek és elkezdtem mozogni. ugyan arra az ütemre mozgattam a kezem is és közben szoraosan öleltelek maamhoz.* - Olyan jó... ahhhh.... olyan forró vagy és.. nevdes... *Nyögtem füledbe.*

Keresés: