Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:57 | Üzenet # 426 |
 Yaoista
| *Láttadm rajtad hogy zavar és te is kényelmetlenül érzed magad, mint ahogy én most. Nem volt kedvem Mookyullal beszélgetni, most csak veled akartam kicsit lenni, mert elterelted a gondolataimat.* - Nekem sincs... *Mondtam halkan és jobban hozzádbújtam. Te voltál mondhatni a kis védőszentem most :D. Minél előbb szabadulni akartam, így aztán már mentünk is. Ahogy visszamentünk az öltözőbe rögtön lesmároltalak és simogattalak.* - Ez jól esett... már szinte hiányzik a csókod, ha nem csókolózunk... *Mosolyodtam el édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:57 | Üzenet # 427 |
 Yaoista
| - Akkor menjetek*sóhajt fel ő sem akart velünk beszélni ebben a felállásbanxd* - Hello főnök*intettem el is mentünk majd az öltözőbe a csókod rögtön visszonoztam* - Igen nekem is egész nap tudnám ezt csinálni*suttogtam mivel volt kanapé ott elfektettelek és úgy csókoltalak tovább* - De ugye biztos jól vagy?*kérdeztelek téged*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:57 | Üzenet # 428 |
 Yaoista
| *Átöleltem a nyakad, ahogy elfektettél és egyre hevesebben csókoltalak. Körédfontam a lábaim és elmosolyodtam.* - Mostmár teljesen.... *Simítottam végig gyöngéden az arcodon.* - Imádlak... *Kuncogtam és tovább kóstolgattam az ajkaid, majd a kezem levándorolt a farkadra.* - Mi lenne ha... mégjobban kiélveznénk egymás társaságát...? *Kérdeztem kacéran.* - Nincs itt senki.... *Nyaltam végig ajkaidon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:58 | Üzenet # 429 |
 Yaoista
| - Akkor jó*mosolyogtam amennyire tudtam hozzádsimultam* - Én is téged*harapok finoman az ajkaidra majd amikor megérzem a kezed a farkamon felnyögök* - Komolyan gondolatolvasó vagy*vigyorgok felhúzva a felsőd a mellbimbód kezdtem el nyalogatni én kezem is levándorolt a farkadra a nacidba nyúlva izgatni kezdtelek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:58 | Üzenet # 430 |
 Yaoista
| *ELvigyorodtam én is és ahogy felhúzod a felsőm és kényesztetni kezdes jólesően felnyögök. Egyáltalán nem érdekelt hol vagyunk, nem fogtam vissza a hangom. Lágyan beletúrtam a hajadba* - Ezt imádom... ahhh... *Ahogy megéreztem a kezed a nacimba és csak úgy mozogtt a csípőm, nyomtam a kezednek a farkam, hogy égjobban érezzem. Lehunyt szemmel nyögdécseltem és hagytam, hogy tedd velem, amit csak szeretnél :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:58 | Üzenet # 431 |
 Yaoista
| - Akkor jó*mosolyogtam veled minden annyira természetesen jött* - Olyan édes vagy*vigyorgok majd lehúztam a nacid és a sajátom is és összefogva a farkunkat kényesztettem magunkat közben hol a mellbimbód hol a nyakad csókolgattam szívogattam* - Ahhh meddig menjünk el??*kérdezlek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:58 | Üzenet # 432 |
 Yaoista
| *FElnyögtem, ahogy megéreztem a farkad és a kezed egyszerre- Nagyon tetszett amit művelsz és ez látszott is rajtam. Kérdéseden elvigyorodtam és hosszan megcsókoltalak.* - Végig.... *Nyögtem füledbe és megharapdáltm, mmajd a nyakad.* - Tedd be... *Suttogtam ésújra megcsókoltalak.* - Vagy fordítva karod...? Nekem mindegy... ígyis-úgyis nagyon jó veled... veled mindenhogy jó minden... *Nagyon felszabadultnak éreztem magam melletted, végre em kellett megszenvednem azért, hogy engem nézzen valaki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:59 | Üzenet # 433 |
 Yaoista
| - Hmm én is így gondoltam*vigyorgok amikor meghallom a kérdésed a bejáratodra simitok* - Mindkettőt szeretném*suttogtam zavartan az ajkaid közé belédnyomtam egy ujjam* - Ahogyan veled is ezért se tudok dönteni*vigyorogtam ujjazni kezdtelek közben persze a farkad is izgattam* - Ahhh annyira forró vagy*suttogtam és kicsit tágítottak majd belédhatoltam és igen jól elvoltunk amikor hirtelen a főnök toppant be és amikor meglátott minket bevágta az ajtót* - Ezt most fejezétek be*morog ránk alapból a frász jött rám szóval gyorsan leugrottam rólad meg hát zavarban is votlam magam elé kaptam a felsőm* - Nem kéne azért üvölteni meg nem mennél ki??*kérdeztem már rég láttam ilyennek talán akkor amikor azt a kis faszt megvertemxd* - Képzeld nem mennék ki!! Jó hogy nem parancsba adod, hogy a saját ügynökségem mit csináljak! Komolyan ezért jöttél vissza csak dolgozni?? Hogy basszál?? Mert ezt otthon is tudod csinálni*ugatja le a fejem én meg hirtelen meg se tudtam szólalni*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:59 | Üzenet # 434 |
 Yaoista
| Ahogy megéreztem az ujjad jól szét is tettem a lábam, hogy minél jobban hozzámférj. Előtted aztán nem voltam szégyenlős. ahogy belémhatoltál felnyögtem és én is mozgatni kezdtem a csípőm, viszont mikor bejött a főnök én is zavarba jöttem, de én nem rántottam semmit magam elé. Felültem és csak hallgattam, ahogy beszél veled.* - Már megmondtam, hogy semmi közöd hozzá, hogy én vagy Akihito mit csinálunk! Egyébként is, most egyikünknek sincs fotózása, kényelmesen ráérünk itt meg senki nem volt... Igazán leállhatnál már a hülyeségeiddel... az persze nem baj, hogy két modelled épp a fotózásról lógott ki kefélni a wc-be... mikor voltam hallottam, szóval azt hiszem nem minket kéne szexálni és ez amúgy sem a szexről szól, de egy ember, aki érzelmileg egy amőba szintjét üti meg, ezt nem értheti... *Fogtam meg a kezed és odahúztalak magamhoz. Egy kicsit elhallgattam.* - Megmondtam, hogy engem már... nem fogsz érdekelni és túl fogok rajtad jutni... ha eddig ne érdekeltelek, most se érdekeljelek.... *Mondtam komolyan, szúrós szemekkel és hozzádbújtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:00 | Üzenet # 435 |
 Yaoista
| - Akkor se tűröm az e fajta viselkedést amugy meg Akihito számláján sok van és már a tieden is*morogtam rád* - Te csak mással ne törödjél*morgok tovább legrosszabb. hogy én nem szoktam ilyen lenni és amig nem megy a munka rovására nem is nagyon érdekelne, de hát most rólad volt* - Vigyázz a szádra még mindig a főnököd vagyok*morogtam tovább* - Amugy meg nem érdekelsz csak az e fajta viselkedést nem tűröm megmondtam*kerestem valami kifogást majd kiviharoztam és bementem az irodámba és hívtam Satorut két ok miatt is* - Hello viszsa kell jönnön most azonnal. Először is Akihito ismét dolgozik és nincs menedzsere másodszor talán érdekel, hogy a kicsikéd Rokuroval jár*közöltem vele*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:00 | Üzenet # 436 |
 Yaoista
| *Én inkább befogtam és bújtam hozzád, nem tudtam mit mondani* - Komolyan mindig csak a baj nem értem miért*sóhajtok fel amikor kiment majd szorosan magamhoz öleltelek* - De hogy ismét megvédtél annyira jó érzés*suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:00 | Üzenet # 437 |
 Yaoista
| - Ugyan már.... *Forgattam a szemem, nem zavart, hogy morog világba, de nagyon örültem ahogy lelépett Mookyul. Ahogy odabújsz elmosolyodtam és átöleltem a nyakad.* - Felejtsd el.. csak egy balfék.... és ez természetes... nem hagyom, hogy bántsanak... *Csókoltalak meg.* - Viszont valamit félbehagytál, aminek nem örülök... *Mosolyodtam el kacéran és végigsimítottam farkadon. Leültettelek a kanapéra és szemből az öledbe ültem.* - most úgyis békén hagy minket egy jó darabig úgyhogy... *Csókoltam végig a nyakadon.* - Dugj meg...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:00 | Üzenet # 438 |
 Yaoista
| - Örülök, hog így állsz hozzá és nem buksz ki*mosolyogtam halkan felnyögtem* - Nyugi be akartam fejezni hülye lennék, ha nem*vigyorgok*- Meg lesz édeem főleg, ha így kéred*nevetek fel a farkamba ültettelek és rögtön mozogni kezdtem, minden alkalommal tényleg sokkal bátrabbak lettek a mozdulataim* - Ahhh tényleg te vagy nekem a tökéletes társ*nyögtem fel és vadul az ajkaidra tapadtam és jó mélyen mozogtam benned amennyire csak tudtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:01 | Üzenet # 439 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam és ahogy beleültettél farkadba felnyögtem, főleg ahogy rögtön mozogni is kezdtél. Én is éreztem, hogy egyre bátrabb vagy és mit ne mondjak, tetszett is a dolog. Én is mozogni kezdtem és átölelve nyakad folyamatosan csókoltalak.* - Akihito... ahhhh... mégh...*Nyögtem kényesen és rászorítottam farkadra. Ahogy mondod, hogy én vagyok neked a tökéletes társ elmosolyodtam és hosszan megcsókoltalak.* - Te is nekem... *Bár kicsit féltem az érzéseimtől, mert már úgy éreztem magam, mint aki szerelmes.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:02 | Üzenet # 440 |
 Yaoista
| *Ahogyan a farkamra szoritottál még jobban felnyögtem* - Ahhhh igen ez isteni*nyögtem és viszsonoztam a csókod* - Ezt jó hallani*suttogtam igazából még szerettem Satorut de téged is egyre jobban kedveltelek és ilyen még senki se volt, hogy ilyen hamar ennyire megfogott* - Olyan jó veled*suttogtam majd ledöntöttelek és én kerültem felülre a lábaid pedig nyakamba akasztottam még jobban felnyögtem a tempom is hevesebb lett persze a farkad is simogattam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:02 | Üzenet # 441 |
 Yaoista
| *Folyamatosan csókoltalak és tetszett, ahogy felnyögtél. Szerettem hallani a hangod. Ahogy ledöntöttél és feltoltad a lábam, és keményebben mozogtál felnyögtem és tovább szorítottam farkad. Imádtam ezt és ahogy a frkam is izgattad, már alig bírtam visszatartani, hogy elélvezzek.* - Mindjárt... aaaaahhh... elmegek... hahh... *Igyekeztem tartani, de már a szószoros értelmében remegtem, végül nem bírtam tovább és teljesen összeszűkölve elélveztem hangosan nyögve neved. Teljesen kifeküdtem és csak lihegtem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:04 | Üzenet # 442 |
 Yaoista
| *Ahogy felhvítál kicsit meglepődtem, mivel megmondtam, hogy csak vészhelyzetben. Mikor a menedzserséget mondod, először majdnem mondtam,hogy még pár hét, de mikor közlöd, hogy Akihito és Rokuro együtt, nem akartam elhinni.* - Azonnal indulok.. holnap megyek dolgozni, estére otthon vagyok... *Összeszedelődzködtem és máris indultam vissza. Nem hittem el Mookyulank amit mond, így a lakásodra mentem és nagyon szépen akartalak várni, valami olyannal, ami talán kicsit enyhíti a fájdalmad. Szépen feldíszítettem mindent, minenhova gyertyákat tettem és rózsaszírmokat. Vacsorátis csináltam és bort is vettem. Minden tökéletes volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:04 | Üzenet # 443 |
 Yaoista
| *Olyan dolgokat hoztál ki belőlem amire nem hittem volna, hogy képes vagyok* - Ahh már én se bírom*nyögtem még hevesebb lettem viszont amikor elmentél még szűkebb lettél én sem bírtam elélveztem* - Fincsi volt*lihegtem kihúzodva belőled melléd dőltem és szorosan magamhoz öleltelek és finoman cirogattalak, jó veled így csöndben lenni és csak bújni hozzád* - Szerintem vonuljunk vissza. Mi lenne, ha ma én aludnék nálad?? Csak előtte kéne nekem ruha tőlem*mondtam édesen amikor rábólintottál kicsit még hevertünk majd elmentünk hozzám, de már az gyanus volt, hogy az ajtó nem volt bezárva* - Pedig úgy emlékeztem bezártam*mondom neked és benyitottam akkor megláttuk a szirmokat* - Mi folyik itt??*döbbenek le*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:04 | Üzenet # 444 |
 Yaoista
| *Ahogy megjöttél felpattantam és vártam, hogy begyere. Mikor odaértél a konyhához gyöngéden elmosolyodtam.* - Szia... *Aztn vettem észre rokurot és nem akartam hinni a szememnek.* - vagyis... sziasztok... visszajöttem... *Mondtam komolyan és téged bámultalak, nagyon fájt ezt látni, mert reméltem egyedül jössz és tudok veled beszélni és elmagyarázni mindent, de így nem akartam, hogy itt van egy harmadik fél is.* - Tudnánk beszélgetni....? *Néztelek, valahogy annyira távolinak éreztelek most magamtól, hogy már szinte féltem is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:05 | Üzenet # 445 |
 Yaoista
| *Elkezdtünk bemenni amikor megláttalak megremegtem* - Mit keresel itt??*kérdeztem halkan nem számítottam rád* - Igen láttom, hogy visszajöttél, de senki nem kért rá, ahogyan arra se, hogy elmenj*suttogtam fájdalmasan megfogtam Rokuro kezét* - Igen tudnánk, de csak úgy hogy Rokuro is itt marad, mert nem vagyok hajlandó veled kettesben lenni amugy sincsenek titkaink, ugye édesem??*kérdezem és az arcára simitottam láthatad ez nem színjáték tényleg együtt vagyunk*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:05 | Üzenet # 446 |
 Yaoista
| *AHogy közlöd, hogy senki nem kért semmire, hirtelennem tudtam mit mondjak. Kímélni akartalak, de úgy tűnt, csak méginkább ártottam.* - Sajnálom... *Ahogy közlöd, hogy csak úgy beszélsz velem, ha rokuro is itt van, megráztam a fejem.* - Ahhoz a dologhoz kapcsolódik, amit meséltem... és nem akarom megosztani mással.... *Direkt nem mondtam még azt sem, hogy tűnzhöz, mert tudtam te érted és nekem ennyi elég volt.* - Kérlek szépen... fél óra és megértesz mindent... *Ökölbeszorult a kezem, ahogy látom, ahogy simogatod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:06 | Üzenet # 447 |
 Yaoista
| *Mentem utánad boldogan és már azt tervezgettem hogy hogyan viszlek ágyba, mikor ezzel szembesültünk. Kapásból átkaroltalak és ahogy megfogod a kezem megszorítottam, hogy itt vagyok neked, de amíg nem muszáj, nem akartam belefolyni, valamiért úgy éreztem, ezt neked kell lerendezned. Halványan elmosolyodtam, ahogy az arcomra simítottál.* - Igaz... nincsenek titkain... *Pusziltalak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:06 | Üzenet # 448 |
 Yaoista
| *Szükségem volt Rokurora mert ha nincs itt nem biztos, hogy tudnék neked nemet mondani* - Ohh ahhoz kapcsolodik?? Most komolyan arra akarsz fogni mindent?? Az erőszakomat meg a lelépést is a tűzhöz akarod kötni?? Mindig ez lesz a kibúvod??? Mert én tudod mindent értek!! Egy önző fasz vagy aki a múltba kapaszkodik a halott szeretőjébe és mindig ez a kibuvó, de most elárulok valamit én túlléptem rajtad szóval most húzz el innét, mert befejeztem veled. Max a menedzserem lehetsz semmi több*vágom hozzád fel sem fogtam, hogy elárultam a dolgokat egyszerűen azzal, hogy most megjelentél túlságosan felkavart*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:06 | Üzenet # 449 |
 Yaoista
| *AHogy kiakadva elkezdesz beélsz elkezdtem simogatni a hátad, de ahogy hallom, hogy tűz éshalott szerető, nem kellett sok, hogy levágjam a dolgot.* - Abban a tűzben.. az a modell a szeretőd volt..? *Hallottam a tűzről, és hogy Sautro akkor sérült meg, de külön cikkbe hozták le régebben, így aztán eléggé ledöbbentem. Én is csak régi modellekről kerestem infókat, hogy milyenek voltak, akkor botlottam ebbe bele. Eléggé ledöbbenve néztem és azért kicsit megsajnáltam, de mégis úgy éreztem neked van igazad, hiszen ez nem lehet mindig kibúvó.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:07 | Üzenet # 450 |
 Yaoista
| *Ahogy hozzámvágod, hogy minden ahhoz akarok kötni és gyakorlatilag elmondod az egészet, ráadásul ahogy tetted, rohadt nagy fájdalmat okoztál. Mikor megszólal Rokuro rápillantottam, majd rád.* - Ezt... megígérted, hogy nem mondod el.... *mondtam komolyan és igazán mély fájdalom tükröződött a szememben, hiszen te voltál az első akinek önként nyíltam meg és mndtam el ezeket a dolgokat. Persze volt amit szégyeltem, így nem mondtam el, mert akkor nem volt fontos, utána pedig nem lettem volna rá képes.* - Mostmár... nem számít mit akartam... *Már nem bíztam, így simán elmentem melletted és rád se pillantottam, majd elhúztam a csíkot és hazamentem. Valahogy ezt nem így akartam.*
|
|
| |