2025.07.21, Hétfő, 11:05
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:41 | Üzenet # 376
Yaoista
*Mikor meglepődsz én néztem rád kicsit furán, majd elmosolyodva felülve lenyomtalak.* - Ne aggódj ennyit... édes vagy... *Kuncogtam és megcsókoltalak. Lassan beleültem farkadba és teljesen magambafogadtalak. Hangosan felnyögtem és elmosolyodtam.* - Olyan jó.... ahhh.... *Eleinte csak tekergettem kicsit a csípőm, hogy méginkább bennem legyél, majd elkezdtem mozogni lassan, majd egyre gyorsabban. Kélyesen nyögdécseltem kiélvezve mindent, k9zbe felsőtested cirógattam és néha megcsókoltalak.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:41 | Üzenet # 377
Yaoista
- Bocsánat tudom, hogy béna vagyok*motyom zavartan majd amikor forditasz a helyzeten és ráülsz a farkamra hangosan felnyögök nagyon furcsa érzés volt, de igen csak élveztem* - Ahhh Rokuro ez olyan fura*nyögtem elején nem csináltam semmit csak ott feküdtem megszeppenve, de ez csak pár percig tartott majd megfogtam a csípőd és mozogni kezdtem benned így még mélyebbre jutottam és a hangosabban nyögtem* - Ahh ez isteni*nyögöm*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:41 | Üzenet # 378
Yaoista
- Nem vagy béna, csak tapasztalatlan... *Nyugtattalak meg, nekem ez valamiért még ülön bejött. Ahogy már a cspőmre fogtál és elkezdtél mozogni felnyögtem.* - Ahh... ez az...! *Jó érzés volt, ahogy mozogtál és mélyen bennem. Néha sikerült eltalálnod gyönyörpontom, olyankormég inkább rászorítottam farkadra. Hátravetett fejjel élveztekedtem és hagytam, hogy azt tedd velem amit akarsz. Végig mozogtam én természetesen és teljesen elengedtem magam.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:42 | Üzenet # 379
Yaoista
*Örültem, hogy nem tartasz bénának majd amikor hangosabban nyögtél sejtettem, hogy azt a bizonyos pontod találtam el így igyekeztem megismételni főleg ahogyan a farkamra simitottál* - Ahh isteni vagy*nyögtem egyre jobban elengedtem magam nem hittem volna, hogy így fogom élvezni, forditottam a helyzeten feltolva a lábaid mozogtam benned tovább, azért a mozdulatok meg voltak a fejemben hiszen visszaidéztem miket tett Satoru* - Rokurohhh*nyögtem a neved vadul az ajkaidra tapadtam az előbbi zavaromnak nyoma se volt*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:42 | Üzenet # 380
Yaoista
*Ahogy fordítottál a helyzeten és immár rendesen elkezdtél mozogni már nyögni se voltam képesn, annyira élveztem. Köréd fontam a lábaim, hogy kényelmesen tudj mozogni és méginkább hozzámférj.* - Még... aahahhhh... keményebben... *Nyögtem ajkaidra és átölelve én is igen csak vadul viszonoztam csókjaid. Erősen szorítottam farkadra és halványan elkezdtem remegni a gyönyörtől. Nagyonis jól csináltad, ahhz képest, hogy először voltál felül és nekem nagyon bejött. Rásimítottam fenekedre és megmarolva még erőteljesebb mozgásra bíztattalak.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:42 | Üzenet # 381
Yaoista
*Elvigyorodtam teljesítettem a kérésed nem hittem volna, hogy ennyire fogod élvezni, de igen csak virult a fejemxd amikor rásimitottál a fenekemre vadabb lettem erősebben a combodra markotlam a szabad kezemmel pedig a farkad izgattam* - Ahhh ez tényleg mennyei*nyögtem a nyakad kezdtem el csókolgatni most én nem bírtam magammal így már a puha bőröd szívogattam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:42 | Üzenet # 382
Yaoista
*Ahogy a farkamat is izgatni kezdted hát ott annyi volt. Igen csak hangosan nyögdécseltem és fejem félrefordítottam, hogy minél jobban hozzáférj a nyakamhoz. Már levegőt alig kaptam, annyira élveztem.* - El...el fogok...ahhh.. menni... *Nyögtem elhalóan és neved hangosan nyögve el is élveztem erősen rászorítva farkadra. Még utána is remegtem halványan és teljesen készen pillantottam rád. Félrefsültem a hajad és átölelve nyakad megcsókoltalak.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:42 | Üzenet # 383
Yaoista
- Ahh már én sem bírom*nyögtem amint elélveztél és még jobban a farkamra szoritottál nem bírtam és én is elélveztem* - Kész vagyok*lihegtem édesen az ajkaid közé és visszonoztam a csókod majd lassan kihúzodtam belőled melléd feküdve magamhoz öleltelek* - Ez aztán az első találkozó*mosolyogtam édesen és a hátad cirogattam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:43 | Üzenet # 384
Yaoista
*Hozzádbújtam, ahogy elfeküdtél és elkuncogtam magam.* - Úgy valahogy... *Cirógattam mellkasod majd én el is aludtam, kiütött a pia. Reggel mikor felébredtem és leesett, hogy mi is történt, felülve néztelek és nem tudtam, hogy most mi is legyen, hiszen csak berúgtunk, az egy dolog, hogy mi kerekedett belőle. Teljesen ledöbbentem, megszólalni se mertem. A legfurább az volt, hogy ez vot az első, hogy nem bántam meg ezt.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:44 | Üzenet # 385
Yaoista
*Nem kellett sok én is kidőltem majd reggel utánad kelltem és a fejem igen csak fájt* - Áááá nem iszok többé*fogom a fejem majd akkor vettelek észre* - Szia te itt aludtál??*kérdezlek nekem nem estek le máris a dolgok csak amikor láttam, hogy pucér vagy na meg én is kezdtek derengeni a dolgok* - Na várj khmmm szóval te meg én??*motyogom zavartan*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:44 | Üzenet # 386
Yaoista
*RÁdnéztem kérdésedre és láttam, hogy te semmire se emlékszel és nem tudtam miért, ez elég rosszul esett.* - Öhm... úgyfest... ne haragudj... máris összeszedem magam és megyek... *Motyogtam én is, de inkább szomorkásan. Én nagyon jól éreztem magam és valamiért ez az egész helyzet jobban rosszul esett, mint gondoltam. Kimásztam az ágyból, de eléggé remegtek a lábaim és elmenekülve elmentem lefürdeni.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:44 | Üzenet # 387
Yaoista
- Várj én nem ezt mondtam*vágom rá rögtön igaz nem sok mindenre emlékeztem de rémletek a dolgok csak hát rá kellett kérdeznem, hogy biztos legyek viszont azt nem értettem, hogy miért lettél hirtelen ilyen szomorú, amikor kimentél már biztos voltam, hogy én voltam a semexd kicsit vártam majd utánad mentem* - Ez így nem ér, hogy engem meg se hallgatsz őőő szóval nem is tudom mit mondhatnék vagyis emlékszem na azért vannak kiesések meg úgy összefolyik minden de de szóval én nem bántam meg*vallom be de igen csak zavarban voltam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:47 | Üzenet # 388
Yaoista
*Ahogy mondod, hogy nem bántad meg felédfordultam és kilépve a zuhany alól megcsókoltalak.* - Én... nem tudom miért... de én.. így érzem... és... neked ott van Sautro így inkább... most lelépek, oké...? Majd késbb még visszanézhetek... én se tudom mi van velem... *Tényleg nem igazán értettem, de annyira jól esett, ahogy öleltél és hogy valaki végre megért.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:47 | Üzenet # 389
Yaoista
*Igen csak meglepett a csókod, de visszonoztam viszont most nekem esett rosszul amit mondasz* - Ő nincs itt és én nem én nem szeretném, hogy elmenjél*suttogtam rádpillantottam* - Nem maradnál még egy kicsit vagy tovább??*kérdezem félénken és végigsimitottam az arcodon*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:47 | Üzenet # 390
Yaoista
*Ahogy az arcomra simítasz és rákérdezel elmosolyodtam.* - De... szívesen... maradok, ha szeretnéd... *Bújtam oda hozzád és átöleltelek.* - Úy érzem te megértesz... és.. az előbb hirtelen kicsit rosszul esett, hogy .... azt hittem zavarlak.... de csak jó, ha nem... *Megfogtam a kezed és behúztalak a zuhanyfülkébe és jó hosszan megcsókoltalak.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:48 | Üzenet # 391
Yaoista
- Igen szeretnél*mosolyodtam el amikor átöleltél hozzádbújtam* - Nem csak hát zavarban voltam hirtelen és biztosra akartam menni, hogy tényleg megtörtént*suttogtam majd amikor behúzol és megcsókolsz visszonzom* - Így sokkal jobb*suttogtam és amennyire tudtam hozzádsimultam* - Jó veled*harapok finoman az ajkaidra a fejem fájt kissé, de amugy nagyon jól éreztem magam veled és még Satorura se gondoltam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:48 | Üzenet # 392
Yaoista
*Elmosolyodtam, ahogy mondod, hogy jó velem és elkezdtelek simogatni miközben csókolóztunk. Nagyon elkezdtelek kívánni és akartalak.* - Mi lenne... ha... most én kényeztetnélek kicsit...? *Kérdeztem elpirulva aranyosan. Nem akartam úgy csinálni semmit, hogy te nem akarod. Rásimítottam fenekedre is.* - Nem tudom mitől van ez... de nagyon kívánlak... *Csókoltalak meg újra és újra.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:48 | Üzenet # 393
Yaoista
*Nagyon élveztem, ahogyan simogatsz is én is ezt tettem majd a kérdéseden elpirultam* - Hát nem is rossz ötlet*motyogtam* - Én is nagyon kívánlak*suttogtam az ajkaid közé* - Tudom, hogy vigyázzni fogsz*suttogtam majd a nyakadra tértem át* - Basszus nyomokat hagytam bocsika*mondtam édesen finoman csókolgattalak és cirogatalak*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:48 | Üzenet # 394
Yaoista
- Persze.. *Csókoltam nyakadba. Elkuncogtam magam a nyomokon.* - Nem igazán érdekel... ma úgy se megyek be dolgozni... *Csókoltalak meg, majd áttértem nyakadra és felsőtestedre. Végigcsókoltalak és letérdelve eléd végignyaltam farkadon jópárszor, majd számba véve szopni kezdtelek. Ismét minden beleadtam, hogy élvezd, csak most lassan bejáratodon végigsimítottam és belédnyomtam egy ujjam.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:49 | Üzenet # 395
Yaoista
- Akkor jó*mosolygok hagytam hogy átvedd az irányitást* - Ahh igen ahogyan hozzám érsz egyre jobban emlékszem de így még is jobb*nyögöm édesen a hajadba túrtam viszont amikor megéreztem egy ujjad kissé fájdalmasan felnyögtem* - Ahh elszoktam tőle*szoritottam meg a vállad de már jobban ment ugye a lazítás és a szopás is sokat számított így lassan megszoktam és jobban széttettem a lábaim*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:49 | Üzenet # 396
Yaoista
*Óvatos voltam, tudtam mekkore fájdalmat lehet így okozni.* - Ne aggódj.. óvatos lezsek... *Nyaltam végig farkadon, majd újraszámbavettem. SZép lassan mozgatni kezdtem az ujjam és gyönyörpontod alaposan megnyomkodtam, hogy jobban felizgassalak. Lassan betolam mégegy ujjamat, egészen három ig. De nagyon lassan csináltam tényleg. Mikor ellazultál felálltam és megcsókoltalak.* - Olyan édes vagy... *Csókolgattalak és lassan megfordítottalak.* - Lassan csinálom oké..? *SImítottm r csípődre, majd előre farkadra és miközben izgattalak finoman belédmentem.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:49 | Üzenet # 397
Yaoista
- Igen tudok*mosolygok igaz nem ismertelek de tudtam benned megbízhatok na meg tényleg nagyon gyengéd és profi voltál* - Ahh Rokuro*nyögtem fel a neved ahogyan eltaláltad a gyönyörpontom és még a lábaim is megremegtek egyre jobban élveztem a kényesztetésed majd amikor megcsókolsz visszonoztam* - Te is*mosolyogtam majd készségesen megfordultam* - OKé*bólintok kicsit féltem és ahogyan belémkezdtél hatolni picit fájdalmasan felnyögtem, de tőled nem féltem majd picit vártam utána löktem egyet a csípőmmel jelezve hogy mozoghatsz hátrafordulva megcsókoltalak de még mindig zavarba voltam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:49 | Üzenet # 398
Yaoista
*Felnyögtem, ahogy löktélegyet és elmosolyodva lassna mozogni kezdtem. Viszonoztam csókod  és láttam zavarod, de n is abba voltam. Egyre inkább belendültem, már annyira régen voltam én felül, hogy el is felejtettem, milyen jó érzés. Végig vállad és nyakad csókolgattam és elfeledkezve magamról, szép kis foltokat hagytam.* - Akihito... olyan forró vagy... isteni... *Nyögtem és kicsit keményebben löktem próbálva eltalálni a gyönyörpontod.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:49 | Üzenet # 399
Yaoista
*Én is mozogni kezdtem egyre jobban élveztem a sexet, ahogyan csókolgattál az csak fokozta az izgalmamat* - Ahhh te pedig teljesen kitöltesz*nyögtem amikor a gyönyörpontomat eltaláltad felsikkantottam* - Ahh ezt még*nyögtem édesen majd erősebben a farkadra szoritottam még jobban kinyomtam a fenekem. Nem hittem volna, hogy Satorun kivül valakivel így fogom élvezni a sexet*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:50 | Üzenet # 400
Yaoista
*Elmosolyodtam és atól kezdve minden lökésem gyönyörpontodra irányult. Szenvedélyesen szerettelek és előrecsúsztatva kezem farkadra is rásimítottam. Én se hittem vlolna, hogy ennyire fogom még valakivel élvezni, de annyira cuki voltál, hogy nemlehetett neked ellenállni. Egyre hevesebben mozogtam és egyre gyorsabban mozgattam a kezem a farkadon. Tényleg azt akartam, hogy minél jobban élvezd, mint ahogy én az éjszaka.*

Keresés: