2025.07.21, Hétfő, 11:42
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:50 | Üzenet # 401
Yaoista
- Ahhh isteni vagy*nyögtem egyre kéjesebb lett a hangom és probáltam végig szoritani a farkad, hogy még jobban élvezd na meg felvettem a tempod* - Ahhh nem fogom bírni*nyögtem jóval később végül nem is bírtam és elélveztem a csempének dőltem* - Ez nagyon jó volt*lihegem majd amikor elmentél te is és kihuzodtál belőlem le kellett ülnöm* - Nem bírok állni*neveten zavartan nem tudtam akkor most mi is van köztünk*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:51 | Üzenet # 402
Yaoista
*Ahogy elélveztél én se tudtam tovább tartani és belédélveztem. Ahogy lecsústá a földre kicsit megijedtem.* - Jól vagy azért..? *Térdeltem le eléd. Én se tudtam mi van köztünk, de én nagyon élveztem a veled való együtt létet, csak azt nem tudtam te mit szeretnél ezek után. Pár percig néztelek, majd csak ki böktem.* - Nem... nem akarsz velem járni...? *Vörösödtem el, de még a fülem is.* - Mondjuk... tudom, hogy hülyeségnek hangzik, csak... nem tudom... én nagyon jól érzem magam veled és... áááhhh... mindegy... ezt meg se kérdeztem jó..? *Fordítottam ela tekintetem.* - Gyere, segítek....

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:51 | Üzenet # 403
Yaoista
- Igen persze remekül*mosolyogtam rád majd a kérdéseden igen meglepődtem és persze én is nagyon zavarba jöttem* - Basszus ez neked a mániád, hogy magaddal beszéled meg a dolgokat??*sóhajtok fel majd az arcodra simitok magam felé forditottam a tekintetted és megcsókolak* - Nagyon édes vagy és még szebb elpirultan*suttogtam az ajkaid közé* - És a válaszom igen, szerintem nem hülyeség szóval szívesen járnék veled, mert én is nagyon jól érzem magam veled és úgy érzem, mintha már régebb óta ismernélek és tudod nagyon tetszel*mondom édesen és hozzádbújtam* - Akkor maradsz ma is itt velem??*suttogtam a füledbe*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:51 | Üzenet # 404
Yaoista
*Elég furán néztem rád a kérdésedre, de ahogy az arcomrasimítasz és megcsókolsz kicsit meglepődtem. Ahogy mondod, hogy járnál velem, mert hogy aranyos vagy meg minden, úgy pirultam el mégjobban. Magamhoz öleltelek és a nyakadbacsókoltam.* - Igen... maradok... *Nagyon kis boldog lettem ettől, persze a főnök még mindig ott motoszkált a fejembe, de tovább akartam lépni és te nagyon édes voltál.* - De tényleg segítek.... *Mosolyodtam el, majd inkább megcsókoltalak jó hosszan.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:52 | Üzenet # 405
Yaoista
- Akkor jó*mosolyogtam és persze még szeretem Satorut de ő annyiszor bántott már és hagyott cserben és talán melletted tényleg boldog tudok lenni* - Oké*bólintok és visszonoztam a csókodat ami igen csak szédítő volt* - Nagyon jól csókolsz meg hát mindenben nagyon jó vagy szóval érted*motyogom zavartan*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:52 | Üzenet # 406
Yaoista
*Elkuncogtam magam, hogy mennyire zavarbajöttél.* - Te is nyugi... ha nem mondogatnád mindig, hogy kezdő vagy, el se hinném... *Simítottam végig az arcodon lágyan, majd felsegítettelek. Szépen hoztam köntöst és rádadtam, meg loptam egyet magamnak is és visszamásztam veled az ágyba :D. Édesen mellédbújtam és átöleltelek. Nagyon jól esett úgy odabújni valakihez, hogy végre nem lök el, hanem szintén átölel.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:52 | Üzenet # 407
Yaoista
- Hát akkor mostantól nem mondom*kuncogok elfogadtam a segítséged majd az ágyban szorosan öleltelek és köntös alá nyúlva a hátad simiztem* - Arra gondoltam, hogy visszamegyek dolgozni. Most hogy itt vagy te erőt adsz meg hát igazad volt ki vagyok én, hogy sajnáltatom magam meg értelme sincsen bár tudtam én ezt jól, de hát nem volt életkedvem, de te visszahoztad*fejtem ki édesen*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:52 | Üzenet # 408
Yaoista
*Elmosolyodtam ahogy a hátam kezded simizni és felsóhajtottam, annyira jólesett. Ahogy mondod a munkát rádnéztem és az arcodra simítottam.* - Nagyon helyes... nem ér ennyit, hogy feladd érte a kariered... az egyik legjobb lehetsz, nem kell foglalkozni a többiekkel.... *Cirógattam az arcod és teljesen hozzádsimultam még a lábam is átraktam rajtad, hogy minél közelebb lehessek.* - Ez nagyon jó... *Szinte kirázott a hideg a hátsimire.* - Holnap gyere be velem... hm..? Biztos van valami neked is... *Simítottam én is a köntösöd alá.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:52 | Üzenet # 409
Yaoista
- Ohh köszönöm, ahogyan te is csodálkozom, hogy még nincs közös képünk, de jó lenne, ha lenne*mondom édesen amikor jobban hozzámsimultál elmosolyodtam szétnyitottam a köntösöd meg a sajátom is és úgy bújtam hozzád érezni akartam a tested melegét* - Akkor jó*mosolyogtam másik kezemmel a combod simogattam* - Oké benne vagyok nagyon jó ötlet. Amúgy mond csak te mióta modellkedsz meg mesélnéd magadról??*kérdeztelek*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:53 | Üzenet # 410
Yaoista
- Igaz... tényleg jó lenne... *Ahogy szétnyitod a köntöst elmosolodtam és a válladra simítottam, majd az oldaladhoz és finoman simoztelek.* - 18 éves korom óta... szóval négy éve, de nagyon szeretem...  Van egy bátyám, a  szüleim pedig egy kisvárosban élnek.... tudják, hogy hát... a fiúkat szeretem és nincs is velük baja... igazából... egy tök normális életem volt, olyan átlagos... *Csókoltalak meg lágyan, mert annyira közel voltál, hogy nem bírtam ki.* - Te is meélj...

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:53 | Üzenet # 411
Yaoista
*Nekem is nagyon jól esett a simid* - Hmm akkor tényleg jó a családod*mosolygok és visszonoztam a csókod* - Nos én is 18 éves koromban kezdtem el és hát anyámmal jól kijövök, apámmal kevésbbé mert ő dokinak szánt, de hát nem igen izgat*mondom lazán és apám tényleg nem izgatottxd* - Nos a melegség, hát én sem tudtam, hogy az vagyok vagyis én Satoru előtt nem voltam nővel se mert nem érdekeltek meg úgy igazán senki csak saját magam de ez már elmúlt*fejtem ki majd a hátadra döntöttelek rádmászva megcsókoltalak* - Nem bírok neked ellenállni*suttogtam az ajkaid közé zavartan*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:53 | Üzenet # 412
Yaoista
*Elmosolyodva hallgattalak és az arcod cirógattam. Mikor hitelen megszólalsz ár rámmászol elmosolyodtam és átöleltem a nyakad, majd körédfontam a lábad.* - Ki mondta, hogy vissza kell magad fognod...? *Simítottam végig a hátadon és közrefogva az arcod elég szenvedélyesen csókolni kezdtelek.* - Ki ne örülne, ha valaki olyan, mint te, ágyba akarná vinni... *Nyaltam meg a szám szélét és rámarkoltam farkadra.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:53 | Üzenet # 413
Yaoista
- Hmm jogos senki nem mondta*vigyorgok és visszonoztam a csókod a bókodon pedig elpirultam* -Ahogyan ahh neked se*nyögtem fel és most még jobb volt veled nagyon összepasszolt a testünk és szinte egész nap szerettük egymást meg nagyon jól elvoltunk majd reggel együtt indultunk a munkába* - Hát akkor menjünk, de ugye nem titok hogy járunk?? Mert hát nem igen akarom magam visszafogni szóval érted*motyogtam édesen*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:54 | Üzenet # 414
Yaoista
*Reggel nekem olyan jó kedvem volt, madarat lehett velem fogatni. Kérdéseden elmosolyodtam és megfogtam a kezed, összekulcsolva ujjainkat.* - Had pletykáljanak csak.... nekem eszembe se jutott a tiltkolózás...  *Csókoltalak meg lágyan.* - És már mondtam.. nem akarom, hogy visszafogd magad... n bármire vevő vagyok.... még munkahelyen is.. *Kacsintottam és elenyaltam füledbe. Mikor odaértünk az ügynökséghez, hát elég sokan kiakadtak és néztem mindenfele, hogy most komoly. engem nem igazán érdekelt, sőt ami azt illeti turbékoltam veled, mint két galambocska :D*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:54 | Üzenet # 415
Yaoista
- Akkor jó*suttogtam az ajkaid közé* - Hmm kis perverz imádlak*nevetek fel nagyon boldog voltam tényleg végre képes voltam mosolyogni majd bent hát én se fogtam vissza magam persze össze is súgtak a hátam mögött főleg, hogy Satoru után micsoda váltás majd ahogyan éppen csókoloztunk a kis szőke jelent meg akivel megcsalt Satoru na meg én megvertem már visszajöhetet* - Hmm nocsak kit látnak szemeim*mondja gúnyosan* - Na mi van megsajnáltad ezt a szerencsétlent?? Nem adok nektek sok időt ő is elfog téged hagyni*vágja hozzám ő kifejezetten élvezte ezt én meg igen csak megremegtem* - Fogd be bazd meg*húzzom fel magam legszivesebben most is lecsaptam volna*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:54 | Üzenet # 416
Yaoista
*Mikor megjelent az a kis idióta és te még fel is húzod rajta magad, elmosolyodtam és magam felé fordítva hosszan megcsókoltalak.* - Kár rá pazarolni az időnket... még arra sem érdemes, hogy mérges leyél rá... Figyel édes... bennem bízz, ne benne és én nem hagylak el... én tudom milyen érzés, ezért ezt soha nem tenném... csak féltékeny rád.... *Pusziltalak meg, majd ránéztem, de kb. mint egy véres rongyra.* - Légy oly kedves és húzd innen a beled... attól hogy egy folyton megdug mindenki nem leszel értékes.. használt cucc senkinek se kell... na kopj le...

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:54 | Üzenet # 417
Yaoista
*Persze a csókod visszonoztam majd amiket mondasz nagyon jól estek* - Teljesen igazad van*mosolygok bíztam benned, csak hát fájt ahogyan ezeket hozzám vágta* - Hogy véded amugy meg te beszélsz?? Utobbi időben igen sokan átmentek rajtad is édesem, de amugy végülis összeillő páros vagytok*vigyorog de látszott rajta felhúzta magát rajtadxd* - Na tényleg kopj le sőt megyünk mi*fogtam meg a kezed elindultam bementünk az öltözöbe* - Köszönöm, hogy kiálltál értem vagyis értünk ááá ha nem vagy ott tuti neki megyek, mint múltkor komolyan direkt játszik az idegeimmel és már kezdem unni*sóhajtok fel hozzádbújtam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:55 | Üzenet # 418
Yaoista
- Lehet édes... de rajtad legalább kétszer annyian... mert a hangsúly az utóbbi időben... te viszont egész életedben... lúzer... *Nevettem el magam. Ahogy az öltözőbe odabújsz elmosolyodtam és megcsókoltalak.* - Csak féltékeny... van is neki mire... Egyébként azért szórakozik, mert látja rajtad, hogy szarul esik neked... ne is figyelj rá.... Gondolj arra, hogy csak egy kis görcs... *Csókolgattalak elég elmélyülten.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:55 | Üzenet # 419
Yaoista
- Igen tudom jól, de sose tudtam visszafogni magam*sóhajtok fel persze a csókod ismét visszonoztam és a falnak nyomtalak* - Meg kéne keresnünk a főnöket készen állsz rá kicsim??*suttogtam az ajkaid közé azért féltetelek nem szerettem volna, hogy szomorú legyél*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:55 | Üzenet # 420
Yaoista
*AHogy a falnak nyomtál átöleltem a nyakad és egyre inkább elmélyítettem a csókunkat. * - Nem érdekel Mookyul... eleget futottam utána... csak te érdekelsz... és ő ráér... most ontosabb dolgunk van... *Csókolgattalak. Tényleg nem érdkelet, bár ez így nem igaz, hiszen szeretteem még, de valóban tovább akartam lépni, nem akartam többé őt.* - Mostmár csak téged akarlak.... és elfelejteni mindenki mást...

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:55 | Üzenet # 421
Yaoista
*Nem igen jött álom a szememre és elég kivoltam, de úgy voltam vele így lesz a legjobb. Másnap persze nem mentem Akihitohoz na meg azon se lepődtem meg, hogy te nem jösz be és meg is értettem úgy voltam vele pár napig nem is foglak látni, mert neked több nem kell hiszen profi vagy ebből a szempontból bár Akihitoval nem tudtam mit kezdjek, de annyi időt még se adhatok neki, mert attól még nem állt meg az élet így ez a hét még belefér utána visszakartam hozni vagyis így terveztem, de ti megelőztettek hiszen bejötettek aminek örültem, de hát a madárkák azt is csicseregték, hogy együtt vagytok amin meglepődtem sőt úgy voltam vele ez nem lehet igaz így rögtön keresni kezdtelek titkeket meg is lett mondva, hol vagytok éppen kopogtam volna, amikor meghallottam a beszélgetést annak ellenére, hogy ezt akartam még is rossz volt hallani nem tudtam hova tenni* - Szedd össze magad*beszéltem magamhoz majd amikor kiszóltatok beléptem* - Sziasztok hallottam, hogy visszajötettek és mivel ti nem kerestettek jöttem én. Van pár megbeszélni való főleg veled Akihito*közlöm de semmi se látszodott rajtam* - Szóval gyertek velem*indultam el és ahogyan összesimulva láttalak titeket az érzés, hogy zavar nagyobb lett annak ellenére, hogy nagyon sexyk voltatok együtt*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:56 | Üzenet # 422
Yaoista
- Jó ezt hallani*suttogtam az ajkaid közé amennyire csak tudtam magamhoz öleltelek* - Én is csak téged akarlak veled akarok új életet*suttogtam majd akkor meghallottuk a kopogást na meg a főnök hangját és kiszóltunk de még mindig össze voltunk simulva* - Hello főnök*vigyorgok rá mint régen* - Oké oké én is így gondolom amugy meg akartunk menni csak előtte volt még egy kis dolgunk*közlöm pimasz stilussal és még a nyakadba is csókoltam na igen kezdtem visszatérnixd* - Akkor menjünk*fogtam meg a kezed*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:56 | Üzenet # 423
Yaoista
*Elmosolyodtam és ahogy a főnök közbetrappol a dolgoknak, sóhajtottam egyet. Kicsit rossz volt látni, de itt voltál nekem te és ahogy beszóltál neki, elmosolyodtam aranyosan.* - Igen... *Mentem is utánadtok. Beérve a főnök irodájába most először nem éreztem rosszul magam. Mellédbújtam és átkaroltam a hátad. Valahol mélyen meg akartam mutatni, hogy mennyire nem érdekel már. Én csak némán hallgatam és néhavégigsimítottam rajtad, a fenekeden s :P.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:56 | Üzenet # 424
Yaoista
- Komolyan már a pimasz éned is hiányzott*Moosolyodom el ez tényleg így volt hiszen kedveltem Akihitot és örültem, hogy nem depis, de hogy pont veled lábalt ki vagyis látszolag meg meg is lepett ez váltás nálatok. Bent leültem veletek szembe és elmondta a következő munkákat hát igen csak zsúfolt volt főleg Akihitoé hiszen mostanság nem dolgozott* - Viszont ma felhívom Satorut, mert elvileg visszajön vagyis remélem, mert ha nem kell neked egy menedzer, de addig is én figyelek rád bár eddig is tettem ezt*sóhajtok fel a simik tényleg tetszettek is meg nem is* - Nos ennyi lenne, kérdés??

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:57 | Üzenet # 425
Yaoista
- Ohh ne aggódj most pótolok mindent*vigyorgok persze én is simiztelek na meg bújtam hozzádxd közben figyeltem azért viszont amikor Satorut mondja megremegek* - Az se baj, ha más lesz, de amugy nem igen izgat*vontam meg a vállam persze ez nem volt igaz, de elterveztem ha visszajön akkor se fogok balhét csinálni hiszen menedzsernek remek szeretőnek kevésbbé* - Nekem nincsen.

Keresés: