2025.07.21, Hétfő, 20:25
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:07 | Üzenet # 451
Yaoista
- Te pedig megigérted, hogy többé nem hagysz el és boldogak leszünk mégis egy szónélkül leléptél és most is én vagyok a rossz mindig én vagyok*borulok ki egyre jobban már a sírás határán tartottam* - Nem is érdekel mit akartál csak takarodj el innét*estem térdre  és zokogni kezdtem, fájt, ahogyan viselkedtél velem, mert nem direkt csináltam ezt de mégis ismét én voltam a rossz pedig te voltál aki lelépett* - Gyűlőlek*üvöltöttem még az addigi jó kedvem az a pici öröm amit Rokuro adott nyoma veszett*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:07 | Üzenet # 452
Yaoista
*Ahogy elkezded monani, annyira sajnáltalak és ahogy térdrerogytál letérdeltem melléd és magamhoz öleltelek. Ahogy végre lelépett Saturo nem csináltam semmit, csak öleltelek magamhoz.* - Sajnálom... shh...... nyugodj meg.... én itt vagyok neked... *Cirógattalak, majd felhúztalak és leültettelek a kanapéra. Leültem melléd és magamhoz húztva puszilgattalak és szeretgettelek.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:08 | Üzenet # 453
Yaoista
*Remegve bújtam hozzád, de nem tudtam megszólalni csak sírtam és sírtam amig el nem fogytak a könnyeim* - Annyira kegyetlen..... minek jött vissza??? *suttogtam öledbe mászva bújtam hozzád* - Te ugye soha nem hagysz el??kérdezlek kétségbeesve*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:08 | Üzenet # 454
Yaoista
*Átöleltelek és csak csitítgattalak.* - Nem... én nem foglak... *suttogtam. egész éjszaka a karjaimba tartottalak, és nem hagytalak egyedül, de reggel el kellett mennem.* - Figyelj kedvesem.... most nekem mennem kell... ott találkozunk rendben..? De muszáj hazaugranom... ne hagyd, hogy tönkretegyen... éns itt vagyok neked.... mindig.... *Pusziltalak meg és eljöttem. Hazaugrottam és elmentem dolgozni.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:08 | Üzenet # 455
Yaoista
*Reggel, mint régen jöttem hozzád, de már Rokuróval nem találkoztam. Felmentem és láttm, hogy minden úgy lett hagyva. Ami megromlott azt kidobtam és összetakarítottam, ami jó volt még azt elpakolam, ondoltam majd később megeszitek. A reggeli ott várt az asztalon a kávéddal én pedig lent a kocsiba. Annyira át akartalak ölelni, végigsimítani rajtad. Annyira szükségem lett volna rád, de hát én basztam el. Rengeteget fogytam és mikor letaláltál végre a kocsihoz, akkor vettem be a gyógyszerem.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:09 | Üzenet # 456
Yaoista
- Akkor jó*suttogtam és szépen lassan megnyugodtam végül elaludtam* - Hát nem örülök neki, de oké és nem fogom*Bólintottam majd lefürödtem és amikor kijöttem akkor vettem észre, hogy itt jártál sőt azt is hogy tegnap te főztél ezen picit elmosolyodtam, de csak egy pillanatig tartott. Ettem pár falatot a kávét megittam majd lementem és beszálltam a kocsiba. Most feltűnt mennyire lefogytál a gyógyszer is, de nem kérdeztem* - Reggelt*köszöntem* - Figyelj én sajnálom a tegnapot vagyis hogy Rokuro előtt mondtam. Nem direkt volt csak kiborultam. Viszont tényleg végeztem veled, de én részemről ez nem fogja a munkát befolyásolni*mondtam el, de nem bírtam rádnézni, szeretelek, de nem bíztam benned és féltem hogy csak bántanál*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:09 | Üzenet # 457
Yaoista
*Ahogy beszálltál rádpillantottam és megszorítottam a kormányt.* - Szia... *Hallgattam a bocsánatkérést és először nem mondtam semmit, de végül csak megszólaltam.* - Nem haragszom... csak... te voltál az első, akinek én mondtam el, ezért borultam ki, de mindegy... előbb utóbb úgyis elmondtad volna neki, hiszen együtt vagytok... *Bámultam előre.* - Tudom anélkül is, hogy folyton ismételgetnéd. *Indultam el. Tudtam, hogy én jó darabig nem foglak tudni elfelejteni, sőt jelenleg úgy éreztem, hogy sohasem fogok tudni rajtad túllépni.* - Én viszont még szeretlek, de igyekszem nem beleavatkozni, ha te nélkülem bldogabb vagy... *Indultam el. Egész úton csöndben ültem. Mikor megérkeztünk bementem az irodámba és nekiestem az elmaradásomnak.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:10 | Üzenet # 458
Yaoista
- Nem mondtam volna el*jegyzem meg majd amikor azt mondod szeretsz felnevetek* - Tudod vicces, mert annyit se tudtál kinyögni, hogy bocs hogy leléptem egy kibaszott üzenetet nem hagytál, hanem a főnök közölte a dolgokat. Van fogalmad róla, hogy mit éreztem?? Mert kétlem. Képzeld én is szertlek sőt szerintem ez nem fog változni a szívem egy rész mindig a tiéd lesz, de amellett folyton csak bántasz és ezt én már nem bírom szeretnék boldog lenni végre, és Rokuro mellett úgy érzem menni fog*mondtam komolyan de többet én sem szóltam viszont az irodában bent voltam veled, de nem szóltam viszont láthatad én is lefogytam na meg nem voltam még a legjobb bőrben*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:10 | Üzenet # 459
Yaoista
*Nem tudtam igazán semmire se érzelmileg reagálni. Ahogy csöndben ültünk, csak azt figyelhetted, hogy óránként bekapok valami bogyót, ami mind másfajta. Egy darabig téged néztelek és valahogy most nem láttam azt hogy le vagy fogyva és miegyéb, csak azt, hogy mennyire gyönyörű vagy. Nem is igazán kapcsoltam, de felálltam és odamenve hozzád végigsimítottam az arcodon és a hajadon. Csak utólag fogtam fel és elhúztam a kezem, na meg elhátráltam.* - Sajnálom... én.. nem tudom ezt most miért csináltam... *Ültem vissza. Megint nem szólaltammegvagy egy óra hosszát.* - Én... most nem akartalak bántani... ponthogy.. kímélni akartalak... *Mondtam halkan, de ekkor betrappolt Rokuro.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:10 | Üzenet # 460
Yaoista
*Én is bejöttem reggel az ügynökömmel, de később, mint te. kKapásból mentem az irodához, mivel mondták, hogy ott vagy. Bekopogtam és bementem.* - ÖHm.. hello... *köszöntem, majd odamentem hozzád és homlokon csókoltalak.* - Gyere... lesz egy fotózásod, megnézed...? *Fogtam eg a kezed és meg sem várva a válaszod kihúztalak. Láttam, hgy kész vagy és gondolta jobb, ha most nem vagy Saturoval kettesben.* - Nálam alszol ma..? Mégnem voltál nálam...

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:11 | Üzenet # 461
Yaoista
*Már tényleg egyre jobban érdekelt mégis minek veszel be gyógyszert meg hát aggódtam is érted még se szóltam semmit. Szörnyű volt így ülni csendben olyanok voltunk, mint két idegen. Később amikor odajöttél és végigsimitottál rajtam megremegtem, de nem mondtam semmit csak intettem a fejemmel és tovább bambultam hol rád hol ki az ablakon, majd amikor megszólaltál rádpillantottam* - Kímélni?? Na ne viccelj*morgok tényleg a legjobbkor érekezett Rokuro* - Szia*mosolyogtam pont mondtam volna, hogy megyek de már kint voltam* - A legjobbkor jöttél*mosolyogtam a falnak nyomva igen hevesen megcsókoltalak* - Igen tegnap ugyse jött össze*suttogtam tovább csókoltalak* - Hiányoztál....

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:11 | Üzenet # 462
Yaoista
*Igen csak kivoltam akadva saját magamra, hogy mennyire gyerekesen viselkedtem, mert rájöttem miután lehiggadtam így elterveztem, hogy másnap bocsánatot fogok kérni. Másnap viszont először Satoruhoz mentem. Odaérve bekopogtam, amikor szólt bementem pont a gyógyszert vette be akkor is* - Szia*köszöntem majd odamentem leültem vele szembe* - Figyelj tudom te se meg én se vagyunk nagyon az a barátkozos fajta, de rég ismerjük egymást és ha bármira szükséged van én itt vagyok neked*mondtam őszintén* - Remélem a gyógyszert úgy szeded ahogyan kell*jegyeztem meg* - Na és Akihitoval mi volt?

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:11 | Üzenet # 463
Yaoista
*Ahogy a falnak nyomsz és megcsókolsz átöleltem a nyakad.* -Te is nekem... *Suttogtam és viszonoztam csókjaid.* - Ma majd bepótoljuk a tegnapot is... majd főzök neked valami egyszerűt... nem vagyok valami nagy szakács... *Mosolyodtam el édesen és egyre inkább elmerültem a csókokban.* - Ez mennyivel jobb, mint fényképezkedni.... ezt szívesebben csinálom... *Kuncogtam.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:11 | Üzenet # 464
Yaoista
- Hello... *Gondoltam, hgy meglátogatsz. ahogy leülsz és előadod a szöveged, csak bólintottam és kicsit elmosolyodtam.* - Vigyázz, mert még szavadon foglak... és rendesen szedem, persze... csak már utálom... *Sóajtottam fel. Kinéztem az ablakon és telibe láttam, ahogy rokuro és Akihito kavar.* - Nézz ki az ablakon és rájössz... még... még csak meg sem hallgat.... hiányzik... *Suttogtam, szinte mardosott a hiányod, annyira veled akartam lenni.* - Nem engedte, hogy elmondjam neki... mintha... ellökne magától... teljesen beszárkózott, úgy ültünk itt, mint két idegen... *Nagyon kivoltam, de tiszteletben akartam tartani a döntésed, de attól még fájt.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:12 | Üzenet # 465
Yaoista
- Hát fogjál*mosolyogtam* - Ajánlom is, hogy ne vegyél be többet*figyelmeztettelek de csak féltésből majd amikor mondod nézzek ki az ablakon úgy tettem, de rögtön vissza is léptem* - Tudod valamilyen szinten megértem nagyon maga alatt volt amikor ott volt tényleg rá se ismertem és most legalább boldog bár gondolom biztos szeret már, de tényleg hihetlen, hogy a két uke mi??*mosolyodom el picit majd odamentem eléd kissé bizonytalanul megpaskoltam a válladxd nem tudtam mit kell tenni ilyenkorxd* - Khmm szóval bármi van itt vagyok*erősítettem meg ismét leültem* - Először hibáztatni akartalak amiért elmentél, mert ha nem teszed akkor ők ketten nem jönnek össze, de akkor rá se jövök mennyire is oda vagyok tényleg a kis vörösért*vallom be*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:12 | Üzenet # 466
Yaoista
- Oké majd segítek neked bár én tényleg nem tudok*kuncogtam* - Hmmm egyetértek de menjünk, mert aztán ismét le lesz szedve a fejünk és ne adjunk rá okot*haraptam az ajkaidra majd elmentünk a fotózásodra és igen csak el voltam ámulva annyira tetszettél és hát ezt meg is mondtam utána* - Nagyon profi voltál komolyan mondom annyira büszke vagyok rád*ölelgetlek meg mások meg is lepődtek nem csak azon, hogy együtt vagyunk hanem hogy tudok kedves lenni és másokat dicsérni*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:12 | Üzenet # 467
Yaoista
- Az a furcsa, hogy elfogadja... hogy... nem csak én vagyok jó neki... *Néztem ki az ablakon, amíg el enm tűntek. ahogy megpaskolod a vállam rádnéztem és nagyokat pislogva nem értettem ez most mi is, de inkább szóba se hoztam, mert lejött, hogy te is zavarban vagy vagy valami olyasmi. Ahogy hallgattalak felhúztam a szemöldököm.* - Egyébként mindenki tudta rajtad kívül, hogy neked tetszik, sőőőőt.... szerintem ha kicsit próbálkoznál és kimutatnád hogy érdekel és nem csak szekállnád, mint az oviban, akkor lehet, hogy rájönne... mert... szerintem ők igazán nem szerelmesek, inkább..megértik, hogy a másiknak milyen szar... *Kicsit elgondolkoztam.* - Mookyul.. tényleg nyomulj rá... akor lehet lenne esélyem beszélni Akihitoval... és talán... *Néztem rád, látszott szinte ahogy jérnak a kerekeim.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:12 | Üzenet # 468
Yaoista
*Mindig rádmosolyogtam amikor lehetett és mikor végeztem ésmegölelve megdícsérsz elmosolyodtam. Hozzádbújtam és megcsókoltalak, majd letöröltem a szád.* - Neharagudj.. összekentelek... és köszönöm szépen, de ne túlozz... hozzád képest semmi vagyok... de olyan jóvolt, hogy itt voltál... *Simítottam végig az arcodon.* - Jó hogy ennyi időt együtt tudunk lenni.. ha nem vagy itt, már hiányzol... *Nevettem el magam. Rajtam is meglepődtek, hogy milyen felszabadult és édes tudok lenni, ha az érzéseim viszonzásra alálnak.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:13 | Üzenet # 469
Yaoista
- Szerintem az a furcsa, hogy te ezen meglepődsz. Satoru mit hittél meddig fog rád várni?? Ne értsd félre én senki oldalán nem állok, de megértem Akihitot*mondta komolyan majd igen csak csúnyán néztemxd* - Még mindig a főnököd vagyok*jegyzem meg na igen ezt szeretem hangsúlyozni nem mintha manapság közületek bárkit izgatna* - Én is tudom, hogy tetszik de akkor se keverném össze a munkát a magánélettel meg fiatal meg meg áááá magam se tudom*sóhajtok fel nem tudtam újat mondanixd* - Ja még nem szeretik egymást de kitudja mikor történik ez meg*sóhajtok fel* - Mi van?? Ez most komoly??*döbbenek le kicsit*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:13 | Üzenet # 470
Yaoista
- Ugyan kenj csak össze*kuncogtam* - Hát ezzel vitatkoznék és hidd el ilyen téren ritkán vitázok, de már nincs akkora egom annyira nagy már beférek az ajtón*nevetek fel*xd - Ezzel én is így vagyok, de nem is kell sokat külön lenni*mosolyogtam és most én csókoltalak meg tényleg ha veled voltam mintha minden fájdalmam megszűnt volna* - Most ráérsz??

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:13 | Üzenet # 471
Yaoista
- Azt hittem most barátként beszélgetünk.. *Azért eleresztettem egy vigyort. Ahogy előadod ezt a szöveget néztelek egy kicsit majd elnevettem magam.* - Ennél jobbat is kitalálhattál volna... abban apillaatban, hogy belézúgtál és kivtelezel vele, már rég összekeverted, mert ezt teszed, mégha fel se tűnik.. a többiekkel fele annyit se foglalkozol, mint vele... Akihitovla is csak akkor, ha gubanc van, amúgy mindi a vöröse után szaladgálsz... *Magyaráztam lazán :D.* - Nem fognak egymásba szeretni... *Felálltam és odamentem hozzád, majd lekaptalak :D.* - Helyes vagy, még meg is dugnálak,, talán még vonzódok is, de nem tudnálak szeretni... érted? *Sétáltam arrébb, mint aki semmit se csinált.* - Amúgy pedig komolyan gondoltam.... én vissza akarom kapni Akihitot... *Mondtam határozottan.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:13 | Üzenet # 472
Yaoista
*Odasimultam hozzád, ahogy megcsókoltál.* - Még beszélnem kell a fotóssal, átöletözni és aztán a tiéd vagyok mindenféle értelembe... *Markoltammeg a feneked, majd mint aki jólvégezte dolgát odamentem a fotóshoz és megbeszéltük, hogy mi jó,mi nem miegyéb. Miután végeztem odamentem hozzád ésmegfogtam a kezed.* - Gyere... *Behúztalak az öltözőbe, ami most ilyen kis privát volt, ami fotózásoknál járt és kapásból lesmároltalak.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:14 | Üzenet # 473
Yaoista
- Igen úgy bocs megszoktam*vigyorgok* - Hééé ne nevessél ki és nem vagyok belézúgva csak tetszik nagyon*magyaráztam nem tetszett, hogy így sarokba lettem szorítva ahogyan egyre többször mostanság* - Szóval Akihitoval szinte mindig ezt meg is jegyezte Rokuro*mosolyodtam el majd felsóhajtottam* - Nem tudom Satoru ez nem ilyen egyszerű*magyarázom majd amikor odajösz és lekapsz hát majd nem hátraestem és levegőt is elfelejtettem venni* - Bazd meg te tényleg lekaptál*mondom még mindig döbbenten viszont nem tudtam ezt annyiban hagyni ezért odamentem és én is lekaptalakxd* - Édesem értem amit mondasz, de max én dugnálak meg*paskolom meg az arcod* - Amugy finomak az ajlaid*vigyorogtam így viccesebb volt*xd - Amugy akkor nem szeretnek egymásba, ha te mondod legyen igazad, bár ha szereted és Rokuro mellett boldog tényleg elkéne fogadnod még ha nehéz is nem??*kérdeztelek hiszen nekem is ezt kéne tennem főleg, hogy én voltam a barom*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:14 | Üzenet # 474
Yaoista
- Hmm jól hangzik*vigyorgok halkan felnyögtem a markolásra majd csak néztelek amikor már az öltözőbe voltunk visszonoztam a csókod* - Minden oké volt??*leheltem az ajkaid közé és már a felsőd szedtem le rólad és az ágyékom a tiednek nyomtam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:14 | Üzenet # 475
Yaoista
- Zavar? *Vigyrogtam, ahogy odajössz és lekapsz én nem akadtam így ki rajta.* - Ugyan már... csak hiszed... *Vigyorogtam, mint a vadalma és felhúztam a szemöldököm.* - Te meg ól csókolsz... *Ahogy előadod, hogy el kéne engedem, hiszen Rokuro melett boldog, valahogy dhöt éreztem.* - Nem fogadom el.... szeretem és tudom, hogy ő is... és lehet, hogy most boldog, de mégha így is.. én ellette akarok lenni... lehet többé nem fogok neki kelleni, de szükségem van rá... már a jelenlétére is. *Magyaráztam.* - Amúgy meg... rá van írva, hogy te sem akarod hagyni Rokurot...

Keresés: