2025.07.22, Kedd, 00:23
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:32 | Üzenet # 501
Yaoista
- Micsoda szenvedély*vigyorgok viszont amikor forditottál a helyzeten az nem igen tetszett persze élveztem, na de itt én vagyok a főseme*xd - Annyira nem is vagy részeg legalábbis ehhez*vigyorogtam hagytam még hogy legyél felülxd és egyre hevesebben csókoltalak végigsimitva a hátadon a fenekedbe markoltam* - Hmm feszes*csapok ráxd*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:33 | Üzenet # 502
Yaoista
- Ne is mondj ellent*mondtam édesen amikor belémhatolál kissé megremegtem a hangom is fájdalmasabb lett, de nagyon élveztem* - Ahhh édesem annyira jó vagy*nyögtem még jobban hozzádsimultam én is mozogni kezdtem* - Ahhhh fogd be*pirultam el megremegtem majd a tarkódra simitva ismét megcsókoltalak* - Ahhh én egyre jobban kedvelek... nagyon nagyon tetszel ... ez ahhh lehetséges???*kérdezlek mert én nem tudtam volna elképzelni, eddig hogy valakit ilyen hamar kedvelni fogok sőt tovább ez egyszerű kedvelésnél*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:34 | Üzenet # 503
Yaoista
*Ahogy a fenekembe markoltál és rácsaptál, akkor kapcsoltam, hogy hohóóóó. Megfogtam a kezed és elvigyorodtam.* - El a kezekkel a seggemtől... nem fogsz megdugni.... *Azért átöleltem a nyakad és tovább csókoltalak, közben lesimítottam a farkadra.* - De én még mindig szívesen megdugnálak... *Már kapcsoltam, hogy veled vagyok, de hát nem vagyok én semmi jónak elrontója, főleg nem részegen.  Én viszont szintén bepróbálkoztam és farkadról átcsúsztattam a kezem a fenekedre. xD*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:34 | Üzenet # 504
Yaoista
- Most mi van?? Attól még megfogtam nem??*vontam fel a szemöldököm persze volt hátsó szándékom is vagyis lett volna na de szeretek alapból seggeket fogdosni*xd - Ahhh biztos hogy nem fogsz*nyögtem fel* - Igen hamar a lényegre térsz*vigyorogtam amikor a fenekemre simitottál az ajkaidra haraptam* - Fogni foghatod tudom, hogy rohadt jó seggem van*vigyorgok majd forditottam a helyezeten leszedtem rólad a takarót* - Tényleg szép test*simitok végig rajta levettem magamról az ingem majd a nyakad kezdtem el csókolgatni és az oldalad cirogattam* - Nyugi nem probálkozom szóval engedd el magad*szívtam meg a nyakad*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:35 | Üzenet # 505
Yaoista
- Attól még igen... *Vigyorodtam el, mert azért én is tudtam, hgy jó seggem van :D.* - Kár érte... *Csókoltalak meg. Ahogy az ajkaimra haraptál elmosolyodtam, és meglepetten vettem tudomásul, hogy megint alattad kötöttem ki. Ahogy megdícséred a testem, elröögtem magam* - Ma már nem... pár éve még igen... de ezek a hegek... *Nekem nem igazán jöttek be, bár biztos voltam benne hogy van, aki szexinek találja. Végigsimítottam a mellkasodon, majd elmosolyodtam.* - Ajánlom is... *Sóhajtozni kezdtem, ahogy a nyakam csókolgattad és felnyögtem, ahogy megszvtad a nyakam. Lassan, de biztosan teljesen elengedtem magam és hagytam, hogy kiszolgáld magad. Lehunytam a szemem és csak élvezkedtem.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:35 | Üzenet # 506
Yaoista
- Ne legyél bolond neked még ez is jól áll*simitok végig rajta és komolyan így gondoltam* - Tudod jól, hogy én bármikor alkalmaználak még mindig*suttogtam a füledbe és ez is igaz volt*  - Ez az csak szépen nyugodtan*suttogtam majd lejebb tértem az egyik mellbimbódra iszonyatosan megkívántalak most, alapból jópasinak tartottalak  de sosem néztem rád úgy, de mióta kitaláltad a színjátékot más hogy tekintek rád már prédakéntxd* - Hmm finom vagy*vigyorgok finoman harapdáltam a bimbód*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:35 | Üzenet # 507
Yaoista
*Ahgy ráharaptál az egyik mellbimbómra már egy apró nyögét kicsaltál belőlem. Eléggé élveztem a ténykedésedet és én is nagyon kívántalak hiszen hónapok óta nem voltam senkivel, úgyhogy már ennyitől kezdtem megkeményedni. Végig simogattalak és a hajadbatúrtam néha. most még túl részeg voltam az ellenkezéshez :D.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:36 | Üzenet # 508
Yaoista
- Ha ilyen hangokat adsz ki akkor nehéz lesz visszafognom magam*vigyorogtam és persze éreztem hogy már ennyitől merev vagy* - Hmmm nem is gondoltam volna, hogy ennyire érzékeny tested vagy*vigyorgok kajánul majd végignyaltam párszor az izmos hasadon utána a lábaid között helyezkedtem el*  - Hmmm szép méretek*simitok végig a farkadon párszor majd rögtön a lényegre térve szopni kezdtelek*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:36 | Üzenet # 509
Yaoista
- Hát pedig tűrtőztesd.... *Gondoltam itt arra, hogy tuti nem engedem, hogy megdugj biggrin persze erre csak most gondoltam.* - Nem érzékeny ennyire... de ha hónapokon át csak a jobb kezed marad azért... *Jegyeztem meg vigyorogva és felnyögtem, ahogy megéreztem kezed. Ahogy szádba vettél méginkább felnyögtem és a hajadba túrtam. Veled mertem durva lenni úgymond és rásegítettem a mozgásra, bár nem igazán volt rá szükség, hiszen tutad te mi a dolgod. Egyre hangosabban nyögtem és elég hamar elélveztem, de nem is szóltam, csak a szádba élveztem.* - Haahhh... *Lihegtem, tényleg elég rég éreztem ilyet, mivel Akihito mindig húzta a száját.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:36 | Üzenet # 510
Yaoista
 Érzékeny*Vigyorogtam ennyivel letudtam majd egyre hevesebben szoptalak és persze nem zavart, hogy rásegítettél a mozgásomra egyre mélyebben nyeltem el a farkad és a végén minden csepped lenyeltem* - Hmm fincsi volt*vigyorgok majd felhajoltam és megcsókoltalak* - Most még szebb vagy*simitok az arcodra ismét megcsókoltalak igen vadul és hozzádsimultam érezheted igen kemény vagyok* - Kívánlak*harapok az ajkaidra*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:36 | Üzenet # 511
Yaoista
*Ahogy megcsókolsz átöleltem a nyakad. nem voltam éppen az a cuki uke, de azért tényleg nem festettem rosszul Ahogy megéreztem keménységed lenyultam a farklkadhoz és elkezdtelek simogatni. Azon, hogy kívánsz elvigyorodtam és körédfontam a lábam, ezzel egyfajta módon mondva, hogy nem bántom, tedd be biggrin Brá igazából józanon valszeg leütöttelek volna ezért, de a váy és az alkohol teljesen elvette az eszem és csak egy kis törődésre vágytam most :P.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:37 | Üzenet # 512
Yaoista
*Ahogy a tarkomrasimítazs, én a nyakadra és viszonoztam csókod.* - Nem tudom.. ahhh.... de én is.. így vagyok.. vele... ahh.. *Löktem kicsit keményebbeket, teljesen elvetted az eszem. Én sem hittem volna hogy valakit ilen hamar megkedvelek, ráadásul a saját korosztályomból találkozok egy olyan emberrel, aki olyan mint te. Pár keményebb lökés után mélyen belédélveztem és átölelve a nyakad csókolgattam.* - Ez.. nagyon jó volt.... *Lihegtem füledbe.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:38 | Üzenet # 513
Yaoista
*Amikor simogatni kezdtél felnyögtem* - Ahhh igen ezt folytasd*Nyögtem igen férfiassan majd ahogyan szinte felkinálod magad el sem akartam hinni* - Hmmm akkor most egyre gondolunk??*Vigyorgok rád majd a bejáratodra simitottam* - Akarod?*kérdezlek tovább cirogatalak ott de még nem dugtam be az ujjam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:38 | Üzenet # 514
Yaoista
- Ahhh ezt jó hallani*Nyögtem egyre hevesebb lettem főleg amikor már keményebben löktél rajtam eltalálva a gyönyörpontomat, így amikor belémélveztél én sem bírtam és elmentem.* - Igen az*Lihegtem én is és igen csak remegtem a lábaim*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:39 | Üzenet # 515
Yaoista
- Én most nem gondolok semmire... *Suttogtam. Ahogy megéreztem hol jár a kezed, felsóhajtottam, mert azért éreztem. Kérdésedre nem is válaszoltam, csak lesmároltalak igen szenvedélyesen, bár már szét voltam csúszva. Végigsimítottam a hátaod és belemarkoltam a fenekedbe, hogy közelebb húzzalak magamhoz. Valahogy tényleg akartam most, hogy valaki velem foglalkozzon és legalább arra a fél órára szeressen biggrin (bízik a főnök álóképességébe :D:D:D )*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:39 | Üzenet # 516
Yaoista
*Visszonoztam a csókodat ahogyan megmarkoltál elvigyorodtam* - Hmm ezt nagyon fogom élvezni*Vigyorogtam majd lemásztam rólad levettem mindent magamról és hát igen kemény és nagy voltamxd* - Óvatos leszek*Jegyzem meg feltoltam a lábaid hát igen csak virult a fejem, hogy most egy semét fogok megdugni ilyen még nem volt vagyis volt, de nem ilyen kaliberűeket mint te aki tényleg übersemének számít mint énxd. Feltoltam a lábaid elkezdtem nyalogatni a bejáratod*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:39 | Üzenet # 517
Yaoista
*Átkaroltalak sé eltámolyogtam veled a nappaliig ott a kanapéig. Eldőltem veled és magamhoz öleltelek.* - Cska amgí összeszeded agad... *Bújtam is közbe és édesen elmosolyodva megcsókoltalak.* - Olyan fura boldognak lenni annyi fájdalom után... *Mondtam halkan és a hátad cirógattam.* - Figyelj.. szerintem nem jó ötlet, hogy Saturo marad a menedszered... szóval.. fogtok tudni együtt dolgozni...? Aggódom érted...

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:40 | Üzenet # 518
Yaoista
*A kanapén szorosan hozzádbújtam* - Ohh akkor sosem fogom összeszedni magam*Mondtam édesen persze én is öleltelek téged* - Ezzel egyetértek, de nagyon jó érzés szinte elfelejtettem*Suttogtam majd amikor Saturot mondod felsóhajtok* - Hát nem hinném, hogy sokan elvállalnának*Jegyeztem meg* - De meg vagyok ne aggódj csak tudod rossz, mert tényleg olyanok vagyunk, mint valami két idegen meg valami gyógyszert szedd és nem is keveset és nem tudom miért*Motyogtam mert azért aggódtam érte* - Na meg hogy ő meg a főnök ez annyira hihetetlen, de legalább kiderült, hogy ekkora volt a nagy szerelme....

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:44 | Üzenet # 519
Yaoista
*Ahogy mesélsz elmosolyodtam és jóóól megölelgettelek, mint egy plüssmacit.* - Ne aggódj.. biztos rendbe lesz... te pedig ha bajvan, nekem nyugodtan elmondhatod... *Csókoltalak meg ismét. Elég nehezentutam elszakadni ajkaidtól.* - Egyébként meg a főnökkel pont megérdemlik egymást... egyik se érdemel jobbat... mi túl jók voltunk nekik, ezért vagyunk meg ilyen jól.. mert mi egymást érdemeljük... *Magyaráztam aranyosan.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:44 | Üzenet # 520
Yaoista
*Ahogy feltoltad a lábam én még szét is nyitottam neked, mintha gyakorlatom lenne :d az alkohol érdekes dolgokat hoz ki az emberből. Elkezdtem sóhajtozni és néha egy halk nyögés hagyta el ajkaimat. Valahol élveztem most ezt a kiszolgáltatotságott hogy végre nem nekem kell vmit cisnálnom biggrin *

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:44 | Üzenet # 521
Yaoista
*Nagyon jól esett az ölelésed* - Köszönöm tudom, hogy így van*Mosolyogtam amennyire tudtam bújtam hozzád* - Hát remélem igazad van*Suttogtam az ajkaid közé és persze minden csókod visszonoztam majd a kifejtésedre bólogattam* - Igen ez így van, de ne is beszéljünk róluk többet. Arról volt szó, hogy ma én alszom nálad, de már nincs kedvem megmozdulni mi lenne ha ezt holnapra halasztanák ma ismét te aludnál itt?*Kérdezlek édesen*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:45 | Üzenet # 522
Yaoista
- Ohh milyen kis készséges vagy*Vigyorogtam és egyre inkább nyaltalak amennyire tudtam belédnyomtam a nyelvem és hát a hangodtól még keményebb lettem* - Olyan vagy mint egy uke*Vigyorgok addig nyaltalak amig el nem lazultál* - Nem kell mondanom mi következik és mit csinálj*Vigyorogtam majd lassan belédnyomtam egy ujjam attól még, hogy seme voltál finoman bántam veled* - Milyen szűk vagy*Vigyorgok szopni kezdtelek ismét*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:45 | Üzenet # 523
Yaoista
- Igazad van... *Cirógattalak. Aogy a nálamalvás említed, elkuncogtam magam.* - Én is erre gondoltam, hogy nem maradhatnák-e inkább... most olyan jól érzem magam így veled... De holnap tényleg te jössz hozzám... *Bújta, már nagyon magányosnak érzem magam nélküled.* - A feneked hogy van..? Nem akartam így.. csak... már nagyon akartam.. de nem akartam fájdalmat okozni, meg semmi... *Aggodalmaskodtam érted.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:46 | Üzenet # 524
Yaoista
*Teljesen elengedtem magam, még zavarba se jöttem már. Ahogy belémnyomod egy ujjad, azért fájdalmasan felnyögtem, nem szoktam én ilyet érezni, de gyors be is fogtam a számat és tűrtem a dolgot. Ahogy a fark szoptad azért az terelte a gondolataim és lassan el is lazultam újra, de hangom visszafogtam biggrin Nehogy már egy olyan seme, mint én gyöngjön attól, hogy megujjazák :D.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 06:46 | Üzenet # 525
Yaoista
- Igen már reggel viszek ruhát*Mosolyogtam* - Jól van ne aggódjál édesem én élveztem nagyon is sőt tetszett ez a vad éned és tudom jól, hogy nem akartál fájdalmat okozni és tudom te soha nem is fogsz*Mondtam édesen és megcsókoltalak igen lágyan* - Annyira jó veled te tényleg gyógyszer vagy az összetört szívemre*Suttogtam az ajkaid közé*

Keresés: