Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 15:13 | Üzenet # 876 |
 Yaoista
| *Mikor még mélyebbre csúszol bennem, na ott végem volt. Végig öleltelek és bújtam, közben próbáltam úgy mozogni, de egyre nehezebben ment. Szavaidra még jobban elvörösödtem, hiszen amúgy is ki volt pirulva a pofim.* - Én is.... én is... *Nyögöm édesen és csókod szenvedélyesen viszonozom. Farkamra még jobban ki lettem. Ismét csak téged éreztelek és teljesen kiürült a feje rajtad kívül.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 15:23 | Üzenet # 877 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Elmosolyodom rajtad, annyira édes vagy. Finoman ledöntelek magamról, hogy te legyél alul, majd összekulcsolva a kezeinket mozgok tovább és hol az ajkaid, hol pedig a nyakad csókolgatom.* - Olyan jó benned.*Nyögöm kéjesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.01, 02:53 | Üzenet # 878 |
 Yaoista
| *Szorosabb ölellek, ahogy ledöntesz, majd kezeinkre kicsit elmosolyodom magamba és szinte szorítom.* - Ahhh... nagyon... jóh... *Nyögöm édesen és köréd fonom a lábaim. Nagyon élveztem az együttlétünket ismét, bár a testemen éreztem, hogy kicsit sokk lesz még, de nem érdekelt. Most egyszerűen csak érezni akartalak és ez volt a fontos.* - Én... el... elfogok... *Nyögöm édesen és nem is kellett sok, farkadra szorítva hatalmasat élvezek. Kipirultan, kissé kábultam pihegtem alattad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 14:34 | Üzenet # 879 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, ahogyan megszorítod a kezemet.* - Igen az..*Nyögöm, majd amikor elmész én se bírom tovább és beléd élvezek. KIhúzodom belőled, majd lefeküdve melléd magamhoz ölellek.* - Olyan rég voltam ilyen boldog..*Suttogom mosolyogva és finoman cirógatlak.* - Szeretlek.*Mosolygok rád lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.02, 22:27 | Üzenet # 880 |
 Yaoista
| *Még nyögtem egy aprót, ahogy kihúzódsz belőlem és azért még mindig furcsa volt, hogy bennem mentél el. Meghallva szavaid, boldogan elmosolyodom és úgy bújok hozzád, mint egy édes kiscica. Szemedbe nézek és adok egy olyan csókot, hogy csak na.* - Én is szeretlek... *Simítok arcodra és finoman cirógatni kezdem.* - Én azt hiszem elmondhatom, hogy sosem voltam még ilyen boldog... *Mondom édesen.* - Meg se tudok mozdulni... *Nevettem el magam és még jobban hozzád bújtam.* - De teljesen megérte... *Suttogom még mellé. Annyira tökéletesnek éreztem mindent.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.08, 22:13 | Üzenet # 881 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom a szavaidra.* - Nem is kell, majd én viszlek.*Kuncogok.* - Örülök, hogy ezt mondod. Ne aggódj a tested hozzá fog szokni, meglepően gyorsan fejlődsz.*Vigyorodom el és nyakadba csókolok.* - Mit szeretnél mi legyen most? Először egy pancsi mindenképpen, utána jöhet az elmaradt film?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 00:53 | Üzenet # 882 |
 Yaoista
| - Minimum, mivel a te hibád. *Nevettem el magam aranyosan.* - Igen? *Vörösödöm el.* - Pedig én nem úgy érzem, hogy fejlődnék, de ha te mondod, elhiszem neked. *Mosolyodtam el.* - Igen, ebben a sorrendben tökéletes. *Mosolyodom el, miközben tovább cirógatlak.* - De még maradjunk egy picit... *Mondom halkan és jobban bújtam, már ha ez lehetséges volt. Ahogy így pihentünk, lassan bealudtam. Az, ami a szüleimmel volt, na meg a szex teljesen leszívtak, fizikailag, idegileg és érzelmileg is. A közelséged viszont annyira sokat számított, hogy még most is volt egy apró mosoly az arcomon és szinte köréd fonódtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 03:16 | Üzenet # 883 |
 Yaoista
| - Na szép vagy mit ne mondjak.*Vigyorgok.* - De legyen fogd csak rám, ilyen fantasztikus szeretkezés után megéri.*Vigyorgok kajánul.* - Pedig így van kis paradicsomom.*Mosolygok.* - Oké kicsim.*Mosolyodom el és tovább simogatlak, majd ahogyan elalszol csak elmosolyodom. Betakarom magunkat, de nem engedlek el, olyan jó így ölelni téged.* - Kicsi hercegem.*Suttogom, majd lassan én is elalszom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.09, 18:35 | Üzenet # 884 |
 Yaoista
| *Nagyon jót szundikáltam így hozzád bújva. Az álmom is nagyon jó volt, bár mikor ébredeztem, kicsit elszomorodtam, hogy csak álmodtam. Álmomban miden zökkenőmentesen ment és elfogadtak a szüleim. Felpillantottam az arcodra és elmosolyodtam. Olyan szép volt az alvó arcod. Még elég kóma voltam, úgyhogy nem igen fogtam fel, hogy fürdeni se voltunk, sőt az se esett le, hogy a kanapén szuszogunk. Nem akartalak felkelteni, így nem is mozdultam, csak elkezdtelek lágyan cirógatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.12.11, 14:42 | Üzenet # 885 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, amikor simogatni kezdesz, de még mindig alszom és csak kicsivel később kelek fel.* - Szia szépségem..*Mosolyodom el még kicsit mókásan, nagyon édesen festek.* - Hogy vagy?*Csókollak meg finoman.* - Már nagyon rég aludtam így délután... idejét se tudom.. ilyenkor jövök rá, hogy tényleg keveset lazítok.*Mosolygok és végigsimogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.12.11, 22:10 | Üzenet # 886 |
 Yaoista
| *Jó volt látni a mosolyod, nagyon szerettem. Köszöntésedre én is elmosolyodtam.* - Szia rókám... *Annyira oda voltam érted, annyira szeretni való voltál most, hogy csak na.* - Megvagyok... *Viszonozom a csókod.* - Hmmm... tiszta hasznos vagyok, nem? *Kuncogtam el magam.* - Legalább pihensz egy kicsit. Nagyon élveztem a cirógatásod és persze én se hagytam abba.* - Jó volt nézni, ahogy alszol... *Mondom édesen, majd kicsit megmocorogtam, de csak hogy kényelmesebben bújjak.* - Mit teszel velem... soha nem szerettem így bújni, mégis... most annyira jó... meg mindig... *Közlöm veled a tényeket.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.12.13, 20:26 | Üzenet # 887 |
 Yaoista
| - Leghasznosabb.*Kuncogok.* - Igen az se árt.*Mosolygok.* - Igen? Mégis miért??*Kérdezlek, mert kíváncsi vagyok, vajon mi is járt a buksidba.* - Én ennek csak nagyon örülök.*Mosolygok és szorosabban ölellek magamhoz.* - Lassan tényleg tusolhatnánk... ránk férne főleg rád.*Vigyorgok és a popsidra simítok. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.15, 19:16 | Üzenet # 888 |
 Yaoista
| - Tudom... *Kuncogtam, de amúgy zavarban voltam.* - Nem hát... *Mosolyodom el.* - Hmmm... nem tudom... úgy jó érzés volt, hogy megtehetem. *Mondom kedvesen, hiszen nekem ez most nagy dolog volt. Egyfajta szabadságérzetet keltett bennem.* - Na meg olyan békés és nyugodt volt az arcod... *Cirógatlak közben végig.* - Igen, az jól esne... *Ahogy fenekemre simítasz, elvörösödtem, mert eszembe jutott, hogy te bennem mentél el, és persze az is, hogy szinte én másztam rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.12.26, 23:41 | Üzenet # 889 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolyodom el.* - Bármikor megteheted szépségem.*Csókollak meg.* - Nekem mindig békés és nyugodt az arcom.*Vigyorgok.* - Mitől pirultál el kicsikém?*Kérdezzem szélesen vigyorogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.12.29, 20:56 | Üzenet # 890 |
 Yaoista
| - Mostmár igen... *Mosolyodom el lágyan és viszonozom a csókod.* - Ezt még nem tudom... *Kuncogtam el magam.* - Majd egy pár hónap múlva megmondom... *Mondom boldogan, mert hát én sokáig veled akartam lenn.* - Semmitől... *Vágom rá, de már a fülem is vörös és elfordítottam a tekintetem, mert megint zavarba hoztál, vagyis most én magamat, de azért rád fogom.* - Nem számít... *Csókollak meg inkább zavarban.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.12.29, 23:22 | Üzenet # 891 |
 Yaoista
| - Pontosan.*Vigyorgok, persze ezzel csak vicceltem, hogy mindig nyugodt vagyok, de majd erre te is rájössz, bár már sejtheted.* - Aham persze és azért vörös a füled is kis hamis.*Harapom meg finoman a cimpádat.* - Na de mond.*Húzom el a fejemet.* - Addig nem kapsz csókot kicsikém.*Vigyorgok.* - Na ki vele kíváncsi vagyok.*Vigyorgok tovább, mint egy nagy gyerek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.12.30, 14:55 | Üzenet # 892 |
 Yaoista
| - Igen, pontosan a semmiért. *Vágom rá rögtön, kapva az alkalmon. Meglepődtem, ahogy elhúzod a fejed és csak pislogtam nagyokat, mikor folytatod.* - Mi...? *Nem gondoltam, hogy ezt fogod mondani.* - Aljas vagy. *Közlöm veled motyogva és eléggé zavarba jövök.* - Én csak... szóval az együtt létünkre gondoltam. *Mondom, de még vörösebben.* - Meg hogy... én kezdeményeztem.... vagyis... *Mondom tovább.* - Áhh... *Bújtam el a takaró alatt, amit ránk terítettél.* - Mostmár kérem a csókom... *Motyogom halkan, kilesve a takaró alól.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 01:41 | Üzenet # 893 |
 Yaoista
| - Nem tudtam, hogy semmiért is zavarba lehet jönni.*Vigyorgok.* - Jól hallottad. Nincs csók, amíg nem mondod el.*Kuncogok.* - Inkább rafinált.*Nevetek fel.* - Igen márt mint még mindig nem értem.*Mondom egyre jobban vigyorogva, majd ahogyan elmondod és amit teszel felnevetek.*- Annyira édes vagy... úgy szeretlek... még senki nem nevetett meg tényleg ennyire.*Mosolygok majd az arcodra simítva megcsókollak.*- Remélem sokszor fogsz még kezdeményezni.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.01.06, 08:34 | Üzenet # 894 |
 Yaoista
| - Nem, ez aljas volt. *Mormogom még, de persze annyira nem, de tudtad nagyon jól, hogy mivel tudsz megfogni. Még szavaidra sem bújok elő teljesen, sőt csak még pirosabb leszek, de teljesen elérzékenyültem tőle egyben.* - Nem is tudok rád haragudni. *Kuncogtam el magam és viszonozom a csókod. Közben lassan átöleltem a nyakad és élveztem a helyzetet.* - Sokáig együtt leszünk... szóval gondolom. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.01.22, 22:06 | Üzenet # 895 |
 Yaoista
| - Nézőpont kérdése.*Vigyorgok.* - Ez az én szerencsém.*Mosolygok az ajkaid közé.* - Igen nagyon sokáig.*Mélyítem el a csókot, majd kimászok az ágyból.* - Megcsinálom a fürdőt.*Mosolygok kicsit hosszabban maradok el.* Bocsi itt vagyok.*Felkaplak finoman és fürdőbe viszlek, ahol nem csak habfürdő, hanem pezsgő és eper is vár.* - Gondoltam dobjuk fel.*Mosolygok és beülök veled együtt, de úgy, hogy mellém kerüljél, hiszen jó nagy kád. Odaadom az egyik poharat neked.* - Igyunk ránk szépségem... örülök, hogy te vagy a párom.*Mosolygok és koccintok veled és meg is csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.01.23, 22:55 | Üzenet # 896 |
 Yaoista
| - Bizony ám, a nagyon nagy szerencséd. *Nevettem el magam.* - Ühüm... *Mosolyogtam és nagyon boldog voltam. Mikor kimászol mellőlem, csak bólogatok a fürdőre. Amíg oda voltál én döglődtem, majd mikor visszajössz, ismét csak mosolygok.* - Semmi baj... *Ahogy felveszel, átkarolom a nyakad és hozzád bújok. Még mindig kicsit kínosan érintett a dolog, de nem fűztem hozzá semmit. Mikor meglátom a pezsgőt és az epret, nagyot dobban a szívem.* - Édes vagy... *Puszillak meg. Mikor már a vízben voltunk, azért eléggé hozzád bújtam így is.* - Én pedig annak, hogy te... *Mondom komolyan, majd koccintás után szerelmesen viszonozom a csókod, majd mikor elváltunk, belekortyoltam a pezsgőbe. A fejem a válladra döntöm és lehunyom a szemem.* - Ez nagyon kellemes...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.01.24, 12:44 | Üzenet # 897 |
 Yaoista
| - Tudom.*Mosolygok.* - Az te vagy, én csak kényeztetni akarlak és értek is hozzá.*Vigyorgok.* - Szerintem is.*Mosolygok, majd a számba veszek egy falat epret és úgy kínállak meg vele és utána meg is csókollak, majd ami kis lé kifolyik a szádon igen erotikusan lenyalom.* - Így a legjobb epret enni.*Vigyorgok és ismét belekortyolok a pezsgőbe és cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 17:22 | Üzenet # 898 |
 Yaoista
| - Ez igaz... *Mosolyodtam el édesen. Az epren elmosolyodom és rögtön értettem, hogy mit szeretnél és nagyon tetszett a dolog. Elvörösödtem, ahogy lenyaltad rólam az eper levét.* - Az biztos... *Bújok oda jobban és beleiszok én is a pezsgőbe. Kicsit fészkelődtem, majd beleültem az öledbe féloldalasan és átkaroltam a nyakad. A fejem a válladra döntöm és teljesen hozzád bújok, mint egy kiscica.* - Szeretlek... *SImítok végig az arcodon és megcsókollak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.01.26, 21:32 | Üzenet # 899 |
 Yaoista
| *Oldalad ölelem át.* - Én is kicsim.*Mosolygok és viszonozom a csókod, majd egy újabb epret adok, ismét a számba, majd a pezsgőmbe kortyolok.* - Holnap nekem be kell mennem dolgozni, de te pihenj csak.*Mosolygok.* - Akkor jössz, amikor akarsz.*Cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.01.28, 00:08 | Üzenet # 900 |
 Yaoista
| *Nagyon finom volt az eper, így meg pláne.* - Kár... *Suttogom és belecsókolok a nyakadba.* - Rendben, de nem szeretnék lógni. *Mondom komolyan.* - Bár az is igaz, hogy most nem biztos, hogy tudnék összpontosítani, de igyekszem hamar összeszedni magam, rendben? *Kérdezem és közben finoman simogattam mellkasod.* - Na meg abba se vagyok biztos, hogy lábra fogok tudni állni. *Kuncogtam el magam, hiszen még mindig eléggé éreztem a légyottjainkat.* - Arra jutottam, hogy igazam volt... veled lenni tényleg különleges dolog. *Mondom őszintén.*
|
|
| |