Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:37 | Üzenet # 851 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ennek örülsz?*Mosolygok.* - Én is élvezem.*Csókolok a nyakadba.* - Igen tudom és nem is tudom ki kezdte el...*Kuncogok, mert kivételesen most te vagy a ludas.* - És te? Te annál is jobban.*Vigyorgok.* - Szeretnél filmezni?*Kezdem el nyakad csókolgatni és a mellbimbódra simítok és picit megcsavarom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:53 | Üzenet # 852 |
 Yaoista
| - Igen, örülök, mert mindig olyan magabiztosnak tűnsz és én meg bénán érzem magam, hogy nem vagyok ennyire biztos... *Kuncogtam el magam. A nyakamra, mint általában igen érzékenyen reagálok és sóhajtok egyet jólesően.* - Attól a te hibád... te vagy ellenállhatatlan... *Kuncogtam el magam édesen. Csak elvörösödtem szavaidra.* - Hát... így nehéz... gondolkozni rajta... *Sóhajtozok, ahogy a nyakam csókolgatod és kicsit megremegek, ahogy a mellbimbós is izgatni kezded.* - Fel fogsz izgatni... *Nyögöm halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.01, 15:10 | Üzenet # 853 |
 Yaoista
| - Pedig van, amikor nem vagyok az csak jól titkolom.*Mosolyodom el.* - Ne érezd magad bénának, hiszen teljesen mások vagyunk, bár lehetne több önbizalmad az igaz.*Jegyzem meg.* - Meg te.*Vigyorgok.* - Miért nehéz?*Kérdezlek vigyorogva, majd lemászok rólad.* - Akkor jobb ha most abbahagyom mielőtt még teljesen felizgulsz hercegem.*Kuncogok, kíváncsi voltam vajon lépsz e.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.11.01, 15:35 | Üzenet # 854 |
 Yaoista
| - Ami azt illeti, piszkosul jól. *Kuncogtam el magam. Csak elpirultam egy kicsit az önbizalmas megjegyzésedre, nem nagyon tudtam rá mit mondani.* - Nem tehetek róla... *Motyogom aranyosan. Viszont már nagyon kívántalak, nem is értettem, hogy mitől vagy miért. Persze a páromat szoktam kívánni, de veled még ez is más. Feltápászkodok én is és hozzád bújva szenvedélyesen megcsókoltalak, sőt félig, meddig rád is mászok, bár elég bátortalanul, hiszen te mégis más voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.01, 17:28 | Üzenet # 855 |
 Yaoista
| - Tudom.*Vigyorgok.* - Nem is mondtam.*Kuncogok és őszintén meglepsz, de annál jobban örülök.* - Ismét megleptél és egyre bátrabb vagy ez tetszik.*Suttogom az ajkaid közé és magamhoz ölelve igen csak hevesen viszonozom a csókodat.* - Film megvár minket, de nélküled nem bírom.*Döntelek el és a nyakad kezdem el csókolgatni és felsőd alá simítok ismét, hogy a kis mellbimbóid izgassam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.11.01, 18:40 | Üzenet # 856 |
 Yaoista
| *Csak elpirultam egy kicsit, hogy bátrabb vagyok, igazából csak nem tudtam parancsolni az érzéseimnek.* - Igen... filmezhetünk később is... *De most egyenlőre téged akartalak. Mkor visszadöntesz, az én kezem is ismét a fölsőd alatt járt. Felhúztam rajtad, hogy útba se legyen és finoman karmolásztalak, közben jólesően sóhajtoztam a nyakamra és a mellbimbómra. Nagyon könnyen fel tudtál izgatni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.01, 19:13 | Üzenet # 857 |
 Yaoista
| - Imádlak.*Mosolygok és én is lekapom a felsődet.* - Fincsi-*Nyögök fel.* - Addig megyek el amíg szeretnéd.*Mosolygok, majd az egyik mellbimbód kezdem el nyalogatni és szívogatni.* - Olyan csodás tested van, még nem láttam ilyen szépet.*Harapok finoman bimbódra és közben az oldalad simogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.11.01, 19:40 | Üzenet # 858 |
 Yaoista
| - Oké... *Nyögöm édesen, főleg, ahogy tovább izgattál. Bókodra elvörösödöm teljesen.* - Örülök neki... hogy tetszik neked... *Teljesen idomultam a kezed alá és megint olvadoztam és egyre forrósodott a testem. Oda meg vissza voltam.* - Szeretlek... *Suttogom halkan. Eszembe jutnak a szüleim és hogy mit veszítettem ma, de az is bennem van, hogy mit nyertem. Nálad jobb kedvesem nem is lehetne.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.11.04, 16:11 | Üzenet # 859 |
 Yaoista
| - Én is nagyon szeretlek hercegem.*Csókollak meg szerelmesen, majd visszatérek a mellbimbóidra.* - Egyre jobban hozzám szokik a tested, ennek örülök.*Mosolygok, majd lejjebb megyek és a pocakod kezdem szívogatni finoman és a farkadba markolok.* - Hmm úgy érzem ráfér a segítség.*Vigyorgok és a fogammal húzom le a cipzárodat, majd leszedem a nacid és az alsód is.* - Rajtad még egy kukás zsák is jól állna, de így vagy a legszebb pucéran.*Fallak fel a szemeimmel, majd párszor végignyalok a farkadon, de nem húzom el, hanem tövig nyelve szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.05, 05:50 | Üzenet # 860 |
 Yaoista
| *Csak elpirultam szavaidra, mert nagyon zavarba hoztál ezzel. Bár zavarom nem tart soká, hiszen tovább munkálkodsz rajtam. Pocakom kényeztetésére ismét édes kis sóhajok és halk nyögések törnek föl torkomból. Nagyon hamar felizgultam. Kicsit hangosabb leszek, mikor megmarkolsz.* - Nem is értem... magam... *Nyögöm halkan és látva, hogy hogyan húzod le a sliccem, még jobban elvörösödöm, mert hát szexinek találtam.* - Ne mondj ilyeneket... *Közlöm veled, de közben felnyögök és megremegek, ahogy a farkam kényezteted. Mikor tövig nyelsz, már el is felejtettem a zavarom és finoman a hajadba túrtam, de egyáltalán nem irányítottalak, nem is lettem volna rá képes.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.11.20, 15:32 | Üzenet # 861 |
 Yaoista
| - Nem is kell... megmondtam, hogy nincs mindenre válasz.*Mosolygok.* - Miket?*Pillantok rád, huncutul vigyorogva, majd csak tovább szoplak egy darabig, majd jobban feltolom a lábaid és széthúzva a feneked kezdem el nyalogatni, amennyire csak tudom benyomom a nyelvem.* - Annyira kívánlak.*Nyögöm és már igen csak kemény vagyok. Kicsit nyallak még majd felkúszok hozzád.* - Mond csak nem szopnál le?*Kérdezlek és a füledbe nyalok. Sejtem, hogy korai, de egy próbát megér.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.21, 00:30 | Üzenet # 862 |
 Yaoista
| - Én meg, hogy engem ez idegesít... *Morgom halkan, bár nem volt ez komoly, de tényleg zavart, hogy nem értettem, miért vagy rám ilyen hatással. Már a tekintetedtől omlottam a karjaidba. Nem kicsit lepődtem meg, ahogy a bejáratom is nyalogatni kezded, mert hát még nagyon érzékeny volt és most sokkal erősebben éreztem, mint korábban, amitől még inkább zavarba jöttem. Na de ez a zavarom semmi nem volt ahhoz képest, mint ami a kérdésedtől tört rám. Hirtelen megmukkanni se tudtam, csak hebegtem-habogtam, tátogtam, mindezt olyan vörösen, mint még sose.* - Én... én.... *Hát nem tudtam mint mondani, bár látszódott, hogy váratlanul ért meg hát még nem voltam annyira biztos magamban, hogy megtegyem, de ilyen egyszerűen mégse tudtam kinyögni, hogy még képtelen lennék rá.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.22, 13:37 | Üzenet # 863 |
 Yaoista
| *Elkuncogom magam rajtad, annyira kis édes vagy, majd ahogyan reagálsz csak felnevetek.* - Ez olyan Masatos reakció...*Nevetek.* - Bocsi... nem akarlak kinevetni, de annyira édes vagy és vicces a reakciód.*Nevetek tovább és próbálom abbahagyni.* - Nem kell csinálnod, látom még nem állsz készen rá, ami nem baj, de azért nem fogod mindig megúszni.*Vigyorodom el, majd megcsókollak és hirtelen egy ujjam felnyomom.* - Milyen könnyen becsúszik már.*Harapok az ajkaidra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.11.23, 00:14 | Üzenet # 864 |
 Yaoista
| *Teljesen kész voltam és meglepődtem, ahogy elkezdesz nevetni, nem tudtam mire vélni, meg olyan égő volt az egész.* - Majd idővel... biztos... *Motyogom zavartan. Már éppen mondanék valamit, hogy felmentsem magam a dolgok alól, de megéreztem ujjad és teljesen elfelejtettem, hogy mit akartam, így csak nyögésre futotta.* - Amennyit... csináljuk... *Nyögöm halkan, mert azért kicsit fájt, de nem olyan vészesen. Teljesen kész voltam. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.11.25, 23:37 | Üzenet # 865 |
 Yaoista
| - Tuti.*Vigyorgok, a hangodra meg főleg.* - Micsoda hangok.... mondtam én, hogy nagyon búja és perverz vagy, de még engem is meg tudsz lepni.*Mosolyodom el.* - Ez a kéjsóvár tekintet... ettől még keményebb leszek.*Nyalok végig az ajkaimon és még egy ujjam megkapod.* - Még többet fogjuk csinálni és olyan dolgokat fogok veled csinálni, amit el se tudsz képzelni.*Lehelem a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 00:18 | Üzenet # 866 |
 Yaoista
| - Nem ... ahh... vagyok... *Nyögöm vörösen.* - Miattad... *Mondom, de a tekintetem elfordítom, mert már kezdtem elhinni, hogy így van tényleg. Szavaidra már nem is tudok reagálni zavaromba, de ahogy megérzem még egy ujjad, hangon még vágyakozóbb lesz. Téged akartalak, minden porcikám kívánt. Meghallva hangod, megborzong kicsit, főleg attól, amit mondasz. Nem tudtam mikre gondolsz, na meg az előéletedból sejtettem, hogy elég sok mindent próbáltál már.* - Nem is... tudom... ahhhh... *Szorítok rá ujjadra, mikor erősebben éreztem, nem is folytattam, mert elszálltak a gondolataim és csak te maradtál és a vágyam irántad.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 02:45 | Üzenet # 867 |
 Yaoista
| - Imádom, hogy ilyen kis makacs vagy.*Vigyorgok.* - Tudom.*Kuncogok, a reakciód annyira édesek.* - Meg tudod.*Vigyorgok, ahogyan szorítasz főleg.* - Hogy szorítasz pedig ez még csak az ujjaim.*Kuncogok majd ismét szopni kezdelek és tovább tágítalak lassan már három ujjal, addig amíg elég tág nem leszel.* - Nem bírom tovább.*Engedlek el és mindent leveszek magamról, majd oldalra fektetlek.* - Lazíts.*Csókolok a nyakadba és lassan elkezdek beléd hatolni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 03:32 | Üzenet # 868 |
 Yaoista
| *Eltakarom az arcom megjegyzésedre a karommal, mert nagyon zavarban voltam. Teljesen kész vagyok még mindig kényeztetésedre, és habár zazt hittem ma nem fogja bírni a testem már a szexet, mégis olyan telhetetlennek éreztem magam. Mikor elkezdesz belém hatolni, édesen nyögdécselek és próbálok is lazítani. Már egész jól ment, nem estem kétségbe. Ahogy teljesen bennem voltál, csak téged fogtalak föl.* - Lee... *Simítok kezedre és összekulcsolom az ujjainkat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 03:42 | Üzenet # 869 |
 Yaoista
| - Nagyon gyorsan tanulsz.*Nyalok a füledbe és az ujjainkra elmosolyodom. Kicsit így mozgok, majd kihúzódom belőled és a hátamra fordulok téged pedig magamra húzlak.* - Gyere próbálj te felül lenni, menni fog.*Markolok a popsidba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.11.26, 04:19 | Üzenet # 870 |
 Yaoista
| *Én továbbra is csak nyögdécselek.* - Mi...? *Teljesen nem vagyok ott. Mikor föléd kerülök, elvörösödöm. Lassan beleültem a farkadra, de nem mozdultam.* - Lee... *Nyögöm a neved és megtámaszkodok a mellkasodon, majd lassan mozogni kezdtem, bár elég ügyetlenül eleinte, nem nagyon tudtam, hogy hogyan is kéne pontosan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:10 | Üzenet # 871 |
 Yaoista
| - Nagyon szép látványt nyújtasz.*Mosolyodom el.* - Ahh igen ügyes vagy csillagom.*Nyögöm és lassan én is mozogni kezdek, majd felülve magamhoz ölellek.* - Gyorsíts egy kicsit.*Nyalok a füledbe, majd megcsókollak és gyorsabban kezdek mozogni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:35 | Üzenet # 872 |
 Yaoista
| *Mikor te is mozogni kezdesz, hangom még inkább kiengedem. Furcsa volt így nagyon és rettentő zavarba ejtő. Ahogy felülsz, átölelem a nyakad és bólogatok kérdésedre, bár te megelőztél, amitől teljesen ki voltam. Lassan összeszedtem magam valamennyire és gyorsítottam a mozgásomon. Közben nyakad kezdem csókolgatni és harapdálni. Lassan ismét rászorítottam farkadra, bár ismét nem tudatosan, csak az érzések vezéreltek, mint veled mindig.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 15:41 | Üzenet # 873 |
 Yaoista
| - Ahhh de jó vagy...*Nyögöm és a nyakam oldalra döntöm.* - Ahh basszus neked a véredben van mit kell tenni.*Vigyorgok a szorításra és nem bírva magammal még gyorsabb leszek, de vigyázva rád és a gyönyörpontod kezdem eltalálni és én szívom igen erősen a nyakadat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.11.28, 16:02 | Üzenet # 874 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam kicsit, mikor mondod, hogy jó vagyok, a többit nem nagyon értettem, meg a felfogóképességemmel is apróbb problémák adódtak jelen helyzetben.* - Ahhh.... ne...többet... ahh.. Lee... *Nyögöm édesen, de közben meg nagyon élveztem. Mint mindig, ismét elkezdtem reszketni a karjaidba, annyira élveztem, nem beszélve a nyakamról, amitől csak még hangosabb lettem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.11.29, 14:59 | Üzenet # 875 |
 Yaoista
| - Tested az ellenkezőjét mondja.*Vigyorodom el és még mélyebben mozgok a benned és a nyakadat igen csak kidekorálom.* - Imádlak..... szeretlek... te vagy a mindenem hercegem.*Lehelem a füledbe, majd igen csak szerelmesen megcsókollak és a farkad is simogatni kezdem.*
|
|
| |