2025.07.21, Hétfő, 11:25
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 19:45 | Üzenet # 826
Yaoista
- Nem haragszom... *Mondom őszintén.* - Be kéne borogatni az arcod... *Mondom komolyan, nem akartam, hogy nagyon bedagadjon. Ahogy morogsz velem, csak lehajtom a fejem. Ahogy hirtelen kiosztasz, megszólalni se tudtam. Csak pár perc múlva szólaltam.* - Lehet, hogy nem csináltam semmit... de most egybe bepótoltam mindent. *Mondom halkan.* - Egy életem van... ahogy nekik is és mindenkinek. Nem a családom nélkül akartam élni... ez annyira rossz? Melletted ott vannak és ott lesznek mindig... ezt nem értheted meg soha. *Közlöm veled. Nem akartam veszekedni veled, most nem. Nagyon ki voltam mint idegileg, mind érzelmileg.* - Szeretlek téged, mint még soha senkit... Tudom, hogy sokak szemében ez... rossz dolog... az nem is érdekel... de az igen, ha a saját apám nem tekint a fiának... *Mondom halkan.* - Csak te vagy már nekem... *Igazából az is bennem volt, hogy még mindig meggondolhattad magad, hoyg velem akarsz-e lenni.* - Hozok borogatást az arcodra... *Állok föl és kiindulok a konyhába.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 20:58 | Üzenet # 827
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Lehet nem ártana, de még ez is jól áll.*Vigyorgok, próbálom kicsit a légkört feldobni. Amikor csendbe vagy én se szólok, majd amikor nekem esel csak felsóhajtok. Tény nem tudhattam milyen érzés, de én csak jót akarok, arról meg nem is beszélve, hogy most is úgy beszélsz, mintha nekem az egész életem olyan könnyű lett volna vagy lenne.* - Tudom.*Felelek csak ennyit, egyszerűen már nem tudok neked mit mondani, hiszen értelme nincsen. A borogatásra csak bólintok, majd amikor visszajössz elveszem.* - Kösz.*Teszem az arcomra.* - A legjobb lesz, ha lepihensz meg majd később egyél is, bármennyire is nem vagy éhes.*Mondom. Annyira segíteni akartam, de nem volt ötletem, hogy mit tegyek, veszekedni meg én se akarok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 21:43 | Üzenet # 828
Yaoista
*Kimentem a borogatásért. Fogtam egy kis zacskót, amibe belerámoltam bár jégkockát, majd az egészet belecsavartam egy konyharuhába, majd visszamentem hozzád.* - Szívesen. *Ahogy mondod a pihenést, meg az evést, csak bólintottam, de nem mozdultam. Igazából nem nagyon akartam egyedül lenni.* - Sajnálom, hogy megütött... *Léptem közvetlenül eléd, majd elhúztam a borogatást és adtam egy nagyon finom puszit az arcodra, szinte éppen csak hozzád értek az ajkaim.* - Gyógypuszi. *Mosolyodom el, majd elhallgattam.* - Jól leszek... *Mondom kedvesen, sejtettem, hogy aggódsz miattam.* - Lehet kell egy kis idő, de jól leszek, hiszen itt vagy velem... *Csókollak meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 21:55 | Üzenet # 829
Yaoista
- Nem a te hibád, kaptam már nagyobb pofonokat is, de azért tényleg tud ütni.*Jegyzem meg.* - Rosszabb, hogy téged megütött. Ne tegyünk rá valamit?*Kérdezlek, majd amikor megkapom puszit elmosolyodom.* - Már sokkal jobb.*Simogatom meg az arcod.* - Tudom, hogy idő kell, de én nem siettetlek.*Csókod viszonozom, majd az ölembe húzlak. * - Mit szeretnél csinálni? Mi kapcsolna ki a legjobban?*Kérdezem a csók után.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:21 | Üzenet # 830
Yaoista
- Hát azért... *Húzom el a szám, mert valahol kicsit mégis csak az én hibámnak éreztem.* - Nem kell... nem fáj annyira... engem csak felpofozott, de a tiédnek lehet nyoma marad... *Mondom szomorkásan.* - Tudom, mert aranyból van a szíved. *Mosolyodom el.Az öledbe kikötve átkaroltam a nyakad és úgy bújtam.* - Erre elég könnyű válaszolni... *Kuncogtam el magam.* - Mármint, hogy mi kapcsolna ki, de most eléggé fájna... *Azért még éreztem a tegnapit.* - Egyébként semmi különöset, csak kicsit veled lenni, de nem akarlak zavarni, ha dolgozol. *Mondom kedvesen és félresöpröm a hajad. Rájöttem, hogy imádok hozzád érni.* - Csak nem szeretnék most egyedül lenni... *Mondom őszintén.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:30 | Üzenet # 831
Yaoista
- Semmi azért.*Mosolygok.* - Az is bőven elég, az enyém meg elfog múlni pár napon belül, nyugi.*Simogatom meg ismét a pofid.* - Ugyan ugyan, inkább neked hercegem.*Mosolygok, majd csak elvigyorodom.* - Hamar ráéreztél az ízére, aminek örülök, de őszintén megleptél.*Vigyorgok.* - Gondolod, akkor leszophatlak.*Csókolok nyakadba.* - Nem zavarsz szépségem, emiatt ne aggódj a munka megvár.*Mosolygok, ennyit még sose lazítottam, mint melletted.* - Nem leszel, nem is gondoltam. Szeretnél filmezni esetleg?*Kérdezlek és csak cirógatlak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 22:49 | Üzenet # 832
Yaoista
- Remélem... *Mosolyodom el.* - Igaz, te ravasz róka vagy. *Viccelődtem kicsit, mert hogy ezt nem gondoltam annyira komolyan.* - Megszokhattad volna már, hogy tele vagyok meglepetéssel. *Kuncogok édesen. A csókodra sóhajtottam egyet aranyosan, de hát most a szopásra mégis mid mondjak.* - Majd mindent a maga idejében... *Hagytam ennyiben.* - Húúhhaa... tényleg aggódhatsz értem, ha munkamániásként ezt mondod. *Kuncogtam, azért próbáltam leplezni mennyire kivagyok.* - Az jó lenne... jól hangzik... *Mondom és megcsókollak.* - Tényleg csodálatos ember vagy Lee... *Mondom őszintén.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 23:05 | Üzenet # 833
Yaoista
- Így van.*Mosolygok.* - Na ez igaz.*Mosolygok.* - Oké csak te mondtad, mit akarsz és ezért is mondtam.*Kacsintok rád.* - Na ugye? Erre nem sokan képesek, sőt ennyire te vagy az első.*Nevetek fel.* - Mit szeretnél nézni? Bármit hozatok, amit csak kell és amit csak kérsz.*Suttogom az ajkaid közé.* - Köszönöm.. ahogyan te is, csak ezt neked is el kell hinned és remélem egyszer így lesz.*Puszillak homlokon.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.10.27, 23:33 | Üzenet # 834
Yaoista
*Úgy csinálok, mint aki nem hallja a szopásra tett megjegyzésed.* - Nem is tudom, hogy most büszke legyek-e magamra vagy se. *Nevettem el magam.* - Nem tudom... hmmm... valami jót... *Elmélkedem, majd elmosolyodom.* - Köszönöm... *Hunyom le a szemem a puszidra és odabújok.* - Neked valami beépített szerkentyűd van, ami megsúgja, hogy mit kell nekem mondanod, hogy jobban érezzem magam? *Kérdezem mosolyogva. Valahogy teljesen megnyugtattál. Bár még fájtak nagyon, amit a szüleim mondtak és idő még ez valamennyire enyhülni fog, te mégis fel tudtál vidítani.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.10.27, 23:37 | Üzenet # 835
Yaoista
- Legyél az, biztos kérdeznék, hogy mi a titkod, de ez csak a hercegek tudják.*Kuncogok.* - Oké, azt gondoltam.*Nevetek fel.* - Bármikor kicsim.*Mosolygok.* - Meg lehet ez is az egyik erősségem, most mond milyen jó vagyok már nem?*Nevetek fel, na igen azért ebből az ego is szólt.* - Örülök, ha már picit jobban vagy. Nem szeretnélek szomorúnak látni, persze azt se akarom, hogy magadban tartsd, de mindent megteszek, hogy jobban legyél.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:13 | Üzenet # 836
Yaoista
- Majd azt mondom bájitalt kevertem a kávédba. *Nevettem el magam.* - Mindjárt kitalálok valamit. *Kuncogok és megcsókollak.* - Te vagy a legjobb... *Mosolyodom el lágyan, mert hát ezt komolyan gondoltam.* - Tudom... *Viszonozom csókod.* - Az is elég nekem, hogy itt vagy... *Mondom őszintén és adtam még egy csókot, majd kimásztam az öledből és kinyújtottam a kezem, hogy gyere te is.* - Valami vicces filmet kéne nézni... *Gondolkozok hangosan.* - Tudod... sosem hittem ebben a lelki társ dologban meg az ilyenekben. *Mondom, majd elmosolyodom.* - De most talán egy kicsit mégis. *Vallom be neked, de közben úgy mosolygok, ahogy még rád sem azelőtt. Tényleg én voltam előtted minden aggodalom és nyomás nélkül.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 00:38 | Üzenet # 837
Yaoista
- Ja tényleg, de ne adj belőle senkinek.*Nevetek.* - Vagy te.*Harapok finoman az ajkaidra.* - Jó, hogy mosolyogj azért.*Mosolygok rád.* - Oké, de ha bármi van, akkor mond.*Mondom és csókod viszonozom, majd követlek.* - Remek ötlet, már rég filmeztem.*Mondom, majd ahogyan folytatod, azt olyan jó hallani.* - Ezzel én is így vagyok kis hercegem.*Mosolygok, majd magamhoz húzva megcsókollak.* - Most vagy a legszebb a legszívesebben lefotóználak.*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 01:18 | Üzenet # 838
Yaoista
- Ígérem te leszel az első, akivel megosztom. *Kuncogtam el magam.* - Őszintén szólva, én se mostanában... *Gondolkozom el, majd meghalva válaszod odabújva viszonozom csókod.* - Örülök ravasz rókám... *Meghallva a fotós dolgot, elkuncogtam magam.* - És mi tart vissza? *Kérdezem édesen és csókot váltok veled újra.* - Ezt még mindig tudnám egész nap csinálni... *Utalok a csókolózásra. Az ás kérdés, hogy igen kemény vonzata lenne biggrin *

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 01:39 | Üzenet # 839
Yaoista
- Oké.*Vigyorgok.* - Na akkor pótlunk.*Borzolom meg  a  hajad.* - Annyira tetszik, ez a becenév.*Mosolygok.* - Nem is tudom, gondoltam zavarna és most főleg a kedvedbe akarok járni.*Csókolok a nyakadba.* - Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobb dolgot csinálunk... és én is tudnám egész nap csinálni és szeretni is.*Markolok finoman a popsidba és eldöntve a kanapén csókollak tovább.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 02:20 | Üzenet # 840
Yaoista
- Neee.... *Nevettem el magam a hajborzolásra.*- Összekócolsz. *Morgom, de nem valami fenyegetően.* - Nekem is az enyém. *Mosolyodom el.* - Nem zavarna... Köszönöm, hogy ilyen figyelmes vagy. *Sóhajtok föl a nyakamra.* - Ez igaz... imádom a csókjaid. *Eldőltem veled a kanapén és átölelve élveztem, ahogy csókolózunk. Teljesen oda voltam érted.* - Tudod... leginkább azt sajnálom, hogy a szüleim nem ismerhetik meg azt a csodás embert, aki te vagy... *Mondom őszintén és megcsókollak.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 13:08 | Üzenet # 841
Yaoista
- Sex közben bezzeg nem zavar.*Vigyorgok.* - Néha tudok az lenni.*Kacsintok rád.* - Én is, ahogyan minden mást is.*Suttogom.* - Olyan kis édes vagy, de még minden változhat.*Mosolygok és viszonozom a csókodat.* - Te tényleg ennyire jónak látsz engem?*Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 13:31 | Üzenet # 842
Yaoista
- Az más... akkor mással vagyok elfoglalva. *Vörösödtem el, valahogy még mindig nagyon szokatlan volt, hogy te csak így lazán beszélgetsz a szexről.* - Legyen igazad. *Mosolyodtam el.* - Igen... ez olyan meglepő? *Kérdezem elmosolyodva.* - Soha nem találkoztam még olyan emberrel, mint te... *Simítok én is az arcodra, de oda, ahol apám nem ütött meg.* - És azt hiszem, soha nem is fogok... *Mosolyodom el lágyan.* - Ezért nem is értettem azt az idiótát... *Utalok az exedre.* - Te sokkal, de sokkal több vagy mint a pénzed vagy a hatalmad... Olyan szív dobog idebent, amire nagyon sokan irigyek lehetnek. *Simítok a mellkasodra.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 13:45 | Üzenet # 843
Yaoista
- Értem.*Kuncogok olyan kis édes vagy.* - Remélem most is az lesz.*Mosolygok.* - Kicsit igen azért.*Bólintok és figyelmesen hallgatlak.* -  A végén tényleg zavarba jövök, nagyon köszönöm a szavaid nagyon jól esnek.* - Akkor igazán szerencsés vagy igaz?*Kuncogok, de ezzel is csak a zavarom leplezem.* - Szeretlek... szerencsés vagyok, hogy vagy nekem hercegem.*Csókollak meg szerelmesen.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:00 | Üzenet # 844
Yaoista
- Mert mások mit gondolnak rólad? *Kérdezem kíváncsian, azért láttam, hogy picit zavarban vagy, majd elnevettem magam.* - Igen... nagyon szerencsés... *Mosolyodom el. Csókod szenvedélyesen viszonozom, alig akartalak elengedni.* - Én is szeretlek... *Mosolyodom el. Hihetetlenül boldog voltam, leszámítva azt az apró szürke árnyat, ami a szüleim miatt volt. Kicsit szégyenlősen pilláztam rád, majd megcsókoltalak, de nagyon vágyakozva, amivel tisztába se voltam.* - Teljesen megéri kivárni azt, mikor megbízol az emberben... *Suttogom az ajkaidra.* - Egyébként... öhm... *Nem nagyon tudtam, hogy hogyan kérdezzem meg.*  Szóval nem hiányzik az, hogy bárkivel...? *Nyögöm ki.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:16 | Üzenet # 845
Yaoista
- Nem sokan ismernek így, mint te. Kérdezd meg a melóhelyen, bár az is én vagyok és te is láthattad, hogy milyen vagyok. Keménykezű vannak elvárásaim, de az embereimet támogatom és segítem és mindenkiből a legjobbat próbálom kihozni.*Mondom.* - Igen egyetértek.*Bólintok.* - Mond csak.*Mosolygok, majd csak felnevetek.* - Őszintén? Eszembe se jut, hogy más férfival legyek vagy akár nővel, csak te kellesz nekem.*Csókollak meg.* - Na és te? Hogy nővel legyél?

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:35 | Üzenet # 846
Yaoista
- Rendben, de ez most a magánéleted... Bár szerintem üzletemberként is nagyon fair vagy. *Mondom őszintén. A válaszod hallva elmosolyodtam igen csak boldogan és viszonozom a csókod.* - Nem... teljesen lefoglalsz. *Nevettem el magam.* - Meg igazából... senkivel nem volt még olyan jó, mint veled... *Vallom be.* - Nem tudom, hogy miért... jó, persze más, mert más a felállás... de... nem csak emiatt... *Mondom kedvesen és közben az arcod cirógatom.* - Meg nem csak az ágyban... úgy egyébként is... *Kuncogom el magam.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:40 | Üzenet # 847
Yaoista
- A magánéletembe sose mondtak rólam rosszat, leszámítva, hogy makacs vagyok és forrófejű.*Kuncogok.* - Nem szoktam igazságtalan lenni soha ez így van.*Bólintok.* - Akkor jó.*Nyugszom meg, mégha nem is látszik bennem is vannak kétségek.* - Ezen nem lepődöm meg azért.*Vigyorgok egosan.* - Értelek kicsim, nekem is teljesen más veled.*Csókollak meg.* - Úgy érzem, hogy te vagy az igazi... az exem nyomodba se ér.*Mosolygok és ismét megcsókollak.* - Csak te kellesz nekem.*Lehelem az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 14:56 | Üzenet # 848
Yaoista
- Ennyi hiba kell... *Nevettem el magam. Meglepődtem, hogy megnyugvást látok rajtad.* - Aggódtál emiatt? *Kérdezem kíváncsian. Csókjaid végig viszonozom és közben igen csak szerelmesen mosolygok rád.* - Ahogy te nekem... *Nem bírom ki, olyan közel vagy és érezni a leheleted az ajkaimon, teljesen kikészít. Hosszan megcsókollak újra és újra, közben a fölsőd alá simítok és a hátad kezdem simogatni.*

MioDátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:04 | Üzenet # 849
Yaoista
- Igen.*Mosolygok.* - Kicsit azért igen. Tudod attól még, hogy nem látszódik én se vagyok magamban mindig olyan biztos, de azért ez maradjon köztünk.*Mosolygok.* - Ez a mosoly... a szívemig hatol.*Suttogom az ajkaid közé és csak élvezem, hogy ennyire nem bírsz ellenállni a nekem. A simításodra jólesően felsóhajtok én a pocid simogatom felső alatt.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.10.28, 15:28 | Üzenet # 850
Yaoista
- Ezt viszont jó tudni... *Nevettem el magam. A mosolyomra tett megjegyzésedre elpirultam kicsit. Én is kicsit felsóhajtottam, ahogy a pocim kezded simogatni. Nagyon jó érzés volt.* - Ez jó... *Suttogom halkan.* - Arról volt szó filmezünk... *Motyogom, de közben tovább csókollak, tényleg nem tudtam neked ellenállni.* - Túl csábító vagy... *Kuncogok.*

Keresés: