2025.07.21, Hétfő, 01:59
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.05, 21:11 | Üzenet # 76
Yaoista
- Hát.. őszintén szólva, igen.  Kicsit ijesztő tudsz lenni, bár tényleg csak elsőre. *Mondom kedvesen, majd elmosolyodom szavaidon.* - Köszönöm. *Már inkább hagyom az egészet, ha neked jól esik,mondjad xD. Nem nagyon foglalkoztatott, inkább csak szoktattam magam a gondolathoz.* - Sajnálom, hogy behoztam magammal a gondokat.. tudom, hogy nem kéne. *Kicsit tartottam tőle, hogy azt fogod hinni mindig ilyen vagyok, közbe meg nem, csak az a nő akaszt ki néha.* - Egyébként.. neked van valakid? *Kérdezek rá, azért kicsit kíváncsi voltam xD.*

MioDátum: Szerda, 2013.06.05, 21:20 | Üzenet # 77
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Az nem is baj, ha tartanak tőlem.*Vigyorodom el.* - Figyelj addig nincs gond amíg munka megy, mert itt az a első.*Mondom komolyan, majd kèrdèsed meglep.* - Nincsen állandò partnerem. Mondjuk úgy több ágyasom van.*Kuncogok.* - Tudod èn soha nem voltam mèg szerelmes.*Mondom hirtelen. Te vagy az első akivel elsőre ennyire nyílt vagyok magam se tudom miért.*

Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2013.06.06, 14:49

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.05, 21:40 | Üzenet # 78
Yaoista
- Az menni fog. *Bólintok határozottan. Nem akartam feladni, pláne nem az első napon. Kicsit meglepődtem ezen a válaszon, hogy ágyasaid vannak, de nem akartam ítélkezni, végül teljesen ledöbbenek.* - Soha? *Kérdezek vissza hitetlenkedve.* - Ez olyan rossz. * Mondom szomorúan.* - Biztos majd megtalálod te is. *Mosolyodom el bíztatóan, bár nem tudtam, hogy téged bánt-e maga a tény, hogy senkit se szerettél még teljes szívedből. Feltételezem fordítva is így van, azaz téged se szerettek még így.* - Bár gondolom nem lehet egyszerű... már abból kiindulva, amit mondtál. Hogy sokan nem téged, hanem a hatalmad akarják. *Hatalom alatt pénz értettem, de nem akartam így mondani.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.06.06, 14:57 | Üzenet # 79
Yaoista
- Soha.*Bólintok, majd ahogyan beszélni kezdesz felnevetek.* - Te tényleg nagyon édes vagy.*Kuncogok.* - Figyelj Masato ebben nincsen semmi szomorú vagy rossz. Ez a saját döntésem. Én magam nem hiszek a szerelembe lehet egyszer engem is eltalál Ámor nyila ki tudja, de nem bánkódom, mint mondtam az én döntésem. Igen tény sokan a hatalmam akarják, de nem mindenki. Nem egy ember belém szeretet, de engem semelyik nem fogott meg. Mint mondtam ágyasaim vannak, vagyis van egy éjszakás, de olyan is,akivel rendszeresen lefekszem és azok közül szerettek már belém. Mindig nyílt lapokkal játszok arról meg nem tehetek, ha közben belém esnek és utána persze voltak akik szidtak, hogy mekkora szemét vagyok és majd visszakapom, de nem érdekel, mivel senkinek nem ígértem szerelmet és arról, nem tehetek, hogy nem bírják felfogni.*Mondom lazán.* - Biztos meg van rólad a véleményem emiatt, de minden ember más. Arról nem is beszélve, hogy sokat utazok és nem tudom, hogy lenne olyan ember, aki ezt tolerálná és elfogadná, de ilyen miatt szerencsére nem fáj fejem.*Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.09, 16:51 | Üzenet # 80
Yaoista
*Olyan furcsa volt, ahogy a szerelemről beszélsz. Nem értettem veled egyet és igen csak megdöbbentem a végére.* - Értem. *Nyugtázom az elhangzottakat.* - Szerintem.. ha valaki igazán beléd fog esni, akkor nem fogja zavarni, hogy utazol, inkább majd vár haza, vagy megy veled. *Kuncogtam.* - Azért remélem egyszer összejön, mert csodálatos. *Azért én szerelmes vagyok nem kicsit és a gondoktól eltekintve tényleg rendben voltunk.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.09, 16:52 | Üzenet # 81
Yaoista
- Nos nem tudhatom most kiindulva menyasszonyodból, mert gondolom beléd van esve igen csak nem de?*Kérdezlek, majd ismét felnevetek.* - Szerintem csak nyűg, nem kell nekem fölösleges dráma, hiszti és féltékenység, ehhh kirázz a hideg a gondolatától is.*Borzongok meg.xd* - Különben is nem tudom elképzelni, hogy egy embert dugjak.*Vigyorgok.* - Már most is hiányom van, két napja nem sexeltem borzalom.*Sóhajtok fel.xĐ*- Te mikor dugtál utoljára?*kérdezlek lazán*xd

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.09, 16:53 | Üzenet # 82
Yaoista
- A menyasszonyom más tészta. *Mosolyodom el.* - Lassan három éve vagyunk együtt és kialakult egy életritmusunk. Persze, ha rsszabbul viseli, hogy felborul. A te esetedben viszont a kezdetektől ez lenne. *Magyarázom kedvesen, viszont nem bírtam ki és elnevettem magam a szerelemről alkotott véleményeden. Kérdésedre totál ledöbbenek és nem kicsit zavarba jövök.* - Khm... hát először is.. nem dugunk, szeretkezünk, nagy a különbség. *Szögezem le.* - Egyébként... Három napja, bár nem tudom miért kiakasztó. A mennyiség nem egyenlő a minőséggel. *Azért nekem is voltak elveim. xD.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.09, 16:54 | Üzenet # 83
Yaoista
- Hmmm ebben van valami, de viszont, ha valakit szeretek, akkor tudok alkalmazkodni, arról nem is beszélve, hogy feltétlenül megbízom benne és támogatom nem de?*Vágok vissza.xd Örültem, hogy nevetsz, majd ahogyan zavarba jössz meg se lep, főleg, ahogy kijavítasz de az is meglepő, hogy válaszolsz.* - Ebben igazad van, fontos a minőség, bár nem mindig kapom meg. Meg úgy őszintén igen csak nagy étvágyam van és kevesen bírják, hogy egész éjszaka dugjam őket.*Vigyorgok.* - Te sokáig bírod?*Kérdezlek*xd

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.09, 16:59 | Üzenet # 84
Yaoista
- Igen, de mindig vannak átmeneti időszakok, amik kis súrlódással és féltékenykedéssel járnak. Én is féltékeny lennék rá, ha beközölné egyik napról a másikra a dolgokat, utána pedig azt, hogy bejön a főnökének. *Mondom komolyan, mivel hogy ezt is tudja xd.* - Azért vagy ilyen, mert csak szexelsz. *Mondom félvállról, már majdhogynem fricskázva xD.* - Még sosem volt rám panasz. *Nézek rád, de ez a vigyorod már kezdett kicsit idegelni.* - Tényleg kéne neked valaki, akibe igazán beleszeretsz, akkor már nem így beszélnél.

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.09, 21:12 | Üzenet # 85
Yaoista
- Miért tetszel a főnöknek?*Kérdezzek rá vigyorogva fura hogy leesett nekedxd*- Miért milyen vagyok?*kérdezem kíváncsian*- Rám se volt.*Kuncogok de hamar abba marad.* - Na ide figyelj bogaram. Én se oktatlak ki és nem ítélkezek. Te szerelmes vagy én nem és akkor mi fasz van?*Kérdezlek*-Utálom ha kioktatnak főleg ha ilyen kölykök teszik. Mit tudsz te rólam? Nem vagyunk még haverok se szóval vegyél vissza.*Moroglak le.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.06.09, 21:30

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.09, 21:46 | Üzenet # 86
Yaoista
- Hát... tegnap azt mondtad, megdugnál, szóval gondolom. *Nyugtázom az elhangzottakat.* - Érdektelen. *Mondom őszintén. Csak elmosolyodok ezen a rám se volt szövegen, de ahogy nekem esel, csak pislogok. Nem számítottam rá és egyáltalán nem rosszból mondtam.* - Sajnálom. *Mondom komolyan.* - Nem kioktatásnak szántam és nem ítélkezem. *Tényleg nem ítélkeztem, ez a te dolgod volt.* - Nem akartam rosszat. *Nem gondoltam, hogy így le fogsz hordani és a hirtelen jött jókedvemet is,mintha elfújta volna a szél és visszacsöppentem a valóságba. A kölyközésre már inkább meg se szólaltam. A menyasszonyom járt a fejembe újra, akit fél pillanatra elfelejtettél velem.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.09, 22:04 | Üzenet # 87
Yaoista
- Jogos legalább már leesnek dolgok*Kuncogtam még. Arra, hogy érdektelen nem mondok semmit. Majd ahogy bocsánatot kérsz felsóhajtok.* - Bocs én is túlzásba estem.*Mondom te tényleg más voltál semmi rossz szándék nem volt benned.* - Nem akarom elrontani napot és rosszban lenni főleg nem.*Mosolygok rád már kedvesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.09, 22:20 | Üzenet # 88
Yaoista
*Csak megráztam a fejem, hogy semmiség, végülis nekem se kellett volna mondanom semmit.* - Nem rontasz el semmit. *Mosolyodok el én is.* - Már tegnap el lett rontva a mai napom, szóval ezen már nem múlik. *Sóhajtok egyet és kifelé bámulok a kocsiablakon. Féltem, hogy nem fogok tudni úgy teljesíteni, mint kellene.* - Egyébként igazad van, a te életed. *Mondom kedvesen, majd beletúrok a hajamba és hát igen szexin mozdulok tök tudatlanul.* - Egyébként miféle tárgyalás lesz ez? *Gondoltam jobb, ha hagyjuk a párkapcsolati témát.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.09, 22:57 | Üzenet # 89
Yaoista
- Sajnálom.*Mondom bár arról nem én tehettem xd. Nem mondok többet mozdulatod tetszett bár nem jegyzem meg mostxd.* - Egy francia ügynökséggel lesz találkozó. Egy projektre összeállnak modelljeink erről lesz megbeszélés mi is legyen.*Mondom.*- Dolgoztunk együtt jó is csak kicsit irányítgatni kell vannak hülye gondolatai de ellenem nincs esélye.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.09, 23:13 | Üzenet # 90
Yaoista
- Nem neked kéne. *Mosolyodom el. Érdeklődve hallgatlak, ahogy a projektről beszélsz.* - Ez érdekesen hangzik. *Mondom kedvesen és elgondolkozom kicsit.* - Gyakran van, hogy más ügynökségekkel dolgozol együtt? *Kérdezem kíváncsian.* . Mármint úgy tűnt nekem, hogy elég sok modelled van és sokra viszik, már amennyire utánanéztem. *Sejthetted, hogy itt se végeztem azért nagyon mélyreható kutatómunkát, hiszen végülis engem ez a része nem érdekelt, inkább a fényképezés.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.10, 17:42 | Üzenet # 91
Yaoista
- Ez igaz.*Bólintok.* - Érdekesen? Azt mondod.*Kuncogok már el is felejtettem az előbbit.* - Szoktam persze, ahogyan mások is, de csak olyat ami megéri nekem. Nem egyszer volt olyan, hogy ahol voltam, az ott lévő modell át akart jönni hozzám.*Mosolygok elégedetten.* - Jól látod sokra viszik a modelljeim és nagyon büszke vagyok rájuk.*Mosolygok.* - Megérkeztünk.*Mondom, majd leparkolva bemegyünk, ahol a vezető fogad minket.* - Sebastian rég találkouzunk.*Mosolygok rá.* - Éppen itt volt az ideje Lee.*Mosolyog kezet fogunk.* - Ohh csak nem magaddal hoztad az egyik modelled vagy esetleg szeretőd vagy mindkettő egybe??*Kuncog, igen meg volt hírem na meg ő is meleg volt.* - Túl kíváncsi vagy.*Vigyorgok.* - Egyik se talált, ő az én kis tanulóm, fotózást tanul.*Mondom.* - Akkor legjobb emberhez mentél.*Nevet fel.* - Így van.*Vigyorgok volt egom de okkalxd.* - Be is mutatlak titeket.*Így is teszek.* - Mondj csak Masato nem lenne kedved később velem ebédelni?*Mér végig.xd*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.10, 18:01 | Üzenet # 92
Yaoista
*Elmosolyodtam, hogy milyen kis büszkén beszélsz a modelljeidről, mint egy auka vagy valami xD. Mikor megérkezünk azért kicsit szétnézek, majd csak simán követlek. A fickót elsőre végignézem, hogy mégis miféle alak lehet, de ahogy elkezdi sorolni a dolgokat, hogy kid vagyok én neked, már levágtam, hogy ő is meleg.* - Igen... *Válaszoltam, hogy jó emberhez mentem. A bemutatkozás után kicsit néztem egyet az invitálásra és pislogtam párat, de a végigmérésből leesett, hogy randira hívna. Tanultam a tegnapiból xD.* - Öhm, köszönöm szépen a meghívást, de nem élek vele. *Mondom kedvesen, nem akartam bunkó lenni.* - Remélem nem baj. *Teszem azért hozzá.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.10, 18:08 | Üzenet # 93
Yaoista
*Én csak felnevetek.* - Tudod kedves barátom Masato a nőket szereti és menyasszonya is van.*Mondom úgy, mint aki ezt tiszteletben tartja.* - Milyen szomorú, de persze semmi baj.*Mosolyog, de csalódott volt azért. Büszke lehettél magadra, mert ő is nagyon jó pasi volt.xd* - Mi akkor megbeszélünk pár dolgot, te addig nyugodtan nézz körül, Seb se bánja igaz?*Pillantok rá.* - Persze, hogy nem csak tessék.Olyan fél óra múlva találkozunk itt.*Intek, majd elmegyünk, amikor lelépünk odamegy hozzád az egyik ott lévő modell.* - Szia.. te vagy Lee egyik új cicuskája??*Kérdezz tégedxd.* - Vigyázz vele egy igazi szemét dög, ha megun, akkor dob téged.*Sóhajt fel, ő is el lett küldvexd.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.10, 18:14 | Üzenet # 94
Yaoista
*Olyan jól esett, hogy tiszteletben tartod a dolgokat. (hatudnáá xd) Én is csak visszamosolyogtam, hát nem is tudtam mit érezzek ezel kapcsolatba, hogy még egy pasi meg akar dugni. Kezdtem arra gondolni, hogy itt mindenki meleg. xD.* - Köszönöm, akkor szétnézek. *Bólintok én is, de ahogy elindulnék odajön egy modell. Felhúzom a szemöldököm a szövegére, majd sóhajtok egyet.* - Szia. Nem, nem vagyok Lee-nek semmilyen cicuskája. *Közlöm vele.* - Tőlem aztán azt dug meg, akit akar, nem érdekel... úgy egyáltalán a férfi nem nem érdekel, hetero vagyok és van egy menyasszonyom. *Mosolyodom el kicsit.* - Fotózásra tanít. *Magyarázom.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.10, 18:20 | Üzenet # 95
Yaoista
- Vagy még nem.*Javít ki, majd ahogy hallgat felnevet.* - Vigyázz nehogy a végén másra is megtanítson.*Kuncog.* - Nem egy heterot csábított el vagy éppen semét dugott meg.*Jegyzi meg.* - Te meg pont az esete van.*Mér ő is végigxd.* - Na de ha már fotózást tanulsz, akkor ha van kedved gyere és nézz meg egyet, most fognak fotózni.*Mosolyog édesen.* - Yuki vagyok amúgy, ez lemaradt.*Nevet felxd.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.10, 18:33 | Üzenet # 96
Yaoista
.- Nem fog, abban biztos lehetsz. Nem érdekel mekkora sármőr, akkor sem. *Mondom határozottan.* . Már a tudtomra adta, de akkor sem érdekel. *Mondom, de már kezdem unni, hogy mindenki rám mászik xD.* - Azt nagyon szívesen. * Lelkesedek fel.* - Tényleg.. én Masato vagyok. *Mosolyodok el én is kedvesen.* - Miféle fotózás lesz? *Kérdezek rá, ahogy elindulunk.* - Körülbelül fél órám van, úgyhogy csak benézek. *Gondoltam, hogy nem húsz perc alatt tudjátok le.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.10, 18:38 | Üzenet # 97
Yaoista
- Oké oké ha te mondod.*Vonja meg vállát, kár volt erről beszélnie, majd tapasztalod a dolgokat a saját popodonxd.* - Egy tusfürdőnek, új fajta szóval psszt.*Kacsint rád, majd elmentek helyszínre bemutat pár embernek, majd beáll fotozkodni, én meg megjelenek olyan 10 perc múlva.* - Örülök, hogy itt talállak*Szólalok meg a hátad mögött kicsit leáll a forgatás is.* - Szia Yuki.*Mosolygok, amikor felénk jön.* - Chhh te csak ne sziáznak nekem te te rossz életű.Vágja hozzám, mire csak felnevetek.xd* - Ezt bóknak veszem.*Kuncogok.* - Ne vedd.*Morog, majd csak felsóhajt.* - Tetszik eddig?*Kérdezz kíváncsian.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.10, 19:08 | Üzenet # 98
Yaoista
- Oké. *Kuncogom el magam. Nagyon élveztem az egész helyzetet. Örültem, hogy ismerek meg embereket és egy fotózás helyszínén lehetek. Ahogy megjelensz és megszólalsz a hátam mögött, a szívinfraktust hozod rám.* - Megijesztettél.. *Sóhajtok, mert nem számítottam rád. Ahogy Yuki odajön és amit levágtok, hát kész voltam. Olyan érzés volt, mintha egy szappanoperába csöppentem volna xD.* - Igen, tetszik nagyon. *Mosolyodom el. Nem igazán tudtam, hogy mit mondjak, olyan kényelmetlen volt a helyet.* - Mennünk kell? *Kérdezek rá nálad, mert tényleg tetszett és nem tudtam mennyire sietsz.* - Sikerült elintézni mindent? *Érdeklődök kedvesen, de tiszta jóindulatból.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.10, 19:13 | Üzenet # 99
Yaoista
- Bocsi.*Szabadkozok.* - Maradhatunk még és igen mindent.*Mosolygok.* - Yuki gyere folytatjuk.*Szólok, mire csak tőled köszön el és visszamegyxd.* - Beszélt rólam igaz?*Kérdezlek, nem voltam hülye.* - Aranyos fiú csak többet akart már sexnél.*Csóválom a fejem.* - Amúgy tényleg jobb ha vigyázol Masato, sok embernek bejössz.*Suttogom füledbe és igen közel vagyok hozzád.xd*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.10, 19:21 | Üzenet # 100
Yaoista
- Akkor jó. *Mondom mindkettőre. Én is elköszönök tőle.* - Igen, beszélt. Valami olyasmit, hogy egy szemét dög vagy, mert azt hitte, idézem, a cicuskád vagyok. *Mopndtam el őszintén a sztorit. A szexes dologra inkább nem mondtam semmit, mert tényleg szimpi srác volt nekem is és nem értettem, miért nem próbáltad meg vele.* - Tudok magamra vigyázni. *Húzódom el egy kicsit.* - Egyébként.. ne haragudj... ha nem akarsz nem válaszolsz.. de.. nem vagy magányos? *Tudtam, hogy ez elég személyes kérdés, ezért is mondtam, ha nem akarsz nem válaszolsz.*

Keresés: