2025.07.21, Hétfő, 06:51
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

MioDátum: Hétfő, 2013.06.10, 19:29 | Üzenet # 101
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Hehe meg se lepődöm.*Kuncogok.* - Oké oké, ha te mondod.*Vonom meg vállam, nem teszek megjegyzést arra, hogy arrébb lépsz. Majd, ahogy megszólalsz igen kíváncsivá teszel és erre nem számítok.* - Te tényleg nagyon édes vagy.*Mosolygok, de ezt nem rosszból mondom.* - Nem igazán, néha talán rám jön, de hamar el is múlik vagy gondoskodók róla, hogy ne legyek az.*Mondom.* - Miért kérdezed? Nem szokták sűrűn. Csak nem aggódsz miattam?*Kuncogok.* - Figyelj Masato én szeretem ezt az életet, amit folytattok és semmi okom panaszkodni. Imádom a munkámat, sikeres vagyok, vannak barátaim, akik tényleg azok, ott van családom, és azonkívül sok szépség vesz körül. Kell ennél több?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.10, 19:39 | Üzenet # 102
Yaoista
*Én csak sóhajtottam egyet lemondóan, nem akartam erről beszélni és tényleg a te életed és döntésed. Csak felhúztam a szemöldököm arra, hogy édes lennék, nem tudtam most éppen miért xD.* - Értem. *Arra nem számítottam, hogy visszakérdezel.* - Hát... lehet, nem tudom. Csak elgondolkoztam és érdekelt. *Mondom végül, mert tényleg nem tudtam, hogy miért kérdeztem meg.* - Hmmm... ezt neked kell tudnod, hogy szükséged van-e többre vagy vágysz-e rá. Ha neked ennyi elég, akkor nem. *Válaszolok kedvesen végül.* - Végül is... minden ember más és másra vágyik. *Én tudtam magamról, hogy nekem kevés lenne a felszínes kapcsolat, bár már rájöhettem volna, hogy te csak testiséget keresel mindenkinél.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.10, 19:43 | Üzenet # 103
Yaoista
- Értem.*Bólintok, majd végighallgatlak. * - Pontosan na látod ebben egyetértünk.*Mosolygok.*  - Viszont ideje lassan menni, mert oda kell érnünk fotózásra, igaz van idő, de éhes vagyok, szóval enni megyünk és neked se ártana, még hosszú nap és most lesz rá lehetőség.*Mondom és azon, ahogy nézz Yuki csak kuncogok, tökre élveztem.xd*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.10, 20:08 | Üzenet # 104
Yaoista
*Én is csak elmosolyodom.* - Ó, rendben. Amúgy is kezdek kicsit éhes lenni. *Veszem észre magamon. Mivel eddig nagyon lefoglalt a menyasszonyom és minden más, fel se tűnt. Én nem is figyeltem Yukit, hogy hogyan néz. Csak még indulás előtt odafordultam és kedvesen elmosolyodva integettem neki elköszönésképpen.* - Azt hittem egyébként, hogy egy-egy ilyen megbeszélés sokkal tovább tart. *Mondom, miközben elindulunk.* - Mi lenne felugranánk hozzám? *Kérdezem mosolyogva.* - Tegnapról maradt elég és mégis jobb a házikoszt. *Ajánlom fel.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.10, 20:32 | Üzenet # 105
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok, majd elköszönök Yuki csak fintorog. xD* - Változó de Sebbel már dolgoztam együtt meg jò a beszélőkém.*Kuncogok majd igen csak meglepsz.*- Jól hangzik. Te főztél vagy talán szerelmed? Otthon lesz?*Kérdezem miközben megyünk ki.* - Van jogsid amúgy?*Kérdezem már kocsiba*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.10, 20:51 | Üzenet # 106
Yaoista
- Értem. *Nyugtázom, azo hogy jó a beszélőkéd meg se lepődtem.* - Hát most ő főzött, de egyébként én is szoktam. *Majd az órámra pillantok.* - Dolgozik, szóval nem lesz otthon. Ma csak késő délután ér haza. *Magyarázom.* - Bár nála sose tudni biztosra. Könyvelő, szóval van, hogy gyakrabban jön haza, ha végzett a munkával. *Mondom, majd elmosolyodtam.* - Van, igen. *Válaszolok, miután már bekapcsoltam magam. Lediktáltam a címet majd már indultunk is. Egy tök átlagos lakás volt, de azért jól nézett ki.* - Hát itt volnánk. *Látszott, hogy lakik ott nő is xD.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.10, 21:00 | Üzenet # 107
Yaoista
- Az jó. Én is szoktam ha van időm rá meg eddig mindenkinek bejött*Vigyorgok sejtettem, hogy nem gondoltad volnaxd.* - Na akkor majd te is vezethetsz.*Mosolygok persze kocsim is fullos volt nem is egy voltxd* - Könyvelő az nem rossz bár nekem száraz.*Mondom majd amikor odaérünk körbe lesek.* - Tetszik jó kis lakás.*Mondom őszintén nem voltam sznob csak tudtam élni.* - Mennyi női holmi mintha csak családom házát látnám.*Nevetek fel.* - Nagy családból származol?

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.10, 21:28 | Üzenet # 108
Yaoista
- Tényleg? *Döbbenek le, valahogy nem annak a főzőcskézős fickónak tűntél. A vezetésre azért felcsillantak a szemeim, mert nagyon szerettem alapból.* - Nekem is az, ezért hagytam ott. *Mondom kedvesen. Ahogy körbelesel és megjegyzed, hogy tetszik, csak mosolyogtam.* - Én nem... Egyke vagyok, csak a szüleimet ismerem. *Magyarázom.* - És te? Gondolom ezek szerint sok nő lehet. *Vontam le az előbbi megjegyzésedből.* - Egyébként már felét elpakoltam, mert azért én is itt lakok. *Kuncogtam, majd kimentem a konyhába és elővéve a kaját melegíteni kezdem.* - Érezd magad otthon. *Mondom még, közben már a levest kavargattam.*

MioDátum: Kedd, 2013.06.11, 17:48 | Üzenet # 109
Yaoista
- Mások is meglepődnek de igen tudok és szeretek is volt kiktől tanulni.*Célzok itt a családomra.* - Ez most úgy hangzott, mintha más családtagod nem is ismernéd.*Jegyzem meg arra, hogy csak családod ismered.* - Nekem van egy nővérem és két húgom szóval mondom, hogy nőuralom van de az egész rokonságba.*Kuncogok kimegyek én is.* - Otthon? Akkor levetkőzök, mert otthon pucér szoktam lenni*Mondom komolyan, majd felnevetek.* - Csak vicceltem bár pucéran alszom.*Vigyorgokxd* - Amúgy akkor majd vezethetsz, majd te is, mert sokszor útközbe is vezetnem kell, de akkor legalább nem kell sofőr.*Mosolygok.*- Finom illat van de szívesen megkóstolnám te főztöd.*Jegyzem meg na meg téged is de ezt nem kell tudnod mégxd*

szela00Dátum: Kedd, 2013.06.11, 18:54 | Üzenet # 110
Yaoista
- Hát a nagyszüleim már nem éltek mikor én megszülettem, és a szüleimnek sincsenek testvérei, szóval végülis igen, csak őket ismerem. *Mondom kedvesen, bár nem mosolygok azért most. Ahogy hallgattalak, azért ez a nő uralom tetszett és elkuncogtam magam.* - Hát megnyugtatlak.. egy nő is tud uralni rendesen. *Kuncogok, majd megjegyzésedre azért ledöbbenek, mert hát kinéztem belőled. xD Ahogy felnevetsz és közlöd, hogy csak pucéran alszol, sóhajtok egyet. Azért megnyugodtam rendesen.* - Szívesen. *Mondom és azért örültem neki rendesen.* - Hát egyszer lehet róla szó egy ebéd vagy vacsora. *Én nem is gondoltam bele, mit mondok, de egy kis hátsószándék se volt bennem, csak azt enm tudhatom, hogy benned van-e. xD* - Bár mostanában nem tudom, hogy hogyan lesz időm, ezt te tudod.

MioDátum: Kedd, 2013.06.11, 19:06 | Üzenet # 111
Yaoista
- Ohh bocsânat nem akartam tapintatlan lenni.*Kèrek elnèzèst.* - Tudom tudom.*Nevetek fel majd ahogy folytattod magamba elvigyorodom olyan kis naiv voltäl èdes mâr most letepertelek volnaxd.* - Lesz idő rã sokat leszel nälam meg utazol velem ès ha jô leszel èn is főzők neked.*Kuncogok*- Hogy äll? Farkasèhes vagyok.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.06.11, 19:18 | Üzenet # 112
Yaoista
- Nem voltál az, nem tudhattad. *Mosolyodom el. A megjegyzésedre nem mondok semmit, majd ahogy folytatod, hogy lesz rá idő, csak bólintok.* - Jól hangzik. *Egyezem bele.* - Mindjárt átmelegedett. *Lépek el a tűzhelytől és addig megterítek szépen neked és magamnak közben, majd amint végeztem, már vittem is a levest és egy vágódeszkára rátettem a kotlát és bele egy merőkanalat.* - Szedj nyugodtan. *Addig én visszaszaladtam és betettem a második a sütőbe, ott még is cska jobb melegíteni az ilyeneket, mint mikróban, majd leültem melléd és szedtem utánad.* - Hát akkor jó étvágyat. *Mosolyodom el kedvesne és én hamizni kezdek.*

MioDátum: Kedd, 2013.06.11, 20:22 | Üzenet # 113
Yaoista
- Nanâ hogy jòl.*Mosolygok, majd csak bòlintok.* - Köszönöm.*Mosolygok majd teszek magamnak.* - Neked is.*Mosolyodom el, majd enni kezdek.* - Nem rossz.*Mosolygok.*- Tiéd biztos finomabb lesz.*Vigyorgok kezedre simitok:p*

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.12, 17:54 | Üzenet # 114
Yaoista
- Örülök, ha ízlik. *Mondom kevesen, majd ahogy a kezemre simítazs ézek egyet, hogy veled meg mi van. De éppen csak befejeztem a mondatom, a menyasszonyom toppan be és igen csak meglepetten éz, én már el is felejtkeztem a kezedről.* - Szia szivem. *Köszön, de nem túl kedvesen. Meglepődtem, mert nem hallottam bejönni és felállva odamegyek hozzá és elmosolyodom.* - Szia drágám. *Adok neki egy puszit is.* - Hogy-hogy ilyen hamar? *Kérdezem tőle kedvesen.* - Hamarabb végeztem, de úgy látszik nem kellett volna, hiszen megzavartam valamit. *Adja elő magát, mire sóhajtok egyet.* - Mit zavartál volna meg mégis? *Kérdezek vissza, majd megtámasztom a homlokom.* - Ne is válaszolj nem akarok most veszekedni. *Mondom határozottan. Egyébként nagyon szép lány volt, nagyon összeillettünk. Kézen fogom és odahúzom.* - Lee, bemutatom a menyasszonyom, Ayasat. Ayasa, ő itt pedig a főnököm, Lee. *Mutatlak be titeket egymásnak.* - Eszel velünk? *Simítom félre a haját.* - Nem.. elég meghitt volt nélkülem is a hangulat. *Hagy ott minket, mint egy jégcsap és bevágtat a hálóba, mire én visszazuttyanok a székre.* - Sajnálom...

MioDátum: Szerda, 2013.06.12, 18:08 | Üzenet # 115
Yaoista
*Amikor megjelenik a menyasszonyod odapillantok, de a kezem nem veszem el, majd el veszed, ha te akarodxd. Nem mondok semmit csak hallgatlak titeket és magamban vigyorgok. Szép volt tényleg nőcske és biztos aranyos is, de pont nem érdekelt, majd ahogyan én is feljövök meg se lep hiszen eddig is ki volt rám, pedig eddig nem is látott.* - Nem zavartál meg semmit csak ettünk és beszélgettünk.*Mondom lazán, majd felállva bemutatkozom, én élveztem a helyzetet.* - Képzelődsz.*Mosolygok rá de tökre kedvesen még.* - Ugyan semmi gond, nem tettél semmit ő hisztizik feleslegesen már megbocsáss.*Jegyzem meg azért.*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.12, 18:16 | Üzenet # 116
Yaoista
*Azért annak örültem, hogy türelmes vagy és nem akadsz ki rá.* - Tudom, de... attól még sajnálom. *Mondom kedvesen, majd vissza kijön, miután átöltözött.* - Még mindig itt vagytok? Nem szobára kéne mennetek? *Szól be, mire én csak lemondóan sóhajtok.* - Ne kezd... *Szólok rá , de csak nem hagyja abba.* - Mit ne kezdjek? Egy buzit hozol fel a lakásunkba, aki rád mozdul és azt mondod, ne kezdjem!? *Kezd el velem kiabálni, mintha ott se lennél. Felállok és karonragadva elhúzom onnan.* - Hagyd abba. *Szólok rá még higgadtan.* - Nem hagyom!! *Rántja el a kezét, majd odamegy hozzád.* - Nem tudom mibe rángatta bele Masatot, de szálljon le róla. *Sziszegi neked, mire én csak sóhajtok egy nagyot és nem tudok mit kezdeni.*

MioDátum: Szerda, 2013.06.12, 18:22 | Üzenet # 117
Yaoista
- Mindig az a ember sajnálja, akinek nem kéne.*Jegyzem meg.* - Mivel még a leveset se fejeztük be, de még van második fogás.*Mondom még mindig higgadtan és ahogyan folytatja az kissé meglep, hogy tényleg ennyire féltékeny pedig ez még csak második nap, de igazából ezzel csak magának árt. Nem mondok semmit csak tovább eszek, de amikor visszajön lerakom kanalat és felállok.* - Na idefigyelj bogaram mégis mit képzelsz ki vagy te, hogy így beszélsz velem?*Vonom fel szemöldököm.* - Mibe rángattam bele?? Én aztán semmibe. Ő keresett fel és ő kért meg, hogy tanítsam és éppen várj csak.*Gondolkodom el.* - Ohh meg van, az álma megvalósításába segítek, amibe te a nagy szerelme csak hátráltatod. Jó lenne ha elgondolkodnál mielőtt kinyitod a szép kis szád. Tudtommal a könyvelők okosak, de te csak egy ostoba kis fruskának tűnsz.*Mondom gúnyosan, majd leülök.* - Elfog hűlni leves, úgy nem jó.*Mondom és tovább eszekxd*

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.12, 18:32 | Üzenet # 118
Yaoista
- Hát.. ő nem fog bocsánatot kérni, ezért teszem meg helyette. *Megjelent egy kis szomorúság az arcomon, tényleg rosszul esett ez az egész. Ahogy viszont már te is visszaszólsz, hát szörnyű volt az egész. Nem akartam senki oldalára állni.* - Elég volt. *Szólalok meg elég határozottan, még mielőtt Ayasa újra elkezdené mondani a magáét.* - Ayasa kérlek. *Megyek oda hozzá és megfogom a kezét, majd behúzom a hálóba.* - Hagyd ezt abba.... mi bajod? Nincs okod féltékenykedni... *Mondom neki értetlenül.* - A fenéket nincs! *Csattan fel, de simán hallhattad te is.* - Itt fogdos, tuti már az ágyában is kikötöttél, azért segít. *Közi velem, mire én totá összeomlok, ezt nem vártam.* - Most komolyan ilyennek tartasz? Aki egy FÉRFInek az ágyába ugrik egy munkáért? Még ha nő lenne... *Kérdezek vissza, mire kicsit elszégyenli magát.* - Lehet el kéne gondolkoznunk ezen az esküvő dolgon. *Mondom neki, mire totál ledöbben, de csak ott hagyom és kimegyek hozzád. Már nem jön ki, de én rohadt szarul éreztem magam. Már nem is volt étvágyam se valami nagyon, de csak visszaültem az asztalhoz és befejeztem. Nem fűztem semmit az elhangzottakhoz, minden rá volt írva az arcomra.* - Kérsz még?

MioDátum: Szerda, 2013.06.12, 18:42 | Üzenet # 119
Yaoista
- Neked akkor se kell.*Mosolygok még, majd amikor mondod, hogy elég volt, csak bólintok, ha többet nem szól be a nőd én is hallgatok. Tovább eszek és persze mindent hallok és tény, hogy az ágyamba akartalak csalni, de ezt az egészet nem akartam, annak se, hogy vége legyen a kapcsoltatoknak, anélkül is megdughatlak. Amikor visszajössz nem szólalok meg, amíg te se.* - Nem köszi. Figyelj, ha gondolod a mai napot kihagyhatod, ez tényleg elég durva volt.*Mondom komolyan.* - Én mindenesetre elmegyek, te pedig dönts el.*Állok fel.* - Nem akartam balhét, de senkitől nem tűröm el az efajta hangnemet.*Mondom majd megsimizem buksid.* - Meglátod minden rendben lesz.*Mosolygok rád kedvesen.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.12, 18:56 | Üzenet # 120
Yaoista
*Ahogy elmondod a dolgokat és még vígasztalsz is, mikor itt lehordott mindennek, csak elmosolyodom.* - Nem akarok most itthon maradni, de nem ígérem, hogy nagyon aktív leszek... *Mondom halkan, tényleg ki voltam eléggé, de most nem akartam Ayasaval beszélgetni.* - Ha most maradok, csak jobban összeveszünk és én szeretem őt, még ha nem is hiszi el tőlem. *Mosolyodom kicsit el, majd felállok és elpakolok minden na meg gyorsan el is mosogatok.* - Egyébként ez nem a te hibád... igazad volt, hogy megvédted magad. *Mondom, miközben a kezem törölgetem.* - Menjünk. *Eléggé magam alatt voltam, de a munkát se akartam kihagyni.*

MioDátum: Szerda, 2013.06.12, 19:31 | Üzenet # 121
Yaoista
- Megbeszélve.*Bólintok nem voltam én olyan kőszívű.* - Tudja ő ezt.*Mondom, míg ott vagyunk nem mondok többet, csak amikor már kint vagyunk.* - Tudom nem éppen nekem kéne mondanom, hiszen nekem sose volt komoly kapcsolatom, de azért körülöttem tapasztalom meg én se vagyok hülye vagyis, ha valakit tényleg szeretnék szerelemből sose ígérném meg neki, hogy nem fogunk veszekedni és nem fogom megbántani egy szavammal vagy éppen egy tettemmel, hiszen emberből vagyok és nem vagyunk tökéletesek. Mégis utána arra törekednék, hogy megbocsásson és lássa mennyire szeretem még ha egy fasz is voltam. Ez elmondható igazából minden kapcsolatra. Amikor megbántom egy szeretem legyen egy barát vagy családtag, mire kitisztul fejem vagy már amint kimondom én magam is érzem a fájdalmat, amit okoztam.*Mondom, majd megrázom a fejem.* - A lényeg, hogy tényleg látszik, hogy szeret téged és hidd el bocsánatot fog kérni. Igaz nekem sok volt, amit lerendezett és, hogy ilyeneket feltételezz rólad, de a féltékenysége és a félelme mind azt mutatja, hogy mennyire oda van érted.*Jegyzem meg.* - Hagyjad, hogy lehiggadjon és átgondolja miket is vágott hozzád. Te magad se gondoltad komolyan, amit az esküvőről mondtál csak most fáj, amit tett veled nem?*Kérdezlek, majd felsóhajtok és rágyújtok.* - Komolyan nem hittem volna, hogy egy ilyen helyzet közepébe csöppenek.*Csóválom meg fejem.* - Remélem tényleg összekapja magát, így elveszíted téged, mert egy kapcsolatba nem elég csak szerelem szerintem. Amúgy meg ezzel nekem is gondot okozz, mert nem tudlak tanítani.*Muszáj megjegyeznem már, hiszen olyan dolgokat mondok neked, amiket sose mondok olyannak, akit nem ismerek. Nem szoktam ennyire megnyílni és ilyen dolgokról beszélni, de te más voltál. Magam se tudtam, hogy ezt a szomorú tekinteted teszi vagy más de nagyon bosszantó volt.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.12, 19:56 | Üzenet # 122
Yaoista
*Először nem igazán értem, hogy mit szeretnél kihozni a dolgokból de aztán szép lassan leesik. Amit az esküvőről mondtál arra először nem is akartam reagálni. Az volt a legrosszabb az egészben, hogy tényleg elbizonytalanodtam. Egy picit csöndbe maradtam, emésztettem amit mondtál és ez elég komoly téma volt ahhoz, hogy csak úgy félvállról válaszoljak.* - Teljesen egyet értek azzal, amit mondtál. Senki sem tökéletes, ez így igaz... de én sosem bántom meg a szeretteimet szándékosan. Most ő pontosan tudja, hogy nekem ez mennyire fontos és csak egy kis türelmet kértem tőle. *Mondom szomorkásan.* - Ami az esküvőt illeti... azt hiszem komolyabban gondoltam, mint azt felindultságból kellene. Ez nem miattad van, igazából talán jobb még most kiderülnek ezek a dolgok, mint később. *Magyarázom közben.* - Együtt vagyunk egy ideje, de semmit se változott az életünk azóta. Ha egy változás ezt hozza ki belőle.. akkor mi lenne később? Ha esetleg babánk születne vagy nem tudom... *Hát igen, én tényleg hosszú távra terveztem vele.* - Abban, igazad van, hogy nem elég. Sok mindennek kell még passzolnia, ahhoz hogy tényleg működjön.*Ahogy a tanítást említed, akkor esett le igazán.* - Igen... nagyon sajnálom, hogy így alakult, igyekszem majd kívülhagyni ezeket. *Csak nagyon nem volt egyszerű.*

MioDátum: Szerda, 2013.06.12, 20:13 | Üzenet # 123
Yaoista
*Hallgatásod kicsit ijesztő már kezdtem azt hinni, hogy hülyeséget mondtam, de amikor beszélni kezdesz megnyugszom ès néma hallatlak.* - Nos igen kitudja mi lesz kèsőbb. Nêzd èn nem ismerlek titeket de ha mèg ìgy lenne akkor is csak tanãcsot adhatnèk. Talãn jòt tesz majd hogy kevesebbet lesztek együtt minden kifog derülni.*Mondom majd ismèt megsimizem fejed.* - Nem haragszom nyugi nem vagyok èn olyan szemèt tanàr csak egy kicsit.*Mosolyodom el.* - Ha gondolod alhatsz nãlam vagy az irodãmba van minden.*Ajãnlom fel ès most tènyleg semmi hätsô szândèk nem volt bennem.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.12, 20:34 | Üzenet # 124
Yaoista
- Igen, igazad van. Sajnálom, nem akarlak ezzel terhelni. *Mondom kedvesen.Már kezdtem hozzászokni ehhez a fejsimi dologhoz.* - Nem is gondoltam, hogy szemét vagy. *Nevettem el magam.* - Nem tudom, hogy jó ötlet-e... akkor tuti kombinálni fog a menyasszonyom. *Magyarázom.* - Majd még meggondolom, rendben? *Nagyon jól esett ez, és ez rám is volt írv. Kicsit talán most szükségem is volt erre, hogy elszabaduljak a gondjaimtól.*

MioDátum: Szerda, 2013.06.12, 21:52 | Üzenet # 125
Yaoista
- Nem terhelsz.*Mosolygok ès tènyleg így volt pedig nem voltam az a lelkis fajta egy ismeretlennel főleg nem, de te mindenben mâs voltãl.*- Igazad van, majd meglâtod.*Bòlintok, örültem hogy picit jobban vagy. Beszâllunk kocsiba és elindulunk.* - Ha ùgy vègzünk ès van kedved elviszlek egy helyre szerintem tetszeni fog talãn jobb kedved lesz.*Mosolygok.*- Amùgy meg kivãncsi vagyok, hogy később is ezt mondod, hogy nem vagyok szemét főnök.*Nevetek fel szoktak szidni de aztãn belãtjãk, hogy jòt akarok csak van olykor stilusomxd*

Keresés: