Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 20:06 | Üzenet # 151 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Az finom.*Mosolygok, majd elvigyorodom.* - Nagyon jó idő van vagy talán zavar??*Kuncogok.* - Naná.*Bólintok, majd megfogom kezed és úgy kóstolom meg. Igazából ez volt szándékom de te megelőztél így még jobb volt.* - Nagyon finom már most.*Nyalok végig az ajkaimon kóstolás után.* - Igazi kis konyhatündérke vagy.*Kuncogok igen közel voltam hozzád.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 20:11 | Üzenet # 152 |
 Yaoista
| - Nem zavar, csak nem akarom, hogy megfázz. *Mondom őszintén, majd kíváncsian várom mit mondasz a kóstolásra. Nekem igazából fel se tűnik, hogy te ezt direkt csinálnád xD.* - Örülök, ha ízlik. *Kevergettem tovább, nem lett volna jó, ha odakap.* - Ezt se mondták még rám. *Nevettem el magam. A közelséged se zavart igazán, mondhatjuk, hogy már megszoktam, meg bíztam benned egyébként is.* - Rég főztem már... *Mosolyodom el, majd leveszem tartalékra és ráteszem a fedőt.* - Köretnek mit szeretnél? *Kérdezlek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 20:21 | Üzenet # 153 |
 Yaoista
| - Nem fogok nyugi nagyfiú vagyok. Kis édes vagy azért.*Kuncogok.* - Én mondom.*Mosolygok és nem mozdulok, jó volt. hogy már ennyit megszoktál.* - Nekem főzhetsz bármennyit.*Mosolygok.* - Te vagy kukta nekem bármi jó.*Mondom.* - Iszunk hozzá egy jó kis bort? Elvégre koccintani is kell nem?*Kacsintok rád, majd a hajamba túrok igen sexy mozdulattal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 20:34 | Üzenet # 154 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodtam rajtad, de a kuktát azt sérelmeztem.* - Szakács inkább, nem? *Húzom föl a szemöldököm, de csak pimaszkodtam.* - Rendben, akkor mindjárt kitalálom. *Vettem is elő még egy tálat.* - Szívesen főzök egyébként. *Teszem még hozzá.* - Benne vagyok, de bort nem vettem. *Vallom meg, eszembe se jutott.* - Pedig a raguba is jó lenne egy kevés. *Jutott eszembe hirtelen. Ahogy a hajadba túrsz, azért volt szemem, de nem reagáltam különösebben. Biztos voltam benne, hogy nálad ezek megszokott dolgok, hiszen modell is voltál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 20:46 | Üzenet # 155 |
 Yaoista
| - Ohhh én kérek elnézést. Mondjuk akkor már Séf nem?*Nevetek fel.* - Ki mondta, hogy venned kell?? Van nekem.*Mondom, majd bemegyek nappaliba borállványról leemelek egy üveggel egy igen jó évjáratú Savuignont.* - Ez jó lesz bele és nekünk is, persze csak ha szereted.*Mosolygok, majd kinyitom és öntök magunknak az üveget pedig leteszem melléd, majd az egyik poharat a kezedbe adom.* - Akkor igyunk a közös munkára és arra, hogy sikeres fotós legyél.*Emelem poharam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 20:52 | Üzenet # 156 |
 Yaoista
| - Igaz, igaz. *Nevettem én is. Csak nézek utánad, ahogy elmész broért, majd ahogy visszatérsz egy üveggel, elmosolyodom.* - Szeretem. *Mondom és csak nézem, ahogy öntesz, és elveszem tőled a poharat.* - Igen. *Nagyon jól esett ez és koccintás után bele is kortyolok.* - Finom nagyon. *Teszem le a poharat és elvéve az üveget zuttyantok egy keveset a kajába is, megkevergetem, majd újra beleiszom a pohárba.* - Csodálom hogy nem alkoholista minden séf. *Nevettem el magam. Teljesen kivertél mindent a fejemből.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 21:06 | Üzenet # 157 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok én is beleiszom.* - Az egyik kedvencem.*Mosolygok.* - Igen az sőt isteni, mondhatnám, hogy mennyei nedű.*Vigyorgok.*- Tudod nagyon szeretek borkóstolóra járni.*Jegyzem meg, majd leülök.* - Vagy lehet azok én is bort vagy más italt adok nekik ajándékba.*Nevetek fel.* - Vagy mondjuk valami alapanyagot amit imádnak, igen csak hóbortosak tudnak lenni.*Kuncogok, na igen pár híres szakácsot is ismertem.*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 21:14 | Üzenet # 158 |
 Yaoista
| *Elkuncogtam magam azon, hogy hova ragozod a bort, bár igazad volt.* - És gyakran jut rá időd? *Kérdezem kíváncsian.* - Hát akkor ennyit erről. *Nevettem én is. Sose gondoltam bele, mennyire más világban is élünk, de jó volt hallgatni, ahogy mesélsz és beszélsz.* - Gondolom mindig a kedvükre teszel, hogy finom étel landoljon a tányérodon. *Kuncogtam. Majd megnéztem hogy állt, közben elkezdtem krumplit pucolni köretnek. Rám volt írva, hogy mennyire jól érzem most magam.* - Jó egy kicsit lazítani... *Kortyolok bele ismét a borba.* - De azért mielőtt túl sokat innék, ígérem, hogy befejezem a főzést. *Mosolyogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 21:22 | Üzenet # 159 |
 Yaoista
| - Változó, de amikor elutazok igyekszek legalább egy pár órára elmenni, de voltam már többször több napos amolyan bortúrán, mint pihenés féle.*Mosolyodom el.* - Vagy ők tesznek a kedvemre, hogy finomságot kapjanak.*Nevetek fel.* - De ez jó volt.*Kuncogok.* - Igen lazítás néha nem árt.*Bólintok én aztán tudtam általában nekem szokták mondani, hogy tegyem azt, de nekem némelyik munka is az tud lennixd.* - Ugyan csak nem árt meg olyan hamar vagy talán nem bírod?*Kérdezem kíváncsian, bár nem akartalak leitatni de az, ha kicsit ellazulsz sose baj.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 21:39 | Üzenet # 160 |
 Yaoista
| - Ez jól hangzik. *Hallgattlak érdeklődve.* - Ez is lehet. *Nevetek én is. Szépen pucolgatom a krumplit, majd mikor kész megmosom, és összevágom.* - Hát igazából.. elég rég ittam utoljára. Régen nagyon bírtam, de kijöttem a gyakorlatból. *Magyarázom neked.* - Szóval lehet most hamar be fog ütni. *Mosolyodom el.* - Azért előre is elnézést. *Kuncogtam.* - Gondolom te birod, vagy tévedek? *Nézek rád kérdően.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 21:45 | Üzenet # 161 |
 Yaoista
| - Majd te is eljössz velem, ha van kedved.*Mosolygok.* - Majd visszaszoksz, mert te is jössz majd partikra, munkamegbeszélésére és így tovább persze csak akkor iszol és annyit, amennyi jól esik.*Teszem hozzá.* - Ugyan nem kell.*Mosolygok biztos akkor is nagyon édes voltálxd.* - Bírom igen persze nekem is megtud ártani de bírom, azért van köztünk egy kis testi különbség.*Kuncogok.* - Nagyon ritkán rúgok be az is inkább régebben volt.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 21:58 | Üzenet # 162 |
 Yaoista
| - Hát lehet egyszer. *Mosolyodtam el, előbb volt még mit megoldanom.* - Azzal azt hiszem nem lesz gond és szívesen megyek. *Örülök meg. Ahogy a testet említed, elkuncogtam magam.* - Hencegj csak. *Pimaszkodtam kicsit, mert tudtam hogy nem annak szánod, de gondoltam miért is ne.* - Minenki felnő egyszer... *Válaszolok. Az utolsó krumplit daraboltam, mikor is megszaladt a kés, és sikerült elvágnom a kezem.* - Hssz... *Szisszenek fel és lerakva a kést és a krumplit, megnyitom a csapot és máris a víz alá teszem.* - Aú.. *Vérzik azért rendesen, de csak vártam, hogy elálljon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 22:41 | Üzenet # 163 |
 Yaoista
| - Megbeszélve, valamelyikre úgyis kötelező jönnöd.*Teszem hozzá.* - Majd segítek kezelni a sok hülyét.*Kuncogok.* - Azt teszem.*Vigyorgok imádtam a pimaszságod.* - Az se baj, ha lélekben gyerek marad egy része sőt az jó.*Mosolygok, hiszen én is az voltam.Tovább iszogatok, amíg meg nem vágod magad.* - Kis béna.*Sóhajtok fel, majd elrohanok az elsősegély ládáért.* - Na mutasd.*Fogom meg kezed.* - Ezt szépen elintézted pont az utolsó darabbal ez rád vall.*Nevetek fel, majd teszek rá egy tapaszt, ami jódos.*- Meg is van. Nagyon fáj?*Kérdezlek, majd adok rá egy puszit.* - Most már tuti rendbe jön.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 22:50 | Üzenet # 164 |
 Yaoista
| *Ahogy megjegyzed, hogy kis béna, csak morranok egyet. Jó igazad volt, de akkor is xD. Ahogy hozod az elsősegély ládát, mutatom is a kezem.* - Nem direkt volt... *Motyogom halkan. Ahogy leragasztod, elmosolyodtam.* - Nem vészes... .*Mondom kedvesen, a puszival meg hát nem tudok mit kezdeni, eléggé zavarba hoztál, így elhúztam a kezem.* - Biztos... *Mondom halkan, de tiszta piros vagyok. Nem tudom még, hogy ezekre hogyan kéne reagálnom, tudva, hogy meleg vagy.* - Öhm.. nemsokára kész lesz... *Mentem a menthetőt és felteszem gyorsan a krumplit megfőni óvatosan, vigyázva a kezemre.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 22:59 | Üzenet # 165 |
 Yaoista
| - Sejtettem, hogy nem direkt bár kitudja miféle mazochista hajlamaid vannak.*Vigyorgok persze csak viccből bár kitudja tényleg.xĐ* - Milyen vörös lettél.*Vigyorgok olyan kis édes voltál, hogy egy puszira így reagálsz mi lesz később.* - Nyugi van nem akarod, hogy inkább én fejezem be??*Kérdezlek de közben még mindig kuncogok.*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 23:02 | Üzenet # 166 |
 Yaoista
| - Hát nincsenek... *Mondom, de még mindig igen csak zavarban A vörös lettemre persze még inkább elpirultam.* - Csak.. csak a bor miatt... Világos a bőröm... *Magyarázkodok.* - Nem kell, végülis mindjárt kész és nem fáj annyira a kezem. *Igazából csak nem akartam, most sziesztázni, mert akkor tuti még jobban zavarba jöttem volna.* - Megmondtam, én főzök, úgyhogy nem segíthetsz. *Közlöm veled újra* - Élvezed, mi? Hogy zavarba tudsz hozni... *Kérdezek rá még mindig paradicsompiros pofival.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 23:34 | Üzenet # 167 |
 Yaoista
| - Oké.*Vigyorgok.* - Jaja persze értem én.*Kuncogok tovább.* - Oké, de szólj ha kellek.*Mosolygok, majd a konyhapultra pattanok fel persze még mindig nem öltöztem fel minekxd.*- Vettem vettem.*Tisztelgek egyet, majd felnevetek.* - Ohh el sem hiszed, hogy mennyire élvezem.*Pattanok el pultról majd eléd állva az arcodra simítok.*- Kedvem lenne lefotózni téged annyira édes és gyönyörű vagy.*Mondom csábosan, már alig vártam, hogy lássam a vágytól és zavartságtól lévő kipirult pofid.* - Készülj fel, mert ez a kedvenc hobbim.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 23:40 | Üzenet # 168 |
 Yaoista
| *Ahogy tisztelegsz egyet, most nem mosolyogtam, mert még mindig égtem, mint a reichstag xD.* - Hát látom, szóval el tudom képzelni... *Mondom, de nem túl aranyosan. Ahogy elém állsz leszállva a pultról és az arcomra simítasz, még jobban zavarba jövök, márha ez lehetséges, főleg attól, amit mondasz.* - Ne mondj ilyeneket... *Mégse húzódtam el.* - Hát.. hát jó lenne, ha nem rajtam gyakorolnád a hobbid... én.. nem vagyok meleg, már mondtam. *Fordítom el a tekintetem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 23:48 | Üzenet # 169 |
 Yaoista
| - Milyen morcik lettünk.*Vigyorgok, főleg ahogyan jobban zavarba jössz.* - Csak őszinte vagyok.*Mondom és ezt volt az első, hogy nem húzódtál el rögtön.* - Na és miért ne??*Vonom fel szemöldököm, de ahogy folytatod morgok egyet.* - Akkor mi van? Nőket is szeretek zavarba hozni.*Jegyzem meg, majd ellépek tőled. Legszívesebben megkérdeztem volna miért is vagy zavarba annyira, mert azért másként is lehet ezt kezelni* - Nem kell folyton ismételned nem vagyok hülye.*Teszem még hozzá, majd lehúzom borom.* - Egyesekkel még viccelni se lehet.*Mondom de már befele tartok, hogy felöltözzek, majd ruhába térek vissza.* - Na lenyugodtál?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.06.25, 00:14 | Üzenet # 170 |
 Yaoista
| *Ahogy folytatod, hogy nőket is szeretsz zavarba hozni, hát nem tudtam rá mit reagálni. Csak néztem utánad, ahogy elléptél és amit mondasz, nem értettem. Nem rosszból mondtam és, ahogy folytattad, hogy viccelni se lehet, szólnék is utánad, de már bementél. Csak sóhajtottam egyet és visszafordultam inkább a tűzhelyez és főzőcskéztem tovább. Beízesítettem a krumplit is, majd amikor visszajössz már ruhában, csak bólintottam kérdésedre. Pár percig csöndben voltam, majd halkan megszólaltam.* - Sajnálom az előbbit... *Mosolyodtam el, bár nem volt valami őszinte.* - Nem akartam rosszat.... nem igazán tudom kezelni az ilyen helyzeteket. *Tényleg azt hittem, hogy most haragszol rám.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.06.25, 00:23 | Üzenet # 171 |
 Yaoista
| *Töltök még bort neked meg magamnak. Végighallgatlak, majd odasétálok.* - Nincs mit sajnálnod nem bántottál meg ilyennel nem lehet nyugi.*Mosolygok*- Majd csak meg tanulod erre nem tudok mit mondani ilyen vagyok, ha valakit meg ilyen könnyen zavarba lehet hozni akkor pláne kihasználom. Ekkora probléma?*Kérdezlek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.06.25, 00:32 | Üzenet # 172 |
 Yaoista
| - Tényleg nem? *Kérdezek vissza, mert tényleg nem akartam, hogy te is haragudj rám. Elég volt az, ami otthon várt.* - Nem.. nem probléma... *NEm akartam félreérthető lenni, nem tudtam, hogyan közöljem veled, hogy nem vagyok olyan, mint mindenki más. xD. Tényleg nem akartam a cicuskád lenni, mit, ahogy az a modell mondta.* - Csak bolond vagyok kicsit, ne is foglalkozz vele. *Mondtam végül.* - Megterítesz? Mindjárt készen van. *Kérdezem kedvesen és kavarok még kettőt a ragun, majd elzárom.* - Kicsit hűl, addig megfő a krumpli és lehet is enni. *Magyarázom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.06.25, 21:26 | Üzenet # 173 |
 Yaoista
| - Nem vagyok ovis és engem igen nehezen lehet megbántani könnyebb felidegelni.*Vigyorgok.* - Oké nekem mindegy.*Vonom meg a vállam, majd bólintva teríteni kezdek.* - Oké az jó lesz már éhes vagyok.*Mondom, majd leülök és hamarosan enni kezdünk.* - Jó étvágyat.*Mosolygok.*- Nagyon finom ügyes vagy.*Dicsérlek meg és tudhattad csak akkor teszem, ha komolyan gondolom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.06.25, 21:32 | Üzenet # 174 |
 Yaoista
| - Hát.. felidegesíteni se szeretnélek azt hiszem. *Kuncogtam. Továbbiakra nem reagáltam inkább, mert még mindig fura volt a gondolat, ami az előbb az eszembe jutott, hogy nem akarok a cicád lenni xD. Ahogy befejezted a terítést mindent odavittem az asztalhoz és nekikezdtünk enni.* - Neked is. *Mosolygok vissza.* - Örülök, hogy ízlik és köszönöm. *Mosolyodtam el még jobban, tényleg nagyon örültem, hogy ízlik.* - Ez még is csak jobb, mint folyton étteremben enni, nem? *Kérdezem kedvesen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.06.25, 21:38 | Üzenet # 175 |
 Yaoista
| - Én se szeretném.*Vigyorgok, de tudtam majd úgyis felfogsz * - Te érdemed ne köszönd.*Mosolygok.* - Igen sokkal jobb ebben egyetértünk mindig is házi koszt a legjobb. Nem mostanság ettem otthon, ideje lennem haza látogatni.*Mosolyodom el.* - Mi van te családoddal?*Érdeklődöm*
|
|
| |