2025.07.21, Hétfő, 12:23
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.12, 21:58 | Üzenet # 126
Yaoista
- Akkor jó. *Nyugtázom és elmosolyodom. Tényleg jól esett a társaságod most főleg. A kocsiban szépen belesüppedtem az ülésbe és érdeklődve hallgatlak.* - Hát.. sokkal rosszabb nem lehet itthon a helyzet, akkor legalább már okkal veszekszik velem. *Kuncogtam azért.* - Hát.. lehet foglak szidni... sőt biztos is, az lenne a fura, ha nem. *Kuncogtam.* - De... úgy vagyok vele,ha szivatsz is majd, okkal lesz és nem csak azért, mert olyan kedved van. *Magyarázom neked.* - Legalábbis az eddigiek alapján ezt szűrtem le.

MioDátum: Szerda, 2013.06.12, 23:07 | Üzenet # 127
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Elmosolyodom az otthoni kijelentèsedre majd felnevetek.* - Hamar leszűrted a dolgokat de így van. Mindenkiből legjobbat akarom kihozni persze ez nem csak rajtam âll de megadom kezdő lökést és vègig mellettük vagyok és nem azért, hogy nekem több pènzem legyen. Nem ezért kezdtem bele, ha ìgy lenne nem tartanèk itt. Nekem ez egy èletforma amiről sose mondanèk le.*Mosolyodom el, tènyleg imâdtam a munkãm.* - Igen csak lentről kezdtem a nullâròl de tudod egyszer se volt bennem az, hogy feladjam. Mondjuk mindig ilyen voltam egèsz èletembe, de az is sok segìtsêg volt, hogy csalâdom mindig tämogatott és ez mai napig így van.*Mondom igen lägy hangon.*- Komolyan nem tudom mièrt mondok neked el ilyen hamar ilyen dolgokat. Komolyan szerintem te valami boszorkãny fèle voltãl elöző életedbe.*Kuncogok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.16, 21:25 | Üzenet # 128
Yaoista
*Csak mosolyogva hallgattalak, ahogy az életedről beszélsz, hogy mennyire szeretsz úgy élni, ahogy vagy. Ahogy tovább folytatod, még inkább elmosolyodtam főleg azon, amit a családodról mondasz, majd végül felnevetek.* - Persze, ez meglep? Én magam voltam Merlin. *Nevettem el magam újra.* - Egyébként azt hiszem ennek örülök, mert látszik, hogy jó ember vagy és erről nagyon jó megbizonyosodni. Persze mondhatnál nekem akármit is, hiszen nem ismerlek, de valahogy tudom, hogy nem hazudsz. *Mondom kedvesen végül.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:14 | Üzenet # 129
Yaoista
- Most már mindent értek*Nevetek fel.* - Komolyan ezt nem először mondod, már kezdem úgy érezni, hogy szar embernek tűntem neked elsőre.*Jegyzem meg de nem haragosan.* - Sose szoktam hazudni sőt kegyetlenül őszinte vagyok, de ez vagyok én.*Kuncogok, majd lassan megérkezzünk a következő fotózásra. Nagyon jól megy és örülök, hogy neked is jobb kedved lesz. Utána még van dolgunk és későn végzünk, de végül haza mész. Következő két hétben folyamatosan velem vagy és nagyon jól kijövünk persze azért morgok rád te se mindig örülsz nekem, de tudtad, hogy ez lesz na meg még tökre finom voltamxd. Nőddel nem találkozok, de te mondod viszont, hogy helyzet nem igen változik, de a munkában ez nem látszott, aminek örültem na meg gondolkozni se volt időd. Teljesen leálltam vagyis nem tettem kétértelmű kijelentéseket csak a fejed simiztem, de persze egyre jobban akartalak, de úgyis felveszlek, mert így döntöttem szóval időm lesz bőven. Éppen az irodába vagyunk, amikor is letelt a két hét. Odamegyünk táblához, ahol képeid vannak a fejlődésed és még mindig kezdő voltál, de már sokat fejlődtél.* - Masato nagyon sok lehetőséget látok benned és meg vagyok veled elégedve, ezért úgy döntöttem, hogy tanítani foglak, ha még akarod. Viszont most fog jönni a kemény munka, amiből nincs kiszállás. Benne vagy?*Kérdezlek*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:53 | Üzenet # 130
Yaoista
- Nem, ne értsd félre. *Mosolyodom el.* - Csak.. hát az üzletember, az üzletember. *Mondom végül, bár tényleg nem sértésből.* - És ezért örülök, hogy te nem az a tipikus vagy. *Magyarázom el, hogy hogyan is láttalak elsőre. A nap további részére megpróbáltam kikapcsolni az agyam és próbáltam a munkára koncentrálni. A dolgok sajnos sokat nem változtak otthon és semmi sem javult, inkább csak romlott. Én pedig nem tudtam megérteni, hogy miért. Tűkön ülve vártam, hogy elteljen ez a két hét és igyekeztem mindent megtenni ez idő alatt. Mikor eljött az időpont és elkezdesz beszélni kíváncsian hallgattalak, majd elmosolyodtam.* - Még szép, hogy benne. *Iszonyat boldog lettem és nem is tudtam hogy mit csináljak örömömbe.* - Mi lenne, ha hálám jeléül, megejtenénk azt a vacsorát, amit beszéltünk? Hogy főznék neked. *Tudtam, hogy te nem várnál el ilyesmit, de valahogy mégis meg akartam köszönni.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 14:05 | Üzenet # 131
Yaoista
- Hmm nagyon jól hangzik, de őszintén jobb lenne ha hozzám mennénk, mert ha otthon van menyasszonyod nem hinném, hogy osztozna az örömödbe a rinyálása meg nem hiányzik remélem meg érted.*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 14:10 | Üzenet # 132
Yaoista
- Megbeszéltük. *Mosolyodtam el.* - Akkor viszont én megyek és megveszek pár dolgot. *Tényleg nagyon kis boldog voltam.* - Szia. *intettem még az ajtóba és eljöttem, majd elmentem vásárolni. Közben a mennyasszonyom tudta, hogy ma jár le a két hét, már ő is várta, hogy elküldhessen a fenébe. Be is jött hozzád utánam egy órával.* - Jó napot... *Közli gyilkos hangon.* - Szeretném, ha kirúgná Masatot... ha jó tudom ma jár le az a két hetes hülyeség. Még visszaveszik a munkahelyén, ha most visszakéredzkedik, úgyhogy rúgja ki. *Közli veled arrogánsan és beképzelten.* - Egy ilyen szakmából nem fog eltartani, és amúgy is... egy buzinak ne legyen semmi köze Masatohoz. *Morog, persze erről én semmit se tudtam.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 14:19 | Üzenet # 133
Yaoista
- Oké ha végeztél gyere vissza és együtt megyünk.*Mosolygok, majd nyugisan dolgozok, amíg meg nem jelenik a ribancxd.* - Maga meg, hogy kerül ide? Komolyan bárkit felengednek.*Morgok oké téged felengedtek adtál egy mosolyt ami persze még nem ok de legyen, de hogy ezt nőt is nem vágtam, szóval ismét el kell beszélgetnem recepción, majd.* - Rúgjam ki?*Vonom fel szemöldököm, majd némán végighallgatom.* - Ez magánál a nagy szerelem?? Képzelje felvettem és nem rúgom ki főleg nem a maga kérésére.*Közlöm, majd odamegyek.* - Neked is van munkád nem de?*Váltok direkt magázásra.* - Egy sikeres fotós sokkal többet keress, mint egy szaros kis könyvelő.*Jegyzem meg nem munkát húztam le, hanem nőt.* - Tudod én meleg vagyok igen nem tagadom, de sokkal jobb, mint ha egy hisztis, önző és undorító féreg lennék, mint te.*Vágom hozzá.* - Most húzz el el innét amíg szépen mondom.*Morgom.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 14:35 | Üzenet # 134
Yaoista
*Kezdet egyre idegesebb lenni és volt egy pont, ahol elpattant és felpofozott.* -  Hogy merészelsz így beszélni velem!? *Akadt ki.* - Te vagy undorító féreg, nem én. Masato az enyém, össze fogunk házasodni. Szeret engem. *Közli fölényesen, persze mintha ez zavarna téged.* - Van munkám, de később nem szeretnék dolgozni. Rúgja ki, nem akarom hogy bármi köze is legyen hozzád. *Igazából tőből utálta melegeket, szóval már ott el lett cseszve az egész, persze én erről nem tudtam, tényleg azt hittem, hogy csak féltékeny.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 14:44 | Üzenet # 135
Yaoista
*Megremegek, amikor felpofozz az volt szerencséje, hogy nőket nem ütök meg meg alapból gyengébbeket nem.* - Na és te? Idejössz az irodámba és elmondasz mindennek?? Ráadásul meg is ütsz, amikor nincs rá semmi okod.*Emelem fel a hangom.* - Hallod magad?? Amiket mondasz. Még egy ilyen önző embert, mint te nem láttam. Biztos vagy benne, hogy lesz esküvő???*Kérdezek rá ördögien. Nem akartam bele kavarodni, de bele voltam rendesen kavarvaxd.* - Nem fogom kirúgni, de téged igen. Menj el vagy kidobatlak.*Közlöm vele komolyan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 15:01 | Üzenet # 136
Yaoista
- De igen van! REl akarod venni Masatot! *Vágja rá és egyre dühösebb ő is. Nem is érdekelte, hogy ordibálsz vele-* - Igen biztos. *Vágja rá csípőből.* - Nem megyek, amíg nem rúgod ki Masatot. *Mondja makacsul, mire én pont vissza is értem, hizsen nem kellett sok mindent megvenni.* - Visszajöt- *Mondom, de akkor látom meg Ayát, és nem értem mit keres itt, de már semmi jót nem várok.* - tem... Te miért vagy itt? *Kérdezek rá döbbenten, nem voltam rá felkészülve.* - Ayasa? *Kérdezek rű újra, mire hirtelen nem reagál, aztán előadja magát.* - Téged jöttelek meglátogatni és megtudni, hogy mi lesz. *Mondja, aztán jött a dráma.* - De Lee elkezdett velem hepciáskodni, meg durva dolgokat a fejemhez vágni. *Jön oda hozzám.* - Így nem dolgozhatsz itt, ha nem tisztel. *Kezdi el, de már kezdtem sejteni, hogy honnan is fúj a szél és ez látszódott is rajtam.* - Lee? *Kérdezlek, csak hogy tudjam mi történt tényleg.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 15:12 | Üzenet # 137
Yaoista
- Bla bla*Mondom flegmán. Oké meg akartam dugni, de nem elvenni, de ezek fránya női megérzésekxd. Persze nem voltam hülye tudtam jól, hogy egy homofob.* - Akkor kirakatlak, mivel nem rúgom ki és van jobb dolgom.*Jelentem ki már éppen szólnék biztonságiaknak, amikor betoppansz te. aminek megörülök, de ahogy cafka előadja magát pofám leszakadt.* - Bravó elismerem szép alakítás de tényleg.*Tapsolom meg.* - Nem mondok semmit, ha van eszed tudod mi történt. Viszont tüntesd el ezt a nőt, mert rohadtul elegem van belőle. Rakd ki vagy a biztonságiak fogják.*Mondom komolyan. Kíváncsi voltam vajon kinek hiszel.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 15:21 | Üzenet # 138
Yaoista
*Ahogy közlöd, hogy nem mondasz semmit, csak sóhajtottam. Tudtam, hogy nem mond igazat, csak szerettem volna tudni, miért jött valójában.* - Kikísérem. *Mondom kissé lehangoltan. * - Masato! *Háborodik fel, mire ránézek.* - Ez a munkahelyem. *Közlöm vele és megfogom a kezét és lekísérem.* - Hogy csinálhatod ezt!? *Akad rám ki.* - Ez egy szemét idióta! *Mondja mire óhajtok.* - Ez nem így van. Rendes ember, és jó lenne, ha békén hagynád. Menj haza. Később beszélünk. *Hagyom ott a bejáratnál és visszajöttem. Nem tudtam mi történt, de biztos voltam benne, hogy ok nélkül te sem viselkedsz így.* - Ismét csak annyit tudok mondani, hogy sajnálom... nagyon sajnálom. Remélem nem gondoltad meg magad miatta... *Nagyon szomorúvá tett.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 15:38 | Üzenet # 139
Yaoista
- Helyes.*Mondom, majd amikor kimentek próbálok lenyugodni és rágyújtok. majd amikor visszajössz rád pillantok.* - Nem vagyok ennyire kicsinyes és megmondtam nem neked kell bocsánatot kérni. Az biztos, hogy kitiltom innét, mert nem fogom tűrni, hogy saját cégemnél szidjon engem.*Morgok*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 15:48 | Üzenet # 140
Yaoista
- Nem gondoltam, hogy kicsinyes vagy, de biztos vagyok benne, hogy enélkül is megvan a magad baja. *Nem mondtam semmit a kitiltásra, hiszen igaza adtam neked. Én se örülnék ennek. Mélyen megbántott most.* - Miket mondott? *Kérdezem. Én azt hittem, hogy megint csak lehordott a sárga föld alá, eszembe se jutott, hogy azért jött, hogy rúgj ki.* - Tudom, hogy hülyeség amit előadott, de ha őt kérdezem, nem lesz őszinte, ezért kérlek mond el... *Ültem le a kanapéra, ennyit arról, hogy ez eddigi életem egyik legjobb napja.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 16:10 | Üzenet # 141
Yaoista
- Van de nem panaszra nincs okom szerencsére.*Mosolygok, majd ahogyan tovább kérdezel felsóhajtok.* - Legyen megértem, hogy akarod tudni bár neki kéne mondani, de nem csodálom, hogy nem teszi.*Jegyzem meg, majd leülve elmesélek mindent.* - Ezeket mondta.*Mondom de véleményt nem mondok így is elég szar neked.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 16:34 | Üzenet # 142
Yaoista
*Csak csöndesen hallgattam a mesémet, bár rám volt írva, hogy tényleg rosszul esik, hogy ezért jött.* - Nem akarok bunkónak tűnni, de azt hiszem kicsit jobban örültem volna, ha csak téged akart volna kiosztani... *Mondom amolyan álmosollyal. Iszonyat rosszul esett és fáj, ami most van. Nagyon fájt. A fejem a kezembe temettem és sóhajtottam egy nagyot.* - Eltartani, mi? *Elég keserű volt a mosolyom.* - Köszönöm, hogy elmondtad. *Mondom hálásán. Nem tudtam mit kezdjek a helyzettel most.* - Évek óta együtt vagyunk.. és ezért? Hogy legyen ki eltartsa? *Akadok ki, de végül veszek egy mély levegőt és kifújom.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 18:33 | Üzenet # 143
Yaoista
- Azt elhiszem nem vagy bunkó egyáltalán jogos amit mondasz.*Értek veled egyet.* - Sajnálom, hogy ilyet kellett mondanom.*Sóhajtok fel és tényleg elmondtam volna mindennek, de neked attól jobb volt elég bajod.* - Nem tudok erre mit mondani te ismered vagy lehet még se.*Csóválom fejem, majd magamhoz ölellek.* - Rossz téged így látni és tudom nehéz de próbálj meg egy kicsit elfeledkezni róla és ünnepeljünk elvégre a nagy Lee fog tanítani és ezt nem sokan mondhatják el.*Kuncogok ezzel is feldobni akartalak.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 18:46 | Üzenet # 144
Yaoista
- Hát úgy tűnik mégse... *Mondom halkan, aztán kicsit meglepődtem, hogy magadhoz öleltél, de nem ellenkezdtem, végül is, ebből mi baj lenne.* - Igazad van. *Húzódok el, bár nem azért, mert zavar, és elmosolyodom kicsit.* - Nem kéne hagynom, hogy elrontsa a napot. Majd ha hazaértem beszélek vele és lesz valami. *Döntöttem el, igazából tényleg sikerült kicsit feldobnod. * - És a főzés ugyan úgy áll. *Mondtam kedvesen. Tényleg nem akartam most ezzel foglalkozni, meg kellett emésztenem a dolgokat és döntésre kellett jutnom, hogy kitaláljam, mi legyen.* - Örülök, hogy jól kijövünk...

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 19:08 | Üzenet # 145
Yaoista
*Amikor elhúzódsz felsóhajtok.* - Nem vagyok leprás.*Jegyzem meg. Nem értettem ezt a reakciót, azért túlzás volt.* - Kétlem, hogy lenyugszik addigra de te tudod, de az ajánlatom még mindig áll, hogy aludhatsz itt.*Mosolygok bár egyre jobban az volt fejembe, hogy költözz hozzám a munka miatt, na meg, hogy becserkésszelek, de munka miatt is fontos volt, amikor utazunk, akkor is úgyis együtt leszünk.* - Helyes akkor mehetünk is.*Állok fel.* - Én is nagyon.*Mosolygok, majd elindulok le kocsihoz. Mielőtt még elmegyünk úgy voltam vele, majd holnap lecseszem az embereket meg akkor tiltom ki nőd.xd*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 19:14 | Üzenet # 146
Yaoista
*Ezt a leprás megjegyzésed nem értettem.* - Ezt most miért mondod? *Nézek értetlenül rád, mert tényleg nem azért húzódtam el. Csak hát így egyszerűbb beszélgetni. Ebből rájöhettél, hogy tényleg nem zavart.* - Kedves vagy tényleg, de most húzni-halasztani... nem sok értelme lenne. *Mondom kedvesen.* - Oké. *Én még fogtam amit összevásárolgattam és megjegyzésedre csak egy mosoly volt a válasz. Hozzád érve először mindent a hűtőbe raktam.* - Egyébként van valami, amit nem szeretsz? *Kérdezem kedvesen.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 19:24 | Üzenet # 147
Yaoista
- Hagyjuk lényegtelen.*Legyintek, akkor félregondoltam.* - Te tudod.*Bólintok, majd haza megyünk.* - Mindent szeretek.*Mosolygok.* - Nem gond, ha elmegyek fürdeni? Konyhába mindent megtalálsz vagy segítsek aztán menjek?*Kérdezlek*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 19:35 | Üzenet # 148
Yaoista
- Akkor jó. *Mosolygok én is, veled valahogy mindig mosolyogtam.* - Menj nyugodtan. Megoldom, meg amúgy is... most én főzök, úgyhogy nem segíthetsz. *Kuncogtam. Ahogy elmentél pancsikolni és hozzáláttam. Elég hamar kiigazodtam, hogy mit hol merre találok. Igyekeztem mindent beleadni, hogy minél finomabb kaját csináljak, na meg tényleg kicsit villogtatni akartam a főző tehetségem. Szerencsére teljesen lefoglalt a főzés, így nem is gondolkoztam közbe, pedig lett volna min, de egyszerűen még mindig nem voltam képes feldolgozni mindent. Az előkészületek után szépen felraktam mindent rotyogni a gázra és kevergettem.*

MioDátum: Hétfő, 2013.06.24, 19:47 | Üzenet # 149
Yaoista
- Jól hangzik.*Mosolygok, majd el is megyek fürdeni, amikor végzek egy száll törcsiben jövök vissza, ami derekamra van kötve. Még csordogál a víz le rólam helyenként, igen csak jól mutatok:P* - Hmmm már finom illatok vannak, mit eszünk?*Jelenek meg hirtelen a hátad mögött onnét nézzek be fazékba.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 19:52 | Üzenet # 150
Yaoista
*Nagyban kavargattam, amikor meghallom a hangod a hátam mögül.* - Marharagut. *Mondom és félig hátranézek rád, hogy egy szál törölközőbe vagy.* - Nem fogsz megfázni? *Kérdezem, bár engem nem nagyon zavart a látványod xD, tényleg csak nem akartam, hogy tiszta takony legyél.* - Megkóstolod? *Vettem ki a fakanállal egy keveset a léből és odatartottam neked.* - Bár még közel sincs kész...

Keresés: