2025.07.21, Hétfő, 21:23
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Kedd, 2013.06.25, 21:42 | Üzenet # 176
Yaoista
- Ez így igaz. *Mosolyodtam el.* - Hát, akkor látogass haza. A családra mindig kell időt szakítani. *Mosolyodtam el, majd kérdéseden kicsit meglepődtem.* - Hmm.. mielőtt elmentem hozzád, előtte voltunk meglátogatni őket. *Utalok a menyasszonyomra.* - De azt hiszem, most nem fogunk menni... nem akarom, hogy feleslegesen aggódjanak miattam. *Magyarázom, hiszen úgy is kibukna, hogy valami nincs rendben köztem és Aya között.* - Majd ha kialakultak a dolgok, akkor beszámolok nekik mindenről, addig ne törjék a fejüket. *Kuncogtam.*

MioDátum: Kedd, 2013.06.25, 21:51 | Üzenet # 177
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Igen tudom amikor tehetem akkor megyek is.*Mosolygok és csöndben végighallgatlak.* - Szóval ők nem is tudnak a fotózásról se? Biztos büszkék lesznek majd rád.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.06.25, 21:54 | Üzenet # 178
Yaoista
- Nem, nem tudnak... tudod kicsit vaskalaposak, szóval gondoltam majd később beszámolok. *Kuncogtam.* - Mindig így szoktam. Utólag már úgy sem tehetnek nagyon semmit, nem igaz? Különben hallgathatnám a lebeszélést... *Mosolyogtam el.* - Muszáj kicsit ravaszkodni velük, ha az ember nyugodtan szeretne élni. Persze ne érts félre, szeretem őket, de a magam útját akarom járni... ők meg e tehetnék, még 80 évesen is megmondanák, hogy mit tegyek. Miattuk lettem könyvelő is... *Sóhajtottam.* - De eljött az idő, hogy a saját álmaimat hajkurásszam. *Mosolyodtam el és belekortyoltam ismét a borba.*

MioDátum: Szerda, 2013.06.26, 00:03 | Üzenet # 179
Yaoista
*Mosolyogva hallgatlak.* - Megértelek. Nekem mindig szerencsém volt a szüleimmel meg az egész családommal. Mondtam neked, hogy mindig támogattak és a melegségem is elfogadták.*Osztom meg veled.* - Az nem jó, ha megmondják mit tegyél az aggódás persze nem baj. Igaz ott is van egy határ, de legyen az ember bármennyi idős a szülőinek mindig a gyereke marad. Az én szüleim főleg anyukám tud aggódni de olyan kis aranyosan.*Kuncogok.* - 18 évesen eljöttem otthonról szóval igen hamar a magam ura lettem, bár gyerekként is az voltam vagyis akartam.*Nevetek fel, majd kapcsolok.* - Na látod megint itt elvarázsoltál.*Mosolyodom el.*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.26, 00:09 | Üzenet # 180
Yaoista
*Én is csöndesen hallgattalak, ahogy beszélni kezdtél. Valahogy kezdett tetszeni a gondolkodás módod.* - Hát végül is azt mondják, hogy addig mindenki gyerek, még vannak szülei. *Mosolyodtam, főleg azon, amit anyukádra mondtál. Én is elkuncogtam magam, na meg azon is, amit utána mondtál, hogy elvarázsoltalak.* - Amíg fürödtél, belecsempésztem egy kis varázsport is az ételbe. *Kacsintottam huncutul.* - Csiribú-csiribá. *Nevettem el magam.* - De jó hallani, hogy vannak ilyen családok is. *Mondom kedvesen.*

MioDátum: Szerda, 2013.06.26, 02:02 | Üzenet # 181
Yaoista
- Pontosan így van.*Bólintok, majd csak felnevetek.*- Igen sejtettem jobb vigyázni veled.*Vigyorgok.* - Csak vigyázz ne hogy én is elvarázsoljalak kis huncut.*Vigyorgok sejtelmesen.* - Igen tényleg jó, mit ne mondjak piszok mázlista vagyok, de gondolom azért neked sincsen annyira szörnyű dolgod.*Mosolygok.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.06.26, 02:09 | Üzenet # 182
Yaoista
- Ugyan, ugyan. Ártalmatlan vagyok. *Kuncogtam, majd a folytatásra felhúztam a szemöldököm.* - Vigyázok, ne aggódj. *Mosolyodtam el, bár nem teljesen vettem a lapot, csak arra gondoltam, hogy valami olyat mondok neked, ami nagy titok lenne. xD* - Persze, hogy nincs. *Kuncogtam.* - De jó lenne, ha nem kellene titkolózni és rögtön megbeszélhetném velük a dolgot. Anya még talán hajlana, de apa... hűű... ha láttál már régi vágású embert, na akkor ő az. *Nevettem el magam. Szép lassan elfogyott minden, ami csak belénk fért és én is jobban kortyolgattam a borból. tényleg nagyon ízlett, be is csiccsentettem kicsit.* - Mond csak Lee... volt valaha barátnőd? *Kérdezem, de amolyan érdeklődés volt. xd Meg közre játszott az is, hogy elég sokat ittam, egyébként ilyet sose kérdeztem volna meg. xD*

MioDátum: Szombat, 2013.06.29, 19:15 | Üzenet # 183
Yaoista
- Na persze.*Kuncogok főleg, ahogyan folytatod, hiszen nem egy dologra gondolunk.* - Megértelek de hidd el, majd büszkék lesznek rád, ha kell én is beszélek velük tudod jó a meggyőzőkepésségem*Nevetek fel. Én is mindent megettem már csak iszogattam, de én nem érzem meg, de rajtad látszott a kérdésed viszont meglep.* - Igen volt és feküdtem is le nőkkel.*Mondom lazán.* - De igen hamar rájöttem, hogy nem ők érdekelnek, sőt valahogy mindig is tudtam csak biztosra akartam menni.*Mosolyodom el.* - Na és te sose akartad kipróbálni pasival? Egy csókot se?*Érdeklődöm.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.29, 19:47 | Üzenet # 184
Yaoista
*Elnevettem magam a meggyőzőképességeden.* - Szerintem nem lesz rá szükség. *Mosolyodtam el.* - De kedves tőled. *A bor egyre csak fogyott és fogyott én pedig kezdtem teljesen feloldódni. Válaszodat csak kíváncsian hallgattam, majd elmosolyodtam.* - A fő, hogy boldog legyél. *Kérdésedre meglepődtem, nem hittem, hogy visszakapom.* - Hát... eddig nem igazán gondolkoztam rajta. *Mondom őszintén.* - Ez a kipróbálni dolog... szóval nekem ahhoz bele kéne zúgnom igencsak egy pasiba, hogy ágyba bújjak vele vagy bármi más. *Magyarázom.* - Csak a hecc kedvéért nem kavarnék egy férfival sem, nőkkel se szokásom. Annak pedig igen csak kicsi, sőt, szinte nulla az esélye, hogy beleszeressek egy férfibe. *Kortyolok bele a boromba.*

MioDátum: Szombat, 2013.06.29, 20:06 | Üzenet # 185
Yaoista
- Sose voltam igazán boldogtalan.*Gondolkodok el egy pillanatra, majd figyelmesen végighallgatlak.* -  Csókot mondtam most konkrétan*Kuncogok csak hogy kötekedjek.* - Én se heccről beszéltem. Mi tényleg teljesen mások vagyunk. Szóval ez azt jelenti, hogy te nem is kavartál csak úgy? Semmi egy éjszakás kaland? Neked szerelem kell hozzá?*Kérdezem meglepetten.* - Amúgy meg nem tudhatod soha mit hozz a jövő. Ki tudja lehet én szerelmes leszek te pedig egy férfival leszel.*Nevetek fel, ami biztos volt, mert úgyis megduglak egyszer kétszer megmutatom neked milyen jó egy kis kaland és többiről nem is beszélve.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.29, 20:21 | Üzenet # 186
Yaoista
*Ahogy kötekedsz, elkuncogtam magam.* - Azon se gondolkoztam. *Mosolyodtam el.* - Nem ezt mondtam. *Kuncogtam.* - Persze volt kaland és kavarás, nem kellett félteni fiatalon. *Nevettem el magam.* - Akkor eszembe se jutott, mostanra pedig kiéltem magam. *Magyarázom.* - Most már többre értékelem a szerelmet, mint egy kalandot. *Elnevetem veled magam én is.* - Abban igazad van, hogy ki tudja mit hoz a jövő, de elvileg én nősülni készülök vagy mi. *Mosolyodtam el kicsit szomorkásan.* - Bár jelenleg ez eléggé kétséges, hogy mi lesz belőle. *Sóhajtottam egyet.* - Azt mondtad, még sosem voltál szerelmes, szóval kíváncsi leszek, ki lesz az, akibe még is bele tudnál szeretni. *Elmélkedem.*

MioDátum: Szombat, 2013.06.29, 20:31 | Üzenet # 187
Yaoista
- Értem.*Kuncogok.* - Akkor megnyugodtam és most is fiatal vagy.*Mosolygok, majd ismét csak végighallgatlak de nem mondok semmit még.*- Gyere menjünk be vagy mondjuk a teraszra jó idő van úgyis.*Mosolygok, majd ki is megyünk újabb bort nyitok, majd leülünk a díványra, mert nekem az volt kint vagyis az is.* - Kellemes idő van de ha fázol szólj csak.*Mosolygok rád, majd töltök újabb pohárral. Az esküvődre nem mondok semmit nem akarom a hangulatot elrontani na meg ne legyen már témába a kis ribanc.xd*- Nos ha ez egyszer megtörténik neked fogom elsőre bemutatni eskü.*Nevetek fel. biggrin * - Szerintem te előbb fogsz pasival smárolni, mint hogy én szerelmes legyek.*Nevetek.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.29, 20:45 | Üzenet # 188
Yaoista
- Hmm.. jó ötlet. *Mosolyodtam el, így ki is mentünk a teraszra. Leültem melléd a díványra és a bort is elfogadtam.* - Rendben. *Mosolyodtam el és ismét körülnéztem.* - Ez még mindig gyönyörű... *Teljesen elvesztem a látványban, csak akkor tértem magamhoz, mikor meghallom mit mondasz.* - Nem hiszem... miért csókolóznék én egy pasival? *Kérdezek rá.* - Sőt.. ki tudja.. holnap meglátsz valakit és rögtön beleszeretsz. *Kuncogtam, mert tudtam, hogy ez esélytelen.* - Te mondtad, hogy ki tudja, mint hoz a jövő. *Mosolyodtam el.* - Szerinted milyen emberbe tudnál beleszeretni? *Kérdezem érdeklődve, majd újra belekortyolok a borba.*

MioDátum: Szombat, 2013.06.29, 21:02 | Üzenet # 189
Yaoista
- Igen az.*Bólintok.* - Miért ne.*Mondom lazán.* - Akkor meg lehet te pedig csókolózni fogsz.*Vigyorgok vicces játék voltxd.* - Micsoda kérdések.*Nevetek, majd rágyújtok.* - Magam se tudom mivel mint mondtam nem voltam még szerelmes, de várj elgondolkodom rajta.*Picit elhallgatok, majd rád nézzek.* - Amennyire megismertelek beléd.*Közlöm komolyan, majd felnevetek.* - Nyugi nem fog ez megtörténni úgyse.*Vigyorgok.* - Na és te? Mégis kavarnál egy pasival ki lenne a típusod?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.29, 21:20 | Üzenet # 190
Yaoista
- Azt hiszem, nem fogunk dűlőre jutni. *Kuncogtam el magam. Csak elmosolyodtam és érdeklődve hallgatlak. hagytalak gondolkozni, addig én ittam tovább a borocskát, de mikor meghallom mit mondasz, majdnem kiköptem, de végül lenyeltem és nagyokat pislogtam.* - Nem gondoltam volna. *Vallom be őszintén, majd elmosolyodtam.* - Hmm.. ki tudja, még a végén belém szeretsz. *Kuncogtam, persze én se gondoltam komolyan.* - És még nekem vannak kérdéseim... *Kuncogok, majd elgondolkozom.* - Hmm... talán te. Bár.. nem tudom. De ha végiggondolok a férfi ismerőseimen, akkor te. *Mondom őszintén.*

MioDátum: Szombat, 2013.06.29, 21:37 | Üzenet # 191
Yaoista
- Szerintem se.*Nevetek fel.* - Pedig így van.*Kuncogok.* - Te kezdted.*Vigyorgok a válaszod nagyon tetszik.* - Hmm szóval én ha szerelmes lennék, akkor beléd szeretnék, ha te pedig pasival lennél az én lennék persze ez mind feltételezés.*Mondom, majd elszívom a cigit.* - Mi lenne ha fogadnánk ezek után a móka kedvéért. Nézzük meg én leszek előbb szerelmes beléd vagy te akarsz engem mint férfit, na mit szólsz?*Kérdezlek kíváncsian.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.29, 21:48 | Üzenet # 192
Yaoista
- Természetesen. *Mosolyodom el. Mert tudva, milyen kis nadrágvadász vagy, tuti nem lennék veled xD. A fogadásra felhúztam a szemöldököm.* - Hmm.. legyen. *Kuncogtam.* - És mi legyen a fogadás tétje? *Kérdezem kíváncsian.* - Tét nélkül nem izgalmas, ugyanis nem fogok veszíteni, az biztos. *Jelentettem ki. Gondoltam te sem, úgyhogy valami nagyon jót akartam kitalálni.* - Ha te veszítesz, és belém szeretsz, akkor... kérhetek bármit, teljesítened kell. *Mondom komolyan. Ez valahol egy kis bizalom teszt is volt bár nem szándékosan, hiszen sosem kérnék olyat, amiből bajod származna.*

MioDátum: Szombat, 2013.06.29, 21:57 | Üzenet # 193
Yaoista
- Most őszintén megleptél ezzel.*Jegyzem meg.* - Persze, hogy nem de azt nem tudom, hogy mi legyen a tét.*Sóhajtok fel.* - Oké és ez fordítva is igaz, de persze nem fogok semmi olyat kérni mondjuk azt, hogy feküdj le velem, persze nem is kell hiszen te magadtól akarsz, majd.*Nevetek fel de komolyan gondoltam.* - Akkor koccintsunk erre vagy akár meg is pecsételhetnénk egy csókkal*Simítok az arcodra közelebb hajolok.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.29, 22:11 | Üzenet # 194
Yaoista
- Csak szeretnéd. *Kuncogtam.* - Én sem fogok semmi olyat kérni. *Mondom kedvesen, én már elkönyveltem magamban a győzelmet. xD. A csókra felhúztam a szemöldököm, de meglepően nem zavart, hogy közelebb hajoltál és az arcomra simítottál. Már egy ideje feltűnt, hogy nem zavar, ha túl közel vagy hozzám, bár én ezt amolyan baráti dolognak tudtam be. Mivel a pohár a kezembe volt, odatoltam közén és édesen elmosolyodtam.* - Akkor koccintsunk a fogadásra. *Mondom kedvesen.*

MioDátum: Szombat, 2013.06.29, 22:30 | Üzenet # 195
Yaoista
- Meg is kapom.*Vigyorgok. Tudtam jól, hogy a csókra nem mondasz igent bár egyre inkább megleptél ma főleg, hogy kissé ittas voltál ugye.* - Igen fogadásra.*Koccintok veled, de a következő pillanatban megcsókollak igaz csak inkább egy szájra puszi és el is húzom az arcom.* - Vigyázz velem kicsike.*Nevetek fel.*xd

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.29, 22:50 | Üzenet # 196
Yaoista
*Hát már kezdtem igen csak jól érezni magam a bortól, vagy inkább csak ledobtam a gátlásaim egy részét.A koccintásra elmosolyodtam, de ahogy hirtelen megcsókolsz, bár nem nyomultál nagyon,mert rögtön el is hajoltál, csak pislogtam, majd lángvörös lettem.* - Teee... tee.... tee... *Akadok ki és elhúzódom. Nem akartam hűtlen lenni.* - Ne csináld ezt.. *Közlöm veled lehajtott fejjel.* - Kedvellek, de nem így... menyasszonyom van, és még hogyha össze is vesztünk, én nem akarom őt megbántani... *Persze az is benne volt, hogy megijesztettél kicsit.* - Nem akarom megcsalni...

MioDátum: Szombat, 2013.06.29, 23:00 | Üzenet # 197
Yaoista
- Igen?*Vigyorgok rád.*- Tényleg jól áll a vörös.*Vigyorgok, majd ahogy felsorolod a dolgokat totál nem szégyellem magam.xd* - Én meg attól még meg akartalak csókolni.*Mondom lazán.* - Amúgy meg feltűnt, hogy most meg se említetted, hogy nem vagy meleg? Oké én mondtam, de most azt mondod nem így kedvelsz meg azzal a nővel jössz folyton, de mintha magadat akarod győzködni nem engem.*Gondolkodom el.* - Amúgy meg isteniek az ajkaid még ha egy pillanatra éreztem csak.*Kacsintok rád.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.29, 23:18 | Üzenet # 198
Yaoista
*Ahogy közlöd, hogy te attól még meg akartál csókolni, meglepődtem. Legalább bántad volna egy kicsit vagy valami, de nem.* - Csak kiforgatod azt, amit mondok. Nem akarok senkit győzködni, csak közöltem a tényeket. *Mondom komolyan.* - És nem azzal a nővel... lehet téged hidegen hagy és nem érted, de én szeretem. *Bár tényleg dühös voltam rá, attól még szerettem. Ahogy folytatod, még inkább elvörösödtem.* - Elég ebből, hagyd abba! *Akadtam ki végleg. Ahogy kiszedtél eddig a valóságból, a so bajból, úgy csöppentem vissza hirtelen az egészbe. Jó pár percig csak némán néztem rád.* - Jobb, ha most megyek... *Mondom halkan. Valahol menekültem most.*

MioDátum: Szombat, 2013.06.29, 23:27 | Üzenet # 199
Yaoista
- Tőlem.*Vonom meg a vállam.* - Igen csak visszafogtam magam vele kapcsolatban pedig elmondhatnám pár dolgoknak azok után, ahogyan ma viselkedett.*Jegyzem meg vicces volt, hogy mot én vagyok a rossz.* - Csak őszinte vagyok.*Mondom, majd ahogy mondod, hogy mész csak megvonom vállam.* - Menj akkor. Nem tudom mit kell felhúzni így magad egy ilyen apró dolog miatt.*Mondom kissé gúnyosan.* - Hívd a céges taxit.*Mondom és belekortyolok a boromba.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.06.29, 23:50 | Üzenet # 200
Yaoista
- Tudom, tudom. Nagyon jól tudom. *Mondtam a visszafogásra, de így is eléggé kusza volt a fejem. Ahogy folytatod, hogy nem érted, miért akadtam ki, rád néztem.* - Tényleg nem érted, igaz? Neked ez csak játék... De én nem vagyok olyan, mint te. *Mondom komolyan, és igazából valahol megbántott ez a gúnyos hangnemed. Felálltam és már az ajtóban voltam, mikor meghallom a taxis megjegyzésed, de nem mondtam rá semmit. Először tényleg hívni akartam a taxit, de aztán meggondoltam magam és haza sétáltam, jót fog tenni, hogy kiszellőzik a fejem hazáig. Bő háromnegyed órás gyalogtúra után, hazaértem és Ayase már tűkön ülve várt. Ahogy benyitottam, felpattant és odajött.* - Masato... aggódtam érted... *Mondja, bár tudom, hogy komolyan mondja.* - Miért kellett ma ezt csinálnod? *Kérdezem tőle komolyan.* - Mert nincs rád jó hatással.. nem is láttalak az utóbbi hetekben. *Magyaráz mindent, én pedig kérdőre vonom. Sikerül megbeszélnünk mindent, de aztán rákérdezett mi volt este, mire én elmesélek mindent, beleértve azt is, hogy majdhogynem lekaptál.* - És még te kérdezed, miért voltam ma bent!? *Kiabál velem, és igaza van.* - Nem akarlak látni! Menj el! *Én megdöbbenve nézek.* - Ayase, nem gondolhatod komolyan! *Kezdek kiakadni.* - De komolyan gondoltam! *Végül csak összeveszünk újra és most sokkal komolyabban, mint eddig. Végül tényleg kidob. Nem tudtam mihez kezdjek most. A pénztárcám, minden odabent maradt és hiába csöngettem, nem engedett be. Nem tudtam hova mehetnék. Csak te jutottál eszembe, így végül visszamentem hozzád és felcsengettem, bár már nagyon késő volt.* - Itt maradhatnék..? *Kérdezem halkan.*

Keresés: