2025.07.22, Kedd, 01:06
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 16:46 | Üzenet # 226
Yaoista
*Erősen kellett koncentrálnom a nyakam miatt és már kicsit be is haraptam az alsó ajkam, hogy türtőztessem magam. Csillogó szemekkel hallgatlak és nem kicsit elpirultam most is.* - Sok mindent... *Mosolyodtam kicsit el. Mikor azt mondod, különleges vagyok, el se hittem, amit hallok.* - Té-tényleg? *Lepődök meg teljesen, de annyira jó érzés volt, amit mondtál. Csókod viszonozom és átölelve elmosolyodtam.* - Te is különleges vagy... nagyon különleges... remélem tudod... *Valószínű, ha nem így lenne, nem alattad feküdnék éppen és csókolóznék veled.* - És ez nagyon megijeszt...

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.30, 17:22 | Üzenet # 227
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Imádtam amikor elpirultál.* - Igen tényleg.*Bólintok és nem azért mondom, hogy megdugjalak ez nem egy ócska duma volt, hanem az igazság amúgy se mondok olyanokat, arra nincs is szükségem.* - Most már tudom.*Mosolygok most is megleptél, hogy ekkora hatással vagyok rád, főleg, hogy pár órája egy szájra puszitól is kiakadtál.* - Tudom de most csak kapcsolj ki szépségem.*Térek vissza a nyakadra, benyúlva a felsőd alá mellbimbódat kezdem simogatni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 17:30 | Üzenet # 228
Yaoista
*A szájrapuszival is csak nagyon megijesztettél már korábban is, mint ahogy most is félek. Nem tudom mi lesz és nem tudom, hogyan kezeljem ezt az egészet. Csak bólintok a kikapcsolásra elmosolyodom kicsit. Mikor ismét nyakam kezded csókolgatni, nem tudtam már mit csinálni magammal. Viszont ahogy megérzem kezed és mellbimbóm kezded izgatni, édesen felnyögök, mire kapcsolok és befogom a kezemmel a szám. Nem tudtam, honnan jött ez a hang.* - Mi... mi csinálsz... *Fogom meg  kezed pólón keresztül. Rettentő zavarban voltam.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.30, 17:50 | Üzenet # 229
Yaoista
*Amikor felnyögsz elvigyorodom, jó volt hangod végre hallanixd.* - Simogatlak és csókollak.*Közlöm lazán biggrin * - Élvezed nem?*Mosolygok, majd elveszem kezed megcsókolom, majd ismét simogatni finoman morzsolgatni kezdem miközben tovább csókolgatom nyakad. Nehéz volt ennyivel beérni, de ez nagyon jó volt.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 18:03 | Üzenet # 230
Yaoista
- Nem... ez nem csak simogatás és csókolgatás... *Motyogom, majd kérdésedre megint paradicsomot játszok.* - Hát... hát.. azt hiszem, de... *A kezem elvétele belém fojtotta a szót rendesen, na meg a kézcsók is. Viszont a folytatás ellen nem igen maradt erőm lázadozni, így csak halkan felnyögtem néha, próbáltam annyira visszafogni a hangom, amennyire csak tudtam, csak hát nem volt olyan egyszerű.* - Ahh... Hagyd abba... *Sóhajtom, de nem valami meggyőzően. Kezdtem felizgulni és hát ez lent is látszódott, kezdtem éledezni, amit nem tudtam hová tenni. Nem izgulhattam fel egy pasira, semmiképp. xD*

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.30, 19:25 | Üzenet # 231
Yaoista
- Most csak legyen annyi a többin elég holnap elgondolkozni.*Mosolygok. Értettem miről beszélsz, hogy ez neked több volt és nagyon új.* - Ennek örülök.*Mosolygok.* - Ne fogd vissza a hangod csak ketten vagyunk.*Lehelem füledbe és bele is nyalok.* - Ha nem akarod akkor tiltakozz jobban.*Vigyorodom el ördögien majd, ahogyan megérzem dudorod csak szélesebb lesz a vigyorom. Én is csak igen kívántalak vagyis még jobban de volt önkontrollom és azért rá is koncentráltam, hiszen ha merev lennék igen csak megijednél vagyis jobban még ha nem is kéne semmit se csinálnod.* - Segítek rajtad.*Suttogom és anyagon keresztül lassan farkadra simítok. Senkivel nem voltam még ilyen finom, mint veled, de még élveztem is nagyon is.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 19:34 | Üzenet # 232
Yaoista
- Pont azért, mert ketten vagyunk... *Suttogom halkan. A tiltakozásra csak mormogok.* - Így.. elég nehéz... *Nem volt egyszerű úgy tiltakozni, hogy közben meg tetszett is, de tudtam, hogy nem szabadna és nem kéne. Az is éppen eléggé kiakasztott, hogy felállt a farkam. Mikor meghallom, amit mondasz és megérzem kezed, ismét felnyögök kicsit.* - Ne... nem kell... *Fogom meg a kezed. Nagyon féltem az egész helyzettől, de közben mégis akartam, úgyhogy ismét nem volt valami meggyőző a tiltakozásom.* - Én... *Nézek rád eléggé zavart és kétségbeesett fejjel, de közben meg tetszett. Csak úgy tépelődtem magamban.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.30, 20:09 | Üzenet # 233
Yaoista
- Akkor se fogd vissza.*Kuncogok.* -  Nem foglak le erőszakosan ezt te is tudod.*Jegyzem meg, szóval tényleg menekülhettél, ha akartál volna.* - Kellemetlen álló farokkal.*Suttogom.* - Elkezdem és ha sok, akkor abbahagyom.*Csókollak meg. majd az alsódba nyúlva simítok a farkadra.* - Milyen forró és kemény.*Kuncogok nem bírtam kihagynixd. Szabad kezemmel a felsőd húzom fel és végignyalok az egyik mellbimbódon és szopogatni kezdem a farkad pedig simizni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 20:22 | Üzenet # 234
Yaoista
*Csak kaptál egy kicsit morci pillantást erre a lefogás dologra, de az sem volt éppen meggyőző. Nem nagyon tudtam, hogy most a jelenlegi helyzet jó vagy rossz nekem. Csak bólintottam és viszonozom csókod. Édesen nyögök, mikor megérzem kezed, és elvörösödök arra, amit mondasz. Nagyon zavarban vagyok és ahogy megérzem nyelved mellbimbómon, kicsit meg is vonaglottam, főleg hogy még mellé a farkam is simogattad. Teljesen el is felejtettem mindent, úgy kiürült a buksim már ennyitől és csak nyögdécselésre futotta.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.30, 20:52 | Üzenet # 235
Yaoista
*Nagyon édes voltál, ahogyan nyögtél és minden egyes reakciód. Oltári nehéz volt visszafognom magam az is biztos, hogy ezután megyek kiverni a farkamxd. Egészen addig szopogatom a mellbimbód, amíg meg nem keményedik, majd áttérek a másikra, a farkad is hevesebben kezdem el izgatni.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 21:14 | Üzenet # 236
Yaoista
*Teljesen kész voltam tőled és a hajadba túrtam, de nem toltalak el, csak nem tudtam mit kezdeni magammal. A hevesebb izgatásnak meg is lett az eredménye, és még jobban felforrósodott a testem és nem sokkal később el is élveztem.* - Lee... aahhh! *Nyögöm közbe neved, majd kipirulva és félig lehunyt pillák nézek rád. Nem igazán értettem, miért volt az az egész. Hogy indulhattam be így pár csóktól és simogatástól. Egyre jobban összezavarodtam. Az arcodra simítottam, majd átöleltelek. Féltem és most hozzád menekültem ahelyett, hogy elmenekülnék.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.30, 21:25 | Üzenet # 237
Yaoista
*Egyre hevesebb leszek, majd amikor elmész csak elmosolyodom és nem teszek megjegyzést se, milyen kis érzékeny tested van. Kihúzom kezem lemásznék rólad, amikor az arcomra simítasz és megölelsz. Elmosolyodom, majd előre nyúlok az asztalra és letörlöm kezem majd magamhoz ölellek én is és oldalra fordulok veled.* - Aludjál.*Suttogom füledbe gondoltam majd utána lehűtöm magam, nem akartalak most itt hagyni meg bírtam mégxd.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 21:44 | Üzenet # 238
Yaoista
*Ahogy magadhoz ölel, még jobban bújtam. Nem tudtam, hogy mi van velem, hogy mi történik. Csak bólintottam arra, hogy aludjak és a mellkasodba fúrom a fejem. Lassan, de biztosan elalszom és még inkább ölellek. Olyan volt, mintha ez így lenne természetesn és ennek így kéne lennie, hogy én itt veled szunyókálok.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.30, 22:15 | Üzenet # 239
Yaoista
*Elmosolyodom és finoman cirógatni kezdelek és betakarom magunkat. Nagyon kellemes volt így feküdni pedig ritkán szoktam ilyet tenni de veled olyan jó volt.Cirógatás közben lassan én is elalszom és csak reggel ébredek fel. Kinyitva a szemem, amikor meglátlak csak elmosolyodom. Fura módon nagyon jó volt így kelni de gondoltam ez csak azért van, mert olyan sikeres voltam nálad tegnapxd.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 22:23 | Üzenet # 240
Yaoista
*Néha kicsi fészkelődtem, de csak, hogy jobban bújjak. Elég mélyen elaludtam, így jóval utánad kezdtem magamhoz térni. Laposakat pislogva ébredek és az első dolog, amivel szembe találom magam, az a mellkasod. Még nagyon kóma voltam, úgyhogy nem sok mindent fogtam föl.* - Szia... *Suttogtam halkan, jelezve, hogy félig felébredtem, de nem moccantam, annyira jó volt így.* - Kényelmes... *Motyogom halkan, de még mindig kóma voltam. xD.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.30, 22:45 | Üzenet # 241
Yaoista
- Jó reggelt.*Mosolyodom el, persze feltűnt, hogy még nem ébredtél fel.* - Örülök neki.*Kuncogok még jobban magamhoz ölellek.* - Mit szeretnél majd reggelizni?*Kérdezlek kíváncsi voltam vajon mikor ébredsz fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 23:14 | Üzenet # 242
Yaoista
*Csak elmosolyodtam azon, hogy közelebb húztál magadhoz.* - Kávét... *Motyogom.* - Meg... pirítóst.... *általában az első kávéig nem igen térek magamhoz, de kivételesen lassan kapcsoltam, hogy valami más, mint lenni szokott. Igazából csak ez tűnt fel, majd eszembe jutott, hogy mi történt az éjszaka, és hogy hozzád jöttem és hogy megcsókoltál aztán én téged és belém csapott a felismerés, hogy éppen hozzád bújok. Olyan hirtelen pattantam fel.* - Te meg...? *Kezdek bele és tolnálak el, de hát én voltam kívül, így sikeresen legurultam a kanapéról és egy szép puffanással landoltam.* - AAúúú... *Nyögtem kicsit fájdalmasan és nem mozdultam. Lassan beindultak az agytekervényeim és elvörösödtem és mivel a takaró is jött vele, magamra húztam, hogy ne láss.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.06.30, 23:40 | Üzenet # 243
Yaoista
- Oké.*Mosolygok. Megszoktam, hogy szoktam nálam aludni egy áthancúrozott éjszaka után, de persze ez kedvemtől is függ, hogy megengedem, hogy maradjanak e. Figyellek, majd amikor felpattansz akkor tudtam, hogy kapcsoltál.* - Mi az hogy én meg?*Kérdezlek kuncogva, majd ahogyan ficánkolni kezdesz éppen szólnék, hogy nem kéne de akkor te már leesel, mire felnevetek.* - Béna.*Nevetek, majd felülök.* - Gondolom leestek dolgok.*Jegyzem meg de még kuncogok.* - Na gyere vissza. Nagyon beütötted magad?*Kérdezlek, de nem nyúlok hozzád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.30, 23:54 | Üzenet # 244
Yaoista
- Nem vicces... *Morgok a takaró alol, majd ahogy folytatod, csak összeszorítom a szám és nem tudtam mit mondjak.* - Nem vészes... *Ülök föl én is, de nem nézek rád, zavarban vagyok. Összeszedve magam visszaültem a kanapéra, majd eldőltem és visszahúztam magamra a takarót, hogy ki se látszódjak.* - Csak... csak azért volt, mert rosszul éreztem magam... és sokat ittam... *Mormogom a takaró alól. Nem tudtam mi van velem és hogy miért is engedtem én ezt az egészet tegnap, ráadásul még ki is verted nekem, amin még inkább ki voltam. Pár percig csöndbe voltam.* - Akkor kapok reggelit?

MioDátum: Hétfő, 2013.07.01, 00:00 | Üzenet # 245
Yaoista
- Te is nevetnél rajtam.*Kuncogok.* - Na akkor jó, látod nem is vészes szóval vicces.*Mondom lazán, majd megvárom míg visszamászol, majd amit előadsz csak felnevetek.* - Nekem aztán mindegy, nem tartozol nekem magyarázattal, ha neked ez megfelel saját magadnak hát ámen.*Kuncogok.* - Persze, hogy kapsz. A pirítósra mit kérsz? Vaj, felvágott vagy csak magába?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 00:15 | Üzenet # 246
Yaoista
- Az más... akkor vicces, ha mással történik. *Mondom, de mikor kinevet azt, amit mondok, hát nem tudtam mit mondani.* - Ne nevess ki! Így volt és kész! *Közlöm veled dacosan, miközben kitakarózok. Muszáj volt valamire fognom, mert megörülnék. Kellett valami kifogás, hogy feldolgozzam. Kérdésedre térek magamhoz.* - Csak magában... *Válaszolok és visszamélyedek a gondolataimba. Átléptem egy határt, amit nem lett volna szabad. Felhúztam a lábam és a térdeim közé hajtottam a fejem és sóhajtottam egy nagyot. Eszembe jutott az otthoni veszekedés is, és még inkább arra gondoltam, hogy jogosan dobott ki Ayase. ~Azt mondta, hogy különleges vagyok...~ Nézek rád elmélyülve.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.01, 00:22 | Üzenet # 247
Yaoista
- Jogos.*Nevetek fel.*- Ok ha te mondod.*Kuncogok.*- Akkor csak magába.*Oda is megyek konyhába teszek kenyeret piritòba meg rakok fel egy kávét, de éreztem, hogy figyelsz de nem jegyzem meg.* - Kávét hogy iszod?*Pillantok rád.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 00:28 | Üzenet # 248
Yaoista
*Nagyon idegesített, hogy kinevettél, de lenyeltem most inkább. Ahogy rám pillantasz, rögtön elkapom a tekintetem.* - Egy cukorral meg kis tejjel. *Mondom válaszul, de nem tudom kiverni a fejemből ezt az egészet. Nem tudtam eldönteni, hogy jelent-e valamit ez az egész vagy sem, hiszen egy playboy voltál, aki mindenkit felszed és megdug. Én viszont, ha HA úgy döntenék, nem erre vágyom. Nem a sokadik akarok lenni a sorban, akiről elmondhatnád, hogy meghódítottad. Lassan feltápászkodom és odamegyek hozzád a konyhába.* - Tudok segíteni?

MioDátum: Hétfő, 2013.07.01, 00:35 | Üzenet # 249
Yaoista
*Bólintok, majd amikor odajössz feléd fordulok.*- Nem kell köszi.*Mosolygok, majd az arcodra simítok.* - Én nagyon jól éreztem magam este. Megértem, hogy meg vagy zavarodva de amiket mondtam azt komolyan gondolom.*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 00:50 | Üzenet # 250
Yaoista
*Az arcsimításra rád emelem tekintetem és úgy hallgatlak.* - Nem.. nem értem miről beszélsz... *Csináltam, úgy, mint aki nem ért semmit, persze minden tiszta volt, hogy miről beszélsz, de túl ijesztő volt. A tetteim viszont ellent mondanak a szavaimnak, ugyanis öntudatlanul is belesimult az arcom a tenyeredbe.* - Te csak egy playboy vagy... *Mondom ki gondolataim és zavarom kiült arcomra.* - És... amúgy... mondtam... csak... részeg voltam...

Keresés: