2025.07.22, Kedd, 06:22
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.01, 22:50 | Üzenet # 276
Yaoista
- Hát... tudod mondtam, hogy a nagyszüleim még születésem előtt meghaltak, testvéreik pedig nincsenek. Persze barátok vannak, de család csak hárman vagyunk, és azért lassan megöregednek és vigyázni szeretnék rájuk. *Magyarázom el, hogy megértsd mit akarok mondani.* - Nem, nem sportolok... a lustaság megtestesített szobra fekszik előtted. *Nevettem el magam.* - Szóval mondhatom, hogy száz százalékban genetika. *Kuncogtam.* - Hozzád képest valószínű még a világbajnoki címet is elvinném, ha lenne ilyen szám. *Kuncogtam.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.01, 23:47 | Üzenet # 277
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Így már értem.*Bólintok, majd csak felnevetek.* - Akkor szerencsés vagy csak vigyázz, mert ez még visszaüthet az idő haladtával.*Nevetek fel.* - Tudod én sose tudtam megülni a seggemen a szüleim nagy örömére.*Nevetek fel.* - Nem igen hagytam őket pihenni igazi kis hiperaktív gyerek voltam és mindegy volt mennyit játszottam, milyen edzésről jöttem tovább pörögtem.*Emlékszek vissza.* - Képzelheted, hogy utálom, ha beteg vagyok és a kényszerpihenőt.*Sóhajtok fel.* - Nem egyszer volt, hogy túlhajtottam magam még huszonévesként főleg és igen csak kimerült voltam, emiatt egyszer kórházba is kerültem, de abból az esetből tanultam.

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2013.07.02, 00:11

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.02, 00:09 | Üzenet # 278
Yaoista
- Hát reméljük, hogy nem fog. *Nevettem el magam én is. Kíváncsian hallgatlak, szerettem, ahogy magadról és a régi dolgokról mesélsz nekem. Elmosolyodva hallgatom a mesét, majd a kórházon valahogy nem tudtam annyira meglepődni, mint kellett volna.* - Azt hiszem, nem csalódtam. *Kuncogtam.* - Gondolom most se szereted az ágyat nyomni... én bezzeg egész nap tudnék dögleni néha. *Kuncogtam édesen.* - Utálok felkelni reggelente és nem is megy egyszerűen, de gondolom ez feltűnt. *Jut eszembe a reggel, na meg a bújás, végül minden és elfordítottam a tekintetem, mert megint elvörösödtem. ~ Nem gondol erre... nem gondolok erre...~*

MioDátum: Kedd, 2013.07.02, 00:18 | Üzenet # 279
Yaoista
- Csak nem.*Mosolygok.* - Köszönöm, köszönöm.*Hajolgatok nevetve.* - Az ágyban én mást szeretek nyomni.*Vigyorodom el kajánul.* - Mellettem nem igen lesz időd főleg, hogy most rendesen elindul az oktatásod, de hidd el megéri meg azért hagylak majd pihenni, de olyan, hogy egész napos döglés felejtsd el.*Nevetek fel, de komolyan beszélek.* - Igen vettem észre.*Kuncogok főleg, ahogyan elpirultál már kezdtem hiányolni.* - Én úgy vagyok vele majd ha meghalok eleget fogok aludni.*Vigyorgok, majd odamegyek hozzá és dívány szélére ülök.* - Pazarlás átaludni az életet.*Mosolygok és megsimogatom az arcod.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.02, 00:24 | Üzenet # 280
Yaoista
*Megjegyzéseden meg se lepődtem, csak forgattam a szemem.* - Igen, ezt sejtettem, de nem bánom. Áldozat nélkül, nincs siker. *Mosolyodtam el. Ahogy leülsz és az arcomra simítasz, felnézek rád.* - Hát lehet... de szeretek aludni és lustizni. *Kuncogok. Már nem is tettem megjegyzést arra, hogy simogatsz. Igazából feleslegesen tépném a szám, más részről élvezem is kicsit.* - Egyébként van abban is valami, amit mondasz. De néha ne árt, ha nem csinálunk semmit. Na meg... tudod... lustaság, fél egészség. *Nevettem el magam.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.02, 00:35 | Üzenet # 281
Yaoista
- Ez így van.*Mosolygok.*- Édes vagy és tudod mit talán te majd néha rá tudsz venni a lustizásra.*Kuncogok.* - Annyira édes vagy.*Hajolok közelebb, nem bírom és megcsókollak.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.02, 00:52 | Üzenet # 282
Yaoista
- Hát remélem, mert én meghalok lustizás nélkül. *Kuncogok. Csak elpirulok arra, hogy édes vagyok és tudtam, hogy meg fogsz csókolni, mégsem húzódtam el. Szemedbe nézve teljesen ledermedtem és azt se tudtam mi van, a következő, mit felfogok, azok az ajkaid. Finoman viszonozom csókod, de mikor elválunk, akkor esik le megint, hogy mit művelek és ez rám is van írva.* - Előző életedben megmentetted a világot vagy mi? *Nézek rád.* - Nem igaz... nem lehetsz rám ilyen hatással... *Takarom el arcom.* - Tudod... tegnap mikor hazamentem, elmeséltem, hogy mi történt, mire kidobott... *Mondom halkan.* - Senki nem tudja, hogy nem vagyunk rendben, csak te... Erre itt csókolózok veled, ahelyett, hogy bocsánatot kérnék... szánalmas vagyok... *Nevetem ki magam igen csak gúnyosan.* - Most szinte undorodom magamtól... 

MioDátum: Kedd, 2013.07.02, 01:04 | Üzenet # 283
Yaoista
- Csak nem de jobb nem kockãztatni*Nevetek fel, olyan kis vicces voltâl. Nagyon élveztem csòkod majd ismèt csak felnevetek.*- Vicces vagy. Ki tudja.*Kuncogok de ahogy folytatod felsòhajtok.*- Sejtettem, hogy miattam volt balhé akkor is az volt amig nem törtènt semmi. Figyelj okè most törtèntek dolgok de mond ő valaha bocsânatot kért tőled?*Kérdezlek.*- Pedig nem kène ne mond ezt, mert nem vagy.*Simizem meg az arcod, majd felàllok.* - Akkor menj haza ha akarsz és tekints a tegnapra meg màra, mint egy utolsò őrültsègre, kilengésre az esküvő előtt.*Mosolygok, majd râgyùjtok. Legviccesebb az volt, hogy nem akartam, hogy meg nősülj de magam se tudtam miért.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.02, 01:20 | Üzenet # 284
Yaoista
*Tudtam, hogy tudod, hogy rézben a te hibádból volt veszekedés.* - Igen, persze... *Mondom őszintén, mert tényleg bocsánatot szokott kérni, ha hülye, kivéve most. Csak kicsit lehajtom a fejem, ahogy megsimizel, valahogy megnyugtatott. Csak néztem utánad, de amit mondtál, arra nem tudtam mit reagálni. Nem voltam rá felkészülve. Valamiért nagyon megbántott ez most. Nem mondtam semmit, de látszott, hogy megbántott, de megmagyarázni pontosan nem tudtam volna, hogy pontosan mi. Talán maga a tény, hogy neked ez az egész ennyit jelent. Egy apró kilengés az esküvő előtt, miközben nekem sokkal többet. Szó nélkül felálltam és beindultam, de nem néztem rád. Azt akartam tenni, amit mondtál, mégha tudtam, hogy nem is leszek rá képes.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.02, 01:28 | Üzenet # 285
Yaoista
*Nem akartalak tèged megbântani, nem azért mondtam. Nem akartam, hogy ìgy menj el, hogy fèlreértesz így utânad megyek.* - Masato ne értsèl félre. Te voltãl aki eddig kifogâsokat mondott hât mondtam egyet én is, hogy mit mondj otthon, bàr erre az egèszre főleg kiakad, ha attòl is ki volt, amikor én kaptalak le. Nem szòlhatok bele mit tegyèl, ha egyàltalàn tudod.*Mondom de nem èrek hozzàd. Ebből is lãtszott, hogy màs vagy, mert nâlad érdekelt mit érzel.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.02, 01:45 | Üzenet # 286
Yaoista
*Ahogy meghallom a hangod, megállok, de nem fordulok feléd, csak hallgatlak. Én nem tudhattam, hogy nagy dolog, hogy érdekelnek az érzéseim.* - Ezt... nem akarom neki elmondani és nem is fogom. *Nem akartam, hogy bemocskolja ezt az egészet, mert valahogy nekem ez szép és kellemes volt. Amolyan titokban öleltük egymást dolog.* - Nem fogom neki elmondani... *Mondtam halkan.* - Most hazamegyek... *Egyébként nem akartam hazamenni. Olyan jól éreztem magam veled.* - Szeretném azt a szabadnapot... *Mondom halkan, pedig eredetileg nem akartam.* - Értem, amit mondtál Lee... de ezt az egészet akkor is besöpörted egy mondattal a szőnyeg alá. *Tettem még hozzá, majd bementem a fürdőbe, mert otthagytam a ruháim.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.02, 01:54 | Üzenet # 287
Yaoista
- Akkor ne mond ezt neked kell tudnod.*Mâr éppen mondanàm, hogy maradj de ahogy folytattod kiakadok és utânad megyek ismét.* - Âruld màr el miért itt az én mondatommal van a gond? Te miket mondtâl reggel talàn elfelejtetted?*Kérdezlek*- Elmondtam, hogy nem akartalak megbàntani nem?*Vonom fel szemöldököm.* - Faszom komolyan màr eddig tökre jò volt a nap és azt akartam, hogy maradj de te akartàl bocsànatot kèrni.*Hùzom fel magam, majd kapcsolok.* - Azt csinâlsz amit akarsz.*Indulok ki. Kiakasztò volt, hogy te szavaidat nem tudom fülem mellett elengedni.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.02, 02:27 | Üzenet # 288
Yaoista
*Már levettem a pólót, mikor bejössz és egy szál alsóba álltam előtted. Kicsit meglepődtem, ahogy nekem esel ezzel az egésszel.* - Sajnálom, hogy nem tudom kifogások nélkül, egyik napról-másikra megváltoztatni az identitásom! *Közlöm veled eléggé kiakadt állapotban. Én is ideges voltam. Nem mondtam többet, csak hagytam, hogy kimenj. Visszavettem a pólódat, majd utánad mentem. Megálltam nem messze tőled és néztelek.* - Félek Lee... *Szólaltam meg halkan.* - Jobban félek, mint valaha... félek magamtól meg ettől az egésztől... Tőled... és rosszul esik, hogy megelégednél egy ilyen magyarázattal... Pedig nem ennyi... nagyon nem...*Úgy álltam ott, mint aki ellen van az egész világ.* - Én nem tudom... *Ez nem csak arról szólt, hogy van egy menyasszonyom, persze ez is nyomós érv volt, de most minden csatázott bennem.* - Engem aszerint neveltek, hogy ez rossz... közben meg madarat lehetett volna velem fogatni, mikor annyit mondtál, hogy különleges vagyok neked... *Nem volt egyszerű- Nagyon nem.* - Nem akarok hazamenni... *Igazából mást sem akartam most, csak hogy megölelj, de az is rémisztő volt.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.07.04, 19:54 | Üzenet # 289
Yaoista
*Persze végigmértelek, de most nem ez volt az első. Amikor utánam jössz és beszélni kezdesz végighallgatlak némán. Helyzet tényleg furcsa volt, hiszen tényleg nem hittem volna, hogy ekkora hatással leszek rád, hogy ennyire felzaklatlak a másik fordítva se gondoltam volna. Mást rég elzavartam ugyebár volna, meg nem törődtem volna ilyesfajta dolgokkal, de te más voltál, tényleg elbűvöltél biggrin .* - Nem kell sajnálod én értem csak elmondtam és elmondom megint, azért mondtam azt, hogy mit mondj otthon és ennyi. Nem megbántani akartalak és nem hittem volna, hogy ilyen rosszul esik azt meg főleg nem, hogy ennyire nagyon megzavartalak.*Mondom, majd odamegyek és magamhoz ölellek.*- Addig maradsz amíg szeretnél. Tudom, hogy félsz megértelek, de nem vagy undorító. Amiket megmondtam mind igaz. Tényleg különlegesnek tartalak.*Suttogom füledbe.* - Minden kifog alakulni.*Suttogom, igazából ennél többet nem tudtam mondani.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.07.04, 20:58 | Üzenet # 290
Yaoista
*Csak csöndben álltam és hallgattalak, majd bólintottam. Ahogy magadhoz öleltél, én is átöleltelek és kicsit odabújtam. Jobban megzavartál, mint eddig bármi. Amit mondtál, az bőven elég volt, nem is kellett több. Arcom a nyakadhoz rejtem, nagyon zavarba voltam.* - Nagyon megkavartál... *Suttogtam.* - Először vesztünk össze... *Kuncogtam kicsit, mivel eddig sose vitatkoztunk valahogy. Jó, két hét, de van akivel fél óra után már össze tudok veszni.* - Minden kialakul... remélem... *Mosolyodtam el már. Ennyi elég volt, hogy megnyugtass valamennyire és elmúljon a rosszkedvem, ami nagyon fura volt.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.07.04, 21:16 | Üzenet # 291
Yaoista
- Hidd el nem volt szándékos és te is engem, szóval egálba vagyunk.*Nevetek fel.* - Igen tényleg és nem utoljára, de ha mindig béke van akkor nincsen gond.*Mosolyodom el.*- Olyan nincs, hogy ne alakuljon ki, a kérdés az, hogy mikor.*Suttogom, majd elengedlek.* - Tudod mit ma lazítunk na mit szólsz? Menjünk el valahova, közben tudunk fotózni is, tanulsz és kikapcsolódsz. Mit szólsz?*Simizem meg az arcod.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.07.04, 21:28 | Üzenet # 292
Yaoista
*Elkuncogtam magam én is az egál dologra.* - Így van... *Értettem egyet veled. Csak bólogattam a kialakulós dologra, és rád mosolyogogtam, ahogy elengedtél.* - Jól hangzik... nagyon jól. *Tényleg el is múlt a rosszkedvem, és megint úgy elengedtem magam, mint mikor a kanapén henyéltem.* - És hová gondoltad? Nekem mindenféleképpen haza kell mennem ruhákért... *Gondolkoztam el, de azt is tudtam, hogy ma délelőtt nincs otthon Ayase, mert a szüleihez ment.* - Még délelőtt... addig nincs otthon... *Igazából nem akartam látni, nem akartam vele beszélni. Legalábbis ma nem. Most jól éreztem magam veled, és nem akartam becserélni egy veszekedésre.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.07.04, 21:42 | Üzenet # 293
Yaoista
- Nem is tudom, majd kigondolom, de ha van terved akkor csak mond.*Mosolygok, majd bólintok.* - Oké én gyorsan elkészülök és utána mehetünk is, majd elviszlek kocsival onnét pedig megyünk tovább.*Adok egy puszit az arcodra, majd elmegyek felöltözni. Nem veszek most öltönyt hanem egy farmert és egy divatos felsőt veszek fel, természetesen rém dögös vagyokxd. Minden simítást elvégzek, majd visszamegyek.* - Mehetünk is.*Mosolygok, majd odamenve ismét megcsókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.07.04, 21:52 | Üzenet # 294
Yaoista
- Nincs semmi. *Igazából ötletem se volt. * - Rendben. *Mosolyodom el a puszin meg kicsit megilletődök. Én is bemegyek és visszaveszem a tegnapi ruháim, hogy még se nézzek ki annyira szörnyűn. Amikor kijössz, azért láttam rajtad, hogy még így is dögös vagy, de ez az arcomon nem jelent meg, pedig nagyon bejött.* - Igen... *Ahogy megcsókolsz, kicsit meglepődtem, nem számítottam rá, de már tényleg szinte ösztönből viszonoztam, sőt most még kicsit el is nyújtottam, bár nem tudatosan. Mikor elválunk kissé zavartan néztem.* - Akkor menjünk... *Gondoltam nyilvánosan úgy se fogsz csókolgatni, de legalábbis reméltem. Hozzánk érve intettem, megvártam míg leparkolsz, majd rád mosolyogtam.* - Feljössz? *Hívlak fel. Felérve én elszaladtam lezuhanyozni és törcsit tekerve a derekamra caplattam keresztül a nappalin, hogy keressek valami göncöt.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.07.04, 22:01 | Üzenet # 295
Yaoista
*Örültem, hogy elmélyítetted a csókot és engem se kellett persze félteni.* - Menjünk.*Bólintok, majd nálatok felmegyek és kanapéra ülök de amikor megjelensz egy száll törcsibe hát igen csak megnézlek. Elvigyorodom, majd lazán utánad megyek és ahogyan lesed a szekrénybe ruhákat hátulról átölellek.* - Szerintem így kéne jönnöd, olyan szexi vagy.*Suttogom füledbe.* - Csodásan festesz.*Lehelek forrón tovább füledbe és pocid kezdem simizni.* - Megőrjítesz Masato*Csókollak nyakadba.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.07.04, 22:08 | Üzenet # 296
Yaoista
*Fel se tűnt, hogy utána jöttél, csak mikor megérzem, hogy átölelsz.* - Hát lehet szerinted így kéne, de a rendőrök nem örülnének... *Válaszolom és nyelek egy nagyot. Szinte megdermedtem, nem tudtam megmozdulni se szavaid, miatt, se a mozdulataid miatt. Kellemesen felsóhajtok a nyakamra.* - Öltözni... szeretnék... *Suttogtam, de nem mozdultam. Lassan megfordultam ölelésedbe és a szemedbe néztem elég hosszan.* - Vizes leszel... *Szólalok meg végül, mert még kicsit nyirkos volt a bőröm, de igazából csak azért mondtam, hogy mondjak valamit. biggrin *

MioDátum: Csütörtök, 2013.07.04, 22:21 | Üzenet # 297
Yaoista
- Ugyan nekik is tetszene amúgy meg ismerek pár embert a rendőrségen.*Mondom lazán mintha ez teljesen normálisa lenne biggrin .* - Mindjárt fogsz.*Kuncogok. Tetszett nagyon is, hogy nem löksz el és egyre kevesebb kifogást gyártaszxd.* - Nem baj, majd megszáradok.*Suttogom és végigsimítok gerinceden, majd teljesen magamhoz húzlak, belemarkolva a hajadba igen csak szenvedélyesen megcsókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.07.04, 22:31 | Üzenet # 298
Yaoista
- Te mindenkit ismersz? *Kérdezem elmosolyodva, bár nem tudtam, hogy ez jó-e nekem. Igazából már meguntam mondogatni, meg hát tudtad te nagyon jól, hogy nagyon tépelődöm és ki vagyok.  Meg se lepődtem a válaszodon, hogy majd megszáradsz. Tiszta libabőr lettem arra, ahogy végigsimítasz a gerincemen a legpozitívabb értelembe. Csak úgy olvadtam a karjaidban. Nagyon élveztem csókod, és ami kikészített, hogy egyre jobban. Nem csak az, hogy jól csókolsz, hanem elégedetté is tesz. Csók közben átöleltem a nyakad és tényleg rendesen összevizeztelek, de ez érdekelt a legkevésbé.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.07.04, 22:37 | Üzenet # 299
Yaoista
- Sok mindenkit.*Kuncogok. Ahogyan átöleled a nyakamat csak elmosolyodom és még inkább elmélyítem a csókot miközben sétálok veled egészen falig aminek neki nyomlak és combom farkadhoz nyomom tökre véletlenül* - Megőrjítesz tényleg.*Ismétlem meg magam és finoman harapdálni kezdem az ajkaid combom megmozgatni. Ezer éve nem csináltam ilyet, hogy valakivel csak csókoloztam és ennyi, fura volt de jó, de csak veled.xd

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.07.04, 22:50 | Üzenet # 300
Yaoista
*Lassan sétálok, ahogy szeretnéd és megdöbbenve veszem észre a falat. Hát combod az pont elég érzéken helyen volt és fel is nyögtem kicsit.* - Te meg kikészítesz... *Motyogom zavartan. Na meg mikor megérzem, hogy mozgatod a combod, még inkább.* - Ne csináld... *Suttogom két csók között, de ismét nem tudtalak ellökni magamtól, hogy hagyd abba. Kezdtem lassan megkeményedni. ebben persze nagy szerepe volt a csókjaidnak is. Teljesen kész voltam.* - Élvezed, hogy így kikészítesz, mi? *Kérdezem meg kissé szétfolyt állapotban xD.*

Keresés: