2025.07.22, Kedd, 13:00
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

MioDátum: Csütörtök, 2013.07.04, 23:01 | Üzenet # 301
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Remek páros vagyunk*Vigyorgok.* - Mit ne csináljak?*Kuncogok adva hülyét és tovább csinálom és amikor megkeményedsz csak virul fejem.* - Igen nagyon élvezem nem tagadom.*Kuncogok, majd ellépek de csak annyira, hogy nyakad csókolgassam majd a mellbimbódat* - Olyan érzékeny tested van*Rántom le törcsit a farkadra simítok.* - Észbontó vagy.*Haladok egyre lejjebb.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.07.04, 23:14 | Üzenet # 302
Yaoista
- A combod... *Válaszolok, tudtam, hogy tudod és csak a véremet szívod, de akkor is.* - Mocsok... *Suttogom arra, hogy igennel válaszolsz, de ez amolyan piszkálódás volt. A nyakamra ismét édesen sóhajtoztam és néha nyögtem egy aprót, de igyekeztem továbbra is visszafogni a hangom. Nem igazán tudok mit reagálni, vagyis a testem beszél helyettem. Észre se vettem, hogy lehúztad rólam a törölközőt, annyira elvesztem, csak akkor tűnt fel, mikor megérzem kezed. Akkor esik le, hogy totál pucér vagyok, mire lángvörös leszek.* - Mit.. mit művelsz... *Vörösödök el és alig tudtam ezt is kinyögni xD.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.07.04, 23:29 | Üzenet # 303
Yaoista
- Jó helyen van.*Vigyorgok.* - Igen az vagyok, meg démon, sátán amit csak akarsz.*Kuncogok.* - Kényeztetlek szépségem.*Pillantok rád csak, hogy megcsodálhassam a elpirult pofid, majd tovább csókollak egyre lejjebb megyek, kezemmel farkad simizem, amíg el nem érek oda.* - Tetszeni fog.*Suttogom, majd végignyalok farkadon, de most nem húzom el, hanem rögtön bekapva szopni kezdelek profi módon.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.07.04, 23:36 | Üzenet # 304
Yaoista
*Totál zavarba jövök tőled, a mai napon már nem először, sőt ami azt illeti, végig zavarba vagyok melletted. Ahogy leesik, hogy mire is készülsz, kitágult szemekkel nézlek, alig hittem el. Igen kéjesen nyögök fel, ahogy megérzem nyelved és már hangom se tudom visszafogni tovább.* - Lee... ahh... *Nyögöm és a fejedre simítok. Jó, persze szoptak már le, de azért nem úgy, ahogy te és valahogy teljesen más érzést keltett bennem, miközben igen csak félelmetes volt az egész, hiszen csak pasi voltál. Igen csak koncentrálnom kellett, hogy megmaradjon az egyensúlyom. Csak neved nyögdécseltem, egyre jobban felhevült a testem.* - Engedj... ahh... eressz... *Nyögtem, mikor már nagyon közel kerültem ahhoz, hogy elmenjek, végül egy igen csak erőteljes nyögéssel sültem el.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.07.04, 23:53 | Üzenet # 305
Yaoista
*Nyögésed még inkább beindított, tényleg nem kellet sok, hogy én is kemény legyek, de még bírtam kicsit tartani magam. Hevesebben szoplak és teljesen elnyelem a farkad, kezeimmel golyóid simizem, majd a popsidra markolok, ami pont tenyerembe való volt. Semmit nem mondok arra, engedjelek el, te se gondoltad komolyan, de amikor elmész az engem is meglep. Szépen lenyelem, ami számba jutott, majd többi lenyalogatom de popsid végigfogom.* - Finom vagy.*Kuncogok, majd felállok.* - Na készülj.*Csókollak meg, mintha mi sem történt volna..xd*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 00:02 | Üzenet # 306
Yaoista
*A fenekem fogdosását is élveztem, ami kezdett megint kiakasztani. Hogy a fenébe van az, hogy te bárhol hozzámérsz, a hideg futkos a hátamon, annyira jó. Totál kikészültem, fel se fogtam semmit isten igazából. Csak csókodra térek magamhoz, amiben még éreztem saját magam, és akkor esik le pontosan mi is történt.* - Te meg... ho... mié...  Leszoptál...*Dadogok és totál kiakadtam.* - Menj ki.. most menj ki... *Tottal kifele a szobából, majd mikor becsuktam az ajtót, lecsúsztam a földre az ajtónak dőlve.* - Mi a jó életért csinálod ezt velem... *Dohogok magamba és leesik minden. Kellett jó pár perc míg összeszedtem magam, majd felöltöztem. De kezdtem úgy érezni, hogy páncé kéne, hogy nyugodt tudjak maradni. Minden esetre hasonlóan öltöztem, mint te. Egy sima farmer, meg egy póló, de voltam olyan idegbeteg, nem tudtam, hogy hogyan nézzek a szemedbe.* - Ráadásul a szájába... *Motyogom magamnak.* - Aztán megcsókolt... *Totál ki voltam, de végül kimentem, de kikerülve téged bementem még a fürdőbe fogatmosni xD majd kijöttem, de tartottam a három lépés távolságot zavarom miatt.* - Me-mehetünk? *Nem tudtam rád nézni és lángvörös voltam. xD.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 00:13 | Üzenet # 307
Yaoista
- Igen le.*Vigyorgok.* - Oké oké.*Kuncogok, majd kimegyek.* - Hogy lehet ilyen édes.*Sóhajtok fel és megkeresve fürdőt megmosom az arcom.* - Hogy fogom én ezt bírni??*Nézzek tükörbe, majd visszamegyek és kényelembe helyezem magam. Helyzetből kiindulva lehet a sex is hamar meg lesz nálad ami jó lenne, mert kanos vagyok, de legfurcsább az volt, hogy tényleg nem csak ez volt bennem, szimplán jó volt veled. Amikor kijössz csak elmosolyodom, majd tovább várok.* - Persze.*Állok fel, amikor kint vagy, majd odamegyek átkarolom vállad.* - Még mindig nincs semmi ötleted?*Kérdezlek lazán.xd*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 00:22 | Üzenet # 308
Yaoista
*Nem ment még mindig az, hogy rád nézzek. Arra se nagyon tudtam reagálni, hogy átkaroltál.* - Talán... elmehetnénk a parkba... ott lehet fotózni is meg pihenni... meg csak úgy lődörögni... *Makogom neked, de hát voltam annyira zavarban. Talán most voltam a legjobban. Persze nekem az is biztonságot adott, hogy az nyilt terep, és csak nem fogsz rámugrani ott az anyukák, gyerekek, futók között.* - De nekem mindegy igazából... Más ötletem nagyon nincs. *Pillantok rád, de csak egy fél pillanatig.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 00:52 | Üzenet # 309
Yaoista
- Oké jó ötlet, sőt tudok is egy jó helyet.*Mosolygok, majd adok egy puszit a fejedre.* - Ne legyél ennyire zavarba.*Kuncogok majd kocsiba ülünk.*- Majd elmehetünk ebédelni. Ez olyan, mint egy randi.*Gondolkodom el és elindulok kocsival.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2013.07.05, 12:17

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 01:00 | Üzenet # 310
Yaoista
- Oké. *Mosolyodok el. A puszival csak még inkább zavarba hozol.* - Te tehetsz róla... *Motyogom. A kocsiban belesüppedtem az ülésbe és csak nézelődtem.* - Jól hangzik. *Válaszolok rögtön az ebédre, majd döbbenten nézek rád.* - Már hogy lenne ez olyan, mint egy randi? *Nézek rád, na jó, volt benne valami, de még se akartam beismerni.* - Ez nem randi... *Motyogom, valahogy olyan bűntudatom volt eddig is, nem akartam még fokozni.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 01:09 | Üzenet # 311
Yaoista
-Jogos.*Mosolygok, majd ahogy mondod, hogy nem randi felsòhajtok.*- Akkor nem randi, nem hittem, hogy ezzel is rosszat mondok neked. Vicces mintha szavakra jobban kiakadnàl mint a tettekre.* - Remélem jól fogod érezni magad.*Jegyzem meg*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2013.07.05, 12:17

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 01:16 | Üzenet # 312
Yaoista
*Megjegyzésedre elmosolyodtam kicsit.* - Nem mondtál rosszat... én csak... azt hiszem próbálom valahogy... számomra elfogadhatóvá tenni a helyzetet. *Magyarázom kedvesen és kicsit lehajtom a fejem.* - Azt hiszem elmondhatom, hogy veled mindig jól érzem magam, szóval biztos. *Kuncogtam. Nem tudtam, hogy hogyan viszonyuljak hozzád. Főnökömként vagy hogyan?* - Tudod... régóta nem éreztem magam olyan jól, mint mióta megkerestelek. *Nem is tudtam, hogy ezt miért mondom el neked.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 12:23 | Üzenet # 313
Yaoista
- Ez igaz, igazad van. *Sóhajtok fel, de ahogy folytatod elmosolyodom.* - Ez kölcsönös.*Pillantok rád, majd ismét csak meglepsz, de ezt kezdem megszokni.* - Ezeket én is elmondhatom, hogy nagyon jó veled Masato.*Simítok a kezedre.* - Arra gondoltam lehet nem étterembe kéne menni, hanem piknikezhetnék. Mit szólsz?

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 12:51 | Üzenet # 314
Yaoista
*Tudom, hogy elég fura kifogásokat gyártok magamnak és lehet ezzel idegesítlek is, de nekem kicsit szükségem volt rá. Csak elmosolyodtam szavaidra, meg arra, ahogy a kezemre simítasz. Még mindig ne tudtam napirendre térni afölött, ami az előbb történt, mármint, hogy leszoptál, emiatt kicsit el is pirultam, de koncentráltam, hogy ne legyen nagyon feltűnő.* - Benne vagyok... Jól hangzik. *Mosolyodtam el.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 13:23 | Üzenet # 315
Yaoista
- Ezt megbeszéltük van itt egy nagy bolt a közelbe.*Mondom majd meg is érkezünk percek alatt. Leparkolok, majd bemegyünk.* - Akkor mit vegyünk?*Veszek el egy kosarat* - Már nagyon rég nem csináltam ilyet már mint pikniket meg a bevásárlást se.*Nevetek fel, majd ahogy nézelődök olyan vagyok, mint egy kisgyerek. Régen csináltam ilyen hétköznapi dolgot.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 13:32 | Üzenet # 316
Yaoista
*Belépve a boltba én is szétnézek, de hát kész vagyok rajtad és nem bírva ki, el is nevettem magam.* - Még is... hogy szoktál te otthonra vásárolni? *Kérdezem mosolyogva. Nem hittem volna, hogy van egy ilyen aranyos oldalad, mert tényleg ez kisfiúnak tűntél a cukorkaboltban.* - Hát... vegyünk valami zsemlét vagy kiflit meg zöldségeket... *Adom az ötleteket. El nem tudtam képzelni hogy élsz te :D.* - Esetleg valami felvágott, ilyesmi... *Indulok el irányba, hogy körülbelül miket vegyünk.* - Vagy vehetünk valami péksütit akár...

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 13:41 | Üzenet # 317
Yaoista
- Most min nevetsz?*Kérdezlek, majd ahogy kifejted felsóhajtok.* - Khmm van bejárónőm és magamnak ritkán vásárlok azok se ételek.*Jegyzem eg kissé zavartan, ez neked biztos fura volt. biggrin * - Oké ez jó ötlet.*Bólintok.* - Akkor kéne valami evőeszköz is vagy azért ugorjunk haza?*Kérdezlek.* - Vegyünk sok mindent akkor, hogy lehessen válogatni.*Mosolygok.* - Biztos furának tartasz nem? Tudod nekem nincs ilyenre időm nem arról van szó, hogy sznob vagyok csak átalakult az egész életritmusom.*Magyarázom meg.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 13:52 | Üzenet # 318
Yaoista
- Szóval bejárónő, értem. *Mosolyogtam tovább, nagyon jó volt, hogy végre nem én voltam zavart. xD* - Majd meglátjuk, megoldjuk valahogy. *Tiszta kész voltam rajtad most, de nem negatívan, csak olyan voltál, mint elefánt a porcelánboltba, annyira nem ideillő.* - Nem tartalak furának, se sznobnak. Csak valahogy... vicces kicsit. *Kuncogok.* - Meg aranyos vagy, és nem gondoltam, hogy tudsz ilyen lenni. *Azért élveztem, hogy végre nem én viselkedek így.* - De persze megértem, hogy nincs időd ilyenekre, gondolom ez nem hiányzik már a hátad közepére. *Most nyeregbe éreztem magam veled szembe :D*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 13:59 | Üzenet # 319
Yaoista
- Igen az.*Bólintok.* - Vicces? Azt meghiszem.*Mosolyodom el én is, de örülök, hogy nem gondoltál rosszat rólam. Te azon kevesek emberek közé tartoztál akinek érdekelt a véleménye.* - Nem vagyok aranyos, azt te vagy.*Morgok édesen, nem szoktam rám ilyet mondani. biggrin * - Nem éppen, tény takarítani utálok, de a vásárlással nincsen gondom vagyis nem lenne, csak időm nincs egyszerűen, olykor még enni sincs időm nem, hogy vásárolni.*Nevetek fel.* - Menjünk utána haza, akkor otthonra is vásárlok és estére én magam főzök neked, ha velem vacsorázol.*Mosolygok rád csábosan, azért hoztam a formám.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 14:04 | Üzenet # 320
Yaoista
*Csak elkuncogtam magam, hogy tagadod az aranyosságod, most valahogy zavarba se jöttem, túlságosan élveztem a helyzetet. :D* - Takarítani senki se szeret, ezt elárulom neked. *Mosolyogtam, a folytatást meg kíváncsian hallgattam.* - Az nem jó.. enni kell. *Nézelődök közben én is.* - Hmm... egyre jobb lesz ez a nap. Tetszik az ötlet. *Bár a csábos mosolyodra nem reagáltam úgy, mint erre az apróságra, hogy gy viselkedtél, mint egy kisgyerek.* - És elárulod mit főznél? *Közben elkezdtünk összeszedni mindenfélét.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 15:11 | Üzenet # 321
Yaoista
- Ott a pont.*Nevetek fel.* - Nyugi azért az ilyen ritkán fordul elő mami.*Nevetek fel édesen.* - Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolygok és zöldségeket kezdek válogatni.* - Nem tudom még én se számomra is meglepetés.*Nevetek fel.* - Mindenevő vagy akkor? Vagy van valami amit nem eszel meg?*Kérdezlek kíváncsian.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 17:00 | Üzenet # 322
Yaoista
*Elnevettem magam ezen a mamis dolgon. Ez a legjobb.Csak nézlek, ahogy válogatsz, de amit mondasz, na azon megint elnevettem magam.*  - Igen, mindent megeszek, nincs olyan, amit nem. *Magyarázom kedvesen és én közben a piknikhez válogattam a cuccokat. Kezdtem feloldódni megint melletted és nem foglalkozni a dolgokkal.* - Kíváncsi vagyok, hogy milyen a főztöd. *Elmélkedem.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 17:40 | Üzenet # 323
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolygok.* - Sose volt rá panasz.*Vigyorgok, majd két fiatal és szép lányka jön oda hozzánk.* - Elnézést.... bocsánat a zavarásért de kaphatnánk autogramot?*Kérdezik zavartan.* - Persze. Hogy hívnak titeket?*Kérdezem mosolyogva, ők meg majd szétfolytak miközben megkapták amit kértek. Szépen megköszönték, majd távoztak.* - Bocsi most már tiéd vagyok.*Kacsintok rád és tovább válogatok, ez megszokott dolog volt.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.05, 17:44 | Üzenet # 324
Yaoista
*Amikor feltűnnek a lányok, igen csak meglepődök, főleg azon, hogy miért is jöttek oda. Csak felhúztam a szemöldököm a jeleneten, mármint a két kiscsajon.* - Ez gyakran előfordul? *Kérdezem érdeklődve. Valahogy az eszembe se jutott, hogy autogramot kérnének, hiszen már nem modellkedtél, nem gondoltam, hogy ilyen irányban is híres vagy, mármint, hogy ezért idejöjjenek hozzád.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.05, 17:57 | Üzenet # 325
Yaoista
- Igen előszokott. Miért meglepő?*Kérdezlek.*  - Attól még, hogy már nem modellkedek sokan emlékeznek rám, azonkívül akit meg érdekel a divat az tudja kivagyok.*Mondom, majd tovább megyek húsokhoz.* - A fotózásról meg nem is beszélve. Többször volt kiállításom is.*Mosolygok, majd elkezdek egy két húsfélét kérni, kértem csirkét is, de egy - két drágább dolgot is. biggrin .* - Zavar téged vagy mi?

Keresés: