Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.07.06, 01:08 | Üzenet # 351 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nekem igen csak tetszett ez póz, nagyon bejövős volt, az meg főleg, hogy nem tiltakoztál és viszonoztad a csókjaim.* - Ezt én is kérdezhetném tőled.*Suttogom, amikor te kezdeményezett a csókod elmosolyodom. Te voltál az egyetlen olyan ember, aki percenként megtud lepni akár.* - Olyan édesek az ajkaid.*Suttogom és feneked markolászom, miközben egyre hevesebben csókollak és az ágyékom tiednek kezdem dörgölni.*
Az üzenetet módosította: Mio - Szombat, 2013.07.06, 01:17 |
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.07.06, 01:21 | Üzenet # 352 |
 Yaoista
| *Az ajkaimra tett megjegyzésedre elpirulok ismét. Még inkább belemerülök csókunkba és mikor megérzem, hogy hozzám dörgölőzöl, belenyögök csókunkba.* - Mennünk... kellene... *Suttogtam, de igazából nem mozdultam és másztam le rólad, sőt ami azt illeti egyre jobban tetszett nekem is a helyzet, de a félelmem belül mozgolódott ettől. Elváltam ajkaidtól és felülve kissé lihegve nézek rád.* - Ugye tudod, hogy engem nem érdekel se a pénzed, se a státuszod? *Kérdezem meg végül, mert szerettem volna, ha ezt tudod, hogy tényleg pont letojom xD.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.07.06, 01:29 | Üzenet # 353 |
 Yaoista
| - Majd megyünk...*Suttogom. Imádtam, hogy csak ennyi volt a nagy tiltakozásod. Amikor elválsz tőlem és elmondod a dolgokat elmosolyodom. Tényleg túl édes voltál.* - Igen tudtam ezt magamtól is. Te sose lennél ilyen, akik ezek a dolgok érdekelnek.*Mosolygok, majd lekapom felsőd hirtelen és felülve a nyakad kezdem csókolgatni.* - Masato tetszel.*Lehelem a füledbe, majd az egyik mellbimbódra tértek rá, imádtam, ahogyan minden mást testrészed is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.07.06, 01:41 | Üzenet # 354 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam, hogy tudtad. Igazából nem tudtam volna megmagyarázni, hogy mirt akartam, hogy ezzel tutira tisztában legyél. Meglepődtem, hogy leveszed a fölsőm és a nyakamnak esel, miközben felülsz.* -A felsőm... *Sóhajtottam és elpirultam arra, hogy tetszek. A mellbimbómra is felnyögtem picit, majd finoman eltoltalak, de csak annyira, hogy megcsókoljalak.* - Miért nem tudok neked nemet mondani? *Nézek a szemedbe, majd adtam egy puszit az arcodra. Egyre jobban nem tudom, hogy mit akarok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 19:43 | Üzenet # 355 |
 Yaoista
| - Majd visszakapod.*Kuncogok, majd amikor eltolsz azt hiszem hirtelen, hogy mégis sok lesz neked, de tévedek szerencsére. Csókod rögtön viszonozom.* - Mert nekem lehetetlen nemet mondani.*Kuncogok, majd hirtelen magamhoz ölellek.* - Ezt én is elmondhatom, hogy nem értem mit teszel velem. Nagyon rég nem mozgatott meg senki, úgy mint te. Legutoljára az a farok, de az se ma volt.*Suttogom, majd az arcodra simítok.* - Tényleg tetszel Masato.*Csókollak meg ismét igen szenvedélyesen, majd eldőlök veled kanapén úgy csókollak tovább közben simizlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 20:52 | Üzenet # 356 |
 Yaoista
| - De akkor is... *Motyogom aranyosan. Jó érzéssel bújok hozzád az ölelésedre. Csöndesen hallgatlak és lassan elpirulok az elhangzottakra. Olyan erős érzéseim voltak irányodba már most, mint még senki iránt. Teljesen magaddal ragadtál. Zavartam pillantok rád, ahogy a kezed az arcomhoz érsz. Ahogy eldőlünk, viszonozom csókjaid és besimítok fölsőd alá és finoman simogatlak. Kezdtem azt érezni, hogy nekem választanom kéne közted és Ayase között. Valahogy olyan fájdalmas gondolatnak tűnt ez az egész.* - Lee... *Sóhajtom neved és gondterhelten néztem rád. Amit az előbb elmondtál nekem, az bennem volt, nem akartalak bántani én is.* - Nem akarlak bántani... *Suttogtam hangot adva gondolataimnak. Nagyon tépelődtem egyre jobban, de ott volt a családom és Ayase. Már nem is érdeket annyira, hogy férfi vagy. Persze ez így nem teljesen igaz, de előbb-utóbb el tudtam volna fogadni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 21:18 | Üzenet # 357 |
 Yaoista
| - Jó helyen van.*Kuncogok. Amikor besimítasz felsőm alá jólesősen felsóhajtok, úgy vagyok vele, hogy lekapok, de ahogyan beszélni kezdesz és nézel meggondolom magam.* - Tudom és én se téged.*Suttogom, majd lemászok rólad és odaadom a felsőd.* - Jobb lenne, ha a piknikre mennék, hiszen az volt a terv nem de?*Mosolygok rád. Ebből is látszott, hogy más vagy nekem, hiszen most még le is álltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 22:13 | Üzenet # 358 |
 Yaoista
| *Nem akartam, hogy rosszul süljön el ez az egész. Annál jóval fontosabb voltál már nekem. Ahogy elengedsz és visszaadod a fölsőm, elvettem és belebújtam. Lehajtom a fejem és csak bólintottam. Nem tudtam még is, mit mondhatnék neked. Pár percig csak ott némán ültem, majd halkan megszólaltam.* - Annyira sajnálom... *Suttogtam halkan. Azt hittem, hogy olyan dolgot tettem még is, amivel megbántottalak teljesen.* - Tudod... sosem hittem volna, hogy valaha is ilyen helyzetbe csöppenek. *Igazából boldog voltam, mikor veled voltam. Olyan jól éreztem magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 22:27 | Üzenet # 359 |
 Yaoista
| - Mit? Hiszen nem tettél semmit.*Mosolygok.* .- Tudod én se.*Mosolygok, majd adok egy puszit a homlokodra.* - Nekem kéne bocsánatot kérnem amiért folyton csak letepertelek, de egyszerűen nem bírok neked ellenállni ez a igazság.*Mosolyodom el.* - Viszont szeretnék továbbra is jóban lenni veled és nem elcseszni a dolgokat, hiszen azért nem csak a tanítványom vagy annál több.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 22:33 | Üzenet # 360 |
 Yaoista
| - Hát hogy ilyen helyzetbe hoztalak... meg nem is tudom. *Igazából lassan én se tudtam. A puszidon kicsit elmosolyodtam.* - Tudod... ha annyira nem akarnám, megvernélek... *Mosolyodtam el még inkább, hamar fel tudtál vidítani, az előbbi letörtségemnek már nyoma sem volt.* - Igen... én se szeretném elrontani.... *Felálltam és odalépve hozzád az arcodra simítottam a másik oldalra pedig adtam egy puszit.* - Menjünk... *Suttogtam. Az értékrendem erősen kezdett felborulni.* - Te nagyon kedves fickó vagy egyébként... *mondom őszintén már kint a konyhába, ahol fogom a kaját a kezembe.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 23:09 | Üzenet # 361 |
 Yaoista
| - Bolond vagy.*Nevetek fel.* - Azt mondod? Én meg ha annyira akartam volna már rég megdugtalak volna*Vigyorgok, de komolyan gondolom.* . Megbeszélve.*Bólintok örültem, hogy mosolyogsz.* - Oké menjünk.*Bólintok, tőled még a puszi is édes volt, másnak nem is engedem csak családnak.* - De kérlek ezt tartsd titokban oké?*Kuncogok.* - Mond csak nálad van jogsi? Mert akkor vezethetsz ha szeretnél.*Mosolygok rád és persze kocsim is egyedi volt vagyis mindegyik.* - Választhatsz is.*Mondom lazán.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 23:20 | Üzenet # 362 |
 Yaoista
| - Abban azért nem vagyok biztos. *Kuncogtam, bár valószínű meg tudtál volna győzni és nagyon meg se kellett volna magad erőltetni. Teljesen jó kedvem lett és elnevettem magam.* - Rendben, megígérem, nem mondom senkinek. *Kuncogtam. Megértettem, hogy ez miért is titok, de azért ez aranyos volt valahol.* - Igen, nálam, mindig nálam van. *Mondom kedvesen és ahogy közlöd, hogy miért is, meglepődök.* - Tényleg? *Mindig ki akartam próbálni milyen egy ilyen kocsit vezetni.* - Menjünk ezzel... *Mentem oda az egyik sportkocsihoz, ami hát nagyon faszásan nézett ki xD.* - Ahh... most olyan felszínesnek érzem magam. *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 23:35 | Üzenet # 363 |
 Yaoista
| - Szerintem ezt ne teszteljük le most.*Teszem azért hozzá, mert persze nem mondtam le rólad.xd* - Még ha meg is teszed akkor is mindent tagadok.*Nevetek fel, bár munkába se vagyok paraszt de így kvesen látnak mint te.* - Megmondtam, hogy fogsz vezetni nem?*Kuncogok, majd lemegyünk kocsikhoz, már csomagokkal, amibe tettünk üdítőt is.* - Oké akkor ezzel megyünk.*Bólintok.* - Nem vagy az, hiszen én ajánlottam fel és hülye lennél nemet mondani nem? Helyedbe én is így tennék.*Mosolygok, majd odaadom kulcsot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 23:49 | Üzenet # 364 |
 Yaoista
| *A tesztelésre inkább nem mondtam semmi, mert én se voltam biztos a kijelentésemben, bár valószínű nem feküdtem le volna veled. Nagyon jól éreztem magam és teljesen elvetted az eszem, de nem voltam beléd szerelmes még.* - Persze, csak nem számítottam rá. *Kuncogtam. Ahogy mndod, hogy nem vagyok felszínes, végül is igazad van.* - Van benne valami... *Elvettem a kulcsot, majd szépen bepakoltunk és beszálltunk. Kicsit még izgatott is voltam. Beindítottam és elmosolyodtam.* - Mint egy kiscica. *Kuncogtam el magam, nagyon tetszett. Szépen kihajtottam a garázsból.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.10, 23:59 | Üzenet # 365 |
 Yaoista
| *Olyan édes voltál.*- Jó vezetni mi? *Mosolygok.* - Akkor mondjam, merre menj vagy te szeretnéd kiválasztani? *Kérdezlek, közben felveszem napszemcsim. Teljesen nyugodt voltam és jó kedvű, hála neked.*
Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2013.07.12, 19:17 |
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.07.12, 05:08 | Üzenet # 366 |
 Yaoista
| - Nagyon... *Vigyorogtam, mint egy hülye gyerek. Alapból szerettem vezetni, na még ilyen szépséget.* - Nem, mond csak... te leszel az élő GPS-em. *Kuncogtam aranyosan.* - Kíváncsi vagyok, hogy hova viszel. *Vallom be őszintén. Nagyon érdekelt a hely, mert biztos voltam benne, hogy szép, de valahogy mégis kicsit különleges lesz. Örültem annak is, hogy már jobb kedved lett és nem aggódsz annyira. Az útmutatásoddal elég hamar eljutottunk a parkba. Amikor megtaláltam a legtökéletesebb parkolóhelyet szépen be is álltam, majd leállítottam a motort.* - Ez nagyon jó. *Mosolyogtam.* - Megérkeztünk. *Nyugtázom még pluszba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.07.12, 19:23 | Üzenet # 367 |
 Yaoista
| - Hamarosan megtudod.*Mosolygok, majd végig mondom az utat.* - Akkor jó.*Mosolygok, majd kiszállunk és kivesszük a csomagokat.* - Gyere még kicsit sétálni kell.*Mosolygok.* - Itt egy fotózás volt, akkor fedeztem fel ezt a helyszínt és azóta többször voltam.*Mesélek, majd nem sokára egy gyönyörű tisztáshoz érkezünk.* - Hogy tetszik? Olyan, mintha egy elvarázsolt helyén lennék nem?*Kérdezlek mosolyogva és lepakolok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.07.12, 19:32 | Üzenet # 368 |
 Yaoista
| *Én is magamhoz vettem pár csomagot kiszállás után.* - Rendben. *Követtelek és érdeklődve hallgattalak. Mikor megérkezünk, hát az állam a földön landol, nagyon szép volt minden.* - Nagyon szép... és igen, olyan... *Mosolyogtam egyre jobban.* - Már csak az egyszarvúak hiányoznak. *Nevettem le magam, miközben lepakoltam a cuccokat. Kiveszem a plédet, amit hoztunk és szépen leterítem a fűre. Teljesen elvarázsolódva nézelődtem.* - Sosem jártam még ilyen helyen.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.07.12, 19:42 | Üzenet # 369 |
 Yaoista
| - A fotózáson volt.*Kuncogok.* - Én találtam ezt a helyet, igazából a legtöbb fotózás helyszínét én magam kutatom fel és találom ki.*Mosolygok, majd amikor már pléd a földön van elterülök.* - Sok szép helyen fogsz járni még.*Pillantok rád.* - Nem is tudom mikor csináltam ilyet, hogy csak így fekszek és élvezem a pihenést. Szinte el is felejtettem milyen érzés, de igazán kellemes, főleg, ha ilyen remek társaságom van.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.07.12, 20:01 | Üzenet # 370 |
 Yaoista
| /Elnevettem magam ezen a fotózáson.* - Azt hiszem... nem véletlenül vagy a legjobb. *Mosolyodtam el, főleg azon, ahogy kiterülsz. Én is követtem példád és elterülve lehunytam a szemem.* - Kíváncsian várom. *Kuncogtam.* - Csak tudod... az utóbbi időben már csak annyiból állt az életem, hogy vagy dolgoztam, vagy otthon voltam és valahogy olyan szomorú, hogy itt egy ilyen hely, és még csak a létezéséről se tudtam. *Magyarázom neked.* - Hát akkor pont itt az ideje. *A társaságra csak még inkább elmosolyodtam.* - Olyan kellemesen süt a nap... *Élveztem, ahogy melengetnek a napsugarak.* - Azt hiszem, ez egy nagyon jó ötlet volt...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.07.12, 20:11 | Üzenet # 371 |
 Yaoista
| - Ohh köszönöm.*Mosolygok, valahogy sokkal jobban esett a te szádból hallani.* - Megértelek, de ez változni fog és van időt mindent bepótolni.*Mosolygok rád.* - Ma belefér.*Kuncogok.* - Igen tényleg az.*Bólintok majd feléd fordulok.* - Nekem mindig jó ötleteim vannak, ezt jegyezd meg.*Vigyorgok, majd az arcodra simítok.* - Akkor jól érzed magad?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.07.12, 20:26 | Üzenet # 372 |
 Yaoista
| - Igaz. *Értettem egyet és elmosolyodtam, majd az ötletes megjegyzésedre én is feléd fordulok.* - Nana!! Ez az én ötletem volt, te csak a helyszínt biztosítottad. *Kuncogtam aranyosan, de tényleg így volt. Na jó, volt bennem egy kis kötekedés is, de tényleg az én ötletem volt. Kicsit szégyenlősen pillantottam rád, ahogy az arcomra simítottál.* - Igen... *Mosolyogtam és kicsit bátortalanul ugyan, de az arcomon lévő kezed megfogtam.* - Nagyon jól érzem magam veled.
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.07.12, 20:34 | Üzenet # 373 |
 Yaoista
| - Akkor nekünk vannak a legjobb ötleteink így jobb?*Kérdezem mosolyogva.* - Akkor jó, mert én is.*Mosolygok, majd megfogom kezed és egy csókot adok rá. Visszafekszek a hátamra és téged is húzlak, hogy a mellkasomra feküdjél.* - Valahogy úgy érzem ezután a nap után is tele leszek ihlettel.*Mosolygok.* - Amúgy, ha neked is van ötleted nyugodtan mond, minden ötletet szívesen meghallgatok.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.07.12, 21:32 | Üzenet # 374 |
 Yaoista
| - Hát, közelít, de még nem az igazi. *Közöltem pimaszul mosolyogva és elkuncogtam magam. Jó érzés volt, hogy te is jól érzed magad velem. A kézcsókra kicsit elpirultam, de úgy helyezkedtem, ahogy szeretted volna. A fejem a mellkasodra tettem és átkaroltalak.* - Az jó... *Mosolyogtam és kicsit jobban odabújtam hozzád. Tényleg olyan volt, mintha egy randin lennénk, de persze ez nem volt az.* - Rendben, ha lesz valami, rögtön mondom. *Mondom halkan.* - El tudnék így aludni... *Kuncogtam, persze eszemben sem volt, de nagyon kényelmes volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.07.12, 21:51 | Üzenet # 375 |
 Yaoista
| - Kis pimasz, de ezzel magad is szidod.*Kuncogok.* - Nagyon helyes.*Mosolygok és cirógatlak közben.* - Meg se lep kis álomszuszék de, ha jól esik nyugodtan aludjál engem nem zavar.*Mosolygok és kapsz egy puszit is. Furcsa volt így lenni, de annál jobb.* - Máskor is eljössz ide velem?
|
|
| |