2025.07.22, Kedd, 06:04
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.12, 22:14 | Üzenet # 376
Yaoista
- Nem, nem szidom. Éppen azt szerettem volna kihozni, hogy az én ötleteim remekek. *Kuncogtam. Nagyon jól esett a cirógatásod, halkan fel is sóhajtottam rá, annyira.* - Nem, majd lehet később, de most nem... most így jó. *Mosolyodtam, főleg a puszin. Nekem is furcsa volt, de még is, olyan jó. Furcsa, hogy én bújtam és élveztem. Kérdéseden meglepődök és nem tudom, hirtelen, hogy mit mondjak. Nem akartam neked hazudni, de én magam sem tudtam.* - Nem tudom... *Mondom őszintén, hiszen sok függött attól, hogy mi hogy alakul. Kicsit feltápászkodtam rólad, hogy a szemedbe tudjak nézni.* - De azt megígérem, hogy te vagy az egyetlen, akivel ide jövök. *Mondom komolyan és végigsimítok az arcodon, majd visszabújok. Bár nem tudtam, hogy ennek ellenére nem baj-e.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.12, 22:26 | Üzenet # 377
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Nos azért annyira nem vagyok rossz elnézve mennyit keresek és hol tartok.*Vigyorgok, engem se kellett félteni azért.* - Értem, majd minden kiderül.*Suttogom, örültem, hogy őszinte vagy.* - Nagyon édes vagy, ezt jó hallani bár nem titkos hely ez.*Mondom, de mondjuk nem örültem volna, ha mással jössz, aki nem barát. Persze nem zavart, hogy visszafeküdtél, sőt pont erre vártam.* - Azért majd annyit ne egyél csak, hogy tudjál majd a vacsiból is enni.*Suttogom.* - Megkóstolod más főztjéből nem is akarsz majd enni.*Nevetek fel.*

Az üzenetet módosította: Mio - Péntek, 2013.07.12, 22:27

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.12, 22:44 | Üzenet # 378
Yaoista
- Ajjj... nehgy beismerd. *Nevettem el magam, persze ez csak viccelődés volt. Kicsit bántam, hogy nem tudtam neked csak úgy igen mondani, na meg hogy legyünk itt minden hétvégén meg minden, pedig ez lett volna a legjobb.* - Tudom, de... akkor úgy mondom, hogy én nem szeretnék ide mással jönni. *Mosolyodtam el.* - Mert... ha nem lenne több ilyen... *Tudtam, hogy igazából ez rajtam múlik.* - Akkor nem szeretném, hogy valaki ezt a pár percet bemocskolja... Tudom, hülyén hangzik. *Nevettem el magam, de igazából komolyan gondoltam. Ezt most megakartam tartani magamnak, mindent.* - Oké... *Mosolyogtam, majd elnevettem magam.* - Te jársz rosszul, mert akkor mindig főznöd kell nekem. *Kuncogtam.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.12, 22:53 | Üzenet # 379
Yaoista
- Mégis mit?*Vigyorgok rád.*  - Igen értelek.*Bólintok. Bár rossz volt, hogy lehet nem jössz többet, de az jó, hogy mással se, bár igen kiakasztó volt tényleg, hogy én ilyeneken elmélkedek.* - Nem is bánnám azt, bár tény lehet nem lenne rá időm mindig, sőt biztos nem lenne, de feltalálnám magamat valahogyan.*Nevetek fel, na ilyet se mondok másoknak.* - Olyan kellemes itt.*Hunyom le a szemem, persze nem akarok aludni. Arcomon még mindig ott van a mosoly, amit neked köszönhető.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.12, 23:09 | Üzenet # 380
Yaoista
- Az, hogy ez az én fantasztikus ötletem volt. *Kuncogtam. Elmosolyodtam azon, hogy értesz, mert örültem neki.* - Ez jól hangzik, csak majd szavadon ne fogjalak. *Kuncogtam aranyosan. Ezt annyira jó volt hallani.* - Igen, nekem is tetszik... *Sóhajtok egy nagyot. Arcodra pillantok és látom, hogy mosolyogsz és nem tudom, miért de ez engem is erre késztetett, ráadásul boldog voltam tőle valamiért. Annyira fura érzés volt, ugyans az volt bennem, hogy meg akarom állítani az időt és nem menni sehová, hanem minden maradjon így. De hát ez csupáncsak egy nagyon szép álom volt.* - Ha éhes leszel, szólj... *Mondtam halkan.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.12, 23:18 | Üzenet # 381
Yaoista
- Legyen élvezd ki a gyereknapot.*Vigyorgok.* - Fogj csak mondom majd megoldom.*Kuncogok.*- Akkor jó.*Bólintok, majd ahogy folytatod elvigyorodom, de még mindig nem nyitom ki szemem, de cirógatlak tovább.*- Ha én téged szeretnélek megkóstolni, azt szabad?*Kérdezem kíváncsian.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.12, 23:30 | Üzenet # 382
Yaoista
- Ki is élvezem. *Nevettem el magam.* - Rendben, te mondtad. *Mosolygok és élvezem a cirógatást. Kérdésedre elvörösödtem, igazából nem tudtam mire gondoltál pontosan, mert hát ott tartottam, hogy a csókjaid ellen már semmi kifogásom nem volt igazából, csak magamnak gyártottam, hogy valahogy elfogadhatóvá tegyem. Feltápászkodtam rólad és eltakartam az arcom, majd rád pillantottam. Nem tudtam volna azt mondani, hogy igen, de a szememben benne volt minden. Azaz, hogy naná.* - Én... ilyenekre nem tudok neked válaszolni... *Közöltem végül, de a szemem nem ezt súgták, sőt olyan volt, mintha én akartalak volna csábítani.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.12, 23:42 | Üzenet # 383
Yaoista
- Sejtettem.*Vigyorgok. Érzem, ahogyan megmozdulsz így aztán kinyitom a szemem.* - Nem is kell, a tested ismét elárult.*Suttogom, majd a következő pillanatban magam alá nyomlak.* - Olyan édes vagy, hogy bűnbe viszel. Próbáltam jó fiú lenne, de neked kellett így nézni.*Suttogom a következő pillanatban már meg is csókollak igen csak szenvedélyesen.* - Nem is tudod milyen vonzerőd van.*Suttogom az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.07.12, 23:51 | Üzenet # 384
Yaoista
- Mi? *Nézek értetlenül és igen csak meglepődök, ahogy egy pillanattal később már alattad vagyok.* - Én nem... *Motyognám ellenkezően, de akkor befogod a számat egy csókkal, aminek hát most se tudtam ellenállni.* - Mert nincs is... *Suttogom én is, de azért csókoltalak. Kezdtem egyre jobban megszeretni a csókjaid. Teljesen más érzés volt veled, mint Ayaseval, vagy bárki mással. Soha nem élveztem ennyire egy csókot.* - Nem játszol tisztességesen... de talán nem is baj... *Mosolyodtam kicsit el és átöleltelek. Egyre jobban elengedtem magam.*

MioDátum: Péntek, 2013.07.12, 23:58 | Üzenet # 385
Yaoista
- Nem ismered a testedet.*Suttogom. Jó, hogy már csak szavakkal tiltakozol úgymond, de a csókom máris viszonozod.* - Vannak dolgok, amiben egyszerűen nem lehet, de ugye te ezt élvezed is szóval nem akarok csalódást okozni.*Vigyorgok, majd a nyakad kezdem el csókolni.* - Csak, hogy több helyen is megkóstoljalak.*Vigyorgok a felsőd alá is besimítok.* - Nyugi nem szoktak erre járni.*Jegyzem meg. Legszívesebben meg jelöltelek volna, de tudtam nem szabad.Xd*

szela00Dátum: Szombat, 2013.07.13, 00:21 | Üzenet # 386
Yaoista
- De... *Ellenkezek kicsit, mert szerintem ismertem, az megint más, hogy te milyen hatással vagy rám nézve.* - Ki mondta, hogy élvezem!? *Akadok ki, rákvörösen, persze abba bele se gondoltam, hogy ezzel pont, hogy beismerem az igazad. A nyakamra halkan felnyögök, de inkább megint beharapom az alsó ajkam, nem akarok ilyen hangokat kiadni, mert nagyon zavarba hoz.* - Persze és mindjárt itt terem hat kutya meg két család... *Morgom édesen, bár nem úgy festettem, mint akit ez zavarna. Én is besimítottam a fölsőd alá és hátad kezdtem cirógatni. Ugyan sosem láttam valami szexinek a férfi testet, de veled más volt a helyzet.*

MioDátum: Szombat, 2013.07.13, 13:46 | Üzenet # 387
Yaoista
- Te magad.*Kuncogok.* - Enged csak ki hangod.*Suttogom kéjesen a füledbe.* - Akkor tovább mennek vagy moziznak egyet.*Vigyorgok, majd lekapom a felsőmet.* - Így egyszerűbb.*Kacsintok rád, majd a te felsőd is leveszem.* - Mit szeretnél mit tegyek??*Nyalok füledbe.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.07.13, 14:12 | Üzenet # 388
Yaoista
- Én nem mondtam... *Közlöm veled makacsul.* - Nem, mert... kínos. *Remegek meg kicsit a hangodra.* - Nem vagy vicces, remélem tudod. *Motyogom, majd csak lesek, ahogy lekapod a fölsőd. Csak elmosolyodtam kijelentésedre és hagytam, hogy rólam is levedd a fölsőm.* - Mi az, hogy mit szeretnék? Én nem szeretnék semmit... *Mondom halkan és ami a legmeglepőbb volt, hogy tényleg így éreztem. A csókod és hogy hozzád érhetek... nekem ennyi elég volt.* - Én ezt is élvezem... *Magyarázom meg kissé elpirultan.* - Miért akarod, hogy ilyeneket mondjak? Fene beléd... *Morogtam kicsit, de ahogy találkozott a tekintetünk, már el is felejtettem morogni xD.*

MioDátum: Szombat, 2013.07.13, 14:26 | Üzenet # 389
Yaoista
- Pedig de na meg tested tudod mindig elárul.*Vigyorgok még jobban.*  - Szerintem nem az.*Mosolygok, majd felnevetek.* - Nem is viccnek szántam.*Kuncogok:D* - Semmit?*Vonom fel a szemöldököm.* - Édes vagy de gondoltam szeretnéd ha máshol is csókolnálak.*Vigyorgok.* - Azért mert kényeztetni szeretnélek na meg imádlak zavarba hozni.*Mosolygok, majd amikor összetalákozik tekintetünk megcsókollak ismét sokkal hevesebben elkezdem kicsatolni az övedxd*

szela00Dátum: Szombat, 2013.07.13, 14:45 | Üzenet # 390
Yaoista
*Már nem is reagáltam arra, hogy a testem elárul, mert hát így volt, hova szépítsem? :D* - Az te vagy... *Mondom és elkuncogtam magam.* - Hát pedig jobban tetted volna, ha viccelsz... *Jegyzem meg azért, hogy piszkálódjak kicsit. Nem mondok semmit, erre a mit szeretnék és mit nem dologra, mert szerettem volna én sok mindent :D.* - Nem tetszik ez a hobbid... *Jegyzem meg aranyosan, nem szerettem zavarban lenni. Csókod hevesen viszonozom, meglepően nagy odaadással. Kicsit meglepődtem, ahogy megérzem, merre is járkál a kezed és ugyan odanyúltam, hogy ne, elég gyér ellenkezés volt és végül sikerrel jártál és feladtam. Nem ellenkeztem és elkezdtem a hátad simogatni, teljesen kész voltam. Olyan voltál nekem, mint valami drog. :D*

MioDátum: Szombat, 2013.07.13, 15:46 | Üzenet # 391
Yaoista
*Én csak vigyorgok de nem mondok többet nincs kedvem nekem most szócsatázni van jobb dolgom is.xd Nem nagyon érdekelt a marha nagy tiltakozásod, ami nem is volt az és az is hamar elmúlt. Lehúzom nacid majd az alsód is.* - Most már nem bírom visszafogni magam, de nyugi nem teszek semmi olyat, csak magamon is könnyítek.*Magyarázok, majd előveszem a saját farkam kicsit letolom nacimat.* - Eddig kibírtam valahogy, hogy ne legyek kemény, de eddig tartott.*Suttogom már kemény voltam. Összefogom farkainkat és simizni kezdem közben igen vadul megcsókollak. Kéjes arcom igen csak szexin mutat.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.07.13, 16:06 | Üzenet # 392
Yaoista
*Minden csókod viszonozok és mikor lekerül rólam a naci, azért elvörösödtem. Még mindig nem szoktam meg a helyzete, bár erre esély sincs, hogy megszokjam. Mikor meghallom amit mondasz, kissé azért bepánikolok, de azért annyira nem, mert bíztam benned. Ahogy előveszed farkad, még inkább elvörösödök. Nagyon fel se fogom, amit mondasz, bele se gondoltam, hogy neked izgató lehet ez. Felnyögtem egy aprót, ahogy megéreztem a farkad és a kezed, valahogy nagyon fura helyzet volt.Alig győzöm viszonozni a csókod és ház az arcod látványa se volt semmi. Egyre jobban odavoltam, majd lassan közénk simítok, és én is simogatni kezdem farkunkat, bár elég bátortalanul, mert hát nincs tapasztalatom pasikkal, de nem éreztem fairnek, hogy te csinálsz mindent, na meg majd úgy is rádfogom xD. Halkan nyögdécseltem a csókunkba és felvéve a te ütemed egyre bátrabb lettem.*

MioDátum: Szombat, 2013.07.13, 16:24 | Üzenet # 393
Yaoista
*Amikor megérzem a kezed jobban felnyögök.* - Ahhh Masato*Totál meg vagyok lepődve és még a simogatásod is abbahagyom, de azért pár pillanat alatt észbe kapok.* - Így sokkal jobb*Nyögöm csak te farkad vagy éppen golyóid simogatom, majd hirtelen felülök és az ölembe húzlak. Az egyik kezemmel tovább simogatlak, a másikkal a feneked markolászom, ott csókollak ahol csak érlak*- Basszus.... nagyon beindítottál te démon*Nyögöm egyre keményebb vagyok.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.07.13, 17:17 | Üzenet # 394
Yaoista
*Olyan fura volt a te nyögéseid hallani, végre nem akadtam ki annyira a saját hangomra.* - Ahhh.. tényleg? *Egyre kéjesebb lesz hangom, simogatásodra, hát velem ellentétben te nagyon is értetted a dolgod, meg tudtad mit csinálsz. Kérdően és aláltan nézek rád, ahogy hirtelen felülsz, nem számítottam rá. Átöleltem a nyakad, ahogy az öledbe húztál és felnyögtem a tovább simogatásokra. Én is tovább simogattalak, közben igen csak élvezetes hangokat kiadva magamból.* - Akkor.... ígyh... jóh? *Kérdezem tőled két csók között, szerettem volna, ha te is élvezed.*

MioDátum: Szombat, 2013.07.13, 17:22 | Üzenet # 395
Yaoista
- Igen tényleg.*Bólintok.* - Igen nagyon jó vagy..... érzed hogy milyen kemény vagyok nem de??*Vigyorgok, majd a bejáratodon simítok végig*- Ahhh nem teszek be semmit.*Mondom komolyan csak simogatom miközben farkad egyre hevesebben izgatom és forró csókot váltok veled.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.07.13, 19:23 | Üzenet # 396
Yaoista
- Igen, csak... ahhh... *Nyögök föl, biztos akartam lenni benne, hogy élvezed. Viszont mikor megérzem az ujjad ott, ahol nem kéne, nem kicsit megijedek.* - Tényleg ne... *Mondom kicsit kétségbeesve. Nem voltam én hozzászokva, hogy ott fogdossanak. Viszont a farkam izgatása az nagyon tetszett, talán jobban is, mint kellett volna. az én kezem is gyorsult tagodon csókolózás közben, teljesen elvetted az eszem. Nem is értem, hogy engedhettem, hogy ezt tedd vele.* - Lee... ahhh... jó... *Nyögöm füledbe. Fura az volt, hogy azt is élveztem, ahogy a fenekemnél matatsz.*

MioDátum: Szombat, 2013.07.13, 20:24 | Üzenet # 397
Yaoista
- Nem teszem.*Mosolygok. Amikor mondod, hogy jó csak hevesebb leszek és szinte egyszerre megyünk el.* - Ez jól esett.*Lihegem, majd letörlöm a kezem a sajátom is, majd visszaöltözök és rád is visszaadom, majd utána csak ölellek.* - Annyira jó veled.*Suttogom lágy hangon, tényleg teljesen megzavartál.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.07.13, 20:43 | Üzenet # 398
Yaoista
*Igen nagyot nyögök, mikor elélvezek és elég furin nézek a kezemre, hiszen ez valaki másnak volt a spermája és a tiéd és kész voltam. xD Én nem mondtam semmit, csak vörösödtem. Hagyom, hogy letöröld a kezem, meg segíts felvenni a ruháinkat, majd ahogy magadhoz ölelsz, odabújok.* - Veled is... *Mondtam halkan, de annyira féltem.* - Szinte már túl jó... *Kuncogok, de nem tart sokáig, el se akartam menni innen,.* - Nem akarok visszacsöppeni a valóságba... *Suttogtam halkan inkább magamnak, mint neked.*

MioDátum: Szombat, 2013.07.13, 21:06 | Üzenet # 399
Yaoista
- Igen ezt én is mondhatnám.*Suttogom és hallottam amit mondtál.* - Én se.*Suttogom. Rég éreztem magam ennyire jól, mint veled. Féltem is egyben és tudtam jól, hogy te is, de most nem akartam erre gondolni csak élveztem a pillanatot. Nap további része is nagyon jól telik. Mesélek magamról, ahogyan te is nekem. Eszünk - iszunk, sokat nevettünk és persze csókolózunk és ölelkezünk, de már több nem történik. Már éppen nálunk vagyunk, amikor megszólal a telefonom. Elnézésedet kérem, majd félrevonulok, de nem jó hírekkel térek vissza.* - Bocsáss meg, de el kell mennem. Van egy probléma és kellek. Nagyon sajnálom. El tudlak még vinni magammal és hamar bepótoljuk a vacsit akár holnap oké?*Simítok az arcodra.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.07.13, 22:02 | Üzenet # 400
Yaoista
*Arra, hogy te se, elmosolyodtam. Én is élveztem minden egyes percet, amit veled tölthettem és lehettem. Annyit nevettem, mint már nagyon régen. Teljesen felszabadultam és jól éreztem magam. Valahogy úgy eltelik az egész délután és én nagyon élvezem. Minden vonatkozásában. A csókokat, az öleléseket, mindent. Mikor hozzád értünk, kíváncsian várom, hogy mit is akarsz készíteni. A telefoncsörgésre csak megráztam a fejem, hogy nyugodtan, már el is felejtettem mi hiányzott.* - Vissza a valóságba, igaz? *Mosolyodtam el kicsit szomorkásan.* - Semmi gond és a fuvart megköszönöm, a vacsorát... majd megbeszéljük. *Egyáltalán nem is voltam mérges, hiszen főnök vagy, az ilyen mindig várható. El is vittél hozzánk, majd búcsú előtt, még azért megöleltelek. Fent nálunk égett a villany, tudtam mi vár rám, csak a végét nem tudtam.* - Holnap találkozunk... *Suttogtam és még egy puszit is adtam neked. Amolyan búcsú volt. Felmentem és akkor jött a neheze, Ayase. Beszélgettünk, bocsánatot kért, veszekedtünk is. Minden ment, ami csak belefér, de egy szóval nem említettem, hogy mi történt közöttünk tegnap este meg ma. Az a miénk volt, neki nem volt hozzá köze. Végül kibékültünk, bár nem volt az igazi, de meg akartam próbálni.*

Keresés: