Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.07.13, 22:12 | Üzenet # 401 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Vissza sajnos.*Sóhajtok fel, talán most először nem örültem annak, hogy főnök vagyok.* - Oké.*Bólintok, majd amikor megölelsz én is így teszek.* - Szép álmokat és köszönöm a mai napot.*Mosolygok, majd megyek is dolgozni. Igen későn érek haza, majd lefürödve eldőlök és amikor elalszok te vagy az utolsó gondolatom. Másnap már öltönybe bújok és munkába megyek, de útközben még megállok a helyi pékségnél, ahol veszek minden félét, majd úgy megyek tovább be. Amikor később te is megérkezel én már nagyban dolgozok, miközben kávézok és cigizek.* - Jó reggelt Masato.*Mosolygok.* - Egy kis engesztelés a tegnap miatt.*Sétálok oda majd odaadom sütiket, amibe volt édes meg sós is, majd adok egy puszit az arcodra.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.07.13, 22:27 | Üzenet # 402 |
 Yaoista
| *Nem sokkal utánad érkezek meg. Kicsit meglepődtem, hogy már ennyire elmélyültél a munkába.* - Neked is. *Mosolyodtam el én is kicsit. Nem kicsit lepődök meg a péksütiken, de elfogadom, viszont a puszira kicsit elhúzódtam, nem úgy reagáltam, mint szoktam.* - Köszönöm... *Mondom halkan.* - Mi a terv mára? *Kérdezem meg, de tartottam a távolságot. Tényleg meg akartam próbálni, de ahhoz távolság kellett tőled, mert már egy érintésedtől elvesztem az eszem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.07.13, 22:35 | Üzenet # 403 |
 Yaoista
| - Haragszol ugye? Tényleg végszükség miatt mentem be.*Szabadkozom ami teljesen meglepő volt, hiszen nem vagy párom.* - Ma már tényleg neki kezdünk a tanításnak, majd azért leszel ma egyedül is, addig gyakorolsz meg nézel képeket, könyveket és így tovább.*Mondom majd elnyomom cigit.*- Otthon mi helyzet?*Érdeklődöm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.07.13, 22:42 | Üzenet # 404 |
 Yaoista
| - Nem haragszom Lee. Tegnap is megmondtam, hogy nem haragszok. *Mondom komolyan, eszembe se jutott, hogy erre fogsz gondolni.* - Megértem, hidd el. *Mondom kedvesen, majd hallgatom a tervet és végül bólintok.* - Jól hangzik. *Kérdésedre nem tudtam, hogy mit feleljek. Nem akartam hazudni, de megbántani se. Meg persze kicsit önző is voltam, de azt most félre raktam. Megérdemlem, ha megutálsz, hiszem most kicsit se éreztem magam jobbnak, mint az a srác.* - Kibékültünk... valamennyire. Nem tudom mi lesz, de megpróbáljuk még egyszer. *Mondom őszintén. Egyenlőre legyőztem a szívem a józan eszem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.07.13, 22:48 | Üzenet # 405 |
 Yaoista
| - Akkor jó, megnyugodtam. Igaz te nem is vagy az a fajta.*Mosolygok, bólintok, majd várok a válaszodra, de amikor beközlöd a dolgokat igen csak szarul esik, de magam se tudom, hogy miért, hiszen nem ígértünk a másiknak semmit. Neked menyasszonyod van, én pedig kerülöm a kapcsolatokat teljesen normális a lépésed, de akkor mégis miért esik ilyen szarul? Miért volt a tegnapi nap és az előtte lévő este olyan csodás??* - Értem.*Biccentek, majd visszaülök a gép elé.* - A mai vacsora nem lesz jó, sok dolgom van.*Mondom.* - Amik előtted vannak akták azokat nézd, vannak benne képek. Mond el mit látsz rajtuk, hogy készültek, milyen beállítás stb.*Sorolom fel de nem nézzek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.07.13, 23:25 | Üzenet # 406 |
 Yaoista
| *Csak csöndben maradtam utána és én se néztem rád, nem tudtam. szörnyen éreztem magam. Úgy, mint aki elhúzta a másik előtt a mézesmadzagot, amiről csöpögött a méz, aztán pedig... hoppon marad. Nem volt egyszerű nekem se, mert a szívem teljesen mást kiabált, de gondoltam én, hogy csak azért, mert még friss és majd idővel elhalványul, majd elmúlik ez az egész.* - Értem... *Tudtam, miért mondod, ezért meg sem kérdeztem, hogy mikor lenne jó máskor. Az aktákra pillantva elvettem a legfelsőt és nézegetni kezdtem, de nem szólaltam meg pár percig.* - Ha nem akarsz... nem kell tanítanod. *Nem akartam terhet jelenteni neked. Nem akartam, hogy azt hidd, kihasznállak csak, vagy ami volt, az semmit se jelentett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.07.13, 23:52 | Üzenet # 407 |
 Yaoista
| - Miért ne akarnálak? Nem értem, hogy jött ez ide.*Mondom, majd rád pillantok.* - Figyelj történtek dolgok köztünk tény és való és nagyon jó volt, sőt annál is jobb, de hoztál egy döntést és azt hiszem így a helyes. Én külön tudom választani a dolgokat, azt meg mondtam, hogy ha két hét után én igent mondok, te nem léphetsz ki nem de?*Kérdezlek mosolyogva de ez nem volt az igazi. Tényleg nem fordult meg a fejembe, hogy visszalépek, de az is hazugság lett volna, ha azt mondom tökre jól vagyok.* - Nyugi nem gondolok rosszat rólad.*Mondom komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 00:01 | Üzenet # 408 |
 Yaoista
| - Csak nem akarok a terhedre lenni. *Mondom őszintén. Szégyelltem magam az egész miatt. Csöndesen hallgattalak és nem tudtam eldönteni, hogy most örüljek vagy szomorú legyek azért, hogy azt gondolod, így a helyes. * - Igaz. *Bólintok, majd kicsit én is elmosolyodtam, de részemről se volt az igazi teljesen. Még mindig csatáztak bennem a dolgok.* - Oké- *Azért ez megnyugtatott rendesen, majd inkább a dolgomra figyeltem és elkezdtem mondani, hogy melyik kép milyen. A legtöbbet eltaláltam, de voltak olyan szarvashibáim, hogy csak na. Még gyakorlatlan voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 00:28 | Üzenet # 409 |
 Yaoista
| - Nem vagy.*Mondom. Tovább dolgozok de figyelek rád. Képeket nem kell néznem tudom, hogy jönnek sorba. Amikor végezz az egyik mappával csak kibukik belőlem a kérdés.* - Mit jelentet neked a tegnap?*Kérdezzek râ.*
Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.07.14, 20:15 |
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 00:39 | Üzenet # 410 |
 Yaoista
| *Próbálkozok erősen, de kérdéseden elakadok és rád nézek közvetlenül ma talán először.* - Nem igazán tudom. *Kezdek bele.* - Csak azt tudom, hogy különleges volt és... Tényleg nem akartam, hogy vége legyen. *Mondom komolyan.* - Sokat jelent nekem, de hogy mit, arra nem tudok neked válaszolni. *Kicsit elhallgatok.* - Meg kell még egyszer próbálnom, de nem egyszerű... Az eszem és a szívem két irányba húz. *Vallom be neked.* - És hogy melyik az erősebb, arra csak az idő tud válaszolni. *Mondom halkan.* - És csak, hogy tudd, a szívem húz hozzád... de nem tudom, hogy azért, mert friss... vagy mert őszintén erre vágyom. *Mosolyodtam el.* - Elég önző vagyok azt hiszem... *Az elvárások irányomban nem csökkentek, sőt nőttek, hisz otthagytam az állásom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 20:30 | Üzenet # 411 |
 Yaoista
| *Némán végighallgatlak és erre nem számítottam. Hirtelen meg se tudok szólalni.* - Szerintem nem vagy önző egyáltalán. A többi meg huuu szóval szóhoz se jutok pedig ez nálam ritka.*Mosolyodom el.* - Jó hallani, hogy ilyen sokat jelentet és ekkora hatással volt rád, még ha a menyasszonyoddal is maradtál. Őszintén most még jobban megkavartál.*Vallom be.* - Na de ezt most hagyjuk, inkább dolgozzunk tovább.*Mosolygok de ez már igazi volt, sokkal jobb kedvem lett.* - Megnézed az új kampányunk fotósorozatát?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 20:51 | Üzenet # 412 |
 Yaoista
| *Elmosolyotam rajtad, majd elnevettem magam.* - Úgy látom, értek ahhoz, hogy meglepjelek. *Mosolyogtam, majd csöndben végighallgattalak. Nem mondtam semmit, hiszen te is megkavartál engem, mondhatni a feje tetejére állt az életem, mióta ismerlek. Persze ez várható volt, na de mégsem így számítottam rá.* - Oké. *A mosolyodnak örültem, főleg annak, hogy igazi, így én is elmosolyodtam még jobban.* - Persze! *Vágom rá lelkesen, nagyon kíváncsi voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 21:12 | Üzenet # 413 |
 Yaoista
| - Te nagyon.*Nevetek fel. Odamegyek hozzád eléd teszem a képeket.* - Na mit szólsz?? Tetszik? Tegnap emiatt kellett bejönnöm.*Mondom és úgy állok, hogy a hátad mögött a székeden támaszkodok meg.* - Lesz egy fotózás mindjárt gyere le. Yuki lesz őt már ismered nagyjából.*Suttogom a füledbe. Most, hogy elmondtad a dolgokat, azért hozom a formám.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 21:29 | Üzenet # 414 |
 Yaoista
| *Elkezdem nézegetni, ahogy elém teszed a képeket.* - Igen, nagyon jól néz ki. *Elmélkedve nézegetem, de látszik rajtam, hogy tetszik. Viszont a suttogásra kicsit arrébb húztam a fejem, mert szinte súrolta a lehelleted a fülem és túl közel voltál, miközben én kerülni szerettelek volna.* - Rendben. *Bólintok.* - Yuki.. igen, ő egész kedves. *Aztán eszembe jut ez az egész cicás dolog és csak sóhajtok egy jó nagyot, mert nyugtattam magam, hogy én nem az vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 21:40 | Üzenet # 415 |
 Yaoista
| - Örülök.*Mosolygok.* - Igen az egy kis dög is amúgy.*Nevetek fel, majd a válladra simítok.* - Tudod engem meg se kérdeztél a tegnapról és azért ez nem igazságos.*Suttogom ismét a füledbe.* - Én továbbra is a saját szabályaim szerint játszok.*Csókolok a nyakadba. Nem bírtam neked ellenállni és magam se tudtam, hogy mit akarok, de jelen pillanatban csak te tetted ki a gondolataim.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 21:47 | Üzenet # 416 |
 Yaoista
| - Dög? *Kérdezek vissza, nem értettem, mire mondod. Kicsit megrezzenek, ahogy a vállamra simítasz, nem számítottam rá, és a nyakba csókra se, na meg arra se, amit mondtál.* - Lee... *Nézek rád, majd lassan eltoltalak kicsit talán most először leszámítva az első ijesztő szájrapuszinkat.* - Én komolyan gondoltam... *Nézek rád, de most semmi nevetés vagy mosoly nem volt az arcomon, sőt ellenkezőleg.* - Tudom, hogy ez rohadt nagy kérés és nagyon igazságtalan... *Szégyelltem magam nem kicsit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 21:59 | Üzenet # 417 |
 Yaoista
| - Az, de egy édes dög.*Vigyorgok.* - Tessék?*Kérdezlek, majd csak felsóhajtok.* - Én is. Miért kéne nekem is tartanom magam?*Kérdezlek.* - Mi van akkor ha én tényleg komolyan akarlak és küzdeni akarok érted? Nem tilthatod meg.*Jelentem ki.* - Vagy talán emiatt szemét vagyok és önző?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 22:37 | Üzenet # 418 |
 Yaoista
| *Végképp nem értettelek, meg ami fura volt, féltékeny lettem kicsit. Meglepődtem rajtad, az már biztos. Nem tudtam mást tenni, csak pislogtam rád nagy szemekkel.* - Mert tényleg komolyan akarsz? *Kérdezek vissza hirtelen. Nem tudom miért, de ez nagyon érdekelt, végül elmosolyodtam.* - Nem, nem vagy az... *Mosolyodtam el kicsit lágyan és nem tudtam, hogy mit mondjak neked.* - De én most... nem fogom viszonozni a közeledésed. *Mondom ki végül, bár valahol a szívem mélyén másra se vágytam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 22:50 | Üzenet # 419 |
 Yaoista
| - Meg vagyok zavarodva ezért én magam se tudom a választ biztosra, ezért se hagyhatom annyiban.*Mosolygok.* - Akkor jó, de ha az lennék se számítana*Vigyorgok.* - Nos azt majd meglátjuk.*Simítok az arcodra majd kapsz egy szájra puszit, majd ellépek* - Gyere menjünk.*Kuncogok mintha mi sem történt volna, majd lemegyünk.* - Mindjárt jövök.*Simizem meg buksid és arrébb megyek téged pedig Yuki betámad.*- Szia Masato*Vigyorog rád és méregetni kezd.* - Mi történt köztetek?? Tuti volt valami*Kezd el dörgölőzni, mint egy cica.* - Mesélj.*Vigyorog.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 23:01 | Üzenet # 420 |
 Yaoista
| *A zavarod azt nagyon is megtudtam érteni. A vigyoroddal nem nagyon tudok mit kezdeni.* - Nem fogom. *Közlöm határozottan, így a szájra puszira azonnal reagálva már tolnálak el és dühösen nézek rád.* - Ezt ne. *Megyek ki előtted, de addigra már megnyugodtam, mire a fotózásra értünk.* - Rendben. *De elhúztam a fejem is, tényleg nagyon tartani akartam a távolságot. Mikor Yuki betámad, kicsit meglepődök.* - Szia Yuki. *Köszönök én is, de nem tetszik se a méregetés se a kérdés.* - Nem történt semmi. Megmondtam, hogy nem lesz köztünk semmi. *Közlöm makacsul.* - Nincs mit mesélnem... *Lépek kicsit arrébb, mert zavart, hogy benne van az intim szférámba. Viszont ő volt olyan makacs, hogy nem adta fel, nekem meg elegem lett. Először is ez a mi dolgunk olt és én nem akartam, hogy mindenki rólunk beszéljen.* - Hidd már el.. egy ilyen szemét, önző alakkal... sose éreznék iránta semmit így is nehéz együtt dolgozni vele. *Persze ez egyáltalán nem volt igaz, csak azt akartam, hogy hagyjuk ezt a témát.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 23:09 | Üzenet # 421 |
 Yaoista
| *Pont a legjobbkor érkezem és mindent hallok. Ritka szarul esik és nem tudom hova tenni.* - Yuki kezdődik a fotózás menjél.*Szólalok meg most vett észre ő is engem, hiszen annyira ledöbbentetted és persze ő túlzásnak is tartotta. Csak bólint, majd oda is megy.* - Szóval nehéz velem együtt dolgozni?? Egy ilyen alakkal, mint én?*Kérdezem ridegen kezem ökölbe szorítom.* - Kezdjük munkát.*Mondom. Nem tudtam mit gondoljak, semmit se értettem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 23:15 | Üzenet # 422 |
 Yaoista
| *Nem gondoltam, hogy hallani fogod, így meg is remegek, mikor meghallom hangod. Persze, hogy túloztam, nem akarta, hogy tudja, van valami köztünk, bár én se és te se tudod mi az. De lehet ebben a percben meg is öltem azt a pici valamit.* - Lee... *Kezdeném el mondani, hogy mi is van, de akkor közlöd, hogy munka.* - Értem. *Hallgatok el, gondoltam majd később megmagyarázom neked, ha kettesben leszünk, remélte megérted majd. Mégis egész fotózás alatt tényleg rideg voltam veled, mert nem akartam, hogy mások tudják ezt az egészet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 23:29 | Üzenet # 423 |
 Yaoista
| *Elégé bosszantott a viselkedésed, na nem mintha sokat beszéltél volna elvégre itt a fotós és én beszélek a legtöbbet, de akkor se tetszett, amit csinálsz. Amikor végzünk téged felküldelek az irodába, én meg teszem a dolgokat, amiket kell, majd felmegyek.* - Én most elmegyek egy tárgyalásra, addig te menj le a parkba és fotózz le egy fát.*Nem vicceltem, amikor fűszálról beszéltem.xd Elmondtam mi alapján csináld és mit várok, közben pakolok.* - Kérdés vagy egyéb mondanivaló?*Kérdezlek morogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 23:38 | Üzenet # 424 |
 Yaoista
| *Csöndesen figyeltem végig az egész fotózást. Csak bólintottam az irodára, és felmentem. Leültem az egyik székbe és kíváncsian vártalak vissza. Mikor megjössz és elmondod, hogy mit tegyek, kicsit meglepődtem.* - Rendben. *De eszemben se volt ellenkezni.Csak bólogattam és fejben jegyzeteltem, hogy mit is csináljak. A morgásodnál eszembe se jutott, hogy még rám morogsz, gondoltam baj volt lent, vagy a tárgyalás nem okés, így végül nem mondtam semmit.* - Nincs semmi. *Bár jó lett volna elmondani, hogy mi a helyzet, de nem akartalan tovább idegesíteni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.07.14, 23:53 | Üzenet # 425 |
 Yaoista
| - Nincs?? Valóban??? Mond te szórakozol velem??? Mi a fasz volt lent előbb Yukival?? Miért mondtad azt?? Különben is hogy beszélhetsz így rólam az alkalmazottaim előtt?*Emelem fel a hangom, ez is zavart, de leginkább az amit mondtál, nem tudtam mit is gondolsz most.*
|
|
| |