2025.07.22, Kedd, 00:27
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

MioDátum: Kedd, 2013.07.16, 18:47 | Üzenet # 451
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Meg se lep.*Kuncogok ez rád vallott.* - Szerintem pedig tökre jó reggeli.*Vigyorgok.*- Mindenkinek van rossz oldala, de nem mindegy hogyan nyilvánul meg.*- Rendben, akkor ezt megbeszéltük. Most akkor indulok is. Akkor ismét csináld meg a fotósorozatot adj bele mindent oké?*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.23, 21:27 | Üzenet # 452
Yaoista
*Csak forgattam a szemem arra, hogy jó reggeli. Már, hogy is lehetne az? Bár igazából nem lepődtem meg rajta. Csak kicsit lehajtottam a fejem, még mindig bűntudatom volt a tegnapi miatt, nem akartam neked rosszat.* - Rendben. *Mosolyodtam picit én is el. Sokkal jobb kedvel indultam neki a fotózásnak és ugyan oda mentem ki, mint előtte. Viszont a képek sokkal jobbak lettek, bár így is voltak hibásak, de már sokkal jobbak lettek. Élveztem, hogy fényképezek és teljesen ki is kapcsoltam, el is felejtettem magam körül a világot.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.23, 21:49 | Üzenet # 453
Yaoista
*Elmentem és csak reméltem, hogy jobban fognak sikerülni a képek és minden rendben lesz a nap további részében. Miután végzek visszamegyek és már te is az irodába vagy.* - Szia. Minden rendben ment?*Kérdezlek és lepakolok, majd öntök magamnak egy whiskyt. Látszik kissé feszült vagyok.* - Ettél?*Kérdezek.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.23, 21:58 | Üzenet # 454
Yaoista
*Én éppen már számítógépre töltöttem fel a képeket, mikor megjöttél.* - Szia neked is. Igen, minden. *Mosolyodtam el kicsit, de látom, hogy hót ideg vagy.* - Igen, ettem. *Bólintok és csak nézte, ahogy whiskyzel.* - Megkérdezhetem, mi történt? Feszültnek tűnsz. *Kérdezem érdeklődve, de nem tolakodóan. Gondoltam valami nem ment jól a tárgyaláson, de még se úgy akartam neki kezdeni a dolgoknak.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.23, 22:08 | Üzenet # 455
Yaoista
- Helyes.*Bólintok, majd lehúzom piát és leveszem a zakót.* - Csak volt egy okoskodó kis ribanc, aki már igen csak az agyamra ment, de nem szólhattam be ugye neki semmit, mert az ügyfelem partnere volt. Az emberi ostobaság, nyafogás, hiszti és még sorolhatnám a halálom.*Sóhajtok fel.* - Fő, hogy vége és a szerződés is meg van. Ünneplünk, na nem mintha ez meglepő lenne.*Vigyorgok és mögéd megyek.* - Gyere át este és főzök neked*Támaszkodok meg székeden és a nyakadba csókolok.* - Mit szólsz?

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.23, 22:19 | Üzenet # 456
Yaoista
*Érdeklődve hallgatlak.* - Hát az nem jó, de még jó, hogy van önfegyelmed és némi türelmed. *Teljesen megértettelek, na meg tegnap én is kiborítottalak.* - Szóval, minden, amivel egy nő csak előtud állni. *Mosolyodtam kicsit el és eszembe jut Ayase, hiszen gyakran szokott ő is hisztizni, főleg mostanában. Előtte nem tette.* - Hát igen... nem csalódtam... *Kuncogtam, majd meglepődök rajta, hogy megtámaszkodsz a székemen és a nyakamba csókolsz. Ezen kicsit meg is ugrok és elhúzódom. De ami igazán meglepett, az a meghívás volt.* - Én... nem is tudom... *Habozok. Nem tudtam, hogy mi történhet és ez zavart, de úgy voltam vele, hogyha nem engedlek túl közel, akkor minden rendben lesz.* - Legyen. *Néztem rád és kicsit elmosolyodtam.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.23, 22:29 | Üzenet # 457
Yaoista
- Nagyon sok türelmem van munka téren.*Javítalak ki, hiszen ez tényleg így volt.* - Azt azért nem mondanám, vannak azért értelmesek.*Mosolygok és kitaláltam, hogy kire gondolsz, de ebbe nem megyek bele, valamiért nincs kedvem a nőcskédről beszélni.* biggrin - Azért ennyire ne örülj, hogy meghívtalak magamhoz vacsorára, azok után amit tettél jobban is lelkesedhetnél, de ha ennyire kényszer nem kell jönnöd.*Lépek el tőled, nem tetszett a viselkedésed.*  - Mással is tudok enni.*Jegyzem meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.23, 22:40 | Üzenet # 458
Yaoista
- Igaz, igaz. *Értettem egyet veled.* - A kivétel erősíti a szabályt. *Kuncogtam egy kicsit. Na viszont, ahogy reagáltál erre az egészre, az kicsit rosszul esett. Tudhattad volna, hogy miért haboztam, vagyis habozok veled kettesben lenni. Körülbelül elég rám nézned és az agyam elköltözött vidékre, főleg ha csak ketten voltunk.* - Hát akkor egyél... *Morogtam kicsit, de fél perc se telik el, mire újra megszólaltam.* - Én örülök a meghívásnak, csak... félek veled kettesben lenni. Nem kényszer veled lennem... szeretek veled lenni, azt hiszem ezt már tisztáztuk... *Jegyzem meg halkan, tényleg csak féltem tőled.* - És szeretnék veled vacsorázni... *Kattintgatok tovább, de nem nézek feléd. Zavarban voltam megint.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.23, 22:51 | Üzenet # 459
Yaoista
- Akkor eszek.*Morgok tovább, majd ahogyan kifejted a dolgokat már elmosolyodom.* - Attól még igazán lehetnél velem kedvesebb. Tegnap óta csak rosszat kapom tőled.*Sóhajtok fel bánatosan, de a következő pillanatban ismét a széked két oldalán támaszkodok meg persze veled szembe.* - Szerinted csak ott mászhatok rád?? Itt is kettesbe vagyunk és rajtad kívül más nem merész, hogy csak úgy benyisson engedély nélkül.*Vigyorgok és most Yukit nem számítomXD* - Imádom, hogy ennyire ártatlan tudsz lenni.*Kuncogok, majd a következő pillanatban elkapva az állad lesmárollak.*XD

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.23, 22:57 | Üzenet # 460
Yaoista
- Még nem találtam meg az egyensúlyt... *Mondom őszintén. Nem tudtam, hogyan viselkedjek veled. Ismét meglepődök, ahogy megtámaszkodsz és szavaidon is. Azért reméltem, hogy itt csak nem mászol rám, hiszen ez munkahely.* - De ez akkor is munkahely... *Mentegetőzök rendesen, hogy ne akarj rám ugrani. Megint elvörösödtem szavaidra. Viszont a csók volt az, ami végképp betett, de most tartottam magam és nem viszonoztam, sőt el is toltalak, vagyis próbálkoztam vele, végül elfordítottam az arcom. Nem mondtam semmit, mert felesleges lett volna. Közölted, hogy te a saját szabályaid szerint játszol, de valahol ez dühített is.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.23, 23:07 | Üzenet # 461
Yaoista
- Megtalálod.*Mosolyodom el.* - Basszus felnőtt és ráadásul férfi létedre, hogy ilyen édes vagy, hát mentem kikészülök.*Nevetek fel.* - Amúgy meg tudod én vagyok a főnök, de ha nem az lennék se érdekelne.*Vigyorgok. Kicsit meglep, hogy nem viszonzod és tartod magad, de azért annyira nem is tiltakozol, most olyan vagy,mint amikor elsőre nem engedtél.* - Tényleg imádnivaló vagy és nem bírok neked ellenállni.*Suttogom érzékien és a nyakad kezdem csókolgatni. Megmondtad a dolgokat de én is, az meg, hogy akarod is igazából mindent elmond. Én csak segítek neked dönteni.*XD*- Masato..... akarlak...*Suttogom érzékien*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.23, 23:15 | Üzenet # 462
Yaoista
- Mert ebben mi az édes? *Morgok kicsit, mert nem értelek. Szerintem teljesen normális dolog, hogy nem akarok a munkahelyemen romantikázni.* - Az engem ilyen szempontból nem érdekel... *Közlöm veled. Mert ha főnök vagy, ha nem, ez akkor is munkahely. Csak vörösen és kissé dühösen néztem rá, de nem volt valami meggyőző a dühöm. A nyakam csókolgatására is próbáltam elhúzódni és eltolni.* - Hagyd abba Lee... *Közlöm veled és tényleg próbálkoztam szabadulni. Viszont a végére totál megfagytam. Nem tudtam mit akarsz és ez kiborított.* - De én nem téged... *Közlöm veled.* - Emlékszel a fogadásunkra? Megmondtam, hogy nem fogod megnyerni... *Közlöm és nagy nehezen sikerült eltolni téged körülbelül két centit. Nem állhattam úgy a szüleim elé, hogy meg sem próbálom még egyszer Ayaseval.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.23, 23:23 | Üzenet # 463
Yaoista
- Te magad.*Vigyorgok.* - Tisztáson több esély volt, hogy meglássanak.*Teszem hozzá, olyan hülyeségeken akadtál fent.XD* - Nem hagyom.*Csókolom tovább a nyakad.* - Tudod, hogy a tested elárul.*Nyalok végig a nyakadon, amikor mondod a fogadást abbahagyom és rád pillantok.* - Lehet igazad van. Hiszen azt  mondtad a szíved hozzám húzz szóval amikor lefekszel velem, akkor szerelmes leszel, ha ennyire bele akarsz kötni.*Közlöm veled pofátlanul, majd felrántalak és asztalra rakva eldöntelek és lefogom kezeid a fejed felett erősebben.* - Nincs esélyed ellenem... tudod mit igen aljas vagyok, de hülye lennék, ha csak úgy hagynálak.*Csókollak meg ismét.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.23, 23:35 | Üzenet # 464
Yaoista
*Csak morrantam egyet a tisztásra. Azért se adtam ki hangokat a csókolgatásodra.* - Nem fogok veled lefeküdni... *Közlöm makacsul.* - Mindegy, hogy hova húz a szívem, el fog múlni... el kell múlnia. *Mondom inkább magamnak, mint neked.* - Amúgy is mondtam már, hogy csak szerelemből feküdnék le bárkivel is. *Közlöm veled, bár ezt már mondtam. Nem kisit döbbenek meg, ahogy az asztalodon kötök ki és lefogsz.* - Eressz... *Mondom kissé kétségbeesve.* - Pedig hagyhatnál... hagyj... *Csókod ismét nem viszonozom és elfordítom a fejem, hogy ne tudj megcsókolni és kicsit oldalba is rúglak, na de nem túl erősen, mert bántani nem akarlak.* - Engedj már el!

MioDátum: Kedd, 2013.07.23, 23:46 | Üzenet # 465
Yaoista
- Persze, persze. Ezekkel inkább csak magadat akarod meggyőzni én úgy gondolom.*Vigyorodom el.* - Igen, mert már csak úgy fekszel le bárkivel, így jobb is lesz majd.*Vigyorgok.* - Nem foglak már mondtam, ha azt akarnád jobban tiltakoznál, nem ilyen apró dolgokkal.*Közlöm veled, majd visszafordítom az arcod és ismét megcsókollak.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.24, 00:00 | Üzenet # 466
Yaoista
- Teljesen mindegy, de engedj el... *Nagyon rosszul éreztem magam, kezdtél nagyon megijeszteni.* - Nem lesz semmi jobb! *Ficeregtem egyre jobban, szabadulni akartam. Főleg a kezem, hogy el tudjalak lökni. Ismét nem viszonoztam a csókod, sőt megharaptam a szád.* - Engedj.. *Rángatom a kezem, majd nagy nehezen kiszabadítom és egy igen határozott mozdulattal ellöklek, felülök és felpofozlak.* - Eressz!! *Nem kicsit megijesztettél ezzel most. Nagyon rám hoztad a frászt, jobban, mint legelőször.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.24, 00:18 | Üzenet # 467
Yaoista
*Nem mondok többet. Erősen foglak de azét nem durván. Amikor viszont megütsz az meglep.* - Nem kéne így kiakadni.*Simítok az ütésre.* - Mi ez a nézés? Azt hiszed megerőszakolnálak vagy mi??*Kérdezlek. Nem kértem bocsánatot hiszen nem lenne értelme, mert nem bántam dolgokat.* - Na nincs semmi baj úgyse bántalak ezt tudnod kell.*Mondom komolyan.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.24, 00:35 | Üzenet # 468
Yaoista
- Mi az, hogy nem kéne így kiakadnom!? Szerintem még nem is akadtam ki eléggé! *Vágom hozzád dühösen, de most komolyan dühös voltam.* - Megijesztesz... *Közlöm veled. Nem is kicsit, most nagyon. Az külön rosszul esett, hogy láttam rajtad, eszedbe sincs bocsánatot kérni. Nem mondtam semmit, csak elfordítottam a tekintetem.* - Ki tudja! *Nagyon ki voltam akadva. Persze tudtam, hogy nem bántanál, de nagyon féltem most és nem csak azért, mert így letámadtál, hanem mert csak úgy kalapált a szívem.* - Megkértelek, hogy ne csináld ezt... *Szorítottam az asztal szélét.* - Miért szorítasz ennyire sarokba? *Kérdezem komolyan, de a tekintetem még mindig ijedt volt.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.24, 12:44 | Üzenet # 469
Yaoista
- Szerintem pedig igen.*Sóhajtok fel.* - Az érzéseid ijesztenek meg.*Jegyzem meg nem kötekedés céljából.* - Én tudom és te is, ne legyél barom, ha bántani akartalak volna már rég megtettem volna.*Morgok, azért nem bírtam az ilyen feltételezést még ha kivagy akkor se.* - Én meg megmondtam, hogy nem fogadom el. Én is ki lehetek rád, hogy ezt kérted, te pedig, hogy ezt teszem.*Mondom, majd odamegyek.* - Miért rosszat látod ebben?*Kérdezlek arcodra simítok, majd finoman megölellek.*- Nyugodj meg.*Suttogom de most úgy ölellek, hogy simán eltudsz lépni.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2013.07.24, 13:02

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.24, 12:56 | Üzenet # 470
Yaoista
*Nem tudtam neked mivel visszavágni, mert igazad volt. Tényleg tudtam, hogy nem bántanál sosem, hiszen nem vagy olyan. Meg őszintén szólva, ha annyira dugni akarnál, nem kéne messzire menned, hogy találj valakit. Rád pillantottam arra, hogy nem fogadod el és megint oda lyukadtunk ki, hogy igazad van, ami már kezdett az agyamra menni. Nem tudtam neked hirtelen válaszolni. Nem tudtam mit mondjak, de ahogy magadhoz öleltél, ugyan nem öleltelek át, de az arcom a nyakadhoz fúrtam.* - Mert ez rossz... *Suttogtam halkan.* - Ennek nem szabadna így lennie... Nem szabadna így éreznem egy férfi iránt... *Igazad volt, nem tőled féltem, hanem saját magamtól és az érzéseimtől.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.24, 13:17 | Üzenet # 471
Yaoista
- Miért lenne rossz? Szerinted vagy mások szerint?*Kérdezlek halkan.* - Mégis érzel, megmondtam, hogy sok dologra nincsen válasz.*Suttogom, örültem, hogy nem löksz el de mégis elengedlek és rágyújtok.* - Tudod Masato, ha mégis mások elvárasi szerint élsz és másoknak akarsz megfelelni sose leszel boldog. Nem leszel boldog a magánéletbe, a munkádba és úgy az egész életedbe. Megértem, hogy félsz, de ez nem is olyan rossz fajta félelem nem? Különben meg a félelem arra való, hogy leküzd.*Mosolyodom el.* - Nem mondhatod, hogy én ezt nem értem, mert oké teljesen más a családi hátterünk aláírom, de mégis, ha én is hagytam volna, hogy a félelmeim irányítson akkor nem tartanék itt. Nem igaz?

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.24, 13:44 | Üzenet # 472
Yaoista
- Nem tudom... *Arra neveltek, hogy ez rossz dolog és engem ugyan sosem érdekelt, hogy ki kivel van, most mégis ott vagyok, hogy nem érzem rossznak. Ahogy elengedtél, nem néztem rád, csak lefele és úgy hallgattalak.* - Tudom, de nem akarom elveszíteni a családom... *Mondtam halkan. Így is rettegtem tőle, hogy mit kapok, amiért otthagytam az állásom.* - Nem tudom, milyen fajta, de elég szörnyű... *Végül rád pillantottam.* - Itt nem a félelem leküzdéséról van szó... hanem annak az áráról. *Mosolyodtam el kicsit szomorkásan. Tudtam, hogy nem vagy hülye és megértesz.* - Igaz, de ez más... *Mondom halkan.* - Kellett valaha kockáztatnod az egész életed egy valakiért?  *Kérdezem komolyan.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.24, 13:57 | Üzenet # 473
Yaoista
- Ha emiatt elveszíted a családod, akkor sose voltak igazi család.*Mondom komolyan.* - Ennyire szörnyű?? Értem*Sóhajtok fel.* - Mindenek ára van, de ha te boldogtalan akarsz lenni csak hajrá.*Sóhajtok fel, de annyira bosszantó is voltál egybe.* - Azért nem túlzol?? Komolyan te már itt élet halálról beszélsz.*Akadok ki ez túlzás volt nekem:D* - Mások vagyunk nagyon, nem tudok mit mondani már lassan. Tudod amúgy jobb kockáztatni és megpróbálni, mintsem hogy semmit teszel érte, és akkor azon fogsz tűnődni egész éltedbe, hogy mi lett volna, ha megteszem. Túlságosan függesz a családodtól, a menyasszonyodtól, de mond meg hol saját akaratod? Ideje lenne felnőnöd, mert sose leszel így boldog, soha büdös életbe. Nem bántani akarlak de rossz nézni mit teszel.*Mondom.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.24, 14:13 | Üzenet # 474
Yaoista
- Az ő értékrendjük ezt nem tudja elfogadni... és ezért nem fogom őket hibáztatni. *Mondom komolyan. Nem esett túl jól, amit hozzám vágtál, de nem mondtam semmit.* - Nem élet, halálról beszélek... *Jegyzem meg, majd csöndesen hallgattalak. Rájöttem, hogy teljesen még sem érthettél engem.* - Lee... ez... *Az volt a legnagyobb baj, hogy tudtam, ha összejövök veled, ha belemászok a hálódba, tuti nem szabadulok soha többet.* - Valahol te könnyen beszélsz... tegyük fel, hogy összejövök veled... *Mondom komolyan.* - Aztán végül nem működne a dolog. hiszen te mondtad, hogy te is össze vagy zavarodva... Én elveszíteném a családom, a munkám, a párom... semmim és senkim nem maradna... Ezzel szemben te mit veszítenél? Maximum azt az időt, amit velem voltál... *Közöltem veled a tényeket. Legalábbis azokat, amiket én láttam.* - Ne értsd félre, tudom, hogy nem rúgnál ki, de én nem tudnék maradni... *Mosolyodtam el kicsit.* - Ayase pedig... igazából nem érdekel... nem szeretem már, lehet sose szerettem, csak azt hittem. Legalábbis szerelmes nem vagyok belé... *Hajtom le a fejem.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.24, 15:44 | Üzenet # 475
Yaoista
- Ők tiedért meg majd fognak.*Jegyzem meg.* - Ahogyan mondtad elégé így jött le.*Mondom csak értetted, hogy én se komolyan gondoltam.Némán végighallgatlak és csak cigizek.* - Akkor minek vagy vele? Szakíts vele, majd megismerkedsz egy másik lánnyal vagy talán szüleid már arra is ki lennének, ha egy másik lányt vennél el?*Kérdezlek direkt nem magam mondtam ugyebár. * - Amúgy meg arra nem gondoltál mi van ha összejövünk és én beléd szeretek, de te rájössz, hogy mégse tudsz férfival lenni és neked egy nő kell, házasság és gyerek? Én meg ismét koppannék és megint rosszul járnánk, hogy szerelmes lettem.*Fejtem ki.* - Mindegy hagyjuk mások vagyunk, más véleményünk. Inkább dolgozzunk.*Mondom, már tököm tele volt ennyi lelkizéssel.*

Keresés: