2025.07.22, Kedd, 00:15
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.15, 20:45 | Üzenet # 426
Yaoista
*Ahogy nekem esel a kérdésekkel, igazad volt teljesen és még a stílus is.* - Sajnálom... nem szórakozok veled. *Válaszolok halkan.* - Csak kérdezgetett... én meg nem akartam vele beszélni, nem akartam, hogy tudja hogy mi van... vagy mi nincs köztünk vagy nem tudom... *Válaszolok neked.* - Nem akarom, hogy mindenki tudja... *Nem akartam azt hallgatni, hogy ő megmondta, megmondta.* - Nem gondoltam komolyan azokat... szeretek veled dolgozni és egyáltalán nem vagy se szemét, se önző. *Komolyan is gondoltam ezt.* - Lehet nem így kellett volna, de csak le akartam építni... aztán azért viselkedtem úgy, hogy békén hagyjon és elhiggye. *Magyarázom türelmesen.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.15, 21:15 | Üzenet # 427
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Ahogy kifejted a dolgokat, kicsit megnyugszom, de attól még van gondom.* - Értem, de ne feled, hogy a főnököd vagyok, ahogyan többieknek is. Beszélek, majd Yukival is, de máskor inkább ne szólj hozzám, ne mondj rólam semmit és húzd meg magad, mert amit lent műveltél igen kiakasztó főleg, hogy nem jogos, mert ha az lett volna még oké, de így.*Morgok*XD

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2013.07.15, 21:17

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.15, 21:22 | Üzenet # 428
Yaoista
- Sajnálom, hogy átestem a ló túloldalára, e akkor se tartozik rá. *Mondom komolyan.* - Megígérem, hogy többé nem teszek ilyet. *Nem is gondoltam, hogy így megtudlak bántani.* - Nem akartalak megbántani... *Azt hittem, hogy nagyon-nagyon megbántottalak, és rendben, nem akarok most semmit, de bunkó se akarok veled lenni, mert nem érdemled meg. A többire csak bólintottam, hogy húzzam meg magam. Nem akartam lábalatt lenni.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.15, 21:42 | Üzenet # 429
Yaoista
- Nagyon nem.*Mondom.* - Én se mondtam el senkinek, hogy mi történt.*Jegyzem meg, na ettől nem kellett félned sose voltam az a felvágós fajta.* - Nem bántottál meg most, hogy tudom az igazat, csak felbasztál idegileg.*Mondom és rá is gyújtok.* - Nem akarok veled veszekedni.*Mondom és megsimogatnám fejem, de végül visszahúzom a kezemet.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.15, 21:56 | Üzenet # 430
Yaoista
*Kicsit elmosolyodtam, hogy nem mondtad el senkinek.Én féltem az emberek véleményétől és attól, hogy megszólnak. Na meg az emberek pletykásak és könnyen találnak ki kerettörténetet.* - Azt se szerettem volna, nem gondoltam, hogy meghallod. *Vallom be, igazából tényleg csak Yukit akartam levakarni.* - Én se... *Mondom, és arra, hogy visszahúztad a kezed mielőtt még hozzám értél volna, csak elmosolyodtam kicsit.* - Felnőttek vagyunk, megoldjuk.

MioDátum: Hétfő, 2013.07.15, 22:02 | Üzenet # 431
Yaoista
- Attól változik helyzet, hogy nem hallom?*Kérdezlek ez lazán úgy hangzik, hogy kibeszélsz a hátam mögöttXD* - Yukit helyre rakom én.*Mondom ismét.* - Nos azok vagyunk, de olykor ez is kevés.*Mondom, majd előveszek neked egy gépet.* - Ez a kedvencem, ha baja lesz jobb ha elmenekülsz és nevet váltasz.*Nevetek fel, de csak viccelek, tudtam, hogy figyelsz rá.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.15, 22:06 | Üzenet # 432
Yaoista
- Talán. Nem lennél ideges. *Nyugtázom magamban.* - Nem kell... lehet féltékeny.. *Nevettem el magam.* - Ahogy beszélt rólad, úgy tűnt nagyon oda van, de legalábbis oda volt érted. *Magyarázom. A gépre felcsillannak a szemeim, majd elkuncogtam magam.* - Rendben, vigyázok rá és köszönöm. *Nézegetem, hogy mit is tud a kicsike.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.15, 22:23 | Üzenet # 433
Yaoista
- Ezt inkább most fejezzük be.*Mondom komolyan.* - Féltékeny? Hmm nem hinném.*Mosolygok.* - Akkor nem így viselkedne veled. Amúgy meg a farkamért van oda.*Vigyorgok.* - Yuki csak kíváncsi amúgy meg most van pasija, vagyis múltkor erről áradozott. Sokszor idegesítő tud lenni. túl hangos és túl kíváncsi, de mellette nagyon jó modell, szép karrier áll előtte és egy jó srác, de mondtam, hogy egy dög.*Nevetek fel.* - Ajánlom is. Nos akkor én megyek, te tedd a dolgod meg majd egyél is.*Mondom pakolni kezdek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.15, 23:03 | Üzenet # 434
Yaoista
*Nem tudtam, mire gondolsz, csak bólintottam.* - Csak egy ötlet volt. *Mosolyodtam kicsit el, majd inkább nem is reagáltam erre a farkos megjegyzésedre.* - Már értem, hogy miért mondtad, hogy dög. *Kuncogtam.* - Igen is, főnök úr. *Kacsintottam, majd vigyázva fogtam a gépet és indultam, de az ajtóba még visszafordultam és rád mosolyogtam, majd leindultam a parkba, de még az épületben elkapott megint Yuki.* - Masaaatooooo! *Kiabál után, mire sóhajtva megállok és felé fordulok.* - Igen? *Odajön és nem hagy békén azért se.* - Nagyon szemét voltál Lee-vel... *Közli velem, de nem mondok semmit.* - Szóval tényleg kellett valaminek történnie. *Kezd bele megint.* - Nem történt semmi, és most olgom van... *Próbálom leszerelni és szerencsére sikerül is, de nem hagyja nyugodni a dolog, így fel megy hozzád is és faggatni kezd.* - Tudni akarom! Mi van közted meg Masato között? *Még éppen elkapott. Közben én kimegyek a parkba, arra a helyre, ahol együtt voltunk. Nem is tudtam miért, de mikor parkot említettél, ez a hely jutott csak az eszembe. Ugyan mi egy tisztáson voltunk, de körülötte voltak fák, úgyhog ott kezdtem fényképezni, de nagyon ideges voltam Yuki miatt, és hiába próbálkoztam nagyon bénáztam.*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.15, 23:12 | Üzenet # 435
Yaoista
- Még nem tudod.*Vigyorgok, majd csak intek. Elnyomom cigim már mennék de megjelenik Yuki.* - Most komolyan mikor tanulsz már meg kopogni? A másik meg ki vagy te az anyám?*Kérdezem.* - Semmi közöd hozzám szöszi szóval kopj le.*Vigyorgok és fejét finoman megütögettem.* - Masatot is hagyd békén. A tanítványom és ennyi. Világos?*Simítok az arcára.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.07.15, 23:36 | Üzenet # 436
Yaoista
- Soha... *Kuncog aranyosan, mert hát teszi azért magát neked.* - Ajj... de tudni akarom! *Akaratoskodik, nem hülye, látta, hogy valami más.* - Persze, persze, duma. *Magyarázza. Én közben egyre idegesebb vagyok, már nem csak Yuki miatt, hanem a képek miatt is, hogy az istenért nem sikerül.* - Na mindegy, úgy is kiszedem belőletek! *Simult azért hozzád.* - Most mennem kell... *Sóhajtja közben, majd lelép, csak faggatózni ment. Késő délután jöttem vissza, de már rossz kedvvel adtam neked oda a gépet. xD*

MioDátum: Hétfő, 2013.07.15, 23:52 | Üzenet # 437
Yaoista
- Pont ezaz.*Sóhajtok fel. Bár kikészített mégis imádtam a kis hülyét* - Aki kíváncsi hamar megöregszik nem mondták még?*Pöckölöm meg az orrát-* - Te csak törődj a magad dolgával és ne okozz nekem gondot.*Mondom komolyabban.* - De ha nincs mit.*Ismétlem meg. Tudtam még nekem is gondjaim lesznek Yukival de ezzel ráérek később foglalkozni.* - Menj menj.*Hessegetem persze azért én is tapiztam. Ezek után megyek dolgomra ott rendesen tudok koncentrálni, majd amikor visszajövök te ott vagy már.* - Mi a gond?*Kérdezlek a képeket kivetítőn kezdjük el nézni*- Ezek mik?? Mégis mi szar ez? Kicsinálta ezt egy két éves?? Magyarázatot azonnal mi ez silány munka.*Akadok ki.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.16, 00:04 | Üzenet # 438
Yaoista
- MAjd meglátod... *Sóhajtok, majd némán ülök, tudom jól, hogy szörnyűek lettek, és Yukit hibáztattam, mert felhúzott és nem tudtam úgy koncentrálni, mint ahogy kellett volna. Viszont nem akartam belekeverni még most, hátha elfogadsz valami magyarázatot nélküle is.* - Nem tudtam koncentrálni. *Ennyit mondtam semmi mást, bár tudtam, hogy több magyarázatot várnál, de nem akartam. Így is eléggé ki voltam, nem hiányzott még a lehordásod mellé.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.16, 00:09 | Üzenet # 439
Yaoista
- Nem tudtál koncentrálni? Nem tudtál?? Mégis milyen kifogás ez?? Elmúlt két hétben elnéztem, hogyha kivagy de most már nem. Első tanítási nap ami már rendesen folyik, erre ezt műveled? Hogy akarsz profi lenni? Majd ezt mondod akkor is??*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.16, 00:16 | Üzenet # 440
Yaoista
*Kezdett nem tetszeni a hangnem se. Oké, tényleg rosszak lettek, én is láttam.* - Találkoztam Yukival és felidegelt. *Viszont, ahogy foltyatod, már te is kezdtél felidegesíteni még jobban.* - Sajnálom... *Szinte csak kiszűröm a fogaim között.* - Nem mondom... *Tudtam, hogy igazad van, de már egyre jobban ki lettem. Csak néztem előre, de nem rád. Szégyelltem is magam, hogy ez lett a mából, de így is eléggé szét volt bombázva az agyam, nem hiányzott ez még.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.16, 00:28 | Üzenet # 441
Yaoista
- Én is még se basztam el a tárgyalást.*Morgok. Tudtam, hogy nem vagyok kedves,  de nem lehet folyton elnéző veled, másik meg nem azért vagy itt, hogy babusgassalak.* - Nem úgy tűnik, itt duzzogsz.*Morgok tovább.* - Szedd a cuccod megyünk fotózni, mert addig nem mész haza, amíg meg nem csinálsz egy normális képet legalább, sorozat nagy kérés lenne.*Jegyzem meg.* - Szépségemmel ilyet művelni, azt mondtam vigyázz rá nem?? Allergiás az igénytelen munkára.*Célzok gépemre.*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.16, 00:35 | Üzenet # 442
Yaoista
*Csak összehúztam a szemöldököm a tárgyalásos megjegyzésedre. Ezt most úgy mondtad, mintha csak Yukival lenne gondom, miközben az életem egy sziklapermén állt éppen.* - Nem duzzogok. *Közlöm veled. Na ahogy folytattad és folytatod na nem bírtam tovább.* - Mit vársz még tőlem!? Bocsánatot kértem, tudom, hogy rossz mind! *Akadok már ki. Nagyon kész voltam tőlem szokatlan módon.* - Úgy beszélsz, mintha minden olyan rohadt egyszerű lenne, pedig nem. *Állok fel és szedem a cuccaim, na de nem azért, hogy fényképezni menjek veled.* - Normálisan is felfogom a dolgokat... lehet mégis csak igaznak kellett volna gondolom a délutániakat. *Vágom hozzád, bár tényleg csak mérgembe, majd ott hagytalak és hazamentem, de robbani tudtam volna. Egész este morogtam mindenfélét, tényleg ideges voltam, főleg Yuki miatt, mert tutam, ha ő látja, akkor mindenki, mert egy embered se hülye, de én ezt nem akartam.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.16, 00:51 | Üzenet # 443
Yaoista
- Persze nem.*Morgok.* - Az, hogy dolgozz rendesen.*Vágom hozzá viszont ahogyan hozzám a vágod a dolgokat ott viszont nagyon meglepsz főleg a végével és hirtelen meg se tudok szólalni, se mozdulni, így van esélyed elmenni.* - Rohadt életbe.*Csapok falba. Szarul esett amit mondtál nem kicsit és idegesített is, hogy így állsz a munkához. Nehezen nyugszom le, a munka segít, elég későn megyek haza igazából csak pár órát alszok, de nekem pont elég. Másnap amikor megjelensz rád pillantok de a tekintetembe nincs semmi kedves.* - Na idefigyelj kölyök, mert egyszer mondom el. Elfoglalt ember vagyok és nincs nekem időm olyan hisztikre, amit tegnap levágtál. Igaz azt mondtam nem mehetsz el, de akkor nem tudtam, hogy is tudsz viselkedni. Érdekes módon elfelejtkeztél arról, hogy én csak jót akarok.*Jegyzem meg.* - Itt van szerződés. Most eldöntheted, hogy maradsz vagy sem, ha nem akkor széttépem és kész kereshetsz mást, de ha maradsz, akkor viselkedsz. Kedvellek téged, de ez munka, ami számomra igen csak komoly dolog és elvárom, hogy mások is komolyan vegyék. Neked hálásnak kéne lenned, hogy foglalkozok veled, erre pattogsz és sérelmezel.*Húzol fel magam és ez tényleg munkáról szólt.* - Magán dolgokról már nem is beszélek.*SUttogom.* - Válasz?

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.16, 01:07 | Üzenet # 444
Yaoista
*Másnap, mikor felébredtem, már bántam ezt az egészet. Nem is tudtam, hogy bemenjek-e, de végül bementem, hiszen ennyi gerincnek kellett bennem lennie. Csak csöndben hallgattalak, tudtam, hogy ez most nagyon sok volt mindenhogy. Én magam sem tudtam, hogy tudok ilyen lenni, most tényleg egy ostoba kölyöknek éreztem magam. A szerződésen nem kicsit meglepődtem és ez az arcomra is volt írva. Tudtam, hogy persze ez munka, de ez azt is jelentette, hogy a bizalom egy része oda, mindegy milyen téren, és a legrosszabb az volt, hogy tényleg az én hibámból. Elveszem tőled a szerződést és átfutom, majd kérdésedre rád pillantok.* - Megértettem és szeretnék maradni. *Mondom komolyan, miközben elveszek tőled egy tollat és aláírom, majd visszaadom.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.16, 15:32 | Üzenet # 445
Yaoista
*Várom míg aláírod a szerződést.* - Oké az egyik te példányod ezt is írd alá.*Adom oda másikat, majd amikor megteszed elrakom a sajátom, mert én már aláírtam meg a pecsét is rajta volt.* - Ez szerződés már meg volt csak múltkor elfelejtettem odaadni. Semmi köze a tegnaphoz. Ez azért is van, hogy később, mint mondtam és leakarsz lépni, akkor nem tudsz. Persze, ha ismét olyan leszel, amilyen voltál, én könnyűszerrel felbontom. A másik, benne van, hogy kapsz pénzt is, vajon ezt egy szemét ember megtenné?*Kérdezlek, azért nem fogok egy hamar túllépni dolgokon, tényleg odaveszett a bizalom egy része.* - Ma ismét fotózni fogsz, de előbb ezt olvasd el.*Teszem eléd a fotókat, ahhoz, amiket írtam. Leírtam a hibákat és azt is, hogy mit kellett volna tenned. Én még ezek után is fáradtam ezzel. Leültem saját gépemen dolgozni kezdek, de a légkör igen csak feszült volt.*

Az üzenetet módosította: Mio - Kedd, 2013.07.16, 15:32

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.16, 16:27 | Üzenet # 446
Yaoista
*Azt is aláírtam és elvettem tőled az én példányom. Csak csöndben hallgatlak és bólogattam, hogy értem, majd ahogy visszamondod ezt a szemét dolgot, hát jogos volt.* - Értem... *Veszem el tőled, de nem kezdem el rögtön olvasni, hanem rád pillantok.* - Nem gondoltam komolyan... *Mondom, bár nem tudtam ez segít-e, hiszen ettől függetlenül megtörtént már.* - Dühös voltam... nem rád, de rajtad csattant. Sajnálom. *Szégyelltem magam, hogy úgy beszéltem veled, pedig te tényleg nem érdemled meg. Annak is örülhettem, hogy nem vágtál ki az ajtón, hiszen jogos lett volna. Elkezdtem olvasni, amit írtál, de olyan rossz volt így, mintha minden fagyott lett volna.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.16, 16:46 | Üzenet # 447
Yaoista
- Hagyjuk megtörtént, ezzel le zárom a témát.*Mondom komolyan, hiszen kár volt róla beszélni.* - Eltudod olvasni amit írtam?*Kérdezlek bár igazat megvallva nagyon szépen írtam biggrin * - Most még elküldök pár üzenetet, utána veled foglalkozom, aztán elmegyek, majd ismét te jössz, de nem viszlek magammal, mert tárgyalásom lesz, utána jövök vissza és így tovább. Nyugodtan beszélgethetsz a többiekkel is, szívesen segítenek és adnak ők is tanácsot, amikor ráérnek, meg a fotózásra menj csak le. Ez itt egy remek csapat.*Mosolyodom el picit.* - Van kérdésed? Ettél rendesen? Ebédelj s majd, nekem üzleti ebédem lesz, de amikor eszel mond a cég címét, nem kell neked fizetned.

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.16, 18:03 | Üzenet # 448
Yaoista
*Rájöttem, hogy nem bocsátottál meg, de nem is feszegetem a témát inkább én sem tovább.* - Persze és köszönöm szépen. Te szépen írsz, könnyű elolvasni... én nagyon rondán. *Mosolyodtam el, bár nem is tudom, hogy miért mondtam. Meg se érdemeltem, hogy ennyit foglalkozz ezzel. Hallgatom a mai tervet és csak bólogatok, hogy értek mindent.* - Nincsen és igen ettem. Igazából az a kérdés, hogy te ettél-e rendesen... *volt egy olyan érzésem, hogy te kevésbé eszel rendszeresen, mint én. Az üzleti ebédre csak bólintottam, bár jó lett volna együtt ebédelni, mire kapcsolok, hogy ez hülye gondolat. Nagyon nehéz volt tartani ezt a munkakapcsolat dolgot.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.16, 18:15 | Üzenet # 449
Yaoista
- Köszi. Amíg te eltudod olvasni, addig nem gond. Tudod én szeretek kézzel írni és nem árt, ha eltudják olvasni.*Mosolygok, de észbe is kapok, hogy ismét magamról beszélek. biggrin *-  De ebédelj is majd.*Mondom, majd picit ismét elmosolyodom.* - Nem szoktam reggelizni, majd eszek az ebédnél ne aggódj, az én szervezetem ehhez van szokva.*Mondom.* - Viszont együtt vacsorázhatunk és akkor ott beszéljük át a dolgokat, ami történt ma. Mit szólsz?*Kérdezlek.* - Nézd Masato én nem akarok veled rosszban lenni. A munka szempontjából is fontos. hogy jól kijöjjünk és amúgy is szerintem. Tegnapi még bennem van, de majd elmúlik és ha látom tényleg csak egy kilengés volt, minden rendben lesz.*Mondom kedvesebben, ez légkör engem is idegesített.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.16, 18:41 | Üzenet # 450
Yaoista
*Elmosolyodtam rajtad, hogy ilyen apróságnak is tudsz örülni.* - Tudod a gond az, hogy néha még az se megy. *Kuncogtam. Az ebédre, csak bólintottam mosolyogva. Kedves volt, hogy így gondoltál rám, igazából meg se érdemeltem, úgy éreztem.* - Nem helyes, reggelizni is kéne. *Mosolyodtam el.* - A kávé és a cigi nem reggeli... *Jegyzem meg azért.* -  - Benne vagyok. *Jó volt hallani, hogy azért még se utálasz annyira. Jó, persze tudtam, hogy nem utálsz, de azt is tudtam, hogy rossz fát tettem a tűzre.* - Rendben, én sem szeretnék... *Mondom kedvesen.* - Azt hiszem tegnap találkozhattál a legosszabb oldalammal... *Jegyzem meg halkan.* - Igyekezni fogok. *Mondom komolyan. Örültem, hogy legalább egy picit oldódott a légkör közöttünk és legalább már nem csak késsel lehet vágni.*

Keresés: