Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 15:51 | Üzenet # 476 |
 Yaoista
| *Nem válaszoltam, hiszen tudtam én is jól, hogy hibáztatni fognak. Arra se válaszoltam, hogy miért nem szakítok vele, hiszen akkor többet kellett volna mondanom. Miattad döbbentem rá, hogy már nem szeretem úgy, hiszen pár hét alatt rendesen magadba bolondítottál. Csak a végére válaszoltam halkan.* - Én sosem akartam igazán megházasodni, vagy gyereket... *Jegyzem meg halkan, de többet nem mondok. A munkára csak bólintottam, majd visszaültem a gép elé és befejeztem a képeket.* - Itt vannak a képek... *Szólalok meg, de eléggé elgondolkoztam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 16:01 | Üzenet # 477 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Akkor is ott hagyhatnál.*Jegyzem meg. Nem értetem miért is beszélek én is ilyenről, de téged főleg nem.* - Te nem a saját életed éled. *Mondok még ennyit, majd képeket kezdem nézni.* - Sokkal jobbak, mint tegnap.*Mondom, majd elmondom a hibákat is.* - A vacsorát lehet hagyni kéne mégis csak. *Gondolkodom el, én se tudtam mi legyen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 16:07 | Üzenet # 478 |
 Yaoista
| *A megjegyzésedre se reagáltam inkább.* - Tudom... *Illetve az utóbbi időben rájöttem, nem véletlenül akartam változtatni a munkámon és az életem egy részén. Figyelmesen hallgattalak, hogy mik jók és mik hibák. Igyekeztem mindent megjegyezni, majd a vacsorára rád néztem.* - Rendben... *Persze nem volt rendben, de én se akartam rád kényszeríteni magam, meg talán tényleg jobb is így. Kell egy kis távolság, hogy megértsem magam, különben már omlanék a karjaidba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 16:19 | Üzenet # 479 |
 Yaoista
| - Figyelj szívesen ennék veled és lennék veled, de most, hogy ez legyen, mint most nincs sok értelme nem igaz?*Pillantok rád.* - Vagy inkább együnk együtt mondjuk egy étterembe?*Kérdezlek.* - Vagy ígérjem meg, hogy nem mászok rád, te pedig nem fogsz itt lelkizni összevissza?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 16:36 | Üzenet # 480 |
 Yaoista
| - Ebben igazad van, tényleg nem lenne sok. *Az étteremre elnevettem magam kicsit.* - Ne sértődj meg... de azt hiszem, téged egy étterem nem tartana vissza... *Mosolyodtam el, kicsit feldobtad a kedvem ezzel.* - Nem tudtam, hogy most lelkiztünk.. azt hittem csak megbeszélünk dolgokat. *Néztem rád, bár valahol megértettem, a te szemszögedből miért is lelkizés, hiszen én magyarázok, te meg próbálsz helyrerakni.* - Mondjuk... igaz... tényleg az volt. *Mosolyodtam kicsit el.* - Tudod mi a legjobb az egészbe? Hogy pillanatok alatt fel tudsz vidítani, még úgy is, hogy nem akarsz...
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 17:16 | Üzenet # 481 |
 Yaoista
| - Nem teszem, tudod engem az iroda se zavar, téged zavarnak az ilyen dolgok.*Vigyorodom el.* - Nekem már az, igen beszélgettünk de mégis mikről. Nem vagyok én ehhez hozzászokva.*Sóhajtok fel, majd elmosolyodom, hogy igazat adsz.* - Nos ez is az egyik legjobb tulajdonságom és nem is az, hogy nem akarlak ez butaság, de őszintén nem hittem, hogy ettől jobb kedved lesz, de örülök neki.*Mosolyodom el.* - Legyen mégis vacsi?*Kérdezlek.* - Határozott személyiség vagyok, nézd mit teszel velem.*Sóhajtok fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 17:24 | Üzenet # 482 |
 Yaoista
| - Hát igazán sajnálom, hogy nem szeretem közszemlére kienni a magánügyeim. *Mondtam kicsit megjátszott morgással, mert tényleg nem voltam érte morgós. Elnevettem magam rajtad.* - Sajnálom, hogy a nyakadba zúdultam. *Mosolyodtam el kicsit.A felvidításos dolgon is csak mosolyogtam, tényleg jól éreztem magam veled.* - Figyelj Lee... szerintem ha arról van szó, hogy ki készít ki kit jobban, akkor erősen kvittek vagyunk. *Mosolyodtam el.* - Egyébként én szeretném azt a vacsorát... még mindig érdekel, hogyan főzöl... *Bár tény, ami tény, hogy féltem, szerettem volna élvezni a társaságod.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 17:37 | Üzenet # 483 |
 Yaoista
| - Micsoda szavak.*Vigyorgok de már csak cukkolásból.* - Semmi nem is azért mondtam te is tudod.*Mosolygok, hiszen mégis csak közöm volt hozzá.* - Figyelek.*Bólintok és tovább bólogatok végre nem hülyeséget mondtál.:D* - Akkor menjünk, ha ennyire szeretnéd bunkóság lenne visszautasítani.*Vigyorgok.* - Akkor menjünk, mert van még egy fotózás.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 18:18 | Üzenet # 484 |
 Yaoista
| *Én csak nyelvet öltöttem, nem adtam meg azt az örömet, hogy hagyjam magam felidegesíteni ilyesmin,* - Csak biztos, ami biztos. *Mosolyodtam el. * - Ezt úgy mondtad, mintha te nem szeretnéd. *Kuncogtam.* - Rendben... *Állok fel és elmegyünk arra a fotózásra. Tényleg egész jó kedvem lett, semmivel se lehetett felidegesíteni. Ayaset és felhívtam, hogy késve fogok hazaérni, de most normálisan kezelte a dolgokat.* - Egyre kíváncsibb vagyok. *Mondom már a kocsiba, mikor más hozzád tartottunk.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 18:28 | Üzenet # 485 |
 Yaoista
| - Mert vicces volt.*Nevetek fel. Minden jól ment szerencsére tovább és köztünk is teljes volt a harmónia. Te voltál az első, akivel folyton változott olykor percről - percre a hangulat köztünk.* - Azt mondod? Nos remélem nem fogok csalódást okozni, bár erre tényleg nagyon kevés esély van.*Nevetek fel, egom ismét megmutatkozik. Meg is érkezünk hamarosan, ahol először elmegyek átöltözni egy kényelmesebb ruhába. * - Legalább semmi nem vesz kárba, amiket vettem.*Vigyorgok, majd összefogom hajam, amit még nem láthattál, de nagyon jól áll ez is.* - Mit iszol?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.07.24, 20:32 | Üzenet # 486 |
 Yaoista
| *Annyira jó volt hogy minden rendben volt.* - Hát.. fényezed magad eléggé, szóval csak nem. *Kuncogok.* - Mert az csúnya lenne. *Vigyorodom el kicsit, valljuk be, azért valahol élveztem volna kicsit ha felsülsz, de nem akartam éhes maradni.* - Így igaz. *bólintok, majd én szépen leülök és várlak. Azért megint megnéztelek kicsit, főleg ahogy felkötöd a hajad, mert nagyon jól állt.* - Hát... nem tudom, mit ajánl a szakács úr? *Kérdezem mosolyogva, bár tudtam, hogy most nem fogok többet inni a kelleténél.* - Segítsek valamiben? *Kérdezem még meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 00:02 | Üzenet # 487 |
 Yaoista
| - Igen tényleg gáz lenne.*Vigyorgok. Feltűnt hogy megnéztél de nem mondok semmit mostxd* - Száraz fehérbort de kaphatsz mást meg van üdítő is.*Mosolygok.* - Neked csak enned kell és jól érezned magad.*Mosolygok* - Akkor mit kérsz?*Kérdezlek* - Tudod az exem mindig inkább étterembe akart menni nem is értem, hogy akkor már miért nem estek le dolgok.*Mondom hirtelen* - Bocs nem tudom miért mondtam ha veled vagyok csak úgy jön.*Nevetek fel zavartan kissé*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2013.07.25, 11:09 |
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 00:12 | Üzenet # 488 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam az ajánlaton is, na meg azon is, hogy csak élvezzem. Ritkán hallok ilyet, de annál jobb.* - A fehérbor tökéletes. *Nem akartam elrontani a hangulatot, na meg egy kis bor annyira hamar mégse fog beütni. Kicsit meglepődtem ezen az ex dolgon és a folytatáson.* - Tudod, hogy nem zavar. *Mondom komolyan.* - Egyébként azért nem tudtad, mert szerelmes voltál és ez nem rossz. A szívünknek nem nagyon tudunk parancsolni sajnos. *Az volt a legfurább, hogy ez a gondolat rád vonatkozólag eszembe se jutott.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 00:38 | Üzenet # 489 |
 Yaoista
| *Bólintok majd hozok egy bort kibontva öntök* - Igen ne is mond a szíved igen aljas tud lenni*Sóhajtok fel.* - Kicsit tartok attól h fel fog keresni de akkor tuti kidobatom*Jegyzem meg* - Igyunk közös munkára*Emelem poharam.*
Az üzenetet módosította: Mio - Csütörtök, 2013.07.25, 11:04 |
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 00:41 | Üzenet # 490 |
 Yaoista
| *Tartom a poharat, amíg öntesz, majd megszimatolom.* - Egyébként megbántad, hogy vele voltál? *Kérdezem kíváncsian.* - Ha van esze, nem keres.... bár abból a pár perces találkozóból én azt szűrtem le, hogy nem sok agya van. *Kuncogtam, na meg valahol valamiért kicsit féltékeny voltam, de én se tudtam mire, bár szerencsére ez nem látszódott rajtam.* - A közös munkára. *Koccintok veled, majd belekortyolok.* - Nagyon finom... *Mondom a borra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 11:19 | Üzenet # 491 |
 Yaoista
| - Meg se lep, hogy te ilyet kérdezel.*Mosolyodom el.* - Szerintem fog próbálkozni főleg, hogy már sokkal több pénzem van és még sikeresebb vagyok. Ilyenhez nagyon sok esze van.*Húzom el a szám.* - Bánom e? Olyan szinten igen, hogy amikor megtapasztaltam elsőre a szerelmet az hazugság volt, minden egyes perce. Igaz bizalmatlanabb lettem és jóval óvatosabb és jobb emberismerő, bár nézhetjük hátránynak is, mert kerül a komoly kapcsolatokat. Ez egy ördögi kör.*Nevetek fel.* - Inkább, azért megbántam, de jó tanulólecke volt.*Nevetek fel, de ebbe semmi vidám nincs.* - Igen tényleg az.*Bólintok.* - Akkor elkezdem. Az előétel libamáj, sült almával jól hangzik? Vagy esetleg kaviár? Mondjuk ehetsz mindkettőt.*Nevetek fel és egy fekete kötényt teszek magamra, ami szintén jól mutatXD.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 13:47 | Üzenet # 492 |
 Yaoista
| *Csak sóhajtottam erre a próbálkozásra. Nem igazán értettem azt a srácot. Addig oké, hogy vonzza a pénz, meg hogy jól nézel ki, de ennél sokkal több volt benned. Annyi szerethető tulajdonságod van, hogy csak na.* - Értelek. *Mondom végül és persze feltűnt, hogy az a nevetés nem vidám, hanem inkább gúnyos és cinikus.* - Rád bízom magam. *Kuncogtam.* - Én se hagytam, hogy beleszólj, én mit főzök, így én se fogok. Lepj meg. *Mosolyodtam el. Hirtelen eszembe jut az aznap este, és a másnap a maga tökéletességében. Annyira jó volt. Elkezdtelek nézni, de kicsit komoly szemekkel. Elgondolkoztam rajta, hogy vajon milyenek lennének a mindennapok veled.* - Jól áll a kötény. *Kuncogtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 15:26 | Üzenet # 493 |
 Yaoista
| - Megbeszéltük.*Mosolygok. Éreztem, hogy figyelsz amit élveztem, de ezt se jegyzem meg, jól viselkedek mégXD.* - Köszönöm szépen.*Fordulok feléd és megfogom a kötény két oldalát és pukedlizek egyet közben hangosan felnevetek. Te voltál kevés ember egyike aki előtt kibújt belőlem a kisfiú és viccelődök ilyen formába.* - Ezt receptet még apukámtól tanultam, tudod ő a libamáj nagy szakértője. Valamelyiket igen hamar el lehet készíteni, mint ezt is, de könnyen el lehet rontani. Viszont, ha ráérzel az izére, akkor onnét meg megy, na meg ez arra is igaz, hogy aki egyszer kóstolja és ízlik neki, akkor bármikor jöhet vagyis én imádom nagyon.*Mosolyodom el.* - Szerencsére nem látszódik de imádom a hasamat nagyon.*Mosolygok. Teljesen fel vagyok szabadulva nyoma sincsen a napközbeni feszültségnek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 15:46 | Üzenet # 494 |
 Yaoista
| *Először kitágultak a szemeim a pukedlin, majd szinte fogtam a hasam a nevetéstől.* - De bolond vagy,,, *Nevettem tovább, de már kicsit a könnyeim törölgettem. Valahogy ilyenkor el se hinném, hogy az a komoly, egoista üzletember vagy. Annyira más voltál ilyenkor, de én ennek nagyon örültem.* - Akkor nálatok mindenki főz? *Érdeklődöm.* - Nekem apukám egyszer próbálta meg... ha jól emlékszem, a vége az lett, hogy újra kellett festeni a konyhát. * Kuncogok aranyosan.* - Hmmm... de te sportolsz is, nem? Mintha mondtál volna valami ilyesmit. *Kérdezek rá és érdeklődve figyelem, hogy mit ügyködsz. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 16:12 | Üzenet # 495 |
 Yaoista
| - Csak egy kicsit.*Nevetek én is.* - Szeretem, amikor ennyire nevetsz.*Mosolygok rád.* - Igen mindenki. Sokszor volt és még most is van családi főzés. Hétvége mindig együtt tudott teljesen lenni a család és sokszor főztünk együtt. Jó időben meg grilleztünk, esténként pedig nyárson sütögettünk. Igaz, amikor már nagyobbak lettünk, akkor persze eljártunk bulizni és hasonlók, de akkor is összegyűlt így a család még ha nem is minden hétvégén. Szüleink sose kényszerítettek minket, hanem ez természetes volt.Igaz ugye én hamar eljöttem, de amikor tehetem, akkor mindig haza mentek vagy jöttek hozzám, bár már nem olyan sokszor, de tervezem, hogy ebben hónapban elmegyek. Kissé szégyellni tudom magam, amiért ritkábban megyek, de megértik és telefonon ugyanúgy beszélünk vagy neten, tudják mennyire szeretem őket.*Mondom lágy hangon.* - Nos nem mindenki tud főzni de az nem baj.*Kuncogok apukádra.* - Igen futok, kondizok, meg szoktam járni boxolni is, de leginkább futásra van időm, meg súlyozok itthon és hasonlók, meg úszás. Igazából sok sportot szeretek, csak időm nincs rá.*Mondom, közben folyamatosan főzök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 16:30 | Üzenet # 496 |
 Yaoista
| *Kíváncsian hallgatom, ahogy a családodról beszélsz. Annyira jó volt hallgatni. Biztos voltam benne, hogy nagyon szeretitek egymást.* - Nincs miért szégyellned magad. *Mosolyodom el. Valahogy még furcsa volt, mikor így ledobod és elengeded magad. Mennyivel másabb hangon beszélsz és viselkedsz.* - Persze, hogy nem baj, amíg azt nem kell megenni. *Kuncogtam.* - Azt hiszem... velem ellentétben te igen aktívan élsz. *Nevettem el magam.* - De mondjuk látszik is, hogy foglalkozol magaddal... *Mosolyodtam el kicsit. ~De jó is lenne, ha minden estém így telne...~ Gondolkozom el, mire észbe kapva kicsit megrázom a fejem. Nem lehetnek ilyen gondolataim.* - De azért jó, hogy nagyjából fenttartod az egyensúlyt. Legalábbis abból, amit mondasz, meg amit eddig láttam, ez jött le.
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 17:00 | Üzenet # 497 |
 Yaoista
| - Azt mondod? Akkor jó, ők is így vannak vele.*Mosolygok.* - Ebben van valami.*Nevetek fel.* - Köszi.*Vigyorgok, szeretem a dicséretet, a te szádból meg még jobb.* - Minden oké?*Kérdezem a fej rázásra.* - Igen igyekszem.*Bólintok a második kajának is neki kezdek.* - Tudod a tested hálás ha foglalkozol vele. Meg engem a sport feldob és sok energiám van tőle.*Mondom.* - Nem tudnám elképzelni, hogy ne sportoljak.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 20:44 | Üzenet # 498 |
 Yaoista
| - Akkor legyél te is így vele. *Mosolyodtam el. Nem is tudtam minek dicsérlek, mikor amúgy kis egós voltál. Lesem, hogy mit kotyvasztasz közbe.* - Az én teste, azért hálás, ha alhat. *Nevettem el magam.* - Én meg azt nem tudnám elképzelni, hogy sportoljak... bármit is. *Kuncogtam és ittam még egy kis bort.* - Ezért is kell hálát adnom a genetikának. *Kuncogtam.* - Ugyanis, gondolom már feltűnt, hogy enni én is szeretek.... *Kuncogtam.* - Te el tudnád képzelni, hogy velem élj? *Kérdezem kíváncsian, bár nem tudom, hogy miért érdekel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 21:12 | Üzenet # 499 |
 Yaoista
| - Oké.*Bólintok.* - Bolond vagy.*Nevetek fel.* - Igaz mindenki teste mást kíván.*Kuncogok.* - De próbáltad is már?? Lehet valami tetszene.*Mosolygok.* - Igen ezt múltkor beszéltük, hogy szerencséd van.*Nevetek fel.* - Szerintem ez jó, most ki lennék, ha azt mondanád, hogy csak salátát eszel és abból se mindent.*Vigyorgok, tovább főzök, de kérdésedre még fakanál is kiesik kezemből * - Tényleg tudsz kérdezni.*Veszem fel kanalat és lemosom.* - Igen eltudnám, de miért kérdezed? Hiszen nem akarsz tőlem semmit nem de??Te eltudnád?*Kérdezek vissza. *
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.07.25, 21:50 | Üzenet # 500 |
 Yaoista
| - Csak annyira, mint te. *Kuncogtam.* - Hát.. volt amit próbáltam, de nem nagyon jött össze semmi. Igazából azt is ellógtam, és inkább pihentm, szóval nem sok értelme volt. *Nevettem el magam. Azért engem se kellett félteni, ha valamit meg kellett úszni.* - Hát... nem vagyok én kecske, hogy csak salátát egyek. *Mosolyogtam tovább. Döbbentek pislogok, ahogy lekoppan a fakanál. Nem gondoltam, hogy ennyire besokkollak ezzel.* - Kíváncsiság. *Mosolyogtam.* - Igazából... még mindig nem tudom, hogy mit akarok... *Mondom őszintén.* - Én.. igen, el tudnám... *Mosolyodtam kicsit el.* - Az előbb arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha minden estém így telne... *Kicsit vörösen vallom be neked a dolgokat.*
|
|
| |