Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.07.29, 23:38 | Üzenet # 526 |
 Yaoista
| *Ahogy hozzám szólsz, hogy menjek, nem mozdultam tovább. Ahogy beszélsz velem, feléd fordulok.* - Lee én... *Mondani akartam valamit. Bármit, annyira nem akartalak bántani és belekeverni és csak ez történik. Annyira nem akartam olyan lenni, mint az a srác. Pár pillanat múlva utánad mentem, majd az alkarodra simítottam.* - Azért kérdezem, mert nekem fontos... mert tudni szeretném. *Mondom komolyan. Tőled éreztem azt, hogy érdekel és ki tudja, talán tényleg kellenék neked. Eléd lépve átölelem a nyakad.* - Annyira sajnálom... *Suttogom.* - Nem akartam ezt... sajnálom... sajnálom... *Suttogom folyamatosan a füledbe, majd hirtelen megcsókoltalak, de igen nagy hévvel és jó hosszan. Majd mikor elválunk a szemedbe néztem és láthattad a döntést: bedőltem. A családomat sosem lennék képes elárulni. Inkább árulom a saját szívem.* - Sajnálom... *Nem igazán futotta többre pár bocsánatkérésnél. Elengedtelek, majd kiindultam a lakásból. Valami erősen fojtogatott. Leginkább az, hogy elárultalak, mikor megígértem, hogy nem teszem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.07.29, 23:48 | Üzenet # 527 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Csak akkor állok meg, amikor megfogod a karomat. A válaszoddal nem leszek okosabb és már visszaszólnék, de akkor megölelsz, ami váratlanul ér. Sajnálatra csak felsóhajtok tényleg megszólalnék, de akkor megcsókolsz és erre tényleg nem számítottam és semmit se értek, de annyira hirtelen ér, hogy elsőre nem viszonozom, de kapcsolva magamhoz húzlak, úgy csókollak tovább, de amikor ellépsz és ismét bocsánatot kérsz és elindulsz utánad megyek megragadom karod.* - Maradj itt. Válasz engem.*Mondom neked. Magamat is meglepve, de komolyan gondolom.* - Ő nem érdemel meg téged, maradj itt.*Kérlek de nem fogom szorosan kezed.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 00:11 | Üzenet # 528 |
 Yaoista
| *Ahogy megragadod a karom, megállok, de nem fordulok feléd. Nem akarom, hogy lásd az arcom, mennyire is ki vagyok készülve ettől. Neked sokkal rosszabb volt. Viszont, mikor meghallom amit mondasz, nem tudtam megszólalni először.* - Nem tehetem... *Suttogtam halkan.* - Nem... tehetem meg ezt a szüleimmel... Egyszerűen... nem... *Takartam el az arcom, de nem tudtalak lerázni magamról, egyszerűen nem ment.* - Amúgy is... nem... nem azt mondtad, hogy ne köztetek válasszak, hanem magamért tegyem? *Mosolyogtam kicsit magamba, de még se tudtam mozdulni, mert valahol maradni akartam. Nagyon. Téged választani, veled lenni. Valamiért mindig arra gondoltam, hogy csodás érzés lehet annak a valakinek lenni, akit te szeretnél. És milyen jó lehet téged szeretni.* - Én... itt maradhatok még... egy kicsit? *Kérdezem meg halkan, de eléggé akadozva.* - Semmi... semmi önzőt nem fogok... többet kérni, csak most egy kicsit... szeretnék maradni... veled... *Legszívesebben visszapörgettem volna az időt arra a vasárnapra és ott ragadtam volna valahogy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 00:25 | Üzenet # 529 |
 Yaoista
| *Ahogyan mondod a szüleid, csak halványan elmosolyodom* - Hát persze.*Suttogom, de most nem szólok be, nem fejtem ki a véleményem, hiszen felesleges.* - De azt és így is gondolom, igazad van.*Suttogom és lassan elengedlek. Amikor mondod, hogy maradni szeretnél, igazából már az önzőség, hiszen utána visszamész hozzá, de mégse akarlak elküldeni.* - Amennyit csak akarsz.*Mosolyodom el és ismét megfogom kezed és úgy megyek veled vissza.* - Egy kérésem van, ne beszélj róla oké??? Most nem akarom hallani róla semmit, már elrontotta az estét, ez bőven elég.*Suttogom. Vegyes érzések kavarognak bennem. Vicces volt, valakivel tényleg együtt akarok lenni és erre nem lehetek, de talán ez egy jel, hogy jobb nekem csak a sexnél maradni és semmi komolyabb, de mégis legszívesebben nem engedtelek volna el, de tudtam, hogy a családoddal szembe nincs esélyem, mert ők voltak a nagyobb gond.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 00:48 | Üzenet # 530 |
 Yaoista
| *Tudtam, hogy mekkora kérés, hogy mit kérek. Ha nemet mondtál volna, akkor is igazad lett volna, hatalmas igazad. Tényleg nem érdemeltem meg azt a kedvességet és azt a törődést, amit kapok tőled. Ahogy újra megfogod a kezem, én szinte szorítottam a tiéd. Azért látszott rajtam, hogy majd beleszakad az egészbe a szívem. Igazából nem voltam már éhes se.* - Köszönöm... *Mondtam halkan.* - Eszemben sincs.... *Igazából tényleg eszembe se jutott, csak körülötted kavarogtak a gondolataim. Visszamentünk és leültünk a nappaliba a kanapéra. Én olyan közel kucorodtam hozzád, amennyire csak tudtam, és odabújtam hozzád. Nem akartam semmit, csak így maradni sokáig.* - Éhes vagy? *Kérdezem meg halkan. Tudtam, hogy mit fogok most elveszíteni és ki akartam használni minden apró pillanatot. Ezután nincs vissza. Amíg ez a helyzet így áll, nem lesz köztünk semmi, csak munka.* - Sajnálom, hogy ilyet kértem... *Mondtam halkan.* - Nem akarok... olyan lenni, mint az a srác... de úgy tűnik, én is csak bántalak... *Suttogtam halkan.* - Pedig... nagyon igyekeztem, hogy ne...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 00:56 | Üzenet # 531 |
 Yaoista
| *Nem szólok egész úton. Fent nálam magamhoz ölellek és finoman cirógatlak.* - Nem, nincs étvágyam.*Felelek. Igaz még csak előételig jutottunk, de a kaja érdekelt a legkevésbé.* - Masato elég oké?? Ne kérj többé bocsánatot, mert az úgyse változtat a dolgokon. Én örülök, hogy itt vagy velem még ha csak kevés ideig.*Mosolyodom el és az arcodra simítok.* - Nem vagy olyan, ő önző volt és egy féreg és csak magára gondolt, de te pont, hogy sose gondolsz magadra, hanem másokra. Rossz ez a helyet és bármennyire ijesztő is tényleg megpróbálnám veled, de a nem az nem és nem tudom, hogy lenne értelme küzdenem, akkor csak megnehezítenék mindent igaz?*Kérdezlek. Arra jutottam ma még elengedem magam és elmondom az érzéseim, de holnaptól nem és tartani fogom én magam a három lépés távolságot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 01:25 | Üzenet # 532 |
 Yaoista
| *Nagyon jól esett a cirógatásod, talán még sosem esett ilyen jól. Sejtettem, hogy te sem vagy éhes, de azért megkérdeztem.* - Oké.. *Mondtam halkan, majd a folytatásra a szemedbe néztem. a kérdésedre pár pillanatig csak néztelek. Azt szerettem volna mondai, hogy küzdj, hogy elfelejtsek mindent, de nem akartam fájdalmat okozni, na meg mindent elveszíteni se.* - Igaz... *Mondom végül, de csak ennyit. Megfogtam azt a kezed, ami az arcomon van és finoman megcirógattam.* - Szerinted... működött volna? *Kérdezem meg halkan. Habár azt mondtam, nem kérdezek ilyeneket, ez most más helyzet volt. Tudtam, hogy többet ilyet úgy sem kérdezhetek. Közelebb hajoltam és adtam egy finom puszit az arcodra, majd a fejem a válladra fektettem, de a kezed nem engedtem el.* - Tudod... eddig attól féltem, hogy itt legyek... *Vallom be őszintén.* - Most meg... hirtelen inkább attól a pertől, hogy mennem kell. *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 01:31 | Üzenet # 533 |
 Yaoista
| *Valahogy meg se lep a kérdésed, ez annyira te voltál. Puszin elmosolyodom és jobban magamhoz ölellek.* - Igen értem miért mondod és ezt jó is és rossz is hallani.*Suttogom.* - Igen.*Felelek csak ennyit a kérdésedre, majd elfekszek veled és így ölellek.* - Holnaptól minden más lesz és tiszteletben tartom a kérésed, holnaptól csak tanítalak.*Suttogom, de hallhattad nem ezt akarom.* - Mai nap viszont még miénk.*Következő pillanatban lágyan megcsókollak, hiszen te is megtetted, akkor én isXD.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 01:53 | Üzenet # 534 |
 Yaoista
| - Úgy látszik sok olyat tudok mondani, ami jó és rossz is egyben. *Mosolyodom kicsit el. Az igenre nem mondtam semmit, mert én is így voltam vele. Működött volna. Ahogy elfekszel velem, hozzád simulok teljesen és én is ölellek.* - Tudom... *Tudtam, hogy semmi se lesz ilyen. Tudtam, hogy csak a főnököm leszel, ami piszok nehéz lesz. Tudtam, hogy nem ezt akarod, ahogy én sem csak ezt akartam. Nem is mondtam semmit, kár lett volna. A csókra rögtön reagálva viszonoztam és az arcodra simítottam. Finoman cirógattalak közben. Mikor elváltunk, akkor is tovább simogattalak.* - Sosem élveztem senki csókját ennyire, mint a tieid... *Mindent el akartam mondani, amit eddig nem mondtam el. Azt akartam, hogy tudd, de azt nem tudtam, hogy miért akarom ennyire.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 02:01 | Üzenet # 535 |
 Yaoista
| - Van érzéked hozzá.*Mosolyodom el. Olyan jó volt, hogy viszonozod a csókom, de tudom, hogy utoljára teszed.* - Szerintem te élvezed, hogy kínozhatsz.*Nevetek fel, kicsit oldva a dolgokat.* - Ezt én is elmondhatom és azt is, hogy veled minden annyira más.*Vallom be.* - Szerint működött volna?*Kérdezlek, te szádból akartam hallani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 02:29 | Üzenet # 536 |
 Yaoista
| - Hát.. bárcsak így lenne, de nem. *Kuncogtam a kínzásra.* - Kicsit egyszerűbb lenne... *Mosolyodtam el, persze nem gondoltam én ezt komolyan. Elmosolyodtam szavaidon, de arra nem voltam felkészülve, hogy visszakérdezel. Pár pillanatig csak néztelek, majd adtam egy rövid csókot.* - Igen... *Mondom én is. Amikor ketten voltunk és nem volt szó arról, hogy mi lesz velünk, mindig minden gördülékenyen ment.* - Szerintem egész jól kijöttünk volna... *Mosolyodom el.* - Leszámítva, hogy te sajtkukac vagy én meg lustaság. *Bújtam oda hozzád még inkább. Nem akartam elmenni. A fejem a mellkasodba fúrtam.* - Talán életem legjobb... két hete... *Markoltam meg a fölsőd. Én talán jobban belebonyolódtam, mint te.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 16:01 | Üzenet # 537 |
 Yaoista
| - Na igen.*Bólintok, majd várom a válaszod. Apró csókod viszonozom, majd a válaszodra elmosolyodom.* - Szerintem annál is jobban.*Suttogom.* - Hidd el megoldottuk volna, most is élvezem, hogy csak öleljük egymást és parkban is élveztem. A sex pedig a legjobb sport.*Vigyorodom el.* - Egyetértek.*Mosolyodom el és a hátad simogatom.* - Most jó lenne megállítani az időt nem?*Kérdezlek halkan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 16:31 | Üzenet # 538 |
 Yaoista
| *Én is elmosolyodtam kicsit, majd a folytatáson elkuncogtam magam.* - Nem csalódtam... *Mosolyodtam el én is. Sóhajtottam egyet jól esően a hátam simogatására.* - Nagyon jó lenne... Azt utóbbi időben elég sokat kívánom ezt... talán meg is áll. *Motyogtam halkan, de azért még úgy, hogy érts. Lassan felülök, majd kimászok mellőled.* - Szomjas vagyok.. *Eszemben sem volt még menni. Igazából abban sem voltam biztos, hogy menni akarok. Kimentem a konyhába és ittam egy pohár vizet, majd visszajöttem hozzád, majd visszabújtam.* - Szeretném, ha boldog lennél... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 16:41 | Üzenet # 539 |
 Yaoista
| - Az jó lenne.*Mosolygok, amikor kimászol azt hiszem menni akarsz de megnyugszom, hogy nem. Máris megölellek, amikor visszabújsz.* - Én pedig azt, hogy te. Én boldoggá tudnálak tenni Masato, mellettem önmagad lehetnél.*Suttogom, majd megpuszilom az arcod, az ajkad majd megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 17:18 | Üzenet # 540 |
 Yaoista
| *Kicsit elmosolyodom, ahogy ölelsz engem. Szavaidra teljesen elpirulok, de nem mondok semmit. Tudtam, hogy igazad van, hogy nagyon boldog lennék. Csókod szenvedélyesen viszonozom és a hajadba túrok finoman. Mikor elválunk a szemeid kémlelem.* - Ez a legrosszabb ebben az egészben... *Mondom őszintén.* - ...hogy tudom mennyire jó lenne... *Minden kifogás és tiltakozás ellenére mindezt tudtam. Újra megcsókoltalak, de meglepő mennyi vágyakozással, amivel tisztában sem voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 17:31 | Üzenet # 541 |
 Yaoista
| - Mégse vagyunk együtt, bár kitudja, hogy kimondtuk e volna így a dolgokat.*Suttogom. Csókod viszonozom, majd magamra húzva csókollak tovább.* - Imádom az ajkaid*Lehelem az ajkaid közé, majd lekapom a felsődet és úgy simogatom a hátad. Nem akartam semmi olyat amit te nem csak érezni akartam bőröd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 18:19 | Üzenet # 542 |
 Yaoista
| - Nem hiszem... makacsak vagyunk... *Kuncogtam el magam. Mikor magadra húzol, egyáltalán nem zavar, sőt helyezkedek, ahogy szeretnéd. Elpirulok szavaidra. Hagytam, hogy levedd a fölsőm. Olyan jó érzés volt, ahogy a kezeid hozzám értek. Elválok tőled egy picit és én is besimítok fölsőd alá és elkezdem lehúzni rólad, de lángvörösen. Nem szólalok meg csak nézlek téged. Zavarban voltam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 18:58 | Üzenet # 543 |
 Yaoista
| - Igaz.*Mosolygok. Vártam, hogy tiltakozz, ami persze sose sikerül komolyra, de nem teszed, sőt amikor te is felsőm alá simítasz csak elmosolyodom, tudtam más esetben ezt nem tennéd meg, főleg, hogy napközbe még mit mondtál és ki voltál rám akadva. Jó volt a helyzet de egyben rossz is, de erre most nem gondolok. Nem teszek semmi megjegyzést most csak mosolyogva nézlek, majd fordítok a helyzeten és lekapom felsőm segítve neked*- Csodaszép vagy.*Mérlek végig nyakad csókolgattam, majd az egyik mellbimbód veszem a számba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 19:15 | Üzenet # 544 |
 Yaoista
| *Most kicsit kétségbe voltam esve. Elveszítelek, még ha nem is teljesen. Meglepetten nyögök,ahogy átfordulsz velem. Elmosolyodtam, ahogy leveszed a felsőd.* - Te meg helyes... *Ilyet se sűrűn mondtam neked. A nyakamra halkan felnyögök, de azért még mindig visszafogtam a hangom. Mellbimbóra kicsit hangosabban nyögtem fel, majd kapcsolok.* - Várj... ahh... várj egy... kicsit... *Tollak el finoman, majd felülök. Nem akartam rád hozni a fáraszt, így átölellek és megcsókoltalak, majd elengedtelek és feltápászkodtam. Megfogom a kezed és elkezdelek húzni, majd szépen besétáltam veled a hálóba, de nagyon vörösen. Nem mondtam semmit, csak újra megcsókoltalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 20:03 | Üzenet # 545 |
 Yaoista
| - Tudom.*Vigyorgok, de jó volt tőled hallani, mert sose mondtad még ki.* - Nem kell visszafognod a hangod.*Mosolygok, majd amikor azt mondod, hogy várjak úgy gondolom ez sok neked de ismét tévedek.* - Te tényleg folyton meglepsz.*Mosolygok és persze követlek. Olyan édes voltál, hogy szinte ez már lehetetlen. Csókot viszonozom, majd elfektetlek az ágyon és ismét mellbimbód szívogatom, az oldalad pedig simogatom, majd a hasad kezdem el csókolgatni és nyalogatni és egyre lejjebb haladok, majd nadrágodhoz érve rád pillantok.* - Leszophatlak?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 22:11 | Üzenet # 546 |
 Yaoista
| *Hagyom, hogy elfektess az ágyon és jólesően nyögdécselek és sóhajtozok. Csodás érzés volt az ajkaid és a kezeid, simogatásaid is. Kérdésedre megint elvörösödök.* - Miért kérdezed meg? *Nézek rád vörösen. Eddig sosem kérdezted, hogy mit szeretnék, de végül csak becsuktam a szemem és elfordítom az arcom.* - Tégy, amit szeretnél... *Mondom halkan, de zavarban voltam nagyon. Nem tudtam, csak úgy azt mondani, hogy szeretném, hogy hozzám érj még. :D.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 22:27 | Üzenet # 547 |
 Yaoista
| - Nem rosszból, csak azt akarom, hogy az legyen amit szeretnél, hogy minél jobban élvezed a dolgokat.*Mondom, majd elmosolyodom.* - Kivételesen nem azért teszem, hogy zavarba hozzalak, de persze imádom a reakciód.*Jegyzem meg és leveszek rólad mindent. Először csak a combod csókolgatom, cirógatom egyre beljebb haladba, majd amikor farkadhoz érek párszor végignyalok rajta, majd szopni kezdelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 22:35 | Üzenet # 548 |
 Yaoista
| *Nem válaszoltam semmit neked, csak pirultam. Nem tudom miért, de t ha nem akartál, akkor is zavarba hoztál. Sosem voltam pirulós fajta, de te folyton elérted nálam. Szépen hagyom, hogy levetkőztess, és a fejed simogatom, ahogy csókolgatni kezdesz. Igen kéjesen nyögök föl, ahogy a farkam kezded kényeztetni. Valahogy te túl jó voltál, vagy csak az eszem vetted el, nem tudtam melyik, de nagyon jó érzés volt.* - Lee... ahh.... *Nyögöm édesen folyamatosan neved, alig bírtam visszafogni, így fel is adtam és önfeledten engedtem ki a hangom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 22:53 | Üzenet # 549 |
 Yaoista
| *Annyira örülök, hogy elengeded magad végre teljesen. Egyre hevesebben szoplak egész farkad elnyelve, a golyóidat vagy combod simogatom közben. Már igen csak kemény vagyok, most sokkal jobban fel vagyok izgulva, mint eddig. Egészen addig szoplak amíg el nem mész és minden csepped lenyelem, majd felkúszok hozzád és érezheted és láthatod, hogy igen csak nagy ott a dudorXD.* - Most mi legyen?*Kérdezlek, pedig ilyet tényleg nem szoktam csinálni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.07.30, 23:04 | Üzenet # 550 |
 Yaoista
| *Igen csak élveztem erről testem és hangom is tanúskodhat. Halványan meg-meg remeg a simogatásra és a szopásra. Nagyon felhevült a testem és észre se vettem, úgy elélveztem, annyira váratlanul jött. Pihegve feküdtem alattad, ahogy visszakúszol hozzám. Éreztem, hogy mennyire fel vagy izgulva. Kérdésedre nem is tudom milyen választ vársz. Közrefogom az arcod és megcsókollak.* - Nem tudom... *De megint úgy néztem rád, mint aki többet akar, minél többet.Átöleltelek és végigsimítottam hátadon.* - Forró a tested... *Suttogom halkan. Kicsit elfordítottam a tekintetem zavaromba.* - Emlékszel a fogadásunkra...? *Kérdezem halkan.* - Azt hiszem én veszítem el... *Pillantottam rád. Vágytam rád. Nagyon. Úgy is tudtam, hogy többet ilyen nem fog történni.*
|
|
| |