2025.07.21, Hétfő, 12:37
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

MioDátum: Kedd, 2013.07.30, 23:14 | Üzenet # 551
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Igen a tekinteted sok mindent elárult, de tényleg nem tudtam, hogy meddig mehetek el. Simításra felsóhajtok.* - Igen, mert nagyon kívánlak.*Mondom lazán, az ilyen dolgokat én simán kimondom.* - Igen persze.*Bólintok. Nem igen értem miért kérdezed, mert úgy vagyok vele, hogy biztos nem azért, de ahogy befejezed a mondatot kiderül, hogy tévedtem. Más esetbe biztos hozzád vágnám, hogy nyertem és megmondtam de most nem akarom elrontani a hangulatot, arról nem is beszélve, hogy most csak érezni akarlak és kényeztetni, olyat nyújtani, amit más nem tud.* - Akkor ezzel mindent elmondtál.*Csókollak meg, majd levetkőzök én is. Most sokkal nagyobb, mint múltkor és ez csak nagyobb lesz.* - Gyengéd leszek ígérem és ha meggondolnád magad, akkor nem megyek végig ígérem.*Mosolygok, majd ismét megcsókollak, majd végigcsókolom tested egészen fenekedig.* - Most ellazítalak.*Mondom majd feltolom a lábaid. Előre sejtem, hogy miket fogsz mondani. biggrin * - Bízd rám magad.*Mosolygok, majd nyalni kezdem a bejáratod, de csak lassan elsőre.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.30, 23:28 | Üzenet # 552
Yaoista
*Igen csak kínosan éreztem magam valahogy, mert hát nem nagyon tanulmányoztam, hogyan is szeretkezik két férfi, de az alapok azért megvoltak.  Csókod viszonozom, de kissé megilletődve. Csak nézem, ahogy levetkőzöl és hát látom mekkora, valahogy el sem tudtam képzelni, hogy belém férjen az a nagy valami. biggrin * - Oké... *Mondom halkan, bíztam benned, de azért nagyon féltem. Sosem feküdtem le férfivel és soha nem is fogok többet. Ez az egy alkalom csak a tiéd volt. Jólesően sóhajtozok az újabb csókhadjáratra és újra meg is keményedek rendesen. Ahogy feltolod a lábaim, kicsit megijedek. Csak bólintottam szavaidra, majd ahogy megérzem nyelved felnyögök.* - Te az...! *Nyögöm halkan.* - Ez... *Nyögtem halkan rettentő zavarbaejtő volt, hogy ott nyalogatsz.* - Ott... mocskos... *Nyögöm, de közben meg élveztem, ami picit rám hozta a frászt.*

MioDátum: Kedd, 2013.07.30, 23:46 | Üzenet # 553
Yaoista
- Nem az, sőt isteni vagy, te vagy a legfinomabb.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Amúgy meg bírd ki kérlek, ezzel ellazítalak, majd utána az ujjaim jönnek, majd a farkam. de még az elején így is fájni fog, de elérem, hogy a mennyekbe érezd magad.*Mosolygok, hiszen ezek tények voltak sose volt rám még panasz.:D* - Enged el magad.*Mosolygok, majd jobban széthúzom a feneked és intenzívebben nyallak.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.07.30, 23:55 | Üzenet # 554
Yaoista
*Elvörösödtem szavaidra még inkább. Nem tudtam mit szólhatnék vissza. Bólogattam, hogy értem a dolgokat, de azért tényleg ijedt voltam, de nagyon bíztam benned.* - Bízok benned... *Mondom halkan és nagyon komolyan. Bíztam benned, mint még senki másban. Ehhez kellett is. * - Próbálom... de az ágyban fekszek egy PASIval. *Jelentem ki, majd felnyögök, ahogy erősebben kezdesz kényeztetni. annyira furcsa érzés volt. Nem is tudtam eldönteni, hogy jó érzés-e, mégis nyögésre késztetett.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.31, 00:06 | Üzenet # 555
Yaoista
- Ennek örülök.*Mosolyodom el.*  - Igen ez igaz és megértelek, hogy félsz és izgulsz.*Mondom majd tovább nyallak.* - Lassan beteszem egyik ujjam, próbálj lazítani oké?*Kérdezlek majd szopni kezdelek nagyon lassan szinte csak alig nyomom be az ujjam.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.31, 00:13 | Üzenet # 556
Yaoista
*Tudtam, hogy megértesz, neked is kellett egyszer elsőnek lenni, bár nem tudtam milyen felállásban volt, de a lényegen nem változtat. Szavaidra csak nyeltem egyet és bólintottam egyet szégyenlősen. Ahogy újra a szádba veszel ismét nyögdécselni kezdek. ujjad éreztem, de még nem fájt, mert annyira már ellazultam, na meg erősen terelte a figyelmem az, hogy szopsz, mégis nagyon furcsa volt, hogy ott az ujjad. Viszont mikor beljebb tolod ujjad, kissé megfeszül testem, de nem szóltam, csak próbáltam lazítani.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.31, 00:18 | Üzenet # 557
Yaoista
- Lazíts édesem ez még csak egy ujjam.... ez semmi...*Suttogom* - Lassan csinálom, van időnk.*Mosolygok, mert bár úgy volt, hogy kevés ideig maradsz ez most változott.* - Ne tartsd magadba, hogy mit érzel, mert oké tapasztalt vagyok és reakciód elárulnak sok mindent, de hogy még jobb legyen nekem, segítsél oké?*Kérdezlek lágy hangon, majd tovább szoplak és benyomom teljesen az ujjam rögtön gyönyörpontod kezdem nyomkodni.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.31, 00:26 | Üzenet # 558
Yaoista
*Bólogattam, hogy lazítsak, de hát ez mást volt. Már csak az, hogy veled vagyok.. kicsit az is bennem volt, hogy pont a tapasztalatod miatt nem leszel most valami nagyon elégedett velem.* - O... Oké... *Mondom ki nagy nehezen. Ahogy bennem volt már az egész ujjad. Kissé fájdalmasan felnyögtem, de ahogy belül elkezdesz nyomkodni, megremegtem és sokkal hangosabban nyögtem fel.* - Ott... neh... *Nyögöm kéjesen, szinte már túl jó volt.* - Furcsa... ahhh... *Már nem is éreztem azt a fájdalmat, amit elsőre.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.31, 00:41 | Üzenet # 559
Yaoista
- Pont ez a lényeg az a pontocskád.*Vigyorgok. Szépen lassan tágítalak figyelve minden egyes mozdulatodra, reakciódra, mondatodra.* - Most már jó lesz.*Mondom amikor már 3ujjam is volt benned.*- Készen állsz?*Kérdezlek kihúzva az ujjaim felmászva megcsókollak most már még keményebb vagyok szinte zihálok.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2013.07.31, 18:31

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.31, 00:53 | Üzenet # 560
Yaoista
*Csak vörösödtem szavaidra, nagyon furcsa volt. Tényleg bíztam benned és most már szóltam, ha fáj. Tényleg éreztem, hogy mennyire vigyázol rám és gondoltam, hogy nem kis kitartás kel, hogy ne ronts nekem. Mikor kihúzod az ujjaid, igen csak nagyot nyelek, mert láttam rajtad, hogy mennyire fel vagy hevülve és izgulva.* - Nem tudom... azt hiszem... nem tudom... *Válaszolok neked ijedtem kissé pihegve, de ahogy meglátlak, elmúlt a bizonytalanságom és megcsókollak. Annyira szexi voltál, ami már magában egy fura gondolat volt. Egy férfit kívánok mindennél jobban.* - Igen... készen... *Válaszolok normálisan és szorosan magamhoz ölellek. Féltem, nem kicsit, de tudtam, hogy rendben lesz, mert veled vagyok.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.31, 01:09 | Üzenet # 561
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad teljesen megértelek még azt is ha nemet mondasz bár rossz lenne de elfogadnám. Csókod rögtön viszonozom és a válaszod zene füleimnek.* - Minden rendben lesz*Ölellek én is majd lemászva rólad előveszek egy kotont felhúzom.* - Most főleg lazítsál.*Suttogom majd megcsókollak lassan elkezdek beléd hatolni mire hangosabban felnyögök. Szorosan ölellek és simogatlak nem megyek beljebb.*

Az üzenetet módosította: Mio - Szerda, 2013.07.31, 18:59

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.31, 01:23 | Üzenet # 562
Yaoista
*Csak bólintok. Azért kicsit elmosolyodtam, hogy ennyire vigyázol rám tényleg és ennyire óvatos vagy. Szinte biztos voltam benne, hogy óvszert nem mindig használsz.* - Rendben.. *Suttogom én is válaszul. Csókod viszonozom és már kezdtem el is felejteni mit is csinálunk, csak hátad simogattam, mikor is megéreztem, hogy belém hatolsz. Igen fájdalmasan nyögtem fel, még így is fájt, hogy ellazítottál. Észre se vettem, de elég csúnyán megkarmoltalak. Próbáltam lazítani és lassan a simogatás és a csók működik, na meg az, hogy nem mentél rögtön beljebb.* - Jól... jól vagyok... hahh... *Lihegtem, de azért eléggé szorítottalak.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.31, 18:59 | Üzenet # 563
Yaoista
- Nincs semmi baj kicsim, lazítsál.*Suttogom. Karmolásra felszisszenek, de nem mondok semmit, egy nem szándékosan csinálod és e a legkevesebb, na meg ha szándékosan is csinálnád én ugye azt is élvezném. Folyamatosan simogatlak és csókolgatlak és kedves szavakat suttogok a füledbe. Senkivel nem voltam még ennyire gyengéd még Lucassál se. Alapból ő egy vadmacska volt és oké neked ez a első alkalmad, de mégis más voltál. Különbözőtől mindenkitől akivel eddig voltam. Ágyban mindig is fontos számomra, hogy a partnerem élvezze, de ugye legtöbbször ez vad sex, kivétel, aki szűz vagy éppen gyengédebb sexhez szokott, de még velük se voltam ilyen. Ez tényleg nem csak sexről szólt, nem csak tested érdekelt, elején tény, hogy igen, de utána megismertelek és teljesen elvarázsoltál.* - Ígérem hamarosan jó lesz.*Suttogom és szépen lassan beléd hatolok, persze csókokat és simogatásokat nem hagyom abba. Szorosan magamhoz ölellek és várok.* - Olyan jó benned kicsim.*Suttogom már másodszorra ezt becézést neked.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.31, 20:27 | Üzenet # 564
Yaoista
*Bólogattam és folyamatosan igyekeztem inkább a simogatásaidra és a csókjaidra koncentrálni, nem a fájdalomra. Tudtam, hogy igazat mondasz és azért jött egy-két fájdalmas nyögés, ahogy teljesen belém hatoltál, de nem mondtam, hogy állj meg. Nagyon akartam. Végig viszonoztam a csókjaid és én is simogattalak itt-ott, ahogy esett éppen. Odabújtam az ölelésedre és elmosolyodtam szavaidra.* - Tényleg..? *Nézek rád, kicsit könnyes szemekkel. Annyira jól esett ez a kicsim. Már ez is olyan boldoggá tett.* - Lee... ugye tudod... hogy... mit jelent... ez.. tőlem? *Kérdezem komolyan. Kezdtem beléd esni. Valószínű, ha nem így alakulnak a dolgok, nem feküdtem volna le most veled, de most más volt a helyzet. Kimondani viszont így nem akartam, mert csak rosszabb lett volna. Lassan elengedtem magam, de még így is fájt kicsit.* - Nagy... *Nyögtem halkan és még inkább bújtam hozzád.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.31, 20:42 | Üzenet # 565
Yaoista
- Igen.*Törlöm le a könnyeid.* - Hogy tetszem neked nem?*Kérdezek vissza nem igen értettem, most mire is gondolsz.* - Imádom amikor te bókolsz.*Vigyorodom el olyan Leesen.* - Most lassan mozogni kezdek.*Mondom, majd így is teszek, de nagyon lassan, pedig igen csak nehéz tartani magam.* - Ahh bassza meg.... annyira forró és szűk vagy teljesen megőrjítesz.*Nyögöm és ismét megcsókollak, mélyebben beléd hatolva a gyönyörpontod kezdem el célozni.* - Nyugodtan harapj, karmolj és kapaszkodj belém.*Lehelem az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.31, 20:52 | Üzenet # 566
Yaoista
*Elmosolyodtam az igenedre, majd elvörösödtem, bár eddig is igen csak ki voltam pirulva,* - Annál.. azért... többet... *A vigyorodon meg se tudtam lepődni, nem gondoltam, hogy bóknak veszed, én csak a tényeket közöltem. Nyeltem egyet arra, hogy lassan mozogni fogsz és igen csak hangosan nyögtem fel. Még mindig nagyon fájt, de tudtam, hogy neked se lehet egyszerű azért ennyire türelmesnek lenned. Szavaid felét fel se fogtam, csak azt, hogy mozogsz bennem, még ha lassan is. Csókunkba is többször belenyögtem. Mikor eltalálod gyönyörpontom, még hangosabban nyögök föl és a fájdalom is enyhült. Lassan elengedtem magam újra és nem is feszített már annyira, mint az elején.* - Lee... ahhh! Lee... *Kapaszkodtam is beléd, na meg karmoltalak is, bár nem is figyeltem. Azért reakcióimból le lehetett szűrni, hogy már sokkal jobb, és kezdem élvezni a dolgot.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.31, 21:14 | Üzenet # 567
Yaoista
*Amikor azt mondod, hogy azért több úgy gondolom, hogy nagyon tetszem, meg most a sex is rátesz a dolgokat, meg se fordul a fejembe, hogy te már kissé belém estél, annak ellenére se, hogy azt mondtad a szíved hozzám hozz nem jelenti még azt számomra, hogy belém vagy zúgva, meg most ezen nem is elmélkedem.* - Igen... ügyes vagy.*Nyögöm arra, hogy elengeded magad szépen lassan. Amikor már nem szorítasz annyira kicsit hevesebb leszek, de így se vagyok vad.* - Hihetetlen tested van.*Csókollak meg hevesebben és farkad is simizni kezdem.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.31, 22:28 | Üzenet # 568
Yaoista
*Mikor jobban kezdesz mozogni, szinte a levegő is bennem szakad. Így szeretkezni teljesen más érzés. Csókodra szinte megremegtem, na meg a kezedre is csak nyögni tudtam. Teljesen kikapcsolt az agyam, nem fogtam föl semmit, csak téged. Azt sem, hogy ennek vége lesz, és holnaptól minden más lesz. Egyre kevésbé éreztem a fájdalmat és egyre inkább járta át testem a gyönyör, amit még sosem éreztem. Annyira intenzív volt és annyira más. Szinte reszkettem a kezeid között az élvezettől. Köréd fontam a lábaid, de igazából egyáltalán nem tudatosan. Csak többet akartam belőled, minél többet.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.31, 22:56 | Üzenet # 569
Yaoista
*Elmosolyodom rajtad és végigsimítok a combodon.* - Bár más szerepbe vagy nem csodálom, hogy nem volt rád panasz.*Vigyorgok és a nyakad kezdem el csókolgatni, nehéz volt kibírni, hogy ne szívjam meg vagy harapjam meg.* - Élvezed te is??*Pillantok rád az ujjainkat pedig összekulcsolom.* - Én nagyon el se tudom, hogy mennyire.*Mosolygok rád.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.31, 23:10 | Üzenet # 570
Yaoista
- Én se.... hogy rád... *Nyögöm a panasz részére, hiszen te ugyan abban a szerepben voltál, de még így is, hogy ez volt az első alkalmam, ne meg veled feküdtem le csak, mint férfi, biztos voltam benne, hogy nem mindenki ilyen jó. A nyakamra csak édes nyögések hagyták el ajkaim és úgy fordítottam a buksim, hogy kényelmesen hozzám férj, bár tudtad te segítség nélkül is, hogy mitől dobom el az agyam. Először nem válaszoltam kérdésedre, mert fel kellett fognom előbb. A kezünkre elmosolyodom és megszorítom, majd kicsit odahúzva adok egy puszit a kézfejedre.* - Én is... nagyon... *Mosolyodtam el, de ez olyan mosoly volt, amit még nem láthattál az arcomon. Csókoltalak meg és másik kezemmel átkaroltam a nyakad.*

MioDátum: Szerda, 2013.07.31, 23:42 | Üzenet # 571
Yaoista
- Abban biztos lehetsz.*Vigyorgok, azért hoztam formám.* - Akkor jó.*Mosolyodom el. Feljebb tolva a lábaid még beljebb megyek benned, hogy minden egyes lökéssel a gyönyörpontod találjam el* - Ahhh Masato.*Nyögöm mély, rekedtes szexi hangon a neved.XD* - Felfoglak falni.*Kaplak le vadul, de mozgásom továbbra is gyengéd de szenvedélyes.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.07.31, 23:48 | Üzenet # 572
Yaoista
*Hát nem is csalódtam benned. Kicsit meglepődök, ahogy még beljebb csúszol és fel is nyögök élvezettel teli hangon, amiben ugyan volt egy kis fájdalom, de már nem érdekelt, mert sokkal jobban élveztem, főleg mikor már folyamatosan gyönyörpontom találod el. Én is csak neved nyögtem, de a hangod és ahogy mondod nevem, hát az kész volt. Kezdtem sejteni, miért mondod mindig, hogy ne fogjam vissza a hangom.* . Akkor.. ahh... falj felh.... *Nyögöm csókod előtt utána szinte már levegőt se kaptam úgy viszonoztam csókod. Tényleg nagyon oda voltam. Most szerettem volna csak igazán, ha megáll az idő és így maradhatnánk mindig.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.08.01, 00:12 | Üzenet # 573
Yaoista
- Te mondtad.*Vigyorgok. Olyan jó volt, hogy végre elengeded magad, hogy azt mondod amit érzel és akarsz. A levegő egyre jobban izzik körülöttünk, nyögéseink beléptek a szobát, olyan volt az egész, mintha csak mi ketten lettünk volna a világon. Isteni veled a sex és szinte egyszerre megyünk el. Kihúzódom belőled, majd lehúzom gumit ledobom majd magamhoz ölellek.*  - Köszönöm, ezt az éjszakát sose fogom elfelejteni és nem csak sex miatt mondom.*Csókollak meg, de még igen csak lihegek.* - Remélem jól vagy.*Cirógatlak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.08.01, 00:25 | Üzenet # 574
Yaoista
*Teljesen kész voltam tőled és ettől a szeretkezéstől. Minden annyira más volt. Annyira... tökéletes. Úgy illett egymáshoz a testünk, ahogy elő van írva. Ami teljesen meglepő volt számomra, hogy végül teljesen elmúlt a fájdalom és csak élveztem a veled való együttlétet, még a helyzetet sem éreztem megalázónak vagy kínosnak. Valami csodának éltem meg. Végül hatalmasat élveztem, el se hittem, hogy ilyet lehet érezni. Azért még felnyögtem, ahogy kicsúsztál belőlem, és ahogy magadhoz ölelsz, rögtön oda is bújtam. Kipirult pofival, kissé izzadtan elmosolyodtam, na meg némi levegőgonddal én is küzdöttem rendesen.* - Én se, abban biztos lehetsz... *Kezdtelek én is cirógatni csókunk közben.* - Hát... jól, azt hiszem... bár fáj kicsit, meg olyan furcsa... *Mondom, majd adtam egy puszit az ajkaidra.* - De nem bánom... *Mondom őszintén.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.08.04, 16:57 | Üzenet # 575
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Holnapra rosszabb lesz, mi lenne ha nem jönnél? Tudnál pihizni na meg ha bent vagy pl. Yuki kiszúrná a dolgokat ugye azt nem akarod. Persze te döntöd el.*Mosolygok* - Annyira szép vagy nehéz neked ellenállni*Csókolok a nyakadba.*- Nagyon nehéz.*Lehelem füledbe.*- Sose kívántam még így senki.*Totál kész vagyok tőled.*

Az üzenetet módosította: Mio - Vasárnap, 2013.08.04, 18:04

Keresés: