Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:17 | Üzenet # 601 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Felkuncogok a he-re. Látom, hogy nem igen vagy képbe, amit élvezek, hogy ekkora hatással vagyok rád ismét:P.* - Oké vettem.*Vigyorgok az ajkaid közé és csókod viszonozza vissza kapod az ujjamat.* - Imádlak*Csókollak egyre hevesebben és a farkad is simizni kezdem és a gyönyörpontod kezdem el nyomkodni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:32 | Üzenet # 602 |
 Yaoista
| *Ahogy visszanyomod az ujjad, kéjesen felnyögök, de most nem érzek már fájdalmat.* - Én is... *Suttogom vissza az imádlakra.Telesen kész voltam és kéjesen nyöszörögtem csókunkba, Nagyon ki voltam tőled. Ismét reszketeni kezdek a karjaidban, nagyon élvezem ezt az egészet.* - Ahh... túl.. jóh... *Finoman elkezdem csókolgatni a nyakad és néha megharapdállak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.08.19, 23:41 | Üzenet # 603 |
 Yaoista
| - Még jobbá teszem.*Mosolygok. Oldalra döntöm a fejem és élvezetesen nyögök a harapásaidra.* - Megőrjítesz.*Nyögöm már igen csak lángolok és még keményebb vagyok. Tovább tágítalak és ott csókollak és simogatlak, ahol csak érlek.* - Most már jó lesz.... készen állsz?*Húzom ki az ujjaimat a farkamat a fenekedhez simítom de nem hatolok beléd még.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.08.20, 00:03 | Üzenet # 604 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom szavaidra és tovább kényeztetlek, néha kicsit megszívva a nyakad. A simogatásaid és a csókjaid egyre jobban feltüzeltek. Szavaidra nagyot nyelek, de az hogy nem hatoltál belém kikészített. Válasz helyett inkább megfogtam a farkad, majd lassan magamba vezettem. Szép lassan teljesen magamba fogadtalak. Igen csak nyögdécseltem közbe és kapaszkodtam beléd. Mikor már kitöltöttél, csak vártam, megmozdulni eszembe se jutott. ALig kaptam levegőt, szinte már ettől el tudtam volna menni, hogy bennem vagy.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.08.20, 00:18 | Üzenet # 605 |
 Yaoista
| *Amikor hirtelen a farkam magadba vezetted hangosan felnyögök de annyira hirtelen meg se tudok mozdulni.* - Ahhh édesem.... bassszus te..... tényleg tele vagy meglepetéssel.*Nyögöm és megcsókollak majd magamhoz ölelve lassan mozogni kezdek.* - El se hiszem..... hogy csak másodjára csinálod...*Nyögöm és igen csak hevesen csókollak és elkezdem a gyönyörpontod megcélozni. Többet és többet akartam belőled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.08.20, 00:33 | Üzenet # 606 |
 Yaoista
| *Ismét nem igen fogtam föl szavaid, ebben nagy szerepe volt annak is, hhogy bennem voltál és majd elégettél, annyira forrónak éreztelek. Csókod szenvedélyesen viszonozom és ahogy mozogni kezdesz ismét nyögni kezdek, de már nagyon odavoltam.* - Annyira... jóóh... *El se hittem, hogy tényleg ennyire élvezem. Lassan én is megmozdultam, bár elég ügyetlenül, mert teljesen kész voltam.* - Lee... én.. ahh.... *Nem is értettem, hgy mi van velem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 21:12 | Üzenet # 607 |
 Yaoista
| - Ahhh igen nagyon jó.*Nyögöm. Fantasztikusat szeretkezünk utána az ágyban még kicsit beszélgetünk, majd elalszunk egymást ölelve. Reggel előbb kelek, mint te és miután elkészül9ök reggelivel ébresztelek, amit tálcán viszek be, gondoltam ennyi belefér. Lerakom az asztalra, majd leülve az ágyra és az arcod simogatom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 21:35 | Üzenet # 608 |
 Yaoista
| *Annyira élveztem a szeretkezésünk ismét, de teljesen kifulladtam a végére, kikészültem. Az ágyban jó volt pihizni hozzád bújva és beszélgetni. Olyan jó érzés volt. Megint elhatalmasodott bennem az az érzés, hogy bárcsak minden estém így telne, de tudtam, hogy ez nem lehet. Eléggé hamar elnyomott az álom, tényleg kikésztettél. Reggel fel sem ébredtem, ahogy kimásztál mellőlem, csak tovább húztam a lóbőrt, még az arcsimire se reagáltam, csak elmosolyodtam álmomban. Igen lassan tértem magamhoz és először tapogatózni kezdtem magam mellett, majd mikor megtaláltalak közelebb kúsztam és a fejem az öledbe tettem és átöleltem a derekad.* - Miért nem alszol? *Nem igen kapcsoltam, hogy már reggel van és mit is beszéltünk tegnap. Tényleg lassan ébredtem fel.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 21:52 | Üzenet # 609 |
 Yaoista
| *Meglep a reakciód de csak elmosolyodom, még kicsit tovább élvezem a dolgokat.* - Mert reggel van kiscsillag és mennem kell dolgozni.*Simogatom meg az arcod és megcsókollak.* - Hogy van?? Meddig szeretnél pihenni? Hoztam neked reggelit.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 22:11 | Üzenet # 610 |
 Yaoista
| - Reggel? *Kérdezek vissza morogva.* - Nem akarom... *Motyogtam, mint egy kisgyerek. Csókod álmoskásan viszonozom, majd elmosolyodtam.* - Hát... fájok... *Húzom el a szám picit, de még mindig nem engedtelek el.* - És sokáig... veled... *Mormogtam, még mindig nem voltam magamnál.* - Köszönöm szépen... *Mosolyodom el és laposakat pislogva nézek ki a fejemből, majd elmosolyodtam még inkább, ahogy eszembe jutott a tegnap éjszaka. Mondjuk csak annyi jutott el az agyamig, hogy lefeküdtünk, több nem igen.* - Nagyon sietsz...?
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 22:35 | Üzenet # 611 |
 Yaoista
| - Igen reggel.*Mosolygok.* - Nem lep meg.*Nevetek fel.* - Ez elkerülhetetlen volt.*Simogatom meg finoman popsid, majd csak ismét elmosolyodom. Nem könnyítetted meg a dolgom.xd.* - Bármikor.*Mosolygok szívesen hoztam volna mindig ágyba reggelit. A folytatáson meglepődöm, de nem válaszolok csak leteszlek magamról és bebújok melléd.* - Nem sietek, még ráérek csak neked.*Suttogom és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:02 | Üzenet # 612 |
 Yaoista
| *A popsim simogatására elkuncogtam magam.* - Annyira nem bánom... *Mosolyodtam el. Csak édesen bújtam a bármikorra is. Kicsit meglepődök, ahogy lepakolsz magadról, de ahogy bebújsz elmosolyodom.* - Ez jól hangzik... *Kuncogtam picit és viszonoztam a csókod, na meg szorosan hozzád bújtam. Annyira nem akartam felkelni, meg igazából abba sem voltam biztos, hogy feltudnék. Nagyon lassan tisztult a köd az agyamról, de mikor már hellyel-közzel tudatomnál voltam, akkor se mozdultam, csak mocorogtam kicsit és még jobban bújtam. Nagyon nem akartalak elengedni, annyira nehezen ment.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:11 | Üzenet # 613 |
 Yaoista
| - Ennek örülök.*Mosolygok.* - Nekem csak jó ötleteim vannak mikor tanulod már meg.*Kuncogok, majd csak cirógatlak egy darabig és közben ölellek is.* - Ma akkor pihenj, ha szeretnél, akkor maradhatsz itt vagy elmehetsz hotelbe én állom természetesen, persze nem erőszak csak ha nyugalomra és pihenésre vágysz.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:27 | Üzenet # 614 |
 Yaoista
| - Azért nekem is akadnak. *Kuncogok, azért se adtam igazat. Nagyon élveztem, ahogy cirógatsz és ölelsz, el se nagyon akartam fogadni, hogy ennek lassan, de biztosan vége.* - A pihenés jó lesz... nem tudom, mennyire fogok tudni mocorogni. *Mondom halkan.* - Nem szükséges... majd... *Hallgatok el, nem akartam azt mondani, hogy hazamegyek.* - Megoldom... *Fejezem be végül és elmosolyodtam kicsit. Finoman az arcodra simítok és lágyan elmosolyodom, majd megcsókollak és visszabújok. Csak még egy kicsit akartam ezt az egészet, ami teljesen összezavar és felborít.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.22, 23:52 | Üzenet # 615 |
 Yaoista
| - Nem is tagadom, te nem ismered el az én ötleteim.*Vigyorgok.* - Azért mondtam.*Mosolygok, majd elkomorodom, tudom miről beszélsz.* - Ahogy gondolod.*Suttogom. Mosolyodat meglátva én is mosolygok és a csókod viszonozom, majd csak szorosan ölellek.* - Jó lenne egy nappal majd még eggyel és még eggyel és így tovább meghosszabbítani az együttlétet.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 00:17 | Üzenet # 616 |
 Yaoista
| - De elismerem. *Kuncogtam, azért is incselkedtem. Tudtam, hogy tudod mire gondolok, de mégse akartam kimondani akkor sem. Szavaid hallva elkuncogtam magam.* - Én is erre gondoltam... *Mosolyodtam el halványan és finoman simizni kezdelek.* - Na és mi finom reggelit hoztál? *Kérdezem, de nem moccanok, hogy esetleg egyek is, mert ahhoz el kellett volna engedjelek.* - Most hoztak nekem először reggelit az ágyba... *Mosolyodom el kicsit.* - Nem állt meg az idő az éjszaka... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 21:51 | Üzenet # 617 |
 Yaoista
| - Néha.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Mosolygok.* - Mindenből egy kicsit lesd meg.*Kuncogok, de én se engedlek.* - Tényleg?*Lep meg. Nem akarom mondani, hogy én mindig hoznám.* - Nem de még negálhat kitudja nem?*Kérdezlek bár tudom jól ez nem így megy ugye.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:10 | Üzenet # 618 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam a néhán, mert ez igaz volt.* - Akkor jó... biztos finom lesz. *Kuncogok és bújtam.* - Tényleg... *Nem gondoltam, hogy ezzel megleplek ennyire.* - Igaz, na látod... most nagyon örülnék, ha igazad lenne. *Mosolyodtam el, de én nem mutattam szomorúság jelét. Direkt nem akartam kimutatni, hogy mennyire rossz is nekem ez. Nem akartam még rosszabbá tenni. Lassan elengedlek, de még mielőtt felülnék, adok még egy csókot.* - Na lássuk azt a finom reggelit... *Kuncogtam és végigsimítottam az arcodon.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:17 | Üzenet # 619 |
 Yaoista
| - Én is.*Suttogom majd a csókod viszonozom.* - Jó étvágyat tündérkém.*Csókolok a tenyeredbe, majd mögéd ülök és magamhoz ölelve a pocid simogatom és a nyakadba csókolok.* - Hagylak enni, de remélem ez nem zavar.*Célzok a simire.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:35 | Üzenet # 620 |
 Yaoista
| *Ahogy a tenyerembe csókoltál, édesen elmosolyodtam. Kényelmesen neked dőlök és elmosolyodtam rajtad.* - Dehogy baj... *Fordulok feléd és adok egy csókot, majd elemezgetni kezdem, hogy miket hoztál. Elkezdtem hamizni, de közben bújtam hozzád.* - Nagyon finom... *Mosolyodom el és tovább ettem, de elhalkultam nagyon és kicsit kiült az arcomra a szomorúság. Most annyira boldognak éreztem magam és egyre nehezebb volt, mert bár azt mondtuk, hogy távolságot tartunk, mégis egyre közelebb éreztelek magamhoz.* - Ne felejtsd el, amit tegnap mondtam... *Mondom halkan, gondoltam itt arra, hogy miért is feküdtem le veled.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 22:53 | Üzenet # 621 |
 Yaoista
| - Kaja vagy a simogatás esetleg is-is?*Kuncogok bár sejtem, hogy ez lesz a válasz. Mivel háttal vagy az arcodat nem látom, de alapból ugyanaz jár a fejembe. Nem semmi, hogy mennyire megzavartál, milyen hatást értél el nálam és még se lehetek veled.* - Nem feledem. Komolyan te jobban szeretnéd, hogy behajtsam a kérésem.*Nevetek fel.* - Olyat kérnék, ami nem teljesülhet.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:07 | Üzenet # 622 |
 Yaoista
| - A kaja a finom. *Közlöm veled, majd elmosolyodtam.* - A simogatás, az isteni. *Kuncogtam aranyosan. Csöndesen hamizok és kicsit elmosolyodtam. Kíváncsian hallgatnám, hogy mit kérnél, de te nem folytatod, nekem pedig lett volna ötletem, de hallani szerettem volna.* - Mit kérnél? *Kérdezem meg halkan. Valami olyasmire gondoltam, hogy legyek veled.* - Soha nem volt még... ennyire szép és szomorú reggelem egyben... *Mosolyodom el halványan, miközben már az innivalóm iszom. szinte mindent megettem, amit elémraktál, de rettentő lassan kortyolgattam, hogy minél tovább húzzam a dolgokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:31 | Üzenet # 623 |
 Yaoista
| *Mondanám, hogy akkor abbahagyom, de ahogyan befejezed elmosolyodom.* - Akkor jó.*Csókolok ismét nyakadba.* - Már mondtam.*Elhallgatok.* - Hogy legyél boldog.*Mondom komolyan.* - Ezt én is mondhatnám, de ez tényleg életszerű nem?*Húzom el a számat.* - Ma még együtt lehetnénk...*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.23, 23:49 | Üzenet # 624 |
 Yaoista
| *A nyakamba csókolásra felsóhajtok halkan. Még így is meglepődtem, hogy mennyire jó érzés.* - Igen... boldog... *Ismétlem meg halkan. Ahhoz az kellett volna, hogy ami éppen csak elkezdődött köztünk, folytatódjon.* - De igen. *Mondom halkan, majd mikor meghallom, hogy mit is mondasz, szinte megfagytam. Annyira szerettem volna.* - És az min változtatna? *Kérdezem meg halkan. Leraktam az innivalóm és feléd fordulva odabújtam a mellkasodra és elrejtettem az arcom.* - Most tényleg csak egy kicsit, oké? *Mondom halkan.* - Nagyon szeretném, de csak rosszabb lenne. *Mondom halkan, de közben meg úgy bújtam és öleltelek, mint aki sose akar elengedni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 00:26 | Üzenet # 625 |
 Yaoista
| - Még egy kicsit együtt lehetnék.*Csak ennyit tudok mondani. Amikor odabújsz tovább ölellek.* - Oké.*Suttogom, majd ahogyan folytatod csak felsóhajtok. Tudtam nekem kell, majd lépnem.* - Amíg lemegy a kaja, utána megyek dolgozni.*Puszilom meg a buksid.*
|
|
| |